tiistaina, toukokuuta 25, 2010

Ei miehiä matkoille

Lääkefirma syrji naisia – sai 190 miljoonan sakot

Tarvittaisiinko naistenpäivän vastapainoksi miestenpäivä?

Kohti sukupuolineutraalia yhteiskuntaa

Matkailuterveyden suurin edistysaskel olisi, jos 18–35-vuotiaiden miesten matkat kiellettäisiin kokonaan.

Raiskauslainsäädännön muutoksia Britanniassa ja Intiassa

16 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Vihreät miehet ovat perustaneet työryhmän pohtimaan valtakunnallisen miestenpäivän perustamista Suomeen."

Ihan hyvä idea. Kovin helpolla ei näitä erilaisia "päiviä" lanseerata. Tarvitaan laajapohjaista toimintaa, jos jotain pysyvää ja näkyvää halutaan saada aikaan.

Jorma kirjoitti...

"Kaiken kaikkiaan näen, että vihreät ovat oikealla suunnalla."

Marko Kivelä on turhan fiksu mies Vihreisiin.

Tiedän kyllä, ettei muidenkaan puolueiden tasa-arvolinjauksissa ole kehumista, ja olen toki tyytyväinen, että vihreistä löytyy ainakin joitakin, jotka yrittävät, mutta edelleen Vihreät on feministinen puolue. Tämä ideologinen painolasti on kerta kaikkiaan heivattava yli laidan, jos halutaan mennä eteenpäin.

Jorma kirjoitti...

Kampaamot rikkovat lakia – ”Syrjinnän loputtava”

Kylläpä on taas tasa-arvovaltuutettu kovasti äänessä. Mutta annas olla, kun syrjintä kohdistuu miehiin - silloin on hiljaista kuin huopatossutehtaalla.

Jape kirjoitti...

Kaikilla miehillä ei seissyt - onneksi

Minua kiinnostaa mikä tulee olemaan naisen tuomio. Tapauksiahan on reilusti enemmän kuin siinä taannoisesta tapauksessa jossa syytettynä oli suomalaismies (nimeä en nyt muista). Kuten jo tuosta "otsikosta" voi päätellä, koittaa tuo nainen päästä kuin lehmä veräjästä...

Ebe kirjoitti...

Ketä oikeasti kiinnostaa tuollaiset paskantärkeät-päivät? Oikea ratkaisu olisi poistaa naistenpäivä, ei lisätä miestenpäivään.

Homo kirjoitti...

Jorma, jospa nuo kampaamoasiat hoidettaisiin samalla tavalla kuin tasa-arvovaltuutetun hyväksymät kaksi naista yhden hinnalla -laivamatkat yms. Eli perushinta olisi kaikille kalliimpi, mutta sitten olisi vähän väliä kampanjoita, jolla vain miehet saisivat hiustenleikkuun halvemmalla.

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jorma kirjoitti...

"Jorma, jospa nuo kampaamoasiat hoidettaisiin samalla tavalla kuin tasa-arvovaltuutetun hyväksymät kaksi naista yhden hinnalla -laivamatkat yms."

Niinpä. Käytännössä kaikki tällaiset "kampanjaluontoiset" alennukset on suunnattu naisille, joten ne tosiasiallisesti asettavat miehet naisia huonompaan asemaan.

MikkoAP kirjoitti...

http://www.dailymail.co.uk/femail/article-1281301/Number-women-40-giving-birth-trebles-past-decades.html

Yli nelikymppisten synnyttäjien lukumäärä kolminkertaistui kahdessa vuosikymmenessä.

Erityisen mielenkiintoisia ovat nuo naisten kommentit tuolla kommenttiosiossa.

Järjettömän vihamielisiä sitä totuutta kohtaan, että lapset kannattaisi oikeasti hankkia nuorina.

Sama reaktio nähdään myös silloin, kun joku artikkeli yrittää totuudenmukaisesti kertoa, kuinka tehottomia hedelmällisyyshoidot opikeasti ovat etenkin noilla 40 + akoilla.

Homo kirjoitti...

Kampaamoiden hinnoitteluista en tiedä mitään. Minä käyn parturissa, kuten kaikki tuntemani miehet. Palvelu on näissä kahdessa hiustenhoitolaitoksessa erilainen, ja niin on sitten luonnollisesti hintakin.

Tasa-arvovaltuutetun tehtävänä näyttää olevan vain naisasian yksisilmäinen ajaminen. Kun miehiin kohdistuu selvää syrjintää, niin tasa-arvovaltuutettu on sitä poikkeuksetta puolustelemassa. Ei ole puututtu naisten kuntosaleihin, joihin miehet eivät edes pääse asiakkaiksi, ei senssilinjojen hinnoitteluun, ei American Car Show'n hinnoitteluun jne.

Huippuna oli se, että naisasiajärjestö Naisasialitto Unionin sallittiin rekrytoida palvelukseensa vain naisjuristeja. Tasa-arvovaltuutetun mielestä tässä rekrytoinnin sukupuolisyrjinnässä ei ollut mitään ongelmaa, koska Naisasialiitto Unioni ilmoitti pitävänsä miesjuristeja kykenemättöminä hoitamaan naisasiakkaiden asioita ja koska Naisasialiitto Unioni väitti, että sen tavoitteena olisi muka sukupuolten välisen tasa-arvon edistäminen. Tätä tavoitetta siis toteutettiin harjoittamalla sukupuolisyrjintää rekrytoinnissa.

Ehkä kampaamojen kannattaisi myös ilmoittaa tavoitteekseen sukupuolisyrjinnän vastustamisen. Sitten ne saisivat pitää yllä miten syrjivää hinnoittelua tahansa.

