perjantaina, marraskuuta 18, 2011

Rasismi naisvihaa?

Feminist are afraid of evolutionary psychology

Why You Should Date a Feminist

Amnesty: Kohti pelotonta maailmaa

Burning out by 30

Rasismi on naisvihaa

Older man, younger woman ja Real reason behind it

Where good men have gone?

43 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Demi Moore files for divorce from Ashton Kutcher after six years of marriage

Eivät nämä tällaiset liitot kestä, kun nuorempi mies kuitenkin haluaa lisääntymisikäisen naisen.

Jorma kirjoitti...

Kohtu koetuksella

Hesarin kiihkofemakko Anu Silfverberg on taas vauhdissa.

Minusta mäkihypyn sekajoukkuekilpailut ovat halpahintainen yritys kalastella medianäkyvyyttä. Tosiasia vain on, että naismäkihyppääjiä ei ole tarpeeksi, jotta kilpailujen taso pysyisi yhtä hyvänä kuin jos joukkuekilpailussa hyppäisivät vain miehet.

Jos kerran Anulle ja kumppaneille on niin tärkeää, että miehet ja naiset kilpailevat vastakkain urheilussa, miksi he eivät aja sukupuolittain eriteltyjen sarjojen lopettamista kokonaan? Voisiko syynä olla se, että naiset eivät aina olisikaan parempia (vaikka miesten lyöminen onkin Anulle ja hänen kumppaneilleen pakkomielle).

Mitä äänioikeuskohtaan tulee, niin kunnon feministin tavoin, Anu iloisesti unohtaa, että juuri femakot vastustivat kiivaimmin yleistä ja yhtäläistä ääinoikeutta myös Suomessa.

Jorma kirjoitti...

Guzenina-Richardson varoitaa Ylellä:
Jäätte kiinni, valelääkärit!
´

Peruspalveluministerinä on nainen, Valviran johdossa on nainen. Mitä saadaan tulokseksi? Loputonta selvittelyä ja selittelyä, totaalinen kaaos, jossa kukaan ei kanna vastuuta.

Paperi voi puuttua kirjoitti...

Meillä voi olla valeylioppilas valeministerinä...

Anonyymi kirjoitti...

"Amnesty: Kohti pelotonta maailmaa"

Minua pelottaisi ainakin hiukan vähemmän, jos Amnesty hylkäisi lopettaisi seksistisen vihanlietsonnan ja palaisi alkuperäisen tehtävänsä pariin

Ai, että ei syytä pelkoon? Että ei tää vihanlietsonta oikeasti johda väkivaltaan, kunhan on vähän käsistä karannutta harmitonta feminismiä.

No, ehkä feminismin ihmisuhrit eivät ole tuhansissa (tai sitten ovat) mutta jokainen feminismin nimissä viillelty tai tapettu mies on liikaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Burning out by 30"

Saas kattoa, miten tämä uranaisten loppuunpalaminen käännettään uhriudeksi ja sitten vaatimukseksi lisäverottaa, lähinnä miehiä. No, vuorotteluvapaa meillä jo on. Siis tämä lähinnä naisille suunnattu.

Voimme hyvinkin elää hyvinvointivaltion viimeisiä hetkiä, kunhan riittävän moni mies havaitsee meneillään olevan huijauksen.

Anonyymi kirjoitti...

"juuri femakot vastustivat kiivaimmin yleistä ja yhtäläistä ääinoikeutta myös Suomessa."

Miten niin? Kerro tarkemmin.

PS. Päivän HS:n Fingerpori "Huippumalli haussa" toi välittömästi mieleen surkuhupaisat miesaktivistit :)

Anonyymi kirjoitti...

"Miten niin? Kerro tarkemmin."

Tarkempia tietoja löytyy vaikkapa "Mies vailla tasa-arvoa" -kirjasta.

MikkoAP kirjoitti...

"Voimme hyvinkin elää hyvinvointivaltion viimeisiä hetkiä, kunhan riittävän moni mies havaitsee meneillään olevan huijauksen."

