torstaina, huhtikuuta 05, 2012

Parinvalinta

Parinvalinta - järjellä vai fiiliksellä?

Feministi ja kehtaa sanoa « Hyvinkään seudun vasemmistonuoret 

Takkirauta: Kauneus vai aivot?

Samantha Brick on the downsides to looking pretty: 'Why women hate me for being beautiful' | Mail Online 

66 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/04/05/mies-ala-sano-naita-asioita-itkevalle-naiselle/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mikropc.net/kaikki_uutiset/quotpornoa+on+ainakin+30+prosenttia+kaikesta+verkonkaytostaquot/a797607

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/viihde/naiset-allekirjoitatteko-rihannan-kommentin-miehista/2/37188

Anonyymi kirjoitti...

http://www.studio55.fi/tositarina/artikkeli.shtml/1160748/minna-elattaa-lapsensa-myymalla-seksia

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/04/05/prostituoitu-vaihtoi-seksipalveluja-juustohampurilaisiin/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/ilmiot/nain-pitkalle-naiset-menevat-valttaakseen-kertomasta-painoaan/8/37204

Anonyymi kirjoitti...

http://imlive.com/live-sex-chats/couple/

Ylläoleva linkki viittaa sivustoon, josta voi ostaa maksullista virtuaaliseksiä. Tuossa on esitelty heteroparit. Tarkastelkaapa tarkkaan miehiä ja naisia. Nainen voi olla epämuodostuneen näköinen, mutta mies on lähes poikkeuksetta urheilullista suorittaja tyyppiä.


-deeby

Anonyymi kirjoitti...

"http://www.studio55.fi/tositarina/artikkeli.shtml/1160748/minna-elattaa-lapsensa-myymalla-seksia "

Näinhän se on. Naisella
on mahdollisuus lyödä kroppansa rahoiksi. Mitään sosiaalitukea ei naisille tarvitse maksaa, koska heillä on työkalu ja työpaikka omassa kropassaan.


-deeby

Anonyymi kirjoitti...

"Syrjäytyneitä ja narkomaaneja dissataan myös paljon. Se, että käyttäytyy hivenen omituisesti tai haisee pahalle, koska ei ole kotia ja ei voi käydä suihkussa, ei vielä riitä syyksi heittää junasta pihalle."

Elikä juna olkoon heidän asuinpaikkansa, kuin rappukäytävä ikään. Kyllähän sitä voi laivallekin mennä asumaan, risteilyjen muodossa - voi säästää jopa rahaa ja saada suihkun ja hytin käyttöön.

Pikku mainos kaikille. Vr:ltä saa nyt tosi edullisia yöjunamatkoja! :D:D:D

-deeby

Homo kirjoitti...

Live and let die -sarjassamme:

Yliajo oli lähellä - feministi suuttui jouduttuaan Hollywood-tähden pelastamaksi

Vortac kirjoitti...

"Muuttakaamme kaikki taide poliittisesti korrektiksi"-sarjassamme taas voimme havaita jälleen ärsyttäviä esimerkkejä.

Adoptiohan pitää väkisin vääntää 'normaaliksi', ja biologiaa ei saa mainita, eikä biologista äitiyttä koskaan ylistää, etenkään millään muotoa adoptioäitiyttä paremmaksi, vaikka biologisen vanhemman ja lapsen välillä on yleensä side (ja muitakin ominaisuuksia), jota ei adoptiovanhempien ja -lasten välillä ole.

Ei minua haittaa, jos jotkut ovat niin toopeja, että tuhlaavat sananvapauttaan moisen tuuban suoltamiseen ja verbaalioksentamiseen. Mutta kun he poistavat taiteilijoiden sananvapauden, PAKOTTAMALLA heidät sanomaan ihan muuta, kuin ovat alunperin sanoneet, niin siinä vaiheessa he hyökkäävät taiteilijoiden sananvapautta vastaan.

Muistatte varmaan tämän?

