sunnuntaina, syyskuuta 06, 2009

Kalevassa

KALEVA: Mielipiteistä vastaa niiden esittäjä itse
Kalevan pääkirjoituksen (3.9.) mukaan Audin (entinen) myyntijohtaja Esko Kiesi olisi naisista esittämillään mielipiteillä häpäissyt ennen kaikkea miehet. Tätä ajatusta on mahdoton ymmärtää tai hyväksyä.

Miten minulle täysin tuntemattoman autokauppiaan esittämät henkilökohtaiset mielipiteet muka häpäisisivät minut? Minullahan on aivan omat, varsin toisenlaiset, mielipiteeni. Suomessa on tietääkseni ainakin vielä toistaiseksi voimassa mielipiteen- ja sananvapaus, joten on luonnollisesti selvää, että esitetyistä mielipiteistä vastaa vain niiden esittäjä itse, eikä mitään kollektiivista vastuuta, edes miesten kesken, ole olemassa.

Miksi tämä hyväksi ja oikeudenmukaiseksi havaittu linja ei kelpaa Kalevan päätoimitukselle?

Jos tässä kohussa joku on itsensä todella pahasti häpäissyt, niin ne tekopyhät ja kaksinaismoralistiset hurskastelijat, jotka ovat kovaan ääneen olleet tuomitsemassa Kiesin näkemykset, mutta jotka ovat vaienneet täysin esimerkiksi silloin, kun lupamaksuvaroilla pyöritettävä Yleisradio on lähettänyt viikosta toiseen törkeän seksististä, miehiä halventavaa radio-ohjelmaa.

Miksi tasa-arvoasioista vastaava ministeri Stefan Wallin, tasa-arvovaltuutettu Pirkko Mäkinen, Yleisradion toimitusjohtaja Mikael Jungner taikka sanomalehti Kaleva eivät reagoineet mitenkään, kun toimittaja Anne Moilanen nimitteli Tulta munille

--ohjelmassaan miehiä ”gorillasta seuraaviksi, yksiaivosoluisiksi viettiolioiksi”, väitti suomalaisten miesten tappavan puolisoitaan läjäpäin ja uhkaili väkivallalla niitä miehiä, jotka ovat rohjenneet nostaa esille miesten tasa-arvo-ongelmia?

Tai silloin, kun toimittaja Kirsi Virtanen ilmoitti, että hänen mielestään miesten aivot ovat kuin ”Pohjois-Korea pimennyksen aikaan”? Moilanen tai Virtanen eivät voi vetäytyä huumorin taakse piiloon, sillä sitä selitystä ei ole Kiesinkään kohdalla hyväksytty.

Ilmeisesti ministeri Wallinin, tasa-arvovaltuutettu Mäkisen, toimitusjohtaja Jungnerin ja sanomalehti Kalevan mielestä seksistisissä ja loukkaavissa mielipiteissä ei ole yhtään mitään vikaa, kunhan ne vain kohdistuvat miehiin. Mistään tasa-arvosta sukupuolten välillä ei voida Suomessa edes haaveilla niin kauan kuin tällaista kaksinaismoralismia ja selkärangattomuutta suvaitaan.

Juuso Erno, Miesten tasa-arvo ry:n pj. Helsinki"

Suomalaista sukupuolista tasa-arvoa

audi.jpeg ja Essi Pöystin kruunu pois

Miss Suomi Essi Pöysti teki Esko Kiesit

34 kommenttia:

Jape kirjoitti...

Hieno kirjoitus Juuso Ernolta! Täyttä asiaa hyvin muotoillussa ja asiallisessa hengessä esitettynä. On hyvä, että joku uskaltaa painaa sormensa kipupisteeseen, painetta vain pitää lisätä...

Miss Midnight kirjoitti...

Erinomainen kirjoitus. Toivottavasti se on lähetetty myös suoraan Wallinille, Mäkiselle ym. Mukaan selvityspyyntö siitä, miksi tällainen kaksinaismoralismi saa rehottaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Suomessa on tietääkseni ainakin vielä toistaiseksi voimassa mielipiteen- ja sananvapaus, joten on luonnollisesti selvää, että esitetyistä mielipiteistä vastaa vain niiden esittäjä itse, eikä mitään kollektiivista vastuuta, edes miesten kesken, ole olemassa."

Miehillä on kirjoittamaton
herrasmiesvastuu tyyliin "seksiä naisen kanssa millä hinnalla hyvänsä", naisilla taas seksikartelli, joka määrittelee heteroseksistä naiselle maksettavan kokonaishinnan, joka vaaditaan kaikilta miehiltä.
Miesten herrasmieskartelli siis vastaa poikkeuksetta naisten seksikartellin esittämiin sukupuolisen kanssakäymisen tarjouksiin ja jokainen todellinen herrasmies kykenee myöskin täyttämään nuo ehdot, joita naiset päivittävät yleisillä "lihatiskeillä" ilmenevän markkinatilanteen mukaan. Mikäli mies onnistuu esittämään epäsovinnaisia mielipiteitä tai toimii naisten seksikerteliin kannalta epäedulliseen tapaan se osoittaa sen, ettei hän ole enää potentiaalinen seksikartellin asiakas saati herrasmieskartellin kunniajäsen ja silloin hänen
täytyykin mnenettää arvoaan ja etsiä mm. pienipalkkaisempi tulonhankintamuoto, sekä mahdollisesti pidättäytyä himoistaan harrastaa seksiä kenenkään naisen
kanssa.

