tiistaina, heinäkuuta 06, 2010

Bubjettileikkaukset naisille

Women 'to bear brunt of budget cuts' as unions call curbs on strike powers an 'act of war' (1)

Kun kaikkien kukkien annetaan kukkia niin...

Tutkija: Työuria voisi pidentää kotihoidon tukea lyhentämällä


Opiskelija syytti siivoojaa raiskauksesta - tarvitsi lisäaikaa läksyille

Tähti: Näin nappasin itselleni miehen!
Perryn mielestä hän sai Brandin kiinnostumaan seurustelusta, kun mies ei saanutkaan heti mitä halusi. Brand oli naistenmies ennen laulajan kanssa seurustelun aloittamista. Hänellä on huhujen mukaan ollut jopa 80 naista kuukaudessa.

Mies olisi halunnut lemmiskellä jo heti ensimmäisenä iltana, kun hän tapasi Perryn. Nainen ei kuitenkaan petipuuhiin suostunut vaan heitti Brandia vesipullolla ja näpäytti lemmiskelyä ehdottanutta miestä.

Miesasiamiesten kesäpäivät peruttiin

Näin tunnistat ATM:n

42 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Ruotsin feministit polttivat 100 000 kruunua protestina palkka-eroille

Homo kirjoitti...

Judge tells separating couple who both refuse to leave marital home to build 'divorce wall'

Homo kirjoitti...

Why brides are increasingly picking fatter bridesmaids to make themselves look better on their big day

Pauli Sumanen, emeritustutkija kirjoitti...

Taitaa olla Ruotsissa sama kuin Suomessa. Puhuvat ansioeroista ja sanovat "palkkaerot". Eihän se ole sama asia. Suomessa täysaikatyötä tekevien naisten keskimääräinen työaika on alle 35 tuntia viikossa ja vastaavien miesten yli 40 tuntia viikossa Tilastokeskuksen mukaan. Ja julkisuuteen päästetään sellaisia tilastoja (kuten www.samapalkka.fi eli samapalkkatoimikunta Pentti Arajärven johdolla), joissa tuo työviikon pituus oletetaan samaksi. Olen julkisesti luvannut 50 000 euroa sille, joka todistaa, että naiset saavat keskimäärin vähemmän palkkaa tunnin tehtyä työpanosta kohden kuin miehet. Eipä ole ollut tunkua hakemisessa. JA 50 000 EUROA ON VIISINKERTAINEN SUMMA TUOHON RUOTSALAISNEISTEN POLTTAMAAN VERRATTUNA.

Homo kirjoitti...

Feministit tuikkasivat tuleen kymppitonnin

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Radical Feminism: Women Are 'Fucked' by Men

Homo kirjoitti...

Suomessahan muuten eturauhassyöpään kuolee vuosittain noin 800 miestä. Siinä missä monissa tutkimuksissa mammografia on havaittu hyödyttömäksi tai jopa haitalliseksi, on eturauhassyöpien seulonnan hyödyllisyydestä saatu lisää näyttöä:

Ruotsalaistutkimus vaatii miehille "pappografia" -seulontaa

...
Ruotsalaistutkimukseen osallistui 20 000 miestä.Miehistä, joille tehtiin PSA-testi joka toinen vuosi, löydettiin 1 138 eturauhassyöpää, vertailuryhmästä, jolla seurantaa ei ollut, löydettiin 718 syöpätapausta. Asiasta kertoo Dagens Nyheter- lehti Tutkimus jatkuu edelleen. Lehden mukaan Ruotsin sosiaalihallitus ei ole nopeasti tuomassa eturahaussyöpään uusia hoitokäytäntöjä.
...
Näiden tulosten jälkeen on vaikea olla suosittelematta miehiä tekemään PSA-testejä. Nyt on saatu mustaa valkoisella siitä, että PSA-seulonta vähentää kuolleisuutta puolella, sanoo puolestaan tutkimuksesta vastannut professori Jonas Hugosson Sahlgrenin yliopistollisesta sairaalasta.Tutkimus julkaistaan The Lancet Oncology-lehdessä.
Ruotsin Eturauhassyöpäyhdistys pitää uusia tutkimustuloksia niin kiistattomana, että se haluaisi miehet säännöllisen selonnan piiriin.
...

Homo kirjoitti...

