maanantaina, huhtikuuta 02, 2012

Miesten loppu?

Miesten loppu - jälleen kerran

What’s Really Going On Between Men and Women

Miehet nyt oikeasti. - Etkaisäänymuavarte | Lily

Our secret weapon! Two thirds of British women use their cleavage to get ahead in life finds Wonderbra poll | Mail Online 

20 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/henna-kalinainen-veti-pultit-aprillipilasta-vun-saana-parviainen

Vortac kirjoitti...


Our secret weapon! Two thirds of British women use their cleavage to get ahead in life finds Wonderbra poll
.

Tähän mulla on sanottavana kaksi asiaa.

1) Secret? Mistä lähtien tuo muka on ollut jokin SALAINEN (saati ase), kun sehän on esillä bussipysäkeistä lehtien kansiin, ja tursuaa joka paikasta, jossa naisia suinkin on. Mitä salaista on asiassa, jota ei voi edes välttää näkemästä päivittäisessä elämässään? Tuohan on naisille tyypillisen, naiserityisen seksuaalisen vallan väärinkäytön eräs muoto. Nainen käyttää seksuaalista valtaansa saadakseen etuisuuksia - siitähän on koko ajan ollut tässäkin blogissa enimmäkseen kyse, ja naiset ovat huutaneet kuorossa, että emmepähän käytä (cleavaget puseron keskeltä vilkkuen).

2) Tarvittiinko tuota varten muka "poll"? Ja mistä lähtien kyselytutkimukset (etenkin naisille suoritetuissa kysymyksissä) ovat luotettavia? Vaikka ihmiset eivät tahallaan valehtelisikaan (mikä olisi aika suuri oletus naisten ollessa kyseessä), niin heidät voi helposti johdattaa antamaan haluttu vastaus, kuten tästä pätkästä näkee:
Fixing Polls (Yes, Prime Minister)

Katsokaa suunnilleen kohdasta 01:10 eteenpäin, jos haluatte mennä suoraan pointtiin ja itse asiaan - kyse on siitä, halutaanko pakkoarmeija (kuten suomessa), vai palkka-armeija.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Pointtini lopulta siis on, että vaikka tuo 2/3 olisi luotettava lukema, niin totuus on sitä, että he käyttävät cleavagea, jotka siihen PYSTYVÄT, ja he eivät käytä, jotka EIVÄT SIIHEN PYSTY (esim. rumuutensa, vanhuutensa tai lautaisuutensa takia).

Mutta olen varma, että mahdollista mitätöntä murto-osaa lukuunottamatta, 100% naisista KÄYTTÄISI cleavagea häikäilemättömästi ja röyhkeästi hyväkseen, jos suinkin heillä olisi siihen mahdollisuus.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Tuosta "What's really going on.."-linkin takana olevasta artikkelista jaksoin kahlata vain jonkin verran, ennenkuin artikkelin virheet, suoranaiset valheet ja puuduttava yksisilmäisyys ihmiskuvan suhteen sai minut lopettamaan.

Erityisesti tämä kohta oli suorastaan typerryttävä:

The rare one is where people actually like what they do for a living and keep doing it past the requirements of necessity simply because they get some kind of enjoyment from it, in other words, because their instincts interpret the work as having S&R value whether it really does or not.

Eli toisin sanoen, mikään ei voi olla hauskaa MISTÄÄN muusta syystä, kuin siitä, että "vaistosi tulkitsevat" sen asian sellaiseksi, että sillä on "elossapysymis-, tai lisääntymisARVOA"..

Huh.

Aivan käsittämätöntä, että joku voi kirjoittaa noin pitkän artikkelin, eikä tiedä, että iloja ja nautintoja on olemassa suunnattoman suuri kirjo ja skaala fyysisen kehon primitiivisten, eläimellisten tarpeiden tyydyttämisen ja alhaisten eläinvaistojen tyydyttämisen ulkopuolella!

Herranen aika sentään.. sielullinen nautinto, emotionaalinen nautinto, mentaalinen nautinto, ja kokonaisvaltainen, monitasoinen nautinto ovat näemmä täysin olemattomia asioita tuolle kirjoittajalle.

Että jos nauttii työstään, se nautinto ei voi koskaan olla pelkkää nautintoa siksi, että sen työn tekeminen yksinkertaisesti on nautinnollinen toimenpide, tai vaikkapa luomisen iloa? Minäkin esim. nautin kirjoittamisesta muutenkin kuin siksi, että voin sillä tavalla ilmaista itseäni ja ajatuksiani. Nautin siitä näppäimistön naputtamisen hauskuudesta ihan suoralla, ilmeisellä tavalla, joka ei käy kysymässä kehoni primitiiviosalta yhtään mitään. Naputtelu on yksinkertaisesti hauskaa samalla tavalla, kuin vaikkapa uiminen tai pakkausmuovin poksauttelu, avainnipun sormessa pyörittäminen tai frisbeen heittely on hauskaa. Ei siihen sisälly mitään hiton Survival+Reproduction-VALUETA, jota sitten vaistot jotenkin TULKITSISIVAT.

