keskiviikkona, heinäkuuta 08, 2009

Perheen sisäinen adoptio

Useat lesboparit hakeneet adoptiota

Syöjätär - lehden antia
Raimo Lilja: Minä tulkitsen feminismin naisten edunvalvontaliikkeeksi, joka pyrkii korjaamaan epäoikeudenmukaisuuksia ja ajaa vähemmistön asioita.

Mikkoset tuomitsee: miehet seksilakkoon
(youtube)

90% of Teachers Back Quota for Male Teachers

54 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ovatko Mikkoset jotain idoleja tällä foorumilla? Huh, huh.

Tomi kirjoitti...

"Ovatko Mikkoset jotain idoleja tällä foorumilla? "

Joo, tuskin muusta puhutaankaan. Minä kyllä ihailen Mikkosia siinä mielessä, että kun oli velat kaatumassa päälle, keksittiin pari julkisuusjippoa ja eikös iltapäivä- ja naistenlehdet lähteneet heti leikkiin mukaan. Ammattimiehen työtä.

--

Nimimerkki Tigitys arvelee, että kakkien kannattaisi ryhtyä feministeiksi. Omassa blogissaan hän on kirjoittanut eniten vaatteista, toiseksi eniten shoppailusta ja kolmanneksi eniten sisustuksesta. Tuossa on feminiinit arvot pähkinänkuoressa, turhaa kulutusta ihannoivat, maailmanlopun arvot.

(Täytyy opetella kärjistämään mutta pitää välttää suoranaista feministityylistä valehtelua ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Do You Receive a Lighter Prison Sentence because You Are a Woman?

Onko kenelläkään tarjota lähdeviitteitä muihin tutkimuksiin, joissa on selvitetty sitä miten paljon lievempiä rangaistuksia naiset saavat samoista teoista? Etenkin Euroopan maista.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Prison Sentencing Study: Whites, Women, Non-Poor, and U.S. Citizens Are Given Lighter Sentences

Homo

Tomi kirjoitti...

Ruotsissa naisten lievemmästä kohtelusta on tehty tutkimus. Asiasta oli juttua ruotsalaisen miesaktivistin kirjassa. Kuuntelin sen äänikirjana puolisen vuotta sitten. Kirja löytyi piratebaystä, mutta en nyt heti muista kirjan nimeä.

Tässä on linkki ruotsin TV 4:n uutiseen, jossa naisten lievemmistä rangaistuksista tivataan joltain tuomarilta. Diskriminaatiota ei kuulemma voi tapahtua, koska äijästä tuntuu siltä. Kuitenkin miehiä tuomitaan esim. rattijuopumuksesta ja pahoinpitelystä herkemmin vankilaan. tuossa rattijuopumuksessa nyt ei ainakaan pitäisi olla mitään eroa. Mitenkään tuomioiden tasa-arvoista jakautumista ei tietenkään seurata.

Toisaalta täytyy kai olla sitä mieltä, että kiintiöajattelu ei sovi tuomioistuimiin. Asia kannattaisi kuitenkin nostaa esiin, jotta alitajuinen naisten suosiminen ei olisi niin räikeää.

http://tv4play.se/nyheter/lokala_nyheter/varmland?videoId=1.1072266

Tomi kirjoitti...

Suzanne Kordon Gärningsmannen är en kvinna. Tolla kun googlaa, löytyy juttua kirjasta, jossa käsitellään naisten rikollisuutta. Poliisin ja oikeuslaitoksen rattaisiin joutunut nainen leimataan herkästi uhriksi prosessin eri vaiheissa. Uhrille ei voi antaa kovaa rangaistusta.

Anonyymi kirjoitti...

"Ovatko Mikkoset jotain idoleja tällä foorumilla? Huh, huh."

Kyllä ovat. IKÄVÄKYLLÄ. mutta jos luet poaremmin tätä blogia niin huomat kyllä MIKSI?

Jorma kirjoitti...

"MIKSI?"

Ihminen, joka julkisesti pistää femuille kampoihin, ei voi olla läpensä paha. On hänesssä ainakin jotain sympaattista.

TiGiTys kirjoitti...

Feminismin vastustaminen on yhtä vanha ajatus, kuin kristillinen kirkko. Joten sinänsä mitään uutta täällä esitetyissä ajatuksissa ei ole.

