lauantaina, kesäkuuta 06, 2009

Ruokatreffit

Woman Tells AP: 'The recession is almost becoming an excuse' for men not buying women dinner on dates

Unemployed men struggle in dating game
"To speak plainly, chicks don't dig a broke guy," said the Dallas resident, now a part-time consultant.

What the Hell is Wrong with the Willing Beta?

aroundherfinger.com:
For example, instead of asking him to take out the trash, sneak up behind him, kiss on his ear and tell him to take out the trash in a soft, sexy whisper. He will absolutely love this!

Remember that this does not have to result in any more physical sex than the woman desires. However, the woman needs to be recognize that her husband’s desire to have physical sex will be higher than ever. She should not make the mistake of ignoring this reality; she should overtly acknowledge it. As was said before but bears repeating, most submissive men are very happy to be denied release (within reason) if their wives make it clear that they are consciously exerting their control over their husbands. Wives can simply tell him that they like having him remain aroused as he’s easier to control. They can tell him he hasn’t yet earned sex yet.

15 kommenttia:

Mikko kirjoitti...

Huh!!! aroundherfinger.com kuvaa kyllä aikamoisen helvetillistä tilannetta. Mitkähän lapsuustraumat ovat saaneet aviomiehen suostumaan tohon ja vieläpä huijaamaan itseään tilanteen oikeasta luonteesta?

Ville kirjoitti...

Toinen kysymys. Millainen ihminen käyttää tuollaisia keinoja ja asettaa ehtoja jonkin asian ansaitsemiseksi?

Anonyymi kirjoitti...

Nettihän nyt on pullollaan kaikenlaisia huuhaasaitteja ja mentaalitapausten väsäämiä keskustelukerhoja.

Onhan niitä pro-anoreksia ja itsemurhapalstoja, joilla oikein kannustetaan ihmisiä tappamaan itsensä, olemassa puhumattakaan joistakin 9/11-salaliittosivustoista, joten ei kai siinä ole mitään ihmeellistä jos joku tuollaisen väsää.

Se nyt olisikin ihmeellistä jos mitään tuollaista ei olisi olemassa.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

Äiti laittoi ulostetta lapsensa IV-letkuun, piti blogia

Joukkoraiskauksesta sepittäneelle ehdotonta


Nainen pahoinpiteli kerjäläisen


Äiti ja tämän puoliso tappoivat lapsen nälkään

Anonyymi kirjoitti...

Tänään TV:stä:

Subilta klo 21:00 Murhanhimoiset naiset:

Rosemary West. Rosemary ja Frederick West murhasivat ainakin 12 nuorta naista vuosien 1971 ja 1994 välillä. Vuonna 1995 Rosemary, joka oli kahdeksan lapsen äiti, tuomittiin elinkautiseen vankeusrangaistukseen kymmenen naisen murhasta

ja kello 00:50 Neloselta tulee elokuva Pahat tytöt:

Psykologisen trillerin vaarallisia pääosanaisia esittävät vetovoimaiset tähdet Mia Kirshner (L-koodi) ja Connie Nielsen (Gladiaattori, Saalistaja). Sairaanhoitaja Megan (Connie Nielsen) ja hänen sähäkkä siskonsa Dominique (Mia Kirshner) kietovat pauloihinsa ranskalaismuusikon (Jean-Hugues Anglade), joka joutuu onnettomuuteen Yhdysvaltojen keskilännessä. Kun kolmikko suuntaa tien päälle kohti Seattlea, intohimojen houkuttelema mies huomaa erehtyneensä aivan väärään seuraan.

Homo

Juho Autio kirjoitti...

Täällä rakennetaan betamiesten vallankumousta:

The 2nd American Revolution of 2012

Mielestäni betalla tarkoitetaan englanninkielisissä blogeissa lähinnä keskitason miehiä, jotka ovat usein (olleet) naimisissa mutta joutuvat tavalla tai toisella lypsetyksi. Omega on ehkä atm:n vastine.

Pelkästään blogeja seuraamalla näyttäisi siltä, että Amerikassa miehen asema ihmissuhteissa on surkea ja naisten asenne masentavan opportunistinen.

Henry Laasanen kirjoitti...

Minusta näyttää siltä, että alfa, beta, omega jako menee johtajaominaisuuksien mukaan, eli alfa on johtajauros, beta on tavis, joka ei ole johtaja ja omega on siten toivottomin tapaus tuolla saralla. Siten jako olisi hiukan eri perusteinen kun ytm-atm jako.

Juho Autio kirjoitti...

Totta, kreikkalaisilla aakkosilla ei viitata naismenestykseen yhtä suoraan kuin at-/yt-jaolla.

