lauantaina, tammikuuta 24, 2009

Feministisen propagandan tuloksia

Olen raskaana ja pelkään että saan pojan!
- Miten onnistun kasvattamaan siitä miehen, josta ei tule sellaista hirvitystä niin kuin useimmista? Myönnän, olen feministi ja ääri sellainen. Ajatus pojasta on jotenkin vastenmielinen. Tulen sitä varmasti rakastamaan, mutta pelkään vaan niin kovasti että siitä tulee öykkäri. Sotaleluja en ainakaan sille osta, enkä anna olla aggressiivinen, niin kuin pojat normaalisti ovat.

- Ihan kuin minun tekstiäni reilu vuosi sitten! Ja tosiaan pojan sitten sain. Muistan vieläkin "järkytykseni" kun poika syntyi ja tovihan siinä meni että ajatukseen totuin.

- En pidä itseäni feministinä, mutta mulla oli samanlaisia ajatuksia kun kuulin esikoisen olevan poika. Itse olen yrittänyt kasvattaa hellyydellä,rakkaudella ja niiden osoittamisella meille vähän "pehmompaa" poikaa ja myönnän,ihan tarkoituksella. Mielestäni olen hyvin onnistunutkin,meillä on kotitöihin osallistuva,paljon hellyyttä jakava ja kauneutta arvostava 5v poika jonka suusta ei kuulu rumia sanoja ja joka ei leiki pyssy ja tappelu leikkejä.

24 kommenttia:

Nomen Nescio kirjoitti...

Eiköhän jo jossain femakoiden sisäpiireissä abortoida niitä poikalapsia. Tai mitähän ne niillä tekee, ehkä niillä suoritetaan jotain rituaalimenoja?

Muistammehan myös sen, että esim. TANE:n Suomeen kutsuma Jeffreys on ollut sitä mieltä että naiset joilla on poikalapsi olisi suljettava naisjärjestöistä.

Tänään puhutaankin radiossa profeminismistä. Kyllä jokainen järkevä mies on profeministi, vai mitä. Moilaska saa varmaan sen toivomansa kansanliikkeen aikaan. Juuri tuon radio-ohjelman paha motiivi ei tee asioita yhtään paremmaksi.

Jape kirjoitti...

Voi kuullostaa rajulta, mutta minusta tuollaisilta naisilta, joilla on noin vääristyynyt maailmankuva ja valmiiksi miesvihamielinen asenne, pitäisi laittaa piuhat poikki ja estää lisääntyminen. Se olisi kaikkien etu!
Miestä ei haluta, mutta lapsia kyllä, tosin tyttöjä vain. Kertakaikkiaan järkyttäviä mielipiteitä tuolla ketjun avaajafemakolla (muutamalla mulla ketjun kommnetoineella myös).

Sairas maailma ja todellakin tästäkin esimerkistä huomaa kuinka tuhoisaa feminismi on. Tulta Munille!

Nomen Nescio kirjoitti...

Niin. Pojalle kun sattuu tuollainen äiti. Saa ilmakiväärin sijasta synttärilahjaksi tiskiharjan. Kun naapurin pojat tulee kysymään että jos lähtisi leikkimään inkkaria, niin äiti ei antaisi lupaa. Tietokonettakaan ei varmaan saisi ettei pääisi käsiin alastomiin naisiin. Tietokonepelitkin olisi äidin tarkastettuja, ja jokainen peli jossa on pyssy oli kielletty. Kun poika haluaa ryhtyä pelaamaan jääkiekkoa, äiti kieltää sen, ja pakottaa napatanssi-kursseille.

Nomen Nescio kirjoitti...

Pieni korjaus: Jokainen peli jossa on pyssy OLISI kielletty. Ei siis ollut mikään freudilainen lipsahdus, kyllä tällä on leikitty inkkaria, ammuttu ilmakiväärillä ja räiskytetty QUAKE:a.

Voi poikaparkaa.

Mortimer kirjoitti...