Audijohtaja, Kiesi munasi
kartellinpitäjien mielestä itsensä lähes totaalisesti pitämällä naiselta saatavan seksin kokonaishintavaatimukseen puuttuvan ja naisten seksikartellia yleensä alentavan harkitsemattoman puheenvuoron suomalaisessa tusinakuvalehdessä, jonka seurauksena Kiesi ei enää katsonut oikeudekseen jatkaa hyväpalkkaisessa työssään. Kiesi menetti oikeutensa mielipiteen perusteella. Tällaista tapahtuu paljonkin, koska herrasmiehet puolustavat naisia ja saattavat jopa uhata henkirikoksella tai väkivallalla moista isokenkäistä poikkitaitelijaa.

Entisestä audipomosta, Kiesistä
tuli yhdessä päivässä todennäköisesti tahtomattaan
suomalaisen tasa-arvokehityksen marttyyri, jonka kautta tullaan osoittamaan vedenpitäviä teorioita miesten ja naisten välisistä tasa-arvo-ongelmista. Ei voi syyttää pelkästään Kiesiä perääntymisestä,
sillä hän koki menettäneensä herrasmieskartellin luottamuksen ammatissa, jossa herrasmiesmäisyyttä, mahdollisesti asepalvelustakin edellytetään.

Voin vain kuvitella miltä
miehestä nyt tuntuu. Monikaan johtaja toisaalta
ei ole pudonnut näin komeasti kuin tämä Audimies. Mitä Audiin tulee, Audi on hyvä auto ajella, vaikka - nuo neljä rengasta, jotka Audin logon muodostavat herättävätkin kyseenalaista huomiota nyt - enemmän kuin koskaan ennen. Pidän ihan mahdollisena, että Audien myynti lakkaa tai laantuu sen vuoksi, että useimmat ihmiset mieltävät niissä yhteyden suoraan Kiesin mielipiteisiin.

Oikein hienoa, että olemme
saaneet automerkin ja miehen nimeltä Kiesi TAISTELEMAAN epätasa-arvoa vastaan...


Bmad

purnau kirjoitti...

Hyvin sanottu bmad. Olen seurannut hämmäsytyneen kauhistuneena tätä sananvapauden kapenemista osoittavaa mediakohua, jossa oikeastaan kaikki pyörii keskustelussa itse median ja sananvapauden ympärillä. Hysteriaa ilmassa. Mitkähän kaikki mielipiteet mahtavat olla kiellettyjä? Haluaisin listan, jotta osaan varmasti pitää suuni kiinni väärillä foorumeilla ;)

Ville kirjoitti...

Hyvä kirjoitus. Sama teksti myös muihin isoihin lehtiin.

Anonyymi kirjoitti...

1800-luvun seksiohjeet viihdyttävät Facebookissa

Anonyymi kirjoitti...

Erektio kertoo, kuinka terve mies on

Anonyymi kirjoitti...

"Hyvin sanottu bmad. Olen seurannut hämmäsytyneen kauhistuneena tätä sananvapauden kapenemista osoittavaa mediakohua, jossa oikeastaan kaikki pyörii keskustelussa itse median ja sananvapauden ympärillä."

Hyvä kohu, koska tasa-arvo
teemat
vellovat nyt enemmän aamukahvipöydissä ja meillä miesaktiiveilla on oma kiesimerkki.

Yhä useampi joutuu nyt kohtaamaan sen tosiasian, että naiselle maailma on oikeasti paljon vapaampi. Ikävä kyllä herrasmiehet eivät kuitenkaan herää helpolla, vaan jatkavat feministien kumartelua.


Bmad

Tomi kirjoitti...

Juu, hyvä kirjoitus, mutta esimerkit olisi pitänyt valita paremmin. Muistaakseni Moilasen "”gorillasta seuraaviksi, yksiaivosoluisiksi viettiolioiksi” -heitto oli ironinen. Hän käsittääkseni siis oli päinvastaista mieltä: miehiä ei saa pitää tuollaisina! Kirsi Virtanen taas on ... tai siis hän pitää itseään nokkelasti sarkastisena radiopersoonana. Oikeasti hän ei ole, mutta minäkuvansa takia hän viljelee vähän kaikista ryhmistä tuollaisia "hupaisia, totta toinen puoli kärjistyksiä". Jos joku suuttuu sitä parempi.

Anonyymi kirjoitti...

Tänään TV1:ltä klo 18:45:

"Epäkorrektia, Tuomas Enbuske!: Miehet ja naiset eivät sovi samoihin töihin!

