torstaina, syyskuuta 15, 2011

Seksuaalinen valta kiihottaa

Huoltamo: Väite seksuaalisesta vallasta kiihottaa

Nuoret lääkärit haluavat tehdä lyhyttä työviikkoa | Helsinki | yle.fi

Vantaan Hakunilassa terveyskeskuspalvelut on jouduttu ulkoistamaan lääkärivajeen takia. Katriinan terveysasema Seutulassa on lakkautusuhan alla, koska avoinna oleviin lääkärinvirkoihin ei ole tullut yhtään hakemusta.

HUS:in johtajaylilääkäri Markku Mäkijärven mukaan uuden lääkärisukupolven arvomaailma poikkeaa edellisistä sukupolvista.

- Lääkäreitä on vaikea saada työhön maanantaisin ja perjantaisin. He haluaisivat työskennellä tiistaista torstaihin. Tämä taas aiheutta sen, että vastaanottohuoneista tulee pulaa, eli terveyskeskuksista pitää rakentaa suurempia. Kyllähän se alkaa kuulostaa jo aika mielenkiintoiselta, Mäkijärvi pohtii.

Lääkäreistä yhä suurempi osa on naisia.

Miksi teistä on ok että mies elättää naista mutta ei ok että nainen elättää miestä? - Keskustelut - Vauva.fi

Campaign to Launch Against Men Who 'Have Sex and Run', Christian News

Putting erotic capital to work in the workplace | The Australian

Jari Tervo Ylelle: Suomessakin tehdään kunniamurhia - Ilta-Sanomat

Tervo totesi Ylen haastattelussa, että kunniamurhia tapahtuu myös Suomessa.

Hän viittasi sillä viimeaikaisiin rikosuutisiin, joissa nuoret miehet ovat mustasukkasuuksissaan tappaneet entisiä tyttöystäviään.

- Se on ihan sama kuin kunniamurhat arabimaissa, joita täällä paheksutaan, Tervo sanoi.

Onko Tervo seonnut päästään?

40 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Dutch woman 'called boyfriend 65,000 times'

Jorma kirjoitti...

New Australian passports allow third gender option

Anonyymi kirjoitti...

ÖÖH. Ikinä ei taida ole tullut mieleenkään se, että naisten seksuaalinen valta (valta tehdä valintoja seksin suhteen) on vain sovittu roolileikki yhteiskunnassa. Pimeällä kujalla valta-asetelma on toisin päin tai syrjäisessä paikassa (koti, mökki, metsä tms.). Turha kieltää tätä. Asetelma kääntyy toisinpäin heti, kun mahdollinen avunsaanti naisen kohdalla lähestyy nollaa. Ja miehet ihan itse varoittelevat lutkamarsseista, Kaisaniemen pusikoista, yöaikaan yksin kävelystä ja tuntemattomien seuraan lähtemisestä (miten kaksi tuntematonta tutustuu? vaikka baarissa?). Mutta kitinä siitä, että naiset vaikka vain sallituissa paikoissa käyttävät omaa tahtoaan, ei kaikille sovi. Ja jonkun tosi ytn:n luulisi todella laskevan haitaksi sen seksuaalisen vallan, siis missään ei saa olla hetkeä rauhassa ja kaikki pakit saavat lutkittelevat ja vahtivat. Ja mukava vertaus tuo romanit, onko vanhat naiset (joiden seksuaalinen valta on lähes nolla) samassa asemassa romanikerjäläisen kanssa? Kuinka kauan tämä naisten valtavaihe kestää? 5 vuotta? 10 vuotta? Kovin on pintapuolinen tämä seksuaalinen valta... Miten kaunis, nuori persoonallisuushäiriöinen tai masentunut nainen hyötyy vallastaan? Tai edes herkkä ihminen? Tai todella älykäs ja menestyvä ja samalla kaunis? Ja mitä useammin valtaa käyttää hyväkseen, sitä rumemman huoran maineen saa.

Henry Laasanen kirjoitti...

Anonyymi sanoi... "ÖÖH. Ikinä ei taida ole tullut mieleenkään se..."

Jos Anonyymi olisi kiihottumisen sijaan lukenut kirjani tai seksuaalista valtaa käsitteleviä kirjoituksiani, hän olisi löytänyt vastaukset viestissään esittämiinsä kysymyksiin.

Anonyymi kirjoitti...

