tiistaina, kesäkuuta 07, 2011

Miesten miellyttäminen

Puheenaihe: Pitäisikö suomalaisnaistenkin pyrkiä vain miesten miellyttämiseen?

”Hyvä vaimo on seksityöläinen” – Naisten kerho kuohuttaa


Has equality destroyed your sex life?

Sex and surveillance

26 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Puheenaihe: Pitäisikö suomalaisnaistenkin pyrkiä vain miesten miellyttämiseen?"

Ei vain, mutta myös. Nythän naiset eivät pistä tikkua ristiin miesten miellyttämiseksi, mutta vaativat kyllä miehiltä yhtä ja toista. Etenkin sitä toista.

Jorma kirjoitti...

Herää kysymys, miksi Aamulehti on haaskannut palstamillimetrejä jonkun moilasen lapselliseen lässytykseen, kun asiasta olisi ollut saatavilla fiksumpaa materiaalia todelliselta asiantuntijalta eli Laasaselta.

Henry Laasanen kirjoitti...

Lainaan vanhaa postausta

Naiset päättävät säännöllisesti seuraavista asioista:

1. Mitä pari syö
2. Missä asutaan
3. Milloin lapsia hankitaan
4. Missä loma vietetään
5. Mitä tehdään vapaa-aikana
6. Mitkä ovat lasten nimet, mitä vaatteita he pitävät ja milloin he menevät kouluun
7. Milloin harrastetaan seksiä
8. Mitä ostetaan muille lahjoiksi
9. Kuinka rahat käytetään
10. Milloin kotityöt tehdään
11. Hankitaanko lemmikkieläin
12. Mikä on asunnon lämpötila

Miehet päättävät yleensä vain siitä, mitä (1) katsotaan televisiosta ja (2) millä autolla ajetaan. Sen sijaan miehet kysyvät usein lupaa syödä epäterveellisiä ruokia ja juoda alkoholia.

MikkoAP kirjoitti...

Paitsi, ettei naisten tarvitse nykyisin miellyttää miehiään, ei heidän tarvitse myöskään olla eroamasta pienimmästäkin syystä ja viemästä taloa/asuntoa ja valtaosaa perheen omaisuudesta, vaikka ne olisikin mies tuonut suhteeseen, olla viemättä lasten huoltajuutta ja olla häiritsemättä mielivaltaisesti miehen tapaamisoikeutta lapsiinsa, eikä myöskään olla pahoinpitelemättä miestään henkisesti ja fyysisesti, sillä miesten oikeuksia avioeroissa, huoltajuuskiistoissa ja heihin naisten taholta kohdistuvan parisuhdeväkivallan kohdalla.

Anonyymi kirjoitti...

Häh, Moilanen onnistui puhumaan rivikaupalla ilman yhtäkään tappouhkausta tai muuta aggressiivista möläytystä! Taitaa olla muija pehmenemään päin tai sitten toimittaja oli karsinut puheen sivistyneelle tasolle.

Vortac kirjoitti...

Naiset päättävät säännöllisesti seuraavista asioista:

(lista poistettu)

Miehet päättävät yleensä vain siitä, mitä (1) katsotaan televisiosta ja (2) millä autolla ajetaan. Sen sijaan miehet kysyvät usein lupaa syödä epäterveellisiä ruokia ja juoda alkoholia
.

No ensinnäkin, listasta puuttui aika oleellisia kohtia, kuten "kuka siivoaa", "miten usein siivotaan", "mitä tarkoittaa 'sotkuinen'", jne.

Lisäksi nuo asiat, joista miehet päättävät, pätevät ainoastaan, _JOS_ naiselle niin sopii. Vai väitätkö, että jos nainen haluaa kattoa saippuaoopperaa/kuninkaallisia samaan aikaan, kun televisiosta tulisi miestä kiinnostava dokumentti tai vaikkapa urheilua, mies vaan päättää silti television katsomisesta?

Nainen katsoo televisiosta tasan sen, mitä haluaa katsoa. Mies saa sitten katsoa naisen ohjelmien ulkopuolelle jäävänä aikana, mitä haluaa - jos hyvin käy (siis jos se sopii naiselle). Jos naisella ei ole tuolloin jotain "parempaa" suunniteltuna..

Väitätkö myöskin, että jos nainen haluaa, että ajetaan Fordilla, mies kuitenkin voi päättää, että ajetaankin tänään Saabilla?

Mies voi päättää vain niistä asioista, jotka eivät naista mitenkään kiinnosta tai hetkauta, ja muista asioista vain silloin, kun se naiselle sopii.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Briteissä ollaan huolissaan oikeusjärjestelmän tasapuolistumisesta...

Anonyymi kirjoitti...

"Puheenaihe: Pitäisikö suomalaisnaistenkin pyrkiä vain miesten miellyttämiseen?"

Meillä ollaan menty siihen toiseen ääripäähän niinkuin Jormakin kirjoitti, että ei haluta miellyttää miestä pätkän vertaa.

Onneksi tätä ei voi yleistää kaikkiin parisuhteisiin, mutta valitettavan usein se on juuri niin, että miestä ei haluta miellyttää yhtään. Vaikka tämä kuuluisi terveeseen parisuhteeseen vastavuoroisesti yrittää miellyttää ja pitää suhde hyvänä.