On jo pystyynkuollut. Maailmantalouden tuleva romahdus tappaa sen varmasti, mutta jo ilman sitäkin poikia enenevässä määrin jo peruskoulussa syrjäyttävä koulutusjärjestelmä, ylisuuri, lähinnä naisia työllistävä julkinen sektori ja perinteisten miehisten alojen katoaminen varmistaa sen, ettei miehillä ole enää kohta tuloja, joita voitaisiin siirtää suorasti, tai epäsuorasti naisille.

Anonyymi kirjoitti...

Ei tuo feministi bloggaaja niin pahalta näyttänyt, normaalipainoinenkin. Mutta maskulinistit aina käyvät kimppuun naisen ulkonäöstä ja oman ulkonäön puolesta ei juuri olisi mitään varaa sanoa kellekään mitään. Se on kumma, kun 70v. Lipposelta näyttävä lihava blogisti kranttuilee ja aina piikittelee "lihavia" naisia, miesmäisiä naisia ym. ja oma ulkonäkö on mitä on. Se karismakin taitaa puuttua naisiin ja normaaleihinkin ihmisiin, samoin raha, tyyli, mukavuus ja älykään ei loista. Ruman miehen aggressiota vain, kun ei itse kelpaa. Myös naiset ( varsinkin nuoret naiset) vaativat kumppaniltaan siedettävää ulkonäköä, eivätkä huoli pystyyn nostettua sikaa, vaikka tohtorin hattu olisi ja mainetta ja kunniaakin. Mikä siinä on niin vaikeaa, että pitää näyttää hyvältä, olla siisti, tyylikäs ja kohtelias? Tuskin kukaan haluaa "läheisyyttä" ihmiseltä, jolla vaikka verskat on kainaloissa, hiki haisee, kalju kiiltää ja vaaka näyttää yli 100kg. Ulkonäön suhteen monilla naisilla on rima matalammalla miesten suhteen, kuin miehillä naisten suhteen, mutta ei varmaan enää kauan. Maailma muuttuu, eskoseni. Kauniit pitävät toisistaan, rumuus on ikuista ja ikää tulee kaikille koko ajan lisää. Vanhat isät siittävät typeriä lapsia ( siittiöiden laatu huononee yli 35v. jälkeen).

Vortac kirjoitti...

Tässä muuten mainio artikkeli raiskauksesta, ja kuinka joidenkin naisten mielestä voi olla "hyvää" raiskausta ja "pahaa" raiskausta.

Ensler Prefers Good Rape

Etenkin kommenteista löytyy kosolti järkeä ja viisautta, sellaista tasapainottavaa näkökantaa, joka yleensä raiskauskeskusteluista niin ikävästi puuttuu. Joten kannattaa lukea kommentitkin.

- Vortac

Homo kirjoitti...

Monikohan tunnustaa...:

Nainen, oletko ikinä löynyt miestä

Jorma kirjoitti...

"Miehen on tehtävä - mitä miehen on tehtävä? -keskustelutilaisuus

keskiviikkona 23. marraskuuta klo 17
Oluthuone Milenkassa (Haapaniemenkatu 3-5, Helsinki )

Ohjelmassa:

* Kansanedustaja, Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan jäsen, MiPon puheenjohtaja Kari Uotila: Miehet nyt!
* Tasa-arvoministeri Paavo Arhinmäki: Miehet ja hallituksen tasa-arvopolitiikka
* Tutkija Jiri Nieminen: Mieheyden politisoitumisen mahdollisuudet
* Sekatyömies Joonas Korhonen: Rasvaista tasa-arvoa; nuoret miehet kahden aikakauden puristuksessa
* Juontaa Suomen Näytelmäkirjailijaliiton toiminnanjohtaja Minna Sirnö

TERVETULOA!

Järjestää:
Vasemmistoliiton Miespoliittinen työryhmä (MiPo)"

Jorma kirjoitti...

Kuntatyönantajat KT irtisanoi tehyläisten työehtosopimuksen

Toivottavasti Kuntatyönantajat KT pistää Tehyn ja muuta naispalkkapellet kunnolla kyykkyyn tällä kertaa.

Homo kirjoitti...

Alastonkuvat kuohuttavat Egyptissä

...
20-vuotias Aliaa Magda Elmahdy julkaisi itsestään alastonkuvia blogissaan osoittaakseen mieltä sukupuolten tasa-arvon puolesta ja Egyptin konservatiivista kulttuuria vastaan. Kuvista on noussut Egyptissä myrsky.
...

