sunnuntaina, lokakuuta 18, 2009

Naisten oikeus himokkuuteen

A new milestone in the Men’s Rights Movement (MRM) has been reached, the launch of a new magazine entitled MRm!

Lehti: Vappu Pimiä puolustaa naisten himokkuutta

Inassertive men

Lääkärit tyrmistyivät nännikohusta

Matti Viialainen:
Puolueiden lehdet ovat vain varjo entisestään. Ne olivat ja ovat siinä mielessä rehellisiä, että niistä voi jokainen päätellä, millä ja kenen asialla ne kulloinkin ovat. Samaa ei voi aina sanoa poliittisesti sitoutumattomista välineistä, kuten vaikkapa Helsingin Sanomista ja Yleisradiosta.

Molemmista löytyy laatujournalismin ohella riippumattomuuden valekaapuun puettua missiojournalismia, jossa tarkoitus pyhittää keinot. Jos faktat eivät tue toimittajan ennalta valitsemaa näkökulmaa, sen pahempi tosiasioille. Tärkeintä on käyttää palstatilaa toimittajan oman maailmankatsomuksen mukaisten "hyvien" asioiden edistämiseen ja "pahojen" paljastamiseen.

Tässä ei ole muuta uutta kuin se, että kun 1970-luvulla missiojournalismin pääväri oli punainen, niin nyt valtaväri on vihreä ympäristöaate, jota feminismi sopivasti ryydittää. Kullakin ajalla on omat aatteensa ja vaatteensa, joihin nuori etujoukko aina hurmaantuu.

Pitäisikö tasapuolisuuden nimissä edellyttää, että myös poliittiseen päätöksentekoon aktiivisesti vaikuttamaan pyrkivät toimittajat kertoisivat avoimesti omat järjestösidoksensa ja ideologiset viiteryhmänsä?

43 kommenttia:

MikkoAP kirjoitti...

Toi inassertive men on kyllä hyvä kirjoitus.

Noin minunkin kohdalla kävi, että mitä enemmän yritti, niin sitä enemmän sain paskaa niskaan.

No onneksi ymmärsin lopulta lopettaa ja tunnen monta muutakin tyyppiä, jotka ovat päättäneet samoin. Mikään PUA meininki ei minua viehetä, mutta huvinsa kullakin.

Anonyymi kirjoitti...

YLE on tehnyt kyllä niin paljon hallaa Suomen kulttuurin terveelle kehitykselle, että sitä on vaikea edes mitata.

Tällä hetkelläkin tarkka silmäinen näkee hyvin helposti että "puoleettomaksi" tarkoitettu ja yhteisillä rahoilla maksettu yleisradiomme on täysin punaviher feminististen naisten media.

Suomettuminen on muuttunut rähmällään oloksi puna ja viher feministien edessä...

----

Konkreettinen esimerkki on sivistysmaitten viimeinen tämän laajuinen palkaton asetyö vain toiselle sukupuolelle.

Jos YLE olisi tehnyt siitä rehellisiä laajoja dokumentteja niin kuin kuuluisi, niin tilannetta oltaisiin muutettu jo Suomessakin kuten kaikkialla muualla.

Mutta se ei kiinnostaa YLEN feministitoimittajia - heitä kiinnostaa vain sosialismi ja feminismi.

----

Henry , mitä on tapahtunut miesten tasa-arvo Ry:lle? Onko se tarkoituksella huollossa vai onko sinne nyt hyökännyt jotkut profeministi miehet tai akuliina saarikosken attack joukot?

Henry kirjoitti...

"Henry , mitä on tapahtunut miesten tasa-arvo Ry:lle? Onko se tarkoituksella huollossa vai onko sinne nyt hyökännyt jotkut profeministi miehet tai akuliina saarikosken attack joukot?"

Kyllä sivuston pitäisi toimia.
http://miestentasaarvory.wordpress.com/

Anonyymi kirjoitti...

Foorumikin siis - eli kommari taas pelleilee - täytyypä avata tuo pöytäkone ....

Henry kirjoitti...

Jaahas, foorumissa on tosiaan joku vika.

Anonyymi kirjoitti...

CRASHED - JA JUURI LAUANTAI YÖNÄ. EILEN ILLALLA TOIMI VIELÄ NOIN KLO 23.00?

"phpBB : Critical Error
Error creating new session
DEBUG MODE
SQL Error : 145 Table './foorumi_foorumi/miestentasaarvo_phpbb_sessions' is marked as crashed and should be repaired"

----

Tosiaan alkoi epäilyttämään että ehkäpä sinne nyt on joku Akuliina Saarikoski tunnettuine feministi Attack joukkoineen hyökännyt tai sitten tämä "profeministi miesten" yhä pimahtaneempi siipi ...

----

ESIM.

Akuliina Saarikoski ja muut feministit - väkivallan puolesta!

http://www.vapaasana.net/blogi/2009/07/akuliina-saarikoski-v%C3%A4kivallan-puolesta

Akuliina Saarikoski on seuraava Anne Moilanen (Vihreä lanka ylistänen 28.5.2009)

----


TAI ESIM

Ainakin nämä profeministimies vauhkot ovat ennenkin syyllistyneen juuri samankaltaiseen toimintaan ... terrorisoineet sivuja, uhkailleet väkivallallakin eräitä miesaktiiveja, kannattaneet muuten jopa pederastiaakin avoimesti netin keskustelu foorumeilla ... ehkäpä humalapäissään (tai mitä lie huumeita vetävätkään?) Lauantai öisin ... on loppukin harkintakyky mennyt taas kerran profeministien korvien välistä ... kuka tietää?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.karjalainen.fi/Karjalainen/Teemat/miehet_naisten_asialla_3841691.html

Tarkoitin siis näitä vauhkoja ... jolla toisella on silmälasitkin tahriintuneet vaaleanpunaiseen hennaan värjätessään toistensa tukkia suihkussa ...?

