torstaina, kesäkuuta 03, 2010

Miljonääri on hot

Madeleine, 22: Tapailen vain miljonäärejä

EPÄKORREKTIA

Suomi tarvitsee aitoa tasa-arvoa

Rakkaudesta

Rape claims are falsified at an alarming rate

12 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Miesliike siis lähtee siitä, että feminismi on vallitseva järjestelmä? Onhan tämä nyt melkoisen keskiaikaista touhua. Apinoilla kun ei ole kuin yksi vallitseva järjestelmä ja se sattuu olemaan nimeltään biologia. Nyt todellisuus hylätään taas kerran, jotta päästäisiin edes teoriassa keskustelemaan vallankaappauksen tehneiden pöytiin."

Enpä ole sanottavammin havainnut merkkejä siitä, että miesliike olisi nöyristellyt tai hylännyt todellisuuden.

Kannattaa kuitenkin havaita ero tieteen ja politiikan välillä. Siinä missä kunnon tieteessä tavoitellaan totuutta, politiikassa tavoitellaan valtaa. Totuudella, mikä se sitten ikinä onkaan, on vain välinearvo poliittisessa pelissä.

On poliittinen tosiasia, että tällä hetkellä feministeillä on suuri valta suomalaisessa tasa-arvopolitiikassa ja -keskustelussa. Jos tämä valta-asema halutaan joskus murtaa, on turvauduttava hyvin monipuolisiin keinoihin. Feministit on pistettävä maistamaan omaa lääkettään. Feministien sukupuolikiintiö innostus laimenee esimerkiksi 100 %:lla varmuudella, jos vastavuoroisesti mieskiintiöitä ryhdytään soveltamaan siellä ja täällä.

Jorma kirjoitti...

"Vähemmistöillä ja enemmistöillä on kummallakin syrjintään liittyviä ongelmia, mutta niitä ei pidä korjata lisäämällä syrjintää toisesta suunnasta."

Syrjintä ei tosiaankaan vähene sillä, että sitä lisätään. Tämän luulisi olevan selvää kaikille, mutta eihän se ole.

Jorma kirjoitti...

"Jos NATO ei olisi ollut panemassa Neuvostoliitolle kovan kovaa vastaan, Suomenkin lipusta löytyisi sirppi ja vasara."

Kyllä. Vastaan pitää panna. Länsimaat, etenkään Yhdysvallat, eivät kylmässä sodassa paljon kainostelleet. Kaikenlaisia keinoja käytettiin kommunisteja vastaan, moraalisista kysymyksistä paljonkaan välittämättä. Kaiken maailman diktaaaattoreja tuettiin avokätisesti, kun käytiin taistelua demokratian puolesta kommunismia vastaan. Tarkoitus pyhitti keinot.

Sama pätee taistelussa feministejä vastaan. Koska asia on oikea, ovat kaikki keinot sallittuja.

Ile kirjoitti...

To 3.6.2010 klo 22.25 YLE TV1

Naisten kokemaa

Annie Lennoxin juontama dokumenttisarja naisiin ja tyttöihin kohdistuvasta väkivallasta. Tuotanto: UNIFEM. 1/7

Iloisiin katselemisiin. t. Ile

Jape kirjoitti...

"Mallina työskentelevä Madeleine pääsi rikkaiden miesten makuun Gold diggers -nettisivuston kautta, jossa on mahdollista tavata varakkaita miehiä"

Jotenkin nappiin osunut tuo nettisivuston nimi.

Onkohan Tuksu myös siellä?

Homo kirjoitti...

A woman who ripped off her ex-boyfriend's testicle with her bare hands has been sent to prison

Homo kirjoitti...

Tässäkö vaarallisimmat naistyypit? Kuulostaako tutulta?

Homo kirjoitti...

Yritys rajoittaa naisten seksuaalisen vallan käyttämistä, kun työpaikalla ei nartut saakaan pukeutua aina lutkamaisesti?:

Pidä napa piilossa töissä

Jorma kirjoitti...

Seksuaalinen häirintä ei ole loppunut eduskunnassa

"Seksuaalinen häirintä jatkuu edelleen eduskunnassa. Tuoreen tasa-arvoselvityksen mukaan kuusi prosenttia vastaajista on kokenut seksuaalista ja sukupuoleen perustuvaa häirintää."

Koska HS:n toimittajat tajuavat, ettei subjektiivisista kokemuksista kertominen todista minkäänlaisen häirinnän olemassaolosta?

"Vihjailevia kommentteja, härskejä vitsejä, katseita. Ei mitään valtavan vakavaa, mutta työpaikalle kuulumatonta, asiatonta käytöstä kuitenkin"

Näin luodaan työpaikalle pelon ilmapiiri ja ahdistava olo kaikille. Koskaan ei voi tietää, vetääkö joku tiukkapipofemakko herneen nenäänsä puheesta, vitsistä, katseesta tai eleestä. Ei ihme, jos fiksut ihmiset eivät enää halua kansan edustajaksi hakeutua.

Jorma kirjoitti...

Uuden lisäeläkkeen hinta on naiselle korkeampi

Vakuutusmaksuissa miehet maksavat usein enemmän, ihan vain sukupuolensa vuoksi. Autoiluun liittyvissä maksuissa esimerkiksi.

Koska naiset elävät keskimäärin pidempään, on vain oikein kerätä heiltä suurempia eläkemaksuja. Jos tätä ei hyväksytä, on vakutuusmaksuissa luovuttava miesten syrjinnästä.

Jorma kirjoitti...

Työeläkemaksujenkin pitäisi olla naisille kovempia, oikeudenmukaisuuden nimissä.

Anonyymi kirjoitti...

Tuoreen tasa-arvoselvityksen mukaan kuusi prosenttia vastaajista on kokenut seksuaalista ja sukupuoleen perustuvaa häirintää...

Ja mitähän eroa näillä mahtaa olla? Onko seksuaalinen häirintä jotenkin erilaista kuin 'sukupuoleen perustuva' häirintä?

Miksi ne mainitaan tällä tavalla erikseen?

Vai onko kyse yhtenäisestä termistä? Miksi ei 'seksuaalinen häirintä' riitä? Voiko olla seksuaalista häirintää, joka EI ole sukupuoleen perustuvaa - ja voiko olla sukupuoleen perustuvaa häirintää, joka EI ole seksuaalista?

Mitkähän kaikki inhimillisen käytöksen piirteet saadaan tällä tavalla kätevästi niputettua samaan pussiin, jossa raiskaus ja murha lojuvat..? Eipä tosta pitkä matka ole.

- Vortac