torstaina, marraskuuta 10, 2011

Transgender kokemuksia

Huoltamo: Sukupuolenvaihtajien kokemuksia - naisesta mieheksi

Have We Raised An Entire Generation Of Young Men That Do Not Know How To Be Men?

Haastattelussa suomalainen mies | YleX Etusivu | Toista | YLE Areena | yle.fi

Sluts, Studs and Losers
I don’t think it’s fair that when women have sex with lots of men they’re “sluts,” but when I have sex with lots of women I’m “dreaming.”
mencallmethings | Troll-attack campaign goes viral... | Stuff.co.nz

Dooriksen kaveri Booris ruotisi asepalvelusta: "Onko se edelleen tabu?" 

28 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

"Koljonen haluaa korostaa, ettei Booris ole missään nimessä vastaliike Demarinaisten nuorten naisten Dooris-verkostolle."

Ihan kiva, mutta miksi ihmeessä pitää aina lähteä tälle femakoiden nuoleskelulinjalle. Eikö miehillä ole oikeutta vaatia itselleen tasa-arvoista ja oikeudenmukaista kohtelua ihan siitä riippumatta, mitä joku femakko siitä tuumaa? Joissain asioissa se nyt vain on niin, että tasa-arvon edistäminen edellyttää miesten oikeuksien toteuttamista ja naisten etuoikeutetun aseman purkamista.

Tomi kirjoitti...

"I don’t think it’s fair that when women have sex with lots of men they’re “sluts,” but when I have sex with lots of women I’m “dreaming.”"

Priceless! (Noi lainausmerkit dreamingin ympäriltä pitäisi kyllä ottaa pois: "Se on epäreilua, että jos nainen sekstaa kaikkien kanssa se on "huora", mutta jos minä miehenä teen samaa, olen haaveilija.")

Toi YleXin idea on kanssa hauska. Tulee jostain syystä Rosa Meriläinen mieleen. Tyyppi on innokas feministi, kunnes synnyttää "suomalaisen miehen" eli pojan. Kun poika on viisvuotias, Rosa kirjoittaa peräti kirjan, jonka sanoma on, että miehetkin ovat ihmisiä. Eikö tuossa olisi Hollyood-ainesta? Tiukka, feministi saa jonkun ihmeen kautta viisvuotiaan pojan taakakseen. Kasvutarina siis kertoisi, miten miesvihasta olisi vähitellen luovuttava ja tilalle tulisi ihmisyyden arvostaminen.

Tomi kirjoitti...

Joo, luovutaan asevelvollisuudesta ja liitytään kaikki Boris-nimiseen seuraan!

Kaikkea hyvää demarien miesjaostolle, mutta sanaleikkejä enemmän kaipaisin, että esimerkiksi opetusministeri (SDP) myöntäisi koululaitoksen epäonnistumisen ja valtiovarainministeri (SDP) lupaisi rahaa uudistuksiin.

Jorma kirjoitti...

Kuusi naiskirjailijaa kilpailee Finlandiasta

Voi vain kuvitella, mikä haloo nousisi, jos Finlandia-palkinnosta kisaisivat vain mieskirjailijat.

Jari Tervon feminismi valui hukkaan.

Tomi kirjoitti...

"Kuusi naiskirjailijaa kilpailee Finlandiasta"

Toivottavasti eivät loukanneet kovin pahasti päätään lasikattoon. Etenkin Huorasadun kirjoittaneen, feministikirjailija Laura Gustafssonin päähän sattuneen.

"... antavat äänen alistetuille ja marginaalissa oleville: lapsiorjille, prostituoiduille, paskaduunareille, vangeille, naisille. Romaanissa alista­jina toimivat erilaiset miehet – sovi­nistit, sotahullut, tunnezombit.

http://www.intokustannus.fi/images/kirjailijat/tn_laura_gustafsson_pinup2.jpg

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti Laura voittaa, jotta vihdoin puhutaan niin kauan vaietusta asiasta eli miesten hirviömäisyydestä.

Homo kirjoitti...

Laura Gustafsson: Huorasatu (Into)

Naisen esihistoria ja patriarkaatin komeimmat kukat Aatamista nykytoimiston valkokaulustyöläisiin naurattavat, itkettävät ja kauhistuttavat lukijaa Olympokselta nykyaikaan astuneiden jumalten hengästyttävässä kyydissä. Välillä lennähdetään vainajien valtakuntaan - lähtöportilla lukee tietysti HEL - ja toisaalla tavallisten kuolevaisten työvoiman vuokraustoimisto Pimp&Pimp mainostaa itseään monimielisesti "pitkän perinteen vaalijaksi". Laura Gustafssonin hurjalla palolla taidokkaasti kirjoittama esikoisromaani on tekijänsä mukaan vähän kuin Raamattu, lyhyempi vain, ja henkeä riittää loppuun asti. Gustafsson visioi vielä täydellisen maailmankin: bordelleista tehdään maatalouspuoteja. Lukutaitoisten naisten määrä nostetaan sataan prosenttiin. Kivuton synnytys ja miesten e-pilleri keksitään. Ja joku löytää ihan oikeasti täydellisen miehen.