Olen, kuten aikaisemminkin olen maininnut, surullinen siitä, että näin paljon löytyy ihmisiä, joille jokaisen ihmisen tasa-arvo on kirosana. Se on helvetin surullista, ja pelottavaa.

MikkoAP kirjoitti...

"Olen, kuten aikaisemminkin olen maininnut, surullinen siitä, että näin paljon löytyy ihmisiä, joille jokaisen ihmisen tasa-arvo on kirosana. Se on helvetin surullista, ja pelottavaa."

Niin ja vielä pelottavampaa on, kun nämä epätasa-arvoa kannattavat feministit ovat tiukasti vallassa kiinni.

Jorma kirjoitti...

"Olen, kuten aikaisemminkin olen maininnut, surullinen siitä, että näin paljon löytyy ihmisiä, joille jokaisen ihmisen tasa-arvo on kirosana."

Feministit vastustavat sukupuolten välistä tasa-arvoa, joten väistämättä jokaisen sukupuolten välistä tasa-arvoa kannattavan on vastustettava feminismiä. Tasa-arvon toteuttaminen edellyttää miehiävihaavien feministien raivaamista pois tieltä.

Surullista, häpeällistä ja säälittävää, että joku aikuinen ihminen kehtaa vielä vuonna 2009 kieltäytyä ymmärtämästä tätä tosiasiaa.

TiGiTys kirjoitti...

Itse olen feministi, ja kannatan kaikkien ihmisten tasa-arvoa. En vihaa miehiä.

Mutta, tosiaankin. Taustaoletuksemme ja arvomme taitavat olla lähtökohtaisesti niin erilaisia, että tämä keskustelu on yhtä jankkaamista. Eli, pitäkää kauniista arvoistanne kiinni ihan rauhassa.

Tomi kirjoitti...

Tigitys luulee, että suomalaiset naiset ovat huono-osaisempi sukupuoli, eikä mikään maailmassa saa häntä näkemään muuta mahdollisuutta. Feminismiin kuuluu tuollainen mustavalkoinen oikeassa olemisen eetos, joka muistuttaa fasismia ja stalinismia. SE yhdistettynä valtaan on pelottavaa.

Huono-osaisemman sukupuolen päälle kaatuu yhä uusia tasa-arvo-ongelmia, mutta niihin ei puututa, koska " ei miehillä mitään ongelmia oikeasti ole". Tai jos onkin, ongelmat eivät johdu tasa-arvon puutteesta vaan miesten pahuudesta/vastuuttomuudesta/väkivaltaisuudesta -- vai millä kaikilla tavoilla feministi ovat miestä demonisoineet?

Puistattaa tällaista kahden pojan isää.

Anonyymi kirjoitti...

"Itse olen feministi, ja kannatan kaikkien ihmisten tasa-arvoa"

Tuosta unohtui "luulen". Siis: Itse olen feministi, ja luulen kannattavani kaikkien ihmisten tasa-arvoa.

Feminismin väittäminen tasa-arvoaatteeksi on nimittäin niin hölmöä, että johan sille hevosetkin nauraa. Siitä huolimatta jotkut feministit ovat sitä mieltä. Kyseessä täytyy siis olla harhaluulo, kummallinen erehdys.

Jorma kirjoitti...

"Itse olen feministi, ja kannatan kaikkien ihmisten tasa-arvoa. En vihaa miehiä."

Turha selitellä. Julistautumalla feministiksi allekirjoitat feministien miesvihamieliset teot ja heidän tasa-arvoa vastustavan politiikkansa. Koko paketti tulee samalla kertaa, siinä ei mikään "rusinat pullasta" -selittely auta yhtään.

Feminismi on pelkkää naisasian ajamista, tasa-arvon edistämisen kanssa sillä ei ole yhtään mitään muuta tekemistä, muutoin kuin että se on tasa-arvoa vastaan.

Pelkkä väite siitä, että feminismillä olisi yhtään mitään tekemistä tasa-arvon edistämisen kanssa, on miesvihamielinen ja syvästi loukkaava.

"Eli, pitäkää kauniista arvoistanne kiinni ihan rauhassa."

Ihan varmasti tulemme taistelemaan tasa-arvon puolesta kaltaisiasi tasa-arvon vastustajia ja miestenvihaajia vastaan.

asdfg kirjoitti...

Varanka: "feminismin ansiosta miehet voivat olla sellaisia kuin haluavat"

Jep jep, yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen pyrkivät ideologiathan ne juuri antavat ihmiselle vapauden.

