perjantaina, elokuuta 13, 2010

Mistä mies innostuu?

A comparison of female and male expert chess players

Vallan piirit - miehisen elämän säätelyä

Mies innostuu rinnoista

Aviomiesmateriaalia vankilasta

Don’t Be Ugly By Accident!

40 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"On vain epämääräinen, kaikkialle levittyvä uskomus, että naisen pitäisi ulkomuodollaan miellyttää – ennen kaikkea miehiä, ehkä vain yhtä, ehkä useampaa, ehkä kaikkia, ehkä vain epämääräisesti pitää olla siistin ja huolitellun näköinen."

Jösses mitä tuubaa.

Naiset usein kertovat laittatuvansa itseään varten. Miehen nainen saisi vähemmälläkin, mutta kun pitää näyttää paremmalle kuin muut naiset. Eli tässäkään asiassa "syytöksiä" ei pidä kohdistaa miehiin, vaan naisiin itseensä. Ei ole mitään uskomusta, on vain sellainen tosiasia, että kauniit naiset jyräävät rumat.

Jorma kirjoitti...

"Älä suotta pahoita mieltäsi. Hän oppii ihailemaan hiljaa, kun kasvaa vielä vähän."

Varsinainen pirttihirmu tämä Iltalehden Sofia. Miksi ihmeessä miehen pitäisi kasvaa miksikään? Miksei naisen?

Jorma kirjoitti...

"Miehinen hierarkia päättää, miten mies saa pukeutua, ja myös, ketä hän saa haluta."

Ihan outoa juttua tällainen. Miehen pukeutumiseen puuttuvat kyllä lähinnä naiset (äiti, tyttöystävä, vaimo yms.), eivät toiset miehet. Haluamisetkaan eivät toisia miehiä paljon hetkauta, kunhan ei astuta heidän varpailleen.

Jorma kirjoitti...

"Sanovat, että naiset noin yleisesti tykkäävät väkivallakoista. Sanovat, että naiset rrrrrakastavat vankilakundeja. Mutta kun se ei ole totta."

Suurin osa naisista ei ehkä innostu väkivaltaisista linnakundeista. Mutta erittäin moni kuitenkin innostuu. Miesten piirissä tällainen ilmiö on tuiki tuntematon. Miehiä eivät naisrikolliset kiinnosta.

bmaad kirjoitti...

"Suurin osa naisista ei ehkä innostu väkivaltaisista linnakundeista. Mutta erittäin moni kuitenkin innostuu. Miesten piirissä tällainen ilmiö on tuiki tuntematon. Miehiä eivät naisrikolliset kiinnosta."

Mielestàni kovinkaan moni nainen ei varsinaisesti innostu linnakundista, mutta ottaisi ennemmin linnakundin, kuin jonkun hiivatin nòrtin, jolla ei ole edes IT-projektipààllikòn tittelià tai muuta vakanssia yhteisòssà.
Ei naiset yleisesti làhettele kirjeità linnakundeille, mutta linnakundivertaus toimii sikàli, ettà ei kovaa karjua nainen vastustakaan. Naiset yleisesti haluavat kyllà suojelukykyisià miehià, jotka kykenevàt tappelemaan tarpeeksi suurta otantaa miehistà vastaan FYYSISESTI- ei siis kaikkia vastaan tarvitse pàrjàtà. :)

Vortac kirjoitti...

Suurin osa naisista ei ehkä innostu väkivaltaisista linnakundeista. Mutta erittäin moni kuitenkin innostuu. Miesten piirissä tällainen ilmiö on tuiki tuntematon. Miehiä eivät naisrikolliset kiinnosta.

Mm, totta tietyssä perspektiivissä.

Mutta onko tehty koskaan tutkimusta 'suurimman osan' naisista suhteen?

Toisekseen, ei ole kyse siitä, mistä nainen välttämättä 'tietoisesti' ja 'hallitusti' innostuu, vaan siitä, että mikä saa naisen SEKSIMODULIN väpättämään. Kuka tahansa aivan tavallinenkin nainen, joka ei kuulu 'tietoisesti' murhaaja-vankeja ihannoiviin ja heille kirjeitä lähetteleviin yksilöihin, saattaa tuntea kummaa kutinaa 'ginassaan', kun tällainen uros sattuu juolahtamaan mieleen (tai sattuu kohdalle, tai kun nainen lukee tapauksesta uutisen ja katsoo kuvia moisesta miehestä).

Siis murhaaja-vanki useimmiten käsitykseni mukaan kyllä VAIKUTTAA naisiin, joko suorasti tai epäsuorasti - tietoisesti tai alitajuisesti - vähän samalla tavalla kuin Playboy-malli vaikuttaa mieheen.

On tietenkin miehiä, joita Playboy-mallit eivät juuri hetkauta, koska heillä on vaikkapa erilainen kauneusihanne, mutta miehen ollessa puutteessa ja kiimainen, voi olla, että yhtäkkiä nähty kuva (saati henk. koht. tapaaminen) moisesta naisesta voi aiheuttaa hetkellistä reaktiota alapäässä.