Tämä on kyllä selvästi kuukauden misandriapläjäys. Toisaalta ihan odotettavaa. Eikö juuri tässä blogissa ollut taannoin linkattuna artikkeli, jossa kerrottiin että (oliko se nyt Briteissä vai missä?) on suuria vaikeuksia löytää adoptiovanhempia poikalapsille. Siinä muistaakseni sanottiin ihan suoraan että se johtuu negatiivisista mielikuvista miessukupuolta kohtaan. Kyllä taukoamaton male-bashing toimii.

Tässä vauvafoorumin linkissä aloittaja sai aika paljon kritiikkiä muilta kommentoijilta, mutta kyllä tuntui ymmärrystäkin löytyvän. Joku kirjoitti mm. "Itsekin vierastin ajatusta, että joku mies on syntynyt minun kauttani tänne.""Minulla ei ole miestä. En halua parisuhdetta. Lapsella on kuitenkin isä kuvioissa.

Ap"


Tuo on kyllä huolestuttava ilmiö. Ei siinä mitään jos ei halua miestä. Se on jokaisen oma asia, mutta jos miestä käytetään hyväksi. Jotenkin vaikea uskoa, että lapsen isälle on kerrottu koko totuus alusta lähtien. Pääset muutaman kerran puikottomaan, jonka jälkeen en enää halua sinua elämääni, mutta sinä maksat minulle seuraavat 18 vuotta. Deal?

Nomen Nescio kirjoitti...

Henkka on laittanut otsikoksi feministisen propagandan tulokset, mutta mene ja tiedä, ehkä kyseessä on uhrit.

Taannoisessa A-talkissa (noin 3 vuotta sitten) istui joukossa yksi itsenään entiseksi feministiksi nimittävä. Kertoi että siihen aikaan kun oli ollut feministi niin oli kävellyt ympäri puukko taskussa, koska pelkäsi miehiä niin paljon.

Anonyymi kirjoitti...

Jos mulla on joskus poika niin laitan sen kyllä harrastamaan painia.

- Syltty

Ville kirjoitti...

Jos ajatuskin poikalapsesta pelottaa, kannattaisi harkita uudestaan haluaako yleensäkään lasta. Tuohan kertoo jo jotain siitä miten aloittaja ajattelee miehistä yleensä.

Jape: "Sairas maailma ja todellakin tästäkin esimerkistä huomaa kuinka tuhoisaa feminismi on. Tulta Munille!"

Tai Puukkoa Pilluun!

Onnistunut lakimuutos?

Sperma loppuu Suomesta

Luovuttaminen ei sido mihinkään

Ainoa oikeus, joka syntyvälle lapselle muodostuu, on oikeus saada tietää 18 vuotta täytettyään luovuttajan nimi.


Voisin edes harkita luovuttamista, jos saisin päättää millaiselle parille luovutan. Saisi edes jotain sitä vastaan että lapsi saa tietää nimeni.

Anonyymi kirjoitti...

"Sotaleluilla" leikkiminen on pojille täysin luonnollista ja tulee ihan luonnostaan,luultavasti biologiasta.Miksi täytyy taistella sitä vastaan?Miksi pitää jo pieni lapsi väkisin tuputtaa olemaan jotain,mitä hän ei ole?

Realisti

linker kirjoitti...

"Mielestäni olen hyvin onnistunutkin,meillä on kotitöihin osallistuva,paljon hellyyttä jakava ja kauneutta arvostava 5v poika jonka suusta ei kuulu rumia sanoja ja joka ei leiki pyssy ja tappelu leikkejä."

Kukas sitten kertoo tuolle pojalle että tuollainen vähentää oleellisesti todennäköisyyttä saada parisuhde?

Anonyymi kirjoitti...

Jossain oli juttu, että Suomeen on haettu spermaa paljon jostain muualta.

Koska tästä seurauksesta kerrottiin feministeille lain valmistelun aikana, ainoa looginen johtopäätös on että feministit eivät halua että naisia siitetään suomalaisten miesten spermalla.

Lisäksi, jos luovuttaa spermaa, todennäköisesti se päätyy lesboparille, jotka kasvattavat lapsiaan juuri tällä tavalla kuin nainen tässä.

Anonyymi kirjoitti...

Onko kellään muuten tarjota hyviä lähdeviitteitä tuon kahelin Sheila Jeffreysin sanomisiin?

