perjantaina, maaliskuuta 13, 2009

Hyvännäköinen nainen

IS: Hyvännäköinen nainen tempaisi tuopilla päähän:
Epäilty on noin 25-vuotias, silminnäkijöiden mukaan hyvännäköinen nainen, tiedottaa Lahden poliisi.

Huh, huh. Hetken jo pelästyin, että tekijä olisi ollut vähemmän hyvännäköinen.

Miesten europarlamentti
Seuraavista luvuista on jätetty pois naisten oikeuksien ja sukupuolten tasa-arvon valiokunta, jonka jäsenistä 91% on naisia.

Why do we still expect men to pay more in relationships

Obama’s New ‘Council on Women’ Seen As Vehicle to Promote Feminist Agenda

15 kommenttia:

Ville kirjoitti...

Poliisi epäilee: Naiskopla tehtaili myymälävarkauksia - Kaksiviikkoinen vauva vankeudessa

Yhdellä naisella on vain kahden viikon ikäinen vauva. Nainen vastusti vangitsemista, koska piti sitä pienen lapsen takia kohtuuttomana, mutta käräjäoikeus ei vaatimukseen heltynyt.

Ei lapsi/vauva ole mikään vapaudu vankilasta -kortti, johon nainen/äiti voi vedota tehtailtuaan rikoksia.

Sarah Palinin tytär erosi poikaystävästään

Jape kirjoitti...

"Epäilty on noin 25-vuotias, silminnäkijöiden mukaan hyvännäköinen nainen, tiedottaa Lahden poliisi."

Minusta tuossa onkin jo kivunlievitystä ja korvausta kerrakseen, kun oli sentään hyvännäköinen nainen.

Homo kirjoitti...

Eipä tainnut naisvaras kaivata kovin pitkää mammalomaa palatakseen töihin rötöstelyn pariin, jos se kerta onnistui noinkin pian synnytyksen jälkeen.

Homo kirjoitti...

Suomesta on tullut kotiäitien maa

"Valtaosa alle kolmivuotiaista suomalaislapsista hoidetaan kotona. Kehitys on päinvastainen kuin muualla Euroopassa, jossa äidit enenevissä määrin hakeutuvat työelämään."

Laiskat lörtöt eivät viitsi mennä töihin, koska: "alle kolmivuotiaiden kotihoitoa tuetaan niin, ettei työ matalapalkka-aloilla edes houkuttele"

Homo kirjoitti...

Omituisia näiden naisrikollisten päähänpistot: Koiravaras suihkutti hajuvettä lemmikin omistajien silmille

Pariskunta yritti saada koiraansa takaisin, jolloin koiran anastanut nainen suihkutti parfyymia pariskunnan silmille ja huitoi laukulla pariskuntaa.

Jorma kirjoitti...

Tötteröt täynnä tasa-arvoa

"Eikö se olisi uutta ja tervettä kehitystä että tasa-arvoasioihin saataisiin myös miesnäkökulma? Eikö se olisi edistyksellistä, että tasa-arvon ongelmia ratkottaisiin yhdessä?"

Ellu kirjoitti...

"Laiskat lörtöt eivät viitsi mennä töihin, koska: "alle kolmivuotiaiden kotihoitoa tuetaan niin, ettei työ matalapalkka-aloilla edes houkuttele""

Samalla voi kätevästi sovitella päähänsä kotiäidin sädekehää ja hurrata Nina Mikkoselle. Mikäs siinä. Kaikkien äitien ei kannata käydä töissä, jokunen yh elää paremmin erilaisilla tuilla kuin töissä käymällä (palkasta kun joutuu maksamaan ihan oikeaa veroakin). Sosiaalitoimisto maksaa päälle vaikka Seiskan tilauksen... Ehkä lapsilla on silloin hyvä olla ja yhteiskunnalle uhraus kannattaa, mene tiedä.

Vortac kirjoitti...

Huh, huh. Hetken jo pelästyin, että tekijä olisi ollut vähemmän hyvännäköinen.

Heheh, repesin!

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Ei lapsi/vauva ole mikään vapaudu vankilasta -kortti, johon nainen/äiti voi vedota tehtailtuaan rikoksia.

Ja se on positiivista edistystä, ettei enää ole.

- Vortac

Arawn kirjoitti...

Ellu: Sitä kutsutaan kannustinloukuksi. En minäkään varmaan menisi töihin, jos saisin tuista suunnilleen samat tulot kuin töissä käymällä JA minulla olisi lapsia. En siis osaa oikein syyttää ihmisiä, jotka näin tekevät - minusta se on täysin looginen ratkaisu moisessa tilanteessa.

Toisin sanoen tuo kannustinloukku pitäisi purkaa.

Jape kirjoitti...