Vaikka kyseessä ei nyt sattumalta olisi feminismi vaan vaikka jokin toinen ideologia, koko ajatus on täysin päätön. Ainoastaan todellinen nihilismi ei (julkisesti tai piilossa) pyri painostamaan ihmisiä johonkin uomaan.

Tämän pitäisi feminismin tapauksessa olla aivan erityisen selvää, mutta varmaan taas jälleen feminismejä on niinku erilaisia ja koulukunnista varmaan ainakin jonkin ei tiedetä vaatineen että...

asdfg kirjoitti...

"Niin kauan kuin pienten lasten hoitojärjestelyt ovat äidin vastuulla, kärsivät naiset pätkätöistä ja palkkasyrjinnästä ja isät joutuvat erotilanteessa huoltajuuspaitsioon. Onko ainoa ratkaisu siis jakaa vanhempainloma ja pakottaa isät käyttämään siitä puolet?"

Anonyymi kirjoitti...

17-year-old Brazilian girl admits killing 30 men

Heiskala kirjoitti...

Epäilen Saarikoskia

Tällaista tämä sitten on.

Ei olisi pitänyt mainita mitään sijoituksistaan Googlessa.
Nyt on sitten käsky käynyt ja perusteellinen syväpesu tehty ; kun googletan oman nimeni ei oma kotisivuni tule esiin lainkaan! Kun googletan lapsenoikeus.info tulee esiin kuukausien takainen sivu. Kun teen Googlessa kuvahaun hakusanalla feminismi ei yhtään sivujeni kuvaa nouse esiin, ei ainakaan ensimmäisille sivuille. Vielä vähän aikaa sitten tuli heti ensimmäiselle sivulle liuta kuvia sivuiltani.

Femma se vaan osaa.

Epäilen aina yhtä onnettomia Saarikoskia.

antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

Anonyymi kirjoitti...

Oliko Heiskalalla jotain asiaakin?

Anonyymi kirjoitti...

"Oliko Heiskalalla jotain asiaakin?"

Saarikosken Pena oli soittanut Googleen ja käskenyt lisäämään algoritmiin Hesikala-suodattimen.

Anonyymi kirjoitti...

"Oliko Heiskalalla jotain asiaakin?"

Etkö sinä hölmö ymmärrä mistä tuollainen sensuuri kertoo.

Anonyymi kirjoitti...

"Oliko Heiskalalla jotain asiaakin?"

Käy katsomassa hänen sivuiltaan. Siellä sitä asiaa on varmasti miljoona kertaa enemmän asiaa kuin sinulla tulee koskaan olemaan.

Anonyymi kirjoitti...

Miestä puukotettiin Tampereen keskustorilla - nuori nainen kiinni

Anonyymi kirjoitti...

Oijoijoi. Kansainvälinen feministinen salaliitto on ostanut Googlen! Suojatkaa päänne foliohatuilla!

http://www.youtube.com/watch?v=dgQ5_SwwWts&feature=fvw

Anonyymi kirjoitti...

Tässähän pitää kohta panna foliohattu päähän.

Anonyymi kirjoitti...

Uusin Alibi-lehti:

Puukkokuningatar puukotti taas!

Nainen potki miehen kuoliaaksi

Päähän potkittu 58-vuotiaas mies kuoli verenvuotoon helmikuun alussa Kotkassa. Potkijaksi epäillään 60-vuotiasta naista, joka on aikaisemminkin tuomittu miestaposta.
...
Aaro viittasi marraskuussa 1991 tapahtuneeseen veritekoon, joissa Tarja surmasi kotkalaisen miehen fileerausveitsellä tämän asunnossa. Tappoa edelsi riita sadan markan velasta, jonka maksamista Tarja oli vaatinut uhrilta.

Anonyymi kirjoitti...

Heiskala kirjoittaa kotisivuillaan:

"Muutama sana kierosta vallankäytöstä, ja näkymättömäksi tekemisestä

Salasensuurista

Tällaista tämä sitten on.
Ei olisi pitänyt mainita turuilla ja toreilla mitään sijoituksistaan Googlessa.
Nyt on sitten käsky käynyt ja perusteellinen syväpesu tehty ; kun googletan oman nimeni ei oma kotisivuni tule esiin lainkaan. Kun googletan lapsenoikeus.info tulee esiin kuukausien takainen sivu. Kun teen Googlessa kuvahaun vaikkapa hakusanalla feminismi ei yhtään sivujeni kuvaa nouse esiin, ei ainakaan ensimmäisille sivuille. Vielä vähän aikaa sitten tuli heti ensimmäiselle sivulle liuta kuvia kotisivuiltani. Femma se vaan osaa. Mitä jos veisitte seuraavaksi leirille."