Critique of screening mammography

The use of mammography as a screening tool for the detection of early breast cancer continues to be debated. Critics point out that a large number of women need to be screened to find cancer. Kopans reminds us that since 1990, the death rate from breast cancer has decreased by almost 30% and points to studies in Sweden and the Netherlands that show two-thirds of the decrease in cancer deaths is due to mammography screening.[17] Keen and Keen indicated that repeated mammography starting at age 50 saves about 1.8 lives over 15 years for every 1,000 women screened.[18] This result has to be seen against the negatives of errors in diagnosis, overtreatment, and radiation exposure. Countercritics argue that the benefit is greater. The Cochrane analysis of screening indicates that it is "not clear whether screening does more good than harm". According to their analysis one in 2,000 women will have her life prolonged by 10 years of screening, however, another 10 healthy women will undergo unnecessary breast cancer treatment.[19] Newman points out that screening mammography does not reduce death overall, but causes significant harm by inflicting cancer scare and unnecessary surgical interventions.[20] Finally, a significant recent article points out that a successful screening program should result in an increase in the number of early breast cancers, followed by a decrease in the number of late-stage cancers. However this is not happening with current mammography screening. [21]

Ile kirjoitti...

Tiistain Iltalehti omisti leijonan osan lehden kantta palkkapropagandalle. Kuinka ne aina vaan jaksaa.
http://aikuisrokkia.blogspot.com/2010/07/iltalehdessa-matakuun-juttuja-jo-nyt.html

陳登陽 kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Jorma kirjoitti...

Eilen täällä taisi olla jotain teknisiä ongelmia kommenttien vastaanottamisen kanssa. Omat huomioni lähetin sitten kahdesti. No, samapa tuo.

Viharikollisia kaikki

"Ajatellaanpa vaikka tilannetta jossa muutama feministiaktivisti hyökkää Olemme heteromiehiä ja ylpeitä siitä-kulkueeseen. Tutkittaisiinko tekoa rangaistusta koventavana viharikoksena ja esittäisikö presidentti Tarja Halonen julkisen paheksuntansa teon johdosta? Epäilen ettei. Monet feministiset julkaisut sisältävät niin vihaa tihkuvia kannanottoja miessukupuolta kohtaan, että johonkin muuhun ryhmään kohdistettuna kyse olisi ilman muuta kiihotuksesta kansanryhmää vastaan ja viharikoksesta."

Homo kirjoitti...

Syntymäpäiväsankari Ringo Starr tuntee itsensä nuoreksi mieheksi

Tänään 70-vuotissyntymäpäiväänsä viettävä ex-Beatle on virkeä mies.

- Tunnen itseni 24-vuotiaaksi.
...

Homo kirjoitti...


Ruotsin työministeri eroaa myrskyisän huoltajuuskiistan takia


- Lapseni ovat minulle tärkeämpiä kuin työ, ura tai mikään muu.

Homo kirjoitti...

Itävallassa vaaditaan ammattiarmeijaa

Homo kirjoitti...

Cristiano Ronaldo maksoi lapsestaan miljoonia euroja

nawitus kirjoitti...

Munalla töihin

Homo kirjoitti...

Nuorten naisten sydänsurut tuovat rahaa Iranin rukouskauppiaille

Homo kirjoitti...

Petteri Järvinen pyrkii eduskuntaan Uudeltamaalta

Petterin haastattelu 80-luvulla

Katsokaapa Petterin haastattelua 80-luvulta. Haastattelu alkaa noin 6 min kohdalla.

http://www.yle.fi/elavaarkisto/?s=s& g=1&ag=86&t=377&a=3062

" Tytöt eivät käytä tietokonetta mielellään ja muistiakaan ei koneessa juuri tarvita."???

80 luvulta jo itsekin tietokoneita käyttäneenä lisämuistin osto oli jo tuolloin heti aluksi vastassa!
Näin ne visiot sitten toteutuivat?

Naisten oikeudesta tyttönimeen kova kiista Japanissa

Jesus Christ Supercop kirjoitti...

Tuo Ruukinmatruuna on todella tyypillinen feministi. Ei pääse kommentti moderoinnista läpi jos esim. huomauttaa että hänen "argumenttinsa" prostituutiota vastaan ovat ympäripyöreän mitäänsanomattomia tyyliin "mietipä sitä."

Homo kirjoitti...

Jotain potentiaalisesti kiinnostavia seikkoja sisältäviä vidoita:


Naisten huijaaja vierailee viihdejulkkiksena Jatkoajassa. Pertti Ylermi Lindgren kertoo Lenita Airistolle, miten nainen valloitetaan

Sumiaisten poikamiespankki

Naisvankien elämää Hämeenlinnassa

Naiset naisten asialla

Kolmoismurhaajan vaimo haastattelussa

...
Fouganthine tapasi nykyisen vaimonsa vankilomallaan kirjastossa. Alexandra Fouganthinen mukaan "sydämessä rupesi heti tuntumaan vipinää".
...
Vaimo on aiemmissa miessuhteissaan joutunut kokemaan rankkaa väkivaltaa nk. kunnon kansalaisten toimesta. Hän pitää Fouganthinea parhaimman luontoisena miehenä, jonka on tuntenut.

