maanantaina, heinäkuuta 20, 2009

Nainen rattiin!

Seksisosiologit Anna ja Henry
Pahimmillaan Laasasen suorasukaisen seksisosiologian voi tosin nähdä karhunpalveluksena aidoista yhteiskunnallisista tasa-arvokysymyksistä taisteleville miehille. Laasasen saadessa leijonanosan hihittelyjulkisuudesta, uhkaavat huoltajuus-, perhevapaa ja asevelvollisuuskysymykset jäädä pimentoon.

En oikein ymmärrä, miten seksuaalisen vallan teoriasta kirjoittaminen on ristiriidassa miesten tasa-arvo-ongelmista puhumisen kanssa.
Seksinpuutteesta nääntyviä miehiä puolustava Laasasen väittää, että kaikki mitä makuuhuoneissa EI tehdä tai jätetään tekemättä, heijastuu sitten yhteiskuntaan.

En ole sen erityisemmin puolustanut seksinpuutteessa olevia miehiä. Se on vain eräs seksuaaliseen valtaan liittyvä teema monien muiden joukossa. Olen lähinnä tuonut esille heidän vaietun ongelmansa olemassaolon. Puolustan kyllä heidän oikeuttaan puhua ongelmasta ilman, että sitä väheksytään tai halveksitaan.

Toistetaan nyt tuhannennen kerran: Kirjoitin teorian naisten seksuaalisesta vallasta, jossa kuvataan, mitä naisten seksuaalinen valta on ja mitä vaikutuksia sillä on yhteiskunnassa. Kirjan keskeinen pointti on se, että feministiset sukupuolijärjestelmäteoriat eivät ole huomioineet naisten hallussa olevaa valtaa. Pelkkä patriarkaatin tarkastelu ei riitä.

Yksinhuoltaja isiä sorretaan lapsilisä yms. raha asioissa

Liikenneturva: Nainen on ratin takana miestä turvallisempi

Stereotypioita heteroseksistä ja heteroseksuaalisuudesta


The data shows that natural mothers are far more likely to abuse children than their natural fathers
Micheal Woods, an academic from the University of Western Sydney, said: "The data is not surprising - it is in line with international findings regarding perpetrators of child abuse. And the figures do undermine the myth that fathers are the major risk for their children's well-being".

The "Power and Control" of Domestic Violence Myths

Tähti tai luuseri -- valitse siitä
Sen sijaan mies, joka valitsee kodinhoidon, saa osakseen ympäristöltä lähinnä sääliä ja huvittuneisuutta. Ei sillä, että tämä edes olisi kovin realistinen valinta -- naiset kun suosivat pariutumismarkkinoilla mahdollisimman menestyneitä, uraansa panostavia miehiä. Uranainen ei tahdo aviomiehekseen koti-isää tai huonopalkkaista työtä tekevää, vaan toisen menestyjän. Jos mies ei ole tähti, hän ei suinkaan soita toista viulua. Menestymätön mies on luuseri, joka potkitaan pois koko orkesterista.

Miesroolien evoluutiosta

57 kommenttia:

bmaad kirjoitti...

Henry:"En ole sen erityisemmin puolustanut seksinpuutteessa olevia miehiä. Se on vain eräs seksuaaliseen valtaan liittyvä teema monien muiden joukossa. Olen lähinnä tuonut esille heidän vaietun ongelmansa olemassaolon. "

Seksin painottuminen
"öyhöille" pyritään peittelemään, mikä voi toisaalta kyllä viitata siihen, ettei käytössä oleva seksuaalivalinta ole paras mahdollinen.

Yhteisössä levitetään
leväperäisesti käsitystä, että seksiä vielä harrastetaan ja puolison löytää miettimättä onko tuo asia nyt oikeasti ihan niin.
Kyllä se on enemmänkin niin, että puolisolta vaaditaan markkina-arvoa.

Sivistysyhteiskunnan arvoihin kuuluu, että kaikilla on mahdollisuuksia. Sen myöntäminen, ettei ole saattaisi olla askel rodunjalostusyhteiskuntaan. Näin ollen Henryn toiminta voi olla oikeasti aika vaarallista.

Argh kirjoitti...

Kevyen väylän suurkäyttäjänä olisin ikionnellinen, jos kaikkien autokuskien sukupuoli näkyisi jo kaukaa, esim. katolle asennettuna vilkkuvalona. Niissä oloissa olisin kyllä eniten huolissani lähestyvistä naiskuskeista, koska tähänastisen urani aikana he ovat olleet ehdottomasti vaarallisimpia hengelleni.

