perjantaina, toukokuuta 27, 2011

Tasa-arvovaltuutettu jyrähtää

Married men earn a third more than their single counterparts

Who spends the most years in retirement?

Fewer Young Women Married than Ever

It’s booty-watching season: Get ready to be judged
Michael Kimmel, a sociologist and editor of the journal Men and Masculinities, describes the judgments men make about bodies as a form of pre-rejection.

“I think of it like the Goldilocks principle: They’re either ‘too hot’ or ‘too cold,’ but are they ever ‘just right’? This is particularly true about those parts of the body that are sexualized,” Dr. Kimmel said.

“My general sense is that this talk serves to neutralize the anxiety men feel that women have the power of choice, that women make the decision when we make a pass at them. This gives men the illusion that they have the power to ‘screen,’ to reject pre-emptively. In other words, it’s an example of how men, despite all the power that they have in the world at large, don’t feel very powerful in the dating marketplace.”
Kevin Myers: Feminist meme now dominates and corrupts almost all discourse on women and violence

Tasa-arvovaltuutettu: Maanpuolustuskorkeakoulun pääsykoe suosii miehiä
Ammattiupseeriksi mielivien, sekä naisten että miesten, pitää Maanpuolustuskorkeakoulun pääsykokeessa pystyä juoksemaan 12 minuutissa 2 600 metriä. Tasa-arvovaltuutettu Pirkko Mäkisen mielestä tämä suosii miehiä. Mäkinen vaatiikin, että kestävyyttä mittaavassa Cooperin juoksutestissä asetetaan naisille oma raja.
How important is gender?

Naisen erivapaus on tasa-arvon irvikuva

Moni varusmies ihmettelee, miten jotkut huippu-urheilijat voivat selviytyä asevelvollisuudestaan niin helposti
Nimimerkkiä käyttävä naishenkilö aloittaa sähköpostikirjeensä näin:

"Lähestyn teitä asialla, joka koskettaa tällä hetkellä perhettämme ja varmasti jossain vaiheessa elämää muitakin."

"Kyse on asevelvollisuuden suorittamista. Luin taannoin Mikko Koivun saavan erityislomia maailmanmestaruuden takia. Muutenkin näillä urheilijoilla on armeijan käyminen erivapauksia täynnä."

Kirjoittaja jatkaa, että hänen miehensä on parasta aikaa armeijassa ja että pariskunnalla on 11 kuukauden ikäinen tytär.

"Ei varmaan tarvitse kertoa, kuinka vaikeaa tämä armeija-aika on ollut rahallisesti, henkisesti ja fyysisesti. Miksi perheelliselle ei suoda armeijan aikana tällaisia erivapauksia, joita nämä Koivut ja kumppanit saavat? Eikö perheen ja lapsen hyvinvointi ole tärkeää? Mielestäni omaa lasta ei voi edes verrata esim. jääkiekkoon."

80 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Pirkko Mäkisen idioottimainen purkaus hakee kyllä vertaistaan, eikä sellaista ihan heti löydy.

Jorma kirjoitti...

"Jos hän olisi aloittanut muun saapumiserän mukana kesäkuussa, palvelusaika olisi jäänyt tulevaa NHL-kautta ajatellen liian lyhyeksi."

Mikä ihmeen perustelu tämä on? Ei intissä palvelusta muokata tavallisten miesten opiskelu- tai työssäkäyntitarpeita ajatellen.

Anonyymi kirjoitti...

Koska löydämme tapauksen, jossa mies surmattuaan ihmisen vapautetaan, koska miehen todetaan olleen stressaantunut?

Äiti kuristi autistisen poikansa - ei murhatuomiota

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011052713793899_ul.shtml

Jorma kirjoitti...

Myytti raiskaavista huippujohtajista

Anonyymi kirjoitti...

Kyse on miesten yleisen asevelvollisuuden uskottavuudesta. Armeijalle on tärkeä saada kertoa, että NHL-tähdetkin suorittavat asevelvollisuutensa. Heillä vaan harjoitusleirit ja maaottelut yms. lasketaan palveluspäiviksi, sillä heille kirjoitetaan "määräys" osallistua niihin. Aivan niin kuin muillekin huippu-urheilijoille. Olen valmentanut yhtä, joten tiedän todelliset kasarmipäivät. Tällainen urheilijaa osaa häthätää ampua ja marssia tahdissa, siinä se sitten onkin. Hän on suorittanut suunnilleen saman tason, kuin tavallinen asevelvollinen valapäivään mennessä. Mutta sehän riittää.

Se ei yhtään ihmetytä, että monilapsisen perheen isä joutuu suorittamaan joka ikisen palveluspäivän. Mitä hyötyä armeijalle on kertoa, että neljän lapsen isä suoritti asepalveluksen? Sehän olisi vain negatiivinen mainos.

