lauantaina, toukokuuta 03, 2014

World Snooker

World Snooker: Steve Davis says women will never match top men

KOLUMNI | Montako miestä mahtuu paratiisiin?


Finnish equality debate video (with english subtitles)

End the fixation with 'schoolgirls outperforming the boys

Save the male! Britain's crisis of masculinity

Fox News host: ‘Feminism is to blame’ when boys do poorly in school

Why Men Cannot Trust Feminist Academics Who Write on Men

Ali ja Husu Sukupuolinen tasa-arvo

The War on Women Has Lost Its Purpose


Should You Tone Yourself Down To Get A Man?


White House Report On Sexual Assault Gets Major Facts Wrong, Threatens Freedom

A Link Between Fidgety Boys and a Sputtering Economy


Meet the poster child for “white privilege” – then have your mind blown

White House pushes a 'war on men' in response to the 'war on women'

Men who use nicknames for women to win fights are creepy, sexist and dumb

Feminists aren't 'man-haters' – we just don't like men who are sexist

Työpalkka ei ole sukupuoliasia

Huorittelu on suurta viihdettä vielä vuonna 2014

101 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Naiset eivät pysty haastamaan huippumiehiä"

Anonyymi kirjoitti...

Demarinaiset Urpilaisen taakse

Anonyymi kirjoitti...

Puolisot pakottivat miehiä kauppaan – voiko tylsistyneempiä ihmisiä olla?

Anonyymi kirjoitti...

Tiesitkö tämän miehistä ja seksistä? 8 faktaa

Anonyymi kirjoitti...

"Lasten hankkiminen kaduttaa"

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Parisuhteeni ahdistaa. Mitä tehdä?

Anonyymi kirjoitti...

"Espoon Barbie" haluaa olla seksikäs, muttei tyhjäpää - Nyt

Anonyymi kirjoitti...

Tässä Tasa-arvon virkamies -jutussa on kyllä kaikenlaisia aivopieruja, kuten:

Eikö tällä logiikalla pitäisi lakata jo puhumasta jostain naisten eurosta, kun naisten välillä on paljon suuremmat palkkaerot kuin sukupuolten välillä?:

"Jokisen mukaan ongelmana väitteissä on myös se, että ”katsotaan kauhean voimakkaasti kategorioita naiset ja miehet, kun pitäisi ehkä enemmän katsoa miesten välisiä eroja”.

”Kun miesten ja naisten välinen ero elinajan odotteessa on kuusi vuotta, niin sehän on miesten kesken 12 vuotta, eli ylemmät toimihenkilöt elävät 12 vuotta pidempään kuin työväentaustaiset. Eli miesten keskinäiset erot ovat isommat. Samoin jos me katsotaan taloudellista tai ylipäätään hyvinvointia, niin erot miesten pohjan ja huipun välillä ovat isommat kuin miesten ja naisten välillä keskimäärin.”

Jokinen korostaa, että huomiota pitäisi kiinnittää enemmän miesten välisiin suuriin eroihin ja niiden selittämiseen, vaikka sellainen analyysi olisikin vähän vaikeampaa."

Anonyymi kirjoitti...

Toinen aivopieru on siinä, että sanotaan suunnilleen, että oiekasti miesten tasa-arvo-ongelmista kiinnostuneiden pitäisi pitää turpansa kiinni näistä ongelmista, kun TANE on kerran saanut aikaan joskus vuonna miekka ja kirves niistä aikaan jonkinlaisen julkilausuman, vaikka ongelma ei ole minnekään kadonnut. Samalla logiikalla narttujen pitäisi vaieta niistä asioista, joista TANE on joskus saanut aikaiseksi jonkun julkilausuman:

"”Ei tunneta tasa-arvotyön historiaa. Sanotaan ihan tolkuttomia asioita. Väitetään, että TANE ei ole mitään koskaan tehnyt miesten hyväksi. Kun sillä on maailman pisimpään toiminut Miesjaosto.”

Tosiaan, TANE:n Miesjaosto perustettiin jo 1980-luvulla. Jokinen huomauttaa, että miesten eteen tehtyjen asioiden lista on itse asiassa valtavan pitkä. ”Ne kysymykset, joita miesaktivistit nostavat nyt uusina, on käsitelty TANE:ssa joskus 1990-luvun alussa.”

