keskiviikkona, lokakuuta 14, 2009

Itä-Saksassa ei ole kliffaa

Nuoret miehet syrjäytyvät ilman työtä ja tyttöystävää Itä-Saksassa
Monissa saksalaiskaupungeissa alle kolmekymppisten joukossa on enää kahdeksan naista kymmentä miestä kohden. Erityisen kärjistynyt tilanne on Koillis-Saksan kylissä, missä nuorten naisten määrä suhteessa miehiin on saattanut pudota paikoin alle puoleen.

- Saksan itäosien ongelma on nyt pahempi kuin joillain Pohjois-Suomen ja Pohjois-Ruotsin seuduilla, mistä naisia on muuttanut pois jo pitkän aikaa, Kröhnert kuvailee.

Miehet, jotka eivät löydä työtä, uhkaavat siis jäädä myös ilman tyttöystäviä ja vaimoja. Yhteiskuntatieteilijät pelkäävät tämän johtavan uudenlaisen mieskurjaliston syntymiseen.

Vailla tulevaisuuden näköaloja olevat nuoret ovat otollinen kohde poliittisille ääriliikkeille.

Suurperheen isä ei saa poikia kotiin

Mies, luomakunnan kruunu

Finland: New Face of Child Abuse: Drunk Moms

Hallituksen tasa-arvo-ohjelma 2008-2011: Seurantaraportti syksy 2009 (PDF)

43 kommenttia:

Höpö kirjoitti...

Kirsi Virtanen on törkeä naistenvihaaja, äärimaskulinisti ja tasa-arvon vastustaja.

Anne & Akuliina kirjoitti...

Kirsi Virtanen: feministin pahin vihollinen!!!

KUOLEMA HETEROKULTTUURILLE!!!

Feministien ase ja työorjat kirjoitti...

Kirsi Virtasen kolumnin tiimoilta heräsi kysymys - Kuinka hyvin Tarja Halonen sopii armeijamme ylipäälliköksi (tai Elisabeth R sopi Suomen puolustusministeriksi?)

----


Vain miesten palkattoman armeijan huippupalkkainen ylipäällikkömme on "kunnostautunut" ylipäällikkyytensä tiimoilta lähinnä näin:

- alkuaikoina hän oli katsomassa naisia jossain muotinäytöksessä veteraanien muistopäivänä seppeleen laskun aikana. Näin törkeästi ei ole yksikään ylipäällikkö toiminut ennen.

- kuitenkin jonkin aikaa tämän jälkeen hän yritti kieltää miehiltä iisit heterojen bikini muotinäytökset armeijan virkistyspäivänä.

- jo 6 vuotta toimittuaan vain poikalasten palkattoman armeijan huippupalkkaisena ylipäällikkönä, hän ei siltikään tunnistanut edes alikersanttia ylen tv:n presidentin vaalitentissä. Ja ylipäällikkö siis tapaa lähes päivittäin sotilashenkilöjä, adjutantteja, hänen linnassaankin on sotilaita ja vastaa rauhan aikanakin kaikista ylennyksistä jne.

- kielsi maamiinat vahvojen feministisiskojensa kanssa, sillä eiväthän he joudu tykinruoaksi jos konflikti sattuu, vaan suomen heikot ja värittömät tohvelisankari miehet, jotka tietävät tilansa.

- määräsi sauvakävelyn pakolliseksi, myös nintendo mallisena vapaaehtoiseksi ja 20 centtiä kalliimmat terveysmunkit melkein pakollisiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kirsi Virtanen:
"Ja sori nyt vaan naiset, kehityspsykologien mukaan miesten aivot ymmärtävät järjestelmiä paremmin kuin naisten aivot."


Siki ihmetyttääkin (myös yläpuoliseen kommenttiin liittyen) ja että miksi ei valtion päämiehemme ja huippupalkkainen armeijan ylipäällikkömme puutu lainkaan tähän oikeasti maamme räikeimpään tasa-arvo ja työehtosopimus ongelmaan - palkattomaan pakkotyöhön, asetyöhön vain osalle kansaa? Ottaen huomioon,että muuten hän on kyllä marginaalisimmissakin asioissa juuri näitä arvoja ajanut julkisesti esim setan (seksuaalinen tasa-arvo) uranuurtajana ja sak:in työehtosopimus juristina?

Toisaalta vastaus taitaa löytyä tästä:

Seuraava lainaus on Paavo Haavikon kirjasta:"Tarja
Halosen tarina" - sivulta 22-23.

