tiistaina, heinäkuuta 20, 2010

Chatista seuraa

Toimittaja tekeytyi 13- ja 15-vuotiaaksi: Chatissa satoi seksiehdotuksia

If You're Not a Feminist, Then You're a Bigot

Game
Let’s face it. Pussy is power. It always has been. Pussy power is so great that women can have an entire world of men working like dogs and handing over their money, yielding seats on life boats, opening their doors, acting like trained seals for their approval, agreeing with whatever bullshit comes out of their mouths, and at the same time have those men nodding and agreeing when women claim that men have all the power and need to do more to make things better for women.

Uusi yhteiskuntatieteiden kattoteoria

30 kommenttia:

Sarppi kirjoitti...

Dan Ariely kirjoittaa uudessa kirjassaan nettideittailusta. Miksi se on niin hankalaa, miksi päätökset pitää tehdä sen pohjalta, minkä väriset silmät toisella on tms? Miten nettideittailua voitaisiin parantaa? Mielestäni tässä esiteltiin kiinnostava lähestymistapa.

Tässä asian tiimoilta haastattelu: http://bigthink.com/ideas/20749

Homo kirjoitti...

Vaativuusluokittelu ei ole tasa-arvon tae

Anonyymi kirjoitti...

If You're a Feminist, Then You're a Bigot

Fixed.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Siis toi 'if you are not a feminist'-lause on aika tarkalleen yhtä koominen ja typerä, kuin sanoisi:

"If you are not a NAZI, you are a racist!"..

- Vortac

Homo kirjoitti...

Haavisto: Puolustusvoimia odottaa remontti

Homo kirjoitti...

Kysyimme lukijoidemme kokemuksia painajaisiksi muuttuneista avioeroista. Näin he vastasivat.

Homo kirjoitti...

Olisikohan asevelvollisuusasian yhteydessä esitetystä synnytysvelvollisuudesta tähän jotain apua?-) Kirjoituksen kommenteissa sivutaan hieman markka-arvoa, sitoutumiskamma, syntyvyyttä yms:

Kantasuomalaisista voi tulla vähemmistö

Anonyymi kirjoitti...

far from eye, far from heart...................................................

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Vai olisiko kyse siitä, että koulutuksen hankkiminen ei juuri ole kiinnostanut ja työnteko ei kiinnosta, kun yhteiskunnan tuilla elää suunnilleen yhtä hyvin:

Joka neljäs yksinhuoltaja elää köyhyydessä

...
Tänään Porin SuomiAreenassa julkaistun tutkimuksen mukaan jo neljäsosa yhden perheen vanhemmista elää köyhyysrajan alapuolella. Yhä useamman yksinhuoltajan ongelma on työttömyys; yksinhuoltajan on vaikeampi työllistyä kuin muiden perheellisten.

Kovin paljon helpompaa ei ole usein niilläkään yksinhuoltajilla, joilla on töitä. Työssä käyvä yksinhuoltaja jää ilman tukia ja etuuksia, vaikka pelkästään asumismenot ovat samat kuin kahden vanhemman perheessä.
...

Jorma kirjoitti...

Euroopan hipit kokoontuivat kesäleirilleen Savoon

Satoja alastomia hippejä kokoontunut Kuopion lähimetsään

"Tapahtuma-alueelle johtavan kapean hiekkatien alussa on kyltti, jossa ystävät toivotetaan tervetulleiksi. Uteliaita kylän poikia kehotetaan kyltissä pysymään poissa."

Eivät kelpaa peräkammarin pojat edes hipeille.

Jorma kirjoitti...

"Vai olisiko kyse siitä, että koulutuksen hankkiminen ei juuri ole kiinnostanut ja työnteko ei kiinnosta, kun yhteiskunnan tuilla elää suunnilleen yhtä hyvin."

Voi olla, ja ilmeisesti tällä uutisella haetaan lisää rahaa.

Toisaalta voisi ehkä miettiä, että kannattaisiko huoltajuus jakaa tasa-arvoisemmin.

Jorma kirjoitti...

Tutkimus: Ympärileikkaukset voisivat vähentää hiv-tartuntoja Afrikassa

Taas ajetaan käärmettä pyssyyn. Lääketieteellinen tosiasia vain, ettei ympärileikkaus suojaa hiv-tartunnalta. Miten ihmeessä WHO:ssa ei tätä kyetä tajuamaan?

Homo kirjoitti...

Arabimies väitti olevansa juutalainen – sai tuomion raiskauksesta

bmaad kirjoitti...

"Tapahtuma-alueelle johtavan kapean hiekkatien alussa on kyltti, jossa ystävät toivotetaan tervetulleiksi. Uteliaita kylän poikia kehotetaan kyltissä pysymään poissa."

No ilmankos tällä palstalla onkin niin hiljaista, kun alastomuudella mässäilevät ekotavikset pitävät leiriä luonnon helmassa. Blogissani löytyy laajempi luontomielipide. Oisko kannattanu nakuilla mieluummin vaikka lentokoneessa?

Jorma kirjoitti...

Mustaan perheeseen syntyi valkoinen vauva

""Totta kai tämä lapsi on minun. Vaimoni on minulle uskollinen. Ja vaikka ei olisikaan, lapsi ei silti näyttäisi tältä", tuore isä totesi."

Hyväuskoisia hölmöjä riittää siis muuallakin kuin Suomessa.