Murhaaja-vanki on osoittanut olevansa miestenvälisessä hierarkiassa korkealla, koska suurin osa miehistä ei IKINÄ uskaltaisi murhata ketään (ainakaan tahallaan, heh), ja samanaikaisesti on osoittanut kykenevänsä SUOJELEMAAN naista (nörtistä ei koskaan tiedä, onko hän kykenevä suojelemaan naista, mutta murhaajasta voi olla varma, että hänessä on kyky pysäyttää uhkaava ihminen).

Niin kummalliselta kuin se miehiseen järkeen kuulostaakin, ja niin houkuttelevaa kuin olisikin vain laittaa tuo 'naiset rakastavat vankeja'-hörhöily vain joidenkin marginaalisten, harvojen ja erittäin outojen naisten piikkiin, meidän on katsottava asiaa kunnolla, jos mielimme tietää siitä totuuden.

Totuus nähdäkseni on, että kuka tahansa tavallinen perheenäitikin saattaa tuntea 'vetovoimaa' tai 'seksuaalista kiinnostusta' murhaaja-vankia kohtaan, vaikka hän ei koskaan aikoisikaan mitään kirjeitä lähetellä.

Tuntematonta ja ujon näköistä nörttimiestä kohtaan nainen sama perheenäiti tuntee lähinnä pelkoa tai iljetystä. Nörttimies kun ei saa naisen seksimodulin viisareita värähtämäänkään, eikä hänestä tiedä, pystyisikö hän suojelemaan naista vai ei (ja todennäköisesti ei).

Sellainen mies on tietenkin naisen alitajunnan mielestä pelottava, etenkin jos moisella miehellä sattuu olemaan seksuaalisuus! Sehän voi tarkoittaa sitä, että joskus voisi tapahtua tilanne, jossa nainen joutuisi antamaan seksiä miehelle, joka

1) ei saa gina-tingleä tapahtumaan
2) ei voi suojella naista

.. ja se on PELOTTAVA ajatus, jo pelkkä sellaisen miehen katse saa siis naisen tuntemaan itsensä raiskatuksi!

(tai jotenkin näin käsittääkseni naisen alitajunta tällaiset asiat käsittelee)

Murhaaja-vankia nainen sen sijaan ajattelee lämmöllä.. joka säteilee tiedämme-kyllä-mistä kohtaa kehoa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Piti vielä jatkaa tuosta lainauksen toisesta kohdasta, eli 'miehiä eivät naisrikolliset kiinnosta'.

Sinänsä lause pitää paikkansa, jos sitä tarkastelee tuossa kontekstissa, mutta tietenkin miehiä kiinnostaa naisrikolliset, jos sellaisen kanssa tulee mahdollisuus harrastaa seksiä.

Jossain oudossa Nicole Kidman-elokuvassa (tai oliko se TV-elokuva tms.) oli kohtaus, jossa naisvanki hiippailee salaa miesten vankilan puolelle harrastamaan miesvangin kanssa seksiä. Sanoisin, että on realistista, että mies suostuu seksiin naisvangin kanssa.

Mutta olihan Seinfeldissäkin jakso, jossa George saa naisvangin tyttöystäväkseen.. (tosin se nyt ei kovin paljon liity tähän)

Sanoisin, että miehelle ei ole lähes lainkaan väliä, onko nainen vanki, teurastaja, sniperi, sotilas, malli, keittiöapulainen, sihteeri, hoitaja, kanadalainen vai hypnoterapeutti, jos hänelle tarjoutuu saada seksiä hyvännäköisen naisen kanssa.

Siinä mielessä siis naisrikolliset voivat hyvinkin kiinnostaa miehiä seksuaalisessa (joskaan ei välttämättä parisuhde)mielessä.

Olet kuitenkin sikäli oikeassa, että miehet harvemmin innostuvat -erityisesti- siitä, että nainen on nimenomaan vanki tai rikollinen.

Toki miestä voi kiinnostaa, onko nainen vanki vai rikollinen, mutta jos naama on kuin ratatyöläisen eilinen ateria vessan lattialla ja keho kuin bulgarialaisen kuulantyöntäjän rujo lihaksisto, ei koko eukolla ole alunperinkään miehen silmissä mitään mielenkiintoa, ja siten hänelle mitään (seksuaalista/intiimiä) merkitystä.

Eli kyllä, miehiä voi kiinnostaa naisrikolliset, mutta vasta sitten, kun muut asiat ovat kunnossa. Aivan samoin kuin miehiä kiinnostaa vaikkapa lentoemännät, mutta jos kyseinen lentoemäntä sitten on sellainen tyypillinen Finnairin kurpahtanut lepakko, ei se 'lentoemännyys' miehen seksimodulissa herätä minkäänlaista reaktiota.