"Tarja Halonen sai perinnöksi eräänlaisen pystysuoran
naislinjaa pitkin periytyvän perhemallin. Se rakentuu
vahvasta tyttärestä, joka saa varhain valmiin naisen
elämän mallin. Ja tämä naislinja kestää. Naiset
säilyttävät juurensa äiteihinsä ja tyttäriinsä
eläessään tässä juurevassa ja juurtuvassa
pystysuorassa naislinjassa. Tarja Halosen äiti oli
kuin henkilöhahmo Eeva Joenpellon romaaneista, jotka
on rakennettu PARHAISTA elämän aineksista, VAHVOISTA
naisista ja HEIKOISTA taikka VÄRITTÖMISTÄ miehistä,
JOTKA TIETÄVÄT TILANSA."

Vai mitä Kirsi Virtanen ynm feministit?

Jorma kirjoitti...

"Oikeuden päätös ei ole kuitenkaan saanut Espoon lastensuojeluviranomaisia muuttamaan kantaansa 2-, 7-, 8-, ja 9-vuotiaiden poikien sijoituksesta."

Espoon viranomaisia eivät siis lait tai tuomioistuinten ratkaisut hetkauta. Jos tasa-arvo koskisi miehiä suomessa, ryhtyisivät lainvalvontaviranomaiset toimiin näiden rikollisten saattamiseksi edesvastuuseen.

Jorma kirjoitti...

"Kuinka hyvin Tarja Halonen sopii armeijamme ylipäälliköksi"

Lisätään tähän vielä se tapaus, jossa Halonen raivostui vapaaehtoista asepalvelusta suorittamassa olleista naisista annetusta vapaamuotoisesta palautteesta, joka ei ollut yhtään sen kummempaa, kuin se palaute, mitä varusmiehet ovat vuosia samaan malliin saaneet. Tätä naisten nimittelyä Halonen piti vakavana ongelmana, kun taas varusmiehiin kohdistuneista, todella törkeistä simputustapauksista hän ei ole koskaan ollut kiinnostunut.

Anonyymi kirjoitti...

Haloselta ei ole ymmärrystä herunut myöskään totaaleille. Halosen mielestä he ovat "kiristäjiä". Olisiko syynä se, että totaalitkin ovat miehiä?

Anonyymi kirjoitti...

"Miehet, jotka eivät löydä työtä, uhkaavat siis jäädä myös ilman tyttöystäviä ja vaimoja. Yhteiskuntatieteilijät pelkäävät tämän johtavan uudenlaisen mieskurjaliston syntymiseen."


Ero maailman feministisimpään maahan Suomeen on vain se, että meillä ilman tyttöystävää ja vaimoja jäävät myös yhtälailla työssä käyvät miehet.

Lisäksi feministisen Suomen vaimojen naisellisuuden tasoa ei voi valitettavasti verrata Itä-Saksaan, jossa naiset ovat kuin jostain Virosta tai Venäjältä.

Anonyymi kirjoitti...

Eikö kaikki naiset ole totaaleja, arvon ylipäällikkö Tarja Halonen?

Anonyymi kirjoitti...

Tarja Halonen on totaali naisylipäällikkö joka syyttää totaaleja.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset vauhdissa.

Anonyymi kirjoitti...

Miehet ryöstivät, raiskasivat ja sitoivat naisen Helsingissä
Keskiviikko 14.10.2009 klo 10.25

Miehet ryöstivät ja raiskasivat naisen Helsingissä Kampissa.

Ulkomaalainen mies oli tilannut ajan ulkomaalaiselta prostituoidulta. Mies meni sisään naisen asuntoon ja päästi samalla rappukäytävään toisen miehen.

Tapaus sattui Helsingin Kampissa Malminkadulla syyskuun lopulla.

Miehet ryöstivät naisen aseella uhaten. Saaliiksi miehet saivat muutamien satojen eurojen lisäksi muutakin valuuttaa sekä naisen puhelimen.

Ryöstön jälkeen miehet raiskasivat naisen. Nainen ei saanut vakavia fyysisiä vammoja. Lopulta miehet olivat vielä sitoneet naisen, jotta he pääsivät pakenemaan rauhassa.

Poliisi vangitsi kolme irakilaista

Muutama päivä teon jälkeen poliisi otti kiinni kaksi irakilaista miestä. Helsingin käräjäoikeus vangitsi miehet syyskuun lopulla epäiltyinä todennäköisin syin törkeästä ryöstöstä ja törkeästä raiskauksesta.