Jaa, että pitää olla perehtynyt koko aihealueeseen ja kirjailijan tuotantoon, ennen kuin saa kysyä tai kommentoida? Entä neutraalimpi fyysinen valta -käsitteenä? Laajasti käsittäen kattaa molemmat sukupuolet, eikä jää aukottomaksi kenellä lopullinen valta on. Ja kauneudella nainen voi hyötyä vain parempana kohteluna viimeisen vallan käyttäjän (siis miehen)taholta.

Tomi kirjoitti...

"Onko Tervo seonnut päästään?"

Olen miettinyt samaa, kun Tervo on meuhkannut näistä rasismeistaan ja feminismeistään. Tervon kannalta myönteinen selitys menee kuitenkin niin, että hän markkinoi uusinta kirjaansa näyttelemällä tyhmää punaniskaa. Tiedä häntä ...

Jaaha kirjoitti...

Tervo haluaa nyt sen Finlandian. Siksi mainstream-hölmöilyt.

Suomalaisen kulttuurin kannalta on huolestuttavaa, että mitä avoimemmaksi yhteiskunta muuttuu (mm. internetin kautta), sitä tiukemmin valtaapitävät ja mielipidejohtajat juuttuvat poteroihinsa 70-luvulle.

Itsenäistä ajattelua ei olla Suomessa juuri koskaan arvostettu, ja nyt näyttää siltä että se kohta kielletäänkin.

Anonyymi kirjoitti...

Jos, ano, joskus pääset miehen kanssa mökille, huomaat, että hän yrittää tehdä olosi mukavaksi ja turvalliseksi, ei raiskata sinua.

Anonyymi kirjoitti...

Sitä ei kyllä tehnyt... Asia koettu jo. Se viina on aika taikajuoma.

Homo kirjoitti...

Bojojoing - tälläistahan se on Suomessakin:

Woman Who Strangled, Dumped Baby After Birth Avoids Prison Sentence

Homo kirjoitti...

Anonyymitrolli, miljonäärikin voi tulla ryöstetyksi pimeässä Kaisaniemen puistossa. Tarkoittaako tämä sitä, että miljonäärillä ei ole rahan tuomaa valtaa?

Lisäksi luulen, että traumasi ovat sen verran syvää laatua, ettei sinua niissä tällaisen keskustelupalstan amatöörivoimin voida auttaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Sitä ei kyllä tehnyt... Asia koettu jo"

Sitten kyse on poliisiasiasta.

Minä en silti muodosta käsitystäni ihmisryhmästä yksilön tekemän rikoksen perusteella. Toisin kuin sinä.

Henry Laasanen kirjoitti...

"Jaa, että pitää olla perehtynyt koko aihealueeseen ja kirjailijan tuotantoon, ennen kuin saa kysyä tai kommentoida?"

Sitä alkaa vähitelleen kyllästymään, kun netissä vastaan tulee kymmeniä kommentteja, jotka alkavat...

"Laasaselle ei sitten tullut mieheen..."

...asiasta, jonka olen nimenomaan selittänyt kirjassa juurta jaksaen.

Henry Laasanen kirjoitti...

"Anonyymitrolli, miljonäärikin voi tulla ryöstetyksi pimeässä Kaisaniemen puistossa. Tarkoittaako tämä sitä, että miljonäärillä ei ole rahan tuomaa valtaa?"

Niin kai se sitten on - jos miljonääri menee mökille rahasäkin kanssa, niin ei hän voi siellä ostaa mitään ja pahimmassa tapauksessa rahat ryöstetään häneltä.

JOHTOPÄÄTÖS: Raha ei ole valtaa.

Homo kirjoitti...

Hampaattomalla kassialmalla ei taida olla kovin suurta riskiä siitä, että edes kovin merkittävä osa raiskaajista olisi kiinnostunut raiskaamaan häntä.

Jorma kirjoitti...

"Onko Tervo seonnut päästään?"

Näköjään. Jari Tervo taitaa kalastella Finlandia-palkintoa kovemmalla vimmalla kuin koskaan.

Homo kirjoitti...

Potenssi voi palata sydänriskit hoitamalla

Henry Laasanen kirjoitti...

Tervon maailmassa mustasukkaisuusmurhia tekevät vain miehet.

Anonyymi kirjoitti...

Virheellinen olosuhdeselvitys voi viedä perheen

http://www.raahenseutu.fi/Uutiset/1194696782299/artikkeli/virheellinen%20olosuhdeselvitys%20voi%20vieda%20perheen.html

Jorma kirjoitti...

