lauantaina, lokakuuta 03, 2009

Atria: Vaihda tuoreempaan

Vaihda tuoreempaan
Oletteko nähneet Atrian uuden tv-spotin ? Siinä mainostetaan uutta Fresh-tuoteperhettä. Spotissa kaunis keski-ikäinen nainen kohtaa raitiovaunussa hyvin nuorelta kundilta näyttävän pojan tai nuoren miehen, siis. Eipä aikaa kun tämä nainen ja nuorukainen harrastavat seksiä flyygelin päällä, naisen varpaatkin iskevät koskettimiin spotin musiikin mukaan. Sitten heillä on hauskaa puistossa ja lopuksi nainen havahtuu unelmistaan ja syö valmisateriaa.

Vaihda tuoreempaa, lukee lopussa. :-DD

Kaunis spotti.Mutta kun olemme viimeksi laittaneet Audi-miehen hyllylle, liian vanhanaikaisten mielipiteittensä vuoksi, tuli mieleeni että tässähän olisi oiva tilaisuus miehillä nousta barrikadeille ja vaatia spottia pois telkkarista koska mies on siinä vain seksiobjekti. Vaan kehtaisiko joku mies sen tehdä ? En oikein usko. Muut äijät katsoisivat ihmeissään että onko toi kaveri tosikko.

Näin Audi-miesten aikoina tuntuisi vaan mahdottomalta tehdä vaikkapa HK:n makkaramainontaa niin että aselmassa olisi keski-ikäinen mies ja teinityttö! Nyt Atria yhdistää keski-ikäiset naiset, nuoret miehet ja seksin.

Mitä mieltä ootte näistä Atrian mainoksista?
- Jos mainos olisi toisin päin eli vanha mies fantasioisi nuoresta naisesta niin jopa nousisi haloo ja joku joutuisi eroamaan.

25 kommenttia:

bmaad kirjoitti...

"- Jos mainos olisi toisin päin eli vanha mies fantasioisi nuoresta naisesta niin jopa nousisi haloo ja joku joutuisi eroamaan."

No nyt on sitten Atrian johdon aika erota.

asdfg kirjoitti...

Ja nimittää paljon lisää miehiä "mediatutkijoiksi"!

bmaad kirjoitti...

Miehen täytyy kestää enemmän,
kun miehellä on testosteronit korkeammalla.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kommentti Spearheadissa, "esivalinta, kaiken pahan alku ja juuri".

Anonyymi kirjoitti...

Sinänsä yllättävää, että Atria lankeaa noin ennalta-arvattavaan. Eikö tuo vanha nainen & nuori mies -yhdistelmä ole menettänyt uutuusarvonsa jo aikapäivät sitten?

Riitta

bmaad kirjoitti...

"Sinänsä yllättävää, että Atria lankeaa noin ennalta-arvattavaan. Eikö tuo vanha nainen & nuori mies -yhdistelmä ole menettänyt uutuusarvonsa jo aikapäivät sitten?"

Seksihän on ihmisille
ikuisesti käsittelemätön teema, koska sitä on niukasti saatavilla tai annettavissa. Vaikka meille uskotellaan, että seksiasiat on kaikille selviä, niin ei se nykymaailmassa niin mene. Nuorilla miehillä on sitäpaitsi heikot mahdollisuudet saada itselleen vanhemmat tyttöystävät, elleivät ole alfoja.

Jos Atria olisi pistänyt
asetelman toisinpäin se olisi ollut ainoastaan paheksuttavaa. Nuoren naisen kun ei ole vaikeaa saada vanhempaa miestä rakastajakseen ja vanhoista läähättävistä miehistä on suoranaista haittaa naisille, jotka haluaisivat elää rauhassa ja keskittyä miesten eliittiin.

bug kirjoitti...

Erään fiksun kaverin ideaa lainaten, kaikkeahan sitä voi käännellä ja väännellä alistumiseksi tai henkisen ylivallan ja dominoinnin näyttämiseksi, mutta osa meistä onneksi vaan elää elämäänsä normimeiningillä ja kohtelee toisiaan hyvin niin parisuhteessa kuin muuallakin. Kaiken voi tehdä luontevasti, ei tarvitse huolehtia tasa-arvosta pätkääkään.

Mutta Atria-mainoksesta, se kertoo nykyajasta. Pidetään huoli ettei ihan kaikki meistä taviksista alennu noin alas.

bmaad kirjoitti...

