tiistaina, maaliskuuta 20, 2012

Vihapuhetta vauvapalstalla

Henry Laasanen kertoo teille naiset, mitä raiskaukset todellisuudessa ovat!

- Heny on pelle. Sen jutut on pelkkää huomionhakuista soopaa. Ei sitä jaksa kollegatkaan. Kamalan rasittavaa kuunnella miestä jonka jutut ei kehity mihinkään suuntaan ja maailmankuva on aina yhtä ahdas ja kieroutunut.

- Lasasta voisi joku lasauttaa ohi mennessään ja todeta vaan, että ei ole saanut purkaa energiaansa muualle ja se on ihan Lasasen vika.

- Henryllä ei taida paljon palkitsemisvaltaa olla. Eikä kaikki muumit laaksossa.

- katkerien miesten av joskus jossain lehdessä (nyt-liite?) oli juttu oikein vartavasten perustetusta "laasas-foorumista" Eli laasasen kannattajan olivat perustaneet oman "av-palstan" jonka asiasisältö oli katkeruus naisia kohtaan. Siellä sitten oli ihan törkää paskanheittoa naisia kohtaan monessa ketjussa, naiset haukuttiin milloin huoriksi, milloin pihtareiksi, milloin rahantekoa harrastaviksi pikkup***uiksi... siis juttu oli todella törkää. Siinä oli silloin linkki palstalle, kävin mielenkiinnosta kurkkaamassa. Siellä ne katkerat nyhveröt peräkammaripojat jotka eivät omilla avuilla naista saa, haukkuivat naisia ja vaativat että pitäisi olla LAKI siitä että naisten on pakko antaa seksiä....

- Onneksi elämässäni on myös fiksuja miehiä ettei mielikuvani miehistä muutu näiden aivottomuuksien myötä. Laasanen tekee todella pahaa jälkeä miesten imagolle.

- Laasanen siis on saanut joukkoihinsa raiskaajia, naistenhakkaajia ja pedofiilejä. Näitä kaikkia kolmea em. väkivallan muotoa on puolusteltu hänen blogiensa kommenteissa. Mahtaa olla mies ylpeä tuosta "seurakunnastaan".

- Siis kiteytettynä tämä "miesasiamiesten" joukko hakee oikeutusta raiskauksille, naistenhakkaamiselle, vaimokaupalle ja pedofilialle? Mistä näitä hulluja oikein sikiää?!

41 kommenttia:

Osuu ja uppoaa kirjoitti...

Aika hyvin on Laasanen onnistunut kirjoituksissaan, kun saa haavemaailmassa elävät naiset vinkumaan noin pahasti pelkkien tosiasioiden toteamisella!

Ei se tietenkään kivaa ole kun mailmankuva romahtaa, minkä mm. kaikki vanhat kommarit tietävät, mutta niinhän sitä valheeseen uskoville aina ennen pitkää käy...

Henry Laasanen kirjoitti...

Missin ja raiskauksen kun mainitsee, vauvalaisten mielikuvitus lähtee villiin laukkaan. :-)

Anonyymi kirjoitti...

http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/taman-verran-maksaa-tunti-prostituoidun-kanssa/1178395

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/nainen-hakkasi-bussikuskin-ja-miesseuralaisensa-turussa/art-1288456301383.html

Anonyymi kirjoitti...

http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/ulkomaat/2758512/porno-valtasi-elokuvat-pakistanin-peshawarissa

Anonyymi kirjoitti...