Miehet ja naiset ovat erilaisia. Tästä johtuen myös toinen soveltuu tiettyihin tehtäviin paremmin kuin toinen. Naistutkimus kiistää sukupuolten biologiset erot, mikä on väärin."

Homo

Moilasen manifesti kirjoitti...

Tomi, missäköhän kohtaa käy ilmi, että kyse on ironisesta heitosta ja että Moilanen on vastakkaista mieltä?

10. manifestin lopusta:

"Tsrk, tsrk! Entäs tämä seksipuoli sitten? Noi voi hellanduudelis, miehillä on niin rankkaa, he eivät nimittäin Suomessa saa tarpeeksi – eivätkä varsinkaan tarpeeksi sellaista nuorta laatutavaraa, jota haluaisivat, ja joka kaikille Suomen miehille jo ihmisarvon nimessä kuuluisi! Nuoren naisen paneminen ihmisoikeudeksi jokaiselle Suomen miehelle – siinäpä sitä on manifestia kerrakseen näille viiden pennin populistisille miesasiamiehille, joita näyttää nyt kaivautuvan esiin joka kolosta.

Mikäli lama-Suomen mediaa on uskominen, miehet, nuo gorillasta seuraavat yksiaivosoluiset viettioliot, ovat hätää kärsimässä. Muuta vaihtoehtoa heillä ei ole, kuin herkeämättä vongata ja pettyä, eikä naisilla muuta kohtaloa, kuin pihdata, tietenkin silkkaa vittumaisuuttamme. Tsrk, tsrk!"

Henry kirjoitti...

Moilasesta ja audi-miehestä voisi fotosopata samanlaisen vertailun esim. tämän perustuen

http://www.tulva.fi/uutiset.php?aid=15591&k=15537

Ensin lauotaan ja sitten väitetään, että vitsi vitsi

Tomi kirjoitti...

No, taisin ajatella tuon manifestin joskus lukiessani, että ei edes Moilanen voi olla tuossa tosissaan. Sen sijaan hän ironisoi sellaista näkemystä, jonka mukaan miehet ovat älyttömyyttään aivan viettiensä vietävissä.

Nyt kun luen tuon uudestaan ... jos ironiaan on tähdätty, siinä on onnistuttu niin huonosti, että ihan ymmärrettävää, jos ottaa tosissaan.

Eli perun puheeni Moilasen osalta. Sorry. Silti väitän, että Kodin Kuvalehden moilashaastattelusta löytyisi vielä oksettavampaa öykkäröintiä. Onhan se vieläpä laatulehden editoitu ja varmasti tarkastusluetettu juttu.

Heiskala kirjoitti...

Vaatimukseni, koskien Stefan Wallinin ja Pirkko Mäkisen eroa: Hesarin keskustelussa

En aio vaieten hyväksyä heidän toimintaansa.

Anonyymi kirjoitti...

Äiti piilotteli pikkupoikaa salaisessa huoneessa
Sunnuntai 6.9.2009 klo 16.08

Kaksi vuotta sitten kadonnut kuusivuotias Richard Chekevdia löydettiin hyvässä kunnossa isoäitinsä luota viime perjantaina.

Richardin äiti Shannon Wilfong oli piilotellut poikaansa vältelläkseen tämän huoltajaksi määrättyä isää Michael Chekevdiaa.

Tapauksesta kertoi brittilehti Daily Mail.

Virkavalta löysi Richardin oman isoäitinsä omakotitaloon rakennetusta salaisesta huoneesta Illinoisin Franklin County'sta Yhdysvalloista. Pojan äitiä ja isoäitiä oli jo aiemmin epäilty kaappauksesta, mutta vasta nyt taloon tehtiin perinpohjainen tarkastuskäynti.

Richardin 30-vuotiasta äitiä odottaa syyte kaappauksesta. Mike Chekevdia on kertonut olevansa helpottunut poikansa löytymisestä ja toivoo tämän pääsevän viimein kouluun ja hammaslääkäriin.

Äidin mukaan poliisina työskennellyt isä olisi käyttänyt Richardia hyväkseen. Syytteitä ei ole kuitenkaan voitu vahvistaa. Shannon lopulta kaappasi poikansa kun tämän huoltajuus päätyi hänen miehelleen kaksi vuotta sitten.

Viranomaisten mukaan Richard on hyvässä kunnossa, vaikkei olekaan viettänyt aikaa ulkona tai muiden lasten kanssa.

- Hän oli erittäin onnellinen päästessään ulos. Hän sanoi, ettei koskaan käy ulkona, viranomaisten edustaja kertoi tiedotusvälineille.

IL

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2009090610200061_ul.shtml

Jorma kirjoitti...

"Juu, hyvä kirjoitus, mutta esimerkit olisi pitänyt valita paremmin."

Totta sikäli, että vertailukohtana olisi minun mielestäni saattanut pitää ehkä ennemmin jonkun naisjohtajan seksistisiä ja miehiä halventavia lausuntoja. Niitäkin on nähty enemmän kuin tarpeeksi. Silloin olisi vertailtu kahden vastaavassa asemassa olevan henkilön lausuntoja keskenään. Esille olisi myös korostetusti tullut reaktioiden ero: näitä seksistisiä naisjohtajia on lähinnä kehuttu näkemyksistään.