Yksi keskeinen aihe keskustelussa miehistä ja tasa-arvopolitiikasta on Jokisen mukaan miesten kohtelu sosiaalitoimessa erityisesti huoltajariitojen yhteydessä. Miehet kokevat usein, että heitä kohdellaan epäoikeudenmukaisesti. TANE järjesti yhdessä Vaasan kaupungin kanssa jo 1994 seminaarin ”Mies sosiaalitoimen asiakkaana”, jossa pohdittiin muun muassa isien ja lapsien selviytymistä sosiaalitoimen viidakossa avioeron jälkeen.

Toinen esimerkki on asevelvollisuus, jota TANE:n Miesjaosto on käsitellyt yli kymmenen vuoden ajan seminaarien ja keskustelun avulla. Niiden tuloksena saatiin lopulta aikaan sellainen kannanotto, jonka eri puolueiden edustajat kykenivät allekirjoittamaan, Jokinen kertoo."

Anonyymi kirjoitti...

Sietämätöntä, että miesten verorahoilla rahoitetaan tuollaista miesvihamielisyyden kylvämistä. Kukas oikein on tuohon aikaan toiminut miesvihavaltuutettuna, kun miesvihavaltuutettu, on todennut tuon mukaan, että:

"Tasa-arvolaki tekee mahdolliseksi suunnitelmaan perustuvat väliaikaiset erityistoimet sukupuolten välisen tasa-arvon edistämiseksi. Positiiviset erityistoimet edellyttävät, että kohderyhmässä huonommin edustettuna oleva sukupuoli on nimenomaan sukupuolensa vuoksi selkeästi heikommassa asemassa, ja siksi tarvitaan positiivisia erityistoimia. Tasa-arvovaltuutettu on toimenpideohjelman luonnoksen kuulemisen yhteydessä syksyllä 2012 kirjallisesti lausunut, ettei miesten aliedustus tietyn alan korkeakouluopiskelijoissa tai hakijoissa oikeuta käyttämään sukupuolikiintiöitä tai sukupuolesta annettaviin lisäpisteitä opiskelijavalinnassa, edes väliaikaisena toimena. Tällaisia menettelytapoja ei näin ollen voi pitää positiivisina erityistoimina, vaan k.o. oppiaineita opiskelemaan pyrkivien naisten syrjintänä heidän joutuessaan hakijoina eriarvoiseen asemaan johtuen omasta sukupuolestaan. Tasa-arvolaki tekee mahdolliseksi suunnitelmaan perustuvat väliaikaiset erityistoimet sukupuolten välisen tasa-arvon edistämiseksi. Positiiviset erityistoimet edellyttävät, että kohderyhmässä huonommin edustettuna oleva sukupuoli on nimenomaan sukupuolensa vuoksi selkeästi heikommassa asemassa, ja siksi tarvitaan positiivisia erityistoimia. Tasa-arvovaltuutettu on toimenpideohjelman luonnoksen kuulemisen yhteydessä syksyllä 2012 kirjallisesti lausunut, ettei miesten aliedustus tietyn alan korkeakouluopiskelijoissa tai hakijoissa oikeuta käyttämään sukupuolikiintiöitä tai sukupuolesta annettaviin lisäpisteitä opiskelijavalinnassa, edes väliaikaisena toimena. Tällaisia menettelytapoja ei näin ollen voi pitää positiivisina erityistoimina, vaan k.o. oppiaineita opiskelemaan pyrkivien naisten syrjintänä heidän joutuessaan hakijoina eriarvoiseen asemaan johtuen omasta sukupuolestaan. Miespuolisten työntekijöiden saaminen alalle, ei ole syrjintänäkökulmasta riittävää syy ryhtyä tällaisiin toimiin.

Jos opiskelijavalinnoissa ryhdytään sellaisiin muutoksiin, joiden tavoitteena on suosia toista sukupuolta, joudutaan tilanteeseen, jossa tasa-arvolain syrjinnän kieltoa rikotaan. Myös EU-oikeudellisesta näkökulmasta positiivisia erityistoimia olisi tällöin sovellettu väärin ja määritelmän vastaisesti."

Anonyymi kirjoitti...

On myös kummallista logiikkaa, että naisten aliedustus jossain katsotaan suunnilleen automaattisesti johtuvan nimenomaan sukupuolesta ja mahdollisesti syrjinnästä, mutta paljon räikeämmänkään miesten aliedustuksen tapauksessa katsotaan ilman mitään tutkimuksellista näyttöä, että selvästikään kyse ei ole sukupuolesta johtuvasta syystä tai syrjinnästä. Vaikka esimerkiksi nimenomaan on tutkimuksellista näyttöä poikiin kohdistuvasta syrjinnästä koulussa, kuinka vain miehille pakollinen asevelvollisuus häiritsee pääsykokeisiin valmistautumista, kuinka poikien myöhäisempi puberteetti vaikuttaa nykyisessä koulujärjestelmässä kielteisesti poikien pärjäämiseen jne.

