keskiviikkona, kesäkuuta 03, 2009

Liian kiltti

Nainen antoi perättömän ilmoituksen: Joukkoraiskauksesta sepittäneelle ehdotonta

Vammaisen psykologisista ja seksuaalisista tarpeista

Liian kilttikö?

Vihreät ja kommunistit ovat tuoreen tutkimuksen mukaan suurissa poliittisissa kysymyksissä miltei identtisiä puolueryhmiä.

30 kommenttia:

Ville kirjoitti...

Nuoret miehet ovat tyytymättömiä omaan kehoonsaTyytymättömyys omiin lihaksiin on nuorilla miehillä yleinen ja vakava ilmiö. Uuden tutkimuksen mukaan myös anoreksia on pojilla ja miehillä yleisempää kuin aikaisemmin on ajateltu.

Mitä, eikö nämä olleetkaan vain tyttöjen ongelma kuten on annettu ymmärtää?Leila Palmu tuomittiin miehensä pahoinpitelyistä - lapsettomuus riitojen taustallaNiin, tuloksettomien lapsettomuushoitojen syyhän on miehessä ja se oikeuttaa naisen pahoinpitelemään!Maija-Liisa Lahtinen murtui: Olen syytön, olen syytönVankilathan on täynnä syyttömiä.Nainen jätti miehen palavaan taloon - sai sakotMikkelin käräjäoikeus tuomitsi tiistaina sakkoihin naisen, joka poistui palavasta omakotitalosta hankkimatta apua sisälle jääneelle miehelle, joka kuoli palossa.Sakkoja?Salkkarien päätösjakso järkytti Suvi LindéninLapsiasiainvaltuutettu ja viestintäministeri haluavat tv-kanavat vastuuseen ohjelmien sisällöistä. (...) - En haluaisi kuusivuotiaan tyttäreni kanssa katsoa televisiosta, kun raskaana oleva äiti haudataan elävältä. Kuulostaa aika hurjalta, jyrähtää viestintäministeri Suvi Lindén.LOL! Miksi Suvi haluaisi 6-vuotiaan tyttärensä katsovan Salkkareita?- Olen jo lähettänyt viestini MTV3:n suuntaan. Toivon, että tv-yhtiöt keskustelisivat enemmän ohjelmien eettisestä puolesta.Samalla Suvi voisi keskustella itsensä kanssa Salkkareiden näyttämisen eettisyydestä 6-vuotiaalle tyttärelleen.MTV3 vierittää vastuun Salkkari-kohusta vanhemmilleOikein!

Mikko kirjoitti...

"Oikein!"

Kyllä! Ja oikeastaan pidän salkkareiden katsomista aikuisenakin edesvastuuttomana itseen kohdistuvana väkivaltana! :D

Anonyymi kirjoitti...

Nyt sitten vääränlainen katsekin on eiei Suomessakin:

Poliisikoulutuksen seksuaalinen häirintä tarkkailussa.
...
Naiset olivat kohdanneet häirintää useammin kuin miehet. Esimerkiksi häiritsevän tuijottelun kohteeksi oli joutunut lähes joka viides kyselyyn vastanneista naisista.

Homo

Jape kirjoitti...

Taantuma iski Amsterdamiin - seksipalveluita polkuhinnalla

Prostituoidut syyttävät toisiaan kohtuuttomasta hintakilpailusta.

Ilmari kirjoitti...

Miksi linkki vihreistä ja kommunisteista piti linkittää tänne? Kun katsoo esim. EU-kriittisyysgraafia, se vihreät ovat aivan toisessa ääripäässä verrattuna kommunisteihin.

Mikä mielipideklusteri on ylipäätään "ympäristö, vähäosaiset ja talouden säätely"? Nämä mittaukset voisivat siirtyä nykyaikaan, ja pohtia oikeisto-vasemmisto-akselijan asemesta moderneja kysymyksiä kuten "ympäristönsuojelu on tärkeä prioriteetti sen taloudellisisista- ja työllisyysvaikutuksista riippumatta". Veikkaan, että monet kommunistitkin kannattavat vanhaa savupiipputeollisuutta, jos se vain pitää työmiesten työpaikkoja yllä.

Jossain oli muuten "tohtori-indeksi": ainoastaan demareilla ja vihreillä oli merkittävä määrä tohtoreita ehdokaslistoilla.

Jorma kirjoitti...

"Vihreät ja kommunistit: Kuin kaksi marjaa"

Miksi tämä ei edes yllätä?

Anonyymi kirjoitti...

