keskiviikkona, helmikuuta 04, 2009

Harmiton pila

Vesa Keskisen oikeudenkäynnistä on kehkeytymässä farssi.
Sisarusten avustaja toi puolestaan esille sen, ettei Vesa Keskinen ole voinut kovin paljon kärsiä raiskausväitteiden aiheuttamasta kohusta.

- Vesa Keskinen on pikemminkin julkisuushakuinen henkilö, hän totesi.
Valjakkalan vaimo: En ole naimisissa kolmoismurhaajan vaan ihmisen kanssa
- Mä en itse asiassa ole naimisissa kolmoismurhaajan kanssa, vaan ihmisen kanssa. Hän on tervein ja parasluontoisin ja ihanin mies, jonka olen tavannut.
Naisempatiaa: Voimala eilen - seksuaalinen syrjäytyminen...onko seksi kansalaisoikeus?

Feministin käsikirja

23 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minusta Meriläinen irvistää aika pelottavasti tuossa "Feministi käsikirja" videolla. Hän ei ole vilpittömin mielin liikkeellä...

Anonyymi kirjoitti...

Katkenneen sormen hinnaksi tuli 2 800 euroa

Anonyymi kirjoitti...

TV1:ltä taitaa tulla klo 21 A-studiossa tuon murhaajan naineen naisen haastattelu.

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa videollahan tulee ilmi se, ettei Rosan ja kumppanien feminismi ole mihinkään muuttunut. He uskovat yhä, että mitään sukupuolieroja ei ole olemassa.

Anonyymi kirjoitti...

Miksiköhän Rosa toisintaa patriarkaalisia sukupuolinormeja pukeutumalla naisten vaatteisiin? Eikö olisi omalle linjalle rehellisempää pukeutua ainakin puolet ajasta perinteisiin miesten vaatteisiin tai toteuttaa ihan kunnolla ns. genderfuck. Jotenikin tuntuu, että Rosan ihmisen normina on loppujenlopuksi enemmän tai vähemmän stereotyyppinen nainen.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Testaa: tulkitsetko oikein m/n kiinnostuksen merkit

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Your accuracy at predicting male interest is: 80 %
Your accuracy at predicting female interest is: 50 %

Homo

Anonyymi kirjoitti...

M: 60%, F: 40%. Apina olisi tunnistanut naisten mielenkiinnon paremmin. Videot kyllä vähän jumitti, voi olla että se haittasi tulosta. Mistä hitosta miehen mielenkiinnon voi arvata noin hyvin pelkästä valokuvasta?

Anonyymi kirjoitti...

Jos joku jaksaa, niin voisi testata miten hyvän tuloksen saisi, jos vain arvaisi kaikkien miesten olevan kiinnostuneita ja että kukaan nainen ei ole kiinnostunut.

Homo

Argh kirjoitti...

Naisilta ei tunnu paljon empatiaa miehille liikenevän. Defenssit nousevat heti kun mies tulee televisioon kertomaan, että seksuaalielämä on hunningolla, ja että se tuntuu tosi pahalta. Miksei voisi vain hyväksyä, että se tosiaan voi tuntua pahalta vaikkei sitä itse ymmärtäisikään?

Kai selvästi puutteessa elävä mies nähdään sitten uhkana itselle. Varmaan luolamiesaikoina puutteessa olevat ukkapukat ottivat ja raiskasivat kunnes puutostila oli korjattu. Ei olisi ihme, että siinä naaraspuoliset oppivat varovaisiksi.

Tämä varovaisuus tuntuu iskevän myös silloin kun MAT otetaan puheeksi. Asioita ei ymmärretä kuin omalta näkökannalta, ja kaikki muu kielletään kategorisesti.

Onhan tämä vähän hassu tilanne kun naiset ovat jatkuvasti tällaisella asenteella liikkeellä. Ehkäpä (seksuaalisestikin) syrjäytyneiden miesten tulisi sitten koventaa asenteitaan. Laajennetut itsemurhat vaan useammin käyttöön muiden luolamiesmetodien ohella. Ilmeisesti se on sitten ainoa keino takoa empatiaa naisten ja yhteiskunnan kalloon.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.jamd.com/image/in-gallery/23292/#58g74321374

Ilmeet kertovat...

