maanantaina, heinäkuuta 26, 2010

Thainainen suosiossa

Naisten ääni ei kuulu päätösten valmistelussa

UUTISJUTTU: Suomalaismiehet naivat thainaisen yhä useammin

For thousands and thousands of years gender roles have been more or less fixed.
In tribes, empires, feudal states and early nation states, men and women knew exactly what part to play. But in postmodern Western societies, the rules no longer apply, and if you haven’t already - it’s time for you to start adapting.

Work experience at the Foreign Office? Not if you’re a middle class white male

Naiivi idealismi

Kevät Nousiaisen arvio Malmin väitöskirjasta

40 kommenttia:

賴珈慧賴珈慧 kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
曹季恩曹季恩 kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Kun tilastot eivät tuekaan näitä feministisen ajattelun aksioomia, laitetaankin uusi vaihde silmään:


Tasa-arvotyö ei saa jäädä tilastojen tulkinnaksi

Homo kirjoitti...

Mikä eksoottisessa naisessa viehättää?

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Demarit ja naiset pihalla politiikasta

Homo kirjoitti...

Kiinalaiset prostituoidut yleistymässä Suomessa

Pikkulasten vanhempien erot yleistyneet

...
Tuoreen selvityksen mukaan tilannetta voitaisiin korjata ottamalla isät paremmin huomioon jo lapsen odotusvaiheessa.
...

Jorma kirjoitti...

”Inför könsneutrala toaletter och kommunala hbt-boenden för äldre”

"Se till att det finns könsneutrala toaletter i stadens offentliga verksamheter så att man inte måste välja mellan tjej- och killtoaletten."

Mitä Ruotsi edellä, sitä Suomi perässä. Pahoin pelkään ainakin.

En näe mitään syytä, miksi leikkikouluikäisille pitäisi tuputtaa jotain sukupuoli- ja seksuaalisuusvalistusta. Lasten pitäisi saada olla lapsia. Kyllä luonto tikanpojan puuhun ajaa, kuten aina ennenkin.

Homovanhainkodit on taas ehdotus, jossa ihmisiä erotellaan kahteen ryhmään seksuaalisen suuntautumisen perusteella. Eikö tällaisesta leimnaamisesta ja luokittelusta pitäisi juuri päästä eroon? Tuskin kukaan voisi hyväksyä ajatusta heterovanhainkotien perustamisestakaan.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Miehen saa leimata hakkaajaksi

Lähdettä en tiedä..

Homo kirjoitti...

Jorma, toisaalta on esimerkiksi ruotsin- tai venäjänkielisiä vanhainkoteja. Ja homovainhainkoti voisi varmaan toimia samaan tapaan kuin vaikkapa homobaari - eli, että sinne voi kyllä heterokin halutessaan mennä, mutta paikan ilmapiiri on tarkoitettu keskimääräisen homomaun mukaiseksi.

Mitä tulee siihen, että sukupuolierottelu lopetettaisiin vessoissa, niin minusta siinä on hyvät ja huonot puolensa. Huonona puolena on minusta ensisijaisesti se, että miehet saattavat alkaa joutua kärsimään naisten vessassa kuppaamisesta. Hyvänä puolena taas on vessaresursseiden tehokkaampi hyödyntäminen, josta miehetkin saattavat hyötyä miesasiakkaiden ruuhkahuipun aikaan.

Mieleeni tulee omaltakin työpaikalta kuin narttujen vessassa on peräti kolme erillistä koppia, kun taas miesten puolella on vain yksi pikkuriikkinen koppi ja sitten yhden asiakkaan kusilaari. Usein miesten puolella joku on jo vienyt kopin, enkä käytä koskaan kusilaareja. Siksipä usein menen suoraa päätä invavessaan, joka on useimmiten vapaa ja niin tilavata, että sinne mahtuu paremmin egokin ja mahtuu kunnolla kääntymäänkin, toisin kuin miesten vessan kälyisessä minikopissa.

Ja vaikka leikkikouluikäisillä ei ehkä useimmiten ole hirveän suurta tarvetta seksuaalivalistukselle, niin en näe sitä myöskään haitalliseksi. Eivät ne lapset lakkaa olemasta lapsia vaikka heille ei syötettäisi jotain valheita haikaroista, joulupukeista, jeesuksista, vaan niiden sijasta suoraan luonnontieteellisiä faktoja. Ja parempi antaa valistusta aikaisin kuin liian myöhään... Itse muistan hyvin nuorella iällä olleeni tietoinen ihmisten lisääntymisestä ja seksuaalisuudesta, eikä se minusta ollut mikään ihmeellinen asia. Ihmeellisempää ja vastenmielisempää minusta olisi ollut, jos luontainen uteliaisuuteni faktoista olisi myrkytetty jollain haikaravalheilla.