Lesbolinkkejä:

http://keskustelu.suomi24.fi/node/8171742

"Ajattelen vakaasti, että nainen pystyy siihen, mihin mies, mutta mies ei siihen, mihin nainen. Katson tyypillisesti miehiä nokkaani pitkin ja asenteeni heihin on lässyttävä kuin taaperoille puhuisin. Naisia arvostan aidosti. Lapsesta asti olen ihaillut lesboja. Jotenkin kummasti tämä johtaa siihen, etten ole kovin kiinnostunut miehistä, ja silloin kun olen, niin en oletakaan miehen yltävän naisen tasolle, suhteesta tulee automaattisesti aivan epätasa-arvoinen. Naisvalta on ainoa kannattamani vaihtoehto, siis naisten kulttuurin valta, ei biologisen sukupuolen välttämättä, vaikka sehän toki vaikuttaa siihen, mihin kulttuuriin kukin kasvaa, mitä oppii elämästä."

http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/6977652/36684687

"Hmm.. Kun olen miehen kanssa ja jos fantasioin niin silloin aina naisesta. Naisen kanssa ollessani en fantasioi koskaan.. Nainen riittää kaikkeen mahdolliseen...
Yksin ollessani ja käsitöitä puuhaillessa fantasioin aina naisesta."


http://keskustelu.suomi24.fi/node/8088547

"Sen tiedän kyllä melko varmaksi, että jos joskus meidän tiemme eroaisivat, niin ehdottomasti haluaisin kokea parisuhteen naisen kanssa. Mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että tämä on asia, josta minun on elämässäni luovuttava, se maaginen yhteys parisuhteessa, vaikka kipeää se tekee!"http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/8168112/38017422

"Myöskin monissa tapauksissa mies kiristää naista niin, että jos nainen haluaa olla naisen kanssa, niin hänen pitää myös päästä mukaan eli ns. kolmenkimppaan. Se mihin nainen suostuu siinä toivossa, että saa nauttia naisesta, on jokaisen oma asia. Itse olen saanut olla naisen kanssa kahdestaan."

Hohhoijaa, eli muiden kanssa makaaminen on ookoo, mutta mukaan pääsemisen "kiristys" on ikävää. Voi hyvää päivää! Mikä helvetin vimma voi olla toteuttaa biseksuaalisuuttaan väen vängällä...

Keskustelupalstoilla monet naisia kokeilleet valittelevat, että "naisen kanssa ei seksi oikein maistu, mutta kun en saa niitä miehiä joita haluan eikä tällöin oikeen miehetkään sytytä".

Huippumalli-haussa Nanna:kin on "ulos kaapista" ja kertoessaan suuntautumisestaan, hän vain arvostelee miehiä "haju, ajatusmaailma, kaikki!".

Vastikään tuli juuri romanttinen komedia TV:stä, jossa lesboksi muuttunut nainen jätti miehensä lesbon takia. Hahhahaahaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Vihreät ja kommunistit ovat tuoreen tutkimuksen mukaan suurissa poliittisissa kysymyksissä miltei identtisiä puolueryhmiä."

Ja sitten alla kuvio, jonka mukaan melkein vastakkaisissa ääripäissä. LOL!

Ei tainnut Laasasen propagandapläjäys ennen vaaleja oikein nyt onnistua.

Kerrottakoon vielä, että Vihreät on puolue, jonka mukaan markkinoiden ulkoisvaikutuksiin, erityisesti luonnon tuhoutumiseen pitää vaikuttaa säätelyllä. Tämä on siis se perusidea, johon voi uskoa tai olla uskomatta. Jälkimmäistä vaihtoehtoa kutsutaan myös idiotismiksi.

Anonyymi kirjoitti...

"Ja sitten alla kuvio, jonka mukaan melkein vastakkaisissa ääripäissä. LOL!"

Jaa, minusta ainoa suuri ero näyttäisi olevan EU-myönteisyydessä. Itselleni ensimmäisessä avautuneessa kuvassa molemmat puolueet kyllä ovat aivan vierekkäin. Tiedätkö nyt varmasti, miten Suomen kommunistinen puolue lyhennetään? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ensimmäisessä kuviossa (sivulla on linkki kahteen graaffiin, joista ensimmäiseksi tulkitsen länsimaisittain vasemmanpuoleinen) lähempänä kommareita EU-kriittisyyden suhteen on PS, KD, Vas, Kesk, RKP ja Kok. Vain demarit on vihreitä kauempana.

Anonyymi kirjoitti...