Naiskuskeihin ei kovin usein saa edes katsekontaktia ennen tien ylitystä, koska niin moni heistä katsoo koko ajan väärään suuntaan. Jos taas joku pysähtyy huomaavaisena suojatien eteen odottelemaan, niin useimmissa tapauksissa pysähtyjänä on ollut mieskuski.

Minusta liikenneturva saisi vihdoin tehdä sellaisenkin tilaston, jossa lasketaan liikenteessä loukkaantuneita, eikä vain henkensä heittäneitä. Luulen, ettei siitä revittäisi kovin mairittelevia otsikoita kummankaan sukupuolen osalta.

Vortac kirjoitti...

Sen myöntäminen, ettei ole saattaisi olla askel rodunjalostusyhteiskuntaan. Näin ollen Henryn toiminta voi olla oikeasti aika vaarallista.

Eikös se ole ennemminkin toisinpäin - jos kansa saadaan pidettyä pimennossa tästäkin asiasta, se voidaan helpommin viedä rodunjalostusyhteiskuntaan sen itsensäkään sitä huomaamatta.

Parempi että kissa nostetaan pöydälle, vaaditaan selityksiä ja kerrotaan miten asiat ovat, eikä vaan olla hiljaa ja anneta asioiden ajautua mihin niitä ollaan ajamassa..

Siis onhan parempi tuoda päivänvaloon se suunta, johon ollaan menossa, jotta se voidaan muuttaa. Jos kukaan ei suunnasta tiedä, on helppo viedä ihmisiä mihin suuntaan tahansa kenenkään tajuamatta mihin mennään.


Päivänvalo, rehellisyys, aitous ja hyvyys ovat erittäin tärkeitä, ja niitä ei tule säästellä etenkään näin kaoottisina aikoina. Toki niistä tulee sanktioita, mutta pidemmällä tähtäimellä koko ihmiskansan pelastus.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

No, faktatietojen valossa naisten ajoturvallisuus ei kyllä minua vakuuta.

Siis naisten aivojen heikompi kyky tajuta 'tilaa', eli kolmiulotteista avaruudellisuutta, naisten kyky yhtäkkiä kääntää takkia ja suunnilleen vaihtaa persoonallisuutta kesken lauseen (samalla siis mielipiteitään), naisten suunnaton innostus käsittämättömän triviaaleihin asioihin (kengät, käsilaukut ja meikit anyone?)..

Kun tällaiset aivot laitetaan sitten ratin taakse, en tunne oloani kovin turvalliseksi - etenkään jos muistelemme Hannele Laurin asiaa hyvin valaisevaa lausahdusta käsittääkseni vuosien ajokokemuksen jälkeen; "Sekoitin kaasun ja jarrun keskenään".

Kun bussissa on naiskuski, minä vapisen hirvityksestä.

- Vortac

bmaad kirjoitti...

Vortac:"Eikös se ole ennemminkin toisinpäin - jos kansa saadaan pidettyä pimennossa tästäkin asiasta, se voidaan helpommin viedä rodunjalostusyhteiskuntaan sen itsensäkään sitä huomaamatta. "

Tieto voi olla vaarallista
silloin jos asioiden tiedostus kokonaisymmärrys puuttuu.

Jos sekavasti käyttäytyvät ihmiset saavat miesasiatykityksen myötä hyväksyttyä sen ajatuksen, että heidän seksuaalisuuteen tosiaankin kuuluu rodunjalostus tms. he saattavat ottaa sen ohjenuoraksi ja alkaa vaurioittaa sivistysyhteiskuntaan kuuluvia rakenteita, ajatellen, että eihän tässä tasa-arvoisia tosiaan ollakaan...

En siis väitä, että noin
välttämättä tapahtuisi. Kuitenkin on se riski, että ihmiset innostuvat uudesta fasistisesta politiikasta ja ryhtyvät polkemaan
niitä, jotka aiemmin jonkun suvaitsevaisuuden nimissä suvaitsivat, elikä ujot miehet saattavat joutua keskitysleireille
tai orjan asemaan yhteiskunnassa, naisten ja alfaurosten palvelijoiksi.