Arawn: "En minäkään varmaan menisi töihin, jos saisin tuista suunnilleen samat tulot kuin töissä käymällä"

joidenkin moraali tosiaan on näin löyhä. Osaatko sanoa kuinka tämä yhteiskunta pyörisi, jos lähes kaikki tekisvät näin? Tämähän on justiin sitä prekariaatti touhua, mitään tekemällä piää saada tahaa ja se pitää vielä tuoda melkein kotiin asti, että ei tarviste nähdä liikaa vaivaa...

Arawn: "minusta se on täysin looginen ratkaisu moisessa tilanteessa. "

Minä en tuon logiikaa näe yhteiskunnan kannalta tarkasteltuna.

Arawn: "Toisin sanoen tuo kannustinloukku pitäisi purkaa."

Tässä olen kanssasi samaa mieltä. Mutta miten lähtisit purkamaan tuota "kannustinloukkua"?

Arawn kirjoitti...

Jape: "joidenkin moraali tosiaan on näin löyhä. Osaatko sanoa kuinka tämä yhteiskunta pyörisi, jos lähes kaikki tekisvät näin? Tämähän on justiin sitä prekariaatti touhua, mitään tekemällä piää saada tahaa ja se pitää vielä tuoda melkein kotiin asti, että ei tarviste nähdä liikaa vaivaa..."

Kaikki eivät VOI tehdä noin - jos voisivat, suurin osa ehdottomasti tekisi. Esimerkiksi minä en voi, sillä en tulisi pelkillä tuilla toimeen. Mutta JOS tulee toimeen tuilla ja JOS töitä tekemällä käteen ei jäisi enempää rahaa (lisäksi tähän liittyy usein kauheaa vaivaa ja sekoilua tukien kanssa, mahdollisia kuukausia ilman tukia tai palkkaa jne), niin ainoastaan superkorkean työvimman omaava ihminen menee töihin. Myönnän suoraan, etten ole sellainen.

Ei tässä kukaan sano, että sitä rahaa _pitäisi_ saada. Mutta kun tilanne on tällä haavaa se, että osa äideistä saa sitä rahaa sen verran, ettei töitä tekemällä parempiin tuloihin pääsisi.

"Minä en tuon logiikaa näe yhteiskunnan kannalta tarkasteltuna."

Arvaa, kuinka moni meistä tarkastelee jotain töihinmenoaan yhteiskunnan kannalta...

Ihmiset toimivat siten, kuten on heidän omalta kannaltaan loogista ja järkevää. Jos on järkevää olla menemättä töihin niin sitten ei mennä.

"Tässä olen kanssasi samaa mieltä. Mutta miten lähtisit purkamaan tuota "kannustinloukkua"?"

En tunne talouselämää kovin hyvin osaakseni ehdottaa jotain todella hyviä ratkaisuja. Varmaan tämänhetkisessä tilanteessa pitäisi leikata tiettyjä tukija ja/tai uudelleenjärjestellä koko tukisysteemiä rankalla kädellä - jälkimmäinen olisi ylipäätään tarpeen.

Jape kirjoitti...

Arawn: "Arvaa, kuinka moni meistä tarkastelee jotain töihinmenoaan yhteiskunnan kannalta..."

Hetkinen, etkö sinä ole osa yhtiskuntaa, Arawn? Eikö sinua kiinnosta siitä "mystisestä" yhteiskunnasta mikään muu kuin ilmaiset tuet ja terveyden huolto jne. Siis kaikki mitkä saa ilmaiseksi ja josta yhteisunta antaa sinulle rahaa, usein täysin vastikeetta? Mitä tästä yhtiskunnasta tulisi, jos kukana ei haluaisi tuottaa yhteiskunnalle tuloja verojen muodossa? Jokainen muodostaisi oman pikku yhteiskunnan?

Useita ihmisillä, jotka tuottavat yhteiskunnan käytettäväksi varoja, kiinnostaa myös miten ne käytetään.

Arawn: "Ihmiset toimivat siten, kuten on heidän omalta kannaltaan loogista ja järkevää. Jos on järkevää olla menemättä töihin niin sitten ei mennä."

Tämä on oma napaista ajattelua, jollaisen yleistyessä tätmä yhtiskunta kaatuu ja sitten on "kivaa" kaikilla.

Arawn: "Varmaan tämänhetkisessä tilanteessa pitäisi leikata tiettyjä tukija ja/tai uudelleenjärjestellä koko tukisysteemiä rankalla kädellä - jälkimmäinen olisi ylipäätään tarpeen."

Kyllä. Työnteon pitää olla aina kannattavamapa kun kokotna oleminen, mistä syystä tahansa, erliaisilla tuilla oleminen. Lisäksi tukia pitäisi muuttaa enenmmän vastikkeleliseksi, eli niiden saamiseksi pitäisi tehdä jotain järkevää. Mitä, sitä en nyt osaa tältä istumalta sanoa.
Lisäksi tukien kestoa pitää rajoittaa ja julkista sektoria pienentää, siellä on liikaa porukkaa suojatyöpaikoissa, ja kun kymminiä tuhansia on lomautettu, ei niin isolle julkiselle sektorille ole "virkaa" kertakaikkiaan.