"Kerrottakoon vielä, että Vihreät on puolue, jonka mukaan markkinoiden ulkoisvaikutuksiin, erityisesti luonnon tuhoutumiseen pitää vaikuttaa säätelyllä. Tämä on siis se perusidea, johon voi uskoa tai olla uskomatta. Jälkimmäistä vaihtoehtoa kutsutaan myös idiotismiksi."

Vihreät on puolue, jonka ideologian mukaan ihmisellä ei ole enempää oikeutta elää ja toteuttaa itseään kuin yksisoluisilla eliöillä. Vihreät on puolue, joka vastustaa kaikkea laajalti käytössä olevaa teknologiaa. Tuulivoiman kannatus johtuu vaan siitä, ettei se ole laajalti käytössä. Jos tuulivoima otettaisiin laaja-alaiseen käyttöön niin vihreät alkaisivat kampanjoida sitä vastaan. Perusteina tietty se, että tilaa vaaditaan paljon, melu ja se, että tuulivoimalat tappavat lintuja.

Anonyymi kirjoitti...

No, eipä ole näköjään paljoa tullut seurattua Vihreiden kannanottoja. En ymmärrä, miksi pitää kommentoida asioihin, joista ei viitsi pätkääkään ottaa selvää. Jos et halua pysyä ainaiseen tietämättömänä, aloita vaikka täältä:
http://www.vihreat.fi/node/501

Ydinvoimaa vihreät tosiaan vastustaa, siitä olet ehkä saanut päähäsi tuon teknologiavastaisuuden. Jännä juttu, mutta voi olla, että "maailma" on kääntymässä samalle kannalle. Asiasta voi lukea vaikkapa The Economistin uusimmasta numerosta tai NYT:stä googlaamalla "olkiluoto" (se tarkoitta New York Timesia, ei Hesarin nuorisoliitettä).

Ja toistetaan nyt vielä, että talouden negatiivisten ulkoisvaikutusten estämiseen tarvitaan sääntelyä. Vihreät ovat ehdottomasti parhaiten tajunneet tämän, Kokoomuksen idioottisiipi huonoiten.

Nyt äänestämään Vihreitä ja vastustat samalla idiotismia!

Panu kirjoitti...

Halla-aholaiset laittoivat nettiin tällaisen loanheittoblogin, jossa väitetään minun muka lähetelleen roskapostia rouva Halla-aholle:

http://panu--hoglund.blogspot.com/

Blogissa mainittu IP-osoite ei tietenkään täsmää kumpaankaan netissä yleisesti käyttämääni IP-osoitteeseen. Itse asiassa tuo IP-osoite näkyy sijaitsevan Lappeenrannassa (!).

Koska Henry on aika ajoin kaveerannut hallislaisten kanssa ja koska hallislaisilla muutenkin tuntuu olevan kovasti vaikutusvaltaa miesliikkeessä, sanoudun täten koko touhusta irti. Minä en rupea millään tavalla pönkittämään liikettä, joka tällä tavalla puukottaa selkään.

Tähän asti tavoitteenani oli murskata feminismi. Nyt tavoitteenani on murskata miesliike. Ja voitte uskoa, että sen minä osaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän se on taivaan tosi, että nykypäivän teknologianvastaiset luddiitit löytyvät vihreistä. Tosin eipä taida kovinkaan monta olla puolueen johtohommissa, mutta ruohonjuuritasolta sitä asennetta, jonka mukaan autot ja muut vempaimet pitäisi heittää roskiin ja palata hirsimökkeihin ja hevoskärryihin, kyllä löytyy.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

"Mikä helvetin vimma voi olla toteuttaa biseksuaalisuuttaan väen vängällä"

Lyhyesti ilmaistuna biseksuaalit ovat epäluotettavia pervoja.

- Syltty

Mikko kirjoitti...

"Tähän asti tavoitteenani oli murskata feminismi. Nyt tavoitteenani on murskata miesliike. Ja voitte uskoa, että sen minä osaan."

Heh, ihan luonnollinen progressiohan tuo : misogynia/misandria -> misantropia. En ole vielä itse edennyt misantropiaan asti, mutta hitaasti hyvä tulee! :D

Anonyymi kirjoitti...

Jäämme siis mielenkiinnolla odottamaan raivoisia tekstejä aiheesta nuorten miesten fasistinen pahuus.