Lisäksi naisten saamiseksi teknisille aloille on hyväksytty esimerkiksi se, että pääsyyn oikeuttavissa pisteissä voidaan esimerkiksi fysiikka korvata naisten useammin suosimalla kemialla - tai on järjestetty lyhyen matematiikan lukeneille erikseen ns. kukkaisteekkarijärjestelmä. Kummallisesti tätä ei sitten ole katsottu miesten syrjinnäksi, vaikka sillä on nimenomaisena tarkoituksena ollut naisten lisääminen teknisillä aloilla.

Anonyymi kirjoitti...

Sosiaalitantat ovat taas osoittaneet, että kuinka osaavat hoitaa hommat:

2-vuotias itki käytävässä, asunnosta löytyi kuollut mies | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi

Sama lapsi löytyi yksin rapusta vain runsas kuukausi sitten | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi

Surmatusta 8-vuotiaasta ilmoitus sosiaalipalveluun jo yli vuosi sitten - asunnossa oli karmea näky - Ulkomaan uutiset - Ilta-Sanomat

Oikeusministeri: Uskontojen uhrien väitteet huolestuttavia | Kotimaan uutiset | Iltalehti.fi

Kukaan ei auttanut Ruotsissa surmattua 8-vuotiasta - "Olemme epäonnistuneet" | Ulkomaan uutiset | Iltalehti.fi

Ruotsissa murhattu 8-vuotias tyttö saatettiin heittää parvekkeelta - Henkirikokset - Ulkomaat - Helsingin Sanomat

Surmatusta 8-vuotiaasta ilmoitus sosiaalipalveluun jo yli vuosi sitten - asunnossa oli karmea näky - Ulkomaan uutiset - Ilta-Sanomat

Surmattu ruotsalaistyttö nähtiin usein pahoinpideltynä | Ulkomaan uutiset | Iltalehti.fi

Poliisi epäilee: 8-vuotias tyttö murhattiin Ruotsissa | Ulkomaan uutiset | Iltalehti.fi

Ruotsissa murhatuksi epäillystä tytöstä oli tehty ilmoitus jo pääsiäisenä – jäi pöydälle | Yle Uutiset | yle.fi

Kari Hurtta (vajukki) kirjoitti...

[Satunnaisia linkkejä] (iltasanomat.fi, 4.5.2014)

Herttaisia nämä naiset, vai mitä ?

Mies ei ostanut tyttöystävälle lahjaa: nainen puukotti hengiltä Chicagossa
Raskaana oleva nainen puukotti poikaystävänsä hengiltä, koska mies ei ostanut hänelle lahjaa shoppailureissulta.

24-vuotiasta Miata Phelania syytetään 28-vuotiaan poikaystävänsä Larry Martinin murhasta ja hänelle on asetettu miljoonan dollarin takuut.

Tapaus sattui Chicagossa huhtikuun 30. päivä.
Syyttäjän mukaan Phelan oli tullut perässä jalkakäytävälle ja huutanut poikaystävälleen: "tämän siitä saa kun pelleilee minun kanssani" ja "toivottavasti kuolet".

Prosecutors: Woman killed boyfriend for not buying her anything from shopping mall (Chicago Tribune, May 02, 2014)
A judge set bail today at $1 million for a pregnant woman accused of fatally stabbing her boyfriend at their Southwest Side home after they fought because the man didn’t’ buy anything for her at a shopping mall.

Anonyymi kirjoitti...

Opiskelijatytöt hakevat nyt joukolla strippareiksi - tässä syy

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus paljastaa: flirttailu tuntemattoman kanssa altistaa pettämiselle

Anonyymi kirjoitti...

Me Naiset selvitti: Puolet miehistä unelmoi vieraista naisista

Anonyymi kirjoitti...

Rikosjutut 1944: Naisia huijattiin "tiedemiehen" kauneustutkimuksella

Anonyymi kirjoitti...

Seksismi jyrää marihuana-alalla

http://seattletimes.com/html/localnews/2021922022_potwomenxml.html

K H kirjoitti...