Muutama päivä miesten vangitsemisen jälkeen poliisi otti kiinni vielä kolmannen irakilaisen miehen. Miehet olivat syntyneet vuosien 1982-1987 välillä. Poliisi vangitsi myös kolmannen miehen, jonka tehtävänä oli kielitaitoisempana tilata aika prostituoidulta ja vahtia tilannetta asunnon ulkopuolelta.

Miehet jakoivat saaliinsa tasan.

Miehet ovat osittain myöntäneet teon. He ovat ainakin myöntäneet olleensa paikalla. Syytteen nostamisen määräpäivä on marraskuun alussa.

Miehet olivat jo aikaisemmin pyrkineet toiseenkin asuntoon, mutta siellä oli vastassa useampi ihminen ja he päättivät poistua paikalta. Myös kolmanteen asuntoon pyrkiminen oli jäänyt yritykseksi.

Poliisin mukaan tekoja voi olla enemmänkin, mutta tutkinnassa on tällä hetkellä vain yksi

MikkoAP kirjoitti...

"Miehet ryöstivät, raiskasivat ja sitoivat naisen Helsingissä
Keskiviikko 14.10.2009 klo 10.25"

Mitäs ano yrittää tällä sanoa? Että miehet ovat pahoja? Kuten on jo tullut mainittua, feministit ottavat kohteekseen miesten pahuudesta puhuessaan nimenomaan länsimaiset miehet ja Suomessa tietysti suomalaiset miehet. Ja Muslimit, nigerialaiset jne. ovat heistä ah niin ihanan eksoottisia.

Vai yritätkö kenties aloittaa maahanmuuttokriittistä keskustelua? Siihen tämä on väärä foorumi.

MikkoAP kirjoitti...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1220071/Woman-lured-husband-woods-promise-drug-fuelled-sex--slit-throat-meet-internet-lover.html

Kuinkahan naurettavan lyhyellä tuomiolla tuo naispuolinen rasvasäkki selviää?

Ville kirjoitti...

Pyhä pillu (sensuroimaton otsikko)

Esko Kiesi on tahdikas elämän tosiasioiden tarkkailija ja kiihkoton ajattelija näihin naaraisiin verrattuna. Kustantajat ja kritiikki näyttävät sallivan naisille sellaista mitä miehille ei sallittaisi. Naiseus pyhittää minkä tahansa taiteeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo suurperheen isän tilanne on ihan uskomaton. Todella PASKAA toimintaa viranomaisilta. JOs kyseessä olisi äiti, lapsia ei missään nimessä vietäisi häneltä, mutta isä ei kelpaa suurperheen huoltajaksi!! Suomessakin on yksinhuoltajaäitejä, joilla on luokkaa 5-6 lasta eikä kukaan puutu asiaan!

Että pistää vihaksi. Lasten paras paikka on oman, rakastavan vanhemman luona eikä missään perhekodissa!

Anonyymi kirjoitti...

"Ero maailman feministisimpään maahan Suomeen on vain se, että meillä ilman tyttöystävää ja vaimoja jäävät myös yhtälailla työssä käyvät miehet."

Nyky-Suomessa naisen saaminen
edellyttää mieheltä melkoista sosiaalista pintakermaa, itseluottamusta ym. tanssahtelua. Nainen ei useinkaan enää rakastu mieheen, niinkuin on joskus aiemmin käynyt, vaan haluaa vain tämän sosiaalisen
viitekehyksen käyttöönsä. "Mitä minä hyödyn tästä?" on nykyajan ihmissuhdeslogani.

Nykyisin rakastutaan kevyesti ja ollaan valmiit lähtemään koska tahansa, koska uudet tuulet puhaltavat alituiseen ja entiset suhteet vanhenevat kuin leivät, tilalle tulee uusia kuvioita ja aina jollain on isompi vene tai paremmat suhteet Hollywoodiin, eli toisinsanoen on olemassa joukko miehiä, jotka eivät kelpaa
oikein kenellekään.

"Lisäksi feministisen Suomen vaimojen naisellisuuden tasoa ei voi valitettavasti verrata Itä-Saksaan, jossa naiset ovat kuin jostain Virosta tai Venäjältä."

Itse olen yhtä liian
maskulinisotunutta naista elämäni
aikana
yrittänyt palauttaa naiselliseksi.
Onnistuin siinä kyllä, mutta nainen lähti Hollywoodiin. Ehkä olisi ollut parempi antaa
olla.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Espoon viranomaisia eivät siis lait tai tuomioistuinten ratkaisut hetkauta. Jos tasa-arvo koskisi miehiä suomessa, ryhtyisivät lainvalvontaviranomaiset toimiin näiden rikollisten saattamiseksi edesvastuuseen."