Minkä te foliohattu feministinilkit itse luulette olevan syynä tuohon tapahtuneeseen. Googlatkaa itse kokeeksi, Heiskalan sivut on tosiaankin sensuroitu googlesta aika perusteellisesti, kuvahakuja myöten.

Heiskala kirjoitti...

"Tässähän pitää kohta panna foliohattu päähän."

Tarvitsetko sinä jo kahta.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=K6q20bcY57Y

Kannattaa katsoa loppuun saakka. Tiivistää niin loistavasti naisten aseman.

Anonyymi kirjoitti...

Jorma, luepa kommenttisi ja kysy itseltäsi: jos feministit ovat miehiä vihaavia tasa-arvon vastustajia, niin miesasiamiehet ovat...?

-Mä vaan-

Heiskala kirjoitti...

Tulkaa mukaan Hesarin keskusteluun, jos on asiaa, keskustelu vetää edelleen aika hyvin:

Suomessa on kasvamassa isättömien poikien sukupolvi

Anonyymi kirjoitti...

"jos feministit ovat miehiä vihaavia tasa-arvon vastustajia, niin miesasiamiehet ovat"

...miesasiamiehet ovat tasa-arvon vastustajia vastustavia tasa-arvon kannattajia.

Anonyymi kirjoitti...

Vasemmistonuoret: Poliisin lopetettava romanien ahdisteleminen

Anonyymi kirjoitti...

Onko feministipupukin Jorman mielestä miehiä vihaava tasa-arvon vastustaja?

Jorma kirjoitti...

"jos feministit ovat miehiä vihaavia tasa-arvon vastustajia, niin miesasiamiehet ovat...?"

Tas-arvon vastustajia vastustavia tasa-arvon kannattajia.

"Onko feministipupukin Jorman mielestä miehiä vihaava tasa-arvon vastustaja?"

Tilannehan on se, että ihminen voi itse valita, onko tasa-arvon kannattaja vai ei. Feminismiä ei missään tapauksessa pidä tasa-arvon kannattamiseen sotkea.

Anonyymi kirjoitti...

Femakkojen puolustukseksi voidaan sanoa, että he eivät suunnitelmallisesti kerää listaa kaikista miesten tekemistä rikoksista. Henryn blogi alkaa muistuttaa kohta naisten riskorekisteriä :)

Anonyymi kirjoitti...

"Onko feministipupukin Jorman mielestä miehiä vihaava tasa-arvon vastustaja?"

Tilannehan on se, että ihminen voi itse valita, onko tasa-arvon kannattaja vai ei. Feminismiä ei missään tapauksessa pidä tasa-arvon kannattamiseen sotkea.


Vastaa kysymykseen. Onko vai ei?

Anonyymi kirjoitti...

Bloggauksessa, johon linkki vei, feministipupu toteaa, että nykyään on jo itsestään selvyys, että naiset esim. lain edessä saavat saman kohtelun. Eli näyttäisi pupu elävän jossain oudossa fantasiamaailmassa... Sellaisissa eläjät harvoin kannattavat todellista tasa-arvoa, koska silloin heidän olisi pakko rikkoa kuplansa ja astua sieltä ulos katsomaan todellisuutta sekä todellisuudesta löytyviä tasa-arvon epäkohtia. Kuvitelmissa elo on toki helppoa ja hauskaa, varsinkin jos on nainen. Onko sillä mitään tekemistä tasa-arvon kanssa? Ei.
Kun feminismiäkin on monenlaista, voi siis tasa-arvoakin vastustaa monella tapaa.

Hyvärinen J. kirjoitti...

Tigitys sanoi:
"Feminismin vastustaminen on yhtä vanha ajatus, kuin kristillinen kirkko."

Olen toisinaan ihmetellyt, miksi jotkut feministeiksi itseään kutsuvat niin kovin vierastavat kristillistä kirkkoa. Historiatieteellisestä näkökulmasta katsottuna kyseessä on kaikkine ongelmineen ja puutteineenkin varsin naisystävällinen ideologia verrattuna niihin kulttuureihin, joihin kristilliset vaikutteet vähitellen pääsivät integroitumaan.