"Siis onhan parempi tuoda päivänvaloon se suunta, johon ollaan menossa, jotta se voidaan muuttaa. Jos kukaan ei suunnasta tiedä, on helppo viedä ihmisiä mihin suuntaan tahansa kenenkään tajuamatta mihin mennään."

On tietysti hyvä tuoda
päivänvaloon se suunta, mutta ei ihmiset välttämättä ole kuitenkaan kovin helposti ohjattavissa nykyisen järjestelmän purkamiseen. Todellisia vastavoimia on nimittäin ihan liikaa. Eli ennenkuin tasa-arvoon päästään saatetaan nähdä vielä sekin päivä kun nörtti ei yksin kadulle lähde saamatta köniinsä.

asdfg kirjoitti...

"Pahimmillaan Laasasen suorasukaisen seksisosiologian voi tosin nähdä karhunpalveluksena aidoista yhteiskunnallisista tasa-arvokysymyksistä taisteleville miehille."

Väärin sammutettu.

Tämä on toiseksi vanhin temppu koko kirjassa. Kun asiasta x keskustellaan, sanotaan että keskustelu on vääränlaista ja asialle x vain haitallista. Ilman keskustelun herättelyä koko asiasta x ei olisi puhetta lainkaan.

(Tämä ei tietenkään tarkoita, että sammutus ei olisi voinut tapahtua väärin, mutta suhtaudun tähän retoriseen keinoon vanhoista kokemuksista johtuen aina epäilevästi.)

Keskustelun taso ei täällä(kään) ole täydellinen, mutta paljon parempi kuin ei mitään.

Jorma kirjoitti...

"Miehet ajavat enemmän autoa kuin naiset, mutta se ei silti yksin selitä suuria eroja kuolonkolareiden määrässä."

Ahaa. No, miksi sitten vedotaan tappajaäitien puolustukseksi siihen, että "äidit viettävät enemmän aikaa lastensa kanssa"? Ikäänkuin lapset automaattisesti synnyttäisivät halun tappaa ja pahoinpidellä, jota ei enää tietyn ajan jälkeen voisi vastustaa. Autoilussa sentään ajomäärillä on järkevä yhteys onnettomuusriskeihin: mitä enemmän ajat, sitä useammin voit törmätä riskitilanteisiin. Monet naiset eivät esim. huonoissa sääoloissa tartu rattiin lainkaan, vaan liikkuvat julkisilla tai pistävät miehen kuskiksi.

"Kun asiasta x keskustellaan, sanotaan että keskustelu on vääränlaista ja asialle x vain haitallista. Ilman keskustelun herättelyä koko asiasta x ei olisi puhetta lainkaan."

Totta joka sana. Henry Laasanen on tehnyt miehen työn keskustelun herättäjänä ja edistäjänä. Femut, jotka ovat olleet jatkuvasti miesten tasa-arvopyrkimyksiä vastaan, ovat viimeinen taho arvostelemaan häntä tästä.

Jorma kirjoitti...

Espoon sosiaalityöntekijälle syyte avunannosta lapsikaappaukseen

"Suomalaisten sosiaalityöntekijöiden on epäilty suosivan huoltajuusriitojen käsittelyssä lasten äitejä isien kustannuksella. Enemmistö työntekijöistä on naisia.

Espoon tapauksen kaltaisiin rikossyytteisiin epäilyt johtavat erittäin harvoin."

MikkoAP kirjoitti...

Tuosta lapsikaappaussyytteestä: "suomalainen äiti ja pakistanilaislähtöinen isä "
Tuo sen selittää. Jos myös isä olisi ollut suomalainen, ei mitään syytettä olisi nostettu.

Vortac kirjoitti...

Totta joka sana. Henry Laasanen on tehnyt miehen työn keskustelun herättäjänä ja edistäjänä. Femut, jotka ovat olleet jatkuvasti miesten tasa-arvopyrkimyksiä vastaan, ovat viimeinen taho arvostelemaan häntä tästä.

Olen samaa mieltä (mikä tuskin yllättää). BMadin näkökulmaa en oikein jaksa ymmärtää, mutta on aika yleistä, etten jaksa pysyä hänen ajatustensa lennossa aina täysin mukana.

Mitä enemmän tietoa ja totuutta tuodaan esille, sen parempi. Mitä enemmän salaillaan ja toimitaan pimennossa, sen pahempi.

