tiistaina, joulukuuta 06, 2011

Aivopesu

Hjernevask | Rixstep Learning Curve
(Salasana = hjernevask. Norjan dokumentti "Aivopesu" enlaglanniksi tekstitettynä. Esim. Osat 1 ja 7 ovat hulvattomia, koska haastatelluilla tutkijoilla on niin älyttömiä vastauksia).

Tulkitsinko oikein: miehet naisia älykkäämpiä? -  Kumppaniblogit -  Talouselämä

Ehdotus sananvapauden suuntaan - Herrat pitävät vaaleista - MTV3.fi - Uutiset - Blogit - Herrat pitävät vaaleista

Children's group wants tougher ID regulations 

117 kommenttia:

Henry Laasanen kirjoitti...

Aivopesu -dokumentin "väkivalta" osan professorinaista käy suorastaan sääliksi: miten noilla taidoilla päästään professoriksi? (esi. kohta 35.20)

Anonyymi kirjoitti...

Muistuksena: http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=30479%3Cimg

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/nainen/2011120614891434_na.shtml

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2011120614891231_lz.shtml

Vortac kirjoitti...

Henry, joko tämä on kieli jota en tunne, tai sitten pientä typoa on pukannut.

Norjan dokumentti "Aivopesu" enlaglanniksi tekstitettynä.

Olettaisin jälkimmäisen vaihtoehdon olevan todennäköisempi.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Väärin rangaista miestä. Kaikilla on oikeus aina vaihtaa kauniimpaan.

Nainen haudattiin elävältä - kaivoi itsensä ulos

Tiistai 6.12.2011 klo 09.18

Nainen joutui käsittämättömän motiivin omaavan rikoksen uhriksi ja koki uskomattoman pelastumisen Leedsissä, Isossa-Britanniassa.

Toukokuussa tehdystä rikoksesta epäillään 27-vuotiaan uhrin 25-vuotiasta miesystävää sekä tämän 18-vuotiasta toveria. Molemmat miehet kiistävät murhan yrityksen.

- Tiivistettynä tässä rikoksessa on kyse siitä, että nuori mies kyllästyi naisystäväänsä ja lapsensa äitiin ja päätti hankkiutua eroon hänestä, summasi jutun syyttäjä Jonathan Sharp.

BBC kertoo, että aluksi 25-vuotias yritti lamauttaa uhrin tainnutusaseella. Ase ei kuitenkaan toiminut miehen toivomalla tavalla, nainen ei halvaantunut. Sen jälkeen mies sitoi uhrin ja asensi hänelle suukapulan. Sitten mies pyysi avukseen 18-vuotiaan.

Yhdessä miehet sulkivat uhrin tietokonelaatikkoon, jonka teippasivat kiinni huolella jättäen vain pari ilmareikää. Lopuksi he kuljettivat laatikon syrjäiselle metsäalueelle ja hautasivat sen. Työ viimeisteltiin 40 kilogramman painoisella puun oksalla, jonka miehet raahasivat haudan päälle.

- Uhri ei ollut tajuton, joten hän kykeni suurella vaivalla hankkiutumaan ulos laatikosta ja sitä ympäröivästä maakerroksesta, Sharp kertoo BBC:lle.

Oikeudessa kuultiin 25-vuotiaan kertoneen rikoskumppanilleen rikoksen motiiviksi, ettei naisystävä ollut hänen mielestään yhtä kaunis kuin naiset, joita hän oli nähnyt kuntosalilla. Mies ei enää halunnut viettää aikaa naisystävänsä kanssa. Hän suunnitteli aloittavansa suhteen toisen naisen kanssa ja oli jo muuttanut Facebookin ihmissuhdestatuksensa seurustelevasta sinkuksi.

Anonyymi kirjoitti...

"- En ole lapselle sanonut vihastani, mutta kyllähän lapsi vaistoaa sen. Välillä on aika vaikea elää tämän asian kanssa. En voi omille tunteilleni mitään. "

Lääkkeet! ;/


-deeby

Anonyymi kirjoitti...

"Oikeudessa kuultiin 25-vuotiaan kertoneen rikoskumppanilleen rikoksen motiiviksi, ettei naisystävä ollut hänen mielestään yhtä kaunis kuin naiset, joita hän oli nähnyt kuntosalilla. Mies ei enää halunnut viettää aikaa naisystävänsä kanssa."

Omaan lähipiiriini kuuluu
yksi Suomen timmeimmistä naisista.
Kyseinen mies voi olla myös varma siitä, ettei omin lihasvoimin ainakaan tarvitse yrittää usuttaa häntä puulaatikkoonsa.


-deeby

Teme kirjoitti...

Mielenkiintoinen dokumentti. Kiitos linkityksestä.

-Teme

Anonyymi kirjoitti...

Henkka,

...ja muut.

Nyt alkaisi olla hyvä aika murtaa vielä yksi myytti, eli myytti suomalaisen miehen "historiallisesta sorrosta", ja muusta paskasta ja syljestä, suhteutettuna siihen, että suomalainen mies on todennäköisesti ollut koko maailmankaikkeuden suvaitsevaisin mies naiselle.

Ja saanut siitä suurimman saavillsien paskaa.

Allekirjoittanut on kahminut vanhoja kirjastoja ulkomailla, ja aina välillä piruttain kattonut mitä "Finlandin" alla lukee. Lähes aina, on kirjoitettu naisten vapaudesta, - jopa Venäjän vallan aikana ilmoitettiin että "maailman vapaimmat naiset".

Kiitokseksi on tullut saavillinen paskaa, sylkeä, vittuilua ja syytöksiä.

Tulen ottamaan valokuvat ja tiedot näistä kirjoista tulevaisuudessa. Laitan sitten postia Henkalle, jos sopii, tuo saavillinen paskaa, alkaa jo olla aika vanhaa kamaa, ja helvetin ansaitsematonta. Kun vielä joutaa suomalaisena iehenä kantamaan koko maailman naisten "historiallisen sorron", niin aika moinen paskasaavi tosiaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tuli anonyymna.

Mutta nimmarina mikä helvetti tahansa, jos vaikka Nescio tai Tony M, joita nyt tullut käytettyä.

Ciao..