Calvin&Hobbes ALTERED

Räikeä todiste siitä, että mikään ei ole enää pyhää tai turvassa poliittisesti korrektien hullujen väkipakolta. Ei edes nerokkaimmat ja viihdyttävimmät sarjakuvat!

Noh, tässä sama sarja jatkuu, ikävä kyllä. Näitä taitaa olla vielä jossain kolmaskin, mutta saa nähdä, milloin löydän sen.

Another ALTERED Calvin&Hobbes-strip

Näköjään adoptiosta ei saa sanoa mitään pahaa sanaa, vaikka siitä olisi paljonkin pahaa sanottavana. Toisaalta voi ajatella, että se on parempi kuin lisääntyminen, koska se ei lisää ihmisiä tähän ylikansoitettuun maailmaan, mutta toisaalta, adoptiolapsethan ovat "ylimääräisiä" lapsia, ja sellaisia EI pitäisi olla olemassakaan - koko ilmiöhän on holtittoman, suunnittelemattoman "vahingossa" lisääntymisen manifestoituma! Adoptio ikäänkuin mahdollistaa tämän lisääntymishulluuden jatkumisen yhä vaan - jos nyt sit tulee ei-toivottu lapsi, sen voi jättää adoptoitavaksi, kyllä sen joku ottaa, jne.. eli ei tarvitse suunnitella koskaan etukäteen, senkun hurjastellaan menemään vaan.

Lisäksi biologista äitiyttä tai isyyttä ei näemmä saa mitenkään ylistää tai edes mainita hyvässä valossa, sekä adoptiota ei saa mainita epänormaalina ja huonona juttuna, joka voisi olla 'ridiculous' tavallisissa oloissa, ja muutenkin lapselle vaikea pala. Adoptiota täytyy pitää ikäänkuin "normaalina", jotta nämä kilipäät ovat tyytyväisiä.

Mutta adoptiohan on (lisääntymisen ja perheen kannalta) luonnoton, poikkeuksellinen tilanne, joka aiheuttaa monia lieveilmiöitä, joita ei biologisessa vanhemmuudessa tapahdu.

Agenda, se se vaan jyrää läpi jopa parhaiden sarjakuvien, jotka ovat nimenomaan alunperinkin niin poliittisesti epäkorrekteja, että hykerryttää .. on järkyttävää nähdä nimenomaan Calvin&Hobbesin sortuvan tuohon - jostain Peanutsista tai mistä hyvänsä nykysarjiksesta tommoista voisi toki helposti odottaakin, mutta C&H..

Lisäksi tuossa on tietenkin se hulluuden muoto, jossa jälkikäteen manipuloidaan jotain aiemmin luotua taidetta. Ei tästä ole pitkä matka siihen, että feministit tulevat vaatimaan Mona Lisan hymyn poistettaman hänen kasvoiltaan, koska hymyilevä nainen vaikuttaa liikaa siltä, ettei hän ole Patriarkaatin Uhri (tm).

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Samantha Brick on the downsides to looking pretty: 'Why women hate me for being beautiful'..

Tohon voin sanoa parikin asiaa.

Ensin täytyy ihmetellä, kuinka -kukaan- voi pitää tuollaista possua edes ihmisen näköisenä, saati siedettävän näköisenä, saati edes hiukankin viehkeänä, saati sitten kauniina! Huh. Mitä hittoa? Laittakaa googlen kuvahakuun "Samantha Brick", ja kertokaa rehellisesti, onko "kaunis" ensimmäinen adjektiivi, joka mieleen tulee kuvia selatessa..

Toisekseen, on se siis NIIN hirveetä, kun patriarkaatti sortaa.. joutuu vastaanottamaan ilmaisia shamppanjapulloja, ilmaisia junalippuja, lounaita ja niin edelleen, aaargh! Kuinka sellaista voi ihminen kestää! Naisten ongelmat..

