sunnuntaina, tammikuuta 01, 2012

Punatulkku

Eikö koulutettu mies kelpaa?

Mies, miksi olet ääliö?

Naaraspunatulkkujen syrjintä

Should the World of Toys Be Gender-Free?

14 kommenttia:

Homo kirjoitti...

Nainen pahoinpiteli rajusti vauvaansa ja miestään

Homo kirjoitti...

Koskakohan ensimmäinen naispoliitikko käyttää tätä tekosyynään saada valtion kustantamana plastiikkakirurgisia hoitoja:

Uhattu todistaja tai ministeri voi pian saada valtiolta uudet kasvot

Hovioikeus: Juutalaisvanhemmille ei syytettä ympärileikkausjutussa

...
Hovioikeuden mielestä vanhempien tarkoituksena ei ollut aiheuttaa lapselleen kipua vaan noudattaa juutalaista perinnettä. Lisäksi ympärileikkausta ei ole kielletty Suomen lailla, eikä ole olemassa ehdotonta vaatimusta, että ympärileikkaajan täytyisi olla lääkäri.

HS: Alakouluikäiset pojat kotonaan ympärileikannut mies sai sakot

Hoitajalle tuomio ympärileikkauksista

...
Vuotta myöhemmin mies leikkasi myös 12-vuotiaan pojan esinahan pois. Tämän pojan sukupuolielin tulehtui ja vaati useiden kuukausien hoidon.
...

Anonyymi kirjoitti...

http://takkirauta.blogspot.com/2012/01/uusi-vuosi-uudet-kujeet.html

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/01/01/kohuttu-pornotahti-dj-keikalla-katso-kuvat/

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Reddit Makes Me Hate Atheists

Rebecca Watson keksinyt taas uuden valituksen aiheen, tällä kertaa huumori.

Homo kirjoitti...

Kas, kun ei lasten raiskauksiakin puolustella samaan tapaan: "Sinä olet nukutuksessa. Olet unten mailla, etkä tunne yhtään mitään."

Ympärileikkaus lastenohjelmassa

Homo kirjoitti...

Panu, ei niin pahaa, etteikö siinä olisi jotain hyvääkin. Rebecca ohjasi ehkäpä hieman vahingossa, aivan lukemisen arvoiselle tietolähteelle:

MensRights

Homo kirjoitti...

Mistä löytyi puolestaan esimerkiksi tämä. Ei ihme, että Rebeccaa ja muita femakoita suututtaa, että miehet kehtaavatkin valittaa tällaisesta:

Canadian Foreskin Awareness Project

Homo kirjoitti...

Oi kuinka ihanaisia nämä femakot, kuten vaikkapa:

40% less prison time for equivalent crimes? Seems high. But even if that were true, recidivism counts. The threat of rape, and consequences of rape and violence, are much worse for women. The threat of imprisonment is way bigger for women. Because they can become pregnant, and they're physically not equipped to deal with prison guards then men are, statistically. Pregnancy itself, is dangerous to women. So women can die 9+ months after a rape, as a result of that rape, where as men do not. So, boo fucking hoo.

Anonyymi kirjoitti...

http://hommaforum.org/index.php/topic,52765.msg878339.html#msg878339

Jorma kirjoitti...

"Mies, miksi olet ääliö+"

Tämän jutun kirjoittaja taitaa olla melkoinen ääliö. Ainakaan hän ei kykene ymmärtämään lainkaan sitä, mistä parisuhdemarkkinoilla on kyse.

Vortac kirjoitti...

Kas, kun ei lasten raiskauksiakin puolustella samaan tapaan: "Sinä olet nukutuksessa. Olet unten mailla, etkä tunne yhtään mitään."

Toisten kehoihin kajoaminen ilman kehon haltijan itsensä lupaa on laitonta, vaikka se olisikin legaalisesti hyväksyttyä. Tuollainen perustelu on täysin mielipuolinen; sillä voitaisiin käytännössä perustella ihan mitä hyvänsä julmuutta. Eli käytännössä voitaisiin ottaa satunnaisesti valittuja ihmisiä kadulta, viedä heidät operointihuoneeseen, laittaa nukutukseen, ja alkaa ronkkia heidän aivojaan sähköimpulsseilla ja katsella, että mitä tapahtuu. Jos ihminen sitten kuolee tähän rääkkiin (jota muuten psykiatria on kyllä harrastanut, ja ilmeisesti harrastaa jossain määrin vieläkin), niin eihän se mitään haittaa, koska hän oli nukutuksessa, eikä tuntenut mitään.

Aina kun luulen osaavani ennakoida, miten sairas tämä maailma ja sen kiero, monimutkainen ihmistenhallinta-, ja propagandajärjestelmä on, tulen aina kauhistumaan siitä, miten paljon sairaampi se sittenkin onkaan, kuin luulinkaan.

Käsittämätöntä, että tuollaista sanotaan.. se on vähän sama kuin joku ryöstäisi ja pahoinpitelisi sinut omaksi parhaaksesi. Jos hän vain nukuttaisi sinut ensin, niin sehän olisi ok, koska et tuntisi mitään.

- Vortac

Jorma kirjoitti...

"Should the World of Toys Be Gender-Free?"

Tämä lelujuttu on ihan naurettava.

Joo, esikouluikäisten aivot ovat varmaan muotoutumassa ja muokattavissa, mutta siitä ei suinkaan seuraa, että perimällä, sukupuolella ja biologialla ei olisi mitään merkitystä. Onhan se tutkimuksin osoitettu, että muilla eläimillä on, eikä ole kovin uskottavaa väittää, että ihminen olisi ainut eläin, jonka kohdalla kaikki olisi kiinni kasvatuksesta.

Hölmöä on myös se tapa, jolla aina vedotaan johonkin yksittäistapauksiin, ikäänkuin ne kumoaisivat keskimääräiset tosiasiat. Virhe tehdään siinäkin, että verrataan jotain rasavilliä poikatyttöä johonkin kynsiäänviilaavaan ja prinsessaa esittävään tytöhupakkoon, ja kuvitellaan, että näiden välinen ero todistaisi, ettei miesten ja naisten välillä olisi eroja. Oikea vertailukohtahan olisi tietenkin samanikäinen poika tai mies. Kyllä siinä kohtaa alkaa eroja löytymään, jos vain vitsitään olla rehellisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Pierre van den Berghe (1990):
Sosiologinen vastarinta biologista ajattelua vastaan on suurelta
osin koulutettua kykenemättömyyttä, ei vain tavallista
antroposentrismiä. Monet sosiologit eivät ole pelkästään
tietämättömiä biologiasta; he ovat militantisti ja ylpeästi
valistumattomia. He tietävät, että biologia on epärelevanttia
heidän intressiensä kannalta, niinpä he ovat päättäneet
olla tekemättä minkäänlaisia ponnistuksia sen oppimiseksi.
Autuaita ovat biologisesti köyhät sillä heidän on Sosiologian
Valtakunta.