Varhaisessa historiassa kristillinen kirkko nimenomaan paransi naisten oikeudellista ja sitä kautta yhteiskunnallista asemaa. Esimerkkinä omasta kulttuuripiiristämme voidaan mainita vaikka se kirkon mukanaan tuoma käytäntö, että raiskaamalla toimeenpantua avioliittoa ei enää pidetty pätevänä sidoksena naisen ja miehen välillä. Kirkko myös antoi naiselle oikeuden vastata kosintaan kieltävästi, jos niin tahtoi. Samaten kirkko taisteli miesten (lähinnä mahtimiesten, köyhillä ei vastaavaa mahdollisuutta ollut) ylläpitämiä ”haaremeita” vastaan, joissa laillinen puoliso jälkeläisineen saattoi helposti jäädä puille paljaille, jos mies mieltyi enemmän rakastajattariinsa. (Ks. esim. Mia Korpiolan oikeushistorian väitöskirja ”Between betrothal and bedding” vuodelta 2004). Tällaista taustaa vasten ei hämmästytä se seikka, että niinä vuosisatoina, kun kristinusko – nimenomaan yleinen, ”katolinen”, koulukunta, eivät niinkään paikoin äärimaskulinistisia piirteitä sisältäneet ns. gnostilaiset suuntaukset – vielä rauhanomaisesti levisi Juudean provinssista ympäri Rooman keisarikuntaa ja varhais- ja sydänkeskiajaksi (tai meillä keski- ja myöhäisrautakaudeksi) kutsutuilla ajanjaksoilla sen ulkopuolelle, monessa yhteisössä se voitti ensimmäiseksi juuri naisten sydämet.

Jorma kirjoitti...

"he eivät suunnitelmallisesti kerää listaa kaikista miesten tekemistä rikoksista."

Niin, he keksivät rikoslukuja ihan omasta päästään ja syyttävät kaikesta aina miehiä.

"Henryn blogi alkaa muistuttaa kohta naisten riskorekisteriä"

Se vain osoittaa, että naisetkin tekevät rikoksia, ovat väkivaltaisia jne. Nämä ovat tosiasioita, jotka on feministisessä Suomessa yritetty laskaista piiloon.

"Onko vai ei?"

Jos ihminen julistaa olevansa feministi, hän vastustaa sukupuolten välistä tasa-arvoa ja tukee miehiin kohdistuvaa sukupuolisyrjintää.

bmaad kirjoitti...

"Kun feminismiäkin on monenlaista, voi siis tasa-arvoakin vastustaa monella tapaa."

Feminismi on niitä varten,
jotka haluavat nähdä naiset miehiä ylempinä olentoina, joita miehet palvovat. Tällainen mystiikka voi olla hetken aikaa jännittävää, mutta tasa-arvoa se ei tuo, vaan jättimäisen poolin herrasmiehiä ja nousevia hattuja. Laasasen, joka on ihan kelpo hauveli voisi osallistua lakkiaisriehoihin ja räyskyttää suomalaisen nuorison
villiin pystylaukkaan.

Niin, aivan. On rauhanomaisempia ja vähemmän rauhanomaisia keinoja edistää naisten ylivaltaa.
Naiset pitäisi saada pois sieltä kehdoistaan ja nukkekodeistaan niin sitten olisivat ansainneet sen äänioikeudenkin. On se sentään helvetin mukava asua tasapainoisen naisen siivellä... ja hävetä kadulla hyrräävien miesten esineellistäjien puolesta Suomen nuorisoa.

Räysk.

Jorma kirjoitti...

Sijaissynnytykset voitaisiin sallia

Nyt on sitten Hyysäri kukkona tunkiolla puhumassa sijaissynnytysjärjestelyjen sallimisen puolesta. HS vaikeni asiasta täysin silloin kun ne kriminalisoitiin, erittäin heppoisin perusteluin. Nyt muutoksen saaminen aikaan onkin sitten paljon kovemman työn takana.