Avoimuus on ystävämme, koska totuus on puolellamme. Me emme tarvitse pimeyttä ja hämärää suojaksi toimillemme ja tiedoillemme, koska olemme hyvyyden ja totuuden puolella. Hyvät teot tehdään päivänvalossa kaikkien nähtävillä, pahat teot hämärän kätköissä ja poissa julkisuudesta.

Henry Laasanen on siis tehnyt suurenmoisen urotyön tuodessaan yleensäkin miesasian suomalaisen median tutkan havainnoitavaksi ja ihmisten yleisempään näköpiiriin mediaankin.

Ilman Laasasta, olisi varmaankin aika vaikea käydä lähes mitään maanlaajuisia keskusteluja aiheesta 'miesten oikeudet', esimerkiksi.

Näyttäisi siltä, että ympäri planeettaa monessa paikassa on noussut monia 'Laasasia', jotka ovat kirjoittaneet kirjoja ja artikkeleita, perustaneet blogeja ja videoita ja yleensäkin alkaneet pitää meteliä siitä, että tasa-arvo tarkoittaa sitä, että miehetkin otetaan yhtä lailla huomioon - jo riittää naisten ylistäminen ja palvominen epärealistisina jumalolentoina!

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Olen samaa mieltä (mikä tuskin yllättää). BMadin näkökulmaa en oikein jaksa ymmärtää, mutta on aika yleistä, etten jaksa pysyä hänen ajatustensa lennossa aina täysin mukana. "

Olen kyllä samaa mieltä
siitä, että tietoa tulee levittää, sanoinpahan vaan, että se voi olla vaarallista.

Kyse on tällä alueella kuitenkin sellaisesta tiedosta, jota ei ihmisten ole kovin helppo omaksua tai käsitellä mitenkään. Jos koulukirjoihin painetaan vaikka, että seksielämä perustuu yleensä öyhökulttuurille ja rodunjalostukselle niin kyllä sillä voi olla monenlaisia seurauksia, jopa sellainen seuraus että öyhötyksestä tulee entistä hyväksytympää, avoimempaa ja härskimpää.

Kuka sen takaa, että kun
ihmisille kerrotaan miten asiat ovat ja heidät saadaan tietoisiksi siitä mitä tapahtuu, että ihmiset olisi sittenkään kiinnostuneet
muutoksesta? Sivistysyhteiskunnan kivijalat voivat murtua jos hämmentävää rodunjalostusaatetta
aletaan laajentaa muillekin elämänalueille. Aletaan miettiä, että mitä toikin viiksipoju tuossa vehtaa kolmen tonnin kuukausipalkalla (sillä rahalla ois voinu nostaa öyhön ja naisten palkkoja).... kun ei kukaan tollasen kanssa halua edes maata poikittain...

"Ilman Laasasta, olisi varmaankin aika vaikea käydä lähes mitään maanlaajuisia keskusteluja aiheesta 'miesten oikeudet', esimerkiksi."

Miehillä ei ole oikeuksia. Vain velvollisuuksia. :)

"jo riittää naisten ylistäminen ja palvominen epärealistisina jumalolentoina!"

Naisilla on oikeus päättää, ettei puoliruma mies kelpaa, mutta miehellä ei ole oikeutta päättää puoliruman naisen prostituutiourasta. Se on otettava mitä annetaan. Ja jumala syöttää meitä murunen kerrallaan, niin että ei kenenkään energia nouse varvastasoa korkeammalle.


Bmad

Heiskala kirjoitti...

"Ilman Laasasta, olisi varmaankin aika vaikea käydä lähes mitään maanlaajuisia keskusteluja aiheesta 'miesten oikeudet', esimerkiksi."

Vortac, kaikella kunnioituksella, mutta jospa pysyisimme sentään edes jonkilaisessa realismissa. Kaikella kunnioituksella siis myös Henryn työstämää sarkaa kohtaan, on minun jälleen kuitenkin mainittava se mikä on ihmetyttänyt minua hänen toiminnassaan. Minun on hyvin vaikea ymmärtää, että henkilö joka puhuu tasa-arvosta on heti seuraavassa henkäyksessään kieltämässä ihmisoikeudellisen näkökulman ja sen keskeisen merkityksen, hyvä ettei ole kieltämässä puhumista koko aiheesta.
Samoin minua on ihmetyttänyt se lapsellinen mestaroiva asenne, joka Henryllä on ollut mm. minun toimintaani kohtaan. Tjaa, ehkä minun olisi välillä neuvottava häntä, liian suuri urakka, arvelen ma :a]

