sunnuntaina, huhtikuuta 24, 2011

Iso Jytky

Anja Snellman
Timo Soini ja Jussi Halla-aho ovat totta kyllä tuoneet kansalaiskeskusteluun uusia teemoja – mutta myös kovapintaisen, jos ei viha-, niin ainakin uhopuheen jossa kielikuvat ovat karkean haastavia, tirsuvat pahimmillaan kaunaista väkivallan uhkaa ja nahkatukkakaliiberista nais- ja muukalaisvihaa.
Anne Moilanen: Kaljaveikot voittivat. Naiset, tasa-arvo ja koulutus hävisivät
Juntit ja seksistiset maakuntien kalapuikkoviiksiedustajat, joista viime kaudella kohuttiin, olivat pientä verrattuna siihen, millaisen maaseudun viiksivallujen armeijan me nyt perussuomalaisista Helsinkiin samme. Perussuomalaisten eduskuntaryhmästä on miehiä yli 70 prosenttia.

Alan jo ennakkoon masentua, kun ajattelen, miten eduskunnassa tulee käymään useille feministeille tärkeille uudistuksille: sukupuolineutraalille avioliitolle, seksin ostin kriminalisoinnille, perhevapaiden uudistuksille.

Syvä huokaus.
Ruben kysyy Risto E. J. Penttilältä mitä tarkoitetaan nuorten vihaisten miesten voimalla?

Ruukinmatruuna
Erityisen pettynyt ruukinmatruuna on oman sukupuolensa edustajiin, ja varsinkin hikipinkoihin - niihin kympin tyttöihin - joiden suvaitsevaisuus on hyvin patologista lajia. Itse nörttinä - siis hikarin vastakohtana - ruukinmatruuna on aina sanonut hikkeporukasta omat suorat sanansa, ja sanoo nytkin. Nuo hikipingot - kympin tytöt - edustavat konformismia ja opportunismia puhtaimmillaan. He tekevät mitä tahansa sellaista, jolla he kykenevät pönkittämään omaa sosiaalista statustaan ja osoittamaan, ettei heillä ole mitään omia ajatuksia vaan että he ovat kiinteä osa sitä sosiaalista järjestystä, joka kulloinkin dominoi.

Tällainen kympin tyttö on aina valmis mielistelemään, mukautumaan ja fanittamaan sitä instanssia, kuka kulloinkin pitää valtaa - olipa se sitten koulukiusaaja, diktaattori, poliisi tai ideologi. Juuri nämä kympin tytöt - les tricoteuses olivat fanaattisimpia kiljumaan Ranskan vallankumouksessa giljotiinilla, juuri he olivat natsivallan kiihkeimpiä kannattajia ja juuri he ovat kovimpia fanittajia jääkiekkotappeluissa. Nämä naiset haluavat osoittaa omaksuneensa ja sisäistäneensä täydellisesti kulloinkin vallassa olevat normit ja olevansa vallanpitäjien puolella. Koska suvaitsevaisuus on nykyään poliittisesti korrektia ja nuivuus epäkorrektia, kaikki konformistit eli kiltit hikipinkotytöt haluavat osoittaa paheksuntansa persuja kohtaan. Aivan siitä huolimatta, onko nuivissa argumenteissa järkeä vaiko ei ja onko suvaitsevaisuudessa tolkkua tai ei.

Mitään sen kummempaa logiikkaa tai salaliittoa ei tässä ole. Jos vallitseva normi olisi päinvastainen, nämä samat kympin tytöt esittäisivät vastaavasti täysin päinvastaisia poliittisia mielipiteitä. Useimmilla nuorilla naisilla ei ole mitään omia ajatuksia, vaan he haluavat vain manifestoida omaa konformismiaan kannattamalla hegemonisessa asemassa olevaa ideologiaa. Samalla he pönkittävät tässä omaa sosiaalista statustaan.

9 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Moilanen siis ilmeisesti käytännössä uhkaa, että jos seuraavissa vaaleissa äänestää esimerkiksi viherämmiä, niin seksin ostaminen yritetään kriminalisoida ja tehdä muuta haittaa vapaalle maailmalle ja miehille. Tässä on taas yksi hyvä syy äänestää jotain muuta - ilmeisesti Perussuomalaisia.

Anonyymi kirjoitti...