Tasa-arvo on vaarallinen
juttu. Se antaisi miehille mahdollisuuden olla lasten kanssa keskenään.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

On mielenkiintoista kuinka juuri pahamaineisen Espoon sosiaalitantat ovat jatkuvasti negatiivisten ja miehiä syrjivien uutisjuttujen keskiössä. En hämmästyisi, jos jossain vaiheessa joku syrjinnän kohteeksi joutunut mies räjäyttäisi mokoman käärmeenpesän, heittäisi happoa naamalle tai suorittaisi muutaman amputaation viidakkoveitsellä ilman puudutusta. Tuskin vähemmillä toimilla tuon korruption pesän toimia saadaan muuttumaan, kun oikeusistuimet, laillisuusvalvontaviranomaiset yms tuntuvat olevan aivan hampaattomia.

Oli se oikein tai ei, niin käytännössä yhteiskunnat, joissa epäoikeudenmukaisuuksia ei saada oikeusistuimissa kuriin, ajautuvat omankädenoikeuteen. Aikoinaanhan oli joitain räjäytystapauksia tuomioistuimissa, joiden jälkeen saatiinkin metallinpaljastimet käyttöön. Mutta eipä tuollaiset vaikutukseltaan enemmänkin lumekeinot ole kovin tehokkaita estämään tosissaan kostonhimoisen toimia.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Taas yksi rasvasäkki lisää:

Revealed: Third woman arrested in Facebook paedophile probe also worked at a nursery

Homo

Heiskala kirjoitti...

Rikoslaki / Syrjintä

Perustuslaki / Yhdenvertaisuus
Tarja Halonen, ei päivääkään "yleistä" asevelvollisuutta, Setamuori vaan on sitten puolustusvoimien ylipäällikkö.

Heja.

Espoo fasistisen sosiaalitoimen suurperheen lapsiin ja isään kohdistuvat jatketut Rikoslakimme vastaiset Syrjintä-toimet ovat hyvin tavanomaisía, ketään kiinnosta, kukaan välitä, homma jatkuu vuodesta toiseen, This is Finland the Land of Thousand, well ...Lies.

Heja.


antti heiskala
www.lapsenoikeus.info

Anonyymi kirjoitti...

Tuli muuten mieleen noista hallituspaikkojen narttukiintiöistä, että voisikohan niitä vastustaa sillä, että suuri osa hallitusten miehistä alkaisikin kiistää olevansa miehiä, kieltäytyisivät määrittelästä itseään miehiksi ja suoltaisivat vähän liirumlaarumia siitä kuinka sukupuoli on pelkkä sosiaalinen konstruktio. Perään voitaisiin vielä heittää vähän syytöksiä tasa-arvovaltuutun olevan taantumuksellinen, transfobi ja syrjivän sukupuolivähemmistöjä.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Hmm:

Modern man a wimp says anthropologist

...
Any Neanderthal woman could have beaten former bodybuilder and current California governor Arnold Schwarzenegger in an arm wrestle.
...

Kenties lesbot ovat muita läheisempää sukua Neandertalinihmisille.

Homo

asdfg kirjoitti...

Arawn: "Suomessakin on yksinhuoltajaäitejä, joilla on luokkaa 5-6 lasta eikä kukaan puutu asiaan!"

Homo: "On mielenkiintoista kuinka juuri pahamaineisen Espoon sosiaalitantat ovat jatkuvasti negatiivisten ja miehiä syrjivien uutisjuttujen keskiössä."

Koko juttu tosiaan haiskahtaa todella pahasti. Kuinka mies voi olla soveltuva hoitamaan kahta lasta, mutta ei kuutta? Ilmeisesti hänellä on asiat täysin kunnossa, eikä taustalla ole mitään mediasta pois jäänyttä raskauttavaa tekijää.

Huostaanoton perusteeksi on lasten määrän lisäksi kerrottu ylivilkkaus ja keskittymisvaikeudet koulussa. Tuolla perusteella tämän minun vuokrakasarmini lapsista lähtisi välittömästi kymmenisen kappaletta sijoituskotia etsimään.

Ennen kuin uskottavampi syy löytyy, ainakin minä oletan kyseessä olevan aiemminkin ansioituneiden Espoon sosiaalimuorien mielivallan.

Anonyymi kirjoitti...

Any Neanderthal woman would have killed and eaten feminists as a threat to their culture.

Anonyymi kirjoitti...