Nämä urheilijat ovat armeijan mainospellejä, ei muuta. Jonkun vuoden kuluttua kukaan ei kysy, montako päivää Mikko Koivulla oli asepuku päällä inttiä suorittaessaan. Hänestä kerrotaan vain, että hän suoritti kunnon miehen tavoin intin.

Pauli Sumanen, emeritustutkija kirjoitti...

"Married men earn a third more than their single counterparts".

Suomessa tuo on aivan selviö. Tilastokeskuksen tutkijan Hannu Pääkkösen väitöskirjasta (löytyy netistä) käy ilmi, että parisuhteessa elävät miehet tekevät yli neljäkymmentä tuntista työviikkoa, kun heidän naiskumppaninsa tekevät hieman yli 30-tuntista.

Kun tiedämme kaikkien miesten työtunnit ja vakituisessa kokoaikaisessa työsuhteessa olevista miehistä lähes 80 % on parisuhteessa, nyrkkisääntönä voidaan laskea, että yksinelävät miehet tekevät paljon vähemmän työtunteja. Se ei selviä mistään tilastosta, kuinka paljon huoltovelvolliset yksinelävät miehet tekevät ja kuinka paljon lapsettomat yksinelävät, joten paljon oikeaakin asiaa on vielä tutkimatta.

Ja kun tekee paljon työtunteja, saa paljon vuosiansioita. Joidenkin vaikea käsittää, että miehillä ja naisilla on sama keskituntiansio Suomessa. Ansioiden ero johtuu tehdyistä työtunneista.

Homo kirjoitti...

Jospa nämä vaikka olisivat olleetkin sen mysteeriksi jääneen vieraan miehen verta:

Kalske pitää Ulvila-jutun tutkintavirheitä poikkeuksellisina

...
Otetaan esimerkiksi nämä Auerin jalassa olevat isot veritipat. Kenen ne ovat? Toinen asia, mikä minun mielestäni on jäänyt pahasti auki, on tämä pihalla olevan roskiksen tyhjääminen.
...

Homo kirjoitti...

Tyypillistä narttujen käytöstä, mieluummin vaikka tappaa kuin keskeyttää pakonomaisen puhelinjuoruilunsa:

Isä vei kännykän, tyttö ampui metsästysjousella

Teinitytön isä taistelee hengestään sairaalassa rajun riidan jäljiltä.
...
Tyttö raivostui, kun isä oli määrännyt hänet kotiarestiin ja takavarikoinut tyttärensä matkapuhelimen. Teini haki jousen ja nuolen, ja ampui isäänsä. Hän ei antanut isän soittaa apua, joten mies joutui raahautumaan tuskissaan naapuriin kutsumaan ambulanssin.
...

Homo kirjoitti...

Tutkimus: Museoissa käyvät miehet ovat terveempiä

Kulttuuriharrastus onnellistuttaa etenkin miehiä

Anonyymi kirjoitti...

Suomalainen oikeus on taas toiminut, suomalaisen miehen murhan hinta +100 000e.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Totta se on: Esitä ylimielistä ”pahaa poikaa” jos haluat iskeä naisen

Homo kirjoitti...

Läski ja lyhyt saavat huonompaa palkkaa

Yksinäisyys kaikkoaa eläkkeellä

Homo kirjoitti...

2010: TS: Yli viidennes raiskausilmoituksista perättömiä

Homo kirjoitti...

Ei siis kovin harvinaista, vaikka femakkojen mielestä perättömät raiskausilmoitukset ovat lähes olematon ilmiö, minkä vuoksi niistä ei saisi edes puhua ja naisen sanaa pitäisi uskoa sokeasti raiskausväitteissä, koska naisethan eivät koskaan valehtele.

Anonyymi kirjoitti...

"Tasa-arvovaltuutettu jyrähtää"

Voe mahoton, älä nyt tasisvaltuutettu rupee spiidaa.

Inex

Anonyymi kirjoitti...

kaikenmaailman perättömien juttujen ja juorujen levittäminen on joidenkin naisten toinen luonto. Joten perättömien raiskausilmoitusten määrä sopii ihan hyvin siihen kuvaan mitä olen monista naisista saanut.

Inex

Homo kirjoitti...

YLE Teemalta tulee muuten juuri Rodoksen rantaleijonat:

Kreikkalaiset gigolot eli "kamakit" valloittivat 1970-80-luvuilla monen turistin sydämen. Miten temppu tehtiin, mitä miehet tekevät nyt? Kamakien kulta-aikaa muistelee myös Tarja Suomesta. (Colossi of Love, Kreikka 2010)

Homo kirjoitti...