Toisaalta juuri lupamaksuvaroilla ylläpidetyltä Yleisradiolta on lupa odottaa ja vaatia tasapuolisuutta ja yhtälaista korrektiutta niin naisten kuin miesten kohdalla.

Minusta on aika selvää, että Kiesin autovertaus oli myös huumoria, ja siihen hän on myös vedonnut selityksenä. Autokauppiaalle tuollainen on lopulta hyvin luonteva rinnastus. Näkemys oli ehkä hieman brutaalisti ilmaistu, mutta selväksi tuli, että kyse ole kehusta, ei loukkauksesta. Hänen kohdallaan vain ministeri Stefan Wallin teki heti selväksi, ettei naisista saa edes laskea tällaista leikkiä.

Niinpä Virtasen ja Moilasen juttujen mahdollinen humoristisuus, joka tosin menee molempien kohdalla reilusti metsään (eikä törkeä valehtelu ja väkivalla uhkailu ole edes huumoria, ainakaan minusta), ei kelpaa puolustukseksi. Seksistisyydessä ja halventavuudessa Moilasen ja Virtasen näkemykset ovat ihan toista luokkaa kuin Kiesin. Näitä esiksi mainittuja on lisäksi toitotettu valtakunnan verkossa viikkoja, joten tasa-arvoviranomaisten olisi ainakin pitänyt olla niistä tietoisia.

Hennkilökohtaisesti olen toki sitä mieltä mielipiteen- ja sanavapaus on turvattava mahdollisimman laajassa muodossa, mutta YLE:n ei ole mitään syytä lähteä minkään äärilinjan äänitorveksi, etenkään kun mitään tasapainottavia ohjelmia ei ole.

Argh kirjoitti...

Suomalainen tasa-arvokeskustelu on ahdasmielistä, yksipuolista ja vanhakantaista. Tasa-arvo-ohjelmat taas on perustettu suurimmalta osin tilastoharhoille, propagandalle ja oman edun tavoittelulle.

Tämä on malliesimerkki siitä, mitä tapahtuu kun poliittisia tavoitteita ajaa vuosikausien ajan pieni sisäsiittoinen ryhmittymä, jonka moottorina toimii lähinnä kateus ja oman edun tavoittelu.

Hyväsiskoverkoston olemassaolon todisteeksi meillä on mm. naistutkimuksen laitokset, tasa-arvolautakunnat ja suuri joukko luokattoman huonoja naispoliittikkoja.

Audi-mies teki sattumalta kaiken tämän harvinaisen selväksi. Kiitos siitä. Nyt kun joku keksisi mitä tälle fanaattisen feminismin tuottamalle valtavalle paskakasalle pitäisi tehdä.

Jorma kirjoitti...

Girls 'born with fear of spiders'

Arhi Finnsanity kirjoitti...

Essi Pöysti (kuten moni muu kokooomus-neitokainen) ei ole oikein ymmärtänyt Audi-evoluution roolipeliä omasta prinsessa-ulottuvuudestaan katsottuna.

Sillä ihmiset, jotka yksityiselämässään arvostelevat ja arvioivat vastakkaista sukupuolta mahdollisimman karkeasti ja tylyin sanoin kavereilleen, ovat juuri niitä ihmisiä, jotka vastakkaisen sukupuolen läsnäollessa julkisesti mielistelevät läpinäkyvän siirappisesti tätä vastakkaista sukupuolta ja varsinkin vaikkapa missien tai hunksien ulkonäköä kuin saippuasarjan macho-Manolot; ylistämällä alistavat ja objektisoivat.

Macho-sosiaalisuudessa ja Audi-statusevoluutiossa se henkilö, joka esineellistää vastakkaista sukupuolta taidokkaimmin ja hauskimmin (vaikkapa Audi-mainoksessa), korostaa omaa miehuullista/naisellista valtaansa, kuluttajarooliaan, omistussuhdettaan ja siten riippumattomuuttaan nautinnon lähteestään.

Audi-evoluutio on suoraan paviaanien ja kaukaisten simpanssi esi-isiemme statusevoluutiota.

Isomunainen häpäiskööt laumansa heikommat jäsenet ja saakoot avuttomien ihailua näiden kerjätessä hyväksyntää kukkulan kuninkaalta.

Ville kirjoitti...

"Tänään TV1:ltä klo 18:45:

"Epäkorrektia, Tuomas Enbuske!: Miehet ja naiset eivät sovi samoihin töihin!

Miehet ja naiset ovat erilaisia. Tästä johtuen myös toinen soveltuu tiettyihin tehtäviin paremmin kuin toinen. Naistutkimus kiistää sukupuolten biologiset erot, mikä on väärin."

Uusinta la 12.9. klo 12.30.

Katsottavissa myös Yle Areenassa. Vaatii uusimman Flashin Playerin. Kuvan ilmestyminen voi kestää jokusen sekunnin, ole kärsivällinen.

Henry kirjoitti...