Anonyymi kirjoitti...

Cops: Mom admits beating baby to death

Homo kirjoitti...

Vartijaa purrutta naista etsitään Forssassa

Homo kirjoitti...

"Therefore the government must stop the circumcision of boys'

Homo kirjoitti...

Male circumcision and sexual function in men and women: a survey-based, cross-sectional study in Denmark.

Frisch M, et al. Show all Journal
Int J Epidemiol. 2011 Oct;40(5):1367-81. Epub 2011 Jun 14.
...
CONCLUSIONS: Circumcision was associated with frequent orgasm difficulties in Danish men and with a range of frequent sexual difficulties in women, notably orgasm difficulties, dyspareunia and a sense of incomplete sexual needs fulfilment.

Vortac kirjoitti...

Onkohan aihen nimeltä "raiskaus" vieläkin liian kuuma peruna, jotta kukaan uskaltaa mitään kommentoida? Noh, tässä vielä kerta kiellon päälle tuosta tabuaiheesta - vähintäänkin MIELENKIINTOINEN tutkimus, vai mitä?

90 Per Cent of Female Rape Victims Have Orgasm During the Attack

Pistää miettimään, onko raiskaus tosiaan pahempi rikos, kuin pahoinpitely (saati murha) ..

- Vortac

Vortac kirjoitti...

20-vuotias Aliaa Magda Elmahdy julkaisi itsestään alastonkuvia blogissaan..

Käytännössä YKSI harmaansävyinen (ns. "mustavalkoinen") alastonkuva, ja sitten sekalaista sälää, josta ei voi sanoa oikein mitään (yhdessä ei ole naamaa, mutta pikavilkaisulla näyttäisi, että kyseessä ei ole sama eukko - ja toisessa on pelkkä pää ja hieman olkapäätä - se ei oikein täytä 'alastonkuvan' määritelmää - ja loput ovat jotain piirroksia ja muita ihmisiä).

Toki (naisille) tärkeimmät osat on värjätty punaisiksi.

Mutta milloinkas valtamediaan voisi luottaa. Otsikon perusteella luulisi vähintään pornolehden verran olevan kuvavalikoimaa tyrkyllä. Rumahkon eukon yhdestä mitättömästä harmaasta (punaisin koristuksin varustetusta) kökkökuvasta suuri meteli, hoh .. kummallinen apinoiden planeetta.

- Vortac

Censuuri elää kirjoitti...

Pe 18.11 Hesarin NYT-liitteessä on monta sivua juttua Livejasimin-nettipalvelusta, jonka kautta koko maailman tavisnaiset ja pariskunnat tekevät maskua vastaan nettistrippausta ja seksiesityksiä.

Juttu pätkähti Hesarin nettisivullekin tänään klo 5:00, mutta eipä ole siellä enää... Kommentteja ei myöskään otettu vastaan sinä lyhyenä aikana kun se siellä oli.

Koomisinta jutussa on kuinka toimintaa rinnastetaan siihen miten keski-ikäinen suomalaismies ostaa kehitysmaan lapsityövoimalla teetettyjä vaatteita. Taitaa olla oikeasti ihan toinen porukka joka vaatteita shoppailee ja joille on monta vaatekauppaketjua täynnä kehitysmaissa tehtyjä lumppuja...

Homo kirjoitti...

Vortac, onko sinulla suoraa linkkiä itse egyptiläisnaikkosen blogiin? Itse nettihaulla näkemissäni kuvissa on osassa kyllä tussu näkyvissä, joskaan ei niin suurena, että saisi kunnolla selvää, että onko periegyptiläiseen tapaan klitta napsaistu pois vaiko ei.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.jsonline.com/news/wisconsin/box-6-caught-playing-doctor-is-accused-of-sex-assault-pi33ogg-134089743.html

Ei menisi onneksi Suomessa läpi, että kuusivuotiasta poikaa virallisesti syytettäisiin seksuaalisesta väkivallasta. Vielä.

Anonyymi kirjoitti...

NYT:n toimittaja, joka kirjoitti jutun livejasminesta, pyysi kommenttia Kontulalta. Kansanedustaja sanoi, että toimittajan sukupuoli on väärä eikä ilmeisesti antanut haastattelua.