"Tutkimus paljastaa: flirttailu tuntemattoman kanssa altistaa pettämiselle"

Varsinkin flirttailu etukäteen nauhoitetun DVD:n kanssa altistaa pettämiselle. ☻

How Complete Strangers Can Influence Your Relationship (womenshealthmag.com, May 1, 2014)

Each participant was asked to rate their current self-esteem, relationship satisfaction, and relationship commitment before participating in a video interview with three attractive strangers of the opposite sex. The participants thought they were being interviewed by developers for a new dating program that wanted the input of people already in relationships; but in reality, the other side of the "interview" was actually just a pre-recorded DVD.Here's what they found: The people who got glowing reviews from the interviewers (even though it was all fake) had an increase in self esteem, and a decrease in relationship satisfaction and commitment.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen tuomittiin lasten parituksesta - nuorin uhri 11-vuotias

Homo kirjoitti...

Tuosta miehen lahjan ostamattomuuden vuoksi tappaneesta naiseläjästä tulee mieleen, että feministisessä oikeuskäsityksessä ja feministisessä itsepuolustuksessa tuo lahjan ostamattomuus olisi varmaankin vähintään lieventävä asianhaara, ellei suorastaan tekisi naista rikoksen uhriksi. Feministisissä kyselyissähän on laskettu väkivallaksi se, että jos mies ei ole halunnut antaa rahojaan vapaasti naisen tuhlattavaksi. Nainen on vain miehen hengiltä puukottamalla puolustautunut miehen naiseen kohdistamaa taloudellista väkivaltaa vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Pregnant woman, 24, 'stabbed boyfriend to death because he didn't buy her anything on shopping trip'

...
A father's love: Larry Martin is seen here with son Lavelle
...
She reportedly accused Martin of being 'selfish' for buying items for his cousin and son but not her.
...
His son reportedly witnessed the stabbing.
...
Lavelle said his father Larry Martin's last words were 'I'm gonna die, but I love you'
...

Unknown kirjoitti...

"Tutkimus paljastaa: flirttailu tuntemattoman kanssa altistaa pettämiselle"

Mainitsin edellisessä kommenttiosiossa erään vastikään aloittaneen naisen... näköjään hän haluaa heittää kevyttä flirttiä ja eilen oikein vihjailevasti ilmoitti, kun istui sivullani taukohuoneessa, että hänen hartiansa ovat jumissa. Hetken kävi mielessä tarjoutua työkaverillisesti hieromaan, mutta se ei olisi selibaattini hengen mukaista. Sitten hän vielä nonverbaalisesti mainosteli hierontaa kaipaavia hartioitaan.

No, kukin tyylillään. Kun kävin ohimennen jutskaamassa hänelle ja eräälle toiselle naiselle, se kuulemma johtui siitä, että minulle tuli heitä ikävä... Vastasin, että niin tuli.

Huomenna 16 kuukautta selibaattia täynnä.

Celibacy Forever!

(Sillä naisella on mies ja lapsi.)

Anonyymi kirjoitti...

Kommenteista:

...
Don't make tax payers pay for her time in jail just let her have her baby and then off her. The child will be better off
...
execution for this disgusting filthy mental case..........its the only way..............do it.
...
Her defence will come out with all sorts of excuses. This poor man will become the devil now, and of course the '' she is pregnant, her hormones got the best of her'' excuse will be used too. I feel so sorry for the poor child witnessing his dad being killed. Poor, poor kid. Evil woman, I do hope the courts make her rot in jail.
...
take note ,women don't do sex for nothing ,they want paid one way or another
...
Let's hear Germaine Greer weigh in on this.
...
Harriet Harman will probably say she's been a victim. Normal women are not victims.
...
Gentlemen, its women like this who make allegations of domestic violence and sexual abuse to throw the police off the scent of their own behaviour. Normal women have jobs and pay their bills themselves, don't call the police when they can't have what they want and do not usually make claims of being abused. Don't get involved with women who do.
...
Nothing will be happened to his girl friend because Women is number one in USA, than her children , then her pet dog, boy friend & husband is after dog. It sad but it's true.
...
Apparently she doesn't know the definition of selfish. He bought items for his cousin and son. He wasn't thinking of himself then. She wanted him to buy HER things and didn't get HER way. She was only thinking of HERSELF which obviously she was doing when she killed him. She wasn't thinking of the boy that needs his dad. She wasn't thinking of the life she was taking from someone. Only thinking of herself again. Childish woman. Scratch that, childish girl.
...

Anonyymi kirjoitti...