Toista se on miehillä, jotka pääsevät pakotettuina aivopesukoneistoon, jossa opetetaan väkisin tappamaan ihmisiä, huutamalla ja simputtamalla, sekä saavat ylellisesti ahtaan maskuliinisen roolipakon yllensä. On se hienoa, kun ei ole mitään vaihtoehtoja vaatteiden, värien tai oikein minkään muunkaan suhteen. Mahtaa naisilla olla hirveää, kun voivat vapaasti valita, käyttääkö hameita vai housuja, värikkäitä vai värittömiä vaatteita, ilmentääkö miehekkyyttä, neutraaliutta vai naiseutta, vai ilmentääkö jopa ihmisyyttään..

Kyllä sääliksi käy, kun naisparat eivät koskaan pääse tuosta ilmaistarjonnasta elämään kodittomien miesten ylellistä elämää pakkasessa ja sateessa, nukkuen väkivaltaisten delirium-alkkisten ja oksennuksen löyhkän seassa silloin harvoin, kun jonkin 'majoituksen' onnistuu jostain viralliselta taholta yöksi tai pariksi itselleen saamaan.

Noh, en ole hyvä sarkasmissa, mutta välillä on kyllä tapauksia, joihin ei oikein mitenkään muuten voi reagoida.

- Vortac

Vortac kirjoitti...

Henry, olisi mukava, jos muinaiseen tyyliin joskus hieman kommentoisit laittamiasi linkkejä parilla lausahduksella. Tiedän, ettei varmaan aika tai into riitä, kun on niin paljon muutakin, huoltamon blogi, uuden suomen blogi, ja ties mitä kaikkea - mutta välillä on epäselvää, miksi olet laittanut jonkin linkin.

Siis oletko laittanut sen siksi, että olet samaa mieltä, vai siksi, että olet eri mieltä.. siis tyyliin: "Kattokaa nyt, mitä nääkin urpot sanovat", vai "Katsokaa nyt, miten hyvin nämäkin sanoivat"?

ESimerkiksi oletko samaa mieltä siitä, että tuo sanna tiili (samantha brick) olisi hyvännäköinen?

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

http://www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2012/04/05/tasa-arvo-laahaa-venajalla-paitsi-yritysjohdossa/201226904/12

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/ilmiot/tutkimus-naiset-miehia-menestyneempia-urallaan/8/37228

Anonyymi kirjoitti...

"Naiset miehiä menestyneempiä uralaan"-linkki. Niiin siis omasta mielestään???? Tässä taas tällainen "Miltä susta tuntuu"- tutkimus. Näitähän riittää. Naiset nyt vaan ovat herkempiä ulkopuoliselle arvostelulle ja vastaavat näissä kyselyissä, niinkuin tuntevat ulkopuolisen silmissä olevan oikean vastauksen. Kysyttäessä "kuinka monta sukupuolikumppania sinulla on ollut?", naiset vastaavat 2,5 ja miehet 5. Ja sehän ei voi koko väestötasolla pitää paikkaansa.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hymy.fi/tasta-puhutaan/nykypaivan-auervaara-kertoo-tarinansa-alibissa-olen-tuhannen-naisen-mies

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/hullumaailma/2012040515422036_hu.shtml

Anonyymi kirjoitti...

http://www.tohtori.fi/?page=1616302&id=4592363

lappilaista feminismiä? kirjoitti...

www.lappilainen.fi. Pääkirjoitus 3.4.2012.

"Nuoret miehet, katseet peiliin

Nuorten miesten – ja toisinaan vähän vanhempienkin – on syytä katsoa peiliin. Eikä sekään riitä, mikäli mielessä käy edes häivähdyksenomaisena ajatus ”mää tapan sen, otan kiväärin ja ammun”. Peiliin katsomisen lisäksi pitää ryhtyä tekoihin: hoitaa oma pää kuntoon ja luopua kiusausta aiheuttavista välineistä, ovat ne sitten puukkoja tai puntareita.