Pesepä kätesi siitä missifiksaatiosta ihan itse. Miksi helkkarissa 50v. miehen paras kumppani olisi 19-23v. missi? Ai, niin. Sitä pitäis vaan naida, muulla ei väliä. Luuletko ihan tosissasi, että olisit tai joku yli 30v. mies olisi ensisijainen vaihtoehto pelkkään seksiin edes mummolle? Näin ihan tiedoksi, kun se peili tuskin on turhan tuttu: viimeistään 40v. miehen perse alkaa muistuttaa norsun persettä, löysyydessä lähinnä, kurovat ja heiluvat kannikat, harmaat mahdollisesti vielä, suippona siinä haarovälissä heilumassa,jättäkää ne nuoret missit rauhaan, rahaa ne vaan haluavat, eivätkä norsun peppua kuin pakosta. siitä kai tälläinen kieroutunut teoria on alkunsa saanut: kun joskus sain joltain tasokkaalta naiselta ( todella känniseltäkö?), niin uskon tämän MA-jutun parantavan sex appealiäni vuosi vuodelta kun rahaa kertyy ym. No, joo. Päivän röhönaurut.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/terveys/2012032015345559_tr.shtml

Homo kirjoitti...

Varmaan sentään on itkeä tirauttanut saadakseen itsesäälillä alemman tuomion:

Abu Ghraibin naissotapoliisi ei pyydä anteeksi


Irakin Abu Ghraibin vankilan kidutuskuvista tuomittu Yhdysvaltain entinen sotilaspoliisi ei pyydä uhreiltaan anteeksi. Lynndie England sanoi maanantaina julkaistussa haastattelussa, ettei hän tunne myötätuntoa uhrejaan kohtaan.
...
Tuolloin 22-vuotias hymyilevä England esiintyi kuvissa, joissa oli sidottuja, alastomia irakilaisvankeja nöyryttävissä asennoissa.
- Heidän elämänsä oli parempaa. Heille kävi lopulta paremmin, England sanoi.
...

Homo kirjoitti...

Professori: Alle 2-vuotias ei kypsä päiväkotiin

Liian varhainen päivähoito voi jättää lapseen pysyviä jälkiä, sanoo psykologian professori Liisa Keltikangas-Järvinen. Erityisesti stressinsietokyky on vaarassa vahingoittua. Eduskunta käsittelee välikysymystä kotihoidontuen leikkaamisesta iltapäivällä.
...

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä. Iskä voi varmaan jäädä kersaa paijaamaan kotiin sen 2v.jälkeen, tutustuupahan edes sitten. Loisia siellä toimettomana tietsalla ja katsoa kakaran perään ja naisen rahoilla of course my horse. Tarpeellinen muunnos jo 1v. 6kk iässä, jossa toki äitee on lopettanut sen imettämisen ( toki homolle irtosi 8v. asti, kun oli niin mahdoton ilman...). Lakia kasaan, jaettu vanhempain joku juttu vaan, oli avioliittoa tms. ei. Sehän on kaikkien parhaaksi ja tasa-arvoa 50-50%. Toki naiset voivat sen armeijan vaikka huidella siinä 1,5v. vaikka, jollei raskautta lasketa mitenkään elämää rajoittavaksi tms.ja kersoja vasta kun on rahaa niitä elättää, eikö?

Anonyymi kirjoitti...

Tuota palstaa kun lukee, tulee mieleen, että vauvoilta pitäisi ottaa äänioikeus pois, että heikäläisillä on vähän liika muumeja laaksossa, jos ei peräti kaikki, ja satuilu on järkevän ajattelu tilalla

Anonyymi kirjoitti...

http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194729114770/artikkeli/naiset+valmistuvat+korkeakouluista+nopeammin+kuin+miehet+ammattikorkeassa+ero+on+valtava.html

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/viihde/2012032015346294_vi.shtml

Anonyymi kirjoitti...

http://johannatukiainen.seiska.fi/2012/03/19/terveisia-pariisista-suoraan-aladdinin-linnasta/

Homo kirjoitti...

Äiti leikkasi lastensa kurkut auki Salemissa

Homo kirjoitti...