Enbusken jakso oli muuten poikkeuksellisen hyvä.

Heiskala kirjoitti...

Jättiläisen kaataminen ja Google efekti

Argh kirjoitit: "Hyväsiskoverkoston olemassaolon todisteeksi meillä on mm. naistutkimuksen laitokset, tasa-arvolautakunnat ja suuri joukko luokattoman huonoja naispoliittikkoja.

Audi-mies teki sattumalta kaiken tämän harvinaisen selväksi. Kiitos siitä. Nyt kun joku keksisi mitä tälle fanaattisen feminismin tuottamalle valtavalle paskakasalle pitäisi tehdä."Parasta on kaataa koko savijalkainen jättiläinen samoin tein, ei vain voivotella lämpimikseen, sillä ne pilarit millä se seisoo ovat tavattoman huonolaatuiset, kuten olemme jo vuosia voineet todistaa.

Keinoksi millä tämä femma-jättiläisen kaataminen toteutetaan neuvoisin oikeudelliset prosessit, yhditettynä Google-efektiin. Tällä tiellähän sitä jo ollaan, lisää tehoja vain koneeseen tarvitaan, tekijöitä, suoria avoimesti esitettuja kannanottoja ja vaatimuksia. Kyllä, juuri niitä. Eikä sitten nynnyillä.

Google efekti = Googlen laki/ Heiskala 6.9.2009 ( hahah! )

= vastaavat viranomaiset ja muut toimijat vastuutetaan Googlen avulla, HEIDÄN NIMET MAINITAAN ( esim. Pirkko Mäkinen, Tarja Halonen, Stefan Wallin, Tuija Brax, Tiina Astola ..... Päivi Romanov.... Susanna Rahkonen.... Leena Luhtanen..haha!.. ) kun on kyse kehnosta tai jopa laittomasta virkamies- viranomaistoiminnasta tms. ( tämä on tärkeää, älkää unohtako mainita nimiä ) ( muista Google-efekti). Sillä mistäpä löytyisi se virkamies tai muu vaikuttaja, joka haluaisi lukea omista jopa laittomista törttöilyistään nimensä googletettuaan, pahinta on kun naapurikin voi googlettaa,ja kollegat. Tämä on hyvin tärkeää, sillä Suomen oikeuslaitokseen ja sen puolueettomuuteen ei ole mitään luottamista - vaikka oikeusprosesseja on silti käynnistettävä, jotta niissäkin saatuun kohteluun voidaan vedota - ja kun painettu sana ei vallan vahtikoiran rooliaan suostu täyttämään.


Wuff:ah


Google-efektistä lisää:

http://www.foorumi.info/miestentasaarvo/viewtopic.php?p=1176

http://www.foorumi.info/miestentasaarvo/viewtopic.php?t=253

http://www.foorumi.info/miestentasaarvo/viewtopic.php?t=219


:a]

Anonyymi kirjoitti...

Enbusken ohjelman perusteella naiset ovat empatiakykyisempiä, heidän hoivaviettinsä on isompi, samoin sosiaalisten nyanssien tajunsa, kun taas miehet ovat aggressiivisempia, autistimaisempia, näkevät sosiaaliset suhteet pelinä ainakin työpaikallaan, mutta pahimmillaan myös kotona. Millainen on hyvä vanhempi, empaattinen ja hoivaava, vai aggressiivinen puoliautistitunnekylmä peluri? Hmm... ja miten tämän pitäisi näkyä huoltajuuskiistoissa? Pitäisikö biologiset erot ottaa huomioon nykyistäkin enemmän?

- o

Heiskala kirjoitti...

Esimerkki.

Jos suomalainen media, jonka siis tulisi olla "vallan vahtikoira", toimisi kuten sen tulisi toimia, niin mitä luulette, olisiko alla olevasta linkistä esiin tuleva todellisuus voinut jäädä ilman virasta eroamisia/ erottamisia jne?

Entä mitä merkitystä ajattelette olevan sillä, että nämä "ihmettelyt" löytyvät nyt helposti googlettemalla. ( muista google-efekti>)


Feminististen naisjärjestöjen yhdessä kampanjoima, lapsiin kohdistuvan väkivallan tutkimisen estämiseksi suoritetut "ihmettelyt"


ei mies erityinen
ahaha!
www.lapsenoikeus.info

Anonyymi kirjoitti...


Amerikkalaisnaisia pian työmarkkinoilla miehiä enemmän


...
Naisten osuus työmarkkinoilla on ollut kasvussa jo pitkään. Kehitystä on kuitenkin vauhdittanut taloustaantuma, joka on ajanut miehiä työpaikoilta enemmän kuin naisia.

Yhdysvalloissa kadonneista 6,4 miljoonasta työpaikasta kolme neljäsosaa on ollut miesten hallussa. Naiset puolestaan ovat enemmistönä kasvussa olevilla ja elvytysrahan tukemilla aloilla kuten terveydenhuollossa ja koulutusalalla.
...