"Erään fiksun kaverin ideaa lainaten, kaikkeahan sitä voi käännellä ja väännellä alistumiseksi tai henkisen ylivallan ja dominoinnin näyttämiseksi, mutta osa meistä onneksi vaan elää elämäänsä normimeiningillä ja kohtelee toisiaan hyvin niin parisuhteessa kuin muuallakin. Kaiken voi tehdä luontevasti, ei tarvitse huolehtia tasa-arvosta pätkääkään."

Profeminismiä on moneen junaan.

tartsan kirjoitti...

Sukupuolierottelua halutaan kitkeä jo alakouluissa

Kotiäidit ovat hävinneet Suomesta

Anonyymi kirjoitti...

Men are on Top Because they Deserve to Be

Anonyymi kirjoitti...

Toimittaja: Vanhanen tuijotti rintojani

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä on nyt Atrian mainostoimisto tehnyt pahan mokan ihan ajattelemattomuuttaan. Ei ole heillä tullut mieleen, että tästähän häly nousee. Tulee mieleen eräs naisten alusvaatteita myyvä firma, joka ihan ajattelemattomuuttaan kerran vuodessa mainostaa - ette usko tätä - naisten alusvaatteita isoilla katumainoksilla. Minä ainakin pahastun joka vuosia ihan hirveästi sitä naisen alistamista varsinkin sen jälkeen, kun iltapäivälehdet pahastumisen tarpeellisuudesta muistuttavat. Miksi ne ei jo ymmärrä vaihtaa sitä mainostoimistoa?

Ville kirjoitti...

"Kotiäidit ovat hävinneet Suomesta, (naisia pian töissä enemmän kuin miehiä)"

Hyvä että naiset alkavat yhä enemmän osallistua yhteiskunnan kustannusten maksamiseen.

Tv-vinkki. Sub 4.10. klo 23:25 Tosipaikka - Lapsialkoholistit Dokumentissa nähdään mm. kuinka 15-vuotiaan tytön äiti siivoilee tyttärenä tyhjentämiä viinipulloja pöydiltä. Ehdottaisin Vuoden Äiti -palkintoa! Ohjelmassa esiintyy lisäksi ainakin 11-, 13-vuotiaat lapset. Veikkauksia kuinka moni on yh-perheestä? 100%?

Suoraa puhetta. Hyssyttelyä!

- Moniarvoisuuttaan korostava postmoderni älymystö pitää kaikkea yhtä arvokkaana ja hyssyttelee kriittistä keskustelua poliittisen korrektiuden nimissä. Ennen vaiettiin Neuvostoliitosta. Nyt vaietaan esimerkiksi feminismistä ja maahanmuutosta, Vihavainen toteaa HS:lle.

asdfg kirjoitti...

"Erään fiksun kaverin ideaa lainaten, kaikkeahan sitä voi käännellä ja väännellä alistumiseksi tai henkisen ylivallan ja dominoinnin näyttämiseksi, mutta osa meistä onneksi vaan elää elämäänsä normimeiningillä ja kohtelee toisiaan hyvin niin parisuhteessa kuin muuallakin. Kaiken voi tehdä luontevasti, ei tarvitse huolehtia tasa-arvosta pätkääkään."

Hyvä että katsot olevasi tuossa asemassa. Minäkin katson olevani.

Siitä huolimatta, vain miesten kustannukseksi lankeava asevelvollisuus ja miesten syrjäyttäminen huoltajuusriidoissa ovat erittäin tärkeitä tasa-arvokysymyksiä. Samaa voi sanoa poikien heikosta koulumenestyksestä ja korkeakoulujen nopeasta naisistumisesta. Myöskään sellainen käsittely, jota valkoiset heteromiehet (pyrkimättä mitenkään vähättelemään homomiesten tai ei-valkoisten muita ongelmia) saavat toisinaan mediassa ei myöskään koskaan menisi läpi minkään muun väestöryhmän kohdalla.

Mistä se sinun mielestäsi kertoo jos ei julkisen sanan valtasuhteista, että mainos jota itsekin pidät vähintään ongelmallisena, menee läpi näin päin mutta ei menisi käännetyin roolein?