Jos ihminen ei ymmärrä sitä, että ihmisoikeudet ja tasa-arvo ovat erottamattomasti yhteen liittyviä ja että kaikkein keskeisimipiä asioita ihmisten tasa-arvoisuuteen liittyen ovat ne ihmisoikeudet jotka syntyvälle ihmiselle ( siis jokaiselle meistä ) annetaan - tai ei anneta - niin ei kai olisi syytä sitten muita olla juuri neuvomassa. Tätä ei Henry Laasanen ja hänen Miesten tasa-arvo ry:n porukka ole ilmeisesti vieläkään lainkaan ymmärtänyt. Ikävä kyllä.

:aI

antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

Anonyymi kirjoitti...

Ihmisoikeuksien mukaan jokaiselle kuuluu asunto ja ruokaa. Totta kai ja hyvä niin. On kuitenkin älytöntä tehdä politiikkaa köyhien puolesta toitottamalla ihmisoikeuksista. Pikemmin kannattaa vaikkapa rakentaa asuntoja.

Anonyymi kirjoitti...

"Ihmisoikeuksien mukaan jokaiselle kuuluu asunto ja ruokaa. Totta kai ja hyvä niin. On kuitenkin älytöntä tehdä politiikkaa köyhien puolesta toitottamalla ihmisoikeuksista. Pikemmin kannattaa vaikkapa rakentaa asuntoja."

Varsinainen asiantuntija astui viimein esiin.

出張ホスト kirjoitti...

女性会員様増加につき、当サイトの出張ホストが不足中です。女性の自宅やホテルに出向き、欲望を満たすお手伝いをしてくれる男性アルバイトをただいま募集していますので、興味のある方はTOPページから無料登録をお願いいたします

家出 kirjoitti...

最近様々なメディアで紹介されている家出掲示板では、全国各地のネットカフェ等を泊り歩いている家出少女のメッセージが多数書き込みされています。彼女たちはお金がないので掲示板で知り合った男性とすぐに遊びに行くようです。あなたも書き込みに返事を返してみませんか

倶楽部 kirjoitti...

簡単にお小遣い稼ぎをしたい方必見、当サイト逆¥倶楽部では無料登録して女性の性の欲求に応えるだけのアルバイトです。初心者でもすぐに高収入の逆¥交際に興味をもたれた方はTOPページまでどうぞ。

プロフ公開 kirjoitti...

サイト作成は初めてでぇす。プロフは友達も作ってたので私も頑張って作成しました。プロフもってる人はメル友になって見せ合いっこしませんか?メアドのせてるので連絡ください。love-friend0925@docomo.ne.jp

素人 kirjoitti...

男性が主役の素人ホストでは、女性の体を癒してあげるだけで高額な謝礼がもらえます。欲求不満な人妻や、男性と出逢いが無い女性が当サイトで男性を求めていらっしゃいます。興味のある方はTOPページからどうぞ

デリバリーホスト kirjoitti...

女性向け風俗サイトで出張デリバリーホストをしてみませんか?時給2万円の高額アルバイトです。無料登録をしてあとは女性からの呼び出しを待つだけなので、お試し登録も歓迎です。興味をもたれた方は今すぐどうぞ。

チェッカー kirjoitti...

SM度チェッカーで隠された性癖をチェック!外見では分からない男女のSM指数をチェックして相性のいい相手を見つけ、SMプレイしてみよう!合コンや飲み会で盛り上がること間違いなしのおもしろツールをみんなとやってみよう

熟女サークル kirjoitti...

性欲のピークを迎えたセレブ熟女たちは、お金で男性を買うことが多いようです。当、熟女サークルでは全国各地からお金持ちのセレブたちが集まっています。女性から男性への報酬は、 最低15万円からとなっております。興味のある方は一度当サイト案内をご覧ください

グリー kirjoitti...

ネットで恋人探しなら、グリーをおすすめします。ここからあなたの理想の恋愛関係がはじまります。純粋な出会いから、割り切ったエッチな出会いまで何でもあります。ミクシーから女の子が大量流入中!ココだけの話、今が狙い目です

セレブ kirjoitti...

セレブラブでは心とカラダに癒しを求めるセレブ女性と会って頂ける男性を募集しています。セレブ女性が集まる当サイトではリッチな彼女たちからの謝礼を保証、安心して男性はお金、女性は体の欲求を満たしていただけます。興味がある方は当サイトトップページからぜひどうぞ

プロフ kirjoitti...

