maanantaina, maaliskuuta 15, 2010

Ylennys

Etelä-Savon Keskustanaiset.

Miehet saavat ylennyksen naisia helpommin ja nopeammin

Naisia talouselämän ja muidenkin alojen johtoon!

Vasemmistoliitto: Nollatoleranssi lasten ympärileikkauksiin

Miesten abortti

Lakialoite: Naisia ei saa varoittaa painoharjoittelun vaaroista Britanniassa
(Daily Mail)

Kuntosalien henkilökuntaa voitaisiin uuden lakialoitteen mukaan syyttää aiempaa herkemmin naisten syrjinnästä. Kuntosalin henkilökunta voisi lakialoitteen mukaan joutua syytteeseen, jos he varoittaisivat naisia nostamasta painavia painoja salilla.

Tasa-arvo-lakiesityksen mukaan vihjailua siitä, että nainen ei pysty nostamaan yhtä painavia painoja kuin miehet, voitaisiin pitää "laittomana sukupuolisyrjintänä".

Minä olen oikeaoppisesti kehottanut naisia laittamaan isommat mötikät tangon päihin, turha niillä 2,5 kg:n painoilla on leikkiä.

Harriet Harman was ordered to stop misleading the public about rape by an official inquiry report yesterday.

”Suomen uusi vientituote”: Naispomo

Kyllä naisillakin voi olla kunnianhimoa.

34 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Miehet saavat ylennyksen naisia helpommin ja nopeammin"

Lopettakaa miesten syrjintä huoltajuuskiistoissa, niin tämäin tilanne tasoittuu.

Jorma kirjoitti...

"Tasa-arvo-lakiesityksen mukaan vihjailua siitä, että nainen ei pysty nostamaan yhtä painavia painoja kuin miehet, voitaisiin pitää "laittomana sukupuolisyrjintänä"."

Olen siis tehnyt oikein, kun olen antanut muijan kantaa itse ostoskassinsa.

Jorma kirjoitti...

"”Suomen uusi vientituote”: Naispomo"

Suomalaiset naispomot voi hyvin viedä minun puolestani ulkomaille. Aloitetaan vaikka Tarja "Muumiomamma" Halosesta ja hallituksen naiskiintiöministereistä. Tuskin heistä kukaan mitään suostuu maksamaan, mutta Suomen kannalta positiivista olisi jo se, että he poistuisivat maasta, eivätkä koskaan enää palaisi.

Anonyymi kirjoitti...

Harriet Harman on niin hyvä vihollinen, että soisi tuollaisen tasa-arvoministerin ryhtyvän Suomessakin levittämään valheita. Tosin pelkona tietysti on, että täällä kaikki paska menisi läpi eduskunnassa ja hallituksessa niin että suhahtais.

Jorma kirjoitti...

Apulaisoikeusasiamies: Varusmiehille omat parranajovälineet

Anonyymi kirjoitti...

Pistetään nyt tännekin eikä vain mies.asian postituslistalle:

Jos joskus systematisoit noiden tilastojen esitystä, tuolta linkistä löytyy YK-tutkimusraportti hyvinvoinnin/elämänlaadun mittaamisesta.

http://www.unrisd.org/80256B3C005BCCF9/httpNetITFramePDF?ReadForm&parentunid=6D649FEB5030431980256B5E004DE81A&parentdoctype=paper&netitpath=80256B3C005BCCF9/%28httpAuxPages%29/6D649FEB5030431980256B5E004DE81A/$file/esping.pdf

Tarkoitan, että nyt tilastosivun voi ohittaa tyyliin "joo, joo, kyllähän niitä kaikenlaisia satunnaisia tilastoja on suuntaan ja toiseen". Osa tilastoista on kuitenkin liitettävissä suhteellisen yleisesti hyväksyttyihin hyvinvointi/elämänlaatuindikaattoreihin/mittareihin.

Level of Living Components and Indicators:
Income and monetary-equivalent resources 8
Health 8
Education 8
Housing 8
Family, social integration and networks 8
Free time and leisure 9
Working life 9
Political resources 9
Insecurity

Naiset pärjäävät suhteellisen selvästi paremmin indikaattorien mukaan.

