tiistaina, helmikuuta 17, 2009

Liian komea

Tutkimus: Liian komea mies kelpaa vain yhden yön iloksi

Tasa-arvo ei ole toiselta pois

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Äiti kysyy: Miten usein kolmekymppiset miehet panee?

Jorma kirjoitti...

"Yhteiskunta toimii sujuvimmin, kun sukupuolten välillä toteutuu yhdenvertaisuus. Juuri tähän tämänpäivän tasa-arvokeskustelu pyrkii."

Ei ole ainakaan tähän mennessä pyrkinyt. Se on ollut yksisilmäistä naisasian ajamista ja femujen omaneduntavoittelua.

"Sukupuolta koskevissa tasa-arvokysymyksissä vastakkainasetteluiden aika on ohi."

Näkis vaan.

Jorma kirjoitti...

Kuorosota: Veetille tarjottiin rahaa seksistä

Jorma kirjoitti...

"Tasa-arvo usein virheellisesti hahmotetaan nollasummapelinä, jossa toisen sukupuolen aseman parantaminen olisi toiselta pois."

Itse asiassa, tässä on se pointti, että resurssit ovat rajalliset. Nyt ne on tasa-arvoasioissa suunnattu täysin naistutkimukseen, naisjärjestöille ja feministiseen naisasian ajamiseen. Jos, ja kun, resursseja jaetaan tasa-arvoisemmin myös miestutkimukseen, miesjärjestöille ja miesten aseman parantamiseen, niin väistämättä se on joiltain pois.

Tämä on yksi syy, feministiseen ideologiaan olennaisesti kuuluvan patologisen miesvihan lisäksi, miksi kaikenlaiset femut vastustavat niin kovasti tasa-arvoa. Jos vaikkapa Tanen ajasta ja resursseista suunnattaisiin 50 % miesten asemaan, niin tokihan se vähentäisi femujen valtaa ja rahantekomahdollisuuksia. Nämä eliittiämmät asettavat oman etunsa tasa-arvon ja ihmisoikeuksien edelle.

Ville kirjoitti...

Jorma ehtikin jo ensin - Veetille tarjottiin rahaa seksistä -

Katsotaanpa vertailun vuoksi toinen tapa otsikoida.

Veeti Kalliolta haluttu ostaa seksiä

- Jotkut ihmiset eivät aina muista, että olen ihminen enkä esine.
...
- Ja välikäden kautta on kysytty, että mitä maksaa. Onhan se hämmentävää. Mitä jos menisi jollekin naiselle ehdottamaan samaa?


Niinpä. Menepä tarjoamaan välikäden kautta jollekin julkkis-poliitikko-hottis-naiselle rahaa seksistä.

Jos noita otsikoita ja kuvitusta vertaa niin voisi kuvitella kuvien olevan päinvastoin. IL:n otsikointi on suorempi ja tylympi, "ostaa seksiä", siihen sopisi tuo IS:n kuva: ilman paitaa, jykevä ylävartalo, tatuoinnit ja hieman haastava, salaperäinen, jännittävä ilme.

IL taas on valinnut hyvin tavallisen oloisen ja hymyilevänä poseeraavan kuvan Veetistä, joka on ristiriidassa otsikon kanssa.

Ville kirjoitti...

Omistushaluinen nainen häiriköi vuosia Iskelmäradion aamujuontajaa

Siemensyöksyä viivyttävä lääke myyntiin

Ennenaikainen siemensyöksy leimataan usein psyykkiseksi vaivaksi, vaikka tutkimusten mukaan se ei ole sellainen, kertoo Hyksin urologian osastonlääkäri Hannu Koistinen.

Perussuomalaiset jättänyt demarit varjoon

Jossain mättää, nimesikö demarit itsensä aikoinaan feministiseksi puolueeksi?

Saksalaisnaisen elinkautistuomio lapsimurhista vahvistui

13-vuotias isä haluaa dna-testiin

Vortac kirjoitti...

Jos, ja kun, resursseja jaetaan tasa-arvoisemmin myös miestutkimukseen, miesjärjestöille ja miesten aseman parantamiseen, niin väistämättä se on joiltain pois.

Tottakai. Se on kuin maapallon omaisuuksien ja resurssien jakaminen tasaisemmin - rikkaat eivät voi silloin saada yhtä suurta kakkua, kun ihmiset saavat vihdoinkin osuuden joka heille kuuluu.

Toki silloin rikkaat näyttäytyvät uhreina ja koettavat kaikin mahdollisin keinoin estää tätä tapahtumasta. Eihän se nyt käy että Rotschildit joutuisivat pärjäämään vähemmällä kuin 500 triljoonalla punnalla samalla kun afrikkalaiset köyhät saisivat jopa jotain syötävää joka päivä!

- Vortac