Arawn kirjoitti...

Jape: "Hetkinen, etkö sinä ole osa yhtiskuntaa, Arawn? Eikö sinua kiinnosta siitä "mystisestä" yhteiskunnasta mikään muu kuin ilmaiset tuet ja terveyden huolto jne. Siis kaikki mitkä saa ilmaiseksi ja josta yhteisunta antaa sinulle rahaa, usein täysin vastikeetta? Mitä tästä yhtiskunnasta tulisi, jos kukana ei haluaisi tuottaa yhteiskunnalle tuloja verojen muodossa? Jokainen muodostaisi oman pikku yhteiskunnan?"

Ei juuri kukaan haluakaan tuottaa yhteiskunnalle tuloja verojen muodossa. Ihmiset vain ajattelevat, että oman edun kannalta se on parempi vaihtoehto kuin se, että jokainen haalisi kaiken itse eikä mitään sosiaalihuoltoa olisi. Se merkitsisi esimerkiksi paljon laajempaa rikollisuutta - eräällä tavalla me työssäkäyvät siis maksamme "suojelurahaa" veroilla.

Totta kai minua kiinnostaa pääasiassa yhteiskunnan kannalta se, mitä minä siitä itselleni saan. Vastineeksi joudun tietysti antamaan jotain juttuja, minkä ymmärrän ja hyväksyn, mutta olen kiinnostuneempi silti eduistani.

"Useita ihmisillä, jotka tuottavat yhteiskunnan käytettäväksi varoja, kiinnostaa myös miten ne käytetään."

Totta kai. Omaan napaan tuijottamista tämäkin.

"Tämä on oma napaista ajattelua, jollaisen yleistyessä tätmä yhtiskunta kaatuu ja sitten on "kivaa" kaikilla."

Yleistyessä? Minun nähdäkseni 99 % ihmisistä ajattelee ihan ensinnä omaa rakasta napaansa. :)

Ei yhteiskunta toimi siksi, että kaikki ajattelisivat vain muiden parasta vaan siksi, että ihmiset laskelmoivat, että HEIDÄN oma parhaansa on toimia niin, että yhteiskunta pysyy suht koht pystyssä! Kun kyllin moni ajattelee näin, homma toimii.

"Lisäksi tukien kestoa pitää rajoittaa ja julkista sektoria pienentää, siellä on liikaa porukkaa suojatyöpaikoissa, ja kun kymminiä tuhansia on lomautettu, ei niin isolle julkiselle sektorille ole "virkaa" kertakaikkiaan."

Tähän on pakko sanoa, että mitäs niille työttömäksi jääneille sitten tehdään? Maksetaan työttömyyskorvauksia?... :)

Jape kirjoitti...

Arawn: "Ei juuri kukaan haluakaan tuottaa yhteiskunnalle tuloja verojen muodossa. Ihmiset vain ajattelevat, että oman edun kannalta se on parempi vaihtoehto kuin se, että jokainen haalisi kaiken itse eikä mitään sosiaalihuoltoa olisi."

No ei kait niin, mutta on se parempi kuin jenkkisysteemi, jossa on erillinen vakuutusmuotoinen sosiaaliturva, ja se on kallis. Siihen ei ole läheskään kaikilla varaa.
Se on muuten ihan sanakikkailua puhuuko haluamisesta vai järkevyydestä. Useimmat ihmiset katsovat, että on järkevää pitää yllä yleistä sosiaaliturvaverkkoa eli käytännössä siis haluavat tätät tehdä, eli maksaa veroja tätä varten.

Arawn: "Totta kai minua kiinnostaa pääasiassa yhteiskunnan kannalta se, mitä minä siitä itselleni saan."

No yhteiskuntaa (pitäisi) kiinnostaa tietää ensin miten sinä voit hyödyttää yhteiskuntaa. Jos vapaamatkustajia on liikaa, ei systeemi pelaa järkevästi.

Arawn: "Totta kai. Omaan napaan tuijottamista tämäkin."

No juu,mutta siitä ei ihan tällaista termiä käytetä, vaan "valvotaan omia ja muiden etuja" ;)

Arawn: "Yleistyessä? Minun nähdäkseni 99 % ihmisistä ajattelee ihan ensinnä omaa rakasta napaansa. :) "

Oletko todella tätä mieltä? Jos oikeasti on näin, suomeen kannattaa äkkiä perustaa jenkkimallinen sosiaaliturva, jossa jokainen itse vastaa turvastaan, jos sellaista haluaa.

Arawn: "Tähän on pakko sanoa, että mitäs niille työttömäksi jääneille sitten tehdään? Maksetaan työttömyyskorvauksia?... :)"

Ei mitään työttymyyskorvauksi, ne on saaneet ne jo.
Julkisen sektorin palveluksessa suojatyössä olleet perustakoon oman yrityksen ja työllistäköön muita. Se on kohtuullista :)