sunnuntaina, huhtikuuta 10, 2011

HIFK:n miehet

Mistä näitä HIFK:n, Valion ja Keskon miehiä oikein tulee?

The unemployed — especially men — have a drastically increased risk of dying early, according to new research.

Läheiset: Anni Sinnemäen rakas on sydäntenmurskaaja!

Feminists Are No Better Than Frat Boys

Sexual Harassment and the Loneliness of the Civil Libertarian Feminist


Feminismi vapauttaa miehetkin

17 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Ruma ei kelpaa töihin

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Kauanko kestätte katsoa:

http://www.youtube.com/watch?v=K_uRIMUBnvw

Homo kirjoitti...

Tuosta videosta tulee hieman mieleen Heaven's Gate -kultti, jonka jäsenet kuohitsivat itsensä ja tekivät joukkoitsemurhan. Tässä esimerkki niiden videosta:

Heaven's Gate Cult Initiation Tape Part 1

Homo kirjoitti...

Tämä sopii ehkä vielä paremmin:

Heaven's Gate Exit Video 2

Yhdenmukaisuus tuskin on täysin sattumaa, sillä feminismihän on eräänlainen itsemurhakultti, joka ajaa itsensä ja länsimaiden tuhoa mm. alhaisella syntyvyydellä.

Pertti Ruha kirjoitti...

33 sekuntia katsoin profemareita, lyhyemmässä ajassa olisin kääntänyt sivun pois, mutta sormihiirellä operointi tulee viivettä.

Aivan yleisellä tasolla, naiset eivät ole onnellisia matriarkaalisissa yhteiskunnissa.

Jossa me, mutta varsinkin ruotsalaiset elävät.

Liian moni heistä naisista on sanonut näin minulle. Erityisen tyytymättömiä ovat ruotsalaiset naiset, vaikka miehet siellä ovat jo osin naisia, lue: profeministejä.

Olen jo vuosikymmenet pohtinut miksi naiset lentävät K-Afrikkaan tai, kuten perinteisesti, Välimeren maihin nussimaan vieläpä perheen isien kanssa!

Vastaus: naiset pohjimmiltaan haluat patriarkaalisuutta - ja juuri se saa eräät heistä kääntymään muslimeiksi huolimatta menetyksistä, odotettavista vaikeuksista.

Mutta tietävätkö he mitä äärimmäinen patriarkaalisuus tarkoittaa muslimille?

Kyllä ja hyvin. He tekevät näitä valintojaan, sillä se (muslimipatriarkaatti) tarjoaa heille selkeät säännöt.

Jos taas renttumies on vastuuttomuudessaan aika vähän patriarkaalinen, miksi he ovat kiinnostavia?

Juuri siitä biologisesta syystä, että rentulla todennäköisesti on korkea testosteroni, joka villitsee miestä. Villiys ja mieshormoni kulkevat yhdessä.

Molemmissa tapauksissa on kyse korostuneen miehisyyden varianteista. Mutta renttukin on patriarkaalinen, sillä naiselle löytyy alisteinen paikka kulkea miehen jäljessä jälkiä siivoamassa.

Mutta summa summarum, koko feminismi ei palvele naisen perimpiä tarpeita, hämärtää sukupuolirajat, miehisyyttä karsastetaan jne. Lukemattomat naiset eri ikäiset ovat kertoneet eri sanoin tarpeestaan saada vahvatahtoinen mies, joka antaa vastusta naisen juonikoinneille.
Nainen kokeilee miehen päättäväisyyttä.

Feminismin konkurssi näkyy yksittäisissä naisissa, väestöryhmissä, maissa ja sivilisaatioissa (länsimaat) nimenomaan vapautuneiden, eniten koulutettujen, naisten tyytymättömyytenä!

Ja siinä että ainakin eräät miehet ovat hukassa ihmetyksinensä, mikä meni vikaan, kun olimme niin saatanan profeministejä notta että. Lisääkö profeminismiä, aprikoivat he?

Ratkaisu löytyy evoluutiosta, joka alkoi vajaa 4 mrd vuotta sitten:

se loi naaraan ja uroksen. Sukupuolia ei luonut ilkeä patriarkaatti, eikä sukupuoli ole sosiaalinen konstruktio - se on evoluution tuote.

