perjantaina, heinäkuuta 10, 2009

Pienemmät vankeustuomiot

Akuliina Saarikoski vie naisesi, hampurilaisesi ja mielenrauhasi. Sitten hän murskaa heterokulttuurin.

Motherhood 'devastates' women's pay, research finds

Do You Receive a Lighter Prison Sentence because You Are a Woman?

Tajusin viipeellä, mikä minua eniten häiritsi Tony Dunderfeltin taannoisessa jutussa siitä, että naisten "pitäisi" parisuhteissa olla alistuvampia: Sehän on seksifantasia!

Wanha: Feministien viisauksia

27 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Haluatko raskaaksi? Mene sänkyyn ruman miehen kanssa!

Jorma kirjoitti...

"Wanha: Feministien viisauksia"

Täyttä asiaa. Feministien "ajattelun" järjettömyyden pitäisi olla jokaisella tämän lukeneelle selvää.

Anonyymi kirjoitti...

"Tajusin viipeellä, mikä minua eniten häiritsi Tony Dunderfeltin taannoisessa jutussa siitä, että naisten "pitäisi" parisuhteissa olla alistuvampia: Sehän on seksifantasia! "

Yhdyntäkin on seksifantasia. Heippa.


Bmad

Jorma kirjoitti...

"Eli jos on toiminta on moraalisesti perusteltavissa, ei ole väliä, onko se laillista vai laitonta. Tuossa luotetaan aika paljon ihmisten moraaliin ja kykyyn päättää siitä, mikä on oikein. Entä jos uusnatsi päättää seurata omantunnon ääntä?

“Toimia saa ja pitää silloin, kun toiminta on kaikilta kanteilta tarkasteltuna oikein."

Eli Akuliina saa rikkoa lakia, jos hänestä sille tuntuu, mutta uusnatsipa ei sitten saakaan, vaikka se olisi ko.uusnatsista kuinka oikein ja hyvin perusteltua tahansa.

Akullina on siis vain itserakas ja itsekeskeinen ellitin sylikora, täysin vaaraton räksyttäjä, joka kuvittelee olevansa muita parempi.

"Jos aiomme selvitä tällä pallolla pidempään kuin 50 vuotta, ei yhdelläkään suomalaisella pitäisi olla oikeutta syödä juustoa."

Miksi meidän pitäisi selvitä pidempään kuin viisikymmentä vuotta? Elämä tällä pallolla loppuu joka tapauksessa joskus. Se voi aivan hyvin tapahtua jo paljon tuota ennenkin, teimmepä mitä tahansa.

"Suomi oli maailman tylsin paikka"

Joo, onhan se tosi sääli, ettei täällä ole tämän enempää väkivaltaa ja tuhoa. Itse en kyllä niitä kaipaa, mutta toivottavasti Akuliina saa vielä joskus ihan omakohtaisesti kokea väkivaltaisen mellakoinnin seuraamukset.

“Heterokulttuurin idea on sulauttaa kaikki poikkeavuudet osaksi itseään."

Mikä helvetin heterokulttuuri? Kannattaisi ihan oikeasti hakea apua tuohon sairaalloiseen heterofobiaan.

"Missä määrin valtio saa puuttua ihmisen seksuaalisuuteen?

”Ei missään määrin."

Pedofilia on siis ok?

Mutta Akuliina saa toki itse sitten hyökätä heteroja vastaan. Miksei hän sitten suvaitse itse heterojen elämää? Eipä taaskaan löydy touhusta mitään logiikkaa.

"Väkevien alkoholien mainonta sallittava: EI, Alkoholiveroa korotettava: JAA"

Sepä onkin tosi anarkistista puolustaa Suomen holhoaa ja hyysäävää, valtiojohtoista alkoholipolitiikkaa, jossa kansalaisten itsemääräämisoikeus on puristettu likimain minimiin. Tai sitten ei.

MikkoAP kirjoitti...

"Missä määrin valtio saa puuttua ihmisen seksuaalisuuteen?

”Ei missään määrin. Moniavioisuuden pitäisi olla sallittua, samoin huomattavan eri-ikäisten ihmisten väliset rakkaussuhteet, jos molemmat kykenevät ottamaan vastuun itsestään. Rakkaussuhteen tulisi olla sopimus ihmisten, ei ihmisen ja valtion välillä. Ongelmia tulee vasta, jos sopimuksen toinen osapuoli on merkittävästi toista heikommassa asemassa. Näin on esimerkiksi, jos toinen on hyvin nuori ja lähes aina silloin, kun toinen on mies ja toinen on nainen.”