Anonyymi kirjoitti...

http://www.talouselama.fi/uutiset/flirttailu+tyopaikalla+siirtyy+nettiin/a734616

Homo kirjoitti...

Tissit esillä:

Tämä rohkea iltapuku tyrmistytti Halosenkin!

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/heita-tukiainen-epailee-asuntonsa-tuhoamisesta-katso

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2011/12/06/neitsyena-naimisiin-ensimmainen-seksikokemus-pelottaa/

Homo kirjoitti...

Tuksu sanoo toisaalta, että häneltä on varastettu 4000 euroa käteistä asunnosta - ja toisaalta ilmoittanut ulosotossa olevansa varaton...

Vortac kirjoitti...

Asiasta toiseen, kun tämä maailma on aina sitä mieltä, että "nainen lyö miestä" on aina hauskaa, mutta "mies lyö naista" ei ole koskaan hauskaa, niin tässäpä ihan sketsi, jossa mies lyö naista, ja kommenteissakin sanotaan, että tuo kohta on 'hilarious'.

Dr. Phil (MadTV) lyö naista

Kyseessä tosiaan on siis MadTV-sketsi - rohkea veto, ja se selvästi kannatti.

Tosin hieman vierastan sitä asennetta, että tuo naisen lyöminen on ikäänkuin kulminaatio jonkinlaiselle täydelliselle sekoamiselle/hulluudelle - ikäänkuin naisen lyöminen voi olla -ainoastaan- osoitus täydellisestä mielipuolisuudesta, eikä sitä saisi koskaan nähdä missään muussa valossa, mutta miehiä hakkaavissa naisissa ei ole koskaan mentaalisesti mitään vialla, jne..

Mutta silti, beggars can't be choosers..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Norjalaiset lakkauttivat naistutkimuksen rahoittamisen, luultavasti myös siitä syystä että eivät halua näyttäytyä maailman silmissä naurunalaisilta.

Täytyy myöntää, että jo oli aikakin, mitään uskottavuutta kenenkään silmissä naistutkimuksella ei ole. Pelkkää feministipropagandaa ja täyttä hölynpölyä, vodootiedettä.

Inex

Anonyymi kirjoitti...

http://mikkoahola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/90516-ranskalaiset-kurittavat-seksuaalivahemmistoa-seksin-osto-kielletaan

ei tule yhtään mieleen kirjoitti...

Vortac, kaiva tasapuolisesti sketsi jossa nainen lyö miestä. Haluaisin nähdä, onko sellaisiakin.

Jorma kirjoitti...

"sketsi jossa nainen lyö miestä."

Suomalaisista komediaklassikoista mm. Uunot ja Puupäät lähtevät siitä, että miestään väkivaltaisesti kurittava nainen on hauska juttu. Kyse ei ole yksittäisestä sketsistä, vaan kokonaisen elokuvagenren keskeisestä sisällöstä.

Linnanjuhlia seuratessa jäin ihmettelemään, että missä olivat kaikki miesasia-aktivistit. Eikös pippaloiden teemana pitänyt olla tänä vuonna tasa-arvo?

Tasa-arvoministeri Paavo Arhinmäki osoitti taas tasonsa saapumalla paikalle halvassa mustassa puvussa. Ei ilmeisesti wannabe-duunarin imagonrakennukseen sovi sivistynyt frakinkäyttö. Sama sälli kuitenkin ostelee tuhansilla euroilla kalliita huligaanimerkkivaatteita ja lentelee suihkukoneella tämän tästä johonkin potkupallomatsiin ulkomaille. Aika kaukana on herra ministeri tavallisen duunarin arkitodellisuudesta. Arhinmäen kannattaisi tajuta se, että uskottavuutta ei voi ostaa, eikä edes teeskentelemällä lunastaa.

Henryn juttu Spearheadissä on mainio.

Anonyymi kirjoitti...

Menovinkki 7.12.2011:

3. Minna Cunt – ei kenenkään vaimo -esitys Ilves-teatterissa.

Ilves-teatterin uusien jäsenien ensimmäinen esitys käsittelee yksilön kamppailua sukupuolitetussa maailmassa. Sampsantie 50 C klo 19. Liput 6 ja 10 e.

Käykääs hesalaiset katsomassa ja pistäkää arvostelu tänne.

Homo kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Homo kirjoitti...

Vanha nainen kehtaakin riehua, kuin joku katupissis ja tällä tavoin vulgaarilla tavalla häpäisee itsenäisyyspäivän:

Presidentti Halosen puvun suunnittelijatar riehui Linnan juhlien jatkoilla

Oliko se muuten viime vuonna vai milloin, kun jonkun naisen paikalle rahtaama mamu-mies puolestaan riehui ovimiesten kanssa niin, että ovilasikin särkyi? Mielestäni tuollaisessakin oli monenlaista arvostelukyvyttömyyttä myös Halosen ja paikalle mamu-miehen tuoneen aktivistinaisenkin osalta.

O tempora o mores! Onneksi tämä Halosen painajaismainen presidenttikausi on kohta ohi. Toivottavasti hän ei ennen lähtöään ehdi armahtaa enää enempää insuliinimurhaajattaria tai muita naisrikollisia.

esimerkkejä, kiitos kirjoitti...

"elokuvagenren keskeisestä sisällöstä"

Annas tarkempi esimerkki. Missä kohtaa uuno-saagaa nainen lyö miestä? Entäpä Puupäässä?

Esimerkkejä varmaan piisaa, kun on kysymys keskeisestä sisällöstä.

Anonyymi kirjoitti...

Kappas, homo on myös rasisti.

Jaaha kirjoitti...

Joo aika "hienosti" on Halosen kutsumat naiset käyttäytyneet viime vuosina linnan kutsuilla. :D

Mutta meillä on oikeus jne.! :D

Homo kirjoitti...

Anonyymi trolli, kuinka niin?

PS. Oikeusministeriön pedofiilipelko ja KRP:n yllätyshulluus

Homo kirjoitti...

Eilen huomio kiinnittyi siinä kättelyn aikana siihen, että yhdessä vaiheessa useampi kättelijä pian kättelyn jälkeen katsahti lattialle - ja ikään kuin väisti jotain lattialla olevaa. Olisikohan joku laatannut Halosen jalkojen juureen...