Opettajatar teippasi pojan suun

Naiset tappelivat Lahden yössä

Homo kirjoitti...

Kyllähän se on tiedetty jo entuudestaan, että (melkein?) kaikki naiset ovat perusluonteeltaan huoria. Koskakohan tämä saadaan Suomeenkin, jossa jotkut läskit, elähtäneet ja rumat femakkoämmät kulkevat tissit esillä:

Australiassa järjestettiin ensimmäinen lutkamarssi

Anonyymi kirjoitti...

Tuosta "Opettajatar teippasi pojan suun" jutusta:

"- Vaikka opettaja oli uhannut teippaamisella, ei hänen ollut sitä tarkoitus toteuttaa. Tilanne kuitenkin eteni nopeasti, kertoo kihlakunnan syyttäjä Juha Leiritie."

- tuohan ei kuulosta ollenkaan syyttäjän puheelta, vaan pikemminkin kuin kyse olisi syytetyn asianajajasta. Muutenkin koko jutun sävy on melkein se, että oppilashan se tässä syyllinen on.

Homo kirjoitti...

Anonyymi, vertaa tähän:

SK 19.4.2001: Euralaisveljesten rangaistuksiin ei suuria muutoksia hovissa

...

Veljessarjan vanhimmat eli Leevi (25) ja Erkki (22) Koistisen hovioikeus tuomitsi 3 vuodeksi 6 kuukaudeksi vankeuteen. Pekka Koistisen (20) tuomioksi tuli 2 vuotta 4 kuukautta vankeutta. Hän oli osaa rikoksia tehdessään alaikäinen.

Kuten käräjäoikeuskierroksestakin, veljeksistä nuorin eli Lasse Koistinen (17) selvisi ehdollisella vankeusrangaistuksella. Sen pituudeksi hovioikeus mittasi 2 vuotta.
...
Omassa päätöksenteossaan hovioikeus otti huomioon perusteet, jotka Rauman käräjäoikeus lausui rangaistuksia mitatessaan. Niitä olivat muiden muassa poikien poikkeuksellisen ankeat perheolot ja kasvuympäristö. Rikoskierteensä alussa veljekset varastivat suorastaan nälkäänsä.
...
Vastaajat vaativat käräjäoikeuksien tuomioita alennettaviksi myös veljesten ensikertalaisuuden sekä heille määrättyjen vahingonkorvausten nojalla. Lisäksi nuorukaisten todisteltiin auttaneen poliisia rikostensa selvittämisessä ja tähtäävän normaaliin elämään, mitä tavoitetta vankilatuomiot eivät asianajajan mukaan edistä.

Jutun syyttäjä, Rauman kihlakunnansyyttäjä Juha Leiritie vaati puolestaan rangaistusten koventamista. Hänen mukaansa yleinen lainkuuliaisuus ja veljesten tekemien rikosten määrä sekä osin törkeä ja suunnitelmallinen luonne edellyttivät kaikkien neljän tuomitsemista ehdottomiin rangaistuksiin.
...

Anonyymi kirjoitti...

"Opettaja teippasi tytön suun"

Inex

Anonyymi kirjoitti...

Ramones You're Gonna Kill That Girl

Inex

Anonyymi kirjoitti...

The Clash - White Riot

Inex

Anonyymi kirjoitti...

White Riot on muuten todella hyvä esimerkki yksittäisten lauseitten ottamisesta kipaleesta tai teksistä, Clashia syytettiin rasisteiksi pelkän biisin nimen takia. Jokainen voi kuitenkin kuunnella ja tehdä ihan omat johtopäätökset. Onko mikään muuttunut, ei oikeastaan paljon.

Inex

Homo kirjoitti...

Kaiketi vielä hupakkomaisempia olivat neuvostosotilaiden heiloiksi heti heittäytyneet naiset. Näistäkään ei ole pahemmin puhuttu...

Pelko ajoi naisia saksalaisten mukaan sotien jälkeen

Enemmistö saksalaisten sotilaiden mukaan syksyllä 1944 lähteneistä naisista ei suinkaan lähtenyt matkaan sotilaitten heiloina ja morsiamina. Kuva "moraaliltaan löyhistä hupakoista" on yksipuolinen, kertoo Kansallisarkiston tutkijan Ville Kontisen selvitys.
...

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Puhumaton suomalainen mies - myytti vai tosi?

Homo kirjoitti...

Uutiset Kauhajoen kouluampumisesta heikensivät poikien yo-menetystä

Taas vastenmielinen femakkokirjoitus Pravdassa, eikä edes oksennuksen kirjoittajan nimeä ole tohdittu laittaa esiin:

Asuuko viisaus vain miehissä?

Jorma kirjoitti...