Finlandia-lautakunta: Aika unohtaa jako kirjallisuuteen ja naiskirjallisuuteen

Homo kirjoitti...

Koskakohan uskalletaan tarttua vielä vaietumpaan aiheeseen, eli naisten hirviömäisyyteen ja siihen kuinka sitä vähätellään ja katsotaan läpi sormien. Naiset pääsevät lähes rangaistuksetta naiserityisellä lapsensurma-nimikkeellä, naiset tukehduttavat, ruiskuttavat verenkiertoon ulostebakteereja, hakkaavat vasaralla luita poikki naiserityisessä Münchausen by proxy -syndroomassaan, naiset tappavat säälimättä pikkulapsia, ryyppäävät vielä syntymättömät lapset loppuelämäkseen aivovammaisiksi jne...

Homo kirjoitti...

Ehkä Jari Tervon feministiset uhraukset ja miesvihamieliset mäkätykset eivät ole vielä menetetty investointi, jos Tervo vaihtaa sukupuoltaan.

Homo kirjoitti...

Tomi, jos Meriläisellä on tuollainen historia takanaan, siitä tulee mieleen tämä Suomessakin poliitikoille juhlapuhujana käynyt äärifeministi, Sheila Jeffreys, jonka mielestä poikalapsen synnyttäneet naiset pitäisi sulkea pois naisliikkeen piiristä.

Anonyymi kirjoitti...

"antavat äänen alistetuille ja marginaalissa oleville: lapsiorjille, prostituoiduille, paskaduunareille, vangeille, naisille."

Siinä on Laurallekin pohtimista, että miten päästä pois marginaalista, kun joka ikinen palkintoehdokas on nainen. "Öh, niin tuota, luultavasti on patriarkaatin kätkemä oikea Finladia-palkintoehdokaslista, jossa on satoja miesten kirjoittamia kirjoja, ja, öh, nämä kirjat sitten oikeasti voittavat ja, juuri niin, niitä sitten oikeasti myydään Finlandia-ehdokkaina ja naisten kirjat näkyvätkin, öh, julkisuudessa vain, öh, minulle toimitetussa Hesarissa ... tai ..."

Minua säälittää, että nuoria huijataan uskomaan milloin mihinkin huuhaahan. Jos tänään ei olla rasisteja tai kommunisteja, niin sitten parannetaan maailmaa feministeinä.

Ja sitten vielä joku Finlandia-raati oikein usuttaa.

Homo kirjoitti...

Naisethan tämän myyttisen naisen euro 80 senttiä -valheen lisäksi uskovat mm, olevansa joku vähemmistö - tai ainakin mielellään tekeytyvät sellaiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Henry, ootko ajatellut siirtää tämän blogisi Reddittiin? Voisi toimi nykyistä paremmin. Voisi myös olla sekä täällä että Reddittissä.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi wannabe feministi Tervo ei ole ehdokkaana? Joo, onhan hän rasisti, mutta on siellä mukana seksistejäkin.

Vortac kirjoitti...

Tässä on erinomainen kirjoitus erittäin tärkeästä aiheesta, suosittelen kaikille.

The Myth of Womens Oppression

Tuo valaisee hyvin, miten naisia ei olla KOSKAAN alistettu, syrjitty tai 'oppressoitu', vaan ennemminki he ovat -aina- olleet etuoikeuksista nauttiva yläluokka, jonka eteen miesten on aina ollut tehtävä rankasti töitä.

Tässä pieni pätkä artikkelista:

"I am old enough to remember well the older rules for men. Work hard and take care of your woman. Be prepared to lay down your life for her. Watch your mouth in the presence of a lady. Offer her your seat, even if she is a stranger. The same for opening doors and lighting smokes. Disrespect her and risk a beating. Touch her in the wrong way and you’re a dead man."

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

http://dialogi.stakes.fi/FI/tesson+arkisto/paakirjoitukset/kapiainen7.htm

Ihanaa, kun feminatsi ... feministi yrittää kirjoittaa myönteisesti miehistä.

Ensin lainataan toisen femina .. nistin solvausrunoa ja sitten väitetään, että se on totta tilastojen valossa.

Sitten kerrotaan, että ei ne miehet ihan kaikki sentään sellaisia ole. Että nuorempien joukosta kirjoittaja on pongannut muun muassa sellainen, joka syö kasvisruokaa. Ja sellainen, joka ei osta merkkifarkkuja vaan pukeutuu kirppisvaatteisiin.

Päivi Kapiainen, rakastan kykyäsi tuntea empatiaa. Koskahan huomaat vielä sen, että vähän vanhemmatkin miehet haluaisivat olla muuta kuin sylkykuppeja?

Tai sen, että naisten merkkifarkkuosasto missä tahansa kaupassa on noin viisi kertaa suurempi.

Mitä väliä, tärkeintä on inho!