Sairas, sairas maailma.

Anonyymi kirjoitti...

Hei.
Tänään heräsimme kansainväliseen miestenpäivään.

http://www.international-mens-day.com/IMD_Finland.php

Hyvää miestenpäivää kaikille miehille!

Anonyymi kirjoitti...

Isänpäivän Hesari oli positiivinen yllätys. En onnistunut bongaamaan isien solvausta paljoakaan. Vähän siellä oli isistä juttua muutenkaan, mutta parempi niin kuin sellainen hyökkäys, joka vielä joku vuosi sitten oli normaalia.

Myönteinen linja jatkuu tänään kansainvälisenä miestenpäivänä. Lehdessä ei taida olla sanaakaan aiheesta.

Enkä nyt ole pelkästään sarkastinen. Suomi on oikeasti aika hieno maa läntiseen naapuriin verrattuna, siis aggressiivisen seksismin eli feminismin suhteen.

GenusNyttin mukaan paikallisen kansallisteatterin (Dramaten) näyttelijät aikovat tukea "nettivihan" kohteeksi joutuneita SCUM-näytelmän esittäjiä lausumalla julkisesti SCUM-manifestia.

"... mannen mentalt är fångad i "skymningslandet mellan apa och människa" och endast har förmågan till negativa känslor."

Onneksi en asu Ruotsissa. Jos nimittäin asuisin, pitäisi muuttaa äkkiä pois.

Anonyymi kirjoitti...

"Vähän siellä oli isistä juttua muutenkaan, mutta parempi niin kuin sellainen hyökkäys, joka vielä joku vuosi sitten oli normaalia."

Hesarilla oli tänäkin vuonna yritys syyllistää ja mustamaalata isiä, mutta se meni reisille. Tarkoitan tällä ennen isänpäivää julkaistua HS:n raadille suunnattua, hyvin johdattelevaa ja valheellisille väitteille perustunutta kyselyä, joka on linkitetty tähän blogiin muutama päivä sitten.

Ihan Ruotsin tasolla ei ehkä vielä olla, mutta kaukana perässä ei olla.

Anonyymi kirjoitti...

Huorasatuilijalta kysyttiin Stradassa, mitä hän ajattelee tasa-arvon tilasta Nyky-Suomessa. Kertoi ajatelleensa asiaa, kun kävi ilmi, että kaikki Finlandia-ehdokkaat olivat naisia.

"Oho", ehdin ajatella, "onko nuori feministi huomannut lehden kääntyneen?"

Ehkä ei kuitenkaan, sillä pointti olikin se, että naisten asema on parantunut, koska "joskus tämä ei olisi ollut mahdollista".

Ei sitten tullut mieleen, että kuusi miesehdokasta olisi ollut mahdottomuus.

Vortac kirjoitti...

Homo, tottakai - linkki blogiinhan esiintyy jutussa, jonka linkkasit tänne.

Mutta tässä se nyt kuitenkin: Aliaa Magda Elmahdy's Blog

En kiistänytkään, etteikö tussu näkyisi - ihmettelin vain tuota monikkoa, kun noita varsinaisia alastonkuvia tuosta eukosta tosiaan näyttäisi olevan tasan yksi (1) kappaletta, ja sekin harmaan sävyissä (sitä pientä punertavaa jälkikäsittelyefektiä lukuunottamatta).

Muissa kuvissa ei joko henkilöllisyys selviä, tai alastomuus ole mitenkään ilmiselvää (rajatusta kuvasta on mahdoton sanoa, mitä rajauksen ulkopuolella tapahtuu).

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Kansainvälinen miestenpäivä

Homo kirjoitti...

Aurinkorannikolla erikoinen rikosvyyhti: Miehiä huijattiin gigoloiksi

...
Päästäkseen työhön miesten piti maksaa osamaksulla kirjautumismaksu naisen tilille.

Naisen epäillään huijanneen näin miehiltä yli 124 000 euroa.
...

Mies lähti tapaamaan lapsiaan - uusi naisystävä tappoi

Ei tällä kertaa sitten syntynyt hapansilakkasäilykettä, vaikka ainekset olivatkin kasassa:

AL: Mopoauton takakontissa kaksi tyttöä – henkilöauto ajoi perään

...
Mopoautossa oli takakontissa matkustaneiden lisäksi kaksi muuta tyttöä, jotka istuivat kuskin ja pelkääjän paikoilla. Kukaan kyydissä olleista ei loukkaantunut törmäyksessä.
...