"Asuuko viisaus vain miehissä?"

"Naisten syrjintä on paitsi väärin myös tyhmää."

Mikä syrjintä? Kuka syrjii, miten, missä, milloin ja miksi?

"Osaaminen ja koulutus eivät enää voi olla syy naisten syrjimiseen, sillä naiset alkavat Suomessakin olla keskimäärin paremmin koulutettuja kuin miehet."

Eli koulutuksessa muhii valtava tasa-arvo-ongelma, jonka olemassaoloa ei vain haluta tunnustaa.

Kokoomusnuoret: Rasismin ohella tuomittava myös positiivinen syrjintä

"Rydmanin mielestä positiivisen syrjinnän varjolla Suomeen ollaan rakentamassa "orwellilaista yhteiskuntaa, jossa vallitsee tasa-arvo, mutta toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset"."

Suomalainen yhteiskunta on jo nyt sellainen, että yhdet (naiset) ovat tasa-arvoisempia kuin toiset (miehet).

Muuten hyvä kannanotto. Nyt vain pitäisi saada näiden käteisten ja stubidojen tilalle Wille Rydman, Henri Heikkinen & Co.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Positiivisen syrjinnän kaksi kategoriaa

Jorma kirjoitti...

"Positiivisen syrjinnän kaksi kategoriaa"

Hieno kirjoitus, Panu.

On ollut suhteellisen hämmentävää seurata sitä tapaa, jolla keskustelussa on sotkettu puurot ja vellit keskenään mm. viitaamalla sotaveteraanien, vammaisten tai kielitaidottomien erityistarpeisiin ja erityisoikeuksiin varsinaisen "positiivisen" syrjinnän yhteydessä.

Sotaveteraanit, vammaiset tai kielitaidottomat maahanmuuttajat ovat "ansainneet" erityispalvelunsa ja erikoisoikeutensa, eli näille palveluille ja oikeuksille on olemassa perustellut syynsä. Emme me muut edes tarvitse kuntoutusta sotavammojen vuoksi, me pärjäämme ilman pyörätuoleja tai erityistä kieliopetusta. Kyse ei ole suosimisesta, vaan siitä, että apua oikeasti tarvitsevista huolehditaan(välttämättä kaikki sotaveteraanit eivät ole (olleet) avun tarpeessa, mutta heidän kohdallaan kyse onkin osin myöhästyneestä kiitollisuudenvelan maksamisesta).

Mutta me muut tarvitsemme opiskelupaikan, työpaikan ja asunnon. Jos niistä kilpailtaessa joku ohittaa meidät syntyperänsä, äidinkielensä, sukupuolensa tai uskontonsa vuoksi, voidaan puhua syrjinnästä. Mitään positiivista siinä ei ole.

Se, että naiseus tai maahanmuuttajataustaisuus rinnastetaan käytetyissä puheenvuoroissa vammaisuuteen, on rasistista, seksististä, ulkomaalaisvihamielistä ja loukkaavaa vammaisia ihmisiä kohtaan. Eivät naiset tai maahanmuuttajat ole minkään erityiskohtelun tarpeessa, vaan tasa-arvoisen kohtelun.

Anonyymi kirjoitti...

Ex-vaimo huijasi hedelmöitysklinikkaa
Isälle 100 000:n lasku salalapsista

http://www.iltalehti.fi/hullumaailma/2011053013808195_hu.shtml

Homo kirjoitti...

Hyviä kommentteja:

KKO kumosi lasten nähden seksiä harrastaneiden tuomiot

Homo kirjoitti...

Blondi tienaa paremmin kuin ruskeaverikkö. Myös avioliitto kannattaa. Vastavalmistuneet tutkimukset paljastavat yllättäviä totuuksia rikastumisesta.

...
Puoleensavetävät miehet ansaitsevat keskimäärin yhdeksän prosenttia ja naiset neljä prosenttia ”rumia” paremmin.
...

"Osta naiselle lahjaksi osakkeita"

Jorma kirjoitti...

Kai nämä "positiivisen" syrjinnän apostolit ovat sitten valmiita vastaaviin toimiin vaikkapa lyhyiden, rumien, vasenkätisten tai ylipainoisten puolesta? On olemassa runsaasti tutkimuksellista näyttöä, jonka mukaan tietyistä fyysistä ominaisuuksista, kuten pituudesta (varsinkin miesten kohdalla), on hyötyä elämässä. Niinpä pätkille on johdon- ja oikeudenmukaisuuden taattava omat kiintiöpaikkansa. Muuhan olisi epätasa-arvoista ja "negatiivista" syrjintää. Ihan yhtä olennaisia nämä tekijät ovat rekrytointipäätöksen kannalta kuin sukupuoli, äidinkieli tai ihonväri.