"Enhän mä nyt hyvänen aika olisi sellaisen ihmisen kanssa yhdessä, joka on vaarallinen", hän sanoo.

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Testosteronilla voittoon:


They found clear evidence of the 'winner effect,' in which a mouse that has just won a fight maintains elevated levels of testosterone and aggression, and is therefore more likely to win the next bout. Interestingly, the winner effect was strongest in mice that were fighting in their own cages — i.e., those that had home-field advantage."

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Jorma kirjoitti...

Sukupuolten palkkaerojen juuret historiassa

"Usein ajatellaan, että segregaatio on luonnollinen asiantila ja että naiset valitsevat itse matalapalkka-alat ja ovat siksi syyllisiä heikompaan palkkaansa. Naisvaltaiset pienpalkka-alat ovat kuitenkin muotoutuneet pienpalkka-aloiksi juuri siksi, että ne ovat naisvaltaisia. Alun perin naiset tulivat työmarkkinoille hoivatyöhön sekä teollisuuden aloille, jotka vakiintuivat alusta asti pienipalkkaisiksi."

Heikko, niin kovin heikkoa on selittely. Historia ei sanele tätä päivää. Edelleen on turha itkeä, kun tiedossa hyvin on se, mitkä alat ovat pienipalkkaisia, jos itse sinne omasta vapaasta tahdostaan hakeutuu.

On jotensakin outoa, ettei tällekään tutkijalle ole valjennut yksityisen ja julkisen sektorin palkanmaksukyvyn erilaisuus.

Jorma kirjoitti...

Ihmiskauppa otetaan tarkempaan syyniin

Työryhmä tulee varmasti esittämään seksipalvelujen ostamisen kriminalisointia. Niin hullua on meininki, vaikka ihmiskauppatapauksia ei ole tahtonut millään löytyä.

Jos viranomaiset olisivat oikeasti kiinnostuneita hyväksikäytön, veronkierron yms. rikollisen toiminnan kitkemisestä, he eivät haaskaisi aikaa ja resursseja tällaiseen, vaan vahvistaisivat valvontaamm. rakennusalalla ja ravintolabusineksessa. Siellä harmaa talous, veronkierto ja ulkomaisen halpatyövoiman hyväksikäyttö rehottavat.

Jorma kirjoitti...

"Alexandra Fouganthinen mukaan "sydämessä rupesi heti tuntumaan vipinää"."

Kyllä "pahoille pojille" aina ottajia löytyy.

Tällainen on Porvoon surmista epäilty

"Vuonna 1996 hevosmiehen ammattia harjoittanut mies sai elinkautisen tuomion vaimonsa murhasta, joka tapahtui edellisenä syksynä."

ja

"Mukana ampumisvälikohtauksessa oli mukana myös pääepäiltyn uusi vaimo. Hän oli kuljettajana autossa, josta laukaukset ammuttiin.

Pääepäillyn uusi vaimo odottaa lasta."

Jorma kirjoitti...

Hyvät veljet

Kaarina Hazard on taas vauhdissa. Koville se ottaa, olla miehiävihaava femakko.

Jorma kirjoitti...

Seulonta saattaa vähentää eturauhassyöpäkuolleisuutta lähes puolella

Homo kirjoitti...

Toivon mukaan eivät onnistuneet tuhoamaan uhrinsa silmää tai sukupuolielimiä pölynimurilla:

Tytöt pahoinpitelivät miehen pölynimurilla

Kaksi skotlantilaista teinityttöä on oikeudessa sadistisesta pahoinpitelystä, uutisoi Sun-lehti.

16- ja 17-vuotiasta tyttöä epäillään 21-vuotiaan miehen julmasta pahoinpitelystä. Miehen kuvaillaan olevan älyllisesti rajoittunut.

Syytetyt saapuivat oikeussaliin tiistaina hymyilleen ja virnuillen.

Väitteiden mukaan mies olisi koskenut toista tytöistä sopimattomasti, jonka seurauksena pahoinpitely alkoi. Mies kiistää syytökset koskettelusta.

Syyttäjä Liz Miller kuvailee tapahtumien etenevän siten, että tytöt kohtasivat miehen ja löivät häntä metallitangolla päähän sekä muualle kehoon 16 kertaa.