Ja pitäisikö siis valtion sittenkin puuttua noihin "ongelmiin"? Ei tuosta saa selkeää kuvaa. Tuossa Akuliina olisi siis kieltämässä ehdottomasti valtion sotkemisen ongelmattomiin suhteisiin. Mutta mites ne "ongelmalliset?" Ja heterosuhde on Akuliinan mielestä automaattisesti ongelmallinen.

MikkoAP kirjoitti...

"heteroseksuaalisuus on nimittäin maailman epävakain konstruktio"

:D :D :D :D :D

No muutama sata miljoonaa vuotta on tuo konstruktio säilynyt. Seksuaalisen lisääntymisen kehittymisestä lähtien siis. Ja ilman seksuaalisen lisääntymisen kehittymistä ei olisi homoseksuaalisuuttakaan.

MikkoAP kirjoitti...

Tuosta haastattelusta löytyy niin paljon naurun aihetta, ettei oikein voi käsittääkkään.

"Syrjinnästä puheenollen, olet kahtena vuonna järjestänyt Pride-kulkueen yhteyteen seksuaalianarkiaa julistavan Mustapinkin blokin mielenosoituksen. Banderolleissanne luki “Queer Jihad”, “Homot takaisin kaappeihin” ja “Kuolema heterokulttuurille”. Ne olivat tietenkin kärjistyksiä...

“Eivät olleet.”"

Heh täällähän joku aika takaperin Queer Jihadin kannattajat (tai ainakin puolustajat) juuri argumentoivat, että nuo olivat kärjistyksiä, joten niitä ei pitäisi otta kirjaimellisesti.

Ville kirjoitti...

Lisää vaatimuksia miehille: Mies! Mieluummin shortsit kuin uikkarit rannalle

35 prosentin mielestä miesten ei pitäisi käyttää tiukkoja uimahousuja, sillä ne eivät sovi vastaajien mielestä rantaetikettiin.

Seksuaalista häirintää: Kuopion toimialajohtajan lähestymiskielto pysyi hovissa

Jaana Vasankari lähetti alaiselleen viime vuonna yli 2 000 sähköpostiviestiä, joista osaa saaja piti intiimeinä ja asiattomina.
...
Alainen oli sairauslomalla ahdistuneisuuden vuoksi viime tammikuussa.
...
Vasankari oli virasta pidätettynä huhtikuun alusta, kun poliisi epäili häntä seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja virka-aseman väärinkäyttämisestä. Syyttäjä ei nostanut syytettä, ja toimialajohtaja palasi töihin.


Syyte olisi rapsahtanut varmasti jos sukupuolet olisivat olleet toisin.

Miksi sinkkunaiset haluavat palan varattua miestä?

Tomi kirjoitti...

"Akullina on siis vain itserakas ja itsekeskeinen ellitin sylikora, täysin vaaraton räksyttäjä, joka kuvittelee olevansa muita parempi."

Akuliina selvästi lisää koko ajan kierroksia, jotta aikuiset tai edes joku aikuinen hermostuisi hänen provokaatioistaan. Tällainen kierre on on ollut vaarallinen joissakin aikaisemmissa tapauksissa. Lopulta tulee nimittäin mieleen se kaikkien provokaatioiden äiti eli väkivallan käyttäminen ja "väärin ajattelevien" ihmisten tappaminen.

Luen juuri Explaining Hitler -kirjaa, jossa natsismi syntyvaiheissa on jotain samaa. Natsit provosoivat, järjestävät kulkueita, inhoavat juutalaisia lehdissä jne. Sodan jälkeinen Saksa ja Weimarin tasavalta vain on niin sikin sokin, että ei heidän provokaationsa hukkuvat satojen ja tuhansien muiden provokaatioiden, mielenosoitusten ja väkivallantekojen joukkoon. Kierroksia pitää lisätä. 30-luvun vaiheen tienoilla natsit tappavatkin jo pahimmillaan ihmisiä kymmenittäin kuukaudessa.

En nyt väitä, että näin tulee käymään Akuliinalle ja hänen höpsökerholaisillen, mutta täysin mahdotonta se ei olisi. Tuollaisen toiminnan logiikka siis on olemassa.

