lauantaina, toukokuuta 09, 2009

Kontula-kohun puintia

Pauliina Viitamies: Julkista tuomitsemista ilman oikeudenkäyntiä
Olen kuitenkin pettynyt Anna Kontulaan. Aikaisemmin olen arvostanut hänen kirjoituksiaan, tutkimuksiaan ja kannanottojaan niiden sisällön takia. Arkaluonteisiin ja ikäviin asioihin puuttuminen on tärkeää. Nimetön vihjailu näin vakavassa asiassa on moraalitonta. Jälleen kerran on leimattu koko mieskansanedustajien joukko ilman, että kukaan tietää, mitä on tapahtunut ja ilman, että voi asiaa mitenkään kommentoida.

Mikäli joku (kansanedustaja tai muu) on syyllistynyt johonkin, on asian selvittäminen ihan toisenlaisen prosessin asia, kuin nyt on meneillään. Seiskapäivää-lehti otti asiakseen pari viikkoa sitten kertoa totena, että muusikko Matti Inkinen on syyllistynyt lapsipornon levitykseen. Tämän jälkeen ei muusikko Inkistä ole elävänä nähty. Ottaako sosiologi Anna Kontula vastuulleen sen, että julkinen tuomitseminen ilman oikeaa tuomitsemista voi aiheuttaa samankaltaisia seurauksia??? Tuskin.

Faktaa vai fiktiota?

Vakavalla asialla ei pidä leikitellä

Raija Westergård: Nimi esiin

2 kommenttia:

IDA kirjoitti...

Itsekin olen pettynyt Anna Kontulaan. Tiusanen on mulkku, mutta Kontulan hyökkäys Vasemmistoliiton sisältä on vielä mulkumpi.

Anonyymi kirjoitti...

Turvakotiin hakeutuneiden määrä on laskenut tänä vuonna merkittävästi. Ilmiön syy ei ole tiedossa, mutta laman arvellaan vaikuttavan asiaan....
Joissain kunnissa on alkanut esiintyä puheita, että perheet on halvempi majoittaa hotelliin kuin turvakotiin
...

Homo