Uhri pakeni tyttöjä kylpyhuoneeseensa pesemään verisiä kasvojaan, mutta tytöt seurasivat syyttäjän mukaan miestä sisään.

Pölynimuri silmään
ja sukuelimiin

17-vuotiaan tytön kerrotaan ottaneen pölynimurin ja työntäneen sen uhrin silmään samalla käynnistäen laitteen.

Tämän jälkeen miehen farkut vedettiin alas, ja tytöt jatkoivat pahoinpitelyä imurilla kohdistaen sen miehen sukuelimiin.

Pahoinpidelty valitti ja ääntelehti kivusta sekä pyysi tyttöjä lopettamaan.

Tämän jälkeen 16-vuotias otti sytyttimen ja sytytti miehen farkut tuleen.

Koko tapahtuma kuvattiin videolle 19-vuotiaan asunnossa olleen henkilön toimesta.

Oikeudessa kumpikaan kylmäkiskoidesti käyttäytyneistä syytetyistä ei suostunut katsomaan videota.

Homo kirjoitti...

Jorma tuossa uutisessa jätetään valitettavasti mainitsematta se, että esimerkiksi eturauhasyhidstys haluaisi alottaa seulomiset heti. Tuossa taas hurskastellaan turhilla diagnooseilla ja että sen takia ei voida aloittaa seulontoja, vaikka seulonnat säästäisivät vuodessa satojen miesten hengen.

Tietenkin diagnostiikan paraneminen ja paremmat arviot syövän kehittymisestä olisivat hyödyllisiä, mutta on ihmeellistä, että niiden perusteella katsotaan että riski turhista hoidoista on niin suuri, että on parempi antaa useamman sadan miehen kuolla vuosittain kuin antaa miehille itselleen päätösvaltaa siitä, että ovatko he valmiita mahdollisesti turhiin hoitoihin haittavaikutuksineen - vai haluavatko he koettaa onneaan syövän kanssa ilman hoitoa.

Vastaavasti on muissakin syöpäseulonnoissa aivan samassa mittakaavassa vääriä hälytyksiä, eikä kaikki muutkaan syövät etene kovin aggressiivisesti. Toisaalta taas joissain tapauksissa syövät ovat niin aggressiivisesti leviäviä, ettei mikään hoito yleensä auta pelastamaan henkeä.

Jorma kirjoitti...

"Tuossa taas hurskastellaan turhilla diagnooseilla ja että sen takia ei voida aloittaa seulontoja, vaikka seulonnat säästäisivät vuodessa satojen miesten hengen."

Turhia diagnooseja tehdään myös rintasyöpä ja kohdunkaulasyöpäseulontojen perusteella, mutta eipä se ole saanut niistä luopumaan.

Nämä naisten syövät ovat myös sellaisia, että epäterveillä elämäntavoilla voi nostaa niiden riskiä suuresti. Mutta silti niitä seulotaan. Miesten kohdalla vain todetaan, että sai mitä ansaitsi.

Homo kirjoitti...

Tiettyjen rintäsyöpäriskiä nostavien BRCA-geenien mutaatiota kantaville naisille tarjotaan muuten mahdollisuutta poistaa rintansa, vaikkei syöpää olisi edes havaittu. Tämä siitä huolimatta, etteivät nämä geenit tarkoita, että väistämättä saisi syövän, vaan ainoastaan, että riski saada syöpä on kohonnut.

On muuten näyttöä siitä, että BRCA-mutaatiot ja eräät muut geneettiset poikkeamat liittyvät myös kohonneeseen eturauhassyöpäriskiin.

Homo kirjoitti...

Preventive Mastectomy: Questions and Answers

Homo kirjoitti...

Tämän lääkkeen "sivuvaikutuksena" on muuten se, että se estää kaljuuntumista:

More Men Are Urged to Take Drug Against Prostate Cancer

Homo kirjoitti...

Finasteride Does Not Increase the Risk of High-Grade Prostate Cancer: A Bias-Adjusted Modeling Approach

...
Therefore, men undergoing regular prostate cancer screening or who express an interest in cancer prevention should be informed of the opportunity to take finasteride for preventing prostate cancer.

Homo kirjoitti...

Käsi ylös niillä, jotka ovat kuulleet lääkäriltään (eikä esimerkiksi lukeneet netistä) tuosta verraten edullisesta lääkkeestä, jolla voi pienentää riskiä eturauhassyöpään?