Perinteinenkin feminismi muistuttaa osin fasismia, mutta eri osin. Sen puitteissa väkivaltaistumista tuskin voi tapahtua, koska enemmistö kuitenkin on heteroja ja siten päätyvät läheisiin suhteisiin vihollisen kanssa: poikaystävien, aviomiesten ja poikalasten.

(Tuo lihan ja juuston vastustaminen on muuten niin hyvä idea -- vaikka kertakaikkista lopettamista ei kannattaisikaan -- että se on sääli, että tällaiset akuliinat puhuvat siitä. Lapsi menee pesuveden mukana eli hyvätkin asiat samaistuvat yleiseen paskanjauhantaan.)

Tomi kirjoitti...

Dunderfelt on rohkeasti pistänyt itsensä likoon. Siitä pitää ainakin antaa isoja pisteitä vaikka eri mieltä olisikin.

Hiukan ärsyttää, että joku nuori tyttö alkaa nimimerkin takaa heittää ad hominemia -- siitähän on nimittäin selvästi kysymys. Tai sitten tyttö on vielä hitaampi kuin tekstin perusteella voi päätellä. Samaan syssyyn tulee haukuttua mr Laasanenkin ... ja kukas siellä mainittiin kolmantena? Joku mielikuvitusalistaja kummiskin.

Toisaalta, omaa kuoppaansa feministit hölmöilyillään kaivavat. Että mistä tässä valittamaan ...

MikkoAP kirjoitti...

"En nyt väitä, että näin tulee käymään Akuliinalle ja hänen höpsökerholaisillen, mutta täysin mahdotonta se ei olisi. Tuollaisen toiminnan logiikka siis on olemassa.

Perinteinenkin feminismi muistuttaa osin fasismia, mutta eri osin. Sen puitteissa väkivaltaistumista tuskin voi tapahtua, koska enemmistö kuitenkin on heteroja ja siten päätyvät läheisiin suhteisiin vihollisen kanssa: poikaystävien, aviomiesten ja poikalasten."

Ja toisaalta tuollaiseen laajamittaiseen väkivallan harjoittamiseen tarvitaan harjoittajilta jo fyysisiä ominaisuuksia, eli lähinnä voimaa ja nopeutta. Jolloin väkivallan harjoittaminen jäisi lähinnä Queer Jihadin homomiesten harteille. Lesbot olisivat taka-alalla.

Tomi kirjoitti...

Kyllähän sitä aseilla ja pommeilla pärjää.

en.wikipedia.org/wiki/Gudrun_Ensslin
fi.wikipedia.org/wiki/Ulrike_Meinhof

Tomi kirjoitti...

Sanottakoon vielä, että perinteisenkin feminismin puolelta löytyy yllin kyllin aggressiivisia sekopäitä. Siksi Moilasen fatwa, tappolista oli niin vastuuton. Hänen onnekseen, kukaan sisko ei ollut tarpeeksi sekaisin.

Mutta perinteisen feminismin yleisen radikalisoitumiseen tuohon tappomeininkiin asti en siis usko.

Vortac kirjoitti...

Tuohon feministiseen viisauksien listaan kohtaan "2. Naisen vapaus päättää omasta ruumiistaan", kuuluisi ehdottomasti se, miten feministit suhtautuvat PROSTITUOITUJEN ja PORNOTÄHTIEN vapauteen päättää omasta ruumiistaan.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Eli Akuliina saa rikkoa lakia, jos hänestä sille tuntuu, mutta uusnatsipa ei sitten saakaan, vaikka se olisi ko.uusnatsista kuinka oikein ja hyvin perusteltua tahansa.

Suurin osa allekirjoittaa ihmisoikeudet. Tästä seuraa, että uusnatsien harrastama syrjintä on enemmistön mielestä väärin. Jos taas laki on räikeästi ristiriidassa ihmisoikeuksien kanssa, niin onko lain rikkominen silloin oikein ja perusteltua? Edes silloin kun sillä pelastaisi ihmisiä väkivallalta, kärsimykseltä ja jopa kuolemalta?

Miksi meidän pitäisi selvitä pidempään kuin viisikymmentä vuotta? Elämä tällä pallolla loppuu joka tapauksessa joskus. Se voi aivan hyvin tapahtua jo paljon tuota ennenkin, teimmepä mitä tahansa.

Ei kai planeettaamme silti ehdoin tahdoin pidä tuhota? Eiköhän lapsemme ja lastenlapsemme halua vielä 50 vuoden jälkeenkin asua elinkelpoisella planeetalla.