(Malaysian Airlinesin lentoemännät voivat sitten olla eri juttu, heh heh)

- Vortac

Vortac kirjoitti...

"Jos hänelle tarjoutuu - TILAISUUS - saada seksiä hyvännäköisen naisen kanssa" <- korjattu versio.

Typoja näemmä aina löpsähtää mukaan. Sorry.

- Vortac

brunologi kirjoitti...

Male chess players show elevated aggressiveness against women

Heh. Kuuluisassa pikkuskandaalissa Kasparovin kuuppa ei kestänyt omaa virhesiirtoa, joka mahdollisesti olisi johtanut tappioon naista (17-vuotiasta Judit Polgária) vastaan, vaan hän huijasi ja otti siirron takaisin.

Kun sama nainen myöhemmin pätki Garrin yksittäisssä pelissä, se otti koville:

Upon resigning, Kasparov immediately left by a passageway barred to journalists and photographers. Kasparov had once described Judit Polgar as a "circus puppet" and asserted that women chess players should stick to having children. (...) The game was historic as not only the first time in chess history a female player beat the world's #1 player in competitive play, it was the first time in any sport that the No.1 ranked male player has lost to the No.1 ranked female player.

Ymmärtääkseni jälkimmäisessä pelissä Kasparovin avausvalinta oli kylläkin varovainen eikä aggressiivinen.

Vortac kirjoitti...

En ole usein linkittänyt The Spearheadiin muistaakseni, mutta tämä artikkeli on todella kultaa.

Does this dress make my ass look fat

Etenkin jokaiselle, joka on joskus ollut naisen kanssa kimpassa/avioliitossa (minakin olen tuon kysymyksen kuullut, mutta rehellisena ihmisena vastasin totuudenmukaisesti, heh) - ja etenkin jokaiselle, joka ei ole kovin paljon naisten kanssa kimpassa tai avioliitossa ollut! (:

- Vortac

Vortac kirjoitti...

.

Tässä mainio, seikkaperäinen, maltillisesti mutta pätevästi kerrottu ja visuaalisesti erinomaisesti näytetty syy siihen, miksi miehet eivät mielellään 'sitoudu', ja mikä ero naimisiinmenossa on miehille ja naisille.

Erittäin hyvä video, suosittelen kaikille, mutta eritoten naisille ja feministeille, jotta he näkevät asian puolueettomasta näkökulmasta, sekä myös miehille, jotka haluavat näyttää naisille, miten erilaiselta avioliitto miehen silmissä näyttää.

Why won't men commit

Samalla naiset saavat videosta vastauksen tuohon iänikuiseen kysymykseen: "Miksi miehet eivät halua sitoutoa?"

- Vortac

小草 kirjoitti...

如果成為一支火柴,也要點亮一個短暫的宇宙;如果是一隻烏鴉,也要叫疼閉塞的耳膜。............................. ...................................

Homo kirjoitti...

Osa naisistahan väittää, että heitä ei kiinnosta linnakundit. Voi olla, että tietoisella tasolla he pystyvätkin hillitsemään perinaisellisia himojaan, mutta olisi mielenkiintoista tutkia koeasetelmissa sitä, että osoittaisivatko kuitenkin heidänkin sukupuolielimensä kiihottumisen merkkejä pahimmista sarjamurhaajista yms.

Tulee mieleen joku pornokoe, jossa miehet osoittivat lähinnä kiihottumisen merkkejä oman ilmoitetun seksuaalisen suuntautumisen mukaisesta pornosta. Sen sijaan naiset kiihoittuvat myös vastoin oman ilmoitetun seksuaalisen suuntautuneisuuden mukaisesti - ja he kiihottuivat myös eläinpornosta.

Vortac kirjoitti...

Osa naisistahan väittää, että heitä ei kiinnosta linnakundit. Voi olla, että tietoisella tasolla he pystyvätkin hillitsemään perinaisellisia himojaan, mutta olisi mielenkiintoista tutkia koeasetelmissa sitä, että osoittaisivatko kuitenkin heidänkin sukupuolielimensä kiihottumisen merkkejä pahimmista sarjamurhaajista yms.


Sehän se. Naisten puhe ei ole millään tavalla rinnastettavissa heidän todellisiin tuntemuksiinsa ja käytökseensä. Puhe on halpaa, ja naisten puheella ei ole mitään arvoa. Naiset valehtelevat kaikesta, jopa itselleenkin, niin rutiininomaisesti, etteivät itsekään enää aivan täysin erota kaikissa asioissa, milloin puhuvat totta ja milloin eivät (se joku visailuohjelma todisti tämän kauniisti, mutta en nyt muista, mikä sen ohjelman nimi oli - siinä laitettiin nainen 'valheenpaljastuskoneeseen')

Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että Playboy-malli-vertaukseni on aika realistinen arvio siitä, miten tuo vankilakundeista kiihottuminen naisilla toimii. Eli yhtä paljon ja samalla automaattisella tavalla kun miehet kiihottuvat Playboy-malleista, naiset kiihottuvat vankilakundeista, murhaajista ja raiskaajista eritoten.