Some women do get very nasty when you won't buy them things. I've just got rid of a nasty piece of work like her, every time we went in a shopping mall she'd be trying to get me to buy stuff and it became a stressful game for me to avoid parting with cash whilst tactfully avoiding an argument. You can't ever win with greedy selfish women like this. Although I loved this girl for over 2 years, and she was VERY hot, I know I'm over her this time because I genuinely feel SORRY for her new boyfriend. That's a great feeling good riddance!
...
Congratulations for your fortunate escape. To underscore your comments I would direct you to Google Images the classic JPEG poster generally titled "No Matter How Good She Looks Now" which should be plastered in every male's, especially young male's, rooms. Good luck with the future, David. Stay single, live long.
...
Another person who feels entitled to anything she wants just because she exists. Doesn't work that way and western society is going to explode as this "entitlement generation" comes of age.
...
I have news for you. There are not many women being abused. Its mostly just six of one and half a dozen of the other in relationships. The difference is that women play the victim role better than men. They are very manipulative. They are called vexatious accusers. All men should avoid them and, in my opinion, all sensible women. A good time to run for the hills is when a woman tells you that they have previously been the victim of domestic abuse or sexual violence. YOU WILL BE THE SUBJECT OF HER NEXT ALLEGATION.
...
She's one of those women who think that men owe them everything - and with feminists preaching nonsense, I'm not surprised. R.I.P., and lock this animal up.
...
There are more and more young women with a sense of entitlement who are violent nowadays.
...
Only last week there was an article abt a 17 yr old teenager/woman who seriously poisoned her grandma and grandmas friend on Easter Sunday; the grandma had taken the mobile phone (grandma had bought her) away as a form of discipline and that led the grand daughter to poison them. She is, the grand daughter nnow in custody with half a million bond on her. People feel so entitled these days. Sick.
...

Anonyymi kirjoitti...

Where`s the usual self defence excuse?
...
And domestic abuse!
...
Should have done it in the UK. Would have got a slapped wrist & compensation for being a woman.
...
She belongs on the SugarDaddie dating website, she'll fit right in, all the girls on that site have a sense of entitlement, demanding money and gifts from the men.
...
Typical female greed
...
I've dated a couple girls who thought I should help pay their rent, car, etc...take a hike!
...
Jay - actually I don't sell sex. If your girlfriends do then they are probably not only selling it to you.
...

Anonyymi kirjoitti...

Maine teens who microwaved kitten deny torture allegations

Two teenage girls from Maine have denied felony animal cruelty charges alleging they put an 8-week-old kitten in a microwave and turned it on.
...
The girls' attorney, Eric Cote, said they had no intention of harming the cat and have been traumatized by the aftermath.

"They were just doing something they thought was funny," Cote said, according to the newspaper. "They wanted to make movies. They were playing ... I think they didn't understand what took place here."
...

Anonyymi kirjoitti...

Why girls do well in criminal street gangs: Researchers say people skills give females an advantage | Mail Online

Knox 'inflicted knife wound that killed Meredith after explosive row': Italian court reveals reasons for second conviction of American | Mail Online

Meredith Kercher's family reveal their despair | Mail Online

New York principal Annie Schmutz Seifullah fired for sex with security guard and parent during school hours | Mail Online

2 schoolgirls arrested for 'plotting to kill their maths teacher' | Mail Online

Children become less happy after age 11 amid rise of cyberbulling, online porn and sexting - and it affects girls worse than boys | Mail Online

Babies are born good but habits of modern life like shopping and reality TV make children selfish, mean and greedy | Mail Online

Ile kirjoitti...

No niin, tässä sitä taas ollaan

Raivo nousi: ministeri vertasi naisia keittiökoneisiin

Anonyymi kirjoitti...

10 tapaa, jotka tärvelevät parisuhteen

Anonyymi kirjoitti...

Soini iloitsee perussuomalaisista naisista

Anonyymi kirjoitti...

Uusi tatuointitrendi leviää – avioerot lisäävät suosiota

Anonyymi kirjoitti...

Crime week — The Black Knight: Katherine Knight stabbed her partner, skinned him and then tried to feed him to his children

Anonyymi kirjoitti...

Read how Pricey was stabbed at least 37 times and how Knight skinned him and hung the skin from a meat hook off a door in the lounge room. She decapitated him and cooked parts of his body, serving up the meat with baked potato and other vegies and gravy at the dinner table for Price’s children.
...
ot only did the abattoir worker and mother of four kill her lover in a stabbing frenzy, skinning him and then cooking his remains in a vegetable stew, she even set the dinner table and left vindictive handwritten notes for his children beside their placemats. Worse still, she hung his skin from a hook in the living room.
...
In fact, the police officers who had the great misfortune of being first at the scene have complained, years later, of still being affected by the horrors they saw; one officer endured years of therapy to try to wipe the vision from his head.
...
Knight’s first husband, David Kellet, claims his motherin- law warned him that Knight had the potential to murder. Said Kellet: Her mother said to me, soon after we got married, ‘You want to watch this one. If you do the wrong thing by her she will kill you.’ I thought it was just one of those things mothers say and it didn’t dawn on me she would kill anybody.