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi, vaikuttaa siltä, että lasten kasvattamiseen tarvitaan näitä "puoliautistisia" miehiä. YH-naisten kasvattamat lapset voivat erittäin huonosti, lapsilla moninkertainen riski ajautua rikolliselle uralle, kärsiä mielenterveysongelmista jne.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

"Pitäisikö biologiset erot ottaa huomioon nykyistäkin enemmän?"

Naisissa ja miehissä ei
ole mitään merkittäviä biologisia eroja. Toki voidaan silti puhua huomattavista eroista.

Maailmankatsomuksissa,
ja sukupuolikasvatuksessa on
isot erot. Keskeinen tekijä, joka saa naiset tuntemaan itsensä alistetuksi sukupuoleksi on seksuaalisuutta tukahduttava naiskasvatus.

Jotenkin naiset kuitenkin tulkitsevat sen patriarkaatin (eli miesten?) aiheuttamaksi ongelmaksi, vaikka vika on heille annettavassa sukupuolikasvatuksessa.


Bmad

tympeäNörttö kirjoitti...

Bmad heitti:
"Keskeinen tekijä, joka saa naiset tuntemaan itsensä alistetuksi sukupuoleksi on seksuaalisuutta tukahduttava naiskasvatus. Jotenkin naiset kuitenkin tulkitsevat sen patriarkaatin (eli miesten?) aiheuttamaksi ongelmaksi, vaikka vika on heille annettavassa sukupuolikasvatuksessa."

Tai sitten kasvatus osuu aivan nappiin: sillä on edes pieni lieventävä, rajoittava tekijä naisten täydelle holtittomuudelle ja siitä seuraavalle kaaokselle, yhteiskunnan luhistumiselle. Ketä palvelisi vielä suurempi "vapaus"? Ei tarvitse kuin kääntää SubTV:lle iltaisin nähdäkseen vastenmielisiä läskejä, ikipissiksiä jotka kiroilevat ja polttavat ketjussa, ja joille silti riittää kymmenittäin seksikumppaneita. Onko BB-yhteiskunta todella se paras? Resurssit pitäisi jakaa tasan ihmisten kesken - ja siihen eivät naiset suostu. Toisaalta moni innovaatio jäisi tekemättä kun miesten välille ei syntyisi kilpailua.

Vortac kirjoitti...

Nyt kun joku keksisi mitä tälle fanaattisen feminismin tuottamalle valtavalle paskakasalle pitäisi tehdä.

Kyllähän kaikki tietävät, mitä paskakasoille PITÄISI tehdä, ongelma onkin siinä, että kukaan ei tiedä, MITEN se tehtäisiin.

Valtarakenteet ovat melkoinen este tasa-arvolle.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

tympeäNörttö
"Resurssit pitäisi jakaa tasan ihmisten kesken - ja siihen eivät naiset suostu. "

Ei tuollainen sosialismi koskaan oikein toimi. Kun rakkauselämässä toteutuu raadollinen "jokainen on oman onnensa seppä", kannatan vastaavan ajattelumallin levittämistä myös talouselämän suuntaan. Pitkälle ollaan tultu sekatalouden ajoista, mutta kyllä vielä olisi paljon tekemistä.

45% Suomen bruttokansantuotteesta virtaa julkisen sektorin kautta ja sen osuus tulee nousemaan. Tämä on aivan liian paljon. Jokainen tulkoon toimeen omillaan.

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

TympeäNörttö:
"Tai sitten kasvatus osuu aivan nappiin: sillä on edes pieni lieventävä, rajoittava tekijä naisten täydelle holtittomuudelle ja siitä seuraavalle kaaokselle, yhteiskunnan luhistumiselle."

Niin, naisethan elävät
ottamalla vastaan herkkupaloja, joita herrasmiehet tarjoavat. Ja naiset eivät tee yhteiskunnan hyväksi asioita, mutta vaativat kuitenkin tasapalkkaa ja vakansseja, jotka edellyttäisivät tekojakin. Luultavasti naisille pitäisi ruveta yleisesti maksamaan palkkaa avaruusalusten suunnittelustakin.

"Miesasia" on potentiaali
individualistinen pyrkimys rajoittaa naisten mahdollisuuksia ylihinnoitella itsensä ja vaatia herkkupaloja loputtomiin.

"Ketä palvelisi vielä suurempi "vapaus"?"

Se palvelisi kaikkia. Vapaus
ei vaan toteudu silloin jos ei ole vastuuta, eikä pyrkimystä luoda hyvinvointiyhteiskuntaa. Hyvinvoinnin ja pinnallisen mielihyvän sekoittuminen on kuitenkin aika yleistä. Miesten kannalta voidaan sanoa, että sukupuolisuhteet nykyisellään ovat uhkapeliä, jossa useammat miehet joutuvat ostamaan suuren määrän pelimerkkejä saadakseen mahdollisia "voittoja". Naisten suhtautuminen miehiin muistuttaa hyvin pitkälti pelkkää palkitsemista seksuaalisen ylivallan kautta.