Halosen virallinen mies, jonka nimeä en minäkään enää jaksa muistaa, myös jonkin ajan kuluttua tuntui viittoilevan taustajoukoille, että tulisivat tekemään jotain.

Homo kirjoitti...

Viime vuonnahan se oli:

Verinen välikohtaus Linnan juhlien jatkoilla

Halosen olisi kannattanut lisätä varmaan booliin jotain rauhoittavia. Toivon mukaan nämä riehuntaongelmat poistuvat, kun Halosesta päästään ihdoin eroon ja toivon mukaan viraslista laaditaan hieman harkitummin.

Jorma kirjoitti...

"Missä kohtaa uuno-saagaa nainen lyö miestä? Entäpä Puupäässä?"

Käytännössä joka filmissä.

Homo kirjoitti...

Kas kas, Suomikin alkaa seurata Ruotsin, Norjan yms viherfemakkoämmien paratiisien teitä. Nauttikaa nyt oikein täysin rinnoin hedelmistänne:

Ulkomaalaisten tekemät raiskaukset vaativat täsmätoimia?

...
Sisäministeriötä kummastuttaa ulkomaalaisten korostunut osuus raiskauksissa, kertoo Aamulehti.
...
Viime vuonna ulkomaalaisten osuus raiskauksista oli peräti 45,3 prosenttia.
...
Eräässä tapauksessa ulkomaalaisen tekijän epäillään raiskanneen saman uhrin 152 kertaa.
...
Sukupuolisen käyttäytymisen säännöt tulisi Mankkisen mukaan tehdä selviksi. Miehet ja pojat jäävät sivuun kotouttamisessa.
...
Mankkinen pitää aihetta tabuna, josta ei puhuta. Raiskauksia voi hänen mielestään verrata naisten kokemaan kunniaväkivaltaan, josta tulisi puhua yhtä avoimesti kuin rasismista
...

Anonyymi kirjoitti...

Luulisi Homon olevan onneasta soikeana kun pressana on ollut 12 vuotta ollut hyvin homomyönteinen Tarja Halonen. Toisaalta homot ovat tunnetusti kranttuja ja oikukkaita mäkättäjiä, kuten Halonenkin.

No, ensi vuonna ei Aatamit ja Aadamit tanssi.

Anonyymi kirjoitti...

"Käytännössä joka filmissä."

Tiesinkin, että yhtään esimerkkiä ei tipu.

Homo kirjoitti...

Osan tästä maahanmuuttajien syyllistämisestä raiskauksista voi kyllä pistää suomalaisten naisten rasistisuuden piikiin. Yksi tekijä on se, että osa suominaisista rasistisesti syrjii joitain mamu-ryhmiä seksuaalimarkkinoilla. Lisäksi joidenkin lähteiden mukaan naiset tekevät helpommin raiskausilmoituksia mamutaustaisista, mikä on selvää rasismia myöskin. Lisäksi suominaiset eivät useinkaan suostu kunnioittamaan toisten kulttuuritaustaa. Ja toki muitkain esimerkkejä suominaisten rasismista löytyy.

On myös merkillepantavaa, että naisliikkeellä oli esimerkiksi KKK:ssa tärkeä rooli ja kyseessä olikin yksi ensimmäisistä naisasialiikkeistä. Samoin mustien miesten lynkkauksissa, joissa pelkän hirttämisen sijaan usein uhri kidutettiin julmasti kuoliaaksi, oli varsin tyypillisesti taustalla valkoisen naisen väite siitä, että musta mies olisi raiskannut hänet, katsonut epäkunnioittavalla tavalla tms. Eipä ihme, että nykyfemakot Suomessa yrittävät myös vaatia valkoistenkin miesten lynkkaamista ilman mitään todisteita pelkän naisen sanan perusteella, oli kyse sitten raiskausväitteistä, väitteistä sopimattomista katseista tms. Jopa seksuaalinen häirintäkin yritetään määritellä niin, että kyseessä on seksuaalinen häirintö automaattisesti, jos nainen vain itse kokee (tai ainakin väittää kokevansa) sen sellaiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

IS:

"Joensuulainen mallipomo Tero Eronen on tuomittu 12,5 vuodeksi vankilaan lukuisista seksuaalirikoksista sekä tapon yrityksestä."

No niin jätkät, äkkiä puolustamaan ja naisia (yäk!) syyttelemään. Hophop!

Homo kirjoitti...

Feminism started in the WKKK, The Women's KU KLUX KLAN

Radical feminism's first organized incarnation was within the Women's Ku Klux Klan (WKKK) in the late 1800's.

Alma Bridwell White

Alma Bridwell White (June 16, 1862 – June 26, 1946) was the founder, and a bishop of the Pillar of Fire Church.[1][2] In 1918, she became the first woman bishop in the United States.[2][3] She was noted for her association with the Ku Klux Klan and her feminism, anti-Catholicism, antisemitism, antipentecostalism, racism, and hostility to immigrants.[4]
...

Jorma kirjoitti...

"Miehet ja pojat jäävät sivuun kotouttamisessa."

Kenet tämä yllätti? Juha Miedon?

"yhtään esimerkkiä ei tipu."

En kai minä nyt joka elokuvaa käy luettelemaan. Katson nyt alkuun vaikka Pekka ja Pätkä neekereinä, jos on noin vaikeaa.

"äkkiä puolustamaan"

Miksi? Kerrankin tulee edes jonkinlainen tuomio kovista rikoksista.

Vastaavasta määristä törkeitä pahoinpitelyjä (uhrit yleensä miehiä) olisi todennäköisesti selvinnyt ehdollisella, vaikka uhrien elämä olisi ollut lopullisesti pilalla. Tappamisestakin pääsisi vähemmällä. Se on se, mikä tässä mättää.

Homo kirjoitti...

IL: Poliisi teki yllätystutkinnan Ulvilan surmatalolla perjantaina - syyttäjä vahvistaa

Jaaha kirjoitti...

Juu 12 vuotta raiskauksista on aivan absurdia, kun nainen voi murhata lapsensa, miehensä jne. ja selvitä ehdollisella.

Suomalaisessa oikeusjärjestelmässä on aika paljon mätää.

Anonyymi kirjoitti...

Ilari Sahamieskin on riehunut jatkoilla. Kai sekin Homon mielestä narttujen syytä.

Homo kirjoitti...