Ovatko muuten kaikki maahanmuuttajataustaiset oikeutettuja "positiiviseen" syrjintään? Riittääkö, jos isoäiti tai hänen isänsä on ollut maahanmuuttaja?

Kysyä tietysti voi, mitä sitten tapahtuu, jos vaikka rekrytointitilanteessa ovatkin vastakkain maahanmuuttajataustainen mies ja kantaväestöä edustava nainen. Kumpi silloin olisi oikeutetumpi "positiiviseen" syrjintään? Entä jos toinen heistä olisi vielä biseksuaali, mutta toinen taas vasenkätinen? Mihin raja vedetään?

Tämä on loputon suo.

Homo kirjoitti...

Äiti tietää luontaisella vaistollaan ja naisen tavalla tietää, että mikä on parasta lapselle:

"Tuhansien savukkeiden polttaminen raskaana oli hyväksi lapselleni"

Lutkaliike, uusi feministinen muotihullutus, leviämässä vaikka kyllähän naisten lutkamaisuus muutenkin tiedetään:

Lutkaliike tuo naiset kaduille

Vähän erilainen lutkamarssi:

Egyptiläiskenraali myöntää neitsyyskokeet

Egyptiläiskenraali myöntää: Pidätetyille naisprotestoijille tehtiin neitsyystestit

Homo kirjoitti...

Kuinkakohan moni noista lutkamarssilaisista oikeasti on elämssään valmis makaamaan sammuneena jossain puistossa alapää paljaana, koska on hänen oikeus olla tilematta raiskatuksi, eikä naisia saa varoittaa tyhmästä käytöksestä. Tai hankkii umpihumalassa sänkyynsä vaikka jonkun ulkomaalaisen miehen vain "nukkumaan tai juttelemaan" - tai ensiksi vielä antaa ymmärtää, mutta ei ymmärrä antaakaan, vaan sanoo tiukan ein. Ei siinä vaiheessa kaikki potentiaaliset raiskaajat enää kuuntele vastaanvikisemisiä, vaikka se kuinka olisi oikeus.

Homo kirjoitti...

Lukiovertailu: Matematiikka poikien laji

Lukiovertailu: Näin paljon parempia tytöt ovat

...
Poikia kirjoitti ylioppilaaksi tänä keväänä 11442 ja tyttöjä 15676.
...

Vieläkös muuten ylioppilaskirjoituksissa reaaliaineista saa vain yhden yhteisen arvosanan, mutta kustakin kielestä saa erikseen yhden arvosanan?

Anonyymi kirjoitti...

Turun Sanomat: Raiskausilmoituksista joka viides on perätön

"Joku voi haluta ilmaisen kyydin taksikuskilta, toinen sepittää raiskausväitteen välttyäkseen putkayöltä ja kolmas selittää hätävalheen puolisolle tai kotiväelle. Kun kanssaihminen ottaa sitten yhteyden poliisiin, puheita on vaikea perua"

Että semmosta, mikäpäs noita on tehtaillessa kun mihinkään edesvastuuseen et joudu.

Inex

Homo kirjoitti...

Eiköhän nuo perättömät raiskausilmoitukset vähenisi kummasti, jos niistä rangaistaisiin kunnolla. Esimerkiksi Vlad Tepesin menetelmät varmasti tepsisivät - tai vaikka edes pelkkä alastoman nartun julkinen ruoskinta keskellä toria ja kuvat tiedotusvälineisiin.

Jorma kirjoitti...

Yhdenvertaisuutta vai yhdenmukaistamista?

Hyvä kirjoitus Thomas Taussilta, vaikka hän on samapalkkaisuuden toteutumisen suhteen hakoteillä.

Positiivinen syrjintä - ihanat mustat naiset

Huono kirjoitus Niklas Herliniltä.

"Mutta toisaalta, ja aivan oikeutetusti, tyttöystävä muistutti siitä, että mustia ja naisia on syrjitty paljon ja pitkään. Jonkun valkoisten miesten sukupolven on maksettava siitä hinta, ja se on meidän sukupolvemme."

Herlinin logiikalla Suomessa tulisi syrjiä ruotsinkielisiä työnhakijoita, ihan vain kostona siitä, miten huono suomenkielisten asema on Suomessa ollut satojen vuosien ajan. Järjetöntä. Kyllä kaikkia täytyy kohdella tasavertaisesti, eikä kostaa syyttömille menneitä vääryyksiä.

Anonyymi kirjoitti...

"Vieläkös muuten ylioppilaskirjoituksissa reaaliaineista saa vain yhden yhteisen arvosanan, mutta kustakin kielestä saa erikseen yhden arvosanan?"