Tosin tuossa "Income and monetary-equivalent resources" pitää palkan sijaan ehkä tutkia kulutusta, josta 80-prosenttia menee naisille.

Jos Wokinkg Lifeä mitataan työttömyydellä, naiset ovat saattaneet nyt astua vuosikymmeniksi miesten edelle hoivatyön tarpeen lisääntyessä (olettaen, että äideille ei luoda kannustimia ilmoittautua tytöttömäksi).

Political resources -kohdasta en osaa sanoa muuta kuin, että valtaa naiset käyttävät enemmän arkipäivässä ja hallinnossa. Politiikassa ja yksityisellä puolella miehillä lienee enemmän valtaa.

Anonyymi kirjoitti...

Hesarissa saattaa olla niin, että noita paria jäljelle jäänyttä naisasiaa, ura ja naisten kohtaama väkivalta, pyöritellään aika paljon ja isoilla otsikoilla.

Kun taas käsitellään asioita, joissa miehillä menee huonommin, näkökulma tuppaa olemaan sukupuoleton, jos ei sitten keksitä, jotain naisnäkökulmaa (kuten vaikka silloin, kun lukion suuri ongelma oli tyttöjen väsyminen ja poikien syrjäytymien ansaitsi sivulauseen).

En kuitenkaan väitä, että olisin systemaattisesti asiaa tutkaillut.

Henry Laasanen kirjoitti...

"Jos joskus systematisoit noiden tilastojen esitystä"

Siitä voisi tosiaan kirjoittaa, kuinka globaaleja sukupuolitilastoja tarkastellaan vain naisten ongelmien näkökulmasta.

Kansakunta alennustilassa kirjoitti...

Lakialoite: Naisia ei saa varoittaa painoharjoittelun vaaroista Britanniassa (Daily Mail)

Harriet Harman was ordered to stop misleading the public about rape by an official inquiry report yesterday

...Rule Britannia!
Britannia rules the waves
Britons never, never, never
shall be the slavesJoku viisas on joskus todennut että: Whom by their own hand shall be the empire's lost

Anonyymi kirjoitti...

Tarkoitin tietysti systematisoinnilla sitä, että mies.asia-tilastot liitetään teoreettiseen kehykseen. Tuo YK:n raportti ei kyllä ihan teoria taida olla, mutta onhan se kuitenkin jonkinlainen auktoriteetti ja siellä kyllä viitataan tieteellisiin kirjoituksiin. Vähän se on vanha.

Olen satunnaisesti etsinyt verkosta tieteellistä esitystä elämänlaatuindikaattoreista, mutta ei ole tärpännyt. Poliittisia on helpompi löytää.

Tulee mieleen, että ainakin vihreillä ja demareilla on pyrkimyksiä vakiinnuttaa uusia hyvinvointimittareita BKT:n rinnalle. Saas kattoa, unohtuuko ja kuinka nopeasti pyrkimykset, kun havaitaan, että niillä voi mitata myös sukupuolten elämänlaatua.

Anonyymi kirjoitti...

Onko kenelläkään teistä mielipidettä ahtaaja-lakosta?

Homo kirjoitti...

Olisikohan jo aika unohtaa puheet siitä, että vauvan elävältä haudannut tyttö oli viaton ja kiltti tyttö, jolle tuli vain hölmö päähänpisto? Mitäköhän päähänpistoja tällaisella taustalla vielä tulee myöhemmällä iällä vastaan?:

Vauvan siepannut hautasi myös koulutovereitaan

...
Tyttö oli myös kertonut kavereilleen, ettei pidä erityisemmin pienistä lapsista. Hän oli useasti leikkinyt tovereidensa kanssa lumeenhautaamisleikkejä.
...

Homo kirjoitti...