Kenen kutsuma Ilari Sahamies oli?

Homo kirjoitti...

Ja käsittääkseni Ilari ei sentään ollut sylkenyt päälle tms, vaan ainoastaan häirinnyt ihmisiä hortoilemalla ja puheillaan.

Homo kirjoitti...

Jaaha, käsittääkseni tuossa 12 vuoden tuomiossa oli mukana mm. tapon yrityskin. Sinällään olen kyllä sitä mieltä, että monet raiskaustuomiot ovat kohtuuttoman pitkiä verrattuna väkivalta- ja henkirikosten tuomioon, joissa pääasiallisina uhreina on miehet.

Homo kirjoitti...

Minulla on muuten sellainen mielikuva, että tuo tapon yritys olisi kohdistunut johonkin ritarillisesti käyttäytyneeseen mieheen, joka oli pyrkinyt suojelemaan jotain naista, mikä olkoon varoittavana esimerkkinä taas kerran.

Homo kirjoitti...

Minulla on muuten sellainen mielikuva, että tuo tapon yritys olisi kohdistunut johonkin ritarillisesti käyttäytyneeseen mieheen, joka oli pyrkinyt suojelemaan jotain naista, mikä olkoon varoittavana esimerkkinä taas kerran.

Anonyymi kirjoitti...

Jorma: "En kai minä nyt joka elokuvaa käy luettelemaan. Katson nyt alkuun vaikka Pekka ja Pätkä neekereinä, jos on noin vaikeaa."

Eipä löytynyt ainakaan nopealla simäyksellä mitään. Kumma homma, kun piti olla keskeistä sisältöä. Ehkä pitäisi katsoa tarkemmin, hidastettuna ja suurennuslasilla.

Eihän tästä tasa-arvotaistelusta tule mitään, kun te miesaktivistit syylistytte jatkuvasti peräättömään mustamaalamiseen ja totuuden vääristelyyn.

Anonyymi kirjoitti...

"Minulla on muuten sellainen mielikuva"

Mielikuvia piisaa. Miten olisi totuus?

Jorma kirjoitti...

"Eipä löytynyt ainakaan nopealla simäyksellä mitään."

Katsopa uudelleen.

Anonyymi kirjoitti...

Löikö Justiina tosiaan Pekka Puupäätä kaulimella?

Siitä on toki vuosikymmeniä, kun olen Puupää-filmejä katsonut (yksi lapsuuden suosikki), mutta en muista sellaista tapahtuneen. Muistan kyllä, että Justiina oli varsin pelottava heristäessään kaulinta tai rullalle käärittyä sanomalehteä ja että Pekka silloin suojasi käsillään päätään, ikään kuin suojautui lyönniltä, ja lähti äkkiä lipettiin. Väkivallan uhka oli kieltämättä osa pariskunnan dynamiikkaa, mutta varsinaista väkivaltaa en muista.

Homo kirjoitti...

Mies yritti kostaa mallipomolle kihlattunsa hyväksikäytön - kolme kuukautta vankeutta

Anonyymi kirjoitti...

"Suomalaisista komediaklassikoista mm. Uunot ja Puupäät lähtevät siitä, että miestään väkivaltaisesti kurittava nainen on hauska juttu. Kyse ei ole yksittäisestä sketsistä, vaan kokonaisen elokuvagenren keskeisestä sisällöstä"

Jorma, miksi valehtelet? Vaadin Jorma välitöntä erottamista internetistä!

Homo kirjoitti...

Terveet pääsevät naimisiin?

...
– Voidaan yhtälailla ajatella, että terveemmät ihmiset pääsevät helpommin avioliittoon.

Blomgren kertoo, että miesten kesken yleensäkin terveydelliset erot ovat suurempia kuin naisten välillä; aviosäädyn lisäksi perhetausta ja sosioekonominen asema vaikuttavat huomattavasti miehen terveyteen.

– Usein naimattomiksi jäävät naiset ovat yhteiskunnallisesti korkeassa asemassa. Sen sijaan naimattomiksi miehiksi jäävät usein yhteiskunnallisesti huonommassa asemassa olevat.

Haluatko elää pitkään - älä ota avioeroa

Homo kirjoitti...

Tänään TV2:lta klo 22:05 tulee:

Silminnäkijä: Topless-taistelijat

Rinnat paljaana prostituutiota vastaan! Ukrainalaiset feministit käyttävät seksiä hyväksi seksiteollisuutta vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Homon oma juttutuokioko?
http://naisvihaaja.wordpress.com/2011/12/06/synnytysmyytti/

Terve mies, terve pää, tasapainoinen ja kypsä aikuinen selvästi. Vaiko skitso päihdeongelmainen törkyturpa? Ja ainoastaan täällä joskus joku nauraa jutuille, niin voimakkaat tunteet miehellä... Eivät katsos miehet anna tunteiden häiritä lainkaan, taas ne nähdään, miten kylmän objektiivisesti ja älyllisesti homo mylvii vihaansa.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Naisten vakuutusmaksut nousevat - tasa-arvon nimissä

Jaaha kirjoitti...

En ole yhtään Puupää-leffaa nähnyt, mutta Fogelin sarjakuvassa ainakin Justiina veti kaulimella Pekkaa kuhmuille jatkuvasti. Ylipäätään tuolloin oli kestoaiheena ns. lorvijamiestyyppi, joka sai tiukalta vaimoltaan kyytiä.

Anonyymi kirjoitti...

"Fogelin sarjakuvassa ainakin Justiina veti kaulimella Pekkaa kuhmuille jatkuvasti."

Just pläräsin muutaman Fogelin Puupään läpi. Yhdessäkään ei niistä lyöty yhtään ketään.

Jaaha kirjoitti...

Heh juu no varmaan ei. :D Justiina leipoo kaulimella taikinaa...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.kimallus.fi/?page=2872683&id=1916886&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Tervefi+%28Terve.fi%29

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/talous/Uudenlainen+viagrakondomi+lupaa+paremman+erektion/a1305550908476

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/minisaitit/artikkeli.shtml/2011/12/1455968/naiset-suuseksin-antaminen-on-alentavaa?helmikauppa/seksikasta

Homo kirjoitti...