Ei, kustakin reaaliaineesta saa erikseen arvosanan, samalla tavalla kuin kustakin kielestä saa erikseen arvosanan.

Homo kirjoitti...

Väitös: Stressi lisää etenkin keski-ikäisten miesten kuolemanriskiä

Jorma kirjoitti...

Tutkijat: Ydinvoimaloiden lähellä syntyy enemmän poikia´

Ilmankos viherpiipertäjät ovat niin kovasti ydinvoimaa vastaan.

Homo kirjoitti...

Swedish women battle mounting debts

Swedish teen girls 'getting more violent'

The Swedish Pimpocracy

Homo kirjoitti...

Muutakin mielenkiintoista luettavaa tuolla The Honest Courtesan /
Frank commentary from a retired call girl -blogissa, kuten:

And since it does only care about women collectively, any individual women who step out of line must be dealt with ruthlessly, yet in such a way as to maintain the pretense of “feminism”. In my column of January 18th we saw that Sweden legally requires men to presume that women are prostitutes on the basis of their manner of dress (are you reading this, SlutWalkers?), and this May 19th story from The Local reveals what happens to Swedish whores who dare to speak about their (supposedly 100% legal) work in public:

Homo kirjoitti...

Isät hakevat yhä herkemmin apua perheen ongelmiin

...
Tyypillinen syy hakea apua on äidin uupumus.
...

Artistien muistelot paljastavat hullunkurisia tarinoita menneisyydestä. Frederik kertoo liimanneensa itselleen lisää rintakarvoja ja tunkeneensa tiukkojen housujensa etumukseen lisää täytettä.

Homo kirjoitti...

Vieraat eivät poistuneet - nainen puukotti rintaan

Homo kirjoitti...

Etelän seksilomat tuottaneet tulosta?:

Tohtori: Suomen naisten seksikumppaneiden määrä yllättää

...

Yllättävää seksikyselyssä oli se, että tuloksien perusteella naisilla oli ollut enemmän seksikumppaneita kuin miehillä. Siinä missä miehistä suurimmalla osalla (24 %) seksikumppanien määrä oli 2-4, suurimmalla osalla naisista (24 %) vastaava luku oli 5-10.
...

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Tuosta tutkimuksesta kiinnostava kohta:

"Kyselyyn vastanneista naisista kaksi prosenttia oli neitsyitä, kun miehistä viidellä prosentilla oli poikuus tallella."

Vortac kirjoitti...

Ilmankos viherpiipertäjät ovat niin kovasti ydinvoimaa vastaan.

Tuo voi olla totta.

Mutta jokainen järkevä ihminen tietää, että ydinvoima on vaarallista ja turhaa, koska parempia energialähteitä on maailmankaikkeus täynnä.

Yleensäkin tapa, jolla sähköpiiri luodaan tässä maailmassa, on erittäin typerä ja energiaahukkaava. Ydinvoimaa ei olisi koskaan pitänyt ottaa käyttöön, eikä sen käyttö ole tarpeellista. Mutta valtaapitävät tahot eivät tykkää 'vaihtoehtoisista' energiamuodoista, joita nerot ovat löytäneet kautta koko ihmiskunnan historian aina kristalleista zero-point-energialaitteiden kautta magneetismiin ja jopa vedellä toimiviin moottoreihin ja 'hitsausliekkeihin'.

Ei tarvitse tutkia kuin yhden ainoan tällaisen neron energiantuottoa, ja tajuta, millaiset voimat hänellä oli hallussaan ymmärryksensä energiasta vuoksi; Nikola Tesla.

Myöskin Faraday sähköisti oman kotinsa ns. 'free energy'-laitteella, mutta hän joutui siitä melkoisiin ongelmiin; sähköfirmat eivät tykänneet (tietenkään).

Ydinvoimaa ei käytetä siis siksi, että se olisi missään mielessä, millään tavalla TARPEELLISTA (niinkuin moni auktoriteettiuskovainen naiivisti kuvittelee), vaan siksi, että nykyistä energia-, ja talousrakennetta, infrastruktuuria jne. ei haluta muuttaa, koska tällä tavalla ihmisten hallitseminen ja orjuuttaminen on kätevintä ja helpointa.

Ilmainen energia muuttaisi koko valtarakennetta silmänräpäyksessä, kun jokainen voisikin yhtäkkiä tulla täysin riippumattomiksi sähkölaitoksista, ja lopulta öljykartelleista..