"Tervon maailmassa mustasukkaisuusmurhia tekevät vain miehet."

Ilmeisesti. Sitä paitsi, kysyä voi, onko noissa viitatuissa rikosuutisissa kyse suomalaisten tai kunniamurhakulttuurin parissa kasvaneiden teoista. Nykyisin rikollisten etninen tausta pyritään piilottamaan jopa silläkin uhalla, että se vaikeuttaisi rikoksen selvittämistä.

Joka tapauksessa, suomalaisen kulttuuripiirin ero kunniamurhakulttuureihin tulee jo tässä kohtaa selväksi: meillä mustasukkaisuuden vuoksi tehty murha on rikos, jonka tekeminen tuomitaan ja johon syyllistynyttä rangaistaan (liian lievästi, mutta kuitenkin), kun taas kunniamurhakultturin maissa teko lakaistaan helposti maton alle ja hyväksytään.

Tomi kirjoitti...

Koska Suomessa tehdään tutkimus, jossa vertaillaan oikeuden antamia tuomioita sukupuolikantilta? Feminismin ihmemaassa asiasta on sentään tehty uutisia ja kirjoitettu kirjoja.

Mistä johtuu, että kulttuurissamme nainen saa käyttää alaikäistä poikaa hyväkseen mutta alaikäistä tyttöä hyväksi käyttävä mies pitäisi kaikkien mielestä hirttää munistaan?

Genus Nytt lainaa Smälandpostenin pääkirjoitusta:

“En 48-årig kvinna hade inlett ett förhållande med en 12-årige pojke som hon träffat när hon arbetade på hans skola. Pojken sov över hos kvinnan i hennes säng ett antal gånger. Kvinnan hade också, enbart iförd trosor, låtit pojken upprepade gånger massera henne med olja i ett av skolans förråd. Hon har även skickat en rad meddelanden av tydlig sexuell karaktär till pojken via Internet och noterat sina drömmar om pojken i en dagbok. Händelser som hon erkände, samtidigt som hon nekade till våldtäkt. Som Kardon konstaterar har det föregått en otillbörlig kontakt mellan kvinnan och pojken. Kvinnan har passerat en rad gränser. Även om detta inte resulterat i en våldtäkt bör det väl åtminstone ha ansetts vara sexuellt ofredande eller utnyttjande. Men inte enligt tingsrätten. Åtalet ogillades. “

Eli syyte hylättiin! En tiedä mitä ajatella. Saako mies Ruotsissa tästä lähin lähetellä 12-vuotiaalle tytölle seksuaalisia viestejä, saako nukkua samassa sängyssä ja pyytää tyttöä öljyämään itsensä?

No, ei tienkään saa ja hyvä niin. Mutta naisiahan todellakin koskevat eri säännöt

Anonyymi kirjoitti...

Tuomas Enbuske: Pitäisikö seksin osto kriminalisoida?

Tuomas Enbusken vieraina ovat seksuaalineuvoja Johanna Sirkiä ja toiminnanjohtaja Saara Ruokonen sekä puhelimitse tutkija Elina Aaltio.

http://areena.yle.fi/audio/1316071172093

Anonyymi kirjoitti...

Aftonbladet:

"”Det här kommer jag aldrig att glömma. Aldrig.”

OFÖRSTÅELIGT

Anette Stenius, kriminalinspektör, har förhört flera av de åtalade kvinnorna i pedofilnätverket.”En del sa att de väl var dumma i huvudet. Men man undrar ju varför de inte tryckte bort honom bara”, säger hon. OFÖRSTÅELIGT Anette Stenius, kriminalinspektör, har förhört flera av de åtalade kvinnorna i pedofilnätverket.”En del sa att de väl var dumma i huvudet. Men man undrar ju varför de inte tryckte bort honom bara”, säger hon. Foto: PERNILLA WAHLMAN
Polisen om härvan med kvinnopedofiler i Dalarna

FALUN. Förut brukade man prata om fula gubbar – men vad ska man säga nu?

Kriminalinspektör Anette Stenius anade aldrig att den barnporrmisstänkte 43-åringen omgav sig av ett kvinnonätverk.

– Det här kommer jag aldrig att glömma. Aldrig."