TS: Kissalauman pissa tuhosi lattiat

...
Nainen kertoi käräjillä havainneensa kissojen jätökset, mutta ei kertomansa mukaan ollut ehtinyt siivota niitä pois.
...
Naisen kanssa asui asunnossa seitsemän lasta.

Homo kirjoitti...

Presidentti Tarja Halosen iltapuvun suunnitellut Ilona Pelli riehui Teatterin jatkoilla

...
Pelliä ei kuitenkaan päästetty sisälle jatkopaikkaan. Tästä suunnittelija menetti täysin malttinsa.

Iltalehden kuvaaja todisti, kuinka ulkopuolelle jäänyt Pelli huusi ja sätti ovimiestä ja kävi jopa tähän käsiksi.

Pellin kuultiin huutavan ovimiehelle"Etkö tiedä kuka olen?". Kiukkunsa päätteeksi suunnittelija sylkäisi portsariin päin.
...

Homo kirjoitti...

Julian's & Anna's Molecular Biology

Anonyymi kirjoitti...

http://paulisumanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/90587-vastaus-kiviniemelle

Homo kirjoitti...

More About the Condom

Let's Talk Condoms

Homo kirjoitti...

Kas kas, piiri pieni pyörii, tällainenkin yhteys:

All of the above - aside from the United Nations claim from Gudrun Schyman - comes from the mind of Eva Lundgren, Anna Ardin's professor.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/ulkomaat/Tutkimus+Kaljurotilla+surkein+sperma+maailmassa/a1305550920279

Jorma kirjoitti...

"Väkivallan uhka oli kieltämättä osa pariskunnan dynamiikkaa, mutta varsinaista väkivaltaa en muista."

Sehän riittää nykymääritelmien mukaan väkivallaksi, että uhkaillaan. Subjektiivinen kokemus näet.

Todistakaa väitteenne kirjoitti...

"eh juu no varmaan ei. :D Justiina leipoo kaulimella taikinaa..."

Tämähän on kuin uskovaisille tai lapselle puhuisi. Usko pois, mutta ei Justiina lyö Pekkaa ainakaan näissä neljässä albumissa joita selailin. Myöskään Neekereinä-elokuvassa väkivaltaa ei esiintynyt.

Jorma väitti:

"Suomalaisista komediaklassikoista mm. Uunot ja Puupäät lähtevät siitä, että miestään väkivaltaisesti kurittava nainen on hauska juttu. Kyse ei ole yksittäisestä sketsistä, vaan kokonaisen elokuvagenren keskeisestä sisällöstä"

Tämä ei pidä paikkaansa. Myöskään VORTAC ei läytänyt yhtään huumorisketsiä, joissa nainen hakkaa miestä, vaikka hänen mukaansa "maailma on aina sitä mieltä, että "nainen lyö miestä" on aina hauskaa, mutta "mies lyö naista" ei ole koskaan hauskaa".

Maailma on aina sitä mieltä? Mikä ihme on se maailma, jossa VORATC elää?

JORMA voisi viimein todistaa väitteensä, että miesten hakkaaminen on Uuno-ja Pekka Puupää -elokuvien keskeistä sisältöä ja VORTAC voisi puolestaan kaivaa esille sketsin "nainen lyö miestä", jolle koko maailma nauraa.

Jorma kirjoitti...

"Tämä ei pidä paikkaansa."

Pitäähän se paikkansa. En voi mitään sille, ettet ymmärrä näkemääsi. Tai sitten et ole edes katsonut ko. filmejä.

Anonyymi kirjoitti...

"Pitäähän se paikkansa. En voi mitään sille, ettet ymmärrä näkemääsi. Tai sitten et ole edes katsonut ko. filmejä."

Hah, ei pystynyt Jorma todistamaan väitettään.

Jorma kirjoitti...

"ei pystynyt Jorma todistamaan väitettään"

Sen minä olen jo tehnyt. Sinulle se ei vain näemmä ole vielä valjennut.

Anonyymi kirjoitti...

"Sen minä olen jo tehnyt"

Et sinä Jorma ole todistanut yhtään mitään. Olet ainoastaan väittänyt, että

"Uunot ja Puupäät lähtevät siitä, että miestään väkivaltaisesti kurittava nainen on hauska juttu. Kyse ei ole yksittäisestä sketsistä, vaan kokonaisen elokuvagenren keskeisestä sisällöstä"

Pistä konkreettinen esimerkki "keskeisestä sisällöstä" pöytään, jos pystyt.

Jorman jankuttamisesta tulee mieleen änkyräfeministit, jotka näkevät loputtomiin harhakuvia naisten euroista, ihmiskaupoista, sukupuolittuneesta väkivallasta jne: "En voi mitään sille, ettet ymmärrä näkemääsi".

Nainen tasa-arvon puolesta kirjoitti...

Jorma: "Sehän riittää nykymääritelmien mukaan väkivallaksi, että uhkaillaan. Subjektiivinen kokemus näet."

Eikö miesasialiike kuitenkin ole määritelmää kritisoinut melkoisen ankarasti? You can't have your cake and eat it too...

Sinänsä olen samaa mieltä, että elokuvissa tai yleensäkin viihteessä naisten ja miesten kokemaa väkivaltaa kuvataan eri tavoin. Sarjakuvapuolelta tulee esimerkkinä mieleen B. Virtanen, jossa Armi-vaimo nostaa miehensä kauluksesta seinälle ja taitaa muksaista mustan silmänkin jossain stripissä, jos en ihan väärin muista. (B. Virtanen nauraa, kun vaimo on menossa kuntonyrkkeilyyn ja viimeisessä kuvassa toteaa, että tosiaan kunto-, tekniikkahan vaimolla on jo kohdallaan.) On aika mahdotonta kuvitella, että mikään lehti suostuisi julkaisemaan huumorisarjakuvaa, jossa mies muksii samaan tyyliin vaimoaan.

Silti väite siitä, että miesten kohtaama väkivalta olisi Puupää- tai Uuno-elokuvissa keskeistä sisältöä on yliampuva. Väkivaltaa ei kuvata (juurikaan), väkivallan uhkaa kylläkin, mutta en näe sitäkään kovin keskeisenä sisältönä juonen kannalta, ainoastaan huomioitavana piirteenä henkilöiden välisissä suhteissa. Miksi tämänkaltainen miehen ja naisen välinen dynamiikka on tyypillinen huumorielokuville ja vastakkainen taas draamaelokuville, on toki kysymisen arvoinen asia.