Anonyymi kirjoitti...

Kun STM, tasa-arvoyksikkö ja TANE kuulevat tästä "aivan ihqusta profeministisestä teosta", niin jo tunnetun vanhan linjansa mukaan tekijöille onkin luvassa seuraava SUOMEN MIEHEN TYÖ PALKINTO ... sen tulee varmastikin ojentamaan nyt henkilökohtaisesti valtion pääMiehemme ja armeijamme ylipäällikkö Harja Talonen linnan juhlissamme?

Anonyymi kirjoitti...

Mainittakoon että Anne Moilasen "länsi/miesvihamielisten ajatusten" takana on paljolti hänen miehensänä ... rajun taistolaistaustan omaavaa YLEN vaikuttaja Jan Erola ... joka saikin heti taas oman ohjelman "yhteisillä rahoillamme maksetulta, puolueettomalta YLELTÄ" saatuaan potkut Gummerukselta ...


... samaan tyyliin mitä hänen vaimonsakin Anne "tulta munille" Moilanen sai kokonaan oman ohjelmansa miesvihanlietsonnalleen yleltä sekä myös Akuuliina "eliminoidaan heteromiehet" Saarikoski oman ohjelmansa ... Akuliina jonka isä Jyrki Saarikoski onkin YLEN keskeisimpiä vaikuttajia, kuten tuossa ylemmässäkin "Akuliina Saarikoski ja muut feministit - väkivallan puolesta" linkissä jo mainitaan ...


JAN EROLA
http://blogit.yleradio1.yle.fi/ajankohtainenykkonen

ANNE MOILANEN
http://blogit.yleradio1.yle.fi/tultamunille/neljas_manifesti

AKULIINA SAARIKOSKI
http://blogit.yleradio1.yle.fi/bensaa_liekkeihin/eka_manifestiKoomista oli myös se että "tulta munille" Ylen johtaja Jugner tuli heti Esko Kiesin jutun yhteydessä pyytämättä julkisuuteen kauhistelemaan tapahtunutta ...

http://zachrishaaparinne.wordpress.com/2009/09/02/tasa-arvoisuudesta-lain-edessa/

Ville kirjoitti...

Ajaako yhteiskunta meidät juomaan?

Jutun kommenttilaatikossa naistoimittaja paljastaa ketä "meillä" tarkoitetaan. Naisia. Naisten juominen on siis yhteiskunnan (ja oman miehen) syy ja ongelma, jonka hoito on siksi yhteiskunnan vastuulla. Miesten juominen on aina nähty yksilön syynä ja ongelmana ja sen hoitaminen on yksilön vastuulla. Itse jutussa ei puhuta sanakaan sukupuolista.

Miksi tällaisia kaksoisstandardeja pitää mediassa julistaa ja ylläpitää? Antaa kuvan naisista, jotka eivät ole kykeneviä tekemään itseään koskevia päätöksiä, kuten olla tarttumatta pulloon turruttaakseen "ainakin hetkeksi riittämättömyyen, syyllisyyden ja ahdistuksen" (suora lainaus linkin tekstistä). Sairasta.

Koska pulloon tarttumisen syypää on yhteiskunta (ja oma mies) vastuukin on luontevaa sysätä heille. Tämä antaa kuvan naisista, jotka eivät kykene ottamaan vastuuta teoistaan, kuten tarttumisestaan pulloon. Yhteiskuntako sen pullon osti, naisen käteen laittoi, avasi, nosti huulille ja sai sisällön jollain taikatempulla naisen tietämättä kurkusta alas ja vielä lukemattomia kertoja päivässä, viikossa, kuukaudessa ja vuodessa jopa vuosien ajan? Sairasta.

Laajemmin. Naisten ongelmat ovat muka aina yhteiskunnan (ja (omien) miesten) syytä. Naisten pärjäämisen taas sanotaan olevan vain heidän itsensä ansiota. Sitten kun vain itsensä ansiosta ja vain omilla teoillaan pärjännyt nainen alkoholisoituu tai kohtaa muita pulmia niin ongelma, syy ja vastuu onkin yhteiskunnan, jonka pitäisi nyt täysin avutonta, päätöksiin kykenemätöntä ja vastuutonta naista auttaa. Sairasta.

Sairas ajattelutapa. Naista pidetään oman elämänsä sankarina niin kauan kun menee hyvin. Kun menee huonosti, syy on yhteiskunnan (ja (oman) miehen). Myös mies on oman elämänsä sankari kun menee hyvin. Kun miehellä puolestaan menee huonosti, syy onkin vain ja ainoastaan hänessä itsessä.

(Hyvä esimerkki asenteista on tämän päivän ESS Näppituntumalla julkaistu kannanotto ketä pitää auttaa ja ketä ei: Musta takkuinen koira leikkaamattomin kynsin juopon ukon kanssa Loviisanradan kävelytiellä. Voiko koiraa kukaan auttaa, juoposta viis.)

Anonyymi kirjoitti...

Sos ja terv. ministeriön sivuilta
www.stm.fi/Resource.phx/publishing/documents/351 3/index.htx

"vaikka naisten/äitien alkoholinkäyttö on viisinkertaistunut viimeisten 30 vuoden aikana, sen erityispiirteet samoin kuin naisten päihdeongelmien erityispiirteet ovat jääneet vähälle huomiolle"

(Raili Nurvala sanoo kolumnissaan muistaakseni että naisten/äitien juomaluvut ovat peräti 7*kertaistunut -60 luvulta)

YLE
www.yle.fi/uutiset/kotimaa/id63711.html

"Suomessa naisten alkoholinkäyttö on hyväksytympää kuin monissa muissa kulttuureissa. Naisten julkista humaltumista ei pidetä Suomessa samalla tavalla häpeällisenä kuin muualla maailmassa.