Kuitenkin kysyttäessä useat miehetkinhän helposti kieltävät asian tai sitten ovat sitä mieltä, etteivät he pidä sentyyppisiä naisia kiihottavina, mutta voivat silti heistä tositilanteessa kiihottua.

Esimerkiksi itse en pidä Playboy-malleja kovinkaan viehkeinä, sexyinä tai kiihottavina, saati millään muullakaan muotoa kiinnostavina - mutta jos nyt tosimaailmassa sellainen syliin istuisi, olisi aika suuri todennäköisyys sille, että pöksyissä tulisi tiukat paikat.


Tulee mieleen joku pornokoe, jossa miehet osoittivat lähinnä kiihottumisen merkkejä oman ilmoitetun seksuaalisen suuntautumisen mukaisesta pornosta. Sen sijaan naiset kiihoittuvat myös vastoin oman ilmoitetun seksuaalisen suuntautuneisuuden mukaisesti - ja he kiihottuivat myös eläinpornosta
.

Jep, muistan tämän tutkimuksen. Mielestäni se on varsin yhtäpitävä sen tiedon kanssa, joka minulla kokemuksieni ja tutkimuksieni perusteella naisista on. Naiset ovat kertakaikkiaan perverssimpää sakkia kuin miehet. Sitä se seksuaalinen vallankumous ilmeisesti vapautti; naiset ovat nyt vapaita olemaan totaalisen perverssejä.

Joka tapauksessa, nämä ovat mielenkiintoisia aiheita, koska niihin liittyy niin paljon sumutusta, eksytystä, valheita, propagandaa, misandriaa ja suoranaisia valheita.

Totuus olisi tuotava julki, jokaisen heteromiehen olisi hyvä tietää, että naiset todella kiihottuvat rutiininomaisesti linnakundeista ja .. monesta muustakin epäilyttävästä asiasta, tutkimusten mukaan enemmän kuin miehet konsanaan.

- Vortac

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Naisten tuplatyö pelkkä myytti
Aika asenteellinen uutisointi, vanhempi tutkimus kertoo enemmän:
Miehet painavat töitä niska limassa – naiset eivät

– Parisuhteessa elävä mies tekee viikossa 8,5 tuntia enemmän yhteenlaskettua ansio- ja kotityötä kuin naispuolinen kumppaninsa.

Homo kirjoitti...

Täällä myös Pauli Sumasen kirjoitus Hesarissa:

"Hyvinvointimme nojaa miesten uutteruuteen"

Taloussanomien keskustelussa näyttää myös virinneen kiivas "keskustelu"...

Homo kirjoitti...

Naisten elämä on rankkaa, koska tällaiset jatkuvat vastoinkäymiset koettelevat jokapäiväistä elämää kotitöiden parissa:

Women Car accident compilation

Homo kirjoitti...

Edes vessassa eivät raukkaparat saa hetken rauhaa esimerkiksi sotamaalauksen uusintamistyöhön, vaan pitää itkeä tirauttaa ja ripsiväritkin valahtavat sen siliän tien:

Cow attack

Vortac kirjoitti...

Homo, hauska ja kuvaava tuo naisten autotoilailulinkki - tosin siinä ei ollut ihan kaikkia parhaita pätkiä, ja lisäksi laatu oli luvattoman huono - ja se taustamusiikki aivan järjettömän kauhea - mutta muuten kyllä hyvä pätkä, ja jokaisen manginan pitäisi nähdä tuo video, ennenkuin ryhtyvät kehumaan naisten logiikkaa ja ajotaitoja (videosta näkee, että MOLEMMAT puuttuvat).

'Avaruudellisesta' hahmotuskyvystä yms. seikoista puhumattakaan. Naisille ei saisi myöntää ajokortteja eikä äänioikeutta (vaikka sillä nyt mitään merkitystä mihinkään olekaan) ..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Homo, tuo lehmävideo - ei hemmetti sentään - kuvastaa hyvin, miten ITSENÄISIÄ ja VOIMAUTUNEITA naiset ovat. Kun säysein mahdollinen eläin liikkuu erittäin hitaasti, se saa naisen suunniltaan kauhusta ja itkemään!

Juu, tosi itsenäinen ja vahva aikuinen.. eikös naisten pitäny olla naarasleijonia, jotka nyt tietenkin pärjäävät yhdelle hiton lehmälle miten tahansa? "I am a woman, hear me squeek like a helpless mouse before bursting to cry after I have jammed myself between a door and a wall, bohoo, please someone save me!", vai miten se feministinen lause nyt menikään?