携帯アドのせておきました。恥ずかしい写真とか乗せてるけど、許してください。ネット友達探してるのでよかったら連絡ください。for-a-sweetheart@docomo.ne.jp

家出 kirjoitti...

家出した少女たちは今晩泊る所がなく、家出掲示板で遊び相手を探しているようです。ご飯をおごってあげたり、家に泊めてあげるだけで彼女たちは体でお礼をしてくれる娘が多いようです

素人 kirjoitti...

さびしい女性や、欲求不満な素人女性たちを心も体も癒してあげるお仕事をご存じですか?女性宅やホテルに行って依頼主の女性とHしてあげるだけで高額の謝礼を手に入れる事が出来るのです。興味のある方は当サイトTOPページをご覧ください

右脳左脳チェッカー kirjoitti...

パーティーや合コンでも使える右脳左脳チェッカー!あなたの頭脳を分析して直観的な右脳派か、理詰めな左脳派か診断出来ます。診断結果には思いがけない発見があるかも!みんなで診断して盛り上がろう

出張ホスト kirjoitti...

女性会員様増加につき、出張ホストのアルバイトが不足中です。ホテルや女性の自宅に出向き、彼女たちの欲望を満たすお手伝いをしてくれる男性アルバイトをただいま募集しております。興味のある方はTOPページをご覧ください

友達募集 kirjoitti...

美容院いってきた記念に写メを更新しました。結構気に入ってるんですけどどうですか?メール乗せておくのでメッセお待ちしてるなりmiracle.memory@docomo.ne.jp

家出掲示板 kirjoitti...

最近雑誌やTVで紹介されている家出掲示板では、全国各地のマンガ喫茶等を泊り歩いている家出少女のメッセージが多数書き込みされています。彼女たちはお金がないので掲示板で知り合った男性の家にでもすぐに遊びに行くようです。あなたも書き込みに返事を返してみませんか

プロフ kirjoitti...

プロフ作ったわいいけど見てくれる人いなくて少し残念な気分に陥ってます。意見でもいいので見た方がいましたら一言コメント送ってくだしゃいメアドのせているのでよろしくでしゅapotheosis@docomo.ne.jp

乱交パーティー kirjoitti...

乱交パーティー実施サークル、「FREE SEX NET」では人に見られること、人に見せつける事が大好きな男女が集まり、乱交パーティーを楽しむサークルです。参加条件は「乱交が好きな18歳以上の健康な方」です。興味がある方はぜひ当サイトをご覧ください

家出 kirjoitti...

家出している女の子と遊んでみませんか?彼女たちはお金に困っているので、掲示板で知り合ったいろんな男の家を泊り歩いている子も多いのです。そんな子たちとの出逢いの場を提供しています

逆¥交際 kirjoitti...

出会ぃも今は逆¥交際!オンナがオトコを買う時代になりました。当サイトでは逆援希望の女性が男性を自由に選べるシステムを採用しています。経済的に成功を収めた女性ほど金銭面は豊かですが愛に飢えているのです。いますぐTOPページからどうぞ

プロフ kirjoitti...

世界の中心で貴方を叫ぶような恋がしたいんです。愛に飢えているゆいと恋バナ話ませんか?メアドのっけてるので気になる方は連絡頂戴ねuna-cima@docomo.ne.jp

出張ホスト kirjoitti...

女性向け風俗サイトで出張ホストをしてみませんか?時給2万円以上の高額アルバイトです。無料登録をしてあとは女性からの呼び出しを待つだけでOK、お試し登録も歓迎です。興味をもたれた方は今すぐどうぞ。

彼氏募集 kirjoitti...

友達の前では少し強がって彼氏なんかいらないって言ってしまうけど、やっぱ本音では欲しいです、夜は寒いし寂しいし私の本音に気付いてください。メアド乗せておくので優しい方連絡くださいtoward.the-future@docomo.ne.jp

若妻 kirjoitti...

セレブと言われる世の若妻は男に飢えています、特に地位が邪魔して出会いが意外と少ないから、SEXサークルを通じて日頃のストレス発散に毎日男を買い漁っています。ここは彼女達ご用達の口コミサイトです

家出 kirjoitti...