Jorma kirjoitti...

"Suurin osa allekirjoittaa ihmisoikeudet."

Akuliina ei allekirjoita. Hän ei ole yhtään uusnatsia kummempi toimija heterovihamielisine mielipiteineen. Ihan samaa sarjaa.

"tästä seuraa, että uusnatsien harrastama syrjintä on enemmistön mielestä väärin."

Perustuuko moraali mielestäsi johonkin huutoäänestykseen? Enemmistö ei hyväksy rikollista toimintaa, väkivaltaisuuksia tai toisten omaisuuden tuhoamista. Sinun palvomasi Akuliina hyväksyy. Eikä suinkaan minkään ihmishengen pelastamiseksi, vaan ainoastaan siksi, että hän saa omasta mielestään tehdä mitä tahansa.

"Ei kai planeettaamme silti ehdoin tahdoin pidä tuhota?"

Onko joku väittänyt että pitäisi?

"Eiköhän lapsemme ja lastenlapsemme halua vielä 50 vuoden jälkeenkin asua elinkelpoisella planeetalla."

Mistäs sinä sen tiedät, mitä he haluavat? Tämä planeetta ei ole ikuinen, se vain sinullekin tiedoksi. Jos ihmiskunta tuhoutuu tai tuhoaa itsensä ennen sitä kuin tämän pallon parasta ennen päivämäärä umpeutuu, niin mitä sitten? Dinosaurustenkin taru päättyi aikanaan. C'est la vie.

Kannattaisi sinunkin hankkia edes hieman tervettä maalaisjärkeä ja suhteellisuudentajua. Jollain suomalaisten juustonsyönnillä ei ole yhtään mitään merkitystä sen kannalta onko tällä planeetalla elämää 5, 50, 500 tai 500 000 vuoden päästä.

Mieluummin minä syön juustoa joka päivä ja näen maailman tuhoutuvan ensi viikolla, kuin elän iänkaikkisesti juustotta akuliinojen natsivallan alla.

MikkoAP kirjoitti...

"Suurin osa allekirjoittaa ihmisoikeudet. Tästä seuraa, että uusnatsien harrastama syrjintä on enemmistön mielestä väärin. Jos taas laki on räikeästi ristiriidassa ihmisoikeuksien kanssa, niin onko lain rikkominen silloin oikein ja perusteltua? Edes silloin kun sillä pelastaisi ihmisiä väkivallalta, kärsimykseltä ja jopa kuolemalta?"

Mutta syrjiä voi niin monella muullakin tavalla kuin uusnatsien tapaan rotuun perustuen. Miten heteroita kohtaan heidän seksuaalisuutensa tähden harjoitettava väkivalta muka pelastaisi ihmisiä kärsimykseltä ja kuolemalta? Vai emmekö me heterot ole edes ihmisiä?

Tomi kirjoitti...

"Jos ihmiskunta tuhoutuu tai tuhoaa itsensä ennen sitä kuin tämän pallon parasta ennen päivämäärä umpeutuu, niin mitä sitten?"

Sellaiset ihmiset, joiden mielestä voi yhtä hyvin elää kuin kuolla, voisivat tappaa itsensä, jotta me muut voisimme yrittää pelastaa planeettaa lapsillemme. Luulenpa vain, että ei se kuitenkaan niin yhdentekevää ole. Juustoa on vaikea syödä kuolleena.

Jorma kirjoitti...

"Sellaiset ihmiset, joiden mielestä voi yhtä hyvin elää kuin kuolla, voisivat tappaa itsensä, jotta me muut voisimme yrittää pelastaa planeettaa lapsillemme."

Ei tuosta ole kysymys.

Kyse on siitä, ettei maailmankaikkeus pyöri ihmisten ympärillä. Erilaisia elämänmuotoja on syntynyt ja kuollut aikojen saatossa. Jos tähän planeettaan iskee riittävän suuri taivaankappale tai jos tapahtuu riittävän suuri tulivuorenpurkaus, me olemme kusessa. Me emme voi estää tuollaisia tapahtumia. Meidän on vain hyväksyttävä, että sellainen on ihan mahdollista, ilman että meille annetaan ennakkovaroitusta.

On siis todellakin pistettävä asiat perspektiiviin, jos puhuu maiilmanpelastuksesta. Siinä ei ole kyse vain ihmisistä.