Ilmeisesti isä ei olisi saanut edes niitä kahta lasta hoitoonsa, ellei Espoon sosiaalitanttoja olisi pakotettu tähän. Nyt he pitävät kynsin ja hampain kiinni poikien huostaanototista, kun heitä ei ole vielä pakotettu palautettavaksi. Ilmeisesti Espoon sosiaalitanttalalla ei ole pulaa rahasta, sillä huostaanotto ei käsittääkseni ole ihan mitään halpaa lystiä.

Ja missäköhän määrin poikien ylivilkkaus ja keskittymisvaikeudet koulussa johtuvat poikien äidistä tai siitä, etteivät pojat saa asua sisarten ja isänsä kanssa? Ennen huostaanottoahan ilmeisesti pojat ovat asuneet pääosin äitinsa kanssa ja ylivilkkaus on siis alkanut joko jo siinä vaiheessa tai viimeistään huostaanottoloissa, eikä suinkaan isän luona. Käsittääkseni tyypillisesti laitoshoito tai sijoitusperhe on lapsen pärjäämiselle yleensä huomattavasti huonompi vaihtoehto kuin normaali oman vanhemman hoito - poislukien ne tapaukset, joissa vanhempi tai vanhemmat ovat oikeasti täysin sopimattomia lapsiaan hoitamaan, josta ilmeisestikään tässä tapauksessa ei ole kyse.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Uupumus iski taas naiseen?:

Vaimo puukotti miestään Espoossa

Because I'm Worth it!:

Nuoret tytöt näpistelevät Itäkeskuksessa

Itäkeskuksen poliisiin on tullut syksyn aikana lukuisia näpistysilmoituksia varsinkin 10-11-vuotiaista tytöistä. Poliisia huolestuttaa nuorten huoleton asenne pikkurikoksia kohtaan.

Nuoret eivät edes tajua, että tekevät jotain väärin. He pitävät näpistelyä täysin hyväksyttävänä. Kiinnijääneiden ensimmäinen kommentti on, että kaikkihan tätä tekee, sanoo komisario Outi Petersohn Itäkeskuksen poliisista.
...

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Harmi, ettei tätä blogia ole vähään aikaan päivitetty. Täältä löytyy kaikenlaista, kuten:

Chytoria Graham käytti vain 4 viikkoista vauvaansa mailana lyödäkseen poikaystäväänsä, poikavauvan kallo murtui.

tai:

Oppilasta lyönyt opettaja esitetään uhrina
Iltalehden nettilehden otsikointi sovittaa uhriviittaa 11-vuotiasta poikaoppilasta lyöneen 45-vuotiaan naisopettajan ylle, Uupunut opettaja löi Asperger-lasta. Lööpissä todetaan tapahtunut sellaisena kuin se on, Naisopettaja löi 11-vuotiasta.


Homo

Anonyymi kirjoitti...

Tai vaikkapa tämä:

Naiselle henkirikoksesta alle 3 vuoden tuomio
Kirsi Marjatta Honkala, 44, tuomittiin Lahden käräjäoikeudessa törkeästä kuolemantuottamuksesta ja törkeästä pahoinpitelystä 2 vuoden ja 10 kuukauden vankeuteen.

...
Syytettä ei nostettu taposta, koska uhri ei kuollut veitseniskuun, vaan sen aiheuttamaan verenhukkaan.

Jos kyseessä ensikertalainen, niin ei ole tarvinnut istua kuin vajaat 1,5 vuotta vankeudessa henkirikoksesta.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Tehy tyrmää palkka-ankkurin

Näille loisille pitäisi pistää kerralla kunnolla luu kurkkuun. Ei yhteiskunnalla ole varaa nostaa veroja taivaisiin, jotta kaiken maailman vanhusten hyysääjille saataisiin ruhtinaallinen palkka.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Asdfg: "Huostaanoton perusteeksi on lasten määrän lisäksi kerrottu ylivilkkaus ja keskittymisvaikeudet koulussa. "

Nämä ovat niin törkeitä syitä huostaanotolle, että sanattomaksi vetää. Suomessa on runsaasti lapsia, jotka elävät ihan oikeasti HUONOJEN vanhempien mielivallan alaisina, juoppojen, väkivaltaisten, huumeitavetävien vanhempien. Ja NÄITÄ lapsia ei suinkaan aina oteta huostaan tai jos otetaankin, heidät palautetaan aina uudelleen ja uudelleen vanhemmille, jotka lupaavat tehdä parannuksen sen sijaan, että heidät sijoitettaisiin jonnekin perhekotiin, missä he voisivat saada tasapainoisen lapsuuden ja luoda pysyvät suhteet aikuisiin.