Muutos tapahtui 1990-luvulla ja naisten humalahakuisesta juomisesta on tullut tapa, Holmila sanoo ... Naisten juominen on riistäytynyt käsistä..."PÄIHDEPOLITIIKAN ASIANTUNTIJA
www.hameensanomat.fi/Article.jsp?article=34764

"Nainen ei voi juoda kuin mies ei ole moraalinen kannanotto. Se perustuu fysiologisiin faktoihin, sanoo projektipäällikkö Hannele Nykänen Myllyhoito ry:stä ja läväyttää silmien eteen karua luettavaa.

Suomessa naisia/äitejä sairastuu päihderiippuvuuteen yhä enemmän ja nuorten naisten alkoholinkäyttö on räjähtänyt viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana."

"...Tutkimusten mukaan myös äidin alkoholinkäyttö vaurioittaa lapsen psyykkistä kehitystä eri tavalla kuin isän juominen..."


TAI

www.yle.fi/uutiset/24h/id63186.html

"Nykyään vuosittain syntyy jo noin tuhat fetaalialkoholisyndroomasta (FAS) tai sen lievemmästä muodosta fetaalialkoholiefektistä (FAE) kärsivää lasta, jotka ovat altistuneet sikiöaikana voimakkaalle päihteiden käytölle.

FAS:n ja FAE:n on todettu aiheuttavan lapsille neurologisisia ongelmia ja kasvuhäiriöitä."

Anonyymi kirjoitti...

http://zachrishaaparinne.wordpress.com/2009/10/18/tasa-arvon-kaksoisstandardit/

Anonyymi kirjoitti...

Osui aika nappiin tuo Inassertive men. Olisi mielenkiintoista nähdä myös jatko, kun apina tajuaa banaanikusetuksen. Eli kun betasta tuleekin alfa tai gamma. Näin kävi omalla kohdallani. Kun 22 vuotiaana pääsin vihdoin ensimmäiseen seurustelusuhteeseen, alkoi itsetuntoni kohentua. Nyt reilut 10v myöhemmin maneerini ovat hyvin alfamaiset.

Olisi mukava kuulla muiden vastaavan rumban läpikäyneiden kokemuksia, koska ainakin omalla kohdalla kyynistyminen on ollut rankkaa. Muistan kun vielä nuorena pidin naisia sadun prinsessoina ja kohtelin kuin kukkaa kämmennellä. Nykyään voin sanoa rehellisesti, että tuollaisia naisia ei ole olemassa. Keskimäärin naiset ovat halpoja ja helppoja, niin vapaat kuin varatut.

En ole toistaiseksi tavannut yhtään naista, jota olisin voinut arvostaa yhtä paljon kuin arvostan monia älykkäitä miehiä. Näkemykseni on hyvin 1800-lukuinen, kun naisia pidettiin vielä miehiä yksinkertaisempina. Se on myös oma kokemukseni. Omanarvon tuntoa ja itserakkautta naisilla riittää, mutta älykkyys ei ole koskaan sen kanssa tasapainossa.

Hälytys kirjoitti...

Faktoista viis, aatteen toteuttaminen on tärkeintä henrylaasasille ja annemoilasille!

http://hommaforum.org/index.php/topic,10091.msg226680.html#msg226680

Lainaus käyttäjältä: sr - 17.10.2009, 11:18:24
Lainaus käyttäjältä: Henry - 17.10.2009, 10:52:55
Biologiseen sukupuolieroon perustuvaa argumentointia ei pidetä legitiiminä argumentaatiolinjana tasa-arvopolitiikassa silloin, kun puhutaan tyttöjen tai naisten huonommasta asemasta (esim. "naiset eivät sovellu biologisesti johtajiksi" -diskurssi). Siksi sitä ei pitäisi soveltaa myöskään poikiin, vaikka itse ajatuksessa biologisista eroista voi olla perää.
Eli siis jos tiedetään, että jonkun toisen argumentit ovat perusteiltaan pätemättömiä, niin sen sijaan, että todettaisiin tämä, ryhdytään käyttämään hänen pätemättömiä argumenttejaan oman asian ajamiseen?

Juuri näin. Miesasiamiehet ovat miespuolisia feministejä sanan rumimmassa merkityksessä.

MikkoAP kirjoitti...

"Juuri näin. Miesasiamiehet ovat miespuolisia feministejä sanan rumimmassa merkityksessä."

No tällä hetkellä poikiin sovelletaan ihan valtakunnantasolla juuri tuota biologista argumenttia. Pojat syrjäytyvät koulujärjestelmässä jatkuvasti kiihtyvällä tahdilla, mutta järjestelmää ei haluta lähteä muuttamaan. Vaan käytännössä (kaunopuheisin sanankääntein) todetaan poikien vain olevan ihan luonnostaan (eli siis biologisesti) huonompia. Biologisia argumentteja voidaan käyttää osoittamaan feministien päättömyyttä esim. kääntämällä heidän argumenttiensa sukupuoliasetelma päinvastaiseksi.

Lisäksi biologisten argumenttien kokonaan hylkääminen vasta idioottimaista olisikin. Miehet ovat huonoja synnyttämään ja naiset siittämään. Siinäpä sitä biologiaa. Ja jos kerran biologialla on noin perustavanlaatuinen merkitys tuossa asiassa, niin miksi pitäisi ehdottomasti uskoa, ettei sillä ole MITÄÄN merkitystä muualla?

Anonyymi kirjoitti...

"...ryhdytään käyttämään hänen pätemättömiä argumenttejaan oman asian ajamiseen?"