Homo kirjoitti...

Raiskauksista eniten ilmoituksia Ruotsissa

Ruotsin poliisin salainen ase - spermakoirat

Jorma kirjoitti...

Suomenruotsalainen humoristi

"Wallinin mielestä Biaudet’n ja Hyssälän nimityksiä kritisoidaan, koska he ovat naisia, ja nimitysten arvostelussa on mukana ”yritystä kampittaa työtä tasa-arvon lisäämiseksi yhteiskunnan huipulla”.

Tai sitten Hyssälä ja Biaudet vain sattuvat olemaan naisia, ja RKP:n puheenjohtaja haluaa esimerkillään meille maailman, jossa hölmöyttä ei voi kritisoida, jos siihen osallistuu naisia, koska silloin me olemme taas tuhoamassa tasa-arvoa."

Outokumpu poistatti tyttökalenterit "Siveetöntä!"


No, jos tuo on siveetöntä, niin suuri osa suomlaisista naisista pitäisi poistaa katukuvasta kokonaan. Enemmän paljasta pintaa näkee Helsingin keskustassa ruuhka-aikaan.

Anonyymi kirjoitti...

Ketä oikeasti kiinnostaa tuollaiset paskantärkeät-päivät? Oikea ratkaisu olisi poistaa naistenpäivä, ei lisätä miestenpäivään.

Olen samaa mieltä. Ei mikään miespäivä mitään miesten oikeita ongelmia poistaisi, päinvastoin, se loisi ILLUUSION siitä, että ongelmat ollaan poistettu tai poistamassa, ja sitten siihen voitaisiin aina vedota, kun miehet kysyvät, että miksei miesten hyväksi tehdä mitään.. "Onhan meillä jo tehty, meillähän on miestenpäivä, joten mitä kitiset enää?!"..

Tuollainen ampuisi miesliikettä pahasti nilkkaan.

Keskittykäämme parantamaan itse sairaus, älkääkäämme (?) jääkö nypeltämään siis pelkkien vähäpätöisten oireiden kimpussa.

- Vortac

p.s. Nyt en tiedä yhtään, miten tuo 'älkää'-sana vääntyy siihen muotoon, johon haluaisin, joten se voi olla nyt hieman virheellisesti kirjoitettu.

Anonyymi kirjoitti...


No, jos tuo on siveetöntä, niin suuri osa suomlaisista naisista pitäisi poistaa katukuvasta kokonaan. Enemmän paljasta pintaa näkee Helsingin keskustassa ruuhka-aikaan
.

Tossa pointti lienee, etteivät miehet pääsisi liian helpolla katsomaan naisellisia suloja.

Luulenkin siis, ettei naisia haluta rajoittaa katukuvassa, vaan koetetaan säätää lakeja ja säädöksiä, joilla -miehinen katse- ei enää sitten osuisi näihin tissivakojaan ja vesirajaansa avoimesti tyrkytteleviin akkoihin, joita ympäriinsä kaupungilla kävelee.

Ratkaisut ovat aina sellaisia, että miestä sanktioidaan ja sakotetaan - eihän nyt naisilta voi kieltää heidän seksuaalisen valtansa väärinkäyttöä ja visuaalista seksuaalista häirintää.. kyllähän NAISELLA PITÄÄ OLLA KOTKEUS! SIIS OI-KOTKOT-kot!

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Koira sen sijaan pystyy jopa käsipallokentän kokoiselta alueelta jäljittämään spermaa sentin tarkkuudella, kertoo poliisitarkastaja Elisabeth Holm Länsi-Götanmaan poliisista.

Mitäs jos joku on vain käynyt runkulla pusikossa, ja nainen valehtelee?

Minkäkokoinen on 'käsipallokenttä'? Onko sellaisia paljonkin? Eikö olisi ollut järkevämpää käyttää jotain hieman yleisemmin tunnettua mittaa.. ?

Miten yleistä käsipallo edes suomessa on?

Kummallinen uutinen joka tapauksessa - onkos poliiseilla myös sylkikoiria tai dildokoiria naispuolisten raiskareiden jahtaamiseen? Tai kenties pilluneste-koiria?

Alkaa jo kyrpimään, kun eläinkuntakin jo valjastetaan miesjahtiin, perkele.

Toisaalta, tossa voi olla se hyvä puoli, että alkaa selviämään, miten usein naiset valehtelevat raiskauksesta.. (tämä lienee syy, miksi nainen on niin usein 'niin shokissa, ettei pysty muistamaan, missä hänet raiskattiin'.. kun raiskausta ei ole tapahtunut, on vaikea nopeasti keksiä joku uskottava paikka, vai mitä?)

Kun toistuvasti käy niin, ettei mitään spermaa mistään löydy, niin eiköhän naisten valheet ala selviämään poliisillekin. Kunpa vielä tuomiot kovenisivat..

Naiset eivät joko tajua, tai heillä ei riitä sympatiaa sitä ajatusta kohtaan, että aidot raiskaustapaukset kärsivät näistä valeraiskausväitteistä.. kohta kukaan ei usko naista, joka huutaa tulleensa raiskatuksi, ja miten sitten käy heidän, jotka OVAT tulleet oikeasti raiskatuiksi?

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Ja muutenkin, kuinka ihmeessä jonkun pelkän spermanäytteen perusteella saadaan miehen henkilöllisyys selville? Alkaako meillä olla kohta käsissä yhteiskunta, jossa miehiltä vaaditaan vuotuinen (tai kuukausittainen) pakollinen spermanäyte poliisin talleholveihin pelkästään näiden naisten raiskausvalheiden vuoksi?

- Vortac