Nuorten miesten – ja toisinaan vähän vanhempienkin – on syytä katsoa peiliin. Eikä sekään riitä, mikäli mielessä käy edes häivähdyksenomaisena ajatus ”mää tapan sen, otan kiväärin ja ammun”. Peiliin katsomisen lisäksi pitää ryhtyä tekoihin: hoitaa oma pää kuntoon ja luopua kiusausta aiheuttavista välineistä, ovat ne sitten puukkoja tai puntareita.

Asia on päivänselvä: Toisia ihmisiä ei tapeta. Heitä ei edes vahingoiteta, vaikka toisen ihmisen ratkaisut eivät miellyttäisi. Mitä epäselvää tässä voi olla?

Jotain siinä kuitenkin on, kun miehet murhaavat tyttöystäviään, nykyisiä tai entisiä puolisoitaan tai opiskelukavereitaan. Ei uusiseelantilaisministeri aivan väärässä ollut, kun hän väitti että suomalaiset murhaavat toisiaan. Hän olisi vain voinut tarkentaa, että suomalaiset miehet murhaavat.

Jostain syystä oma kunnia menee osalla miehistä yli kaiken muun. Parisuhteen päättyminen tai muut ihmissuhdeongelmat koetaan niin häpeällisiksi, että koston ja kunnian vuoksi pitää tappaa.

Tappamisessa ei ole mitään kunniallista. Kunniallisuutta siitä ei löytynyt edes sota-aikana, sanovat monet veteraanitkin, kaiken nähneet miehet. Suomalaisen miehen häpeämurha (Lappilainen ei puhu kunniamurhista, niissä ei ole mitään kunniallista) ei poikkea mitenkään muslimin häpeämurhasta. Molemmissa on kyse kieroutuneesta minäkuvasta ja kuvitelmasta, että häpeältä voi pelastua murhaamalla.

Mitä asialle voi tehdä? Kukaan muu ei näiden miesten puolesta tilannetta voi korjata, heidän itsensä pitää tehdä se: katsoa peiliin ja miettiä, onko suunta oikea. Jos tuntuu, ettei se ole, on ammattilaisen puheille hakeutuminen ihan ensimmäinen askel. Ennaltaehkäisynä voimme totuttaa toisemme sietämään pettymyksiä. Osa kasvatuksen ammattilaisistakin muistuttaa, että vanhempien tehtävänä on tuottaa lapselle pettymys päivässä. Se kasvattaa."

Satu Lapinlampi

Anonyymi kirjoitti...

HS-raadin kaikki vastaukset kysymykseen, onko Suomi maailman toiseksi onnellisin maa

Professori Timo Vihavainen

"Pitää paikkansa, jos niin on osoitettu. Vaihtoehtoisiakin mittareita on, World Values Survey on mitannut asiaa jo vuodesta 1946. Sen mukaan meillä myös onnellisuus on koko ajan lisääntynyt, toisin kuin esim. Norjassa ja USA:ssa. On kuitenkin ikävää, ettei tasa-arvo tällä alalla toteudu edes Suomen sisällä. Olisi syytä tutkia, olisiko mahdollista ainakin siirtää naisten onnellisuudesta osa miehille. Asiahan on tärkeä ja kuten jokainen myöntänee, tärkeämpi kuin esimerkiksi pelkkä tulontasaus, josta niin paljon puhutaan."

(Vihavainen näemmä seuraa Laasasen US-blogia ja sen kommenttiosastoa.)

Ile kirjoitti...

Mahtoiko tämä olla esillä täällä jo aikoinaan?

Feministi Anne Moilanen: "Tilastoista selviää 7:ssä sekunnissa, että Suomi ei ole tasa-arvon mallimaa."

http://ylex.yle.fi/radio/vieraat/feministi-anne-moilanen-tilastoista-selviaa-7ssa-sekunnissa-etta-suomi-ei-ole-?ref=leiki-yx

Tämä on edelleen kuunneltavissa

Anonyymi kirjoitti...

