torstaina, heinäkuuta 23, 2009

Kääntöleikkejä

Toimihenkilöunioni ja naisen palkka

Meillä on oikeus

Are Men Obsolete?

Rising suicide numbers point to 'boys crisis'
While men overall commit suicide more often than women, the gender gap for suicide among young adults is staggering, according to a recent report published by the Boys Project out of the University of Alaska Fairbanks.

Among 20- to 24-year-olds, 20.7 suicides per 100,000 occur among males, compared with 3.5 per 100,000 among females, said Judith Kleinfeld, director of the Boys Project.

Riikka Manner: Raskauden ei pitäisi vaikuttaa työnhakuun

Kommentit
- Toivotaan, että edustaja Manner ymmärtää (jos välittää), että juuri tälläinen kepulointi esimerkiksi raskausasioissa tekee hallaa muille hänen ikäisilleen. Todennäköisesti nyt hieman pätevämpi nuori nainen menettää paikkansa hieman epäpätevämmälle nuorelle miehelle, koska työnantajat eivät halua ottaa turha riskejä palkkauksen suhteen.

- Meppinä oleminen on kutsumustyö, mutta näköjään tälle Riikalle tämä on vain työpaikka työpaikkojen joukossa. Miksei näistä naiskansanedustajista koskaan kuule mitään positiivista?!

-
Ei raskauden pidäkään vaikuttaa työnhakuun. Mutta mepin tilanteessa kyseessä ei ole työnhakuun verrattava tilanne.

Aivolävistetty Akuliina Saarikoski

For Men, Circumcised Partner May Be Better Lover
Having a female sex partner who has been circumcised doesn't hurt a man's sexual satisfaction -- and may improve it, according to a landmark study in Uganda.

Almost 40 percent of men in the study said that their sexual satisfaction improved when their female partner had been circumcised. Only a handful of men reported less satisfaction, while the rest reported no change, according to Dr. Godfrey Kigozi, of the Rakai Health Sciences Program.

11 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Mutta mepin tilanteessa kyseessä ei ole työnhakuun verrattava tilanne."

Ei se olekaan suomalaisessa systeemissä, jossa äänestäjät antavat tukensa tietyn puolueen lisäksi tietylle ehdokkaalle. Voi olla, että äänestäjät olisivat toimineet toisin, jos he olisivat saaneet tietää, että Manner on heti jäämässä äitiyslomalle ja että he saavat hänen sijastaan edustajakseen tuoksi ajaksi jonkun muun.

Zacke kirjoitti...

"Reijo Mäki lehdessä: Naistutkimus on huuhaa-näpertelyä!"

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200907239971783_uu.shtml

Anonyymi kirjoitti...

Joka alan asiantuntijana täällä kunnostautunut Jorma väitti aikaisemmin, että Akuliina ei ole tehnyt päivääkään oikeaa työtä. Eli Jorman mielestä ratikalla ajaminen ei ole oikeaa työtä. Lienee kaikki ratikkakuskit pelkkiä kermaperseitä Jorman mielestä.

marko kirjoitti...

Onnea Riikalle raskauden puolesta!

Anonyymi kirjoitti...

Kepu pettää aina.

Tomi kirjoitti...

"While the suicide rate of boys has always been higher than that of girls, current gender differences are alarming", sanotaan tossa kanadalaisjutussa. Mitä tuo voi tarkoittaa monikulttuurisessa maassa? Esimerkiksi Intiassa naiset tappavat itsensä paljon miestä useammin (kauhistus! kutsukaa koko maailman hyväntekijät auttamaan, femicide menossa!).

Anyways, Kanadassa (tai ainakin Chattanoogassa) on menossa Boys Project. Hieno juttu. Koska Suomeen perustetaan Pelastakaa pojat? Tyypillisesti tuota projektia johtavan tyypin nimi on Judith. Miehet eivät vain välitä tarpeeksi?

Toi pitää kanssa muistaa, että tytöt yrittävät itsemurhia poikia enemmän. Että ei sielläkään puolella aitaa kaikki ole niin ruusuista.

juki kirjoitti...

Sekin on pohtimisen arvoinen juttu, että media on kyllä pitänyt huomen tyttöjen masennustilastojen esillenostamisesta huolen. Muutaman kouluammuskelutapauksen, Vantaan (vai Espoon?) koripallotyttöpuukotustapauksen ja Tampereen Kaukajärven kuristamistapauksen jälkeen poikien mielenterbveyspalveluista ja niiden puutteista ei ole kuitenkaan riittänyt asiaa. Koripallotytön puukottajahan sanoi vielä motiivikseen sen, että nyt pääsee ainakin hoitoon.

Kun kaikenlaisia signaaleja usein tulkitaan hätähuutoina, eivätkö nämä tapaukset sitä todella ole kirjaimellisesti ja konkreettisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Suomessahan nuorten itsemurhat on vähentyneet puoleen 15 vuoden aikana.

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Nuorten+itsemurhat+v%C3%A4hentyneet+puoleen/1135224329742

ja

"15–19-vuotiaiden poikien kuolleisuus väheni 1990-luvulla lähes 40 %. Muutos johtui tapaturma- ja väkivaltakuolleisuuden laskusta. Samansuuntainen, joskin vähäisempi muutos on tapahtunut myös vastaavanikäisillä tytöillä."

http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=suo00046

Anonyymi kirjoitti...

"Samansuuntainen, joskin vähäisempi muutos on tapahtunut myös vastaavanikäisillä tytöillä."

Jos muutos olisi ollut yhtä iso, tyttöjä olisi täytynyt herätä henkiin.

Anonyymi kirjoitti...

"Anyways, Kanadassa (tai ainakin Chattanoogassa) on menossa Boys Project. Hieno juttu. Koska Suomeen perustetaan Pelastakaa pojat? "

Niinkuin vaikka Väestöliiton palvelut nuorille miehille? Väestöliitolta on myös tullut tuon niminen kirja ulos...

http://www.minervakustannus.fi/kirjat/kirja.php?kirja=405

http://www.vaestoliitto.fi/seksuaaliterveys/miehen_aika/

Tomi kirjoitti...

"Niinkuin vaikka Väestöliiton palvelut nuorille miehille?"

Ei kun sellanen, joka pitäisi esillä poikien yhä suurempia ongelmia ja puuttuisi asiaan aina kun muutenkin hyväosaisempien tyttöjen ongelmia korostetaan poikien ongelmien kustannuksella. Noin aluksi. Sen jälkeen voisi tietysti pyrkiä niinkin utopistiseen tavoitteiseen kuin tasa-arvoon.

"Miehen Aika perustettiin 2001, koska pojilta ja miehiltä puuttui paikka josta voisi saada asiallista ja ammatillisesti korkealaatuista tietoa seksuaaliterveydestä: murrosiän kehityksestä, seurustelusta ja seksistä.2