perjantaina, tammikuuta 06, 2012

Oikeuksia loukkaava teksti

Deittailua New Yorkin tyyliin – Ellit – Plaza

The 5 Reasons Marriage Scares Men (Aren't What You Think) | Cracked.com

 No nyt se on tutkittu: Mies ja nainen todella ovat erilaisia lähes kaikessa - Ilta-Sanomat

 Soini kuulisi taloudessa miehiä, sosiaaliasioissa naisia - Presidentinvaalit - Politiikka - HS.fi

 Top tips on women for Stephen Hawking | Jean Hannah Edelstein | Comment is free | guardian.co.uk

Palautetta avioliittojutusta - blogit - Tiede.fi
“Jatkuvasti diskriminointia kokevana minua raivostuttaa, kuinka kaksi (todennäköisesti heteroseksuaalia) miestä kirjoittaa minunnoikeuksiani loukkaavan tekstin.” 
Dosentti: Aikuisten kannattaisi etsiä kevyempiä suhteita - Studio55.fi - Lähipiiri voimavarana

38 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.kimallus.fi/?page=7702377&id=7296679&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Tervefi+%28Terve.fi%29

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaisten naaraiden geenipako jatkuu muodin mukaisesti. Ihqua kun on niin exoottista ja kateus kasvaa rannalle jääneiden naaraiden piirissä...

http://www.iltalehti.fi/viihde/2012010615028770_vi.shtml

Homo kirjoitti...

Study: Displaying cleavage, sexiness can alienate other women

Homo kirjoitti...

Mielenkiintoisesti ei kysytä kieltäytyneiltä itseltään syitä kieltäytymiseen, vaan annetaan puolustusvoimien edustajan kertoa uskomuksensa syystä. Ainakaan itselläni syynä kieltäytymiseen ei ollut mikään kertausharjoituskutsu (joita siihen aikaan ei tiettävästi muutenkaan juuri tullut), vaan asevelvollisuuden epätasa-arvoisuus ja se, että tykinruualla on liian vähän päätösvaltaa sen suhteen, että milloin sotiminen on järkevää:

Ennätysmäärä armeijan käyneitä kieltäytyi reservistä

Mielestäni reservinkieltäytjäksi ryhtymisestä seurannut muutaman päivän rangaistusluonteinen "täydennyskoulutus" oli mielenkiintoinen ja lisäperspektiiviä tuova kokemus, jota voin suositella. Täältä voi muuten hakeutua reservinkieltäytyjäksi.

Homo kirjoitti...

Kommenteista Japanin seksittömistö avioliitoista:

Masanobu Sato, champion du monde de masturbation

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/01/06/naisopettajalle-vankeustuomio-lahetti-seksikuviaan-oppilaille/

Anonyymi kirjoitti...

http://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/2012/01/05/moniavioisuus-olisi-hieno-asia-suomessakin/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/rakkaus/artikkeli.shtml/2012/01/1470772/miehet-neuvovat-unohda-nama-saannot-deittailussa

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/urheilu/2012010615047686_ur.shtml

Anonyymi kirjoitti...

http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=70132:kondomihanke-uhkaa-tappaa-pornoteollisuuden-&catid=4:ulkomaat&Itemid=6

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/01/06/lesbopari-poikkeuksellisessa-huoltajuuskiistassa-kumpi-on-aiti/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/01/06/poliisi-antoi-sakot-ja-pyysi-treffeille-ei-mennyt-kuin-elokuvissa/

Anonyymi kirjoitti...

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2012/01/yhdysvallat_laajensi_raiskauksen_maaritelmaa_3156596.html

Vortac kirjoitti...

Tuossahan lukee 'noikeuksiani', joten teksti ei ilmeisesti loukkaa oikeuksia, vaan 'noikeuksia' (mitä ne sitten ovatkaan).

Tuo sana "minunnoikeuksiani" kuvastaa kyllä oikein hyvin tiettyjen ihmisten älyn tasoa.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Täältä voi muuten hakeutua reservinkieltäytyjäksi.

Tämä on tietenkin taas monimutkainen juttu, koska se koskettaa niin suostumuksen antamista, lakia, legaalista järjestelmää, vallanpitäjien agendaa, feminismiä, misandriaa, sitä hullua ideaa, että jossain tilanteessa ihmisen murhaaminen voisi olla laillista tai hyväksyttävää (ei voi), ja niin edelleen.

Mutta en suosittele hakemuksien, lomakkeiden, anomusten yms. täyttämistä. Oletteko koskaan miettineet, miksi niitä sanotaan 'anomuksiksi'? Sinähän silloin anot, eli rukoilet, pyydät, eli annat suostumuksesi vapaaehtoisesti. Sama juttu vielä suuremmin englanniksi - application on sama asia kuin 'anomus' (to apply = to beg), rekisteröinti taas tarkoittaa siirtämistä jotain 'kuninkaan omaisuudeksi' (regis on latinaa, ja tarkoittaa kuninkaan omaisuutta) - eli käytännössä siis omistusoikeus siirtyy valtiolle.