Olen ihan mielelläni hengissä, ja toivon, että tulevilla sukupolvilla pyyhkii hyvin. Maailmaa ei pelasteta millään diktatoorisella määräyksellä kieltää suomalaisten juustonsyönti, siitä voit olla varma. Maailman pelastamisen kannalta on paljon olennaisempaa pitää akuliinan kaltaiset ihmiskunnan viholliset pois vallasta.

Anonyymi kirjoitti...

Tomi:"Sellaiset ihmiset, joiden mielestä voi yhtä hyvin elää kuin kuolla, voisivat tappaa itsensä, jotta me muut voisimme yrittää pelastaa planeettaa lapsillemme."

Luonnonvarojen rajallisuus
on merkki siitä, että ihmiselle on annettu tilaisuus hoitaa asiansa ja elää täysillä universumissa vain lyhyen ajan.

Avaruusteknologian kehitys saattaisi auttaa ihmisiä vaihtamaan asuinplaneettaa, mutta tuo kehitys vaatisi aikaa ja keskittymistä, yleensä parempaa yhteiskuntaa, kuin tämä nykyinen. Kun nykyiset kehitysmaat saadaan organisoitua kulutusmaiksi, tullaan äkkiä pisteeseen, jossa ihmiskuntaa ei enää "tarvita". Ei siinä enää muovisten perheenäitien ja heidän armoisien vaatimukset
tule kuulluiksi.

Nyky-yhteiskunnan elämä ei
ole arvokasta, vaikkakin yksilön elämä saattaisi olla. Ihmiset elävät materia-aatteen kourissa ja kiikuttavat lapsiaan ympäri saloja opettaen heille turhuuksia.
Ihmisiä on kasvualustoillamme liikaa ja suurkuluttajien määrä ympäri maapallon kasvaa kovaa vauhtia. Lähes kaikilta ihmisiltä puuttuvat korkeat elämänarvot, elämän kunnioitus on minimissään, raha ja markkina-arvot ohjailee niin täys- kuin alaikäisiäkin, enemmän kuin yksilön oma ja järkeenkäypä tahto.

Tämän maailman ihmisyksilöt eivät ole antoisia, luovia ja voimallisia, vaikka kaiken järjen mukaan jokaisella ihmisellä pitäisi olla joku "aarre" mukanaan
ei siitä näy useimmiten kuin korkeintaan kuoret ja tuhoutuneet sisustat.

Suuri osa meistä on harmaata massaa keskellä elämän
mysteerejä. Ja on se kieltämättä hauskaa kertoilla ihmisille yksinkertaisia asioita, ja kuinka suuri merkitys sillä heille on. Naapurin Riitta-tätikin on niin ihmeissään uuden pakastimensa reistailusta, että senkin päivittelyyn käytetyn energian olisi voinut haaskata vaikka tälle palstalle kirjoitteluun.

Mutta siellä se Riitta-täti istuu korjatun pakastimensa päällä
ja tyttärensä Noora tietysti lähtee kaupungille illaksi heilumaan meikit päässä ilman minkäänlaista elämänaarretta mukanaan. Nyt kun on perjantai.. ja voisi tulla tälle palstalle kirjoittelemaan elämästä ja ihmissuhteista - monenkirjavien koirien kanssa.


Bmad

Tomi kirjoitti...

"Suurin osa allekirjoittaa ihmisoikeudet. "

Mutta tuskin Akuliina kuitenkaan. Alla on lainaus, jossa hän käytännössä kehottaa pedofiliaan (tosin veikkaan, että hän on haastattelua tarkastaessaan muuttanut sanamuotoja sen verran, että asiaa ei sanota ihan sana sanalta suoraan). Tyttöjä siis pitää käänyttää lesbouteen ennen kuin heitä tulee aikuisia, ja 13-vuotiaana lienee paras ikä. Montakohan Akuliina on itse raiskannut?

Akuliina: “Seksuaalikäännyttäminen on loistavaa. Vanha vitsi kuuluu, että jokainen nainen tarvitsee vain pienen sysäyksen oikeaan suuntaan. 1990-luvulla jenkkiaktivistien tunnuslause oli ’10 % is not enough, recruit recruit recruit!’. Nuoret ovat lähtökohtaisesti perverssejä ja kokeilunhaluisia. Kasvatusoppaiden mukaan ’13-vuotiaana monet tytöt ovat kiinnostuneita omasta sukupuolestaan, mutta ei hätää, se menee kyllä ohi’. Eikä mene, ei ainakaan itsestään. Tarvitaan hirveä määrä heteromuottiin tunkemista, ehdollistamista ja yhteiskunnan painetta, jotta tuloksena on aikuinen hetero. Käännytystä homoseksuaalisuuteen voi ja kannattaa ehdottomasti harrastaa. Parhaiten se sujuu käytännön harjoituksilla.”