Kellet and Price actually caught up in late 1999 to discuss Knight’s erratic, violent behaviour. Price said he wanted to get out of the relationship but he was scared.
...
He said that on their wedding night she grabbed his throat and choked him because of what she perceived to be a lacklustre sexual performance.
...
she held a family at knifepoint in a local service station, smashing windows, holding a little boy hostage in front of his terrified family.

It’s believed she targeted the service station for the simple fact that the owner had fixed her estranged husband’s car — the very car he’d used to flee the family.

The police managed to calm the situation and sent Knight to the psychiatric ward of a local hospital, where she was assessed. She told a tale of woe — that she had been physically abused by her husband. Yet according to Kellet, he was the victim of violence, as evidenced by his numerous hospital visits, including one for a cracked skull.
...
Dave Saunders became the father of Knight’s next child, a daughter named Barbara. According to friends, Saunders was a gentle, polite man who loved dogs. He was not prone to violence, but soon found himself subjected to horrific bouts of rage involving scissors, irons and saucepans being wielded by his psychotic lover.

The worst thing Knight did to Saunders was to slit the throat of his eight-week-old puppy.
...
Saunders’s friends were so used to listening to tales of his partner’s violence that they jokingly took bets on when the next attack would take place. It wasn’t unusual for Saunders to turn up to work with cuts and bruises to his face. Knight had even broken a couple of his ribs and inflicted such deep cuts to his wrist he needed stitches.
...
Like the two men before him, Chillingworth would come to count his lucky stars he was able to escape with his life.
...

Ulvova Ylläri kirjoitti...

"Raivo nousi: ministeri vertasi naisia keittiökoneisiin"

Se on hienoa, että naisilla on aikaa ja tarmoa hermostua näistä noinkin paljon.

Sama asia tuntuu nykyään vaivaavan yhteiskuntaa yleisemminkin. Tehdään tikusta asiaa, jolloin oikeista ongelmista puhuminen jää vähemmälle.

Eihän kukaan mistään enää mitään uskalla puhua, kun siinä menee vain maine ja yöunet. Miespoliitikotkin viestivät nykyisin pääasiassa kravateilla, ainakin riski naisten raivostumiseen on silloin pienimmillään.

Onneksi Persuilla on riveissään muutama mediamagneetti, joiden toilailuista on mukava tehdä uutisia. Muuhun meidän jäljelle jääneestä toimittajakunnasta ei taida enää ollakaan.

K H kirjoitti...

"Crime week — The Black Knight: Katherine Knight stabbed her partner, skinned him and then tried to feed him to his children"

Knight’s crime was so shocking, nobody could stomach the gory details. It became the story the newspapers couldn’t publish, and the broadcast media kept it off air.

Anonyymi kirjoitti...

Opettaja kärähti aikuisviihteen katselemisesta - miksi oppilaita rangaistiin?

Anonyymi kirjoitti...

Seksuaaliterapeutti: vertaistuki on tärkeä apu vaikeassa elämäntilanteessa

Anonyymi kirjoitti...

Akateeminen seksismi ei rehota, vaan piileskelee

...
Melkein vuoden AYY:n häirintäyhdyshenkilönä toiminut Laura Keski-Hakuni kertoo, että toistaiseksi kukaan ei ole ottanut häneen yhteyttä.
...
”Assarit auttavat aina enemmän tyttöjä ja antavat niille paremmat vinkit.” Mies, teknillinen fysiikka.

”Naisilta odotetaan vähemmän kuin miehiltä: tyhmäkin nainen voi saada heikoista esitelmistä päänsilittelyä ja kehuja, mutta miehet joutuvat tosissaan tappelemaan hyvistä arvosanoista. Professorit tuntuvat pitävän näitä kanoja kuin kukkaa kämmenellä. Naiset saavat edelleen etua sukupuolestaan.” Mies, laskentatoimi.
...
Dosentti Johanna Kantola vastaa puhelimeensa työhuoneeltaan Unioninkadulta. Hän on juuri kieltäytynyt määrittelemästä, mitä seksismi tarkoittaa.
...
”Puheessa esiintyy stereotypia puutteessa elävästä ja ihan kenet tahansa työkalupakkinaamaisen siiderivalaan kelpuuttavasta teekkarimiehestä.” Mies, tuotantotalous.
...