"Ei tarvitse kuin kääntää SubTV:lle iltaisin nähdäkseen vastenmielisiä läskejä, ikipissiksiä jotka kiroilevat ja polttavat ketjussa, ja joille silti riittää kymmenittäin seksikumppaneita. Onko BB-yhteiskunta todella se paras?"

Kuka sellaista väittää?

"Resurssit pitäisi jakaa tasan ihmisten kesken - ja siihen eivät naiset suostu."

Naiset istuvat pulkissa,
joita vetelevät herrasmiehiksi kutsutut hellittämättömät ajokoirat. Hyvällä tuurilla Herrasmies voi jopa nostaa naisen kainaloon ja tuudittaa häntä kuin pientä kissaa. Naisen ei juurikaan tarvitse kokea olevansa väärässä, väärässä ollessaankaan, koska ympärillä on jatkuvasti miehiä, jotka ovat valmiit allekirjoittamaan naisten sekavia oletuksia. Naisille pienestä pitäen syntyy käsitys, että he ovat automaattisesti oikeassa ja miehen on paikan päällä vaikea kapinoida vastaan ilman, että tulee seksuaalisesti nolatuksi tai syrjityksi.

"Toisaalta moni innovaatio jäisi tekemättä kun miesten välille ei syntyisi kilpailua."

Lyllä moni innovaatio päinvastoin tehtäisiin ja paljon paremmin, jos miehet tekisivät asioita paremmassa yhteishengessä tiedottamatta mustasukkaisista vaimonretkuistaan toisilleen.:)


Bmad

Heiskala kirjoitti...

"Kyllähän kaikki tietävät, mitä paskakasoille PITÄISI tehdä, ongelma onkin siinä, että kukaan ei tiedä, MITEN se tehtäisiin."

Mitäs postaskaa tuo nyt oikein oli?

Vortac, minä ainakin tiedän, varsin hyvin, mutta se edellyttää sitä, että ei sitten vedetä lonkkaa:

My Natural Recipe:

"Parasta on kaataa koko savijalkainen jättiläinen samoin tein, ei vain voivotella lämpimikseen, sillä ne pilarit millä se seisoo ovat tavattoman huonolaatuiset, kuten olemme jo vuosia voineet todistaa.

Keinoksi millä tämä femma-jättiläisen kaataminen toteutetaan neuvoisin oikeudelliset prosessit, yhditettynä Google-efektiin. Tällä tiellähän sitä jo ollaan, lisää tehoja vain koneeseen tarvitaan, tekijöitä, suoria avoimesti esitettuja kannanottoja ja vaatimuksia. Kyllä, juuri niitä. Eikä sitten nynnyillä.

Google-efekti = Googlen laki / Heiskala 6.9.2009 ( hahah! )

= vastaavat viranomaiset ja muut toimijat vastuutetaan Googlen avulla, HEIDÄN NIMET MAINITAAN ( esim. Pirkko Mäkinen, Tarja Halonen, Stefan Wallin, Tuija Brax, Tiina Astola ..... Päivi Romanov...... Susanna Rahkonen.... Leena Luhtanen..haha!.. ) kun on kyse kehnosta tai jopa laittomasta virkamies- viranomaistoiminnasta tms. ( tämä on tärkeää, älkää unohtako mainita nimiä ) ( muista Google-efekti). Sillä mistäpä löytyisi se virkamies tai muu vaikuttaja, joka haluaisi lukea omista jopa laittomista törttöilyistään nimensä googletettuaan, pahinta on kun naapurikin voi googlettaa,ja kollegat. Tämä on hyvin tärkeää, sillä Suomen oikeuslaitokseen ja sen puolueettomuuteen ei ole mitään luottamista - vaikka oikeusprosesseja on silti käynnistettävä, jotta niissäkin saatuun kohteluun voidaan vedota - ja kun painettu sana ei vallan vahtikoiran rooliaan suostu täyttämään."

Helppoa kun sen osaa:a]

tympeäNörttö kirjoitti...

Bmad kirjoitteli:
""Miesasia" on potentiaali individualistinen pyrkimys rajoittaa naisten mahdollisuuksia ylihinnoitella itsensä ja vaatia herkkupaloja loputtomiin."

Ehkä ymmärrämme näitä käsitteitä eri tapaan, mutta ei se mitään, siitähän keskustelu syntyy. Minulle "miesasia" assosioituu mielessäni esimerkiksi siihen että miesten terveydenhuoltoon kiinnitettäisiin enemmän huomiota. Sellaisella ei kuitenkaan ole mitään tekemistä sen kanssa lakkaavatko naiset kärttämästä makupaljoja "herrasmiehiltä". Siis: Pidempi ja terveempi elämä miehille yleisesti? Ihan jees, vissiin. Naisten hyysäämisen vähentäminen? Ihan eri asia, eikä taida onnistua edes. :/

"Kuka sellaista väittää [että BB-yhteiskunta olisi paras]?"

Minä näen sen luonnollisena jatkumona. Mitä enemmän naiset saavat vapaasti rellestää, ilman yhteiskunnan/miesten asettamia rajoitteita, sitä enemmän heistä tulee sellaisia lorttoja kuin BB:ssä näkyy. Sinä kirjoitit (yksilön oman) vastuun ottamisen tärkeydestä - ja toki näin - mutta mikä siihen naisia motivoisi? Ei niin mikään kait.