Tuosta ihrasäkkinartusta tulikin mieleeni kuinka eilen pelkäsin terveyteni puolesta kuinka tuollainen superläski narttu onnistui lyllertämään bussissa eteeni istumaan. Istuinten rakenteet vaikuttivat epäilyttävän heiveröisiltä suhteessa nartun elopainoon, etenkin kun alapuolinen tuki oli vinottainen. Onneksi pääsin pakoon ennen kuin istuin olisi tonnin ihrasäkkeineen romahtanut päälleni ja liiskannut minut.

Anonyymi kirjoitti...

"Onko kenelläkään teistä mielipidettä ahtaaja-lakosta?"

Kyllähän meillä,mut jos annettais olla,menee riitelyksi.
Vai tarkoittaako kaima noin niinkuin
tasa-arvomielessä... ahtaajat taitaa
olla enimmäkseen miehiä... ovat aiheuttamassa suurta vahinkoa Suomen
taloudelle jne.

Homo kirjoitti...

Suomessa luultavasti narttu selviäisi muutaman kuukauden ehdollisella vankeudella lapsen surmasta:

Äiti tunnusti vauvojensa murhat - kätki pussissa kellariin

...
Nainen on kertonut poliisille joko kuristaneensa tai tukehduttaneensa lapset.
...

Äitiä syytetään kuuden vauvansa surmaamisesta Ranskassa

Anonyymi kirjoitti...

TÄNÄÄN:

Silminnäkijä: Lähestyminen kielletty

TV2 Klo: 22.05 Pvm: 15.03.2010

Onko lähestymiskiellosta oikeaa hyötyä - voiko siitä olla jopa haittaa? Arjestaan kertovat he, jotka elävät pelossa päivittäin - ja he, joilta lähestyminen on kielletty. Toimittaja Ami Assulin.

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkä asevelvollisuus menee näiden ihmisten kohdalla?

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2010031511300081_ul.shtml

Hannele mummu kirjoitti...

Oikeaoppisesti et ole tainnut kuntosalissa edes käydä, riippuu mitä lihaksia treenaa, 2½ kg ihan sopiva tiettyihin selkäharjoituksiin ja vaikka triceps brachialis.

Hannele mummu kirjoitti...

(En ole kuullut että asevelvollisuudella olisi jotain tekemistä sukupuolen kanssa??)

Anonyymi kirjoitti...

"Uusi Kino: Todellinen luonne (K11) YLE TV1 22.39 - 22.50

Väkivaltaisuuteen taipuva vaimoansa ja lastansa rakastava isä yrittää ansaita perheensä luottamuksen takaisin. O: Barney Elliott, Iso-Britannia/2007."

Anonyymi kirjoitti...

"Uusi Kino: Pehmo (K11) YLE TV1 22.25 - 22.39

Lukuisilla festivaaleilla palkittu lyhytelokuva isästä, joka kokee uudelleen lapsuuden pelot; pahimmalla mahdollisimmalla hetkellä. KK+O: Simo Ellis. T: Bub, Iso-Britannia/2006"

Anonyymi kirjoitti...

"Silminnäkijä: Lähestyminen kielletty YLE TV2 22.05 - 22.35

Onko lähestymiskiellosta oikeaa hyötyä - voiko siitä olla jopa haittaa? Arjestaan kertovat he, jotka elävät pelossa päivittäin - ja he, joilta lähestyminen on kielletty. Toimittaja Ami Assulin."

Anonyymi kirjoitti...

TS 15.3.2010, Salla Tuomola:
Suomen väkivaltatilastot yhä Länsi-Euroopan huipulla
Hassi: Sukupuolten epätasa-arvo näkyy väkivallan määrässä

[Toimittajan virheellisiä väitteitä ja kielioppivirheitä, sitten lainaus Hassilta:]
-Suomi on sukupuolten tasa-arvoisuudessa maailman kärkimaita, mutta ei kuitenkaan aivan etujoukossa. Tämä tulee esiin nimenomaan naisiin kohdistuvan väkivallan määrässä suhtautumisessa raiskauksiin."