Aika jännä juttu muuten, miten miesliike on saanut koottua riveihinsä kaikkein äärioikeistolaisimmat miehet, ja eniten seksuaalisia ja etnisiä vähemmistöjä vihaavat. Sanalla sanoaen kaikkein ahdasmielisimmät miehet, kun taas suvaitsevaiset miehet loistavat poissaolollaan. Ilmeisesti tämä johtuu siitä, että liikkeellä ei ole omaa agendaa, liike ei ole minkään asian puolesta vaan jotakin (feminismiä) vastaan. Anti-liike houkuttelee änkyröitä.

Henry Laasanen kirjoitti...

"Aika jännä juttu muuten, miten miesliike on saanut koottua riveihinsä kaikkein äärioikeistolaisimmat miehet, ja eniten seksuaalisia ja etnisiä vähemmistöjä vihaavat. Ilmeisesti tämä johtuu siitä, että liikkeellä ei ole omaa agendaa, liike ei ole minkään asian puolesta vaan jotakin (feminismiä) vastaan."

http://miestentasaarvory.wordpress.com/faq-2/

Oletteko antifeministinen yhdistys?

Emme ole. Suhtaudumme positiivisesti myös naisten tasa-arvon edistämiseen. Mielestämme feminismillä on kuitenkin ollut liian hegemoninen valta-asema tasa-arvopolitiikassa. Se on johtanut tilanteeseen, jossa miesten ongelmat ovat jääneet liian vähälle huomiolle.

Mikä on yhdistyksen kanta seksuaalivähemmistöihin ja maahanmuuttajamiehiin?

Yhdistyksemme on myötämielinen noiden miesryhmien ongelmien ratkaisemiselle. Saattaakin olla, että tulevaisuudessa yhdistykseemme perustetaan alajaostoja vähemmistöryhmille. Toistaiseksi painopiste on kuitenkin ollut koko ryhmän ”miehet” ongelmien esille nostamisessa.

Mikko kirjoitti...

"Aika jännä juttu muuten, miten miesliike on saanut koottua riveihinsä kaikkein äärioikeistolaisimmat miehet, ja eniten seksuaalisia ja etnisiä vähemmistöjä vihaavat. Sanalla sanoaen kaikkein ahdasmielisimmät miehet, kun taas suvaitsevaiset miehet loistavat poissaolollaan. Ilmeisesti tämä johtuu siitä, että liikkeellä ei ole omaa agendaa, liike ei ole minkään asian puolesta vaan jotakin (feminismiä) vastaan. Anti-liike houkuttelee änkyröitä."

No totta on, että miesliikkeessä on paljon oikeistolaisia. Mutta jos olisit vähänkään yrittänyt asiaa tutkia, nii olisit huomannut, että antifeministeillä on paljon toisistaan poikkeavia mielipiteitä muihin poliittisiin "kuumiin perunoihin". Sinä vasemmistolaisena et vain kykene näkemään tätä, sillä nykyinen vasemmisto on niin sokean miesvihaista, että oletat, että feminismiä vastustavat vastustavat automaattisesti kaikkia muitakin vasemmiston kannattamia ideologioita, mutta näin ei ole.

Henry Laasanen kirjoitti...

"No totta on, että miesliikkeessä on paljon oikeistolaisia."

En tiedä mistä miesliikkeestä puhut, mutta Miesten tasa-arvo ry:n ohjelma rakentuu hyvin pitkäslti sen varaan, että hyvinvointivaltion tasa-arvoresursseja suunnataan meisten auttamiseksi. Yleensä piintyneet oikeistolaiset pitävät tuollaista miestn auttamista tasa-arvopolitiikan avulla vähintäänkin omituisena, ellei jopa naurettavana. Aktiivisen tasa-arvopolitiikan hyväksyminen on sinällään hyvin vasemmistolainen ajatus.

Mikko kirjoitti...

"En tiedä mistä miesliikkeestä puhut, mutta Miesten tasa-arvo ry:n ohjelma rakentuu hyvin pitkäslti sen varaan, että hyvinvointivaltion tasa-arvoresursseja suunnataan meisten auttamiseksi. Yleensä piintyneet oikeistolaiset pitävät tuollaista miestn auttamista tasa-arvopolitiikan avulla vähintäänkin omituisena, ellei jopa naurettavana. Aktiivisen tasa-arvopolitiikan hyväksyminen on sinällään hyvin vasemmistolainen ajatus."

Olen samaa mieltä tuon viimeisen lauseen kanssa. Tai siis ainakin se on puna-viher-suuntaa edeltävän vasemmiston näkemysten mukainen. Mutta kyllä feministejä kohtaan, sekä osuvaa, että hutiin menevää kritiikkiä esiittäviin miehiin lukeutuu myös näitä ns. konservatiivisia yhteiskunnallisia malleja kannattavia.