Eivät sanat riitä kyllä kuvaamaan tunteitani Espoon viranomaisten toimintaa kohtaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä yksi esimerkki tasa-arvosta Suomessa.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200905149588364_uu.shtml

Porin käräjäoikeus tuomitsi satakuntalaisen 45-vuotiaan naisen vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Hyväksikäyttö tapahtui vuoden 2000 alusta marraskuuhun 2005.
Rangaistus tuli myös marraskuussa 2005 sattuneesta pahoinpitelystä.

Tuomion koeaika päättyy kahden vuoden kuluttua.
Oikeuskulujen lisäksi nainen joutuu korvaamaan uhrilleen kivusta ja särystä 3 250 euroa sekä matka- ja terapiakuluja


Verratkaapa tätä miesten saamiin tuomioihin, korvauksiin ja vaikkapa siihen, että jos kieltäydyt palkattomista asetöistä joudut noin 7 kk ehdottomaan vankeuteen.

Anonyymi kirjoitti...

Findikaattori-palvelusta saattaisi läyttää helpommin jotain käyttökelpoista tilastotietoa kuin muualta. Ainakin tämä kuvaaja kauniisti visualisoitu.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Ano: Älä viitsi. Löysin aikanaan finlexistä tapauksen, jossa mies oli hyväksikäyttänyt omaa tytärtään (joka oli 6-8v tapahtumien aikana) ilmeisesti ihan "pitkän kaavan mukaan" ja sai käräjäoikeudessa vuoden EHDOLLISTA. Hovioikeus oli muuttanut ehdottomaksi.

Suomessa saa ylipäätään tuollaisista rikoksista päähäntaputustuomioita, oli sitten nainen tai mies.

Ville kirjoitti...

Ano: "Porin käräjäoikeus tuomitsi satakuntalaisen 45-vuotiaan naisen vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.
...
Verratkaapa tätä miesten saamiin tuomioihin, korvauksiin ja vaikkapa siihen, että jos kieltäydyt palkattomista asetöistä joudut noin 7 kk ehdottomaan vankeuteen."

Arawn: "Ano: Älä viitsi. Löysin aikanaan finlexistä tapauksen, jossa mies oli hyväksikäyttänyt omaa tytärtään (joka oli 6-8v tapahtumien aikana) ilmeisesti ihan "pitkän kaavan mukaan" ja sai käräjäoikeudessa vuoden EHDOLLISTA. Hovioikeus oli muuttanut ehdottomaksi.

Suomessa saa ylipäätään tuollaisista rikoksista päähäntaputustuomioita, oli sitten nainen tai mies."

Ano. Viitsi vaan.

Arawn. Hovi muutti sentään ehdottomaksi. Ei näitä tapauksia pysty tavan kansalainen vertaamaan ja se onkin ongelma kun ne julistetaan rutiininomaisesti salaisiksi 60 vuodeksi. Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö on niin laaja käsite, että sen alle mahtuu vakavuudeltaan hyvin eriasteisia tekoja.

En ole ihan varma onko jutut avoimia edes tuomareille. Tutkijoille saattaa avautua mahdollisuus joissain harvoissa ja valituissa tilanteissa.

Siitä olen samaa mieltä, että tällaisista tapauksista tuomiot ovat liian lyhyitä ja pehmeitä.

Anon vertaus asepalveluksen vankilassa suorittamisen pituuteen nykyisillä rangaistusasteikoilla on hyvä = automaattisesti ehdotonta ilman ensikertalaisen alennusta eli noin puolitusta. Siitä voi miettiä onko aseista kieltäytymisen rangaistus ihan kohdillaan verrattuna esim. lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, (törkeään) pahoinpitelyyn, (törkeään) vammantuottamukseen, (törkeään) kuolemantuottamukseen jne.

Anonyymi kirjoitti...

"- DDR:ssä kaikki naiset kävivät töissä. "
1. eli 91,2% (1989)
2. naisen työn käynty oli pakollinen perhen rahoituksen takia, ei ole vapaa ratkaisu.


1989 waren in der DDR 91,2% der Frauen berufstätig (inclusive der Studentinnen und Lehrlinge). Es ist allerdings zu bedenken, daß die Frauen nicht nur das Recht zur Arbeit hatten, sondern geradezu die Pflicht, um ihre Familien materiell abzusichern.
http://www.emanzipation-im-sozialismus.de/seite-7.html

Vortac kirjoitti...

