keskiviikkona, joulukuuta 21, 2011

Älä vaihda miehiä usein

Anja Snellmanin omituiset höpinät

Soini arvostelee naisia: Vaihtavat miehiä liian usein

WRA vs. feminist

OFFICIAL SILENCE ON GENDER PAY GAP FOR YOUNG MEN

Minister mulls local election gender quotas

14 kommenttia:

Jorma kirjoitti...

Sovande kvinna sexuellt utnyttjad

"Fallet var knepigt för rätten som bedömde att kvinnan gick med på sexakten men misstog sig på sexpartnern. Mannen borde ha säkerställt sig om att den berusade kvinnan förstod att det var honom hon hade sex med."

Jösses. Täytyy siis jatkossa varmistaa, että halukas seksikumppani todellakin tunnistaa kenen kanssa on pelehtimässä. Ei saa olettaa, että hän olisi siitä tietoinen.

deeby kirjoitti...

Soinin mielipiteet sivuavat miesasiaa,
mutta valitettavasti myös ps:n kannatus on
laskemassa näiden takia. Ps ajaa naisia
keittiöön mikä on konservatiivien, ei miesaktiivien intressi.

Anonyymi kirjoitti...

Koskakohan me suomalaiset naiset saadaan ihan kaavut? Kovasti ottanut Soini oppia muslimeilta näissä naisjutuissa, ei aborttia edes raiskatulle, ei saisi valita puolisoaan eikä vaihtaa parempaan. Kalastelee ääniä matalastikoulutetuilta miehiltä.

Anonyymi kirjoitti...

Hyi! Täällä haisee mädäntyvältä kalalta.

Anonyymi kirjoitti...

Eikös Raamatun mukaan raiskatun naisen naimalla raiskaajan kuulu vapautua rangaistuksesta? Ja Raamatussahan käsketään jättää tuomitseminen Jumalalle maallisen vallan sijaan. Eipä ihme, että naiset raiskausfantasioineen ovat miehiä uskonnollisempia.

Anonyymi kirjoitti...

Voi juma taas tätä maailmaa...

Koiria koulutetaan, ihmiset oppivat.

Alan olla aika varma, että nämä ovat erotettavissa toisistaan todennäköisyyslaskennan ymmärtämis- ja soveltamiskyvyn perusteella. Romantikot tunnistaa tasajakaumista.

Anonyymi kirjoitti...

em mie o saanunna pilluva aenakkaa puoleevuate ja kyllämä iha hyvi o päräjänny ja tua nyrkkikyllikki o vähä ruasteesa. Mutta vua kyyllä tua kyllikki ainaki pirttihirmu voettaa

Anonyymi kirjoitti...

Kuka ketään mihinkään pakolla aja, miksei nainen vapaasta tahdosta voisi olla keittiössä?

Juuri tuon jorman linkin laitoin eilen, mutta se katosi johonkin.

tapsa kirjoitti...

"Voi juma taas tätä maailmaa...""Koiria koulutetaan, ihmiset oppivat."

Eihän tuossa virkkeessä ole minkään valtakunnan järkeä. Järkevää olisi sanoa esim:

Koiria koulutetaan, ihmisiä opetetaan.

Vai tarkoitatko kenties, että koiran koulutus ja ihmisen oppiminen liittyvät jotenkin toisiinsa?

Kyllä minun mielestäni voi sanoa, että ihmisiä koulutetaan. Sillähän tarkoitetaan opettamista, harjoittelua, oppimista jne.

Sitä paitsi:
kauppakorkeaKOULU
ammattiKOULU
perusKOULU
poliisiKOULU
Tampereen teknillinen korkeaKOULU (entinen)
ammattikorkeaKOULU
alaKOULU
yläKOULU
leikkiKOULU
autoKOULU


"Alan olla aika varma, että nämä ovat erotettavissa toisistaan todennäköisyyslaskennan ymmärtämis- ja soveltamiskyvyn perusteella. Romantikot tunnistaa tasajakaumista."