Naiset valmistuivat korkeakouluista miehiä nopeammin

Kommenteista poimittua:

"Oleellista olisi tietää mistä ero johtuu. Ovatko naiset vain reippaampia, vai tekevätkö miehet esim. enemmän töitä opiskeluaikoinaan? Tämä selittäisi myös sen, jos alkupalkat eroavat: opiskelun ohessa hiukankaan relevantteja töitä tehneelle tietysti maksetaan enemmän kuin pelkästään opiskelleelle."

Anonyymi kirjoitti...

Tonne noin. Loppupäiväksi. Makaamaan yhdessä, salavuoteutta tai huoruutta wtf. säälipojut teille vaan. Surku tulee surkeuttanne, ette edes tajua onneanne. Te niitä ruokkoja kun olette, yhden sukupolven epäonnistuineita tekelitä, kelpaatte vain vatkoon päässeiden lapsien ruokintaan. Ihana 1600-luku, minne jäit? Jaakko Ilkka ei iittäyt ja miltei 400v. myöhemmin syntyi Laasanen, jolle ei teininaiselta lohjennut, eikä muiltakaan.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/parisuhde-eron-partaalla-nain-lisaat-haluja/art-1288456352907.html

Anonyymi kirjoitti...

http://www.studio55.fi/mennaanmatkalle/artikkeli.shtml/1515032/mies-osaatko-valloittaa-naisen-ota-oppia-kama-sutrasta

Anonyymi kirjoitti...

"Luuletko ihan tosissasi, että olisit tai joku yli 30v. mies olisi ensisijainen vaihtoehto pelkkään seksiin edes mummolle? Näin ihan tiedoksi, kun se peili tuskin on turhan tuttu: viimeistään 40v. miehen perse alkaa muistuttaa norsun persettä, löysyydessä lähinnä, kurovat ja heiluvat kannikat, harmaat mahdollisesti vielä, suippona siinä haarovälissä heilumassa,jättäkää ne nuoret missit rauhaan"

Kylläpä emännältä tulee katkeraa itkua.

Kokemuksen sanoin täytyy todeta ihan päinvastaista. Pelimiesyhteisö voi vahvistaa toteamani. Nelikymppisen, siistin miehen kysyntä yökerhoissa parikymppisten tyttöjen keskuudessa on moninkertainen pikkupoikiin verrattuna. Nelikymppisillä naisillahan tilanne on päinvastainen, joten katkeruus on ihan ymmärrettävää.

Jorma kirjoitti...

"Osuu ja uppoaa sanoi..."

Totuus sattuu, sanotaan.

Jorma kirjoitti...

Palveluyhteiskunta heikentää miesten asemaa työmarkkinoilla

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/rakkaus/artikkeli.shtml/2012/03/1515386/miehet-paljastavat-aiti-voittaa-vaimon-ruoanlaitossa

Anonyymi kirjoitti...

http://kansojenherra.puheenvuoro.uusisuomi.fi/100980-naiskiintiöt-ovat-syrjintää

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/03/20/teinitytto-karaytti-rattijuopon-aitinsa-pelkasi-istua-kyydissa/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012032015349046_uu.shtml

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/ilmiot/nama-kolme-stereotypiaa-miehista-ja-seksista-ovat-taysin-vaaria/8/36597

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/ilmiot/nain-monta-tuntia-viikossa-naiset-kayttavat-miesten-jalkien-korjailuun/8/36590

Anonyymi kirjoitti...

Nainen saa orkukkuja paremmin syrjähypyissä...

http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/yllattavaa-tietoa-naisen-orgasmista/art-1288456335543.html

Pitää paikkansa. Käytännän kokemus myös todistaa tämän.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/koti/arki/artikkeli.shtml/2012/03/1515644/tutkimus-naiset-nauttivat-nalkuttaessaan-miehelle-kotitoista

Anonyymi kirjoitti...

Naisen euro Kauniaisissa 60 senttiä, Kemijärvellä 95 senttiä

Laatutukimus.

Panu Horsmalahti kirjoitti...

