keskiviikkona, syyskuuta 07, 2011

Feministin käsikirjasta

Huoltamo: Miksi naiset antavat surkeita neuvoja naisteniskentään?

Aleksanterin ratkaisu: Naismaksan paluu.

Tuulta ja tyventä: Feministin käsikirja

Tämä Päivä: Miksi en ole feministi

Syyt nro 6-n vähempiin ansiotyötunteihin: Työpaikan vaihto yms. — Työaika- ja palkkatilastotutkimuksia

Naislääkärit saavuttavat miesten ahkeruuden nykyvauhdilla vuonna 2550 - Aamulehti Blogit

A good response to the 75 cents on the dollar canard.:MensRights

Let's get this straight. Gender studies isn't about 'women good, men bad' | Jonathan Dean | Comment is free | The Guardian

18 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Tämä johtaa siihen että ihmisten ei enää annetakaan valita, vaan käytännössä jos poika haluaa leikkiä niillä "inkkareilla ja länkkäreillä", hänet laitetaan väkisin paapomaan nukkea, "jotta hänestä ei aivopestä sovinistisikaa". Tämäkin on rajoittamista. Ja se on täsmälleen yhtä rajoittavaa kuin tunkea se pojan balettihame roskiin jotta "pojasta ei tule mitään hinttaria"."

Naulankantaan. Tästä syystä feminismiä on tasa-arvon ja vapauden kannattajien vastustettava.

Jorma kirjoitti...

"Let's get this straight. Gender studies isn't about 'women good, men bad'"

Mustasta ei tule valkoista, vaikka kuinka jankuttaisi, että musta on valkoista. Säälittävää selittelyä.

Jorma kirjoitti...

Kokoomuksessa haluja kaataa ihmisoikeuskeskus

Toivottavasti kaatuu. Tähän maahan ei tarvita ainakaan lisää näitä puuhastelijoiden suojatyöpaikkoja. On täysin käsittämätöntä, että rahaa syydetään väen vängällä moiseen. Tavallinen ihminen ei käytännön todellisuudessa saa mistään apua, kun hänen ihmisoikeuksiaan loukataan todenteolla, vaikka pahoinpitelyllä, koska rahaa poliisille ei löydy mistään.

Jorma kirjoitti...

"Miksi naiset antavat surkeita neuvoja naisteniskentään?"

Bilogisista syistä hyvin pitkälti. Halutaan rajua ja vaarallista macho-miestä suvunjatkamiseen, mutta vaaratonta ja kilttiä vässykkää parisuhteeseen (kunnes sitten taas himo iskee päälle). Ei ole naisten intresseissä parantaa miesten asemaa parisuhdemarkkinoilla, sehän voisi vähentää naisten valtaa.

Anonyymi kirjoitti...

Naisilta iskuvinkkejä tiedusteleva epeli on jo leimautunut näiden silmissä nössöksi, joka ei kykene herättämään romanttista kiinnostusta, joten olisi vähintäänkin kiusallista neuvoa tätä omaksumaan alfojen toimintamalleja.

Henry Laasanen kirjoitti...

"Naisilta iskuvinkkejä tiedusteleva epeli on jo leimautunut näiden silmissä nössöksi, joka ei kykene herättämään romanttista kiinnostusta, joten olisi vähintäänkin kiusallista neuvoa tätä omaksumaan alfojen toimintamalleja."

Juu, se voi olla kanssa, että jos sosiaalisesti "vihjeetön" kaveri alkaa noudattamaan teknisia ohjeita, lopputuloksena on pikemmin "pelottava limanuljasta" kuin täydestä käyvä alfa-uros.

Eli oikeillakaan neuvoilla ei välttämättä päästä hyvään lopputulokseen (ainakaan naisten kannalta). Naisten onkin turvallisempi kehottaa miehiä kilteiksi herrasmiehiksi kuin yrittää luoda "frankensteinen limanuljaskoja".

Anonyymi kirjoitti...

Sarjassamme "seksuaalisuus on ihanaa". Katso video:

http://www.stara.fi/2011/09/08/dildo-tallentaa-nyt-tiedostosi/

Tomi kirjoitti...

Kukas haastaisi jonkun suomalaisen naistutkimuslaitoksen oikeuteen? Olen aika varma, että eivät jää miesvihassaan brittisiskoistaan jälkeen. Taitaa vain tarkemmin ajatellen olla niin, että Suomen laki sallii miesten solvaamisen tieteen nimissä ja muutenkin.

Jorma kirjoitti...

Avatar-tähti on nyt kostava sankaritar: Sukupuolirooleja on ravisteltava

Odotan yhä sitä toiminta- tai komediaelokuvaa, jossa nainen vetää roolin tyhmänä pellenä/pahiksena, jonka vastoinkäymisille naureskellaan ja jonka turpaanvetämiselle hurrataan.

Ihan turha puhua mistään ravistelusta, jos rohkeus ei riitä todella rajojen rikkomiseen.

Jorma kirjoitti...