80-vuotias mies ampui naisen ja itsensä Kristiinankaupungissa

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/80-vuotias-mies-ampui-naisen-ja-itsensa-kristiinankaupungissa-/art-1288460401791.html

Joku täälläkin pyörinyt miesasiamies?

Homo kirjoitti...

Seksuaaliterapeutti: Pojat eivät puhu hyväksikäytöstä – pelkona homoleima

...
Naisten kokemasta seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja raiskauksista pitäisi niistäkin puhua enemmän, mutta rinnalla pitäisi puhua pojista. Pojat ovat jääneet huomattavasti paitsioon. Väitän myös, että poikien kokema seksuaalinen väkivalta on alitunnistettua, hän sanoo.
...
Ervasti katsoo, että pojilla ja nuorilla miehillä on vielä tyttöjä vaikeampaa puhua joutumisesta hyväksikäytetyksi.
...
Jos väkivaltaa tehnyt on mies, usein saattaa olla myös pelko leimautua homoseksuaaliksi.
...
Seksuaalista väkivaltaa kokeneiden kanssa työskentelevissä helsinkiläisissä Poikien ja Tyttöjen Taloissa kaltoin kohteluksi lasketaan myös homottelu ja huorittelu tai ulkonäköön liittyvät halventavat kommentit. Raaimmillaan hyväksikäyttöön on henkistä tai fyysistä väkivaltaa.
...

Homo kirjoitti...

Hyväksikäytetyn traumat siirtyvät seuraaville sukupolville

...
Näiden lukujen valossa koen hämmästyttävänä, kuinka vähän puhutaan poikien ja miesten kokemasta seksuaalisesta väkivallasta, sanoo helsinkiläisen Poikien Talon projektipäällikkö ja seksuaaliterapeutti Antti Ervasti.
...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/seksi-parisuhde/lukijan-rakkaustarina-toiminnan-nainen-kun-olen-sain-hanet-houkuteltua-tapaamiseen/art-1288460217586.html

Homo kirjoitti...

Kristiinankaupungin verityön motiivi: torjutuksi tuleminen

Yhteisöpedagogi väkivaltaan ajautuvista: Pojat tarvitsevat apua tunteista puhumiseen

Ulvova Ylläri kirjoitti...

Kiitoksia taas nauruista keittiöpsykologi Satu Lapinlampi. Vaikka eihän vakaville asioille saisi toisaalta nauraa. Jälki on kuitenkin aina jossain naurettavan ja säälittävän välimaastossa kun nainen kertoo miehille, mitä miehen päässä liikkuu.

Tuntuu vähän siltä, että keskivertonainen mallintaa miestä ikäänkuin mies olisi vain tunnevammainen nainen. Ei oikeasti ymmärretä, että miehelläkin on tunteita. Varsinkaan ei ymmärretä, että miehen lähestymistapa elämään pakostikin poikkeaa naisen vastaavasta. Mies on tällaiselle naiselle ali-ihminen, joka sijoittuu johonkin koiran ja lapsen välimaastoon.

Mitä asialle voi tehdä? Kukaan muu ei näiden naisten puolesta tilannetta voi korjata, heidän itsensä pitää tehdä se: katsoa peiliin ja miettiä, onko suunta oikea. Jos tuntuu, ettei se ole, on miehen puheille hakeutuminen ihan ensimmäinen askel.

Kuunnelkaa miehiänne, se on ensimmäinen askel ymmärrykseen. Puheet naisten erityisistä kyvyistä empatian ja sosiaalisuuden saralla pitäisi lopettaa niiden haitallisuuden vuoksi. Ei ole mitään erityisiä kykyjä, on vain kuvitelma siitä. Se estää oikean ymmärryksen syntymisen, ja siellä on myös pohjimmiltaan se syy, miksi näitä onnettomuuksia sattuu.

Homo kirjoitti...