Toi olis ansainnu darwin-palkinnon, kunpa se lehmä olis vaan ollu hieman vähemmän säyseä ja tunkenut vielä enemmän ittensä sisään ni olis päässy jakamaan sille tuon palkinnon.

"Killed by a slowly moving, tame and docile cow" näyttäis hyvältä jossain hautakivessä..

Naiset ovat tottuneet siihen, että miehet suojelevat ja puolustavat heitä kaikilta harmeilta, ja tästä näkee lopputuloksen, kun mies ei olekaan välittömästi saatavilla (kenties joku mies veti sen lehmän hännästä takaisinulos tms..)

Säälittävää, pateettista, ja niin naisille tyypillistä. Keisarinnan alastomuus paljastuu tuossa videossa kertakaikkisen hyvin, koska se kiteyttää koko naiseuden ytimen niin täydellisesti.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

En muuten ihmettelisi, jos siinä autovideossa nähty "ostoskärryhirviöakka" on feministi..

Varmaan pahalla tuulella, kun joku kehtasi olla sitä mieltä, että naiset tarvitsevat miehiä enemmän kuin kala polkupyörää.

- Vortac

bmaad kirjoitti...

"Naiset ovat kertakaikkiaan perverssimpää sakkia kuin miehet. Sitä se seksuaalinen vallankumous ilmeisesti vapautti; naiset ovat nyt vapaita olemaan totaalisen perverssejä. "

AIVAN -- JA TÄSSÄ MIELESSÄ NAISET OVATKIN EDISTYNEEMPIÄ, KUIN MIEHET.

II Se osoittaa ainoastaan sen, että naiset ovat tässä suhteessa kehittyneempiä otuksia, kuin miehet.

Miehet ovat, kuin ovatkin naisiin verrattuna jäykkiä seksielämänsä suhteen. He lukevat suoraan pyhästä opista, miten seksiä pitää harrastaa. Sitten seuraavaksi he saattavat halventaa Jeesusta.

Sensijaan et voi yhdistää esimerkiksi murhamiehiä perversiointiin yleensä, tai ainakin se on selkeän logiikan vastaista.

Kyse on negatiivisesta käänteisestä, patriarkaalisestaperversioinnista, joka on toinen juttu. Eihän patriarkka tai rikollisliigan pomo ole kovinkaan joustava tai avarakatseinen seksuaalisesti.

Pidetään perverssiys myönteisenä juttuna. Sinulla Vortac on muuten pää kunnossa, mutta monipuoliselle seksille SIELLÄ EI OLE TILAA.

Jorma kirjoitti...

Olette varmaan oikeassa, bmaad ja Vortac. Ajattelin itse lähinnä sitä, että miehillä ei näyttäisi olevan samanlaista intoa naisrikollisten suhteen, kuin monilla naisilla on miesrikollisten suhteen. Toki naisrikollinenkin miesseuraa löytää, ainakin yhdeksi yöksi, mutta rikollisuus ei ole naiselle parisuhdemarkkinoilla mikään etu, kun taas miesrikollisilla menee paremmin kuin keskivertonörtillä. No, toki on niin, ettei nörtistä tule naisten suosikkia minkään piraattitoiminnan kautta, mutta oikeaksi merirosvoksi ryhtyminen auttaisi varmasti.

Jorma kirjoitti...

Superheroes 'poor role models for boys'

Jorma kirjoitti...

Näin lähti poikuus: Kunnan piikkiin ilotytön luokse Amsterdamiin!

MikkoAP kirjoitti...

http://www.dailymail.co.uk/news/article-1303280/Corelli-author-Louis-Berni-res-left-mother-children-walks-out.html

bmaad kirjoitti...

"No, toki on niin, ettei nörtistä tule naisten suosikkia minkään piraattitoiminnan kautta, mutta oikeaksi merirosvoksi ryhtyminen auttaisi varmasti. "

Käytännössä yleensä liian vaativa muutostoimenpide. Nörttiä ei myöskään yleensä kiinnosta merirosvon elämä.

Se, miksi naiset valitsevat
(turhan) usein kokkaita, karuja miehiä petiin on suorassa linjassa siihen miten naiset havainnoivat maailmaa. En minä näkisi tällaista "luonnonvalintaa" "naisten etuna", enemmänkin kyse on siinä, että naiset ovat paatuneita ammattitorjujia ja voimakkaan ylemmyyskompleksin omaavia valkkaajia.

Naiselta puuttuu kyky ottaa yhteiskuntavastuuta ja analysoida asioita, kunnioittaa pienempiään, niinpä se tärkein sukupuolisuhteiden työkalu, elikä lemmenhaarukka tarrautuu helposti ensimmäisenä vastaantulevaan pahanhajuiseen korstoon siinä missä vähän pienempää ääntä pitävä mies lentää vaakatasossa syrjään "tutkiskelemaan itseään".