[Lisää liipalaapaa, sitten:] Hassi viittaa tutkimukseen, jonka mukaan miesten ylivalta, yhteiskunnan hierarkkisuus ja miesten väkivalta limittyvät kulttuurisesti toisiinsa.
-Nämä tekijät voimistuvat tai lievenevät samanaikaisesti. Pahimmillaan ne ovat patriarkaarisissa diktatuurivaltioissa, vaikkapa tämän päivän Iranissa.
--
Ehkä joskus Hassi päähän saadaan tungettua totuus suomalaisten väkivaltatilastojen kertomasta todellisuudesta. Sitten hänelle selviää, että Suomi ei ole erityisen väkivaltainen. Lisäksi hän saa tietää, että naiset ovat vähintään yhtä väkivaltaisia kuin miehet lähsisuhteissa. Mitä sitten tapahtuu. Onko miten tapaa, millä Hassi ja muut paskiaiset pystyvät pyristelemään irti tyylikkäästi feminismin valheiden verkosta? Mitä tapahtuu patriarkaattiteorialle? Vaihtaako hän sen matriarkaattiteoriaan? Vai palaako Stalinin oppilaaksi?

Henry Laasanen kirjoitti...

"Oikeaoppisesti et ole tainnut kuntosalissa edes käydä, riippuu mitä lihaksia treenaa, 2½ kg ihan sopiva tiettyihin selkäharjoituksiin ja vaikka triceps brachialis."

En minä noin pienillä painoilla kehtaa harjoitella. Maine karskina sosiologina kärsisi liikaa. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Hannele mummun täytyy olla parodia jostakin. Vaikea vain keksiä mistä tarkalleen ja miksi.

"Onko kenelläkään teistä mielipidettä ahtaaja-lakosta?"

Turboahtaaja-Heiskalan lakosta?

Henry Laasanen kirjoitti...

http://totuusradio.wordpress.com/2010/03/15/tyon-feminisoituminen-13-tyo-ja-feminismi/

tänään klo 22-24

Glowing_ kirjoitti...

http://www.vihreatnaiset.fi/helsinki/?p=184

"tuskin kukaan kiistää, että lähisuhdeväkivalta on mitä suurimmissa määrin sukupuolittunut ilmiö. Sukupuolittuminen vain ilmenee siinä monimutkaisemmin kuin mitä prosenttikeskustelun kautta ylipäätään voidaan käsittää."

... ja kommenttejani...

Anonyymi kirjoitti...

"muijat on muijii ja äijät on äijii
ja kun äijät juo, muijat pitää päät kiinni"

Immun herkkää filosointia televisiossa.

Anonyymi kirjoitti...

Asevelvollisuuslaki

Jokainen miespuolinen Suomen kansalainen on asevelvollinen sen vuoden alusta, jona hän täyttää 18 vuotta, sen vuoden loppuun, jona hän täyttää 60 vuotta, jollei jäljempänä toisin säädetä.

Jorma kirjoitti...

"Ehkä joskus Hassi päähän saadaan tungettua totuus suomalaisten väkivaltatilastojen kertomasta todellisuudesta."

En usko. Hassi on koko elämänsä kieltänyt tosiasiat. Sille hänen koko maailmankovansa rakentuu. Tyypillinen feministi siis.

Anonyymi kirjoitti...

Hannele!

Ei täällä kannata kommentoida. Paitsi jos haluaa vain haukkuja niin sitten kannattaa. Tämän blogin vaki kommentoijat ovat täysin järkeä vailla.

Anonyymi kirjoitti...

Jormakin on aloittanut pakkomielteisen vihakommentoinnin jo varhain aamulla.

Jorma kirjoitti...

"Jormakin on aloittanut pakkomielteisen vihakommentoinnin jo varhain aamulla."

Jösses sentään. Ketähän tässä nyt on oikein vihattu ja miten?

Anonyymi kirjoitti...

"Hannele!
Ei täällä kannata kommentoida. Paitsi jos haluaa vain haukkuja niin sitten kannattaa. Tämän blogin vaki kommentoijat ovat täysin järkeä vailla."

Osoita mistä Hannele mummun kommentista löytyy järjen hiven. Jätetään nyt huomiotta tuo puntilla käyntiin liittyvä huomautus, joka mahdollisesti on järjellinen.