Anonyymi kirjoitti...

Maria Jungner
Kaikki parisuhdetta kaipaavat ovat varmasti kuulleet moneen kertaan ne suositut fraasit että: se oikea osuu kohdalle kun sitä vähiten odottaa, tai että ensin pitää rakastaa itseään ennen kuin voi rakastaa toista. Mutta mitä tehdä kun nuoruusvuodet on ohitettu jo aikapäivää sitten, eikä sitä oikeaa ei ole rinnalle löytynyt? Tai vaikka olisi jo kertaalleen löytynyt, se on matkan varrella jäänyt kelkasta ja nyt pitäisi keski-iässä osata heittäytyä uudestaan deittailun ihmeelliseen maailmaan. Marian vieraina ovat rakkausvalmentaja, toimittaja Mia Halonen ja transformatiivinen valmentaja, kirjailija Katri Manninen. «

Ile kirjoitti...

Elinikäiset vauriot jo sikiönä - Epun äiti joi raskausaikana

Anonyymi kirjoitti...

Pikkutytön erokirje on täyttä asiaa

Ile kirjoitti...

Vittu mitä paskaa

Tutkimus: Voisitko uskoa? Näin kauan miehet pitävät samoja alushousuja


Keneltäköhän sitä pitäisi kysyä, kuinka kauan saa omia alusvaatteita käyttää, että menee "oikein"?

Jä äijät hei, älkää ihmmeessä kysykö tavaratalon myyjältä, että "missäs päin täällä on miesten alusasuja". Myyjä voi nimittäin raportoida tällaisen täydestä moukkamaisuudesta kertovan repliikin iltapäivälähdelle, ja näin miesten maine täysinä pelleinä sen kun vain vahvistuu.

Älkää siis siis koskaan kysykö mitään alusvaatteisiin liittyen! Ei ainakaan mitään kalsareihin liittyvää.

Anonyymi kirjoitti...

Tiesitkö että peniksesi voi murtua kivuliaasti - tässä seksiasennossa!

Anonyymi kirjoitti...

Poptähden penispuheet hämmentävät: Paljasti omat miehiset mittansa

Anonyymi kirjoitti...

Miten saan lapset hyväksymään nuoremman miehen?

Anonyymi kirjoitti...

The smart really DO run America: Researchers find almost half of America's billionaires, judges, CEOs, and Senators are in the cleverest 1%

...
Females were underrepresented among all groups, but to a lesser degree among federal judges and Democrats
...

Male to female ratio

Anonyymi kirjoitti...

Vitamin D deficiency link to prostate cancer | Mail Online

Increasing fibre in heart attack survivors' diets helps reduce chance of death by a quarter | Mail Online

Vitamin D may increase survival rates for those with breast and bowel cancer | Mail Online

Almonds, perfect snack for health: Handful a day can keep heart healthy and beat the flab, results of six new studies conclude | Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Oikeaa tietoa työtunneista, ei mitään maallikkosontaa Blogi US Pauli Sumanen

Anonyymi kirjoitti...

Vastakkaisen sukupuolen haistaa huomaamattakin - Uutiset - Tiede

Miehen tuoksu vetoaa sekä heteronaisiin että homomiehiin - Uutiset - Tiede

Unohda feromonit - meitä houkuttavat kemosignaalit - Artikkelit - Tiede

Anonyymi kirjoitti...

Nämä asiat voivat ajaa nuoren miehen äärimmäiseen tekoon

Anonyymi kirjoitti...


Mia Mari Johanna Tukiainen
23 minuuttia sitten
Hihihihiiiiiii elämässä pitää olla hubaa! Oon kavereideni kanssa jotka avasivat mun "Happy Face" ilmapalloni ja vedimme heliumia keuhkoihin. Mulle tuli ihan älyttömän hassu "tiku ja taku orava" ääni ja soittelin pari hassua puhelinsoittoa ympäriinsä mun kiusaajille........hahahaha

19 minuuttia sitten · 1

Mia Mari Johanna Tukiainen Kokeilkaa heliumia keuhkoihin!!!!