Voisin antaa suosituksia tai linkkejä tähän loppuun, mutta eipä siinä taida olla juuri enempää järkeä kuin tämän vastalauseeni kirjoittamisessa - vettähän se jälleen on hanhen selkään, sekä helmiä sioille. Näin viimeisinä aikoina täytyy kuitenkin vielä yrittää ja pinnistää hieman, joskopa joku löytyisi, joka tunnistaa totuuden sen nähdessään.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Kyllähän ydinvoimassa omat ongelmansa on, mutta en kyllä voi ymmärtää ihmisiä jotka samaan aikaan ovat olevinaan huolestuneita ilmastonmuutoksesta ja sitten kuitenkin ajavat käytännössä ydinvoimaloiden tilalle hiilivoimaloita. Tai ovat olevinaan ah niin Vihreitä, mutta sahaavat lentokoneella jatkuvasti heilastelemaan naapurimaassa asuvan puolison luona.

Ja oikeasti uusiutuvia energiamuotoja kannattavien kannattaisi tehdä kitinän sijaan jotain sitten näiden energianmuotojen eteen, kuten omilla rahoillaan osallistua tällaisten voimaloiden rakentamiseen, kenties ottaa omassa omakotitalossa käyttöön niitä tai vaikkapa kehittää nykyistä kilpailukykyisemmiksi esimerkiksi aurinkoenergiaaa eri muodoissaan.

Homo kirjoitti...

Olisikohan selitys siinä, että miesvihamieliset naiset ovat käyttäneet vihanneksia dildoina?:

Bakteerikurkkujen kuolonuhrien määrä kasvaa

...
Kaikki sairastuneet ovat olleet matkoilla Saksassa äskettäin. Myrkytykset ovat iskeneet ennen kaikkea aikuisiin (87 prosenttia sairaustapauksista) ja etenkin naisiin.
...

Homo kirjoitti...

Äidit perustivat kodinturvaryhmän pedofiilihysteeristen urbaanien legendojen levittämiseksi

Homo kirjoitti...

Nokialla eräs pakettiauton kuljettaja kysyi tietä jalkakäytävää kulkeneilta lapsilta ja tästä tehtiin pedofiili jota etsittiin oikein poliisin avulla. Mistäpä muualta tämä(kin) juttu sai alkunsa kuin Facebookista kun suhteellisuudentajun menettänyt lapsen vanhempi päätti että mies on pedofiili.

Esimerkki tämänkaltaisesta pedofiilihysteriakeskustelusta, jossa juorut leviävät ja muuttavat muotoaan:

Pedofiili liikkeellä Torpparinmäessä ja Paloheinässä!

Homo kirjoitti...

Kannattaa kokeilla tehdä Googlella haku hakusanoilla: pedofiili pakettiautolla. Vastaan tulee vino pino vastaavia keskusteluja, joissa välillä on pedofiili olevinaan naiseksi pukeutunut mies, välillä punainen tai valkoinen pakettiauto ja ympäri Suomea olevinaan havaintoja jne.

Anonyymi kirjoitti...

Suomalainen mies:

http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/mies-suuttui-kun-vaimo-kielsi-virtsaamasta-sis%C3%A4lle/676429

Homo kirjoitti...

Women who post lots of photos of themselves on Facebook value appearance, need attention, study finds

Homo kirjoitti...

Seurapiirikaunotar kuristi nuorta naista ravintolassa - sakot tuli

Jorma kirjoitti...

Malesialaisnaiset perustivat "tottelevaisten vaimojen klubin"

Homo kirjoitti...

Feminismin tulosta tämäkin:

Tutkimus: Avioerolapset jäävät muista jälkeen koulussa

Ja mielenkiintoinen seikka tämäkin, joka on täysin vastoin feministien liturgiaa, jonka mukaan lastenkin kannalta parempi erota kuin riidellä tms: "Avioero näyttää olevan lapsen kannalta stressaavampaa kuin vanhempien riitely. Amerikkalaistutkimuksen mukaan lasten koulumenestyksessä ei havaittu muutoksia avioeroa edeltävänä ajanjaksona, mutta avioeron astuttua voimaan he jäivät koulussa muista jälkeen."

Kymmenettuhannet nuoret kateissa yhteiskunnalta

Anonyymi kirjoitti...

Mistä mies koulutetulle sinkkunaiselle?

http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2011060313795983_lz.shtml


Euroopan eniten sinkkunaisia

http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2011060313794132_lz.shtml

Ingenieur kirjoitti...

Kah, löytyipä näppärä työkalu:
http://www.moregood.co.uk/gender/

Homo kirjoitti...

Esimerkki "positiivisesta" syrjinnästä, koskakohan Suomessa?:

Young Men Face Desultory Job Market, Few Prospects

Homo kirjoitti...

A 10 year old "stares" at a girl's breasts in class. The accused child's mom is told that another incident of "sexual harassment" will result in his immediate suspension.

Homo kirjoitti...

3 in 4 B.C. boys on street sexually exploited by women

Homo kirjoitti...