Ennen todennäköisyyslaskuharjoituksia suosittelen sinulle ÄIDINkielen ja loogisen ajattelun harjoittelua.

Kerro ihmeessä lisää tuosta erottelusta!

tapsa kirjoitti...

"Koskakohan me suomalaiset naiset saadaan ihan kaavut? Kovasti ottanut Soini oppia muslimeilta näissä naisjutuissa, ei aborttia edes raiskatulle, ei saisi valita puolisoaan eikä vaihtaa parempaan. Kalastelee ääniä matalastikoulutetuilta miehiltä."

Itse olen työelämästä syrjäytynyt, joten olen samassa asemassa kuin matalasti koulutetut (miehet siis.) Mutta ei se ole koko naissukupuolen syy.

Ei minua kiinnosta aborttikysymys, kun en ole lasta päässyt siittämään alulle ja kun vihaan uskonnollista hihhulointia.

Seurustelu ja parisuhteet kuuluvat lähinnä paremman väen elämään.

Enkä äänestä presidentin vaaleissa.

tapsa kirjoitti...

"Alan olla aika varma, että nämä ovat erotettavissa toisistaan todennäköisyyslaskennan ymmärtämis- ja soveltamiskyvyn perusteella. Romantikot tunnistaa tasajakaumista."

Pitää vielä lisätä, että tuollaista tajunnanvirtaa tuottaa tyyppi, joka uskoo/tietää olevansa suurikin tiedemies, muttei osaa ilmaista ajatustaan loogisesti ja ymmärrettävästi yleisölle.

Samankaltaista tajunnanvirtaa tuottavat valitettavasti kaikki fanaatikot, mukaanlukien feministit (naiset) ja kokoomusta äänestävät oman onnensa sepät (miehet).

Anonyymi kirjoitti...

Oppia voi ilman opetusta.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

TURISTIT- Pattaya document: Small stories about Finns in Pattaya

Vortac kirjoitti...

"Koiria koulutetaan, ihmiset oppivat."

Eihän tuossa virkkeessä ole minkään valtakunnan järkeä.
..

Totta. Koiria ei voitaisi kouluttaa, jos ne eivät oppisi. Koulutushan on nimenomaan oppimiskyvyn hyväksikäyttämistä.

Eli sekä koirat että ihmiset oppivat.

Koiria koulutetaan, ihmisiä koulutetaan, koiria opetetaan, ihmisiä opetetaan - ihmiset opiskelevat, tutkivat, löytävät, oivaltavat, tajuavat, 'ymmärtävät' ja lopulta tietävät.

Koiratkin kyllä tutkivat ja löytävät, mutta paljon pienemmässä mittakaavassa (esim. koirat eivät yleensä löydä uusia mantereita tai maita tutkimusmatkoillaan koko lajinsa ja rotunsa yhteisen tietomäärän lisäämiseksi).

Nuo muut kyvyt sitten ovatkin vähän kyseenalaisia, ainakin ihmiseen verrattuna. Koirat eivät esimerkiksi useinkaan opiskele, vaan jokin ulkoinen voima yleensä pakottaa koiran oppimaan asioita, joita se ei muuten koskaan oppisi. Eli voisi ehkä sanoa, että siinä missä koiria koulutetaan, ihmiset opiskelevat itse, tai ainakin voisivat opiskella, mutta käytännössä se, mitä 'opiskelu'-sanalla tarkoitetaan, on oikeastaan vain koulutuksen ja ehdollistamisen vapaaehtoista itsesuorittamista, eli ei kaukana koirakoulusta.

Moni ihminenkin puhuu lisäksi olevansa kovin 'koulutettu' (esimerkiksi termi 'akateemisesti koulutettu' on erittäin yleinen seuranhakupalstoilila), joten sikälikin tuo on hyvin kummallinen toteamus, että koiria koulutetaan, ja ihmiset oppivat.

- Vortac