"Naisen ei juurikaan tarvitse kokea olevansa väärässä, väärässä ollessaankaan, koska ympärillä on jatkuvasti miehiä, jotka ovat valmiit allekirjoittamaan naisten sekavia oletuksia. Naisille pienestä pitäen syntyy käsitys, että he ovat automaattisesti oikeassa ja miehen on paikan päällä vaikea kapinoida vastaan ilman, että tulee seksuaalisesti nolatuksi tai syrjityksi."

So true. :(

"Kyllä moni innovaatio päinvastoin tehtäisiin ja paljon paremmin, jos miehet tekisivät asioita paremmassa yhteishengessä tiedottamatta mustasukkaisista vaimonretkuistaan toisilleen.:)"

Vaikka en olekaan teknouskovainen, mielestäni innovaatioita tehdään lähinnä kahdella tavalla: palavasta inhohimosta johonkin ("nörtit ja tekniikka") sekä suoraan maineen/pillun tähden ("rokkarit"). Vinksahtaneesti jälkimmäinen saattaa sisältää osittain ensimmäisen, mutta äärimmillään ensimmäinen on lähinnä jälkimmäisen puutetta...

Anonyymi kirjoitti...

TympeäNörttö:
"Minulle "miesasia" assosioituu mielessäni esimerkiksi siihen että miesten terveydenhuoltoon kiinnitettäisiin enemmän huomiota. "

Osakokonaisuutta.

En ole sitä mieltä että naisten seksuaalinen valta olisi huono asia. On ihan luonnollista, että mies polvistuu naisen eteen. Mutta terve nainen osaa myös kunnioittaa sitä ja ilmoittaa kohteliaasti jos hänen aikansa ei riitä.

"Sellaisella ei kuitenkaan ole mitään tekemistä sen kanssa lakkaavatko naiset kärttämästä makupaljoja "herrasmiehiltä". "

Hei. Luulen, että jos maan terveyspalvelut ja niiden käyttö saadaan tasa-arvoiseksi ollaan jo tasa-arvon ytimessä. Se, että naisilla on liian monessa asiassa, esim. terveydenhoidossa asiat paremmin omalta osaltaan vahvistaa naisen vääristynyttä kuvaa omista etuoikeuksistaan.

"Minä näen sen luonnollisena jatkumona. Mitä enemmän naiset saavat vapaasti rellestää, ilman yhteiskunnan/miesten asettamia rajoitteita, sitä enemmän heistä tulee sellaisia lorttoja kuin BB:ssä näkyy."

Eivät ne miehet rajoja
aseta, vaan naiskasvatus. Nuo rajat on, jotta naiset tuntisivat olonsa tukahtuneiksi ja kommunikoisivat miesten kanssa. Se on biologiasta, ei miehistä lähtöisin oleva tarve. Muutenhan nykyinen kasvatuskulttuuri pyrkii erottelemaan miehen ja naisen mahdollisimman kauas toisistaan, kuitenkin siten, että he voivat jotenkuten kommunikoida toistensa kanssa ts. pelata valtapelejä eli "seurustella".

Ja eihän rajoissa mitään vikaa ole, silloin kun ne eivät toimi esteenä.

"Sinä kirjoitit (yksilön oman) vastuun ottamisen tärkeydestä - ja toki näin - mutta mikä siihen naisia motivoisi? Ei niin mikään kait."

Tarve yksilökehitykseen
tai tietous mahdollisesta ymmärryksen noususta voi laukaista uudenlaisia toimintasarjoja liikkeelle.

Naisten seksikartelli, sisaryhtymä pyrkii pitämään naiset vallassa ja perinteisen feministisen ajattelun ikeessä, mutta aina joku yksilö haluaa nähdä asiat niin kuin ne ovat ja siksi on olemassa poikkeuksellisia naisia, jotka haluavat hekin tietää asioista ja vähintäänkin puhua sukupuolten välisistä motiiveista oikeilla nimillään.


"Vaikka en olekaan teknouskovainen, mielestäni innovaatioita tehdään lähinnä kahdella tavalla: palavasta inhohimosta johonkin ("nörtit ja tekniikka") sekä suoraan maineen/pillun tähden ("rokkarit"). Vinksahtaneesti jälkimmäinen saattaa sisältää osittain ensimmäisen, mutta äärimmillään ensimmäinen on lähinnä jälkimmäisen puutetta..."

Jos halutaan kunnon
teknologiaa ilman bugeja niin on pakko saada tasa-arvoa edustavat ihmiset töihin.

Nykyisin tunnelma työpaikoilla on niin epävarma ja tulehtunut, että laitteiston taso on huomattavasti heikompaa kuin mitä se olisi, jos kaikki saisivat pillua ja pääsisivät kaupan päälle vielä avaruuteen.

Sulle pitäis antaa lahjaksi joku
esoteerinen runokirja ja vyödildoa perseeseen.


Bmad