Kuten sekin, miksi miesten kohtaama väkivalta monesti esitetään hauskana. Jos ei ole aivan pussissa elänyt, niin tuttua kuvastoa on kohtaus, jossa miestä potkaistaan munille ja kaikki nauravat. Mielestäni tässä on kuitenkin huomattava se, että kohtaus on "hauska" silloinkin, kun potkaisija ei ole nainen, vaan mies. Viimeisimpänä esimerkkinä tulee mieleen parhaillaan teattereissa pyörivä "Johnny English - uudestisyntynyt", jossa munille potkimisella nauratetaan yleisöä useaan otteeseen. Potkaisijana on (muistaakseni) mies joka kerta.

Summa summarum: Mielestäni lähdetään väärille jäljille ja juututaan vain turhaan jankkaamiseen, jos väitetään, että viihteessä esitettäisiin hauskana ja hyväksyttävänä se, että nainen hakkaa miestä. Pitäisi ennemmin kiinnittää huomio siihen, miksi miesten kokema väkivalta (/väkivallan uhka) esitetään useimmiten humoristisessa valossa ja naisen kokema väkivalta (/väkivallan uhka) useimmiten dramaattisessa valossa, tekijän sukupuolesta riippumatta.

Jorma kirjoitti...

"Pistä konkreettinen esimerkki"

Olen pistänyt. Löydät sen yltä, jos osaat lukea.

"loputtomiin harhakuvia"

Ei kyse ole harhakuvista, vaan elokuvista. Kiistä niiden olemassaolo ja sisältö jos pystyt. Vaan etpä siihen kykene.

"Eikö miesasialiike kuitenkin ole määritelmää kritisoinut melkoisen ankarasti?"

On, toisin kuin feministit. Ja koska feministien määritelmän mukaan politiikkaa nykyisin tehdään, on se otettava tosissaan myös miesten kohdalla. Tämähän juuri paljastaa feministien kaksinaismoralistisuuden: naisiin kohdistuva (todellinen tai kuviteltu) väkivalta on maailman suurin asia, miehiin kohdistuva puolestaan vain naurun aihe. Kun joku vaatii yhdenvertaisuutta, alkaa itku.

"keskeisenä sisältönä juonen kannalta"

Onko näissä juonikin? Olennaistahan noissa komediaelokuvissa ovat juuri hassut henkilöhahmot ja niiden väliset suhteet. Se on sitä keskeistä sisältöä. Ja sitä kautta naisen mieheen kohdistama väkivalta (osuipa kaulimen tai nyrkin lyönti perille asti tai ei) on aivan olennainen osa noiden elokuvien huumoria.

Te voitte toki jatkaa jankkaamistanne, mutta ei se tosiasia millään muuksi muutu, että miehiin kohdistuva väkivalta on populaariviihteessä naurun asia (naisiin kohdistuva ei ole sitä käytännössä juuri koskaan) ja että etenkin naisten väkivaltaisuus miehiä kohtaan on yleinen huumorinlähde.

näin se menee kirjoitti...

Hyvä puheenvuoro Nainen tasa-arvon puolesta, kiitos!

Kysymys on myös väkivaltaviihteestä - jääkiekko, nyrkkeily, sota- ja potkuelokuvat tappelukerhoineen jne - jonka peruskuluttaja on mies.

Miehet viihtyvät väkivallan parissa ja tykkäävät katsoa, kun miehet hakkaavat ja tappavat toisiaan. Kysymys on lajikäyttäytymisestä, biologiasta ja sen pohjalta opituista koodeista eli kulttuurista.

Anonyymi kirjoitti...

"Olen pistänyt. Löydät sen yltä, jos osaat lukea."

Pekka ja Pätkä neekereinä? Ei siinä ollut väkivaltaa.

Jorma kirjoitti...

"Miehet viihtyvät väkivallan parissa ja tykkäävät katsoa, kun miehet hakkaavat ja tappavat toisiaan."

Kaiken tämän takana on nainen. Ainakin useimmiten.

"Ei siinä ollut väkivaltaa."

On siinä.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194709243614/artikkeli/ruotsalaiset+hermostuivat+ryanairin+tyttokalenterista+valitusvyory+.html

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/saana-parviainen-luovu-tittelistasi

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2011120814907745_ul.shtml

Anonyymi kirjoitti...

"On siinä".

Missä kohtaa? Sano nyt, äläkä tulkuta tuota yhtä ja samaa.

Jorma kirjoitti...

"Missä kohtaa?"

Alun ja lopun välissä.

Kolmivuorotyö kasvattaa naisten diabetesriskiä


Entäs miesten riskit?

Anonyymi kirjoitti...

"Kaiken tämän takana on nainen. Ainakin useimmiten."

Tulihan se sieltä :)

Anonyymi kirjoitti...

"Alun ja lopun välissä."

Nyt meni Jorman jutut jo noloksi.
Ensin väittää, sitten inttää ja lopuksi paskoo housuun. Tyypillistä Jormaa.

Anonyymi kirjoitti...

Lasten perustappaja on nainen. Naiset viihtyvät lapsia tappaen.

Jorma kirjoitti...

"Nyt meni Jorman jutut jo noloksi."

Väitätkö ettei sitä löydy? Perustele väitteesi, ole hyvä.

Jaaha kirjoitti...

Katson juuri Fogelin kuvaa mukiloidusta Pekka Puupäästä, jonka takana myhäilee Justiina kaulin kourassa. Eikä tarvinnut edes kauaa hakea.

Lopetahan nyt femu tuo jankkauksesi jo.

Henry Laasanen kirjoitti...

Wikipedia ja

http://fi-fi.facebook.com/pages/Justiina-Puup%C3%A4%C3%A4/166050966764622?v=info

"Justiina pieksi Pekan, koska tämä ei ollut viitsinyt kävellä sateessa osuuskauppaan vaan oli käynyt yksityiskaupassa."

Anonyymi kirjoitti...

"Katson juuri Fogelin kuvaa mukiloidusta Pekka Puupäästä, jonka takana myhäilee Justiina kaulin kourassa."

Linkitä tai skannaa ihmeessä meille kaikille, varmaan löytyy helposti kun kerran on keskeistä ja sarjakuvan kannalta olennaista.