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista muuten tuossa monien naisten ja lesbojen miesvihamielisyydessä on se, että lesboilla on yleistä kuitenkin juuri stereotyyppinen miesmäinen käytös. Lesboilla on lihavuus yleisempää, he käyttävät paljon alkoholia, baareissa uhoavat, tappelevat ja rikkovat paikkoja, monella on miesmäinen hiustyyli ja vaatetus jne.

En nyt väitä että kaikki lesbot olisivat tällaisia, mutta ei sitä käy myöskään kieltäminen, että lesboilla tällaiset piirteet ovat huomattavan yleisiä. Jopa niin yleisiä, että tyypillisesti esimerkiksi lesbojen tilaisuuksista on miehiltä pääsy kielletty, mutta homomiesten tilaisuuksista ei yleensä ole naisilta pääsy kielletty.

Homo

Gc kirjoitti...

Itse olisin harrastanut junnuna painia, mutta kun pelkäsin kukkakaalikorvia, niin en alkanut harrastaa. Painiharkoissa voi ilmeisesti kuitenkin käyttää painikypärää, mitä en tiennyt, sillä en ollut silloin koskaan sellaista vekotinta nähnyt.

nescio kirjoitti...

homo, tiedustelin joskus ruotsalaiselta valt.tieteiden prof. bo rothsteinilta tarkempaa lahdetta missa tuo sheilan toteamus olisi. joku feministien aviisi se oli ja han lupasi lahettaa kopionkin jos kiinnostaisi. vanhalle miessakkien palstalle sen laitoin mutta tyhjennetty on. tuossa rothsteinin jeffreys kritiikkia dn kolumnista ruotsiksi.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=572&a=387056&previousRenderType=2

tikka kirjoitti...

mortimer: "Ei siinä mitään jos ei halua miestä. Se on jokaisen oma asia, mutta jos miestä käytetään hyväksi. Jotenkin vaikea uskoa, että lapsen isälle on kerrottu koko totuus alusta lähtien. Pääset muutaman kerran puikottomaan, jonka jälkeen en enää halua sinua elämääni, mutta sinä maksat minulle seuraavat 18 vuotta. Deal?"

mortimer, miehiä ei edelleenkään voi heidän tahtomattaan pakottaa isäksi. huolehtimalla omasta ehkäisystään (kumilla) mies voi lähes 100 %:sti ehkäistä omasta siemenestään alkavat raskaudet. mikä tässä on niin vaikeaa sisäistää? lisäksi elareita ei edelleenkään makseta naisen tuhlattavaksi vaan mies maksaa niitä oman jälkeläisensä elättämiseksi. jokainen lapsi kantaa tasan yhtä suuren osan isänsä ja äitinsä perimää.

Anonyymi kirjoitti...

Mikäli nainen on tunnustuksellinen feministi ja hän saa poikalapsen, niin lastensujelun pitäisi automaattisesti aktivoitua. Mikäli nainen on selvä radikaalfeministi, niin huostaanoton tuli olla käytännössä automaattista.

t. kävelevä dildo

Mortimer kirjoitti...

Tikka: mortimer, miehiä ei edelleenkään voi heidän tahtomattaan pakottaa isäksi. huolehtimalla omasta ehkäisystään (kumilla) mies voi lähes 100 %:sti ehkäistä omasta siemenestään alkavat raskaudet. mikä tässä on niin vaikeaa sisäistää? lisäksi elareita ei edelleenkään makseta naisen tuhlattavaksi vaan mies maksaa niitä oman jälkeläisensä elättämiseksi. jokainen lapsi kantaa tasan yhtä suuren osan isänsä ja äitinsä perimää.

Miestä voi huijata tai johtaa harhaan. Kirjoitukseni pointti oli siinä että on perusteltua epäillä, että tämä nainen on jossain määrin johtanut johtanut harhaan lapsen isää tai valehdellut hänelle. Tiesikö lapsen isä alusta lähtien, että nainen haluaa hänestä ainoastaan siittiöt ja rahat? Vai antoiko nainen kenties olettaa että hän on rakastunut mieheen, ja haluaa tämän kanssa yhteisen elämän ja perustaa perheen? Jos miehelle oli kerrottu totuus alusta lähtien, niin sitten kaikki on kunnossa. Jos ei ole, niin sitten kyseessä on enemmän tai vähemmän huijaus. Harhaan johtaminen ei välttämättä edellytä edes valehtelemista. Harhaan johtamista tällaisessa tapauksessa on mielestäni jo se, että ei suoraan kerro totuuta.