Toisaalta jos ajatellaan, että alfuus on nimenomaan johtajuutta, tuon linkkaamani blogin pitäjällä näyttäisi olevan aika paljon johtajaominaisuuksia ja kokemusta ollakseen mikään beta.

Tuossa kontekstissa siis beeta on ns. kunnon mies ja yhteiskunnan tukipylväs, joka voi muuten olla melkoinen menestyjä mutta joutuu kuitenkin kärsimään rappiosta (= naisten ja alfojen pelehtimisestä).

tympeäNörttö kirjoitti...

Tyhjätaskuna on kyllä totaalisen turhaa yrittää järkätä treffejä... aniharva tyttö suostuu vaikkapa vain kävelemään puistossa. :/

Miten ihmeessä YTM:t saavatkaan ne jopa maksamaan puolestaan!

Vortac kirjoitti...

Miten ihmeessä YTM:t saavatkaan ne jopa maksamaan puolestaan!

'Eliciting Value' .. he ovat niin arvokkaita ja toisten naisten haluamia, että nainen tekee mitä vaan saadakseen olla heidän läheisyydessään ja etenkin saadakseen heiltä villiä apinaseksiä ja päästäkseen parisuhteeseen heidän kanssaan.

Heillä on samalla tavalla arvoa naisten silmissä kuin hyvännäköisellä ja nuorella naisella on miesten silmissä.

'Tavis'miehellä ei ole arvoa, vaan hänet voi korvata kenellä hyvänsä, joten nainen katsoo että on suorastaan jumalallinen siunaus ja suuri kunnia sekä etuoikeus tavismiehelle saada hengata naisen kanssa, joten tavismiehen on myös maksettava tästä kaikesta glorystä.

Naiset ovat luonnostaan prostituoituja tavalla tai toisella, mutta kunnon alfa saa naisen hetkeksi unohtamaan tämän pitkäjänteisemmän ajattelutavan ja keskittymään tämän hetken himokkuuteen, olettaisin.

Toisaalta, naisella on niin paljon seksuaalista valtaa, että olisikin outoa, jos se valta ei turmelisi naisia ja tekisi heistä säälimättömiä tyrankeja, joiden mielestä peasanttien kuuluukin maksaa kaikesta. YTM:iin heillä ei ole samanlaista valtaa, koska YTM:t vain sitten valitsevat jonkun toisen naisen, jos nainen koettaa tällaista pihtailua..

Tavallaan ongelman juuri onkin siis siinä, että on niin paljon 'tavismiehiä', jotka ovat valmiita maksamaan naisen seurasta jo pelkästään, saati sitten seksiin pääsystä tavalla tai toisella. Jos tällaisia miehiä ei olisi yhtään, eipä kai nainen voisi mitään maksamisia vaatia.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Se nyt olisikin ihmeellistä jos mitään tuollaista ei olisi olemassa.

Mutta ihan tavanomaista sen sijaan on ajatella, että mitään salaisia liittoja ei voi koskaan ihmiskunnan historian aikana olla olemassa valtaapitävien kesken.

Juu, sehän on jotenkin täysin mahdotonta, että yksikään valtaapitävä olisi millään tavalla mitään muuta kuin kansan ehdotonta parasta ajatteleva jalo enkeli.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Hitleristäkin varmaan nämä uskolliset kansalaiset sanoivat, ettei nyt HÄN voinut sitä Reichstag-rakennusta poltattaa. (kirjoitusasu ei välttämättä ole oikein, en osaa saksaa..)

(sori vain natsikortista, mutta tällaisessa asiassa on aika vaikea keksiä muutakaan pätevää vertausta)

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Muuten, mitä tulee tuohon aroundherfinger.comiin, niin onhan sitten vastapainoksi tällaisiakin sivustoja:

http://takeninhand.com/

Tosin mielestäni molemmat kuvastavat vähän erilaista tilannetta - toisessa mies vapaasta tahdostaan alistuu naiselle ja palvoo naista kuin pieni koiranpentu, toisessa taas nainen on äkäpussi ja leikkii dominoivaa, mutta _OIKEASTI_ haluaisi että hänet "kesytettäisiin".

Eli hieman outoja tapauksia, eikä aivan täysin vastakohtia toisilleen.. liekö sellaista naista olemassakaan, joka pelkästään tavalliselle miehelle haluaisi antautua ja alistua samoin kuin nuo miehet tavallisille naisille.

Ehkäpä miesten huono markkinatilanne on johtanut tuohon - että miehet epätoivoisesti kokeilevat mitä keinoja hyvänsä, ja tekevät mitä tahansa, vaikka sitten alistuvat, jotta saisivat edes jonkinlaista läheisyyttä naisen kanssa.