Homo kirjoitti...

Ämmänsolmu

Homo kirjoitti...

Toivottavasti poliisi tutkii myös naisen roskaamisen:

Mies raivostui pirtelöpurkin heittämisestä

...
Tilanne sai alkusysäyksensä kolmen jälkeen iltapäivällä, kun mies havaitsi nuoren naisen heittävän pirtelöpurkin autosta maahan. Mies kävi huomauttamassa naista roskaamisesta, ja tämä nostikin heittämänsä purkin takaisin autoon.

Ystävänsä kanssa ostoksilla ollut nainen viskasi kuitenkin saman pirtelöpurkin uudestaan maahan, kun roskaamisesta maininnut mies oli poistumassa paikalta.
...
Nainen säikähti tilanteesta ja teki tapahtuneesta rikosilmoituksen.
...

Homo kirjoitti...

Mahtaakohan tämäkin jäädä tuomitsematta esimerkiksi sillä perusteella, että on nainen, jolla on huono itsetunto (mitä on käytetty aiemminkin perusteena seksuaalirikoksista syytettyjen naisten tapauksissa):

Naisopettaja raiskasi 11 oppilasta

Homo kirjoitti...

Sama modus operandi (ruotsiksi, Genus Nytt -blogin kautta):

Woman had sex with 12-year-old, walked free

A woman in Australia has had sex with four underage girls. One was 12 years old, two were 14, one was 15. This happened on three separate occasions. The woman filled the kids with alcohol before the assault.

Do you think she was in prison? No, she did not because the Court found her to have low self-esteem. She went out to the right as a free woman.

Does anyone think that a man who had done the equivalent spared because of "lack of confidence"?
...

Homo kirjoitti...

Ruotsin veronmaksajat maksavat naistaiteilijalle, jonka taide ilmeisesti muodostuu seisaaltaan ja/tai vaatteisiinsa virtsaamisesta:

She pees on the scene that posts in the gender debate

In Umeå pay taxpayers 10,000 dollars and a plane ticket for a different piece of art. The artwork is to be the female artist Itziar Okariz travel to Umeå from Spain to urinate on stage. These are MADE Festival at Norrlandsoperan.
...

Taas yksi miehiltä kielletty taidekilpailu

Miesten syrjinnän taustaa:

The Liberal municipal politician in Skellefteå Lars Åhman (picture below) recognizes that the City intentionally discriminate against today's men in an attempt to compensate for what he considers to be historic injustices against women.

Homo kirjoitti...

Google translate näköjään taas sekoili sukupuolissa (välillä myös muut merkitykset tuntuvat kääntyvän päinvastaisiksi). Tämänkin naisen uhreina olivatkin pojat, eikä tytöt:

Woman had drunken sex with four boys - and escapes jail sentence

No jail because of "low self-esteem"
...

Voisikohan miesraiskaaja päästä ilman rangaistusta, koska hänellä on niin alhainen itsetunto vaikkapa alhaisen markkina-arvonsa vuoksi...

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

...
Documents show O'Donnell, who had trained to be a childcare worker, assaulted the boys while drunk between February and June last year in Ballarat .

Judge Sue Pullen wholly suspended O'Donnell's two-year, five-month sentence and placed her on an 18-month community-based order despite her previously breaching a similar order for an attempted robbery.

A report handed to Judge Pullen by a community corrections officer said O'Donnell repeatedly breached her 125-hour order and even failed to attend an assessment for the order she was eventually granted.

The judge attributed her offending to a troubled background, low self-esteem and alcohol abuse.

Crime Victims Support Association president Noel McNamara said the sentence was a disgrace.

"If it was a man on those charges it would have been a different story," he said.

Read more: http://www.news.com.au/national/woman-gets-no-jail-for-sex-abuse/story-e6frfkvr-1226171268758

Homo kirjoitti...

Eipä ollut tämäkään nainen, vaikka keskimäärin naiset elävätkin vuosia miehiä pidempään, mutta työnteko ei niitä loisia kiinnosta, vaan ainoastaan muiden rahoilla mässäily:

Britains's oldest worker retires at 96

"Hyvinvointimme nojaa miesten uutteruuteen"

Miehet painavat töitä niska limassa – naiset eivät

Homo kirjoitti...

Johanna Tukiainen synkkänä käräjille: ”Pelkään tosissani vankilaan joutumista!”

Apua! Tukiaisen uusi ulkomuoto sokeeraa välittömästi - katso video!

Homo kirjoitti...

Nettitreffien karu päätös: Nainen puukotti 300 kertaa

Jorma kirjoitti...

Puolet HS-raadista: Isät kantavat riittävän vastuun lapsista


"isiä ei – ainakaan näin isänpäivän alla – pidetä syypäinä ongelmiin."

HS:n toimitus ei voi peitellä pettymystään. Niin kovasti toivottiin mahdollista syyllistää ja mustamaalata isiä oikein urakalla, kuten aina isänpäivänä, mutta vaisuksi jää.