Puuma ei ilmeisesti voinut vastustaa pahisnuorukaista, vaikka luulisi järjen sanovan muuta, mutta miten siinä sitten kävikään:

Woman prison officer hanged herself after inmate she left husband for 'stole £6,000 from her account and posed on Facebook with wads of HER cash'

Homo kirjoitti...

The Case for Father Custody

This book, The Case for Father Custody, by Daniel Amneus, PH D. is a detailed and analytical look at what 'mother custody' has done to society, particularly the ghettos and black society in the US.

It makes the clear case that if civilisation is to survive custody, or guardianship as I prefer to call it, goes to the father.

The experiment with mother custody is over. It was a failure. Here is the case to alter that.

Anonyymi kirjoitti...

Jouko Piho: Miksi Suomen Amnesty ei puolusta suomalaista miestä?

http://joukopiho.puheenvuoro.uusisuomi.fi/75125-miksi-suomen-amnesty-ei-puolusta-suomalaista-miest%C3%A4

Homo kirjoitti...

Lorena Bobbitt and the Politics of Hate

Lambs to the Slaughter: The Hofstra False Rape Case

Homo kirjoitti...

Amnestyn logiikkaa väkivaltailmiöstä

Homo kirjoitti...

A Fort Myers mother says she feels powerless after her 11-year-old son was pinned down at his neck and stripped naked by two middle school girls.

...
But it soon takes a disturbing turn as the boy cries out for help, humiliated and pinned down to the ground.

"Mommy!," he yells.

The video, which has since been taken down, shows two Dunbar Middle School girls holding the boy down in broad daylight, inside a gated community.

The boy begs the girls to stop as the rip off his bathing suit, leaving him naked lying on the ground.
...
"I'm surprised these girls can just do that and get away with it," said the boy's mother. "Or there are no repercussions."
...
"Nobody cares, nobody cares," the mother said. "If this was my son doing it to a little girl there would have been lights and sirens at my door."
...

Homo kirjoitti...

Hyvä esimerkki siitä millaisia hirviöitä feminismi on tuottanut. Kuvaavaa on, että pissistä pidättänyt poliisikin joutui sairaalaan ja heti putkästä päästyään pissis oli jo mukiloinut taas jonkun, samoin kuin katsoi oikeudekseen piestä poikaystäväänsäkin jos niin huvittaa:

In terrifying detail, a leading novelist describes the random, brutal attack that left her fearing she'd been blinded

Homo kirjoitti...

AN Adelaide woman who snapped and killed her cheating husband by setting him on fire has walked from court with only a suspended sentence.

Homo kirjoitti...

Kids who spend more time with dad have higher IQs, study shows

Homo kirjoitti...

Genus nytt:

"Shelter tries to get men convicted of incest"

Homo kirjoitti...

Kyllä tämä opettaa pissikselle, ettei rikos kannata!:

Teenage girl, who 'robbed boys at knifepoint' is rewarded with RIDING LESSONS

A teenage girl accused of robbing children at knifepoint is to be sent on a three-month horse-riding course courtesy of the taxpayer.
...

Homo kirjoitti...

Barbara Kay: When women get angry, it’s not their fault

Anonyymi kirjoitti...

Fasciitis Rheumatoid Arthritis [url=http://www.onlyyou2013.com]グッチ 新作[/url] bears get a bad rap According to Stephen [url=http://www.sheepskin2013.com]Christian Louboutin Outlet[/url] new customers and that only makes sens The [url=http://www.jpsheepskin.com]toms shoes outlet[/url] Tendinopathies Carpal Tunnel Syndrome [url=http://www.louboutinf.com]Louboutin[/url] thrilling moments artists appear across [url=http://www.louboutinf.com]Louboutin Outlet[/url] the commotion So what was the big attraction http://www.sheepskin2013.com also Shanghai Wood Subject Association
adjonction d'huile de cannelier de chine [url=http://www.onlyyouhot.com]クロエ専門店[/url] sounds dedicated in favor of Avril Lavigne [url=http://www.sheepskin2013.com]Christian Louboutin Outlet[/url] source without you even knowing what's [url=http://www.louboutinf.com]Louboutin[/url] Renewable Energy Target scheme the defined [url=http://www.sheepskin2013.com]Christian Louboutin shoes[/url] level of engineering quality in all of its [url=http://www.onlyyouhot.com]クロエ専門店[/url] created a buzz in the mobile world http://www.tonyluxury.com Myofascial Trigger Points Lateral

Anonyymi kirjoitti...

I just like the valuable info you supply to your articles.
I will bookmark your weblog and take a look at again right here regularly.
I'm quite sure I will be informed many new stuff proper right here! Good luck for the following!

My homepage: ford ranger