Miehet, jotka eivät löydä työtä, uhkaavat siis jäädä myös ilman tyttöystäviä ja vaimoja. Yhteiskuntatieteilijät pelkäävät tämän johtavan uudenlaisen mieskurjaliston syntymiseen.

Uudenlaisen? Ikäänkuin tällainen kurjalisto ei olisi ollut koko nyky-'sivilisaation' historian ongelma. Se vain ei ole kiinnostanut ketään, ennenkuin nykyään - ja nykyäänkin vain lähinnä kurjalistoa itseään..

Naisella on aina ollut seksuaalinen valta, miehen on aina ollut syytä osoittaa olevansa 'vakavarainen' jne. voidakseen päästä naisten läheisyyteen kähmimään.

Maailman vanhin ammattihan todistaa sen, että mies on aina ollut se, jonka on ollut maksettava, jotta saa seksiä. Näin ollen tuossa kurjalistossa ei ole kyllä mitään uutta.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tuo 'lasten lihavuus on vanhempien syytä'-juttu on aika omituisesti kirjoitettu, koska itse jutusta ilmenee, että nimenomaan ÄIDIT ovat syypäitä (eivätkä osaa lukea vauvojen body languagea, vaikka vaativat miehiltä, että he osaavat lukea naisten..), sekä raskauden aikana että lasta syöttäessään (isiähän ei edes päästetä tähän tehtävään)..

Kuitenkin otsikoidaan ikäänkuin myös isät olisivat syypäitä. Rehellistä? Tasa-arvoista?

Ei kumpaakaan.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tasa-arvo on vaarallinen
juttu. Se antaisi miehille mahdollisuuden olla lasten kanssa keskenään
.

Tasa-arvo on pelottavaa myrkkyä kaikille, joilla on 'etuoikeuksia', etenkin sellaisia etuoikeuksia, joita ei olla ansaittu. Etuoikeuksiin kuuluu myös vähemmät velvollisuudet kuin vähemmän etuoikeutetuilla ryhmillä.

Eli feministit tekevät varmasti lähes mitä hyvänsä, jotta tasa-arvo ei koskaan realisoituisi todellisuudeksi - sehän olisi kaiken lisäksi vieläpä feminismin ja 'naistutkimuksen' loppu (mihin sellasta tarvittaisiin tasa-arvoisessa maailmassa?)

Suurin osa naisista muuttuisi myrkynvihreiksi, jos yhtäkkiä maailmaan laskeutuisi tasa-arvo sukupuolten ja yleensäkin ihmisten kesken - samoin Rockefellerit, korporaatiojohtajat jne. kauhistuisivat - suurin osa ihmiskunnasta tosin vaurastuisi ja iloitsisi..

Ja miehetkin voisivat tuntea vihdoinkin olevansa ihmisiä.

Tämä ei siis ole kenenkään valtaapitävän (seksuaalinen valta mukaanluettuna) intresseissä - tasa-arvosta pitää siis voida puhua, mutta vääristyneenä terminä, joka kuvaa oikeasti epätasa-arvoa.. naiset pitää voida aina nähdä uhreina, miehet syyllisinä, ja yhteiskunta patriarkaattina, 'joka on murskattava'.

Tasa-arvo on todella vaarallinen juttu, joka todella toisi väliaikaisen kaiken sekoittavan kaaoksen koko maailmaan.

Mutta lopputulos on sen arvoinen.. kukaan ei voi sanoa itseään moraaliseksi tai hyväksi ihmiseksi, jos ei halua edistää tätä jaloa päämäärää millään tavalla.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tuli muuten mieleen noista hallituspaikkojen narttukiintiöistä, että voisikohan niitä vastustaa sillä, että suuri osa hallitusten miehistä alkaisikin kiistää olevansa miehiä, kieltäytyisivät määrittelästä itseään miehiksi ja suoltaisivat vähän liirumlaarumia siitä kuinka sukupuoli on pelkkä sosiaalinen konstruktio. Perään voitaisiin vielä heittää vähän syytöksiä tasa-arvovaltuutun olevan taantumuksellinen, transfobi ja syrjivän sukupuolivähemmistöjä.

Mainiota! Olen jo pitkään tiennyt, että feminismin voi sen omien ristiriitaisuuksiensa ja alituisen takinkääntelynsä vuoksi kääntää itseään vastaan juuri tällä tavalla - tämä toimisi varmasti monella muullakin elämänalueella.