Black girl freaks out after professor doesn't answer her question "Why does evolution kill black people?"

Anonyymi kirjoitti...

http://www.seiska.fi/viihdeuutiset/_a348153/maailmankuulu+seksikissa+paljastui+kansainvaliseksi+huumepomoksi/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.olivialehti.fi/Lehti/Parhaatjahuonoimmatkaupungit/tabid/418/Default.aspx

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/vapaalla/artikkeli.shtml/2012/03/1515886/britannian-vanhin-aiti-lapsen-saaminen--vuotiaana-oli-virhe

Anonyymi kirjoitti...

http://takkirauta.blogspot.com/2012/03/kun-nainen-on-sydameton.html

Vortac kirjoitti...

Äityipähän mielenkiintoiseksi tuo naisten raivon puimisesta alkanut keskustelu tuolla Henryn blogissa.

Kirjoittelin tällä kertaa vähän enemmän, kuin yleensä - ja siellä oli joku Martti, joka suorastaan nosti keskustelun korkeampiin sfääreihin.

Juuri tällaista olen tarkoittanut, kun olen koettanut selittää, että ei hyvä keskustelu välttämättä perustu erimielisyyksiin ja vastakkainasetteluun, vaan voidaan tuoda uusia näkökulmia, vaikka oltaisiinkin perustaltansa samaa mieltä asiasta, ja siten nostaa keskustelua korkeammalle, ainaisen kinastelun sijaan.

Tuo Martti sanoi esimerkiksi näin:

"Ilman seksuaalista valtaansa nainen on sosiaalisessa mielessä 'alaston' ja joutuu pelaamaan ilman ässiä. Se on naisen näkökulmasta pelottavaa ja siksi tuomittavaa.

Siksi Henrykin on uhka
"

Milloin viimeksi olette nähneet yhtä hyvää oivallusta ja itsenäisen ajattelun älyllistä säkenöintiä?

Eniten kadehdin hänen kykyään ytimekkyyteen - minullahan aina rönsyää vuolaasti tursuamaan hieman liikaakin, mutta tuossa se on niin hyvin kiteytetty, ettei voi kuin ihastella ja kiitellä.

Toivottavasti hän tulee joskus kirjoittelemaan tännekin, saataisiin tämäkin blogi taas uuteen nousuun.

Joka tapauksessa, mielenkiintoista kommenttia vähän joka lähtöön, jotta suosittelen!

Jaa, unohtuipa kehaista, että itse artikkelikin on toki vallan mainio. Henry on kruununsa ansainnut aidon tasa-arvon sinnikkäänä puolustajana ja tosiasioiden kertojana pariutumisen kummallisesta maailmasta.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Kommentti 21.3.2012 17:54 Vortac Catrov - sivukommentti pillun hajusta uuden suomen jutussa kun en voi uudessa suomessa kommentoida.

Jos pesee pillun juuri ennen yhdyntää, menettää pillu yhden tärkeimmistä elementeistään eli sametinpehmenän rasvamaisen liukkauden, jossa on juuri oikea määrä luistoa, kitkaa ja pehmeyttä. Se saa selkäkarvat nousemaan pustyyn sopivassa tunnelmassa ja sitä luulee olevansa hetken tosiaan taivaassa.

Kun olen ollut naisen kanssa, vaadin, että pillua ei pestä ennen yhdyntää, jotta tämä pillun oikea coctail on nautittavissa alkuperäisessä muodossa, missä muodossa se on ollut lajillamme miljoonia vuosia. Siinä on myös se oikea ääni...

Anonyymi kirjoitti...

http://paulisumanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/101082-onko-stefan-wallin-patologinen-valehtelija

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/saako-vieraissa-kayda-jos-kotona-ei-saa-seksia-tutkija-vastaa/art-1288456743861.html

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/hullu-maailma/pornotahti-suostui-teinipojan-deitiksi-koulun-tanssiaisiin/6/36651