Naiset osoittavat valinnoillaan, että sekä hyvässä että pahassa miehinen mies vetää puoleensa vastustamattomasti, sukupuolet ovat näin edelleen olemassa.

Sanokoot feministit ja nuo säälittävät profemarit mitä tahansa!

Homo kirjoitti...

Vaalea tukka, hyvä ryhti ja muut hyvän palkan salaisuudet

Homo kirjoitti...

Olisi mielenkiintoista tietää, että miten tuo Anni Sinnemäen mies on oikein velkaantunut sen verran rankasti ja/tai sotkenut asiansa, että on noin paljon ulosotossa. Se voisi kertoa paljon minkä sortin veijarista on kyse. Voihan olla, että velkaantumisen taustalla on jotain jaloa ja uhrautuvaa, kuten lainan ottaminen liito-oravien suojeluun lahjoittamiseen, mikä voisi olla melkoinen meriitti Vihreän puolueen piirissä.

Saa nähdä, että onko Sinnemäellä yhtä pistämätön miesmaku kuin tällä Tanja Karpela/Vienonen/mikä se nyt tällä viikolla onkaan -tapauksella, jolla on häkellyttävän monta kertaa sattunutkin melkoisia skandaalitapauksia mieheksi. Ehkä kyse on sattumasta - tai ehkä kyse on samasta ilmiöstä, kun tutkimuksissa on havaittu kovisten/erilaisten bad boysien yleisesti vetoavan naisiin. Ääri-ilmentymä tästä lienee sarjamurhaajien perään kuolaavat rakkauspostin lähettelijättäret.

Toisaalta on tietenkin ymmärrettävää, että mitä sitä nainen tai mies biologisille vieteilleen pystyy, vaikka ne johtaisivatkin muiden paheksumiin parinvaltintoihin ja kyseenalaistavat harkintakyvyn. Toisaalta, jos Tukiaiseen haksahtaminen katsottiin erottamisperusteeksi Ilkka Kanervalle, niin eikö vastaavasti naispoliitikkojen kyseenalaisen miesmaun voisi katsoa olevan vastaava peruste olla päästämättä näitä miksikään ministereiksi? Mutta ilmeisesti tässäkin asiassa naisia kohdellaan kaksinaismoralistisesti kuin kukkaa kämmenellä.

Anonyymi kirjoitti...

"Toisaalta on tietenkin ymmärrettävää, että mitä sitä nainen tai mies biologisille vieteilleen pystyy, vaikka ne johtaisivatkin muiden paheksumiin parinvaltintoihin ja kyseenalaistavat harkintakyvyn. "

No, eivät naiset aina ole tyytyväisiä näihin "biologisiin parinvalintoihin" itsekään.

-bmad

Anonyymi kirjoitti...

"Naiset osoittavat valinnoillaan, että sekä hyvässä että pahassa miehinen mies vetää puoleensa vastustamattomasti, sukupuolet ovat näin edelleen olemassa."

Eihän tuo liity sukupuolten olemassaoloon, vaan sopimukseen siitä, että isot miehet ovat maailman herroja, ja naiset näiden "sexual fitness supportteja".-bmad

Jorma kirjoitti...

Telaketjufeministejä?

Osmo Soininvaara yrittää epätoivoisesti selittää mustaa valkoiseksi. Hätä on ilmeisen suuri.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Isää etsimässä

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Kriittinen rintamalinja -paneelikeskustelu

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Tasa-arvokasvatusta kouluun

Pojat pärjäävät huonommin, mutta tyttöjä pitää rohkaista.

Jorma kirjoitti...

What women really want – money: Research finds women look for well-paid job first in partner

Vortac kirjoitti...

"Feminismi vapauttaa miehetkin"..

En klikannut linkkiä, joten en tiedä kirjoituksen sisällöstä mitään. Mutta kommentoinpa kuitenkin tuohon väitteeseen, koska sitä kuulee vielä nykypäivänäkin silloin tällöin.

Olen valmis uskomaan, että feminismi vapauttaa miehetkin. Siihen ei tarvita kuin yksi pieni todiste -- nimittäin, jos feminismi todella haluaa osoittaa vapauttavansa miehetkin, niin sehän voi aloittaa vapauttamalla miehet feminismistä! Sen jälkeen uskon, että se on totta. Sitä ennen .. en.

- Vortac