----

Noin Henryn ynm puolesta lonkalta -miten esimerkiksi tämä on pätemätön esimerkki naisten vapautumisen huonoista puolista?

www.yle.fi/uutiset/24h/id63186.html

"Nykyään vuosittain syntyy jo noin tuhat fetaalialkoholisyndroomasta (FAS) tai sen lievemmästä muodosta fetaalialkoholiefektistä (FAE) kärsivää lasta, jotka ovat altistuneet sikiöaikana voimakkaalle päihteiden käytölle.

FAS:n ja FAE:n on todettu aiheuttavan lapsille neurologisisia ongelmia ja kasvuhäiriöitä."

Tai vaikkapa tämä Henrynkin ynm esiin tuoma fakta poikien puolesta:

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2009/08/935797

"Pojat näyttävät joutuvan tyttöjä useammin väkivallan uhreiksi seurustelusuhteissaan. Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tutkimuksessa yhdeksän prosenttia pojista ja kaksi prosenttia tytöistä ilmoitti nykyisen seurustelukumppaninsa lyöneen tai potkineen häntä."

Tai vaikkapa:

http://www.foorumi.info/miestentasaarvo/viewtopic.php?t=177

"...miesten kokonaistappioksi tulee Karjalaisen mukaan 11,8 miljardia vuodessa 2000-luvun alkua tarkastellen..."

----


Miksi poikalasten paremman tulevaisuuden ja oikeuksien puolustaminen pitäisi lopettaa ? Pitäisi lopettaa vaikka ei sitä ainakaan tee "rikollisen tasoiset" yhteisistä rahoistamme maksetut viralliset tahot?

ESIM.

Sosiaali- ja Terveysministeriön Tasa-arvoyksikön kokoonpano:
(STM/Sosiaali- ja terveysministeriön yksikkö, joka vastaa hallituksen tasa-arvopolitiikan valmistelusta, toteutuksesta ja toiminnasta.)


Asikainen Annamari ylitarkastaja
Heinilä-Hannikainen Tarja johtaja
Huovinen Johanna hallitussihteeri
Lundström Susanna projektisihteeri
Martikainen Riitta tasa-arvoneuvos
McAteer Mari-Elina projektisuunnittelija
Onwen-Huma Hanna ylitarkastaja
Pajula Birgitta osastosihteeri
Raevaara Eeva ylitarkastaja
Riski Taina ylitarkastaja
Seligson Anna projektisihteeri
Siukola Reetta projektisuunnittelija
Tulkki Terhi hallitussihteeri
Tynkkynen Leena osastosihteeri
Viitamaa-Tervonen Outi projektikoordinaattori
Yli-Pietilä Päivi ylitarkastaja

Tässä muistutukseksi tämän tasa-arvoyksikön oma linjaveto asiasta -eli voiko enää kaksinaamaisempaa toimintaa olla:

"Hallituksen heinäkuussa hyväksymässä tasa-arvo-ohjelmassa vahvistetaan naisten ja miesten tasa-arvon huomioonottamista kaikessa toiminnassa. Tasa-arvonäkökulma ja sukupuolivaikutusten arviointi otetaan osaksi kaikkea päätöksentekoa, suunnittelua ja toteutusta. Tätä toteutetaan muun muassa talousarvion laadinnassa ja lakiesitysten valmistelussa."

SEKÄ HEIDÄN ITSENSÄ LAATIMA JA HYVÄKSYTTY SUOMEN LAKI:

http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1986/19860609
Laki naisten ja miesten välisestä tasa-arvosta 8.8.1986/609

Eduskunnan päätöksen mukaisesti säädetään:

4 § (15.4.2005/232)
Viranomaisten tulee kaikessa toiminnassaan edistää naisten ja miesten välistä tasa-arvoa tavoitteellisesti ja suunnitelmallisesti sekä luoda ja vakiinnuttaa sellaiset hallinto- ja toimintatavat, joilla varmistetaan naisten ja miesten tasa-arvon edistäminen asioiden valmistelussa ja päätöksenteossa.

4 a § (15.4.2005/232)
Julkisen hallinnon ja julkista valtaa käyttävien toimielinten kokoonpano
Valtion komiteoissa, neuvottelukunnissa ja muissa vastaavissa toimielimissä sekä kunnallisissa että kuntien välisen yhteistoiminnan toimielimissä lukuun ottamatta kunnanvaltuustoja tulee olla sekä naisia että miehiä kumpiakin vähintään 40 prosenttia.

Jos julkista valtaa käyttävällä toimielimellä tai virastolla, laitoksella taikka kunta- tai valtioenemmistöisellä yhtiöllä on hallintoneuvosto, johtokunta tai muu luottamushenkilöistä koostuva johto- tai hallintoelin, toimielimessä tulee olla tasapuolisesti sekä naisia että miehiä ...

Ville kirjoitti...

Kysymys. Kuinka monella miehellä on tasa-arvoneuvos -titteli?

Anonyymi kirjoitti...

"En ole toistaiseksi tavannut yhtään naista, jota olisin voinut arvostaa yhtä paljon kuin arvostan monia älykkäitä miehiä."

Tämä on se valitettava
yleistilanne. Moni mies joutuu elämään elämänsä ilman ainuttakaan kokemusta HIENOSTA naisesta.

No, onneksi olen itse saanut kunnian
tuntea kehittyneitä naisyksilöitä, jotka ovat varsinaisia superlahjakkuuksia taiteen, elämisen taidon ja sukupuolitaitojen saralla. Eikä miesten kehittelemä tekniikkakaan ole ollut heille niin vierasta ja älynystyröitä nyppivää, kuin äidin pikku keskivertochickeille, joiden koko elämänsisältö muodostuu toisten ihmisten (miesten) kilpailuttamisesta.

