keskiviikkona, syyskuuta 21, 2011

Kellä valta suhteessa?

Feminismi syynä lisääntyviin mielenterveysongelmiin?

Our So-Called Rape Culture | Shrink4Men (mainio kirjoitus)

Against feminist entitlement bias: Gender equality requires women to retire older then men to have equal duration of retirement and years worked | Human Stupidity: Irrationality, Self Deception

Who holds the most power in a relationship? - Love + Sex on Shine

Here's why I think men are the ones who "wear the pants" in the dating game.

The initial meeting

It's not absolutely true that women never make the first move when it comes to getting a date. However, we do like to be approached. The problem with this is, it is then the man who gets to choose which lady out of all those in his presence will be lucky enough to catch his attention.

3 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Katsoiko kukaan tuota Vihailtaa (osa 1 ja osa 2)? Oliko siinä mitään MRA-aspektia? Tällainen sattui silmiin:

Vihapuhe-ohjelmassa pisti silmään keskustelijoiden kahtiajakautuneisuus. Toisaalla olivat "sinisilmäiset" nuoret naiset ja toisaalla " realistisesti" ajattelevat nuoret miehet ja heidän mielipiteitään tukenut iäkkäämpi kirjailija.

Naiset näyttivät olleen hyvin maahanmuuttosuotuisia ja katsoivat asian arvostelun ainakin lähes vihapuheeksi kun taas nuoret miehet suhtautuivat asiaan realistisen analyyttisesti.

Mistähän tuollainen kahtiajakautuneisuus voisi johtua, siitäkin huolimatta että nuoret naiset olivat lähes järjestään vasemmiston edustajia. - Eihän käsiteltävä asia mitenkään ollut puoluepoliittinen kysymys. Arvauksia voitaisiin esittää mutta niiden esittäjä varmasti tuomittaisiin jollain nuorten naisten käyttämällä pilkkasanalla.

Toimittajat olivat asettaneet oireellisesti maahanmuuttajien edustajat nuorten naisten joukkoon?

Vihapuhe-leimakirvestä näytti heiluttavan demarinuorten nuori naisedustaja ahkerammin kuin muut vaikka eivät muutkaan naisedustajat kauaksi jääneet.

Homo kirjoitti...

Outo naurukohtaus suorassa lähetyksessä - Myrkkyhoitajatar paljasti, miksi meni naimisiin

Vortac kirjoitti...

Naiset näyttivät olleen hyvin maahanmuuttosuotuisia ja katsoivat asian arvostelun ainakin lähes vihapuheeksi kun taas nuoret miehet suhtautuivat asiaan realistisen analyyttisesti.

Mistähän tuollainen kahtiajakautuneisuus voisi johtua
..

Siitä, että naiset ovat emotionaalisia ja irrationaalisia, miehet loogisia ja rationaalisia.

Miehilläkin on tunteet ihan yhtä lailla, mutta miehet eivät palvo tunteitaan, kuten naiset tai tee päätöksiään senhetkisen tunnetilansa perusteella, kuten naiset. Mies valitsee asenteensa ja tekee päätöksensä järkeen ja loogisuuteen perustuen, ja näin ollen nainen on sukupuolista se, joka voi aina tilanteen ja tunnetilan mukaan vaihtaa mielipidettään, siinä missä mies, joka on saapunut johonkin johtopäätökseen älyllisen prosessin kautta järkeä käyttäen, ei helpolla kannastaan luovu, ellei saa perusteellisia, loogisia perusteluja asialle.

Naisten pitäisi pysyä asioissa, ympäristöissä ja tehtävissä, joissa moisesta irrationaalisesta emootiosuuntautuneisuudesta on hyötyä, kuten pienten lasten ja vauvojen hoidossa, yms. ja jättää järkeä vaativat asiat miehille.

- Vortac