lauantaina, marraskuuta 12, 2011

Ratkaisu palkkaeroon Australiassa

Leena Brander ja Jyrki Lehtola
Uimonen olisi voinut aloittaa aivan asiallisen keskustelun siitä, karsastavatko äänestäjät Haaviston homoutta. Se, että tässä maassa on homoja pelkääviä ihmisiä, tuskin hämmästyttää ketään, joka pitää korvansa auki tankatessaan autoaan ABC:llä...
Mutta ehkä Uimosen epämääräisen vihjailun tarkoitus ei ollutkaan synnyttää asiallista keskustelua, vaan sillä oli sama funktio kuin pikkutyttöjen kiusaamisleikeissä: Luoda epämääräistä hämmennystä, jolle voi tirskua turvasta verhon takaa. Uimonen sanoi jopa olevansa hyvin selvillä siitä, että hän voi sanoa tällaisen asian Haavistosta. Hän ei olisi sanonut niin, ellei tuntisi journalistien ohjeita ja tietäisi olevansa turvassa.
Erikoisen tästä tapauksesta tekee se, että nyt asialla ei ollut hymytyttöpatsaan takaa virnuileva ala-asteikäinen tyttö, vaan kypsässä iässä oleva mies.
???

Young Men More Sexist Than Their Fathers?

Suomen kallein tutkija?

Supersized model describes horror after discovering her 'scary' image was used to promote dating site for men who want to cheat

Gillard gifts $2 billion to the feminist cause
EMPLOYERS have warned that a historic $2 billion equal pay deal between Julia Gillard and the union movement needs to be quarantined from the rest of the economy to avoid fuelling inappropriate wage claims.
The warning came as Victoria and NSW resisted joining the deal to fund pay rises of up to 33 per cent for 150,000 social and community sector workers.
By pledging an additional $2 billion over six years, the Prime Minister maintains “a worker at a community legal centre would see her pay rise from $49,500 to about $66,000” and a person “who arranged out-of-home care for vulnerable people could expect her pay to rise from $41,640 to $55,000”.... 
Julia Gillard pledges $2 billion to cover pay rises for 150,000 lowest paid

Prime Minister Julia Gillard said the wage push for low-paid social services staff, 80 per cent of them women, was an important step towards closing the pay gap.
“Workers in this sector have been underpaid for too long because their work was viewed as women's work,” Ms Gillard said
In 2011, it is unacceptable that women earn on average one fifth less than men full-time - the equivalent of working nearly seven weeks a year for free,” she said.

6 kommenttia:

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Vantaan Jumbossa taisteltiin tarjousläppäreistä: "Luulin rusentuvani hengiltä"

Tästäkin kommentista tuli hysteeriset naurut:

Ihmiset on ihan petoja kun tuollaiseen tilanteeseen joutuvat. Klassinen esimerkki on Stokkan Hullut Päivät, jossa naiset kirkuu, kynsii ja vetää toisiaan tukasta vaikka kuyse olisi muutaman euron tuotteesta.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/index.php?mw=ihmissuhteet+seksi&option=com_sbsarticle&tmpl=blog&cat=26&cid=31991

Homo kirjoitti...

Astrologia on keski-ikäisten naisten viihdettä

Kumpikohan sukupuoli on pääosin tehnyt nämä potentiaalisesti hoitotyön tuottavuutta vihdoin parantavat keksinnöt?:

Helsinki testaa robotteja vanhustenhoidossa

Vortac kirjoitti...

Homoja PELKÄÄVIÄ ihmisiä? Miksi tuo käsitys tungetaan väkisin joka asiaan? Varmasti on ihmisiä, jotka eivät pidä ajatuksesta homoseksuaalisuudesta, ihmisiä, jotka eivät pidä homoista, ihmisiä, jotka tuntevat vastenmielisyyttä homoutta kohtaan ja niin edelleen. Mutta pelkoa?

Olen elämässäni nähnyt jonkin verran homoja, eikä kukaan heistä ole ollut erityisen pelottavaa sorttia. Lesbot sensijaan.. (:

Noh, pientä kevennystä sallittakoon. Joka tapauksessa, ottaa kyllä välillä nuppiin, että etenkin miehiä (sillä miehiähän tuossa tarkoitettiin, vai mitä? Naisethan eivät voi tehdä tai tuntea mitään pahaa koskaan missään) syytetään ties minkä pelkäämisestä säännöllisin väliajoin. Milloin miehet pelkäävät sitoutumista, milloin he pelkäävät "vahvoja ja itsenäisiä naisia" (=rumia, kiukkuisia, kurpahtaneita haaskoja), milloin he pelkäävät naisten itsenäisyyttä ja nyt he sitten laitetaan pelkäämään jo homojakin.

Homomaiset miehethän ovat heitä, jotka joutuvat ennemminkin pelkäämään. Tämähän on yksi syy, miksi moni homo ei heti uskalla tulla kaapista - ihmisten reaktio homouteen on pelottavaa.

Mutta millainen ihminen pelkää homoja? Missä tilanteessa, millä tavoin homoja edes voi pelätä? Ehkä jos katsoo jotain Poliisiopisto-elokuvia, voi keksiä jotain kummallisia tilanteita, joita tuskin tosielämässä koskaan tapahtuu. Mutta yleisesti ottaen, on hyvin vaikea kuvitella, että niin miehet kuin naisetkaan PELKÄISIVÄT homoja.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2011/11/13/isa-on-tyopaikan-kuningas/201116727/139