Tähän likaiseen ja riitaisaan
ihmiskuntaan on harvaan ripoteltuina naisia, joiden kanssa voi todellakin elää kitkatta ja tuntea itsekin olevansa jotain parempaa, kuin pokkuroiva sulhanen
isossa rattaassa, pyrkimyksenä
raivata itselleen pala lihatorttua aamuin illoin.

Naismassat ovat niinmaan sidottuja siihen samaiseen peliin, jossa todellista itsenäisyyttä naisella ei ole ja
vaaditaan miesten kilpailuttamista, ja feministinen naiskasvatus pitää huolen siitä, että nämä pysyvät yhtä imbesilleinä (vai miten se sanotaan) "nykyaikaisen" vanhainkodin laakereille asti, jossa ysikymppisinä voivat sitten hyvällä tuurilla, kaikki läheisensä menettäneenä hetken kokeilla sitä yksinäisyyttä ja muuta turhamaisuutta, jonka kanssa miehet läpi elämänsä joutuvat pakertamaan erinäisiä naisveroja
maksellen. Eräs naisvanhus, lienekö joku 1920-luvun miestenpompottaja selitti minulle kerran, kuinka hän on niin turha rasite koko yhteiskunnalle, ja että hänen joutuisi kuolla, kun ei ole yhtään ystäviä, ja sairaalassa joutuu vaikeroimaan puolet loppuelämästä. Kerroin hänelle, ettei hän ole ainoa ihminen, jolla on sama tilanne, että on paljon nuorempia miehiä, joilla on täsmälleen samat ongelmat, että hänen kannattaisi vaan käyttää loppuelämänsä johonkin henkisempään kuin sen miettimiseen
miksei enää pääse kylille miehiä kilpailuttamaan.

"Näkemykseni on hyvin 1800-lukuinen, kun naisia pidettiin vielä miehiä yksinkertaisempina. Se on myös oma kokemukseni. Omanarvon tuntoa ja itserakkautta naisilla riittää, mutta älykkyys ei ole koskaan sen kanssa tasapainossa."

Ylpeyden motiivi naisilla
taitaa olla pitkälti se, että naisten luonnetta yliarvioidaan.
Naisella on mystisempi tunnematto kuin miehillä, ja lisäksi he ovat ihmisinä etäisempiä - ja tietysti vapaampia. Tasa-arvokeskustelussa ei kuitenkaan ole varaa ajatella, että puolet ihmisistä olisi biologisesti oikeutetumpia parempaan kohteluun.

Miesten on vaan selvitettävä tunteensa ja löydettävä arvonsa ja merkityksensä, lopetettava naisten edessä pokkurointi.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

Potentiaalisesti kiinnostava kaksiosainen TV-ohjelma sattui silmiini:

Lauantaina 24.10. tulee YLEn Teema-kanavalta Tiededokumentti: Pojasta mieheksi:

Osa 1/2: Biologia vai kulttuuri? Pojat voivat huonosti. Koulussa he eivät pärjää yhtä hyvin kuin tytöt. Poikien levottomuus saa kasvattajat hämmennyksiin. Lapsipsykologi Michael Thompson selvittää, mistä on kysymys.

Homo

Anonyymi kirjoitti...

Ja kellonaikahan oli siis 17:20.

Homo

Vortac kirjoitti...

En ole toistaiseksi tavannut yhtään naista, jota olisin voinut arvostaa yhtä paljon kuin arvostan monia älykkäitä miehiä. Näkemykseni on hyvin 1800-lukuinen, kun naisia pidettiin vielä miehiä yksinkertaisempina. Se on myös oma kokemukseni. Omanarvon tuntoa ja itserakkautta naisilla riittää, mutta älykkyys ei ole koskaan sen kanssa tasapainossa.

Kuulostaa aika paljon omilta kokemuksiltani, siis koko kertomuksesi. Olisi mukavaa, jos valitsisit jonkin nimimerkin, jonka avulla voisimme tunnistaa, kuka olet kaikista miljardeista anonyymeista, niin voisimme ehkä jatkaa tätä keskustelua.

Miehissä tosiaan olen nähnyt sellaista älykkyyttä, luovuutta, huumorintajua, terästä ja lojaaliutta - sellaista ystävyyttä ja sielun kauneutta, sellaista laajempien kokonaisuuksien ymmärrystä ja sellaisia taitoja, jollaista ja joita en ole koskaan naisissa nähnyt.

Naiset ovat näyttäytyneet lähinnä halpamaisina ja alati-kitkerinä seksuaalista (ja kaikkea mahdollista muutakin rohmuamaansa) valtaansa väärinkäyttävinä, pinnallisina materialisteina, joita kiinnostaa lähinnä oma napa, oma imago (esim. 'kodin pitää olla kaunis ja siisti ja virheetön, jotta muut sitten kehuisivat minua' on hyvin yleinen ajattelutapa naisilla), oman egon tyydyttäminen moninaisin kiiltävin keinoin, ja jotka ovat valmiita monenlaisiin erittäin halpamaisiin konsteihin saadakseen haluamansa, vaikka miehet joutuisivat siitä kärsimään kuinka tahansa tavattomasti.

On olemassa muutamia poikkeustapauksia, mutta heissäkin on yleensä ollut vain pari vaatimatonta 'sinnepäin'-piirrettä, joita olen voinut jonkin verran arvostaa, mutta kukaan heistäkään ei ole yltänyt tuntemieni ja tietämieni miesten tasolle.