Anonyymi kirjoitti...

Mistähän se johtuu, että kaikkein kitkerimmät ja vammaisimmat reaktiot MA-puheisiin tulevat niin usein kaikenlaisilta vauvafoorumeilta (kuten nyt esim. tämä vauva.fi tai kaksplus.fi)?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.turunsanomat.fi/mielipiteet/?ts=1,3:1009:0:0,4:8:0:0:0;4:139:0:0:0;4:140:0:0:0;4:9:0:1:2009-02-05,104:9:591613,1:0:0:0:0:0:

tympeäNörttö kirjoitti...

Argh tokaisi:
"Ehkäpä (seksuaalisestikin) syrjäytyneiden miesten tulisi sitten koventaa asenteitaan. Laajennetut itsemurhat vaan useammin käyttöön muiden luolamiesmetodien ohella. Ilmeisesti se on sitten ainoa keino takoa empatiaa naisten ja yhteiskunnan kalloon."

Näin juuri, maanalainen armeija kokoon! Tiedätte kyllä mistä minut löytää. Lupaudun eturiviin. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Hohoo, tein tuon testin itsekin. Miesten kohdalla 90 %, naisten kohdalla 30 %...

Minun ei kannata alkaa siis vongata naisilta. ;)

Jape kirjoitti...

Minä sain miesten kohdalla 60% ja naisten 40%.

Mutta enpä tiedä kuinka tuota tulosta nyt sitten pitäisi tulkita...

Jape kirjoitti...

...tai ilmeisesti tuo tulos tarkoittaa sitä, että olen suunnannut (vähäiset) lähentymisyritykseni "väärään" sukupuoleen, eli naisiin...

...toisaalta tulos korreloi aika hyvin naisten iskuyritysten tulosen kanssa. :\

Tuota toista "mahdollisuutta" ei ole, eikä tule kokeiltua...

Vortac kirjoitti...

Miksei voisi vain hyväksyä, että se tosiaan voi tuntua pahalta vaikkei sitä itse ymmärtäisikään?

Nii-in, missä on nyt se naisten kuuluisa empatia ja tunteiden ymmärtäminen? Miesten pitäisi puhua tunteistaan ja miehet eivät puhu eikä pussaa ja niin edelleen. Onkos se ihme, etteivät puhu, jos vastareaktio on aina tuomintaa eikä ymmärryksestä näy pilkahdustakaan?

On kuin mies ei saisi tuntea, piste. Mies saisi tuntea korkeintaan aggressiota hyökkääjää kohtaan kun on puolustamassa naistaan, ja siinä about se.

Naiset eivät näytä ymmärtävän, että miehetkin ovat herkkiä tunneihmisiä, siis ihan tavallisia ihmisiä, joilla on potentiaalia sekä voimakkaisiin tunteisiin että suureen herkkyyteen. Miehiä pidetään jonain karkeina koneina, joita voi painostaa ja käskyttää mihin vaan ja miten vaan, ja jos kone sitten koettaa pullikoida vastaan, se on heti viallinen kitijä ja ämmä.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Varmaan luolamiesaikoina puutteessa olevat ukkapukat ottivat ja raiskasivat kunnes puutostila oli korjattu. Ei olisi ihme, että siinä naaraspuoliset oppivat varovaisiksi.

Raiskaaminen ja 'ottaminen' on alfojen piirre, eikä alfojen tarvitse olla puutteessa. Itseasiassa juuri sen takia.. tarkoitan, että koska alfa kuitenkin ottaa, eihän alfa ole puutteessa.