En kyllä muista koskaan lapsena uskoneeni myöskään mihinkään jeesus-propagandaankin, jota vastenmielisesti tuputettiin, vaan pidin tällaista soopaa tuputtavia idiootteina. Valitettavasti lastentarhoihin ja alakoulun opettajiin tuntuu pesiytyneen epämiellyttävän paljon luonnontieteistä pihalla olevia idiootteja, jotka korvaavat tietämättömyytensä sitäkin lujemmalla uskolla omiin harhakäsityksiinsä tietämättömyyden tuomalla varmuudella. Eräskin opettaja kehtasi väittää minua luokan kuullen valehtelijaksi, kun kerroin saaneeni vahingossa valokaaren pituudesta pääteltynä ainakin useamman tuhannen voltin suuruusluokkaa olleen sähköiskun kotona elektroniikan kanssa puuhaillessani, koska hän oli tietämättömyydessään varma siitä, että sellainen johtaisi väistämättä "poroksi palamiseen".

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

PanuH, ilmeisesti kyseessä on Seura-lehti, nro 34/2007. Tieto ilmenee tältä sivulta ja se kannattaa lukea muunkin tiedon lisäksi.

Jorma kirjoitti...

Faktoja (ymmärrettävässä muodossa) toki lapsille satujen sijasta, olen samaa mieltä. Lähtisin silti lasten omasta mielenkiinnosta ja tiedontarpeesta, en siitä, että ylhäältäpäin päätetään jostain opetussuunnitelmasta, jonka sisältö syötetään lapsille vaikka väkisin. Etenkin kun nämä tämäntapaiset suunnitelmat tuppaavat, etenkin tasa-arvoasioissa, olemaan yksisilmäistä feministipropagandaa.

Venäjän ja ruotsinkielisille vanhainkodeille on jo ihan käytännön syistä tarvetta. Vastaavaa tarvetta en näkisi homoseksuaalien kohdalla. Pikemminkin minusta pitäisi lähteä siitä, että vanhainkotiin kelpaa oli sitten homo, hetero tai jotain muuta. Tietenkin, jos joku (kuten vaikka SETA) haluaa perustaa erityisesti homovanhuksia varten oman vanhainkodin, niin siitä vaan. Verovaroille en lähtisi tällaista erottelua tukemaan.

Mitä vessa-asiaan tulee, niin maalaisjärkeä tässä soisi käytettävän. Luulen, tai itse asiassa tiedän, että ajatus yhteisistä vessoista herättää kauhua lähinnä naisissa. Siispä on ihan käytännöllistä ja järkevää jättää ylhäältäpäin annetut ukaasit tässäkin asiassa väliin.

Vortac kirjoitti...

En näe mitään syytä, miksi leikkikouluikäisille pitäisi tuputtaa jotain sukupuoli- ja seksuaalisuusvalistusta.

Lapsethan ovat erittäin tärkeä target, kun koetetaan ajaa jotain kansan kannalta epäreilua dogmaa vallanpitäjien vallan kasvattamiseksi.

Aivopesu on siis aloitettava jo lastentarhoissa - ja kun perheet saadaan hajotettua, tai ainakin molemmat sukupuolet saadaan töihin, suurin osa lisääntyneistä ihmisistä 'joutuu' laittamaan lapsensa näihin laitoksiin.

Muutenkin on jotenkin kummallista, miten niin suuri osa elämästä vietetään nykyisin laitoksissa; ensin on lastentarha, sitten on koulu, sitten joku toinen opinahjo tai kenties 'työpaikka', sen jälkeen 'vanhainkoti'..

Tai jos on työtön, niin vähintään työkkäreissä ja muissa virastoissa joutuu odotushuoneissa istuksimaan aika tavalla.

Suomella (ja länsimailla yleensäkin) on varattuna kauheasti erilaisia laitoksia eri ihmistyyppejä varten. Jos ihminen sitten lipsahtaa 'dogman' ulkopuolelle, häntä on heti valmiina jokin laitos odottamassa.

Lapset ovat tärkeitä tässä pelissä, koska heitä voidaan aina käyttää sekä vipuvoimana ihmisoikeuksien tuhoamiseen ("mutta ajatelkaa nyt lapsiakin, kun he käyttävät internettiä ja törmäävät lapsipornoon! Tämän takia sananvapaus pitää poistaa!"), että myöskin ehdollistaa ajattelemaan 'oikein', eli 'poliittisesti korrektisti'.