Suoraan sanoen tämä yhteiskunta ei kyllä kovin paljon auta tekemään naisista ihan tavallisia ihmisiä, joissa ei ole mitään sen erityisempää palvomista kuin miehissäkään, kun joka hiton sitcom ja uutinen ja dokumentti, elokuva (etenkin romanttiset komediat) jne. senkun vaan ylistää naista jaloksi ja virheettömäksi jumalattareksi samalla kun mies näytetään joka tuutista hirveänä perverssinä petona tai kömpelönä nolona typeryksenä joka ei osaa eikä tajua mitään, tms. jne.

"Uuni, jota jopa MIES osaa käyttää!".. jne.. näitä mainoksia on olemassa aivan hemmetisti.

Palatakseni takaisin hieman tuohon asiaan - naiset näyttävät joko haluavan dominoida miehiä, tai sitten, että mies "kesyttää" heidät, heidän ollessaan äkäpusseja ja dominaatioluonteisia.

Miehet taas haluavat joko alistua naisille täysin ja palvoa naisia, tai sitten alfatyyliin pitää nainen kurissa jotta siltä saa helposti seksiä, ikäänkuin pragmaattisista syistä.

Miesten ja naisten erot ovat tosiaan mielenkiintoisia.. miehet ja naiset poikkeavat toisistaan ehkä enemmän kuin yhteiskunnassa on koskaan uskallettu yleisesti myöntää.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tuossa kontekstissa siis beeta on ns. kunnon mies ja yhteiskunnan tukipylväs, joka voi muuten olla melkoinen menestyjä mutta joutuu kuitenkin kärsimään rappiosta (= naisten ja alfojen pelehtimisestä).

'Melkoinen Menestyjä' niittää naisia vasemmalta ja oikealta, ja joutuu kepillä työntämään naisia pois luotaan. Mies voi olla toki biologisesti tai henkisesti beta, mutta sellaiset sitten harvoin menestyvätkään, vaikka toki poikkeuksia on. Jos ajattelet jotain dustin hoffmania, bill gatesia tms.. he ovat selvästi biologisesti betoja, mutta menestys lienee muuttanut ainakin heidän mentaalista asennettaan asiaan.

Ihmisellä voi olla alfauroksen geenit, mutta hän voi silti olla luonteeltaan ujo jne.

Keho on kuitenkin vain keho. Betoiksi ehkä voisi sanoa tavismiehiä, jotka työskentelevät jossain triviaaleissa toimistoammateissa, ohjelmoijina tms., ja ehkä saavat jonkin verran stabiilia palkkaa, mutta eivät tarpeeksi ostaakseen mitään urheiluautoja tms., ja etenkin heitä, jotka ovat työttömiä.

"Melkoinen Menestyjä" on sama asia kuin 'Korkean statuksen mies', joka taas on sama asia kuin YTM, useimmissa tapauksissa. On hyvin vaikeata kuvitella miestä, joka on 'melkoinen menestyjä', ja joka ei mitenkään saisi römpsää.

Mitä nörtein ja ujoinkin lottovoittaja saa nopeasti rinnalleen superpuunatun peroxidiblondin.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vortac:..."kun joka hiton sitcom ja uutinen ja dokumentti, elokuva (etenkin romanttiset komediat) jne. senkun vaan ylistää naista jaloksi ja virheettömäksi jumalattareksi samalla kun mies näytetään joka tuutista hirveänä perverssinä petona tai kömpelönä nolona typeryksenä joka ei osaa eikä tajua mitään, tms. jne. "

Naisille ei yleensä
anneta mahdollisuutta kokea
itseä sellaisinaan, koska heidät pakotetaan pienestä pitäen elämään suhteettoman itsearvostuksen kanssa.

Päästäkseen sukupuoleen liitetystä unique-
sinetistään keskivertonaisen pitäisi
ponnistella niin hirveitä määriä, ettei siihen ihan omat voimat aina riitä. Se olisi vähän kun alkoholismia vastaan kamppailu joillekin.

Hieman "erikoisemmat" ja energisemmät naiset pystyvät kyllä suhtautumaan miehiin tasa-arvoisesti ainakin siinä määrin, että mies voi omana itsenään heidän vierellään olla enemmänkin kuin sen pari minuuttia.

Todellisuudessa nainen
ei kuitenkaan ole miestä kummempi, joskin onhan naisen helpompi päästä käsiksi tietynlaisiin esoteerisiin tasoihin, kuin miehen.
Enkä nyt tarkoita tätä vähättelevässä mielessä. Miestä
ei saisi pitää kömpelönä typeryksenä. Sen verran lähellä naiset ovat kuitenkin miehiä, ettei moiseen isotteluun ole
aihetta.


Bmad