En ole femu, eikä tällä ole feminismin kanssa mitään tekemistä muutenkaan.

Jorma: "Väitätkö ettei sitä löydy? Perustele väitteesi, ole hyvä."

Väitän. Olen jo perustellut, sinä et, koska et voi, etkä osaa.

Henry linkki: Mikä on sitaatin alkuperäislähde?

Entäpä ne Jorman mainitsemat Uuno Turhapurot? Missä Uunossa miesten kokema väkivalta on keskeisessä asemassa? Löytyy klippiä, jossa joku nainen lyö Uunoa, siis tätä "keskeistä" kuvastoa.

Entäpä se Vortacin mainitsema sketsi, jolle koko maailma yhteisesti nauraa?

Henry Laasanen kirjoitti...

Henry linkki: Mikä on sitaatin alkuperäislähde?

Wikipediasta löytyy. Muuta en tiedä.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Nörttityttöyden monet kasvot

Jorma kirjoitti...

"Olen jo perustellut"

Missä ne perustelut ovat? Ei niitä ole näkynyt missään.

Minä olen kantani perustellut, vaikka se ei sinulle kalloon uppoakaan.

Homo kirjoitti...

Epäillään pahoinpitelystä: Johanna Tukiainen riehui hotellissa

Homo kirjoitti...

Aika nopeita käänteitä, tuleekohän tästä joku realitysarja:

Tukiaisen keikka päättyi jälleen verisesti

...
Shown loppuhuipennus nähtiin El Armadillon ulkopuolella, kun taksiin pyrkinyt Johanna otti yhteen tuntemattomaksi jääneen naisen kanssa. Yhteenototon seurauksena Johanna sai kasvoihinsa verisiä naarmuja. Nainen yritti vielä repiä taksiin paennutta Tukiaista ulos autosta, mutta Johanna ja hänen seurassaan ollut BB-hahmo onnistuivat pakenemaan paikalta.

Johanna lämmitteli suhdetta – Artoa viinipullolla päähän!

...
Arto päästettiin kuulustelujen jälkeen vapaaksi, mutta Tukiainen joutui viettämään yönsä putkassa.
...

Johanna Tukiainen ilakoi: “Arto on putkassa, minä sviitissä!”

Koko kansan Johanna, osa 4

...
Ohjelmassa esitetään myös pätkä netissä levinneestä kohuvideosta, jossa pariskunta tappelee alastomina Johannan kotona Jollaksessa, sekä nähdään kohua herättäneitä kuvia Julia Tukiaisesta.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/is-tukiaisella-taas-pahoinpitelyepaily-kohta-paukkuu-vankilan-portti-johanna

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Ministeri Arhinmäki: Valtion talousarviota vaivaa sukupuolisokeus

Taas ajamassa naisten etua tasa-arvon nimissä.

Jorma kirjoitti...

Naomi Campbell, Miss Piggy, And The Joke Of The Violent Woman

SNL Says: Domestic Violence Is Hilarious — When Directed At Men

Anonyymi kirjoitti...

Arhinmäelle tehtävä: Budjetin suvaus eli sukupuolivaikutuksen analysointi. Tätä haluttiin jo vuosia sitten. Ehkä se aloitettiin, mutta haudattiin heti, kun lopputulos häämötti. Paljonko miehet/naiset maksavat rahaa valtion tulopuolelle? Ja paljonko miehet/naiset saavat budjetista rahaa käyttöönsä?

Lopputulosta ei ole vaikea arvata. Sehän on 60/40 ja 40/60. Senhän nyt näkee sokea Reettakin.

Anonyymi kirjoitti...

http://mikkoahola.puheenvuoro.uusisuomi.fi/90681-laakarilehti-hyvosaiset-miehet-elavat-125-vuotta-pidempaan-kuin-pienitloiset

Homo kirjoitti...

Kauhukuvissa Egyptistä tulee Lähi-idän Afganistan

Homo kirjoitti...

Edistystä Ruotsin malliin:

Donna, 26, Sweden's first police recruit in hijab

Koskakohan nähdään ensimmäinen burkaan verhoutunut poliisitar?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/index.php?mw=hullu_maailma&option=com_sbsarticle&tmpl=blog&cat=26&cid=32914

Homo kirjoitti...

Naisopettaja käytti hyväkseen teiniä kesken jalkapallo-ottelun

Homo kirjoitti...

Anonyymi trolli, kaikki hyvä tässä maailmassa ei ole minun tekemääni, vaikka ajatuksesi toki imarteleekin minua. Kiitoksia vinkistä tuohon seuraamisen arvoiselta vaikuttavaan blogiin.

Anonyymi kirjoitti...

Syyllistämisestä samanarvoisuuteen (Tesso 8/2011)

Jorma kirjoitti...

Gender 'apartheid' of childcare

Jorma kirjoitti...

Tarja Halonen saa HS-raadilta arvosanan 8

Raatilaisten mielialalääkitys on näemmä kohdillaan.

"Halosen katsotaan raivanneen tasa-arvolle tietä sekä omalla esimerkillään että tekemillään aloitteilla."

Huutonaurua tälle väitteelle. Halonen edustaa patavanhoillista, miesvihamielistä äärifeminismiä, joka on suurin este tasa-arvon tiellä tässä maassa.

Oma arvosanani Muumiomammalle on 5-. Nelosta en anna, sillä se tarkoittaisi (tai tarkoitti siihen aikaan kun kouluissa vielä oli kuri) luokallejäämistä.

Jorma kirjoitti...

18-vuotiaalle puukottajalle tuomio taposta
"En jaksanut enää"


"18-vuotias Elvidon Dogani tuomittiin 9 ja puoleksi vuodeksi vankeuteen 27-vuotiaan miehen taposta. Lisäksi hän sai tuomion laittomasta uhkauksesta ja luvattomasta käytöstä."

Aiemmin viikolla annettiin raiskauksista 12 vuoden kakku (oikean suuntainen tuomio sinällään), joten hämmästyttää aika tavalla, ettei taposta sitten jaeta selkeästi kovempaa tuomiota vaan huomattavasti kevyempi.

Jorma kirjoitti...