Tässä hieman selitystä asiasta englanniksi:

"All men are born equal and so nobody has the right to command you, make demands of you or force you to do anything. The most that anyone can do is to make you an offer. Even though they may say that it is an "Order" or a "Demand" or a "Summons", it is in reality, an offer which you are free to accept, or not accept, as you choose. This is why they keep using "Applications", "Registrations" and "Submissions" as those things give them power over you through your (unwitting) consent. They are hoping that you will break the law by the way that you deal with their offer. "

Kieltäytymiseen ei siis tarvita 'hakemusta', vaan pelkästään tietoisuus siitä, että sinua ei voida laillisesti pakottaa mihinkään, jos et ole rikkonut lakia, PAITSI jos olet antanut suostumuksesi mielipuolisen (legaalisen) järjestelmän noudattamiseen. Ja juuri sitähän nuo 'submissionit' ja muut 'anomukset' ja 'hakemukset' ovat.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Olen aika varma, että armeijasta, sivarista, vankilasta jne. pystyisi suomessakin tällä tietoisuudella kieltäytymään, ilman mitään negatiivisia seurauksia (paitsi hieman kirjeenvaihtoa puolin jos toisinkin). Suurin ongelma maailmassa on, että ihmiset eivät TIEDÄ tästä. Ihmiset eivät tiedä, että ajokortti on valinnainen, ei pakollinen - samoin verojen maksaminen, samoin asuntolainojen maksu.

Ja vallanpitäjät haluavat pitääkin ihmiset pimennossa asioiden oikeasta laidasta, tai heidän agendansa kaatuisi kuin korttitalo. Sitä he pelkäävät kaikista eniten - että ihmiset saisivat tietää, ja siten saisivat vallan takaisin itselleen, eikä heidän tarvitsisi enää pelätä poliisia, oikeustaloa, tuomareita, tai mitään 'virallisia' papereita, joita postilaatikkoon saattaa kilahtaa. Jos ihmiset tietäisivät, mikä on laki, mikä on oikeus, ja mitkä ovat heidän omat oikeutensa, he voisivat vankkumatta seisoa oikeuksiensa takana, eikä heille voitaisi juuri mitään.

Jos poliisi esim. väkipakolla ja laittomasti pidättäisi jonkun, joka on tietoinen tästä kaikesta, siitä tulisi ensinnäkin kallis paukku poliiseille, ongelmia niille poliisiyksilöille, jotka pidätyksen ja pakotuksen suorittivat, jne. Eli lopulta poliisit jättäisivät nämä tiedostavat ihmiset rauhaan (kuten on jo monessa tapauksessa käynytkin), eivätkä esimerkiksi koettaisi saada heitä suostumaan ajokortin käyttöön, matkustaessaan automobiililla (oikeus matkustaa vapaasti on esimerkiksi eräs ihmisoikeuksista, eikä kukaan voi määrätä sinua hankkimaan sitä varten mitään lisenssiä - eri asia, jos 'ajat', eli 'driving' on eri juttu, semantiikka onkin tärkeä työkalu tietämättömien orjuuttamiseksi) ..

Noh, taas vähän rönsysi, mutta tämä strawman-agenda kun liittyy niin kiinteästi jokaiseen asiaan, jossa ihmisiä (etenkin miehiä) näennäisesti pakotetaan johonkin, vaikka oikeasti kyseessä ei ole mikään aito ja lain määräämä pakko, vaan pelkästään asetusten ja säädösten mieletöntä peliä strawmanin (eli henkilön) kanssa, johon ihmiset sitten tyhmänä identifioituvat, ja suostuvat ottamaan tuon strawmanin (eli henkilön) taakan omille harteilleen.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Sinänsä siis aika hätkähdyttävää, kun asiaa tutkii;

Asevelvollisuutta ei ole olemassa, eikä ole koskaan ollutkaan.

Laki kun ei voi velvoittaa moiseen, ja asetukset sekä säädökset ovat valinnaisia, ei pakollisia noudatettavia (paitsi jos annat suostumuksesi tulla niiden hallinnoimaksi - consent to being governed by them).