Kokeilepa mielessäsi myös vaihtaa termi "tavallinen mies" vaikkapa termiin "tavallinen nainen", "muslimimies" tai "homomies" tästä tekstistä:

http://blogit.yleradio1.yle.fi/oikeuttaihmisille/viides_manifesti

Joskus valitettavasti saattaa tulla sekin päivä, jolloin jokin yhteiskunnallinen epäkohta koskettaa sinua henkilökohtaisesti, joten ei kannata tuudittautua väärään turvallisuuteen. Melko varmasti ymmärrät asian, jos ajattelet sitä.

bmaad kirjoitti...

"Hyvä että katsot olevasi tuossa asemassa. Minäkin katson olevani."

Mitä hiton profeminismiä tämä on?

asdfg kirjoitti...

Sanoin vain, että mikään mainitsemistani miesten tasa-arvo-ongelmista ei juuri nyt kosketa minua henkilökohtaisesti. Olen tällä hetkellä kaikilla mittareilla melko hyväosainen.

Jos se tekee minusta profeministin, niin olkoon sitten niin.

bmaad kirjoitti...

"Sanoin vain, että mikään mainitsemistani miesten tasa-arvo-ongelmista ei juuri nyt kosketa minua henkilökohtaisesti."

Höpönlöpön. Tasa-arvon vastaiset lahot rakenteet ovat haitaksi
ajoivat ne sitten omaa sosiaalista asemaa tai eivät.

Lähinnä naurattaa koko tilanteen järjettömyys tältä palstalta katsoen, kun monet miesaktivistitkin havittelevat paikkaansa miehiä syrjivässä roskakulttuurissa ja lopettavat tasa-arvon ajamisen täydeltä laidalta siihen paikkaan, kun nainen on talossa.

Itse nyt en onneksi kuitenkaan
ole ihan noin yksinkertainen ihminen. Eikä minun luonani koskaan ole yksinkertaista naista asunutkaan. Tänään tuli ulkosalla viriteltyä aikamoista flirttiä kahden tavallisen naisen kanssa, mutta ne naiset joita arvostan ja jotka ovat tasa-arvon puolella, olen jo löytänyt.

"Olen tällä hetkellä kaikilla mittareilla melko hyväosainen."

Itse jos olisin hyväosainen, mutta joutuisin elämään epätasa-arvoisessa suhteessa ... ei sitä voisi sanoin kuvata.

"Jos se tekee minusta profeministin, niin olkoon sitten niin."

Ole rauhassa profeministi.
En minä sitä ole kieltänyt. Sanoinpahan vain, että jotain on pielessä.

asdfg kirjoitti...

Väärä tietoisuus siis ihmisen vaivana taas.

Anonyymi kirjoitti...

Laitoin Atrialle kommenttia, suosittelen tekemään samoin.

bmaad kirjoitti...

"Väärä tietoisuus siis ihmisen vaivana taas."

Jep. Jos ei näe omaa nenäänsä pidemmälle on uskovainen.

bmaad kirjoitti...

"Laitoin Atrialle kommenttia, suosittelen tekemään samoin."

Lähettäkää sinne (niiden
naistyöntekijöille) ennemmin valokuvianne, etenkin jos olette vanhoja miehiä.

Anonyymi kirjoitti...

bmaad> Profeminismiä on moneen junaan.

vittu lällyä pillunnuolenta-rukoilua on moneen junaan.
profeministi joka ei tee sitä koska vaimo käskee on todella naurettava spede joka on valmis mihin vaan päästäkseen lipittää pilluu.

Anonyymi kirjoitti...

Voisit Henry laittaa tuonne mainoksen eettiseen neuvostoon asiasta tutkintapyynnön, kun varmasti osaa taiteilla kysymyksen ja asian oikeeseen muotoon.

Anonyymi kirjoitti...

Voi voi taas. Eihän "Äitien tekemään ruokaan" myöskään puututtu, vaikka siinä korostetaan vanhentuneita sukupuolirooleja, naisen asemaa hellan ja nyrkin välissä.

-E

Anonyymi kirjoitti...

Tarviiko mun ny mennä sitte sanomaan sinne, että p****e ei mun oikeestolaine isopappani osuuskunta Itikkaa tällaisen tähren luonu ja kehittäny ;)

Nyt tällainen peli loppu tai aletaha hyppimähän pöyrille ja pöyriltä alas ;)

T:Lakeuden raivaajan jälkeläinen