Tuota lääkettä myydään myös alhaisemmalla pitoisuudella kaljuuntumisen ehkäisyyn, mutta siinä on patentti vielä voimassa ja hinta varsin suolainen (noin pari euroa per päivä). Tosin jos vain saa lääkärin kirjoittamaan reseptin tuohon vahvemman pitoisuuden tablettiin, joka on varsinaisesti tarkoitettu eturauhasen hyvälaatuiseen liikakasvuun, niin sen pillerin voi pilkkoa, jolloin lääke on käytännössä ilmaista (pillerin saa 0,13 eurolla ja neljään osaan pilkkomalla hieman runsaan päivän annos maksaa silloin noin 3 senttiä).

Homo kirjoitti...

Eturauhasversioon taitaa vielä saada jotain KELA-korvauksiakin.

Vortac kirjoitti...

"Enhän mä nyt hyvänen aika olisi sellaisen ihmisen kanssa yhdessä, joka on vaarallinen", hän sanoo.

Tämä quote olisi laitettava mukaan joka kerta, kun joku väittää naisten pystyvän loogiseen ajatteluun.

Akka on siis valinnu pahoja poikia, ja ainoastaan pahoja poikia koko elämänsä ajan, ja sitten valitsee kolmoismurhaajan, ja pystyy vielä kirkkain silmiin sanomaan noin nolon ja selvästi paikkansapitämättömän lauseen.. Mitäpä tuohon edes voisi enempää kommentoida.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tuo quote on itseasiassa samaa luokkaa naisille liian tyypillistä ajattelua kuvaavan toisen quoten kanssa, jonka muistan joskus lukeneeni jostain TV-chatista..

Oli ilmeisesti kyse siitä, haluaako nainen jatkaa miehen kanssa, joka ei halua lasta, kun nainen itse haluaa lapsen.. kommentti meni jotenkin näin;

"Ajattele, kumman haluat mieluummin - väkivaltaisen, uskottoman, alkoholistisian, vai söpön nyytin, joka rakastaa sinua ikuisesti?"

Tuohon on jo vaikea keksiä mitään nasevaa lasautusta, kun kommentti itse on niin älyvapaa (misandristisuudesta nyt puhumattakaan).

On valitettavaa, miten yleistä tällainen vastuuton ja miesvihainen ajattelu on. Otetaan murhaaja mieheksi, ja koetetaan rationalisoida hänet 'turvalliseksi' mieheksi. Pelätään nörttejä, jotka eivät koskaan uskaltaisi nostaa hiuskarvaakaan naista vastaan. Ja sitten luullaan, että ihmisen maailmaan tuomiselle ainoa tarpeellinen motiivi on valheellinen, idealistinen ajatus 'söpöstä nyytistä, joka rakastaa itsekästä lehmää ikuisesti'..

Naisille tyypillisen ajattelun parodisointi on siksi vaikeaa, kun se on tosiaan juuri niin käsittämättömän kaukana järjestä ja logiikasta, että 'överimpää' on jo aika mahdotonta keksiä.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

- Heillä kaikilla oli pieniä punaisia pilkkuja korvan takaosassa, sanoi Pham Thi Hong uutistoimisto AP:lle Hanoissa..

Tuota noin .. miten tämä muka perustuu akupunktioon? Uutisessahan lukee, että testi perustuu akupunktioon. Joidenkin punaisten pilkkujen olemassaolohan taas ei mitenkään liity akupunktioon, joka on tieteellinen energiakanaviin ja akupisteisiin perustuva parannusmetodi!

Se, mitä ihossa on tai ei ole, on aivan eri asia kuin se, mitä lääkäri -tekee- potilaalle. Akupunktio kuuluu jälkimmäiseen ryhmään, se ei ole mikään "ennustetaanpa ihon kuvioista"-haihatus. Se on toimenpide, joka suoritetaan ihmiselle, kun halutaan tietyn asian tapahtuvan - vaikkapa nyt ihmisen paranevan jostain vaivasta.

Täytyy sanoa, että tuo pilkkuteoria on jopa minulle liian paksua. Sekin vielä, että homoseksi ja masturbaatio ei vaikuttaisi moisiin pilkkuihin - mistä ne pilkut voivat tietää, millaista seksiä on harjoitettu? Tuo mummeli ei näytä kovin hengen jättiläiseltä muutenkaan, ja lisäksi hän on nainen - naisen sanaa ei kannata uskoa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tässä toinen, englanninkielinen linkki tuohon samaan pilkkujuttuun;

http://www.cbsnews.com/8301-504083_162-20009657-504083.html

Siitä paljastuu, että ilmeisesti miespuolinen, kokenut akupunkturisti pitää tuon mummelin väitteitä tuulesta temmattuina.

Jotta tarinan toinenkin puoli tulisi ilmi..

- Vortac