Ehkä Eshter Vilar oli oikeassa.. naisten äly jää kehittämättä, koska naiset eivät tarvitse älyä, heidän ei tarvitse ponnistella elämässä saadakseen haluamansa, etenkään jos ovat vähänkin viehkeitä (eipä silti että rumatkaan olisivat mitään kvanttifyysikoita), ja he jäävät jossain määrin lapsen tasolle - naisethan pyrkivät muutenkin kaikenlaiseen lapsellisuuteen. Heillä on halinallet ja kiiltovärihuulipunat, he panostavat ulkonäköönsä pohjattoman kiinnostuneesti, ja heille 'söpöily' on normaali aikuisenakin toteutettava juttu, joka on aina 'kivaa'.

Tästä voisi toki jatkaa pitkästikin, mutta taisin rönsytä jo aiheen ulkopuolelle; niinhän se on, että kun naisia prinsessoina palvovasta betasta tulee kokemuksien ja kenties opiskelunkin kautta joko PUA tai alfamaisempi, yleensä kyynisyys naisten suhteen on varmaa, eikä naisia voi siinä vaiheessa kovin hehkeinä ja enkelimäisinä enää pitää.

Todellisuus on karu tässä maailmassa, naiset eivät ole poikkeus.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Taas Espoon pahamaineinen sossula iskee ja johto taas yrittää kiistää kaiken:

Nyt espoolainen diakoni kertoi nimettömästi lehdelle, kuinka Espoon sosiaalitoimi neuvoi häntä ohjaamaan asunnoton mies pääkaupunkiin. Sosiaalityöntekijä oli myös sanonut, ettei Espoolla ole tarjota mitään.

- Kun teille diakoniatoimistoon tulee noita vaeltelevia ihmisiä, joilla ei ole mitään paikkaa, käskekää ne Helsinkiin, sosiaalityöntekijä sanoi diakonin kertoman mukaan.

Espoon perusturvajohtaja Juha Metso kiistää, että Espoo ohjaisi asunnottomiaan muiden niskoille.


Homo

Jorma kirjoitti...

"ryhdytään käyttämään hänen pätemättömiä argumenttejaan oman asian ajamiseen?"

Missä on käytetty pätemättömiä argumentteja?

Enpä ole nähnyt tasa-arvon kannattajien biologiaa kieltävän, toisin kuin feministien.

asdfg kirjoitti...

Matti Viialaisen mediakritiikki valitettavasti kompastuu kyllä pahasti miehen omaan, selvääkin selvempään agendaan:

"Lex Nokian torjuminen ja Lääkelaitoksen Kuopioon siirron estäminen, verkkokalastuksen kieltäminen Saimaalla, Stora Enson Etelä-Amerikan sijoitusten mustamaalaaminen ja parhaillaan vaikkapa Metsähallituksen yhtiöittämisen kaataminen ovat niitä missioita, joita osa Hesarin toimituksesta on ajanut ja ajaa."

Lex Nokia laillistaa urkinnan, ja antaa epämääräisesti rajatuille tahoille poliisia suuremmat valtuudet. Sitä on syytäkin kritisoida.

Lääkelaitoksen sijoittaminen Kuopioon on puhdasta aluepolitiikkaa. Kuinka moni laitoksen työntekijöistä haluaa asua Kuopiossa? Kaikkea siltarumpupolitiikkaa on syytä kritisoida.

Verkkokalastuksen rajoituksissa on kyse uhanalaisen eläimen (saimaannorpan) suojelemisesta, minkä kirjoittaja jättää mainitsematta. Asiasta on vähintäänkin käytävä perinpohjainen keskustelu.

Stora Enson mahdollisesti kyseenalaisten toimintatapojen raportointi ei ole "mustamaalamista", vaikka kyse olisikin pitkälti suomalaisesta yhtiöstä. Ilmeisesti yhtiö pelaa alueella kovaa peliä, ja ansaitsee ihan saman kritiikin kuin joku Wal-Mart tai Microsoft.

Viialaisen (Savon Sanomat) mielestä yritysten pitäisi ilmeisesti antaa tehdä mitä tahansa, missä tahansa ja miten tahansa, mutta pääkonttorien pitäisi mieluiten sijaita jossain päin Savoa.

Anonyymi kirjoitti...

En käsitä sitä hypetystä, jolla naiset tarjoavat toisille naisille milloin kenenkin naisen "pyykkilautavatsaa".

Tsiigatkaa nyt tätäkin: http://www.iltalehti.fi/viihde/2009101810446302_vi.shtml

Eihän hänellä edes ole mitään pyykkilautaa. Miksei vain sanota, että hän on ihan tavallisella tavalla hoikassa kunnossa?

Anonyymi kirjoitti...

"Viialaisen (Savon Sanomat) mielestä yritysten pitäisi ilmeisesti antaa tehdä mitä tahansa, missä tahansa ja miten tahansa, mutta pääkonttorien pitäisi mieluiten sijaita jossain päin Savoa."

Viialainen on entinen kehityksen kelkasta pudonnut AY-pamppu, mikä selittää mm. hänen ympäristövastaisuutensa.
Offtopic, mutta täällä lisää juttua tuosta Stora Enso-keissistä. Firma valehtelee törkeästi ja Hesari uskoo kaiken.

kävelevä dildo kirjoitti...

Ville (MikkoAP toki myös),

Täytyy ihan erikseen sanoa, että hyvät kommentit ja huomiot sinulla tässä(kin) bloggauksessa.

Tämän laitoin ihan buukmarkiksi:
http://ihmissuhteet.blogspot.com/2009/10/naisten-oikeus-himokkuuteen.html?showComment=1255857710572#c1157800760518650503


Btw, Miten Henrystä saataisiin tasa-arvoneuvos? Olis komea titteli. Saisikohan sillä muuten pildeä vaikkapa Jyväshovin torstai-illan naistentanssien loppuillan jaossa? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kokoomusnaiset: Odottava äiti pakkohoitoon juomisen takia

Saudiarabialaiselle naiselle paljastui mielenkiintoinen yksityiskohta miehensä huumorintajusta, kun mies oli unohtanut kännykänsä kotiin naisen tutkittavaksi.