Surullista on, että tuokin artikkeli oli sentään älyllisesti ajatellen tavallisten ihmisten keskuudessa huippuluokkaa. Mutta silti ei osata nähdä missään asiassa kuin yksi ulottuvuus.

Eipä ihme, että maailma on tällainen, kun se on asutettu moisilla typerillä apinoilla, joista kirkkaimmatkin ovat tuollaisia toopeja.

Ai juu, se toinen boldattu kohta - siinähän hän oikeastaan puhuu omaa viisauttaan ja teoriaansa vastaan, todistaen olevansa juuri yhtä aivopesty, kuin nekin ihmismassat, joista hän kirjoittaa. Hänkin on sitä mieltä, että työtä tehdään 'elossa pysymiseksi', vaikka kirjoituksen koko pointti on, että näin ei ole.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

http://www.menaiset.fi//artikkelit/hyva-olo/seksi/art2892-Kun-seksi-ei-huvita.html

Homo kirjoitti...

Kiviniemi pettyneenä: Tällä naamalla ei enempää irtoa

Konkaripolitiikko ei niele Kiviniemen selitystä

...
Olisi hyvä, että Kiviniemi avaisi tekemäänsä päätöstä nyt enemmän ja tarkemmin. En usko, että tähän asti kuultu on läheskään koko totuus
...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/ilmiot/japanissa-jarjestettiin-jattimaiset-penis-festarit--katso/8/37055

Anonyymi kirjoitti...

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kulttuuri/feministit-voivat-nykyaan-olla-mita-mielta-vain-siksi-he-riitelevat-jatkuvasti-keskenaan

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/04/02/nainen-nama-asiat-vievat-miehesi-seksihalut/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/04/02/teinitytto-tallensi-seksikuviaan-koulun-tietokoneelle/

Anonyymi kirjoitti...

Onhan tänään aprillipäivä, onhan:

http://www.vihrealanka.fi/uutiset/radio-957-satu-hassista-halutaan-tampereen-pormestari

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012040215405077_uu.shtml

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012040215405077_uu.shtml

Homo kirjoitti...

Poikien Talon työntekijä: ”On melkein riski syntyä pojaksi”

Väyrynen löysi itsestään yhden vian

...
Väyrynen myönsi tietävänsä itsessään vain yhden vian, joka saattaa nousta ongelmaksi puheenjohtajakisassa.

- Se on suuri heikkous, etten ole nainen. Myönnetään.
...

Anonyymi kirjoitti...

Avioero mallia Jenkki: http://youtu.be/CYb5xSd4PRs

Homo kirjoitti...

Onkos tässäkin asiassa mahdollista antaa erivapauksia, vaikka koulutusta alalta olisikaan, niin kuin Biaeuauedëẗin tapauksessa tehtiin?:

574. Kenestä KKO:n uusi oikeusneuvos?

...
Korkeimman oikeuden kirjaamosta minulle ystävällisesti toimitetusta listasta ilmenee, ketkä ovat ilmoittautuneet halukkaiksi oikeusneuvoksen virkaan.

...
- Metsälä Anne, merkonomi, ei tiet.
...

Suomen Pankkiin viisi hakijaa - mukana Hakkarainen

...
Muut neljä hakijaa ovat PhD Timo Auvinen, merkonomi Anne Metsälä, MMT,DI Jalo Aminoff ja tradenomi Risto Nurkkala. Johtokunnan jäsenen määräaikainen virka on viisivuotinen. Uusi kausi alkaa ensi helmikuun alussa.
...

Homo kirjoitti...

Naiseudella pääsee pitkälle:

Guzenina-Richardson hakee jatkokautta: "Puolueessa eletään erityisen mielenkiintoisia aikoja"

Espoon sosialidemokraatit ovat pyytäneet peruspalveluministeri Maria Guzenina-Richardsonia asettumaan ehdokkaaksi SDP:n varapuheenjohtajaksi puoluekokouksessa toukokuussa Helsingissä.
...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/rakkaus/artikkeli.shtml/2012/04/1522400/mies-etko-ymmarra-naista-ei-hataa-yrittaminen-riittaa

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/seksi/artikkeli.shtml/2012/04/1522587/tutkimus-tama-yllattava-geneettinen-tekija-vaikuttaa-miehen-seksihaluun

Anonyymi kirjoitti...

http://suomenkuvalehti.fi/blogit/americana/republikaanit-ehkaisy-ja-naisaanestajat