一人で家出したんだけど助けてほしいです。今まで強がってました。もう親には頼れない…super-love.smile@docomo.ne.jp

お宝映像 kirjoitti...

激レア映像!芸能人のお宝映像を一挙公開中!無料登録するだけでレアなお宝映像やハプニング画像が取り放題、期間限定の動画も見逃せない

熟女 kirjoitti...

仕事を辞めてください。一日で今の月収を超えるお誘いがあります。某有名セレブ熟女の強い要望により少しの間、恋人契約という女性からのお申し込みがありました。今までは地位や名誉のために頑張ってこられたようでございますが年齢を重ね、寂しさが強くなってきたようでございます。男性との時間を欲しがっている女性に癒しを与えてくださいませ

1人H kirjoitti...

1人Hのお手伝い、救援部でHな見せたがり女性からエロ写メ、ムービーをゲットしよう!近所の女の子なら実際に合ってHな事ができちゃうかも!?開放的な女の子と遊んじゃおう

メール kirjoitti...

ストーカーの追い回されて怖いんです。毎日夜になると非通知電話多いし怖い。。。助けてくださいpeach-.-girl@docomo.ne.jp

スタビ kirjoitti...

復活、スタービーチ!日本最大の友達探しサイトがついに復活、進化を遂げた新生スタービーチをやってみませんか?理想のパートナー探しの手助け、合コンパーティー等も随時開催しています。楽しかった頃のスタビを体験しよう

処女 kirjoitti...

「友達の中で処女なのは私だけ…でも恥ずかしくて処女だなんて言えない、誰でもイイからバージンを貰ってほしい!」そんな女性が沢山いる事をご存じですか?出合いが無かった、家が厳格だった等の理由でHを経験したことがない女性がたくさんいるのです。当サイトはそんな女性たちと男性を引き合わせるサイトです

メアド開運 kirjoitti...

メアド開運、あなたの使ってるメアドを診断出来ちゃうサイト!吉と出るか凶と出るかはあなた次第、普段使ってるメアドの金運、恋愛運が測定できちゃいます

逆¥交際 kirjoitti...

今話題の逆¥交際!あなたはもう体験しましたか?当サイトでは逆援希望の女性が男性を自由に選べるシステムを採用しています。成功を収めた女性ほど金銭面は豊かですが愛に飢えているのです。いますぐTOPページからどうぞ

豪華賞品 kirjoitti...

只今、シャープ32型液晶テレビ、PS3等、豪華商品が当たるキャンペーンを実施中!まずは欲しい商品を選び、メールアドレスを登録して無料エントリー!その場で当たりが出たら賞品ゲットできます。抽選に外れた方もWチャンスで商品券等が当たります。ぜひチャレンジして下さい

メル友 kirjoitti...

彼氏にDVされて、ちょっと男性不信です。でも、恋愛して彼氏も作りたいと思ってるので、優しく接してくれる人を探してます。連絡待ってまぁす! pretty-toy-poodle@docomo.ne.jp

神待ち kirjoitti...

家出をして不安な少女たちの書込が神待ち掲示板に増えています。一日遊んであげたり、家に招いて泊まらせてあげるだけで、彼女たちはあなたに精一杯のお礼をしてくれるはずです

スタービーチ kirjoitti...

一時代を築いたスタービーチは閉鎖になってしまいましたが、もう一度楽しい思いをしたい、もう一度であいたいと思う有志により再度復活しました。本家以上に簡単に会えて楽しい思いを約束します

モバゲー kirjoitti...

モバゲーより確実に逢えるスタービーチ♪今まで遊びをしてこなかった人でも100%であいが堪能できます。理想の異性をGETするなら当サイトにお任せください

高松宮記念 kirjoitti...

高松宮記念の最新予想!オッズ、厳選買い目は?!レースの鍵を握る馬は裏情報を特別公開

スタービーチ kirjoitti...

聖なる場所スタービーチで愛を育てませんか。メル友や恋人、セクフレなど貴方が理想としている関係がスタビでは築けちゃいます。素敵なであいから発展させていきませんか

家出掲示板 kirjoitti...

家出少女が集う家出掲示板誕生!!女子○生がたくさん在籍している当サイト…家なき少女たちを救うのは貴方しかいない!

デコログ kirjoitti...

退屈な毎日から抜け出せるチャンスがここに!いろんな異性がいてるから確実に出会えること間違いない!中には芸能人も登録してるって噂だよ