Puhelimen kätköistä paljastui, että mies oli nimennyt vaimonsa leikkisästi Guantanamoksi. Vaimo ei ollut niinkään otettu tästä nimestä ja 17 vuotta kestänyt avioliitto onkin vaarassa kariutua. Vaimo ei ole vielä tehnyt lopullista päätöstä erosta, mutta vaatii ainakin rahallista korvausta miehensä tempusta.


Homo

Anonyymi kirjoitti...

Henryn mielestä miesasialiikkeessäkin pitäisi olla biokielto.

kävelevä dildo kirjoitti...

Ano,

mitenkään musertavaa auktoriteettipääomaasi sinänsä kyseenalaistamatta uskoisin, että Henry osaa ihan itse kertoa parhaiten mitä hänen mielestään pitäisi olla tai ei. Ja tämä etenkin, koska Henry nähdäkseni pääasiassa vain huomioi, eikä sinun viiteryhmäsi doktriinien mukaisesti tule kertomaan kaikille miten kuuluu Ajatella Oikein.

Päivän KVG-vinkki sinulle: "olkinukke"

Jorma kirjoitti...

"Pitäisikö tasapuolisuuden nimissä edellyttää, että myös poliittiseen päätöksentekoon aktiivisesti vaikuttamaan pyrkivät toimittajat kertoisivat avoimesti omat järjestösidoksensa ja ideologiset viiteryhmänsä?"

Eikö tässä olisi tutkivalle journalismille tilausta?

Anonyymi kirjoitti...

Biokiellon kannattajille vain punnuksiin kytketyt lihakoukut tisseihin ja heitetään laidan yli mereen.

Anonyymi kirjoitti...

"Tutkiskelun tuloksen kiteytys" Salomonilta, jota sekä Koraani, Toora että Raamattu kutsuu "maailmassa eläneistä miehistä viisaimmaksi":

"Minä ryhdyin sydämessäni oppimaan, miettimään ja etsimään viisautta ja tutkistelun tuloksia. Ja katso, tämän minä olen löytänyt sanoi saarnaaja, pyrkiessäni asia asialta tiivistämään koko tutkistelun tulosta; mitä sieluni on yhäti etsinyt, mutta mitä en ole löytänyt, on tämä: olen löytänyt tuhannesta yhden miehen, mutta koko siitä luvusta en ole löytänyt yhtäkään naista. Eli katso, tämän ainoastaan olen löytänyt: että Jumala on tehnyt ihmiset suoriksi, mutta itse he etsivät monia mutkia."

Hyvää yötä kaikki - ja varsinkin nykysuomi ;)

Ville kirjoitti...

Kokoomusnaiset: Odottava äiti pakkohoitoon juomisen takia

ja

Professori teilaa päihdeäitien pakkohoitolain valmistelun

Jutussa viitataan yhdysvaltalaistutkimukseen, jossa riskikäyttäjistä ehkä 1 synnyttää FAS lapsen. Kätevästi ongelma saadaan näyttämään minimaalisen pieneltä.

Suomessa luvut ovat 600 ja 1000 välilla vuodessa. 2-3 lasta päivässä + muut päihteidenkäytön vammauttamat lapset.

Entä ne lapset, jotka ovat saaneet FAS/FAE ja/tai muun vamman, millaista heidän elämänsä on?

Anne Koponen, Sikiöaikana päihteille altistuneiden lasten kasvuympäristö ja kehitys (pdf)

Kuinka monta normaalin elämän mahdollisuuden menettänyttä lasta vielä tarvitaan? Jos ei muuten niin joku äkkiä laskemaan kuinka paljon näiden lasten hoito, sijoitus jne. maksaa vuodessa aikuiseksi asti ja kuinka paljon mahdollisesti menetetään veroeuroja, kun jollain todennäköisyydellä ainakin osa ei selviydy työelämän haasteista koskaan elämänsä aikana.

Kun äiti juo, lapsi kärsii eniten

Professori moittii lain valmistelua. Kun tuohon laitta rinnalle pienten poikavauvojen pippelinsilpomislain valmistelun ja itse lain niin päihdeäitien pakkohoitolain valmistelu ja laki näyttää erittäin hyvältä. Mies vailla tasa-arvoa -kirjassa on tuosta pippelinsilpomislain valmistelusta erittäin hyviä otoksia.

Anonyymi kirjoitti...

Ei tuo tunnettu 60 ja 70 luvun taistolaisfeministinen professori edes halua huomioida sitä, että muissa maissa naiset eivät juo yhtä paljon kuin Suomessa ja jos juovat, niin eivät raskausaikana, ja jos juovat niin eivät yhtä humalahakuisesti.

YLE
www.yle.fi/uutiset/kotimaa/id63711.html

"Suomessa naisten alkoholinkäyttö on hyväksytympää kuin monissa muissa kulttuureissa. Naisten julkista humaltumista ei pidetä Suomessa samalla tavalla häpeällisenä kuin muualla maailmassa.

Muutos tapahtui 1990-luvulla ja naisten humalahakuisesta juomisesta on tullut tapa, Holmila sanoo ... Naisten juominen on riistäytynyt käsistä..."


----

Jos ei 600 aivovaurio tasoiseksi pahoinpitelyä viatonta lapsiuhria joka vuosi aiheuta toimenpiteitä - niin on päivänselvää, että mm rattijuopumus voidaan sallia saman tien ja samoin perustein. Ei siihen pidä puutua millään tavalla silloin!

Anonyymi kirjoitti...

"Kun 22 vuotiaana pääsin vihdoin
ensimmäiseen seurustelusuhteeseen, alkoi itsetuntoni kohentua."