Diktaattorin rakastajatar oli myös avunantaja ja kanssarikollinen

Yle TV2:n katsojamäärät ovat romahtaneet uudistuksen jälkeen, kertoo Aamulehti

Yle uudisti pääkanaviensa ohjelmatarjontaa vuodenvaihteessa. TV2 yritti haalia katsojikseen 15 - 44-vuotiaita ja erityisesti 15 - 30-vuotiaita naisia.
...

Nainen kärähtänyt 60 kertaa näpistyksestä vuoden sisällä

...
Lisäksi nainen on jäänyt kiinni viimeisen vuoden sisällä 34 kertaa kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Naisella ei ole koskaan ollut ajokorttia.

Homo kirjoitti...

Uudet feministiset valheet liikkeellä:

Kristiinankaupungin surmaaja yllätti uhrinsa kesken metsätöiden

Kommenteista:

"Ilta-Sanomien puolella oli juuri tilasto, jonka mukaan Suomessa kuolee joka tunti nainen miehen käden kautta. Jokohan olisi aika tehdä asialle jotain, vai vieläkö naisiin kohdistuvasta väkivallasta vaikeneminen jatkuu?"

"Oho, melkein 9.000 naista vuodessa. Aika jännä että tämä asia on saatu piilotettua kokonaan muista tilastoista."

"2000-luvun alussa Suomessa kuoli parisuhdeväkivallan uhreina keskimäärin 17 naista."

Ja Ilta-sanomissa:

80-vuotias mies ampui naisen ja itsensä Kristiinankaupungissa

Kommenteista:

"Suomessa kuolee joka tunti nainen miehen väkivaltaan."

"Hei, voisitko antaa lähdeviitteen tähän esitykseen, kiitos?"

"Sitten vaan odotellaan sovinis... eikun siis miesasiamiesten kommentteja siitä, miten naisiin kohdistuva väkivalta ei ole ongelma. Suomessa kuolee joka tunti nainen miehen väkivaltaan. Tilastojen valossa jopa moni Afrikan maa on naiselle parempi maa asua."

Homo kirjoitti...

Sinkkuelämää-sarjan teineille suunnattu jatko-osa: Huumeita ja seksiä

Nartun hankkiminen miehelle on niin vaikeaa, että Obamakin yrittää kantaa kortensa kekoon. Muistaakseni myös ero oli lähellä, ennen kuin Obama nousi korkeaan valta-asemaan...:

Näin Barack Obama hurmasi vaimonsa

...
Syy siihen, miksi Obama päätti puhua avoimesti ensitreffeistään on yksinkertainen.

- Yritän vain antaa nuorille miehille vinkkejä! presidentti naureskeli.

Homo kirjoitti...

Ja jos mies ei muista ystävänpäivää (narttuhan ei silloinkaan tee mitään miehen hyväksi), syntymäpäivää tai hääpäivää, niin sitten voi saada veitsestä tai pyssystä. Tässä esimerkki millaisiin ponnistuksiin miesten täytyy ponnistella yrittääkseen pitää naisensa tyytyväisenä. Naiset eivät tietenkään itse puolestaan tee mitään läheskään vastaavia - jos ylipäätään mitään - asioita miesten hyväksi, jos nyt ylipäätään kykenisivätkään:

Puzzle box

This is a puzzle box I built for my girlfriend for Christmas. It was made by hand and is my own design. She loved it! =)
...

Homo kirjoitti...

Sihteerit ovat nyt muotia – kiitos tv-sarjan

Homo kirjoitti...

Mies eväsi naiseltaan oluen - nainen löi imurin putkella

Taas yksi esimerkki siitä miksi olisi korkea aika puuttua kunnolla miesten kiusaamiseen ja syrjäytymiseen. Ja koska oppilaitoksessa ilmeisesti opiskellaan hoitajiksi ja koska henkisestä väkivallasta muutenkin vastaavat lähinnä nartut, ovat naiset pääosin tästäkin kehityksestä vastuussa:

USA:n kouluampuja ei kadu tekoaan

Seitsemän ihmistä surmannut One Goh oli koulukiusattu ja syrjäytynyt.
...