Kymmenettuhannet riisuutuvat päivittäin nettikamerayleisölle

Anonyymi kirjoitti...

http://yle.fi/uutiset/talous_ja_politiikka/2011/11/naisjohtajien_lasikatto_murtuu_pikkuhiljaa_3041966.html?origin=rss

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2011/11/20/12-vuotiaat-pussasivat-koulu-halytti-poliisit/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.helistin.fi/?page=4524345&id=0970405&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Tervefi+%28Terve.fi%29

Homo kirjoitti...

Kännisellä kaaharinaisella tuhdit promillet

...
Kuljettaja oli keski-ikäinen, Vantaalla asuva nainen. Hän puhalsi seulonta-alkometriin poliisin "huikeiksi" kuvaamat lukemat, 4,33 promillea.

Naisella ei ole ajo-oikeutta, sillä hänet on määrätty ajokieltoon noin vuosi sitten. Naisen menopeli oli katsastamaton ja siitä olivat verotkin maksamatta.

Ja taas femakot alkavat rääkymään typeryyksiään ja viis veisaavat työn tuottamattomuudesta ja työnantajan maksukyvyttömyydestä:

Hoiva-alan palkkakuoppa ja pätkätyöt tuttuja jo köyhäintaloista

Ajatusten tonava, Merja Kyllönen, iskee taas jälleen:

Räsänen toi ministeriöönsä raittiuden, Kyllönen villasukkapäivän

...
Sipsuttelu koskee ministeriön kaikkia 170:ää virkamiestä.
...

Homo kirjoitti...

Sen lisäksi, ettei Sinnemäki tainnut koskaan tehdä mitään erityisen hyödyllistä, eikä edes osannut puhua kunnolla - oli hän lisäksi toivoton myöhästelijä:

HS: Nykyisen ja entisen työministerin tavoissa yksi iso ero

Työministeri Lauri Ihalaista pidetään täsmällisenä ja tarkkana. Ominaisuus näkyy myös hänen työtavoissaan ministeriössä, kertoo Helsingin Sanomat.
...
Kommentti liittyy siihen, että edellistä työministeriä Anni Sinnemäkeä pidettiin toivottomana myöhästelijänä.

Anonyymi kirjoitti...

"Pistää miettimään, onko raiskaus tosiaan pahempi rikos, kuin pahoinpitely"

Vortac alitti jälleen riman. Voiko ihminen olla enää tyhmempi?

Homo kirjoitti...

Anonyymillä femakkonartulla taas kerran näköjään asia-argumentit puuttuvat, kun ei pystynyt vastaamaan Vortacille muulla kuin ad hominem -henkisellä hyökkäyksellä.

Vortac kirjoitti...

Anonyymillä femakkonartulla taas kerran näköjään asia-argumentit puuttuvat, kun ei pystynyt vastaamaan Vortacille muulla kuin ad hominem -henkisellä hyökkäyksellä.

Se on anonyymien luonne - en muuta heiltä odotakaan. En lue anonyymien viestejä, joten eipä heidän huutelunsa minulle kuulu. Suosittelen samaa - miksi suotta sukeltaa likaviemäriin, kun siitä ei ole mitään hyötyä?

- Vortac

Ilmari kirjoitti...

Hei, kannattaa tarkistaa lähteet tarkemmin. Tuo raiskaus-orgasmi-artikkeli oli todennäköisesti olematon. En löytänyt kyseiseltä mieheltä tai kyseisestä julkaisusta mitään tuonne päinkään olevaa artikkelia, eikä uutislinkki toiminut myöskään.

Anonyymi kirjoitti...

Homo, älä sinä ihmisvihaaja-hinttari ala kenellekään antamaan neuvoja argumentoinnissa.

Kaikki blogia seuraavat tietävät, mitä tällä tarkoitan.

Anonyymi kirjoitti...

"Hei, kannattaa tarkistaa lähteet tarkemmin".

Turha edes yrittää, eihän nämä veijarit osaa edes lukea.