Mietin, onkohan Akuliinalla jäänyt kuitenkin sen verran luentoja oikiksessa väliin, että tuon ajatuskulun voisi tulkita rikolliseksi.

Bmadille: tunnut olevan suurin piirtein kaikessa eri mieltä kanssani ja monessa asiassa suorastaan päinvastaista mieltä. Minusta elämme suomalaisina ja länsimaalaisina selvästi parhaita aikoja. Meillä on aika ainutlaatuinen mahdollisuus toteuttaa itseämme eikä vähiten vaurautemme takia. Luonnonvarojen loppuminen on linkolalainen harha.

Anonyymi kirjoitti...

"Bmadille: tunnut olevan suurin piirtein kaikessa eri mieltä kanssani ja monessa asiassa suorastaan päinvastaista mieltä. "

Etpä ole sitten muita kummempi.

"Minusta elämme suomalaisina ja länsimaalaisina selvästi parhaita aikoja."

Minusta emme.

"Meillä on aika ainutlaatuinen mahdollisuus toteuttaa itseämme eikä vähiten vaurautemme takia. "

Mahdollisuus ehkä on, joiltakin osin, mutta ihmiset eivät ole "aarrearkkuja", vaan tiskirättejä, joilla ei ole mitään omaa annettavaa.

"Luonnonvarojen loppuminen on linkolalainen harha."

Kyllä ne aikanaan loppuvat.


Bmad

MikkoAP kirjoitti...

"Tyttöjä siis pitää käänyttää lesbouteen ennen kuin heitä tulee aikuisia, ja 13-vuotiaana lienee paras ikä. Montakohan Akuliina on itse raiskannut?"

Samaa mietin minäkin. Vaikka nuo sanankäänteet todella ovat sellaisia, ettei Akuliina suoraan sano tehneensä tuota itse, niin samalla tavalla 13-vuotiaista tytöistä puhunut heteromies joutuisi kyllä viranomaisten silmätikuksi ja syystä.

Tomi kirjoitti...

"samalla tavalla 13-vuotiaista tytöistä puhunut heteromies joutuisi kyllä viranomaisten silmätikuksi ja syystä."

Muistuu mieleen kuinka siinä Actors' Studio -ohjelmassa (vai mikä se oli) haastateltiin paria tunnettua miesnäyttelijää. Olivat käyneet samaa koulua. Yksi koulun naisopettajista harrasti oppilaiden viettelemistä. Molemmat olivat "saaneet" hyvin nuorina ja naureskelivat sitä nyt seitsenkymppisinä. Hieno kokemus!

Ihan eri asiaksi homma olisi muuttunut jos kombinaatio olisi ollut mies/tyttö tai mies/poika. Siitä olisi ollut naureskelu kaukana ja olisi jo käsi lähtenyt tavoittelemaan kuudestilaukeavaa ainakin noin vertauskuvallisesti. Tosin eipä tuo nainen/poika yhdistelmäkään aina ole kokemus, jota lämmöllä voi vanhana muistella.

Kun tuota Saarikosken kommenttia kääntelee ja vääntele, en oikeasti ymmärrä, mikä sen tarkoitus voisi olla, jos ei kehotus käyttää hyväksi nuoria tyttöjä. Lisäksi en ymmärrä, mistä hän voisi tietää, että homma "toimii", jos ei olisi henkilökohtaisia kokemuksia. Tuskin asiasta ainakaan on oppikirjoja kirjoitettu.

Tästä voi vetää sellaisen johtopäätöksen, että nainen/tyttö-yhdistelmä vertautuu tyhmien päässä tuohon "hyväksyttävään" nainen/poika-yhdistelmään (vankilaanhan tuostakin voi nykyään tosin jo joutua).

Kuitenkin uskon, että ensinnäkin nuori tyttö harvoin suostuu seksiin vanhemman ihmisen kanssa, jos tytöllä ei ole jotain psyykkistä häikkää, huonoja suhteita vanhempiin tms. Toiseksi, vanhemman naisen sänkyyn ajautuminen on luultavasti vielä traumaattisempi kokemus kuin vanhemman miehen sänkyyn ajautuminen, koska tyttö voi helposti kokea itsensä ikään kuin "kaksinkertaisesti" likaiseksi -- tosin tämä kakkoskohta jää arvailujen varaan.