Naisten uhteet herkempien miestyyppien kanssa jäävät yleensä niinsanotusti väliin. Tietysti nörteillä on oma keskiönsä, joka menestyy alternativempien naisten keskuudessa, mutta kuitenkin naisten parinvalintaprosessit tuottaa joukottain miehiä, joiden seksuaalinen elämä jää paitsi rappiotilaan ovat nämä miehetkin myös naisten edessä avuttomia.
Ja olen myös törmännyt alfauroksiin, jotka ovat kyllästyneet siihen, että naiset preferoivat heitä enemmän kuin järki määrää.

Vortac kirjoitti...

Ajattelin itse lähinnä sitä, että miehillä ei näyttäisi olevan samanlaista intoa naisrikollisten suhteen, kuin monilla naisilla on miesrikollisten suhteen. Toki naisrikollinenkin miesseuraa löytää, ainakin yhdeksi yöksi, mutta rikollisuus ei ole naiselle parisuhdemarkkinoilla mikään etu, kun taas miesrikollisilla menee paremmin kuin keskivertonörtillä.

Totta, Jorma! Ja hyvin tiivistetty. Tuohon ei ole enää mitään lisättävää.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

http://www.aamulehti.fi/uutiset/ulkomaat/nain-lahti-poikuus-kunnan-piikkiin-ilotyton-luokse-amsterdamiin/187559

Tuosta Jorman linkistä..

Oh-hoh! Tuohan on elähdyttävä tieto - olisiko kyseessä jopa merkittävä ennakkotapaus misandrian selän murtumisesta? Voisiko olla, että miestenkin ihmisoikeudet aletaan vihdoinkin viranomaisten taholta tunnistaa?

Että ihan empaattinen sossuihminen (olisiko miespuolinen - sitä ei tuossa kerrota), sekin on suoranainen omituinen poikkeus! (saaneeko potkut virastaan, kun empatian puutehan näyttäisi olevan sossussa varmasti vaatimuksena, että saa työpaikan - ainakin kun tietää naispuolisten sossuakkojen tempauksista ja asenteista)

Maailmanloppu lienee tosiaan lähellä, kun tällaista alkaa tapahtumaan.. uutisessa sanotaan, että se on 'uskomaton episodi'.

Uskomaton se on siksi, että tässä korruptoituneessa ja feminismin syövyttämässä maailmassa ja maassa ei voi enää uskoa, että edes jokin taho myöntäisi miehen seksintarpeen olevan perustava inhimillinen tarve - mutta toisaalta tuo 'uskomaton episodi'-termin käyttö vähäsen kertoo median asenteista tällaiseen, minun mielestäni normaaliin toimintaan.

Siis tällaistahan se aina pitäisi olla - kun panetus kasvaa sietämättömäksi, sossu sponssaisi pillumatkan, ja sitten taas voisi jatkaa kassit tyhjänä elämää.

Maailmassa, jossa miesten kohtalo ei viranomaisia juuri kiinnosta (paitsi työrobotteina ja sotilaina korkeintaan), ja jossa miehiä ei pidetä ihmisinä, vaan joinain kummallisina olioina jossain ameban, liman ja torakan välimaastossa, on tosiaankin hätkähdyttävää, että yhtäkkiä miehen ihmisyys ja perustarpeet myönnetään ja tyydytetään ihan viranomaisten toimesta!

Toivottavasti tällainen trendi yleistyy.. saisimme onnellisemman kansan.

Mutta luulen, että asiassa käy päinvastoin; femakat nostavat kauhean äläkän, tuollaiset sossutyöntekijät saavat potkut ja sanktiot, ja loput sossutyöntekijät saavat uhkauksia ja pelotteluja, kansalle julkinen taho "myöntää tehneensä virheen" ja pahoittelee sitä, ja sitten kauhistellaan pitkin vuotta, miten hirveätä on, että alistettuja Amsterdamilaisnaisparkoja tuolla tavalla patriarkaatti hyväksikäyttää.

Ja keskusteluissa poikkeavat mielipiteet sitten ad hominoidaan sekä shaming languoidaan. Status quo säilyy.

- Vortac

于庭吳 kirjoitti...

與朋友在一起,分擔的痛苦是減半的痛苦,分享的快樂是加倍的快樂。......................................................................

Jorma kirjoitti...

Men paid less than their wives are 'five times more likely to cheat'

Homo kirjoitti...

Tyypillinen nainen, joka ei osaa ottaa vastuuta omasta käytöksestään, vaan yrittää vierittää kaikki tekosensa muiden syyksi ja haluaa tulla hemmotelluksi ja paapotuksi:

Itsemurhaa yrittänyt teinityttö surmasi kaksi ulkopuolista - haastoi uhrin oikeuteen

...
Justine Winter, 17, ohjasi syyttäjien mukaan autonsa vastaantulijoiden kaistalle tarkoituksena tappaa itsensä.

Sen sijaan hän onnistui surmaamaan toisessa autossa matkustaneen 35-vuotiaan raskaana olleen Erin Thompsonin ja tämän 13-vuotiaan pojan Caden Odellin.