Suvi Lindénin palkkio halutaan uuteen käsittelyyn

Jorma kirjoitti...

Ruotsalaisoikeus: Hävyttömät blogikirjoitukset eivät ole irtisanomisperuste

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Teiniprostituoitu Inka: Tällainen on tyyppiasiakkaani!

Anonyymi kirjoitti...

"Miehet eivät välttämättä halua katsella taistelevaa naista. Miehiä sattuu, kun he näkevät, että naista sattuu. Mutta vielä enemmän miestä sattuu nähdä nainen, joka on enemmän kuin hänen oletetaan olevan."

Kai avatar-naiset joskus kokeilevat tulistaistelun sijaan tervettä sadomasokismiakin?


-bedmad

Ile kirjoitti...

Tilastokeskus jatkaa valitsemallaan linjalla:

Naiset aiempaa vaativammissa tehtävissä – palkkapussi ennallaan

http://www.stat.fi/ajk/poimintoja/2011-09-06_tietotrendit6.html

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Ja feministit taputtavat:

Nainen raapi 12 sentin avohaavan miehensä haaroväliin - todella arkaan paikkaan

...
Keski-Suomen käräjäoikeus tuomitsi pitkäaikaista seurustelukumppaniaan pahoinpidelleen naisen 300 euron sakkoihin.

61-vuotias nainen kynsi 45-vuotiasta kumppaniaan riidan päätteeksi kipeästi kiveksistä.
...
Jalkoväliin kohdistuneen väkivallan seurauksena miehen kivespussiin tuli 12 sentin mittainen, viisi ommelta vaatinut avohaava.

Hyökkäystä edelsi humalaisen pariskunnan sanaharkka. Naisen kynsissä oli niin paljon terää, että ne saivat tuhoa aikaan miehen käyttämien verryttelyhousujen läpi.

Vortac kirjoitti...

Odotan yhä sitä toiminta- tai komediaelokuvaa, jossa nainen vetää roolin tyhmänä pellenä/pahiksena, jonka vastoinkäymisille naureskellaan ja jonka turpaanvetämiselle hurrataan.

Hyvin sanottu. Lisäisin, että itse odotan mitä tahansa elokuvaa, jossa miehelle ja naiselle tulee riita, ja nainen automaattisesti päätyy sohvalle (tai ulkosalle) yöksi, kun mies kellii lokoisasti yönsä makuuhuoneessa ja sanelee ehdot, joiden mukaan nainen sitten koettaa alistuneena lepytellä miestä seuraavana päivänä.

Tai mitä hyvänsä elokuvaa, jossa mies herää pelästyneenä yöllä johonkin ääneen, ja patistaa vaimon alakertaan asiaa tutkimaan pesäpallomaila kourassa.

Tai elokuvaa, jossa naista potkitaan haaroihin, ja kaikki nauravat vieressä.

Elokuvaa, jossa kaksi naista väkivaltaisesti tappelevat miehestä, ja mies katselee vain toimettomana kauhistuneena vierestä ja antautuu sitten voittajalle.

Elokuvaa, jossa nainen avaa miehelle auton oven itsestäänselvyytenä, auttaa tuolin ravintolassa alle, ottaa takin yltä ja nousee seisomaan, kun mies lähtee pöydästä.


Jossa nainen kokee kaikenmoista väkivaltaista ja kauheaa, ja saa palkinnokseen vain moitteita rähjäisyydestään - ja yleisö nauraa.

Jne.

Tätä listaahan voisi jatkaa melko pitkälle - mutta selvää on se, että aina kun "sukupuolirooleja murretaan" (tms), kyseessä ei ole KOSKAAN mikään tällainen, vaan se on aina jotain "nainen onkin tällä kertaa sankari ja hakkaa paljon pahoja miehiä kasaan"-kliseroskaa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Ah, meinasinpa unohtaa erään yleisimmistä.

Elokuva, jossa mies sanoo naiselle jotain loukkaavaa, nainen vastaa lievemmällä loukkauksella takaisin, mies hutaisee naista litsarilla tai nyrkillä (tai potkulla tms.) poskeen tai mihin tahansa herkempään ruumiinosaan, nainen kaatuu/horjahtaa kärsivän näköisenä ja yleisö nauraa - kenties mies sitten vielä päälle tokaisee jotain tyyliin "älä koskaan ärsytä miestä työssä", ja yleisö nauraa vielä vähän lisää.

Tämähän on hyvin yleinen trendi sukupuolet käänteisinä - on olevinaan tasapuolista naljailua, mutta käytännössä vain nainen käyttää lopulta väkivaltaa miestä kohtaan, ja mies ei tee mitään takaisin - ja lisäksi miehen tekemä solvaus on aina lievempi kuin naisen tekemä.

Olisi tosiaan kiva nähdä, kun näitä sukupuolirooleja tosiaan oikeasti rikottaisiin. Voisivat ihmiset alkaa tajuta, miten misandriaa täynnä suurin osa elokuvista ja tv-sarjoista on.

- Vortac