torstaina, lokakuuta 20, 2011

Seksuaaliset strategiat

Huoltamo: Seksuaalisten strategioiden teoria

Why there's no reason to fear feminism | Jonathan Glennie | Global development | guardian.co.uk

KUKKAKÄRPÄSFILOSOFIN OTSIKOITA, osa 1 « Simpanssifilosofiaa

Breastfeeding break plans branded 'ridiculous' by employers. :: Equality Law :: Promoting Equality, Preventing Discrimination

Radical feminism makes a lurch for power | Talking Politics - Yahoo!

Women don't mind fat men as long as they are rich | Mail Online

Court slows EU prostitute deportation efforts - The Local

Jahtaako media perussuomalaisia? | Tuomas Enbuske | Toista | YLE Areena | yle.fi
Tuomaksen kanssa keskustelemassa ovat perussuomalaisten kansanedustaja, entinen toimittaja, Maria Tolppanen, päätoimittaja Anne Moilanen ja kirjailija Maria Syvälä. (ovatko Persut naisvihamielisiä?)
Patriarkaatti (JPEG-kuva, 960×720 kuvapistettä)

Tasa-arvo ei miellytä kaikkia miehiä - Ulkoasiainministeriö: Global.finland: Ajankohtaista

Blogi -- Mikko Ketokivi: Naiskiintiöiden seuraamukset on ymmärrettävä

ILMIÖITÄ: Irlantilaiskiertolaisten erikoiset seurusteluperinteet hätkähdyttävät | Ulkomaat | YLE Uutiset | yle.fi

3 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Tasa-arvo ei miellytä kaikkia miehiä - Ulkoasiainministeriö: Global.finland: Ajankohtaista"

Tasa-arvosta on Ulkoasiainministeriön ihan turha puhua yhtään mitään, sillä kaikki nämä projektit pyörivät vain naisten ympärillä. Tikkua ei pistetä ristiin miesten aseman parantamiseksi. Onko siis ihme, jos innostusta ei kaikilta löydy, kun oma asema ei parane mihinkään, korkeintaan huononee?

Anonyymi kirjoitti...

Reddit kautta päädyin tälle sivulle:

www.chicagonow.com/high-gloss-and-sauce/2011/09/dads-wiping-butts-bad-touches-were-growing-up/

Vauhdikasta keskustelua jonkun seksistin ja feministin blogin kommenttiosastossa. Ämmä väittää ja varmaan luuleekin nykyaikaisen maailmankuvan sokaisemana, että oikeastaan vain miehet käyttävät lapsia hyväkseen.

Paikalla ryntää joukko miehiä Reddistä korjaamaan luuloa viittaamalla tilastoihin (päiväkodeissa naiset ovat lähes yhtä todennäköisesti syyllisiä).

Kenellekään ei liene yllätys jos on feministeihin tutustunut, että faktoilla ei ole muuta vaikutusta kuin että ne kutsuvat esiinirrationaalista solvaamista feministin pimeistä aivopoimuista. Miehet ovat mm. pedofiileja kutsuessaan blogistia seksistiksi.

Feministimme on siis ylpeä siitä, kun oli saanut lastensa esikoulun muuttamaan käytäntöjään. Enää isät eivät saa pyyhkiä tyttöoppilaiden takapuolia. Eli puhutaan tuollaisista alle neljävuotiaista. Vain äidit ja naispuolinen henkilökunta kelpaavat jaloon tehtävään.

No, blogisti on tietenkin feministi ja siten lähes väistämättä seksisti ja vielä ylpeä sellainen -- vaikka ei ehkä typeryyttään asiaa kunnolla tajua. Ei mitään uutta.

Häiritsevämpi on ehkä se ajatus, että todennäköisin hyväksikäyttäjä kuviossa on esikoulun työntekijä. Jos nyt on isät onnistuttu sulkemaan ulkopuolelle, pakkohan jossain välissä on jollekin tulla mieleen, että eikö silloin pitäisi myös todennäköisemmiltä hyväksikäyttäjiltä kieltää sama asia. Ja voiko heitä silloin muutenkaan jättää lasten kanssa yksin?

Mikä on seuraava askel? Onnistuvatko feministimielipuolet kieltämään päivähoidon? No, ehkä siellä voidaan asia järjestää niin, että valvonta on sataprosenttista. Mutta entä sitten kodeissa? Eikö isiä myös pitäisi valvoa jatkuvasti? Ja jos pitäisi, hmm, kyllähän äiditkin syyllistyvät hyväksikäyttöön.

Parempi kai olisi kokonaan kieltää lasten teko.

(Sivuhuomautuksena, pidän vanhempien, sekä isien että äitien, noin intensiivistä osallistumista toisten lasten hoitoon hiukan kummallisena ja kiusallisena mutta luultavasti olen vain nykyisen kieroutuneen kulttuurin vanki.)

Anonyymi kirjoitti...

http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=64931:qpikkulutkan-temppu-moninkertaistaa-tulotq&catid=29:kotimaa&Itemid=31