Nyt Winter on haastanut oikeuteen "huolimattomasti ajaneen" Thompsonin sekä kolme tien kunnosta vastannutta yritystä, kertoo ABC.

Winterin mukaan hän on kärsinyt kolarin seurauksena pysyviä vammoja ja menettänyt ilon elämästään. Hän vaatii lisäksii korvausta tulevista tulonmenetyksistään.
...

Homo kirjoitti...

Vankeus uhkaa pornosivuilla surffanneita 11-vuotiaita USA:ssa

Homo kirjoitti...

Mitenköhän tuli tästä tangentiaalisesti mieleen Cyrano de Bergerac:

Kiusanteosta Facebookissa tulee poliisille ilmoituksia liki päivittäin

...
Kiusaamisen lisäksi poliisi on törmännyt myös toisenlaiseen tekotapaan, jota ovat harrastaneet lähinnä seurankipeät miehet.

"On otettu jonkun itseä komeamman profiilista kuva käyttöön ja alettu sen avulla lähestyä naisia. Näitä on kuitenkin vähemmän", Kortelainen kertoo.
...

Homo kirjoitti...

Äiti häädettiin kaupasta imettämisen takia

...
New York Postin tietojen mukaan Manhattanin Korkeimpaan oikeuteen lähetettyjen syytteiden mukaan lapsen äiti on niin traumatisoitunut tapahtuneesta, että hän ei enää pysty imettämään lastaan julkisilla paikoilla. Nainen haastaa suklaapuodin vakavan henkisen ahdistuksen tuottamisesta ja itsekunnioituksen menettämisestä.

Syytteiden mukaan kiistely alkoi kun äiti alkoi ystävänsä kanssa imettää lapsiaan kaupassa. Myymäläpäällikkö käski naisia lopettamaan. Syytteen nostanut äiti kuitenkin kieltäytyi ja totesi, että pyyntö on laiton. Väitteiden mukaan myymäläpäällikkö käski naisia poistumaan ja palaamasta koskaan takaisin.

Suklaapuodin omistajan mukaan "sittemmin toisiin tehtäviin siirretty" myymäläpäällikkö oli ainoastaan pyytänyt naisia peittämään itsensä, koska miehet mulkoilivat heitä.
...

Vortac kirjoitti...

..äiti on niin traumatisoitunut tapahtuneesta, että hän ei enää pysty imettämään lastaan julkisilla paikoilla.

HYVÄ!

Mikä hitto siinä on, että akat eivät tajua, että tissi ei ole asia, jota kuuluu vilautella missä tahansa?

Eikö naisten jakeluun vois vihdoinkin mennä se, että naisesta riippuen se on joko -äärimmäisen- iljettävä kokemus, tai sitten se on seksuaalista häirintää, koska se aiheuttaa miehissä välitöntä kiihotusta?

Eivätkö naiset voisi myös tuohon yhtälöön lisätä sen, että yhteiskunta pimittää ja pihtaa miehiltä seksiä, niin että suurin osa miehistä on suunnattomassa puutteessa, ja niinpä livetissin näkeminen on miehelle pasmat sekaisin saava kokemus?

Ajattelevatko nämä itsekkäät lehmät ikinä sitä, miten paljon HÄIRIÖTÄ he aiheuttavat moisella käytöksellä? Ja sitten vielä vedetään heti uhrikortti perään!

Homo, linkkisi ovat hyviä, mutta masentavia... niistä saa tietää enemmän kuin haluaisin.

Mutta omapa on mokani (<-huomatkaa vastuun otto! etenkin naiset.. tältä se näyttää!), kun plarailen niitä..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Naisten uhteet herkempien miestyyppien kanssa jäävät yleensä niinsanotusti väliin.

Tämä on totta. Yleisellä tasolla ainakin.

Mutta voin kertoa kiinnostavasta poikkeuksesta, johon kerran törmäsin; erään erittäin hyvännäköisen (sanoisinko että tavallista hyvännäköistä naista jonkin verran korkeammalla tasolla, hieman 'eksoottisten' kasvonpiirteiden ja erityisen kauniin ja sulavapiirteisen hymyn ansiosta) naisen kanssa tuli erään kerran juttua siitä, miksi naiset rakastuvat aina 'renttuihin'.

Tuolloin en vielä tiennyt paljon pelimiesteorioista, mutta nainen oli aluksi hieman erehtynyt minusta, ja luuli minua ilmeisesti alfaksi (koskapa tuli viereen kyhnäämään). Jutustellessa totuus toki valkeni, ja eukko liukeni vähin äänin paikalta.

Kuitenkin keskustelun saldo oli ihan mielenkiintoinen; nainen nimittäin kertoi, että oli ollut pitkään 'rentun' kanssa kimpassa, kunnes tuli bänät ja sitten nainen päätti kokeilla 'kilttiä miestä' vaihteeksi. Hän siis itse tiedosti ne vaarat, jotka 'renttuun' liittyi, ja halusi toimia JÄRKEVÄSTI.