Sukupuolivalistus on yksi osa tätä indoktrinaatiota, jonka tuloksena syntyy yhä enenevässä määrin feminatseja ja profeminatsi-manginoita. Jo lapsena sisäistetty "Miehet pahoja, naiset hyviä"-asenne ei helpolla aikuisenakaan katoa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Huonona puolena on minusta ensisijaisesti se, että miehet saattavat alkaa joutua kärsimään naisten vessassa kuppaamisesta. Hyvänä puolena taas on vessaresursseiden tehokkaampi hyödyntäminen, josta miehetkin saattavat hyötyä miesasiakkaiden ruuhkahuipun aikaan.

Puhumattakaan siitä, että naisten vessathan perinteisesti pidetään siisteinä ja pumpulimaisina fantasiapaikkoina, joissa tuoksuu nektari ja joiden pinnat kiiltävät, lattiat ovat kuivat ja valaistus on miellyttävä.

Miesten vessoista kukaan ei välitä, koska miehistä kukaan ei välitä, joten miesten vessat ovat usein hirvittävän hajuisia ja näköisiä räkäklimppejä, joihin ei kyllä voi ajatellakaan isommalle hädälle menevänsä.

Olen henkilökohtaisesti nähnyt tämän kontrastin eräässä huvittelupaikassa, jossa miesten vessassa lattialla lainehti urea, pöntöt olivat -hajalla-, istuimet puuttuivat, vessapaperista ei voinut edes puhuakaan (paitsi niistä märistä könteistä siellä urean seassa korkeintaan), ja niin edelleen. Haju oli todella pistävä ja oksettava.

Kävin sitten tuohtuneena ja kapinallishenkisenä naisten vessassa - ajattelin että otan mielummin sitten vaikka turpaan kuin koetan tehdä moisessa läävässä tarpeitani - ja oli kuin olisi astunut Taivaan Porteista sisään; hyvä ettei harppumusiikki sulostuttanut korviakin.. kaikki oli siistiä, kuivaa ja järjestyksessä, ja voitte varmasti ymmärtää, että kontrasti oli maksimaalinen.

Nyt siis jos naiset alkavat käymään samoissa vessoissa kuin miehetkin (pidän tätä kyllä huolestuttavana nimenomaan ideologian kannalta, että meitä koetetaan väkisin vääntää sukupuolettomiksi androgyyneiksi, kun sukupuoli kuitenkin on tosiasia, eikä mikään sosiaalinen konstruktio - miehet tässäkin taas häviävät), niin se hyvä puolihan siinä tulee väkisinkin mukana, että siivousväki on innokkaampaa, joten miehetkin päässevät käyttämään siistejä vessoja vaihteeksi.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Kunnes toisin todistetaan

Poliittisesti epäkorrekti kirjoitti...

Naisia on erinäisissä työryhmissä mukana vähintään kolmasosa. Silti uutisen mukaan naisten ääni ei kuulu. Mitäs jos rouvat avaisivat suunsa silloin, kun sillä on merkitystä? Saattaisi sitten se palkkakin nousta miesten tasolle.

Mitä selvitysmiehiin tulee, niin kannattaisi ensin katsoa asiantuntijapoolin sukupuolijakauma ja vasta sitten ihmetellä, miksi miehiä otetaan asiantuntijoiksi useimmin.

林聿希林聿希林聿希 kirjoitti...

Make yourself necessary to someone.......................................................................

Jorma kirjoitti...

Hyväksikäyttöä ei voi todistaa vain oireilla

Vortac kirjoitti...

Vanha tarina Kampelasta ja Kalastajasta kuvastaa täydellisesti naisen luonnetta. Kumma, kun tämä viisaus on yhtäkkiä niin päässyt unohtamaan - tällaisia satuja pitäisi kertoa enemmänkin lapsille.

http://www.pitt.edu/~dash/grimm019.html

Vai mitä mieltä olette?