Jessus. Hämmentävää. Minä aloin seurustella myöskin 22 vuotiaana ensimmäistä kertaa, ja koin, että siihen ehkä vasta silloin alkoi olla valmis. Näin jälkikäteen ajateltua hyvin olisin vielä voinut muutaman vuoden odottaa ja vähän kasvaa... Parikymppiset ihmiset on kuitenkin vielä sen verran teinejä, että parisuhteilu on pelkkää ongelmien kerjäämistä ja kuonoon ottamista - muka harjoitusmielessä.

Mikä kiire ihmisillä on? Minne?

Vortac kirjoitti...

Antaa kuvan naisista, jotka eivät ole kykeneviä tekemään itseään koskevia päätöksiä, kuten olla tarttumatta pulloon turruttaakseen "ainakin hetkeksi riittämättömyyen, syyllisyyden ja ahdistuksen" (suora lainaus linkin tekstistä). Sairasta.

Niin. Nämä ovat vissiin niitä 'taitoja ja arvoja', joita tarvitaan menestyvien yritysten johtamisessa, ja siksi nämä tahdottomat puliakka-robotit halutaan kammeta yritysten johtopalleille!

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Saudiarabialaiselle naiselle paljastui mielenkiintoinen yksityiskohta miehensä huumorintajusta, kun mies oli unohtanut kännykänsä kotiin naisen tutkittavaksi.

Mielenkiintoisesti uutisoitu. Siis MIES oli unohtanut.. naisen tutkittavaksi. MIES oli siis vastuussa siitä, että nainen vastoin lakia, moraalia, etiikkaa ja kaikkea hyvyyttä rupeaa roplaamaan toisen ihmisen kännykkää - luottamuksen puute naisen suunnalta on ilmeinen.

Ei sanottu, että "Nainen rupesi kaivelemaan miehen kännykästä tietoja, kuin pahinkin urkkija ja juoruakka, joka ei luota omaan mieheensä", vaan että MIES unohti .. 'naisen tutkittavaksi'!

Montakohan kahvikupillista on kulunut, että tuokin lausahdus on saatu väännettyä tuohon muotoon..

Ajatelkaapa asetelmaa toisinpäin. Nainen unohti kännykkänsä kotiin miehen tutkittavaksi. Kuulostaako hyvältä? Tuntuuko naisista ihan normaalilta ajatus, että mies tutkii salaa naisen kännykkää, kun nainen ei ole kotona?

Ja sitten naisella on otsaa vaatia RAHAA siitä, että mies on antanut hänelle leikillisen lempinimen? Siis mikä hiton maailma tämä oikein on? Eikö kukaan ihminen osaa enää toisen ihmisen kanssa hoitaa asioita ilman että huudetaan yhteiskuntaa apuun ja vedetään oikeusjuttuja vireille mitä mitättömimmistäkin asioista, ja tuodaan 'raha' aina mukaan ikäänkuin synonyymina 'hyvitykselle'?

Kohta varmaan alle tarhaikäiset hiekkalaatikollakin alkavat vaatia toisiltaan rahaa, jos 'kokevat tulleensa loukatuksi', ainakin jos ovat feministin tyttäriä.

Täytyy sanoa, että tuollaisia akkoja ei kyllä soisi olevan koko olemassaolossa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Mikä kiire ihmisillä on? Minne?

Ei ihmisillä ole päämäärää, mutta sinne on silti päästävä niin nopeasti kuin mahdollista, ja mieluiten nopeammin kuin kaikki muut!

Ihmisillä on siis kiire ei-minnekään, ja sinne on päästävä sitte niin hemmetin äkkiä!

Jos esimerkiksi miettii muinaisten bably.. oho, en kerkiäkään enempää, pitää mennä!

- Vortac

Juhani M. Koivisto, vierailija kirjoitti...

"oho, en kerkiäkään enempää, pitää mennä!"

Huusiko mamma syömään?

Anonyymi kirjoitti...

"Keskimäärin naiset ovat halpoja ja helppoja, niin vapaat kuin varatut." -anonyymi

Pätee myös miehiin.

t: Tavallinen heteronainen

Anonyymi kirjoitti...

"Keskimäärin naiset ovat halpoja ja helppoja, niin vapaat kuin varatut." -anonyymi

Pätee myös miehiin.

t: Tavallinen heteronainen"

Pätee toki, mutta ei se
syrjitty mies välttämättä ole helppo ja halpa. Ei nyt vaan nappaa tai muuten, kun ei ole urhollista loadia.


Bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Kun 22 vuotiaana pääsin vihdoin
ensimmäiseen seurustelusuhteeseen, alkoi itsetuntoni kohentua."

"Jessus. Hämmentävää. Minä aloin seurustella myöskin 22 vuotiaana ensimmäistä kertaa, ja koin, että siihen ehkä vasta silloin alkoi olla valmis. Näin jälkikäteen ajateltua hyvin olisin vielä voinut muutaman vuoden odottaa ja vähän kasvaa..." -anonyymi

Ehkä tässä itsetunnon kohenemisella haetaan sitä, kun oppii itsestään ja elämästä uusia asioita? Koska ihmettelen suuresti, jos ihminen ei nimenomaan kasvaisi parisuhteessa. Siinähän sitä oppii itsestään järjettömän määrän asioita, samoin toisista ihmisistä ja parisuhteista.

Parisuhteessa eläminen ei tosiaan ole maailman helpoin juttu, joten kyllähän siinä onnistumiset ja epäonnistumiset sekä ylipäänsä kokemukset kasvattavat ihmistä enemmän mielestäni kuin yksineläminen. Yksin kun voi tehdä oman mielen mukaan, ei tarvitse toista miellyttää ja muuta vastaavaa.