maanantaina, kesäkuuta 15, 2009

Epämaskuliinisuus

Sukupuoliroolit vaihtoon Britanniassa ja Let's reclaim the f-word

Chivalry is Dead, Male Chauvinism is Alive and Well

Woman to woman: Do we need male advocacy groups?

De-Masculinity & The U.S.

Liberated and Unhappy

15 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"B) Miesvaltaisia aloja kohtaisi työvoimapula, joka aiheuttaisi korotuspaineita alan palkkoihin, mutta naisten osuus ei silti merkittävästi kasvaisi (Mortimerin arvio). Rake ilmeisesti kuuluu sen koulukunnan feministeihin, jotka uskovat pääasiallisen syyn siihen että naisia on niin vähän mm. rakennusalalla johtuvan syrjinnästä. Ei esimerkiksi työn fyysisyydestä, likaisuudesta, terveyshaitoista tai vaarallisuudesta. Toinen ongelma on biologinen. Isät eivät toistaiseksi pysty imettämään lapsia, tosin tottakai korviketta on saatavissa, mutta synnyttämiseen ei löydy edes vippaskonsteja."

Hyviä pointteja.

Herää myös epäilys, ettei mitään koti-isä-luokkaa ole muutenkaan syntymässä. Naiset eivät hankkiudu suhteisiin sellaisten miesten kanssa, joilla ei ole uraa ja menestystä. Kotiinjäävää miestä ei arvosteta naisten toimesta oikeasti. Jäljelle jää vain kasvava joukko yksinhuoltaja-äitejä lapsineen ja yksinäisiä miehiä.

Jorma kirjoitti...

"Let's reclaim the f-word"

Myöhäistä. Junanne meni jo. Nyt te kuulutte historian kaatopaikalle.

Anonyymi kirjoitti...

Yhyy, miehet ei enää ookkaan ritarillisia, ilmeisesti se sukupuoliroolien purkaminen ei sittenkään ollut hyvä idea - vai ovatko femakot vain toivottoman epäkonsistenttaja idiootteja:

Chivalry is Dead, Male Chauvinism is Alive and Well

Homo

Mikko kirjoitti...

"ovatko femakot vain toivottoman epäkonsistenttaja idiootteja?"

Eihän tuota enää tarvitse edes kysyä.

Anonyymi kirjoitti...

Hommafoorumilla joku mies on testannut netin treffipalvelussa markkina-arvoaan erityyppisillä ilmoituksilla. Ei varmaankaan tarvitse mainita kumpi ilmoitus herätti naisten, erityisesti akateemisen ja sivistyneiden keskuudessa enemmän yhteydenottoja: rikas, komea ja ylimielinen pintaliitäjä vai tavallinen, vaatimaton ja hyvännäköinen mies.

Anonyymi kirjoitti...

You go girrrlls:

Drockilan kynttiläpaja lepatti heikosti


Tiimarin toimitusjohtajana toiminut Kristina Illi sanoo hyvästit yhtiölle.


Tiimarin tappio tuplaantui

Nyt varmaan tarvittaisiin kansaa naisyritysten tukitalkoisiin.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

"Hommafoorumilla joku mies on testannut netin treffipalvelussa markkina-arvoaan erityyppisillä ilmoituksilla."

Varsin hyvä testi. Noita
kannattaisi tehdä lisääkin.
Tuollaisen tutkimuksen kun saisi vielä jonnekin valtamediaan pyörimään tai edes painettuun iltapäivälehteen loppuisi naisten valehtelu ja alettaisiin jatkossa hakea kumppania suoraan oikeilla termeillä "sopivasti kusipäinen pelurimies tasokkaalle suomalaisnaiselle, joka ei koske atm:iin", vaikka vaihtoehtona olisi hirttotuomio. :-)Bmad

Mikko kirjoitti...

"Nyt varmaan tarvittaisiin kansaa naisyritysten tukitalkoisiin.

Homo"

Mitenkähän sen tekis? Tasa-arvon nimissä miesverolla kuitataan naisyrittäjien tappiot?

Anonyymi kirjoitti...

Hmm, voisikohan jotenkin usuttaa mamut ja nartut tappelemaan keskenään resursseista. Miten olisi vaikka luopuminen sukupuolisyrjivistä naisyrittäjälainoista ja sen sijaan mamu-yrittäjälainoihin niiden rahojen ohjaaminen.

Ja korostan sitä, ettei minulla ole juuri mitään mamuja vastaan, mutta minusta femakkovyörytystä vastaan olisi hyvä organisoida mahdollisimman laaja rintama.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Miksihän luen edes tätä blogia; rupee aina niin helvetisti vituttamaan...

Anokyylä kirjoitti...

"Miksihän luen edes tätä blogia; rupee aina niin helvetisti vituttamaan..."

Et tiedä miksi luet tätä blogia, etkä tiedä miksi sinua vituttaa. Oletko aivan varma, että sillä vitutuksella on mitään tekemistä tämän blogin kanssa?

Anonyymi kirjoitti...

anokyylä: tiedän varsin hyvin mikä vituttaa: feministit oksentavat miesten päälle. miksi kysymykseen voin arvailla, että en halua pitää päätäni kuopassa. tekemistä? on, mutta sanansaattaja muodossa.

Mikko kirjoitti...

"Hmm, voisikohan jotenkin usuttaa mamut ja nartut tappelemaan keskenään resursseista."

Multikulti-feministit vs. Muslimit olisi aika hauska kombo.

Anonyymi kirjoitti...

" rikas, komea ja ylimielinen pintaliitäjä vai tavallinen, vaatimaton ja hyvännäköinen mies."

Nyt kyllä mentiin kyllä aika lailla valikoivan tiedottamisen suuntaan, tai sanotaan nyt että valehtelet

Luin alkup. tekstin ja valintilanne oli tällainen.
1. erittäin komea ja hyvässä kunnossa oleva rikas pintaliitäjä
tai
2. ehkä hiukkasen tavista komeampi sälli ilman tuloja (jos tuloja ei ole merkitty, kaikki tulkitsevat että niitä ei ole)

Eipä tarvitse pähkäillä kumpi herättää enemmän kiinnostusta kun vertailutilanne on noin epäreilu tavikselle.

- Syltty

Vortac kirjoitti...

Syltty, mitä epäreilua tuossa taviksen kannalta oli? Eihän tulottomuus tarkoita, että mies olisi epäkelpo tai huono. Miksi ihmisyys ei ole nykyisin yhtään mitään? Olen paljon mieluummin rutiköyhä, nöyrä ja rehellinen kuin rikas, ylimielinen ja pintaliitoinen. Mutta enpä tosin ole nähnyt naista, joka mieluummin valitsisi jälkimmäisen.. kertoo aika paljon naisista, ja sehän oli koko jutun pointti.

Joten en oikein näe, miksi tuo olisi valehtelua.. sama asia hieman eri sanoin vain. Ja mielestäni 'taviksella' on paljon korkeampi asema ja järkevä nainen tavoittelisi häntä paljon mieluummin kuin tuota ylimielistä rikasta.

Rikkaus ei tee ihmisestä jumalaa tai enkeliä, vaan lähemminkin saatanan tai demonin. Ja niillä on mitä ilmeisimmin suurin kysyntä naisten kiiluvissa silmissä..

- Vortac