Haluatko öykkäriksi? Tilaa Tulva, Suomen johtava vihajulkaisu.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllähän Moilanen & Co on aivan oikeassa mitä Soinin vaarallisuuteen tulee. Vain muutama päivä vaalien jälkeen Ranska sulki rajansa maahanmuuttajilta. Ilmeisesti Soinin käskystä! Kun rajat ovat kiinni jo Ranskassa, mistä saamme uusia kulttuurin rikastajia? Ilmeisesti ainoa keino on hakea heidät suorilla lennoilla tänne. Mutta kun se Soini saattaa vastustaa sitäkin!
Soini on takuulla myös sen Taloussanomien jutun takana, jossa kerrottiin, että EU vedättää Suomea kuin litran mittaa ja maksattaa muiden hölmöyksiä meillä.
Taloussanoemin juttu tekee arvostetusta profeministi-Kataisesta jos ei nyt aivan valehtelijan niin hölmön kuitenkin. Hänhän on vaatinut, että Suomen täytyy mahdollisimman kiireesti tunkea miljardeja höpönassujen kulutusjuhlien rahoitamiseen.
Kyllä nyt takuulla Euroopassa ihmetellään, kuinka junttimaista porukkaa Suomalaiset ovat. Onneksi sentään fiksuimmat osaavat muuttaa maasta.

O sancta simplicitas

Homo kirjoitti...

Koolla ei ole väliä - uusi variaatio, kun nainen kysyy?:

Näitä et kehtaa kysyä gynekologiltasi - 10 kysymystä ja vastausta

3. Voiko emättimen koko vaikuttaa siihen, että mies ei tule?

Ei juurikaan. Vain hyvin harvalla naisella monienkaan synnytyksien jälkeen tämän tyyppistä ongelmaa.

...
8. Mistä tietää onko liian löysä tai liian tiukka?

Gynekologin tarkastuksessa tällaiset asiat selviävät. Lähes kukaan ei ole liian löysä, eikä varsinkaan liian tiukka. Tietysti "vastakappale" vaikuttaa asiaan. On eri asia harrastaa seksiä sellaisen miehen kanssa, jolla on valtava penis verrattuna sellaiseen, jonka penis on kuin herkkusieni.
...

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Neitimiehet

Nainen valittaa miehistä, jotka eivät ole maskuliinisia. Ja mukamas miehiä ei painosteta olemaan maskuliinisia..

Homo kirjoitti...

Mahtoikohan tämä harmistuja useimmiten olla tosiasiassa feministisesti indoktrinoitu lastenhoitaja:

Esimerkkinä Lenz-Taguchi kertoi, miten eräässä päiväkodissa pojat leikkivät toistuvasti kepeillä sotaa, mikä usein johti jonkun harmistumiseen. Kun lastentarhanopettaja kysyi eräältä pojalta mikä on hänen keppinsä nimi, tilanne alkoi rakentua toiseen suuntaan. Lopulta monilla lapsilla oli kepit, joilla oli nimet ja joiden elämästä lapset kertoivat. Sukupuolen näkökulmasta ongelmalliseksi kehittynyt tilanne rakentui aikuisen ja lapsen vuorovaikutuksessa uudella tavalla.

Jorma kirjoitti...

Anne Moilanen on kävelevä vitsi.

Jorma kirjoitti...

"Pakkoruotsia vastustava kampanja on ehkä idioottimaisinta, mihin tiedän aikuisten ihmisten Suomessa ryhtyneen. Minkä ihmeen takia kaikkien pitäisi Suomessa puhua samaa kieltä? Miksi ihmiset eivät saisi herranjumala puhua omaa äidinkieltään? Sellaisen vaatiminen on väkivaltaa. Ei mitään muuta."

Kirjoitti muuan A. Moilanen.

Hiljaiseksi vetää. Tässä eivät enää facepalmit riitä.

Anonyymi kirjoitti...

Ennuste seuraaviin eduskuntavaaleihin:

Janne Koiranen: Huoralauma voitti. Ihmiset, oikeudenmukaisuus ja yhteiskunnalliset uudistukset hävisivät.

Viiden euron lumput ja kännissä örveltävät maakuntien lesboporukat, joista viime kaudella kohuttiin, ovat pientä verrattuna siihen, millaisen kusipäisten blondien armeijan me nyt feministeistä Helsinkiin saamme. Vihreiden eduskuntaryhmästä on naisia yli 70 prosenttia.

Alan jo ennakkoon masentua, kun ajattelen, miten eduskunnassa tulee käymään useille kansakunnalle tärkeille uudistuksille: köyhyyden vähentämiselle, työttömyyden poistamiselle, katuturvallisuuden lisäämiselle ja miesten aseman parantamiselle avioerotilanteissa.

Syvä huokaus.