Inex

Ei mielestäni tarvitse mennä mihinkään ääripäähän vaan naisetkin voisivat tulla monta kertaa vähän vastaan näissä jutuissa.

Homo kirjoitti...

Tutkimus: Kiltiltä mieheltä saa parempaa seksiä

Homo kirjoitti...

Taas Pravda uutisoi vähettelevästi. Ei ole sentään nainen keksinyt tarinoita jostain ulkopuolisesta tekijästä, vaikka yrittääkin vierittää syyn uhrille:

Nainen löi paistinpannuilla miesystäväänsä, sai murhasyytteen

Anonyymi kirjoitti...

"Nainen löi paistinpannuilla miesystäväänsä, sai murhasyytteen"

Ihmisen tappaminen on todella helppoa, olitpa mies tai nainen. Mielestäni sukupuolella ei pitäisi olla mitään tekemistä tälläisissä tapauksissa kun tuomioita jaetaan.

Inex

Anonyymi kirjoitti...

Viimeksi maaliskussa Helsingin hovioikeus päästi ehdonalaisella tuomiolla naisen, joka surmasi miehensä Helsingin Munkkivuoressa v. 2008. (Hesari ei tätä edes uutisoinut ja Iltalehti kirjoitti siitä vain paperiversiossa, ei netin puolella)

Kovin kaukana on tasa-arvo suomalaisesta oikeudenkäytöstä kun sen lopputuloksena 93% vangeista on miehiä...

Jorma kirjoitti...

Miesten kärsimys herätti – nainen hakkaa yhtä paljon

Anonyymi kirjoitti...

"Miesten kärsimys herätti – nainen hakkaa yhtä paljon"

Miten niin herätti, todettiin että kappas kummaa ja päätettiin olla tekemättä asialle yhtikäs mitään.

Inex

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Even women are standing up to the hypocrisy of feminism

Anonyymi kirjoitti...

"Even women are standing up to the hypocrisy of feminism"

Video oli musiikkia korvilleni, fiksu likka kertakaikkiaan.

Inex

Homo kirjoitti...

Anonyymi, osaatko kertoa mitään tarkempaa tuosta tapauksesta, jossa nainen pääsi ehdonalaisella miehen tappamisesta? Oliko kyseessä joku hätävarjelutilanne vai millä alhainen rangaistus selittyy - ja mistä rikoksesta nainen tuomittiin?

Homo kirjoitti...

Taas kerran miehet aiotaan unohtaa, vaikka HPV aiheuttaa mm. nielusyöpää (joka on muuten viimeaikoina ollut nopeasti yleistymässä), penissyöpää, peräsuolisyöpää. HPV-rokote on myös joissain maissa tästä syystä otettu käyttöön miestenkin suojelemiseksi, mutta "tasa-arvoisessa" Suomessa vain naisten asema kiinnostaa, vaikka kohdunkaulan syöpään ei edes kuole kovin suuri määrä naisia vuosittain verrattuna moniin miehiin kohdistuviin terveysongelmiin.

Papilloomarokotetta suositellaan rokotusohjelmaan

Homo kirjoitti...

Perimällä on merkittävä vaikutus siihen, millaisia tuloja työurallaan voi odottaa, kertoo tuore tutkimus. Sen mukaan miehillä geenit ratkaisevat vielä enemmän kuin naisilla.

Homo kirjoitti...

Tänään näköjään klo 20 tuli MTV3:lta seuraava ohjelma. En huomannut sitä ajoissa, mutta mahdettiinkohan siinä kuvata naiset vai miehet hyväksikäyttäjinä:

45min Special: Ihanat miehet rannalla

Singaporelainen dokumentti sijoittuu Indonesian paratiisisaarelle Balille, missä paikalliset nuoret miehet hankkivat elantonsa viihdyttämällä länsimaisia naisturisteja. Niin sanotut Kuta Cowboyt puhuvat avoimesti elinkeinostaan, joka on heidän mukaansa sekoitus bisnestä ja nautintoa. Onko kyse hyväksikäytöstä, rehellisestä kaupankäynnistä vai elämäntavasta?

Homo kirjoitti...

Salvadorin presidentti: Pudokasnuoret armeijan palvelukseen

Homo kirjoitti...

Tutkimus: Naissotilaat henkisesti yhtä vahvoja kuin miehet

Anonyymi kirjoitti...

"Toinen veljeksistä oli polttanut aiemmin raudalla myös entistä vaimoaan."

Iltalehti tänään.

Jorma kirjoitti...

Tuomio alaikäisen raiskauksesta hylättiin – oliko alle 16-vuotias?

Homo kirjoitti...

Nainen iski miestä kuorimaveitsellä rintaan

Vortac kirjoitti...

Ihmisen tappaminen on todella helppoa, olitpa mies tai nainen.

Tämä on muuten hämmästyttävän totta.

Jo kaksivuotiaalla on tarpeeksi voimaa surmata ihminen ilman apuvälineitä. Niinpä aikuisella naisella ei ole mitään ongelmaa tässä suhteessa - voimat riittävät taatusti, ihminen on lopulta aika heikkoa tekoa, kun tiettyihin paikkoihin kohdistaa vähänkin voimaa.

- Vortac