Niin tai näin, YLE:n feministituokion vetäjässä on tapahtunut kehitystä. Edellinen kehotti tappamaan, tämä uusi vain raiskaamaan lapsia. Makaaberilla tavalla koomista ...

Anonyymi kirjoitti...

Perustuuko moraali mielestäsi johonkin huutoäänestykseen? Enemmistö ei hyväksy rikollista toimintaa, väkivaltaisuuksia tai toisten omaisuuden tuhoamista. Sinun palvomasi Akuliina hyväksyy. Eikä suinkaan minkään ihmishengen pelastamiseksi, vaan ainoastaan siksi, että hän saa omasta mielestään tehdä mitä tahansa.

Moraalia on monenlaista, mutta jos ohjenuoraksi otetaan se, että kenenkään ei tarvitsisi kärsiä muiden mielivallasta, niin silloin esim. kahleiden rikkominen orjien vapauttamiseksi on oikeutetumpaa kuin omaisuuden suoja. Minkälaista moraalia sinä kannatat ja miksi ja erityisesti onko omaisuuden suoja tärkeämpi arvo kuin yksilön vapaus kärsimyksestä? Ja tiedoksesti, että en palvo ketään tai mitään, joten asiattomuudet voit jättää väliin.

Onko joku väittänyt että pitäisi?

Miksi puhut maapallon tuhoutumisesta? Mitä relevanssia sillä on tähän keskusteluun ellet yritä oikeuttaa jotain maailmanlopun toimintaa?

Mistäs sinä sen tiedät, mitä he haluavat?

Tuskin he ainakaan haluavat, että heidän elinympäristönsä pilataan.

Kannattaisi sinunkin hankkia edes hieman tervettä maalaisjärkeä ja suhteellisuudentajua. Jollain suomalaisten juustonsyönnillä ei ole yhtään mitään merkitystä sen kannalta onko tällä planeetalla elämää 5, 50, 500 tai 500 000 vuoden päästä.

Taatusti on osana muuta kulutusta. Juusto on yksi eniten saastuttavia elintarvikkeita, mutta pelkkä luksustuote, joten vähintäänkin haittavero olisi paikallaan.

Mieluummin minä syön juustoa joka päivä ja näen maailman tuhoutuvan ensi viikolla, kuin elän iänkaikkisesti juustotta akuliinojen natsivallan alla.

Kielsikö natsit juustonsyönnin vai mistä natsivertaus tulee? Juuston raaka-aine tulee tehotuotantotiloilta, jotka muistuttavat keskitysleirejä, joten natsivertaus sopii paremmin juustonsyöntiin.

Vortac kirjoitti...

Nyky-yhteiskunnan elämä ei
ole arvokasta, vaikkakin yksilön elämä saattaisi olla. Ihmiset elävät materia-aatteen kourissa ja kiikuttavat lapsiaan ympäri saloja opettaen heille turhuuksia
.

On kyllä todettava, että on sulla nykyisin ymmärrystä asioihin, erimielisyyksistämme huolimatta.

Yhteiskunta vaikuttaa nykyisin olevan olemassa vain voidakseen ylläpitää yhteiskunnan olemassaoloa.

Toisinsanoen ihmiset koulutetaan uskollisiksi hammasrattaiksi yhteiskunnan koneistoihin, ja heidän elämänsä arvo mitataan vain sillä, miten suuresti he ovat edesauttaneet elämällään yhteiskuntaa pysymään vahvana, jotta voidaan tehtailla uusia ihmisiä, jotka voidaan kouluttaa uusiksi hammasrattaiksi, jotta..

Siis päämäärä näyttää puuttuvan, tärkeintä on jatkuva liike suunnasta välittämättä.

Onko ihme, jos tällainen tie lopulta alkaa tuomaan esiin hyvin kaoottisia puolia koko planeetassa, ja sekavuutta ihmisissä, jotka ovat hukanneet paikkansa maailmankaikkeudessa, tarkoituksensa olemassaolon tuoksinassa, ihmisyytensä ja inhimillisyytensä maailmassa, ja yksilöllisyytensä itseisarvon todellisuudessa?

- Vortac

bmaad kirjoitti...