Homo kirjoitti...

Petollinen on naisten luonne:

Petikon surmaaja suri miestään Facebookissa - katso kuva

Homo kirjoitti...

Nainen ratissa, osa n+1:

Kuski erehtyi polkimista - ajoi päin kuorma-autoa

One kirjoitti...

Jaa, että hyväuskoinen hölmö.

http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Mustaan+perheeseen+syntynyt+valkoinen+vauva+geenitesteihin/1135258779270

Jotenkin epäilen, että kukaan, jolla tällaisessa tilanteessa on menossa jotain vilunkipeliä, tekisi oloaan tieten tahtoen tukalammaksi päästämällä tiedemiehiä tökkimään lasta jos siitä vääjäämättä paljastuisi, ettei se ole jommankumman oma. Varsinkin jos suhteen toinen osapuoli on valmis uskomaan ilman testejä, että lapsi on oma, kuten tässä tapauksessa vaikuttaisi.

Tämän lisäksi:
"Lapsen isä Ben Ihegboro kertoo, että vaikka hänen suvussaan ei ole valkoihoisia, hänen 70-vuotiaalla äidillään on Nmachin tapaan siniset silmät. "

Mutta hei Jorma, älä anna tämän häiritä -- jatka toki hätiköityihin johtopäätöksiin loikkaamista aina kun on mahdollisuus, että nainen on syyllinen.

Jorma kirjoitti...

"Mutta hei Jorma, älä anna tämän häiritä -- jatka toki hätiköityihin johtopäätöksiin loikkaamista aina kun on mahdollisuus, että nainen on syyllinen."

Minkä häiritä? Kyllä se nyt edelleen on vain loogisinta lähteä siitä todennäköisimmästä selityksestä liikkeelle, eikä sitä tietääkseni (lehtitietojen valossa siis) ole tässä tapauksessa poissuljettu. Huomionkipeitä ihmisiä on maailma täynnä, ei siinä ole mitään uutta tai ihmeellistä. Sokea luottamus kumppanin uskollisuuteen on joka tapauksessa hölmöä, olisi sitten nainen tai mies.

One kirjoitti...

Täh, todennäköisimmästä selityksestä? Jos tuolla lapsella olisi ollut häntä tai harvinainen periytyvä sairaus josta tiede ei ole aiemmin kuullut, olisiko sinusta todennäköisin selitys se, että joku hännällinen tai kyseistä sairautta kantava olisi pistänyt välistä?

Jorma kirjoitti...

"Täh, todennäköisimmästä selityksestä?"

Niin, todennäköisimmästä selityksestä. Luepa uutinen uudelleen, vaikka ihan ajatuksen kanssa. Jos se sitten aukeaisi sinullekin.

One kirjoitti...

... Kuinka usein oikein luulet afrikkalaissyntyisen tummaihoisen naisen synnyttävän vaalean, sinisilmäisen, blondin kakaran, hässi se sitten kenenkään kanssa? Jos se nainen olisi synnyttänyt koiranpennun, niin tuskinpa ensimmäisenä olisit tuohtunut siitä, että nainen on kehdannut pettää miestään koiran kanssa, vaan siitä että jumankauta, nainen synnytti koiranpennun.

Jorma kirjoitti...

Et sitten lukenut ko. uutista, saatikka että olisit ymmärtänyt siitä mitään.

One kirjoitti...

Tummaihoinen nainen sai vaaleaihoisen, sinisilmäisen, vaaleahiuksisen lapsen. Lapsen DNA:ta aiotaan tutkia, koska kyseessä on äärimmäinen poikkeus.

Kauhean vaikeasti ymmärrettävä uutinen, ymmärrän täysin miksi epäilet kykyäni ymmärtää se.

Jorma kirjoitti...

"Kauhean vaikeasti ymmärrettävä uutinen, ymmärrän täysin miksi epäilet kykyäni ymmärtää se."

Asia on sinulle vaikea, ymmärrän sen hyvin.

One kirjoitti...

Ja kun se ei enää keksi mitään muuta, se välttelee asiaa minimaalisin, ivallisin vastalausein jotka keskittyvät henkilökohtaisuuksiin eivätkä itse käsiteltävään asiaan millään tavalla.

Jorma kirjoitti...

"Ja kun se ei enää keksi mitään muuta, se välttelee asiaa minimaalisin, ivallisin vastalausein jotka keskittyvät henkilökohtaisuuksiin eivätkä itse käsiteltävään asiaan millään tavalla."

Asiasta olen jo kirjoittanut olennaisen. Löydät sen tuosta ylempää.

One kirjoitti...

Ja edelleenkään et siellä ylempänä antanut mitään kusta parempaa selitystä sille, miksi tässä tapauksessa naisen petturuus olisi automaattisesti se loogisin tai todennäköisin selitys, josta on hyvä lähteä liikkeelle. Kumpikaan uutinen uutinen ei sitä ihmeemmin tue.

Jorma kirjoitti...

"miksi tässä tapauksessa naisen petturuus olisi automaattisesti se loogisin tai todennäköisin selitys, josta on hyvä lähteä liikkeelle."

Minulla ei ole aikaa opettaa sinulle perusbiologiaa, varsinkaan kun et siitä kuitenkaan mitään ymmärtäisi.

"Kumpikaan uutinen uutinen ei sitä ihmeemmin tue."

Eipä tuota ole poiskaan suljettu.