Mielenkiintoista seurata, miten feminismin ihmemaa handlaa tilanteen, jossa naiset ovat osoittautuneet likaisiksi äijiksi. Kaksi strategiaa erottuu: 1) Piirin ainoa mies oli syyllinen ja jotenkin onnistui houkuttelemaan mukaan sinänsä viattomia naisia. 2) Tapahtumakulku on ihan älyttömän poikkeuksellinen, oikeastaan mahdoton.

Anonyymi kirjoitti...

Sama lopputulos uhrin kannalta ja osin samat syytkin Suomen "kunniamurhissa". Mies ei hyväksy naisen omaa tahtoa ja rankaisee tappamalla tämän, nainen saa mitä ansaitsee siis. Ja yleensä aina kyseessä seksuaalinen itsemääräys tai parisuhdevalinta. Kiltti tyttö miellyttää ja antaa periksi ja toimii "holhoojan" tahdon mukaan (mies on naisen pää omassa päässään)ja jollei, niin akka pois päiviltä. Onko tämä seksuaalista valtakapinaa sitten? Ja opetuksena parvekkeelta alas tai auton alle, kuristus, puukotus tai muu pikku juttu mielensäpahoittajan puolesta.

Jorma kirjoitti...

"kunniamurhissa"

Et nyt oikein ymmärrä asiaa.

Anonyymi kirjoitti...

Niin, siis lainaukset siitä, että kyseessä ei ole kunniamurha sellaisena käsitteenä kuin kurdien tapauksissa (mutta jos koko käsitettä avataan, niin melko sama asia), toisessa tekijä on miespuolinen sukulainen, jonka tahtoa tyttö ei ole huomioinut sopivalla käytöksellä (antanut siis periksi)ja toisessa poikaystävä, tytön kannalta sama,eli multiin menee.Yhdistävää myös se, että pyrkii määrämään tai ilmaisemaan halunsa antaa sille kelle haluaa (ja isän/exän mielestä väärälle). Omistamisenhalua kai.

Henry Laasanen kirjoitti...

Kunniamurhassa palautetaan kunnia. Mustasukkaisuussurmassa kunnia huononee entisestään.

Kyseessä on aivan eri asia.

Jorma kirjoitti...

"jos koko käsitettä avataan, niin melko sama asia"

Jos käsitettä avataan, niin aivan eri asia.

Ensinnäkin Suomessa mustasukkaisuudesta tai omistamisehalusta tehty henkirikos on rikos, jonka tekijää ei ymmärretä tai puolustella, vaan hänet tuomitaan. Poliisi ottaa hänet kiinni ja oikeus tuomitsee hänelle laissa määrätyn rangaistuksen. Kunnamurhakulttuurissa tämä ei ole mikään itsestäänselvyys, vaikka laissa ehkä murhat ja tapot olisikin kriminalisoitu.

Toisekseen kunniamurhakulttuurissa yksilön mustasukkaisuus tai omistamisenhalu ei ole ratkaiseva tekijä, vaan kyse on siitä, että kulttuuri vaatii perheen, suvun (ja miehen) kunnian pelastamiseksi veren vuodattamista. Jos mies ei tee sitä itse, sen tekee joku muu. Jos joku kieltäytyy kunniaa puolustamasta, hän on itse vaarassa. Tähän on ihmiset lapsesta saakka kasvatettu ja sen mukaan perhe/sukuyhteisö olettaa ja vaatii heidän toimivan.

Toisin sanoen, kyse on kahdesta aivan erilaisesta asiasta. Yhtä hyvin Tervo voisi väittää, että omenat ovat appelsiineja.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä se kunnia on? Miksi se menee, jos tytär haluaa vaikka kristityn miehen isän valitseman sijaan? Siis ihan Suomessakin kyllä joidenkin miesten keskuudessa kunnioitetaan "äijää", joka on lahdannut tottelemattoman muijansa ja myöntää sen. Sai mitä ansaitsi on yleensä se loppurepla kumpaankin tapaukseen, viimeinen sana ym. ja oikeushan yleensä nyt kummatkin murhaajat tuomitsee vankeuteen. Jotenkin vain kovin päässyt vanhenemaan tuo kunnia-käsite länsimaissa. Narsistinen kulissihan se on, jos maine menee ja miehelle voidaan vaikka nauraa, joten tapetaan se ruodussa pysymätön omapäinen nainen. Oikein nyt ymmärrä tätä kai sitten. Kertokaa mistä asioista mieheltä menee se kallis kunnia ja mitä tällöin menetetään,mutta murhaamalla saadaan takaisin vaikka vankilaan siitä päädytään.Nainen rikkoo rooliodotukset ja tapetaan siitä hyvästä kummassakin tapauksessa.