The Muff March against 'designer vagina' surgery

Taas on femakoilla ongelmia. On se niin väärin, että jotkut naiset tekevät femujen mielestä vääriä päätöksiä. Feministien oppien mukaisesti näiden naisten itsemääräämisoikeutta ja kykyä päättää itse omasta elämästään ei kunnioiteta, vaan heistä tehdään väkisin uhreja ja feministien vallantavoittelun välikappaleita.

Anonyymi kirjoitti...

Uusimmassa Veikkaajassa on "tulta munille" tyylinen kansikuva. :)

Jaaha kirjoitti...

Jankka-anolle: ei ole skanneria enkä taatusti jonkun nettihullun takia lähde tälläisen takia muualla asioimaan.

Justiina käytti kaulintaan ns. kurinpitoon, kyllä tämä käy hyvin selväksi. Että pitää tälläistakin asiaa käydä jollekin urpolle selittämään...

Jorma kirjoitti...

"Seksikäs nainen on aina uhka"

Vortac kirjoitti...

Käytännössä joka filmissä.

Taas tätä esimerkkeihin takertumista, jota anot ja muut totuutta vierastavat aina harrastavat. Mitä merkitystä sillä on, kun tollasia leffoja, komediapätkiä, mainoksia, youtubevideoita, yms. on kautta historian aina ollut pilvin pimein pitkin ja poikin mediaa?

Mutta parina esimerkkinä, jotka heti tulevat mieleen, on muistaakseni alkuaikojen mustavalkoisessa Uunossa kohtaus, jossa vaimo suuttuu Uunolle, joka on omasta mielestään toiminut oikein (eli ei tahallisuutta edes), ja tulee teksti "Filmi poikki uunon rajojen sisäpuolella" tai jotain tuollaista.

"Uuno Turhapuron Aviokriisi"-elokuvassa vaimo kykkii miestään jääkaapissa, ja Uunon avattua jääkaapin (haluten yönaposteltavaa - ooh, kauhea synti, hakataanpa mies moisesta heti): "I am veri sori. Jopa niin sori, että kohta veri roiskuu!"

Ei menisi sukupuolet käännettyinä edelleenkään läpi moinen uhkaus miehen toimesta niin, että miestä pidettäisiin senkin jälkeen ihan normaalina ja rakastettavana aviomiehenä (kuten tuota vaimoa on yleisön tarkoitus pitää).

Ihminen, joka ei ole tätä miestenhakkaustrendiä huomannut, on joko todella valikoiva siinä, mitä näkee, sokea, tai valehtelija. Ei tarvi montakaan komediasarjaa katsoa kovinkaan kauan, ennenkuin törmää "miestä potkaistaan munille, ja yleisö ulvoo naursta"-ilmiöön. Vastaavaa ei naisista koskaan näe juuri missään, paitsi harvassa vaivaisessa youtubepätkässä, joita on hankala löytää.

Varsinkaan komediasketseissä tällaista ei yleensä näe. Poikkeuksia on siellä täällä, kuten jotkut Leslie Nielsenin filmeistä, jotkut harvat jaksot vanhasta TV-sarjasta "Sledge Hammer", ja MadTV (ja siinäkin aniharvoin).

Ennenkuin anot ja muut huuhkajat tulevat taas sepittämään valheitaan ja vääriä argumenttejaan, selittämään, kuinka he eivät ainakaan ole tällasta missään nähneet, ja vaatimaan todisteita siitä, että pekka puupäässä ja uunossa hakataan miehiä huumorin nimissä, kerron heille, että ainoa oikea argumentti tätä minun esittämääni ilmeistä faktaa vastaan on tuoda esiin suuri määrä videoita, joista jokainen voi itse nähdä, että kas, naisiahan siinä potkitaan munille ja yleisö ulvoo naurusta, sekä muutenkin väkivalta naisia kohtaan miesten toimesta katsotaan erittäin hauskaks huumoriksi.

Tosin tämä taitaa olla niitä tapauksia, joissa "voit opastaa hevosen veden äärelle, mutta et voi opettaa sille kvanttifysiikkaa".

Sillä totuus on femakalle ja profemakalle yhtä vaikeata tajuta, nähdä ja käsittää, kuin kvanttifysiikka hevoselle. Ja etenkin myöntää.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Ylipäätään tuolloin oli kestoaiheena ns. lorvijamiestyyppi, joka sai tiukalta vaimoltaan kyytiä.

Voin vahvistaa tämän, olen myös aikoinani pläräillyt nuo Fogelin puupäät läpi, ja Pekka sai kyllä akaltaan melkoista kyytiä.

Naiset kuitenkin saavat lorvia rauhassa, ilman että kukaan mies antaa heille väkivaltaista kyytiä.

Milloin näemme sarjakuvan, jossa tiukka mies pätkii lorvijavaimoaan golfmailalla tai jakoavaimella kupoliin, ja yleisö antaa suuria suosionosoituksia? Edes mainstream-median ulkopuolella, saati mainstream-mediassa? Ei taida lähiaikoina hesarissa moista näkyä, vaikka se jos mikä olisi tasa-arvon edistämistä (tasapainon tuomista sarjakuvien yksipuoliseen väkivaltatilanteeseen).

Huomautan tässä muuten vielä, miten nämä anot, femakat ja muut pellet käyttävät tätä niin kulunutta "keskustelutaktiikkaa", jossa he kyseenalaistavat väitteen takertumalla jonkin tietyn esimerkin tiettyyn osaan. Jos NE eivät nyt sitten havaitse miehiin kohdistuvaa väkivaltaa naisten (tai muidenkin) toimesta "Pekka ja Pätkä Neekereinä"-filmissä, he katsovat voittaneensa argumentin siitä, että miehiin kohdistuu helkkaristi väkivaltaa komediassa ja muussa mediassa, juuri kenenkään paheksumatta. Sitten he vaativat lisää esimerkkejä, ja tekeytyvät täysin tietämättömiksi koko jutusta ja vänkäävät jotain merkityksetöntä yksityiskohtaa, kunnes kaikki ovat unohtaneet itse pääpointin.

Tämän takia esimerkkien antaminen on turhaa. Se jolla on silmät, nähkööt - ja se jolla on korvat, kuulkoot. Sokeille ja itsepäisille lehmille selittäminen ja esimerkkien antaminen ei auttaisi yhtään mitään.

- Vortac