Tätä on varmasti hyvin vaikea niellä, tai edes täysin tajuta. Mutta suosittelen tutkimaan asiaa - tässä muutama auttava hakusana heille, jotka haluavat päästä perille totuudesta tässäkin asiassa:

"freeman on the land"
"meet your strawman"
"common law"
"maritime law"
"law of the land"

Näitä kannattaa etsiä ns. 'lakiterminologiasta' (joka on oikeasti legaalista terminologiaa):

"person"
"society"
"notice"
"human" (etenkin Black's Law Dictionary on aika koominen tässä kohtaa)

"application" / "to apply"
"registration" / "to register"
"driving"
"license"
"submission"

Laiskemmille, tässä osoite, josta on hyvä aloittaa tutkiminen, koska siinä käydään perusasiat aika selkeästi ja mukavasti läpi:

http://yourstrawman.com/

Myös youtubesta löytyy kosolti infoa noilla hakusanoilla, suosittelen esim. Rob Menardin videoita (joskin heppu on aika huono kirjoittamaan englantia, ja ilmeisesti polttaa pilveä, mutta hänen esitelmänsä ovat kyllä yleensä hyvin perusteltuja ja seikkaperäisesti selitettyjä) voisin myöskin suositella, sekä esimerkiksi John Harrisin videoita. Tässä eräs Harrisin video:

http://www.documentarywire.com/john-harris-its-an-illusion

Ottakaa tai jättäkää, se on ilmaista ja tärkeää, sekä erittäin mielenkiintoista tietoa, jota ette taatusti televisiosta tai muusta valtamediasta KOSKAAN tule saamaan (paitsi joskus sitten, kun ns. 'Uusi Aika' todella alkaa).

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/uutiset/201201070030504_uu.shtml

Anonyymi kirjoitti...

http://www.taloussanomat.fi/tyo-ja-koulutus/2012/01/07/torveloita-ja-tyrkkyja--tassako-se-lasikatto-on/201120096/139

Anonyymi kirjoitti...

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194713746285/artikkeli/omenahotellien+uusi+keino+prostituution+kitkemiseksi+tarkkailee+ilmoittelua+internetissa.html

Anonyymi kirjoitti...

http://www.nelonen.fi/uutiset/viihde/uutinen/rockikoni-jakoi-avioliitto-ohjeita-madonna-keittiössä-ja-ltka-makuuhuoneessa

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/al-seurakunnan-tiloissa-rehottaa-prostituutio-kun-on-kysyntaa-on-myos-tarjontaa/art-1288440512210.html

Panu Horsmalahti kirjoitti...

This is why I don't give you a job

Jaaha kirjoitti...

Mielenkiintoinen juttu Horsmalahden linkin takana. Sen luettuani ajattelin katsoa, miten homma työnantajan kanssa Suomessa toimii ja huomasin, ettei suom. wikipediassa ole omaa merkintää "äitiyslomalle". Tämä kyllä löytyi:

http://fi.wikipedia.org/wiki/%C3%84itiysvapaa

Mitä ihmettä?

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Poikavauvojen ympärileikkaus ja YLE

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/politiikka/Presidenttiehdokkaat+k%C3%A4ytt%C3%A4isiv%C3%A4t+armeijaa+myrskynraivaust%C3%B6iss%C3%A4/a1305552912529

Seuraavaksi varmaan varusmiespalveluksen voisi pidentää kolmeen vuoteen ja vuokrata varusmiehiä muidenkin pörssiyhtiöiden käyttöön kuin vain Fortumin.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/raskausjalapset/2012010815050001_rb.shtml

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2012/01/1472786/maksulliset-nettideittipalvelut-kasvattaneet-suosiotaan

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/kotimaa/Näitä+seuranhakusivustoja+suomalaiset+käyttävät/a1305552941437

Anonyymi kirjoitti...

http://www.kimallus.fi/?page=1817518&id=5811155&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Tervefi+%28Terve.fi%29

Anonyymi kirjoitti...

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194713848567/artikkeli/nettideittailu+on+koko+kansan+huvi+-+ainahan+seksiseuraa+on+etsitty+.html

Anonyymi kirjoitti...

http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2012/01/ruotsalaisalukset_rahtasivat_seksiorjia_3158072.html

Anonyymi kirjoitti...

Tasa-arvo jyrää!

Katselin juuri Maikkarin uutisia. Ainakin Niinistö ja Väyrynen kannattavat Suomeen yleisen äänioikeuden rinnalle yleistä asevelvollisuutta. (Siis ei MIESTEN yleistä asevelvollisuutta.)

Niin sitä pitää, Sauli ja Paavo. Harmi, ettei muiden ehdokkaiden mielipidettä kysytty tästä yleisestä asevelvollisuudesta. Mutta se Maikkari!!!

Pauli Sumanen

Homo kirjoitti...

Pauli, kai se oli kontekstissa selvää, että he tarkoittivat nimenomaan myös naisia koskevaa asevelvollisuutta - eivätkä vain puhuneet vain miehiä koskevasta asevelvollisuudesta sillä "yleisen asevelvollisuuden" nimellä?

Jorma kirjoitti...

America's growing educational gender gap

Jorma kirjoitti...

Do politicians ignore the 'men's vote'?

Jorma kirjoitti...

Do politicians ignore the 'men's vote'?

Jorma kirjoitti...

Do politicians ignore the 'men's vote'?