Mutta en vaan ole tarpeeksi älykäs ja hyvämuistinen, sekä feministiseen liturgialaarumiin tarpeeksi yksityiskohtaisesti perehtynyt tehdäkseni tämän. Joku minua älykkäämpi voisi kyllä varmasti tuhota kaikki feministien argumentit heidän omilla toisilla argumenteillaan.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Lapsen 'ylivilkkaus'. Kukahan määrittelee, millainen vilkkaus on liiallista, ja millainen ei ole? Mitä lapsen pitää tehdä, että hänet määritellään 'ylivilkkaaksi'?

Nykyäänhän diagnosoidaan lapsia enemmän kuin koskaan ennen, ja myöskin lääkitään vahvoilla psyykenlääkkeillä, aivan mitättömien ja mielestäni normaalien 'käyttäytymispiirteiden' vuoksi.

Lapset ovat lapsia, energisiä ja myöskin usein hyvin rasittavia, rääkyviä ja parkuvia, kiljuvia, hihittäviä ja huutavia olioita, joiden on tarkoituskin hyppiä seinille ja joiden ei ole tarkoituskaan osata vielä 'keskittyä' mihinkään kuivaan kirjatietoon.

Mutta ei nykyään.. nykyisin mikä tahansa on sairautta, paitsi oikeat sairaudet, kuten feminismi.

Jos otettaisiin feministien (tai edes useimpien nuorten naisten) yleisimmät käyttäytymispiirteet, ja kertomatta kenestä on kyse, kerrottaisiin jollekulle 'diagnosoijalle', että henkilö käyttäytyy tälleen, onko se sairas - olen varma, että tulisi mittava lista erilaista sairaus-diagnoosia ja määräys vahvoihin lääkityksiin..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Ville: "Arawn. Hovi muutti sentään ehdottomaksi. Ei näitä tapauksia pysty tavan kansalainen vertaamaan ja se onkin ongelma kun ne julistetaan rutiininomaisesti salaisiksi 60 vuodeksi. Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö on niin laaja käsite, että sen alle mahtuu vakavuudeltaan hyvin eriasteisia tekoja."

Niin muutti, mutta tuo anon mainitsema tapaus oli vasta käräjäoikeudessa. Ei sitä siksi voi minusta verrata suoraan hovin antamaan ehdottomaan vaan siihen ehdolliseen, joka tuli käräjäoikeudessa.

Sinänsä olet kyllä oikeassa, mitä tulee tuomioiden vertailuun.

Anonyymi kirjoitti...

"
Naiset tuntuvat – minä myös, myönnän - elävän siinä harhaluulossa, että mies ei ole se alkuperäinen tuote, vaan prototyyppi. Ja, että nainen olisi sitten se huippuunsa kehitetty valioyksilö.
" -Kirsi Virtanen

typerä käsitys.
ja typerä käsitys sanasta "alkuperäinen"
ku ois tarkottanut sanaa "valmis" tai "lopullinen".


mun käsitys, enkä välitä miten se on suhteessa feminismiin joka on kyllä e-pillereitten aiheuttama aate:
http://www.iltalehti.fi/seksuaalisuusjasuhteet/2009100810388317_se.shtml

nå siis mun käsitys, joka perustuu luonnontieteeseen ku luonnontieteilijätär oon (vaikkakin äärimmäisen aliarvostettu ku mun kandidaatintutkielmii ei haluta hyväksyy mun ku aina pitää olla EHDOTTOMAN vakuuttava jotta uskallettais multa mitään hyväksyy)
niin on tämä:
miehen ja naisen geneettinen ero: Y-kromosomi.
joten se kyllä viittaa siihen että nainen on se varsinainen ihminen joka myös osaa synnyttää uusia ihmisiä, kun taas mies on pelkkä naisen Y-kromosomilla ahdettu lisääntymiskyvytön apuri.
jotkut apurit on lihaksikkaita machoja, toiset apurit on naisen persettä nuolevia neitejä. yhtäkaikki pelkkiä apureita, milloin käsivoimillaan hommien hoidossa, milloin kielellään naisen pyllyä pestäessä.
nainen on se joka elää ja nauttii ja lisääntyy jos huvittaa ja kenen kaa haluu. mieskin toki nauttii, mutta aika kieroutuneella ja masokistisella tavalla, sillä just siks koska mies on tarkoitettu naisen apuriksi niin just siks mies saa nautintonsa siitä että saa palvella naista. nauttii henkisesti vaikka raskasta on ja kieli kipeenä. sillä se Y-kromosomi ehdollistaa miehen aivot sellaseks masokistiseksi naisen orjaksi. miehen vartalo tosin on sitt hieman rinnakkainen järjestelmä ettei se nyt mihin vaan suostu vaikk miehen aivot alistuukin.