maanantaina, huhtikuuta 26, 2010

Reclaiming Masculinity

Exclusive: Reclaiming Masculinity

The College Degree Gap: Young Women Outnumber Men at Every Level

Multiple factors at work in ‘gender wage gap': Sexism may play a role, yes, but women are also clocking fewer hours.

White Nationalism? More like White Knight Nationalism
Where did the false rape industry start? It wasn’t with feminists. The KKK (Ku Klux Klan) had their own version of the false rape industry white women would make false accusations of black men. Drop the racial terms and it’s no different the the current feminist false rape industry. Take a look at what happened during the Rosewood Massacre. A woman lies about being beaten and raped and a random black man living in Rosewood gets lynched. Then a massive battle between white men and black men happened where at least several men got killed. Multiple men died all because a woman lied about rape, but the Rosewood Massacre is not properly recognized as being part of the false rape industry because race was involved.

Piilovittuilu

Miesasiamies, miestutkija ja tasa-arvopoliitikko

9 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

iHilavitkuttimet ja seksuaalinen vetovoima

"Piilovittuilu"

Jos toimittajan uran tähtihetki on jollekin tukiaiselle vittuilu, niin ei kovin vahvasti mene.

Jorma kirjoitti...

"Jotenkin sitä haluaisi uskoa, että olisi vielä elämänalueita, joilla hintalaput ovat tarpeettomia."

Ei tämä ole mikään uskon asia.

"Jos näkee ihmisten välisen kanssakäymisen vain hyödykkeiden vaihtamisena toisiin, ei ehkä ihan hirveästi kannata ihmetellä, jos huomaakin jäävänsä yksin."

Yksin jää varmasti, jos ei kykene ymmärtämään markkina-arvoaan.

Henry Laasanen kirjoitti...

iHilavitkuttimet ja seksuaalinen vetovoima

"Nykyisin yksinäiset miehet etsivät internetin ihmemaassa selitystä yksinäisyydelleen jostain, jota he kutsuvat ihmissuhteiden markkina-arvoteoriaksi."

Yleinen tasa-arvo kirjoitti...

Päivi Lipposen "munalliset naiset" US on mielenkiintoinen kotkotus sekin ;-)

Homo kirjoitti...

Tämä vuosituhannen palkkakilvan voittajia ovat Taloussanomien selvityksen mukaan ennen kaikkea lääkärit, hoitajat ja ahtaajat. He ovat keränneet vajaassa kymmenessä vuodessa suurimmat, peräti yli 40 prosentin palkankorotukset. Katso yli 200 ammatin palkkatiedot.

...
Tilastoissa suurimman ponkaisun – 49,9 prosenttia – ottaneista johtavista ylihoitajista Avela täräyttää:

– Ansiot vuonna 2001 olivat alle 3 000 euroa. Se oli hävyttömän vähän, ja kuvaa yleistä hoitopuolen aliarvostusta palkkauksessa.

Miesvaltaisten alojen
kehitys junnaa

Häviäjiä tilastojen perusteella ovat olleet miesvaltaiset ammatit. Niissä ansiokehitys junnasi jo ennen kuin talouden syöksy alkoi todella purra.
...

Jotain poimintoja:

-Osastonhoitaja sairaalassa: 3216
-Johtava ylihoitaja: 4457
-Linja-auton kuljetta: 2261
-Agrologi: 2345
-Vanhempi konstaapeli: 2928
-ATK-suunnittelija: 2866
-Palomies: 2647
-Notaari: 2341

Homo kirjoitti...

Finding love online, despite health problems

Homo kirjoitti...

Päivän sana

...
Syytetyistä - oli joukko kovia kantelijoita, joista kannatti tilata entisyysasiakirjat. Niiden määrästä ja laadusta kyllä näki, millainen henkilö oli kysymyksessä.

Hurja esierkki: neiti X oli asianomaistajana väkisinmakaamista koskevassa jutussa. Vain osa HO:n tuomareista tiesi, että hänellä oli näitä juttuja joka viikko ja aina sama skenaario - ravintolasta oli lähdetty asunnolle yhdessä. Useissa tapauksissa syyttäjä ei ollut tuntenut henkilöä, vaan oli syyttänyt, vaikka epäilty oli todistanut eronneensa asianomistajasta alaovella...

Tosi raa'asti yleistäen: poliisit, syyttäjät ja tuomarit oppivat tuntemaan myös henkisesti häiriintyneet, joita ainakin minun aikanani esiintyi yllättävän paljon rikosjutuissa.

Jorma kirjoitti...

"Ansiot vuonna 2001 olivat alle 3 000 euroa. Se oli hävyttömän vähän, ja kuvaa yleistä hoitopuolen aliarvostusta palkkauksessa."

Kuten edellä olevista luvuista näkyy, on muilla aloilla paljon enemmän aihetta rutinaan kuin hoitajilla. Tämä on yksi keskeisistä syistä, miksi palkkatasa-arvosta on keskusteltava kriittisesti. Nykylinja on jo johtanut tilanteeseen, jossa miesvaltaisia aloja syrjitään palkkauksessa.

Miksi edes nostaa esille vuoden 2001 tilannetta? Eikö uudempia lukuja ole muka saatavilla?

Lisäksi, hoitoalan työn vaativuus vaihtelee suuresti. Monin paikoin työ on kaikkea muuta kuin hektistä ja aikaa taukokahvitteluun piisaa.

Vortac kirjoitti...

Jorma, hyvin sanottu. Lisäksi tuossa käytetään termiä 'arvostus', ikäänkuin palkat määräytyisivät 'arvostuksen' mukaan joka alalla, ikuisesti ja aina, aamen.

Tämä on vain hämäävää femakkaretoriikkaa, jonka tarkoituksena on kytkeä tuo sana termiin 'tasa-arvo', jotta sitä voidaan helpommin käyttää lyömäaseena jne..

- Vortac