"On kyllä todettava, että on sulla nykyisin ymmärrystä asioihin, erimielisyyksistämme huolimatta. "

Se, että ihmiset ovat kanssani
eri mieltä on arkipäivää.
Joskus voi olla pikkuisen samaa mieltä, mutta pieni häveliäisyys ei ole sittenkään haitaksi. Minähän edustan oikeasti jotain sellaista, mistä äidit ja tyttäret varoittivat. Pahiksia on tietysti maailma täynnä, mutta minä olen se jota kannattaa oikeasti vähän
varoa...

Ihmiset ovat oppineet
koulunpihalta saakka pitämään minuun etäisyyttä ja säilyttäneet
itsekunnioituksensa jopa minusta eroutumalla. On tietenkin hyvä, että ymmärrät osan niistä tärkeistä pointeista, joita olen ilmiantanut. Se on pienimuotoinen tiedostamisen merkki. Loppujen lopuksi vain hyvin harvat ovat samaa mieltä kanssani, mutta hyvä kuitenkin tietää MISTÄ on samaa mieltä, sillä on parempi oppia tietämään suurista asioista jotain, kuin menettää maineensa.
Se, tietomäärä, joka minulla on - on nimittäin suhteellisen
valtava.

"Yhteiskunta vaikuttaa nykyisin olevan olemassa vain voidakseen ylläpitää yhteiskunnan olemassaoloa."

Tämä asianlaita on selvästi
sellainen, jossa meillä on löytynyt yhteinen sävel. Yhteiskuntaan ei kuulu terve kehitys, vaan ennemminkin sillä on intuitiivinen tarve taantua, mennä huonommaksi. Sikälihän tuo
taantuminen on luonnollista, että kun ihminen ei ole enää aarrearkku hänestä tulee kaikkien käytettävä lattiamoppi. Oman surkeuden tiedostaminen on kaiken alku ja juuri.

*Tässä vaiheessa viestiä nostankin viisaan etusormeni pystyyn*. Se ei ole moralisoiva etusormi, vaan tiedostava etusormi,
jota viisas esittää vain silloin kun hänellä on jotain tähdellistä lisättävää keskusteluun. Silloin hänen on annettava avata suunsa ja
kerrottava se muille viisaiden
kerhon jäsenille.

"Toisinsanoen ihmiset koulutetaan uskollisiksi hammasrattaiksi yhteiskunnan koneistoihin, ja heidän elämänsä arvo mitataan vain sillä, miten suuresti he ovat edesauttaneet elämällään yhteiskuntaa pysymään vahvana, jotta voidaan tehtailla uusia ihmisiä, jotka voidaan kouluttaa uusiksi hammasrattaiksi, jotta.."

Viisas, valistava etusormi nousi
pystyyn jälleen. Jotain lisätäkseni
voin todeta, että ihmiset eivät edes tiedosta muita elämänmuotoja, kuin suorituspohjaisen tyrannian.
Siten maailma, jossa vallitsee tasa-arvo ja ihmiset ovat innokkaita kehittämään kaikkea uutta vaatisi ihmiskunnalle täysin uudenlaisen tietopohjan. Ehkäpä meissä on bestseller-ainesta.

"Siis päämäärä näyttää puuttuvan, tärkeintä on jatkuva liike suunnasta välittämättä. "

Sehän on viime aikoina
nostanut kovasti kasvojaan, että
tärkeintä on koko ajan luoda uutta lattiamoppikulttuuria ihmiskunnalle, ettei vehkeet pysähtyisi. Saattaisi ihminen jopa nähdä niiden surkastuneisuuden. Mutta ei, näitä koneita ei voi pysäyttää,
ellei ole ihmissuhteiden ja tasa-arvon ammattilainen.

"Onko ihme, jos tällainen tie lopulta alkaa tuomaan esiin hyvin kaoottisia puolia koko planeetassa, ja sekavuutta ihmisissä, jotka ovat hukanneet paikkansa maailmankaikkeudessa, tarkoituksensa olemassaolon tuoksinassa, ihmisyytensä ja inhimillisyytensä maailmassa, ja yksilöllisyytensä itseisarvon todellisuudessa? "

Eipä mikään ihme. Maailma on menossa tuhoutumispisteeseen.
Kaikki ovat laiskoja lahnoja, velttoja vetisiä verkkariinpiereskelijöitä. Aika on uusi tuleva miesten sukupolven ja naisten vahvojen ja miehiä
kumppaneinaan pitävien!.

*Viisas etusormi on laskeutunut*