Homo kirjoitti...

Yllätys yllätys, ei yhtään narttuammattia joukossa:

Tässä ovat maailman vaarallisimmat ammatit - katso lista

Vortac kirjoitti...

Ulvova Ylläri, sinäpä sen sanoit. Ja hyvin sanoitkin!

- Vortac

Homo kirjoitti...

Tyttö menetti puolet jalastaan pelimaratonin vuoksi

Homo kirjoitti...

Järkyttävän joukkoraiskauksen ja polttoyrityksen uhriksi joutunut nainen kuoli

Venäläispoliisien raa'at kidutusmenetelmät julki: Mies raiskattiin kuoliaaksi

...
Varkaudesta epäiltyä miestä kidutettiin kuulusteluissa raiskaamalla häntä samppanjapullolla.
...
- Nyt, kun tiedän mitä tapahtui Nazaroville, olen muistuttanut itseäni siitä, että minä olen sentään yhä hengissä ja terve, että minä olin onnekas, Krylov toteaa.
...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/uutiset/suhteet/nainen-ala-sano-naita-asioita-eroavalle-ystavallesi/4/37116

Homo kirjoitti...

Femistiämmien sairaan logiikan mukaanhan muuten nuo kuoliaaksi raiskatut ovat päässeet helpommalla, kuinka raiskauksestaan hengissä selvinneet. Hehän usein mielellään hokevat, kuinka raiskaus on murhaakin pahempi rikos sen vuoksi, että murhan uhri pääsee helpolla, koska ei joudu kärsimään kymmeniä vuosia rikoksen jälkeen. Ja heidän mielestään tämä koskee myös vaikkapa herrasmiesraiskaajia, joiden huumatut uhrit eivät herättyään välttämättä koskaan edes tiedä tulleensa raiskatuiksi.

Tosiasiassahan tuokin typerä feministihokema on silkkaa hölynpölyä, kuten esimerkiksi tuosta ylläolevasta raiskatun miehen kommentistakin näkyy. Ja jos femakot ovat eri mieltä, hehän voivat aloittaa Talibanin kanssa kampanjan raiskattujen naisten eutanasian sallimisesta, joskin arvelen kysynnän palvelulle olevan melko vähäinen...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/sofiansohva/2012040615421833_ss.shtml

Homo kirjoitti...

Ex-lover demands $3m off 'fat slob' Steven Outtrim

Homo kirjoitti...

Huomasin muuten juuri, että tässä blogissa vuosien 2003-2005 välillä ei näyttäisi olevan käytännössä yhtään kommenttia postauksissa. Ovatko ne kadonneet jonnekin bittiavaruuteen vai mistä on kyse?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2012/04/07/miljardibisnes-parisuhde-syntyy-nykyisin-netissa/201226582/139

Henry Laasanen kirjoitti...

"Huomasin muuten juuri, että tässä blogissa vuosien 2003-2005 välillä ei näyttäisi olevan käytännössä yhtään kommenttia postauksissa. Ovatko ne kadonneet jonnekin bittiavaruuteen vai mistä on kyse"

http://ihmissuhteet.blogspot.com/2003/12/tykalut-bloggaukseenviime-aikoina.html

"On erilaisia kommentointisysteemejä, kuten surullisen kuuluisa Enetation tässä blogissa."