Tuon tarinan on keksinyt ja kirjoittanut yksilö, joka on selvästi nähnyt naisten mihinkään-tyytymättömän luonteen.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Naisille alempaa verotusta vaatineelta Filatovilta uusi kannanotto:

Filatov: Nollapäivärahasta olisi jo luovuttu, jos se iskisi miehiin

Mahtaakohan tällainen lainsäädäntö laajentua vähitellen sellaiseksi - tai ainakin ihmisten mielikuvissa - että miehet varovat jatkossa entistä enemmän olevan missään kontaktissa lapsiin, jottei heitä syytettäisi ja jopa tuomittaisi pedofiileina:

Nykyisellään seksuaalissävytteinen ehdottelu netissä alaikäiselle on jo rangaistavaa, mutta uudessa laissa kiellettyä olisi jo pelkkä tapaamiseen houkuttelu ilman suoraa seksuaalista vihjailua.

Homo kirjoitti...

Vortac, kyllä tuontyyppisiä satuja, joissa nainen on naismaisen tyhmä ja mies on viisas, kaivattaisiin kipeästi näiden nykyisten mainosten tai tv-sarojen sijaan, joissa nartut ovat olevinaan niin fiksuja ja miehet typeryksiä.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Miehistä puhdistettu tasa-arvo 1/2

Miehistä puhdistettu tasa-arvo 2/2

珍盈洪 kirjoitti...

耐心是一株很苦的植物,但果實卻很甜美。..................................................

Vortac kirjoitti...

Vortac, kyllä tuontyyppisiä satuja, joissa nainen on naismaisen tyhmä ja mies on viisas, kaivattaisiin kipeästi näiden nykyisten mainosten tai tv-sarojen sijaan, joissa nartut ovat olevinaan niin fiksuja ja miehet typeryksiä.

Totta. Kiitos tästä kommentista, on aina mukavaa kun joku vaivautuu kommentoimaan!

Otaksun, että vanhassa viisaudessa tällaiset sadut ovat olleet paljon yleisempiä, mutta nykymaailmasta niitä saa kyllä etsimällä hakea.

Naiset ovat sen verran miehestä ja loogisuudesta poikkeavia, ahneita ja omituisia olentoja, että olisi kyllä hyvä, jos jo pienestä pitäen maailma opettaisi tosiasiat heistäkin ihmisille.

Jo pelkästään -tasapainon- vuoksi tällaisia satuja kaivattaisiin enemmän, mutta naiset ovat ennalta-arvaamattomampia, oikukkaampia (tämän he tietävät itsekin), hormonimyrskyisämpiä ('ne' päivät kuukaudesta), ja monin tavoin hyvin vaikeasti ymmärrettäviä olentoja miehiin nähden, niin että totuuden nimissä soisi enemmistön satuja kertovan nimenomaan varoittavasti naisista. Teini-ikäiset pojatkin osaisivat sitten vähän tarkemmin katsoa, mihin näppinsä polttavat.

Kauanko mieheltä kestää nykyisin päästä irti kaikesta tästä aivopesusta, jota media tuottaa, ja selville totuudesta? Siinä voi nuoruus mennä kokonaan hukkaan, tai elämä pilalle, ihan vain tiedon puutteen vuoksi.

Minullakin kesti ainakin kymmenen vuotta, ennenkuin silmäni täysin aukenivat todellisuudelle naisten (ja heidän seksuaalisen valtansa, misandrian jne.) suhteen. Siis sen jälkeen, kun olin alkanut hieman huomaamaan epäloogisuuksia ja omituisuuksia siinä, mitä media naisista opettaa, ja siinä, millaisia naiset todellisuuspohjaisten kokemusteni mukaan ovat.

Eipä ihme, että joskus muinoin naiset eivät saaneet puhua tärkeissä tilaisuuksissa, tai naisilla ei ollut äänioikeutta - mies oli perheen pää, jne.

Naisten seksuaalista valtaa ja oikkujahan siinä vain koetettiin pitää kurissa, ja sillä keinoin koko yhteiskuntaa jotenkin kasassa.

Ja tuo kampela-satu kuuluu kyllä olennaisena osana vanhaan viisauteen.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tämä on muuten selvästikin kuoleva blogi. Herra Laasasella on niin paljon nykyisin muita ja 'more prestigious'-blogeja jne. kirjoitettavanaan, että häneltä ei ehkä enää liikene kovin paljon tälle aikaa.

Mutta ehkäpä tästä kehkeytyy sitten yksi, hiivatin pitkä ja kaoottinen keskusteluketju.. (:

Kaikella, jolla on alku, on myös loppu.. niinhän se elämässä menee. Jotenkin silti rippusen surullista.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Lorvijanartut äkkiä takaisin töihin:

uoreen tutkimuksen mukaan lapsen kehitys ei kärsi, vaikka äiti menisi töihin piankin synnytyksen jälkeen

ZiegfriedJohnny kirjoitti...