Hän siis valitsi 'kiltin miehen', mutta hyvin pian huomasi olevansa tyytymätön häneen. Vaikka järki sanoi mitä, naisen -tunteet- pysyivät varsin tyytymättöminä ja hän kertoi minulle, ettei pysty kunnioittamaan ja rakastamaan miestä, vaikka kuinka yrittäisi. Hän kertoi, kuinka mies on suloinen ja monessa mielessä ihana ja kiltti ja täydellinen, mutta hän ei vain pysty tuntemaan häntä kohtaan oikein mitään - mies ei "sytytä" häntä, vaikka hän itse haluaisi niin tapahtuvan.

Hän muistaakseni mainitsi alkaneensa halveksua miestä - mies hänen kertomansa mukaan nosti hänet jalustalle ja palvoi häntä, kertoi aina miten kaunis nainen on jne.

Niinpä siis se voi olla, että vaikka nainen tiedostaisikin ongelman, ja tekisi järkeviä ratkaisuja, koko jutusta ei silti tule yhtään mitään, koska mies ei saa sitä ainoaa naiselle merkittävää asiaa tapahtumaan..

..GINA TINGLE.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Vortac, periaatteessa en ole julkista imettämistä vastaan ja muutenkin siedän lasten rääkymistä mielestäni keskimääräistä paremmin, mutta minusta silti jonkin rajansa provosointimielessä tapahtuvalla imettämisellä.

Jos mennään ystävättären kanssa juuri suklaakauppaan imettämään, missä vieläpä kumpikin väkisin tissit törröllään imettää, vaikka heitä pyydetään edes peittämään tissinsä, niin se alkaa minusta mennä tahallisen provosoinnin puolelle. Luulisi, ettei siellä suklaakaupassa ole narttujen pakko olla montaa minuuttia pidempään täydentämässä lapsiorjatyövoimalla tuotettuja suklaavarastojaan, joten eikö sen aikaa voisi hyvin olla imettämättäkin. Monen mielestä imettäminen tai vaikka haisevien kakkavaippojen vaihtaminen suklaapuodissa ei herätä niitä kaikkein parhaimpia assosiaatioita.

Minulle ainakin heräsi uutisesta epäilys, että kyseessä on joko jotain äärimmäisfemakkoja- tai äärimmäisimetysaktivisteja, jotka oikein tahallaan työntyvät hyökkäysvaunujen yms tykötarpeiden kanssa väkisin kaikenlaisiin mahdollisiin paikkoihin, suklaapuodeista, teattereista, uimahalleista, miesten vessoista yms alkaen, jotta saavat repäistä tissit esiin ja imettää. Tai sitten kyseessä on jonkinlainen yritys saada tuossa oikeusjuttujen luvatussa maassa lisää shoppailurahaa provosoimalla tahallaan konflikti ja yrittämällä saada sovittelun tai oikeusjutun kautta itselleen joku tähtitieteellinen summa.

Vortac kirjoitti...

Vortac, periaatteessa en ole julkista imettämistä vastaan ja muutenkin siedän lasten rääkymistä mielestäni keskimääräistä paremmin, mutta minusta silti jonkin rajansa provosointimielessä tapahtuvalla imettämisellä.

No helppohan sun on sitä sietää, kun sun kehosi ei automaattisesti reagoi tissin yhtäkkiseen näkemiseen.

Muuten kirjoituksesi oli kyllä hyvä.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Mun pointtini tosin lähinnä koskettaa naisten typeryyttä ja asenteita. Siis heillä ei ole sen verran inhimillistä suhteellisuudentajua, että voisivat ymmärtää, että tissin heiluttelu nyt yksinkertaisesti on niin monestakin syystä väärin jossain suklaapuodeissa tai ruokakaupoissa, että sitä on jopa vaikea yhdeltä istumalta kohta kohdalta analysoida.

Naisten asenne on se, että 'naisella on oikeus, kotkotkot', ja se paljastuu tuossakin jutussa aika hyvin. Ja sitten vedetään uhrikortti .. "Traumatisoitui niin pahasti, ettei enää uskalla imettää ruokakaupassa kaikkien nähden"..

Siis tuossa on jotain niin mätää niin monella tavalla, että en edes jaksa vaivautua.

Eri asia nyt jossain puistossa, varjoisassa ja huomaamattomassa paikassa. Mutta toinen pointtini onkin, että ei sitä lisääntymishimoaan aina TARVITSE koettaa tyydyttää ylikansoitetulla planeetalla - etenkin, kun heti kun se 'vauva' muuttuu 'lapseksi', akka rupeaa himoamaan uutta 'vauvaa'.. ostakoon jonkun nuken tai kissan mieluummin, niin me muut säästymme paljolta harmilta.

- Vortac