"Tämäkin blogi tulee luultavasti uudistumaan lähiaikoina ja Enetation lähtee roskakoriin. Pitänee hiukan kuitenkin seurata uuden Bloggerin kommenttijärjestelmän toimivuutta. Jos jollakulla on ajatuksia kommettisysteemin vaihtoa koskien, niin sanokoot ne nyt."
http://ihmissuhteet.blogspot.com/2004/05/luonto-vai-kasvatusonko-vanhemmilla.html

Anonyymi kirjoitti...

http://www.tohtori.fi/?page=1616302&id=2554268

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/04/07/haajuhla-paattyi-poliisioperaatioon/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/viihde/uutiset/televisio.shtml/1525251/kiinteisto-kaisa-tomerana-muut-aidit-turpa-kiinni

Anonyymi kirjoitti...

http://www.rumba.fi/popparinainen-esineellistaa-itse-itseaan-sanovat-tutkijat-30286/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.taloussanomat.fi/ihmiset/2012/04/07/rakkaudenkaipuu-voi-vieda-perintakierteeseen/201226634/139

Anonyymi kirjoitti...

Ystävät hylkäsivät Maria Veitolan

http://www.iltalehti.fi/viihde/2012040715423091_vi.shtml

Anonyymi kirjoitti...

Naiset lähtivät putkaan lepäämään Levillä

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012040715424676_uu.shtml

Homo kirjoitti...

Muuttunut Johanna Tukiainen puhuu suunsa puhtaaksi

Homo kirjoitti...

Vihdoin tasa-arvoa, kun kerrankin uhrina onkin nainen miehen sijaan:

Ahne törppö löi naista nakkikioskin jonossa

Homo kirjoitti...

Vaimo iski miestään veitsellä rintaan Turussa

Anonyymi kirjoitti...

http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194737060526/artikkeli/aitia+syytetaan+8-vuotiaan+tyttaren+tappamisesta+karamelleilla.html

Anonyymi kirjoitti...

http://www.stara.fi/2012/04/07/mies-testasi-luodinkestavaa-lasia/

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mtv3.fi/helmi/seksi/artikkeli.shtml/2012/04/1524663/nain-valtyt-seksilta-ensitreffeilla--lue-toimivimmat-kikat

Homo kirjoitti...

Katja Kettu haluaa leikata miehiltä peniksiä irti

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/nuori-nainen-puukotti-yolla---uhri-loytyi-keskuskadulta/art-1288460748305.html

Anonyymi kirjoitti...

http://www.mesta.net/tv/uutiset/?aid=25314

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi: Naisella
on mahdollisuus lyödä kroppansa rahoiksi. Mitään sosiaalitukea ei naisille tarvitse maksaa, koska heillä on työkalu ja työpaikka omassa kropassaan.


Tuo toimii vain pienessä mittakaavassa.

Kari Hurtta kirjoitti...

Anonyymi:
http://www.voice.fi/uutiset/viihde/naiset-allekirjoitatteko-rihannan-kommentin-miehista/2/37188

Tuosta artikkelista:
Supertähti Rihanna ei säästele sanojaan, kun hän kuvailee naisten vaikeuksia löytää täydellinen mies.

- Mutta ensin minun pitää löytää se mies. Se on tärkeä puuttuva palanen tässä palapelissä!

Rihanna on jälleen alkanut viettää aikaansa entisen miesystävänsä ja Rihannan pahoinpitelystä tuomitun Chris Brownin kanssa. Rihanna kuitenkin kertoo, että kyseessä on vain ystävyyssuhde.


Mielenkiintoista että on ystävyyssuhde henkilön kanssa, joka on tuomittu pahoinpitelystä.

Anonyymi kirjoitti...

Hi there just wanted to give you a brief heads up and let you know a few
of the images aren't loading properly. I'm not sure why but I think its a linking issue.

I've tried it in two different browsers and both show the same results.

my blog post; Psn Code Generator

Anonyymi kirjoitti...

This is very interesting, You are an excessively professional blogger.
I've joined your rss feed and look forward to in quest of extra of your excellent post. Additionally, I have shared your web site in my social networks

Feel free to visit my website Code Psn Gratuit

Anonyymi kirjoitti...

It's going to be ending of mine day, but before ending I am reading this great article to improve my knowledge.

Look into my homepage :: Psn Code Generator