Call spread in the INTERNET:
- Unmarried fathers in traditionally monogamous societies!!!
{Sexual education without Taboos or Neo-Taboos: Artificial wombs - a scientific priority research}

There are still dumb people, who believe in fairy-tales,... but we must look reality into the eyes:
- In traditionally polygamous societies, only the strongest males have children.
- However, to be able to survive, many companies had the need to mobilize/motivate the weaker males in the way, that they were interested in the fight for the protection of their identity!... In fact, the analysis of the sex taboo, (in traditionally monogamous societies), we see that the real purpose of the sex taboo was the social integration of sexually weaker males.
{See THE ORIGIN OF SEX TABOO blog}

CONCLUSION:
In traditionally polygamous societies is it natural, that only the strongest men have children, NEVERTHELESS the traditionally monogamenen societies must accept their history! That is, these societies can´t treat the sexually weaker males like the trash cans of society! This means, that men (with good health) rejected by females should have the legitimate right to an ARTIFICIAL womb...

COMMENT: Sexual incompetence doesn't mean to be useless... in fact, the weaker males already showed their value: the technologically advanced societies... are traditionally monogamous societies!

COMMENT 2: Nowadays, on one hand many women are looking for men with a bigger sexual competence, specially men from traditionally polygamous societies: in these societies, only the stronger men have children, they choose them and refine the quality of the men.
On the other hand, nowadays many men from traditionally monogamous societies look for females from other societies, that are economically weakened [soft]...


P.S.
WAKE UP: Muslims use a 'trick' to get reach a demographic advantage: The suppression of the rights of the women!...

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Look But Don’t Touch

Homo kirjoitti...

Naista ei heitettykään liikkuvasta autosta - kaatui itse humalassa ojaan

Sex Boosts Brain Growth

韋陳富 kirjoitti...

It is easier to get than to keep it.......................................................................

Homo kirjoitti...

Lapsille halutaan edunvalvoja huoltoriitojen sovitteluun

Homo kirjoitti...

Pravdan uutisesta noussut keskustelukin:

Lapsille halutaan edunvalvoja huoltoriitojen sovitteluun

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Teini huutokauppasi neitsyytensä 250 000 eurolla netissä

吳沛黃以富民 kirjoitti...

多謝大大的分享......good............................................................

偉曹琬 kirjoitti...

工作,是愛的具體化~~~~努力吧!............................................................

偉曹琬 kirjoitti...

thank you for your reminder.................................................................

Vortac kirjoitti...

Teini huutokauppasi neitsyytensä 250 000 eurolla netissä..

Ei ole vaikea arvata, kumpaa sukupuolta kyseinen teini edustaa.

Jos MAT ei pitäisi paikkansa, ja jos nimenomaan naispuolisilla ihmisillä ei olisi runsaasti seksuaalista valtaa, teinihän voisi olla kumpi vain. Mutta nykymaailmassa se toki voi olla vain naispuolinen.

En tosin jaksa lukea itse uutista, tuskin siinä mitään sellaista lukee, jota en pääpiirteissään osaisi etukäteen päätellä siinä lukevan.

Kaksinaismoralismia tässä on toki siinäkin mielessä, että näyttääpä olevan ihan yhteiskunnallisesti hyväksyttyä KAUPATA neitsyyttään (kun on naispuolinen), mutta ei suinkaan saisi HALUTA neitsyttä (jos on miespuolinen ja hetero).

Tämähän kävi selväksi aikoinaan jo suomi24-hyökkäyksistä, jonkun pahaa-aavistamattoman miehen siellä etsiessä nimenomaan neitsytnaista itselleen.

Mitenhän pitkälle tekopyhyys voidaan oikein venyttää?

Neitsyyden haluaminen on siis pahaa patriarkaalista naisten sortamista, ja neitsyyden myyminen on vapauttavaa, voimauttavaa ja naisellista vapautumista patriarkaatin kahleista - niinkö se menee?

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

In the US, we still express this as cubic inches,
feet, or yards. The estimate you receive will be based on the number of skips you need, what size skip you want, and how long you plan to keep it.
And when we would cut for the plumbing work, I had to patch around
that and make it solid.

Check out my site - concrete

Anonyymi kirjoitti...

The sun's rays could cause pores and skin to look more mature, therefore it [url=http://ywashst.com]buy lifecell[/url] revolutionary damage can become weak the skins construction and lead to ravages of time. order lifecell On the other hand, providing you preserve using a serious anti aging cream, the the signs of grow older will stay absent http://lfcream.com tips a habit!