perjantaina, lokakuuta 28, 2011

Valopää palkinto

Viikon Valopää: kaupunginvaltuutettu Maia Fandi – Suomenkuvalehti.fi

Vasemmistoliitto - Pojilla tasa-arvo-ongelmia koulussa

Vakava ilmiö: ”Nuoria naisia hakataan raa’asti” — Uusi Suomi

Rosa Meriläinen kehuu miehiä radiossa

7 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Vakava ilmiö: ”Nuoria naisia hakataan raa’asti” — Uusi Suomi"

Kuka kertoisi näille nuijille, että heidän junansa meni jo? Enää ei uppoa yksipuolinen väkivaltapropaganda tässä maassa.

Vortac kirjoitti...

Jorma, valheissa on se kummallinen piirre, että kun niitä tarpeeksi toistetaan 'totuutena', etenkin valtamediassa, ihmiset usein hyväksyvät ne todeksi vailla mitään todistusaineistoa suuntaan tai toiseen.

Ja mitä isompi valhe, sitä helpommin se niellään, ikävä kyllä.

- Vortac

Jorma kirjoitti...

"Ja mitä isompi valhe, sitä helpommin se niellään, ikävä kyllä."

Totta, onhan tämä nähty palkkatasa-arvokeskustelussakin, mutta vastarinta on kuitenkin selvästi laajempaa nyt, kuin mitä se oli esim. 5-10 vuotta sitten.

Anonyymi kirjoitti...

Vai että kuusi prosenttia huorista ("off-street" prostitutes in central London) oli huijattua ja painostettu myymään seksiä ilman, että olisivat pystyneet kontrolloimaan työtään. Tosin moni näistä oli palanut myymään seksiä sen jälkeen, kun poliisi oli heidät "vapauttanut". Tuskin kukaan oli pakotettu ("few prostitutes working in the capital are forced to sell sex).

Erikoista, että Englannissa valtio rahoittaa tällaisia tutkimuksia. Suomessahan valtio rahoittaa hämäräperäisiin tai olemattomiin lähteisiin perustuvia ja luultavasti täysin tolkuttomasti liioittelevia arvauksia seksi-ihmiskaupan määrästä.

http://www.thisislondon.co.uk/standard/article-24003366-majority-of-sex-workers-not-forced-or-trafficked.do

Anonyymi kirjoitti...

On se ihme ja kumma sekin, että perheväkivallan yleisyydestä on tehty kansainvälisiä vertailuja jo vuosia sitten, eikä kukaan asiantuntija, ei edes presidentti Halonen ole niistä kuullut mitään.

Taitaa syy olla se, että tutkimustulokset ovat erittäin kiusallisia. Käy nimittäin ilmi, että kumppanin fyysinen tai seksuaalinen väkivalta on Suomessa poikkeuksellisen harvinaista. Suomi kuuluu aika selvästi erottuvaan kahdeksan maan hännänhuippuun ja ohittaa muun muassa kaikki muut Pohjoismaat. Esimerkiksi Ruotsissa kyseisen väkivallan yleisyys on noin kolminkertaista.

http://www.oecd.org/dataoecd/30/26/45583188.pdf
Source: International Crime and Victim Survey (2004-2005) and European Crime and Safety Survey (2005).

Anonyymi kirjoitti...

Samasta OECD raportista voi vielä lukea, että Suomessa kuolee kansainvälisesti mitättömän vähän lapsia heitteillejätön, kaltoinkohtelun tai fyysisen väkivallan uhreina niin kotona kuin poissa kotoa.

Tämäkin kertoo, että Suomessa ei ole sellaista väkivaltakulttuuria, josta muun muassa femakot tai suvaitsevaisto vaahtoavat. Siksi siitäkään ei koskaa kukaan ole kuullut ...

Anonyymi kirjoitti...

Rosa Meriläinen: Miehetkin ovat ihmisiä.

Stop the Press!!1!