Nykyinen hedelmöityslakihan asettaa miehet ja naiset sukupuolen perusteella eriarvoiseen asemaan, kun se sallii hedelmöityshoidot, joiden avulla periaatteessa valtaosa naisista voi lapsen hankkia niin halutessaan. Miestä ei tarvitse olla, voi olla jopa ihan yksin. Miehiltä sen sijaan estettiin vastaava mahdollisuus itsenäiseen lapsenhankintaan ilman heteroparisuhdetta kriminalisoimalla sijaissynnytykset.

Tämä laki, joka on sukupuolisyrjintää pahimmillaan, syntyi feministien voimallisella tuella.

Anonyymi kirjoitti...

Michael Jackson hankki lapsensa sijaissynnyttäjän avulla. Hänenkaltaistenko oikeuksia te puolustatte?

MikkoAP kirjoitti...

"Michael Jackson hankki lapsensa sijaissynnyttäjän avulla. Hänenkaltaistenko oikeuksia te puolustatte?"

Emme. Pidä vaan olkiukkosi. Kyllähän sen kaikki tietävät, että rikkaille ja kuuluisille on omat lakinsa ja meille muille omamme. Ja tasa-arvon kannalta sekin on toki vääryys. Mutta ei liity nais/mies-asiaan.

Vortac kirjoitti...

Nimimerkki Tigitys arvelee, että kakkien kannattaisi ryhtyä feministeiksi. Omassa blogissaan hän on kirjoittanut eniten vaatteista, toiseksi eniten shoppailusta ja kolmanneksi eniten sisustuksesta. Tuossa on feminiinit arvot pähkinänkuoressa, turhaa kulutusta ihannoivat, maailmanlopun arvot.

Tällaiset lausahdukset tekevät sinut hankalaksi tapaukseksi, Tomi. Meinaan tuo on niin hyvin sanottu, ja olen tismalleen samaa mieltä. Toisinaan kuitenkin saatat muljauttaa taas jotain niin irvokasta, että ei meinaa sielu kestää. No, kaitpa olet enigma, ja minun lienee totuttava siihen. (-8

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tämä sarjakuvastrippi kuvaa sitä tilannetta, joka on useimpien naisten mielestä tasa-arvoa:

http://www.aijaa.com/v.php?i=4473489.gif


- Vortac

Vortac kirjoitti...

Päähän potkittu 58-vuotiaas mies kuoli verenvuotoon helmikuun alussa Kotkassa. Potkijaksi epäillään 60-vuotiasta naista, joka on aikaisemminkin tuomittu miestaposta.

Noniin, joko feministit uskovat, että naiset potkivat miehiä päähän? Tuossa se ainakin konkretisoituu erittäin fyysisellä ja hirvittävällä tavalla.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Laasasen, joka on ihan kelpo hauveli..

Sulla se on ainakin surrealistinen huumori hallussa (-8 .. on meinaan varmasti omaperäisin kommentti, jonka olen Laasasen Henrystä koskaan lukenut!

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Hänenkaltaistenko oikeuksia te puolustatte?

Tämä voi tulla ehkä shokkina feministeille, mutta oikeudet kuuluvat KAIKENkaltaisille. Ei voi olla ihmisen 'kaltaisuudesta' kiinni, miten paljon oikeuksia hänellä on. Tuollainen 'kaltaisuus'-ajattelu on meinaan hyvin, HYVIN vaarallista, kuten historia toistuvasti on todistanut, ja todistaa vielä nykyäänkin.

- Vortac

Jorma kirjoitti...

"Michael Jackson hankki lapsensa sijaissynnyttäjän avulla."

Tietääkseni me puhumme nyt Suomen lainsäädännöstä, emme Yhdysvaltojen. Kohdunvuokraus ei muuten ole sama asia kuin sijaissynnytys. Jälkimmäisessä ei synnyttäjälle makseta kuin korkeintaan kulut.

Anonyymi kirjoitti...

"Tämä voi tulla ehkä shokkina feministeille, mutta oikeudet kuuluvat KAIKENkaltaisille. "

Miesliikkeen tavoite on siis kohdunvuokrauksen laillistaminen kaikille, myös pedofiileille. On se shokki, kieltämättä.

Anonyymi kirjoitti...

Onko perheen sisäinen adoptio tärkeäkin kysymys miesasiamiehille? Jos on, miksi?

Jorma kirjoitti...

"Miesliikkeen tavoite on siis kohdunvuokrauksen laillistaminen kaikille, myös pedofiileille. On se shokki, kieltämättä."

Et siis ymmäärrä lukemaasi. Se ei ole shokki.