On totta, että elastusmaksut menevät lapsen hoitamiseen, mutta joka tapauksessa se on mieheltä pois ja vaikeuttaa miehen mahdollisuuksia löytää kumppania, jonka kanssa perustaa oikea perhe. Jotenkin on vaikea kuvitella että kukaan mies suostuisi tällaiseen ratkaisuun, jos hän tietäisi alusta lähtien, että nainen ei halua hänestä muuta kuin siittiöt sekä rahat. Kaikki on kiinni siitä, tiesikö mies totuuden sillä hetkellä kun meni naisen sisään ilman kumia. Sitä paitsi jos naisella ei ollut mielessä hyötyä miehestä taloudellisesti, niin miksei hän alunperin hakenut keinohedelmöitystä?

brunologi kirjoitti...

tikka:
mortimer, miehiä ei edelleenkään voi heidän tahtomattaan pakottaa isäksi. huolehtimalla omasta ehkäisystään (kumilla) mies voi lähes 100 %:sti ehkäistä omasta siemenestään alkavat raskaudet.

Niin... tai sitten.

(S.v. "Annikika" ja "Juuliaana". Alkuperäinen keskustelu ilmeisesti poistettiin naiset langettavassa valossa esittävänä.)

tympeäNörttö kirjoitti...

Syltty kirjoitti:
"Jos mulla on joskus poika niin laitan sen kyllä harrastamaan painia."

Entä jos poika ei halua? Muistelen kuinka oma isäni patisti minua usein liikuntaharrastuksiin, tosin lähinnä argumentoimalla, että hänkin harrasti jotain nuorena. Vaan minuapa kiinnosti enemmän Nintendo, voi jehna. Olisikin jännää tietää mitä olisi tapahtunut, jos joku olisi (niinkuin Linker vähän viittasikin) sanonut että Nintendoa näppäilemällä voi helposti jäädä yksinäiseksi... olisiko sitä silloin uskonut, tai olisiko siitä välittänyt? (Lopulta muutenkin kaikki nörttikanaverini saivat naiset, vain minä jäin ilman.)

brunologi kirjoitti...

Ilmeisesti jos käytössä on väärä selain (i.e. IE), tuo linkitetty alkuperäisen ketjun kopio ei avaudu oikein.

Täällä ja täällä on jälkilöylyjä.

Jorma kirjoitti...

Huostaanotto olisi näiden seköpää-äitien lapsille taivaanlahja.

"miehiä ei edelleenkään voi heidän tahtomattaan pakottaa isäksi. huolehtimalla omasta ehkäisystään (kumilla) mies voi lähes 100 %:sti ehkäistä omasta siemenestään alkavat raskaudet. mikä tässä on niin vaikeaa sisäistää?"

Ei siis 100%:sti. Isäklsi voi joutua vastoin tahtoaan, äidiksi ei. Tämä on epätasa-arvoa ja sukupuolisyrjintää.

"lisäksi elareita ei edelleenkään makseta naisen tuhlattavaksi"

Käytännössä monet naiset rahastavat kylmästi lapsillaan.

Jorma kirjoitti...

"Onko kellään muuten tarjota hyviä lähdeviitteitä tuon kahelin Sheila Jeffreysin sanomisiin?"

The ugly side of beauty

Anonyymi kirjoitti...

Lisää Jefferysiä:

http://en.wikipedia.org/wiki/Sheila_Jeffreys

http://www.radicalleft.net/blog/_archives/2005/11/18/1411476.html
"Feminists who sleep with men are collaborating with the enemy..."

http://www.stm.fi/Resource.phx/vastt/tarvo/tane/tiedotteet/tied2002/t2002-15.htx

http://www.lapsenoikeus.info/radikaalilesbofeminismin-ylipappi-suomessa-sisariaan-tapaamassa-sheila-jeffreys.html