Jorma kirjoitti...

"Siis ihan Suomessakin kyllä joidenkin miesten keskuudessa kunnioitetaan "äijää"

Niinhän sinä luulet. Näyttöä ei vain löydy. Todellisuudessa asia on juuri päinvastoin.

"oikeushan yleensä nyt kummatkin murhaajat tuomitsee vankeuteen"

Kunniamurhakulttuurin maissa se ei ole mikään itsestäänselvyys. Ei ole edes itsestäänselvää, että koko henkirikosta käsitellään lainkaan oikeudessa. Kuolema listataan vaikka tapaturmaksi, tai katoamiseksi ja juttu on sillä selvä, sillä viranomaisia ei kiinnosta eikä todistajia löydy.

"mieheltä menee se kallis kunnia"

Ei vain mieheltä, vaan koko perheeltä, suvulta tai yhteisöltä. Tämä joukko sitten puolustaa sitten loukattua kunniaa, kuten sen on kulttuurin odotusten mukaan pakko, verta vuodattamalla. Kyse ei siis ole yksilön tunteista, "kunniasta" tai tahdosta, vaan kulttuurin sisältyvästä ja kaikille opetettavasta normista, jonka mukaan on toimittava (halusi tai ei) ja jonka noudattamista yhteisönä valvotaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kunniamurha tai ei, yhtä kaikki mies murhaa naisen, kun tämä on tehnyt "vääryyttä".

Tomi kirjoitti...

"Siis ihan Suomessakin kyllä joidenkin miesten keskuudessa kunnioitetaan "äijää", joka on lahdannut tottelemattoman muijansa ja myöntää sen."

Suomessa voidaan kunnioittaa naista, joka uhkaa vahingoittaa, vaikka kastroida miehensä, kuten esim. Anna "tapetaan ne" Moilasen lukuisista palkinnoista voi päätellä. Mutta jos joku nainen oikeasti ryhtyisi miehiä lahtaamaan, ei jäisi kuin joku radikaalifeministi hurraamaan. Ainakin haluan uskoa niin.

Naisen vahingoittamisen kulttuuriset normit sen sijaan kieltävät kokonaan. Ei voi siis kuvitella, että mediassa naisten vahingoittaminen tai vahingoittamisesta puhuminen olisi yhtä hienoa ja hyväksyttävää kuin miesten vahingoittaminen tai siitä puhuminen.

Tätä kulttuurista koodia, muuten, feminismi riistoviljelee surutta. Jos siis olet ihmetellyt, miksi feminismi tihkuu miesvihaa. Muitakin selityksiä on, mutta pohjalla on juuri se, että miesviha on hyväksyttävää ja usein jopa suotavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tosta eka hakutulos, ylläri suomi24 -palstalta:"Ainakin akkansa lahdannut Björkqvist esiintyi oikeudessa miehen tavalla eikä mikään helvetin huppu pään yli vedettynä, kuten useimmilla selkärangattomilla suomalaisilla rötöstelijöillä on tapana. "

Ja ne replat, että naiset kerjäävät raiskatuksi tulemista, pientä opetusta eli selkäsaunaa tai sitten laajennettu "itsemurha" eli lahdataan ensin nainen ja lapset ja sitten itsensä. Äärimmilleen vietyä vallankäyttöä. Ja terminä laajennettu itsemurha sitten pesee kai murhaajan kädetkin lopullisesti, raukalla oli niin paha olo, että oli pakko tappaa kaikki ja viimeiseksi itsensä. Eikö se paha olo lopu jos ihan vain pelkän itsarin tekee, pitääkö viedä viattomat mukana samalla... Se mistä se mystinen kunnia menee, on arvoitus kai. Ettei vain auktoriteettiasema horju ja pelolla hallita. Asioista pitäisi voida puhua: esim."isi tappaa, jos rakastut väärään, joten halua vain mitä isikin haluaa "(isi haluaa mitä muut miehet haluaa, nöyrän, kiltin ja tottelevan tytön) tai "tapan sut saletisti jos jostakusta muusta pidät enemmän kuin musta." Se on niin surullinen se viimeinen"Et sä niin hullu ole" vastaus. Kalevalan Aino karkasi järveen. Aika jäätävää tekstiä näiltä akanlahtareilta tulee. Pikku riita vain ja ylireagointi. Tosi epäselvä kirjoitus, sori. Mistä luonnossa löytää esimerkin tuosta? Siis, että koiras tappaa naaraan, joka antaa pakit? Rap-biisit ym.ylistävät miestä tästä ja se Elinan surma -runokin on kai jo 1500-luvulta.