He, jotka ovat puutteessa, eivät raiskaa eivätkä 'ota', vaan kysyvät kauniisti lupaa ja tulevat torjutuksi, joten siksi he myös ovatkin puutteessa. Jos joku raiskaa oikein olan takaa, eihän voida sanoa hänen olevan puutteessa..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Ehkäpä (seksuaalisestikin) syrjäytyneiden miesten tulisi sitten koventaa asenteitaan. Laajennetut itsemurhat vaan useammin käyttöön muiden luolamiesmetodien ohella. Ilmeisesti se on sitten ainoa keino takoa empatiaa naisten ja yhteiskunnan kalloon.


Tuollainenhan olisi naisten sääntöihin alistumista ja naisten säännöillä pelaamista. Ei muutoksesta tai ihmisyydestä tietoakaan. Ei se naisia haittaa, että ATM-väkeä kuolee kuin heinää, mutta tietenkin seuraukset saattavat olla yhteiskunnan järkkyminen, kun tietokoneet lakkaavat toimimasta ja kukaan ei osaa configuroida servereitä tai vaihtaa prossutuuletinta.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Onhan tämä vähän hassu tilanne kun naiset ovat jatkuvasti tällaisella asenteella liikkeellä. Ehkäpä (seksuaalisestikin) syrjäytyneiden miesten tulisi sitten koventaa asenteitaan. Laajennetut itsemurhat vaan useammin käyttöön muiden luolamiesmetodien ohella.

Eikö kannattaisi kuitenkin ensin yrittää kehittää pelimiestaitoja? Epäonnistunut iskuyritys ei voi olla pahempaa kuin kuolema.

ATM:n kannattaa lukea kaikki mahdollinen pelimies- ja MAT-kirjallisuus ja yrittää kehittää mahdollisimman alfaurosmaisia käyttäytymismalleja alkaen tavasta seisoa ja liikkua. Niitä voi harjoitella kaikkialla, vaikka kaupan kassalla.

Jos ATM hankkii kunnon vaatteet, käy parturissa ja harjoittelee vuoden joka päivä iskemistä, keskustelua ja röyhkeilyä, niin luulisi irtoavan pillua edes joltain kohtalaisen näköiseltä pullerolta.

Sitkeän alfaharjoittelun pitäisi nostaa suuri osa ATM:istä KTM:ksi. Ne muutamat ATM:t, jotka eivät saa vuoden alfaharjoittelusta huolimatta kertaakaan pillua, voivat tehdäkin itsemurhan.

Jokaisen ATM:n pitäisi tehdä itselleen lupaus: jos en ole saanut pillua vuoden sisällä, teen itsemurhan. Tämä lupaus rohkaisee ylittämään sen suurimman kynnyksen eli naisten lähestymisen.

Viimeinen ponnistus ennen kuolemaa.

Anonyymi kirjoitti...

ATM:n kannattaa käydä vaikka sillan reunalla ja mennä niin lähelle itsemurhaa kuin on mahdollista tekemättä sitä. Siinä voi maistella kuoleman ja elämän päättymisen makua. Kaikkia niitä tunteita.

Siinä se päätös syntyy. Pillu tai kuolema.

tympeäNörttö kirjoitti...

Kynnys tappaa itsensä on aika korkea, jos anonyymi sitä yrittää sanoa, totta. Voisi myös kuvitella ettei kenenkään elämä kaadu pelkästään ja vain pillunsaamattomuuteen, vaan jonkinlaiseen vyyhteen ongelmia, joita ei voi lopulta selvästi erotella toisistaan.

Tässä mielessä toimintaohje tyyliin "pillu tai kuolema" on ihan liian abstrakti AT-miehelle. Pillua ei ole eikä tule - eikä kait kukaan kuolemaankaan voi suhtautua "oikein", se on aina se suuri tuntematon, kuten sanotaan.

Paljon helpompaa ja varmasti jollain tapaa palkitsevampaa on ostaa hekumoiden jokin ase, ja sitten sopivan kiihkon tai paatoksen vallassa mennä ampumaan ihmisiä - jolloin viimeistään varmistuu halu tappaa myös itsensä, ettei turhaan viruisi vankilassa vuositolkulla.