Henry Laasanen kirjoitti...

"Mutta kyllä feministejä kohtaan, sekä osuvaa, että hutiin menevää kritiikkiä esiittäviin miehiin lukeutuu myös näitä ns. konservatiivisia yhteiskunnallisia malleja kannattavia."

Konservatiivit ovat yleensä tai aina anti-feministisiä. He pitävät sukupuolirooleja hyvänä asiana, kun taas feministit ja Miesten tasa-arvo ry pitää niitä epätasa-arvoa ylläpitävänä asiana.

En pidä konservatiivija "miesliikkeenä" siinä mielessä, että he edistäisivät miesten asemaa. Pikemmin he ylläpitävät miesten velvollisuuksia, kuten mieselättäjyyttä ja asevelvollisuutta. Suuri osa naisista on myös konservatiiveja. Anti-feminismi sinällään ei välttämättä edistä miesten asiaa.

Anonyymi kirjoitti...

Nämä kommentit esimerkiksi täällä Henryn blogissa ovat useimmiten vallan toisenlaisia kuin mitä noissa virallisissa juhlapuheissa.

Henry Laasanen kirjoitti...

"Nämä kommentit esimerkiksi täällä Henryn blogissa ovat useimmiten vallan toisenlaisia kuin mitä noissa virallisissa juhlapuheissa."

Tännehän saa kommentoida kuka tahansa.

Anonyymi kirjoitti...

"Nyt äänestämään Vihreitä ja vastustat samalla idiotismia!"

Nyt äänestämään Vihreitä ja vastustat samalla tasa-arvoa!

Mikko kirjoitti...

"Konservatiivit ovat yleensä tai aina anti-feministisiä. He pitävät sukupuolirooleja hyvänä asiana, kun taas feministit ja Miesten tasa-arvo ry pitää niitä epätasa-arvoa ylläpitävänä asiana.

En pidä konservatiivija "miesliikkeenä" siinä mielessä, että he edistäisivät miesten asemaa. Pikemmin he ylläpitävät miesten velvollisuuksia, kuten mieselättäjyyttä ja asevelvollisuutta. Suuri osa naisista on myös konservatiiveja. Anti-feminismi sinällään ei välttämättä edistä miesten asiaa."

Tuo on kyllä totta. Ja toisaalta konservatiivinenkin nainen on usein valmis hyötymään feministisestä lainsäädännösta ja toisaalta feministi vaatimaan miehiä säilyttämään vanhat velvollisuutensa.

Anonyymi kirjoitti...

"Tännehän saa kommentoida kuka tahansa."

Osa kommentoijista toimii Miesten tasa-arvoyhdistyksessä.

Anonyymi kirjoitti...

"Miksi tämä ei edes yllätä?"

Miksi äärikonservatiivisen Jorman kommentti ei yllätä?

Anonyymi kirjoitti...

Terve Panu! Taidat sen itsekin tietää, mutta kerotaan nyt vielä, että tuo linkittämäsi blogi on niin ilmiselvästi Sepin tekosia kuin olla voi.

Sepi taasen ei ole tietääkseni oikein keidenkään suosiossa, ei myöskään "Halla-aholaisten".

Vortac kirjoitti...

Tähän asti tavoitteenani oli murskata feminismi. Nyt tavoitteenani on murskata miesliike. Ja voitte uskoa, että sen minä osaan.

Mitäh? Onko vaimosi onnistunut aivopesemään sinut, vai mistä ihmeestä on kyse? En olisi koskaan uskonut teikäläiseltä kuulevan tällaista. Mutta se olikin viimeinen asia, jossa olit järkevä ja looginen.. ehkä lopulta sitten romahdus tapahtui vääjäämättä siinä viimeisessä linnakkeessakin.

Jos olet oikeuden puolella, olet tasa-arvon puolella, ja suurin osa 'miesliikkeestä' (tämäkö tasa-arvoa ajavien nimi nyt sitten yhteisesti ottaen on?) haluaa tasa-arvoa, ei suinkaan mitään miesten ylivaltaa.

Eli mistä sulla kiristää? Etkö halua oikeudenmukaista ja tasa-arvoista maailmaa? Oletko nykyisin feminismin puolella? Miksi haluaisit murskata ainoan toivon saada miehillekin edes rippunen oikeutta, tasa-arvoa ja ihmisarvoa?

- Vortac