torstaina, maaliskuuta 26, 2009

Lonely Cougars

All The Lonely Cougars

Mies rakastuu 8,2 sekunnissa – mutta entä nainen?

Miesasialiike nousee - kirjoja, pamfletteja, väitöskirja ja Miesten tasa-arvo ry.

Mikä tämän sukupuolitarkastelun arvo on?

3 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Asia sukupuolitetaan, mutta jostain syystä tästä ei johdeta mitään toimenpiteitä. Ei ehdoteta ensimmäisenkään komitean tai erityisseurannan käynnistämistä miettimään miesten työttömyyden ongelmaa. Emme tiedä olisiko tulos ollut sama jos tilastot näyttäisivätkin juuri naisten työttömyyden räjähtäneen käsiin"

Itse asiassa, aika suurella todennäköisyydellä me tiedämme, että ei olisi ollut.

Syy tietoisuuteen on se, että jo nyt, kun työttömyys kohdistuu miesvaltaisille aloille, eikä naisvaltaisille aloille on alkanut itku ja huoli siitä, että elvytystoimet keskittyisivät, kuten niiden kaiken järjen mukaan pitäisi, juuri näille miesvaltaisille aloille. Apu tietysti suunnataan sinne, missä hätä on suurin, ja valtion esimerkiksi kannattaisi tehdä nyt investointeja rakennushankkeisiin, eikä nuosukauden aikaan.

Mutta siis jo tämä on herättänyt feministeissä vastustusta (kuka vielä uskoo, että feministit eivät muka olisi yksisilmäisiä naisasianaisia?). Kun näin on, on selvää, että työttömyyden kohdistuminen naisvaltaisille aloille olisi nostattanut sellaisen hulabaloon, että erilaisiin toimiin komiteoiden ja erityisseurantojen muodossa olisi varmasti ryhdytty.

Jorma kirjoitti...

Will true love last? Mathematical model may provide the answer

Jorma kirjoitti...

Lehtiväite: Matti Vanhaselta seksiviestejä yh-äidille