Anonyymi kirjoitti...

Huomaatko, miten jauhat miesvihamielistä paskaa, mutta pidät silti itseäsi hyvänä ihmisenä. Sitähän se juuri tarkoitta, että miesviha on kulttuurisesti hyväksyttyä. "Miehet on sikoja" tulee ulos suusta (tai näppäimistöltä) yhtä helposti kuin vaikka "lapset on ihania".

Anonyymi kirjoitti...

"Huomaatko, miten jauhat miesvihamielistä paskaa, mutta pidät silti itseäsi hyvänä ihmisenä"

Täällä jauhetaan naisvihamielistä paskaa päivät pitkät. Aamulla alkaa jo jormahomo-tulitus ja päättyy pyöhään illalla. Päivystäviä "hyviä ihmisiä".

Jaaha kirjoitti...

Mitähän tuo anofemu taas riehuu? Ainakin lehdet on jääneet lukematta. Anneli Auerista tai insuliinisarjamurhaajasta ei ole varmaan koskaan kuullutkaan.

Mitä tulee jonkun alan naisvaltaistumiseen, niin valitettavasti niin se on vaan on, että tämän jälkeen sieltä kannattaa pyrkiä pois. Asioiden hoitaminen hankaloituu, kun naiset ovat koko ajan poissa ja suoraan sanoen vähän tyhmempiä ja epäkäytännöllisempiä kuin miehet. Ovat myös erittäin kovia juoruamaan ja laiskottelemaan. Alan palkatkin yleensä laskevat, tai ainakin palkkakehitys pysähtyy.

Jos itse olisin nainen, pyrkisin kaikin voimin jollekin miesvaltaiselle alalle, mutta toivoisin olevani niitä harvoja naisia siellä.

Anonyymi kirjoitti...

Niin se voi kuulostaa siltä toki. Ei mulla ole ketään vastaan yhtään mitään ja miehet -sanan tilalle voisi laittaa ihan ihmiset yleensä. En tunne yhtään väkivaltaista tai hullua miestä ja muutenkin se aggression purku tapahtuu yleensä vain rumilla sanoilla kai äijäporukoissa. Kai tossa joku pelko puhuu sitten, tiedä sitä. Osa miehistä varmaan onkin aika lähellä ihan sikoja ( tosin oikea sika on mukava, älykäs eläin), siis kunnon väkivaltarikolliset, eikä tosiaan se karkaileva vesurihirviökään mitään sympatiaa saa multa.Kun lukee todella karkeaa kielenkäyttöä tarpeeksi pitkään, turtuu ja alkaa itse käyttää samaa eikä edes tajua mitä lopulta puhuu.

Pauli Sumanen, emeritustutkija kirjoitti...

Tuohon lääkärijuttuun löytyy lisäselitystä blogissani. Naislääkärit tekevät 20 % vähemmän töitä kuin miehet. Tilastokeskuksen tutkija Mika Idman vaatii silti heille samoja ansioita kuin miehille. Viikonloppu- ja yöpäivystykset lankeavat myös useimmiten miesten tehtäviksi.
Katso: http://paulisumanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/

Vortac kirjoitti...

Hampaattomalla kassialmalla ei taida olla kovin suurta riskiä siitä, että edes kovin merkittävä osa raiskaajista olisi kiinnostunut raiskaamaan häntä..

(Feministimode on)

Onpahaa!! Kaikilla naisilla on tismalleen yhtä suuri mahdollisuus joutua raiskatuksi, koska raiskauksessa on kyse VALLASTA, eikä missään määrin SEKSISTÄ!!!111

(Feministimode off)

- Vortac

Jorma kirjoitti...

"Täällä jauhetaan naisvihamielistä paskaa päivät pitkät. Aamulla alkaa jo jormahomo-tulitus"

Haluaisin kovasti tietää, että mitkä esimerkiksi juuri tähän kommenttiketjuun lähettämistä viesteistäni ovat muka naisvihamielisiä ja millä perusteella?