Käyttäjältä Johanna Tukiainen
02.05.2014 15:04

En ole koskaan tehnyt tätä aiemmin mutta olen nähnyt tämän jossain amerikkalaisissa komedioissa. Yksi kavereistani avasi suuren keltaisen "Happy Face" pallon ja vedimme heliumia keuhkoihin. Ääneni muuttui kirjaimellisesti oravan "Tiku ja Taku" ääneksi, mutta meilä oli ihan älyttömän hauskaa! :) Soitin sillä äänellä pari puhelinsoittoa vihaajilleni. Jonkun mielestä tää on ehkä lapsellista, mutta rakastan olla lapsellinen, sehän on elämänsuola!

Lisäksi lopetin kokonaan Optipar nimisen masennuslääkityksen, vaikka sain vieroitusoireina siitä mm. itsetuhoisia ajatuksia. Pääsyy miksi lopetin on se, että olen 35v ja haluaisin lapsia. Kyseinen lääkitys vie niin voimakkaasti seksihalut pois, että ihminen pystyy olemaan selibaatissa periaatteessa koko loppuelämänsä. Jokainen tietää, ettei haikara tuo niitä vauvoja, joten miksi tässä iässä söisin lääkettä, joka vie minulta kaikki seksihalut pois???? Olen muutenkin aina ollut tosi eroottinen ja en mä nyt mikään nymfomaani ole, mutta ei ole tervettä ihmiselle olla kokonaan selibaatissa. Loukkaannuin niin paljon viimeisimmästä avioliitostani, että ajattelin etten tarvitse enää miestä, enkä tarvitse seksiä.

Mutta Jumala on luonut meille erotiikan, siihen kuuluvan läheisyyden ja kaiken ihanan!

RAKASTAN SUA JULIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8 henkilöä tykkää tästä.

Mia Mari Johanna Tukiainen tulen sun luokse
6 minuuttia sitten
...
Mia Mari Johanna Tukiainen
46 sekuntia sitten
Julian ruumis oli niin "mädäntynyt" äitini mukaan vain parissa päivässä ruumishuoneella, ettei arkkua saanut avata hautajaisissa!!!!!!!!!!! MITÄ VITTUA TÄ TARKOITTAA?????????? VIEKÄÄ MUT SAIRAALAHOITOON KIITOS JA NOPEASTI! EN saa hengitettyä!
...

Anonyymi kirjoitti...
Mia Mari Johanna Tukiainen
2 minuuttia sitten
Kiitos miespuolinen ystäväni (hetero) joka tulit pelastamaan henkeni!!!! Mun hengen saan nykyisin nähtävästi pelastaa milloin mistäkin. Siis ei olemassa suurempaa menetystä kuin oman lapsensa menetys ja rakastan sua äiti!!!! Mutta oman äitinikin mukaan Julia rakasti jopa mua enemmän kuin omia vanhempiaan, ihan kuin multa olisi revitty osa sielusta ja sydämestä irti!!!!!!! Nyt Itäkeskuksen psykiatriselle, toivottavasti voivat edes jotenkin auttaa. Kannan käsilaukussani kokoajan mukana junassa varusmiehiltä saamaani Uutta Testamenttia ja psalmeja, ne lohduttaa. Ja tiedän, että tää kuulostaa ehkä vähän oudolta tässä yhteydessä, mutta hyvä seksi auttaa ahdistukseen, plus toisen ihmisen läheisyys.

Mia Mari Johanna Tukiainen

Mia Mari Johanna Tukiainen Vielä sellaista: jos ihminen uhkailee itsemurhalla, häntä EI MISSÄÄN TAPAUKSESSA SAA VIEDÄ PUTKAAN TAI YLIPÄÄTÄÄN KUTSUA POLIISEJA!!!!!!! Itsemurhan uhkaajille pitää kutsua joko tosi luotettava lähiomaisten piiri, pastori, hätäauto ja/tai ambulanssi. Eikä masentuneelta ihmiseltä saa viedä väkisin esim,

TEIN OMAN LISTANI FACEBOOKIIN MIELESTÄNI 20 MAAILMAN KAUNEIMMASTA NAISESTA

Käyttäjältä Johanna Tukiainen
04.05.2014 19:24
Minulle on tapahtunut lähiaikoina hyvin paljon ihania ja positiivisia asioita, mutta kommentoin niistä vasta Seiskan annettua minulle luvan. No kuitenkin, olen siis aina ihaillut naiskauneutta! Ja sain yhtäkkiä vaan idean koota minun mielestäni 20 maailman kauneinta naista listalle FB seinälleni, jossa auttoi eräs suomalainen tyttö (heidän kuvien julkaisemisessaan.) Tämä ei todellakaan ole mikään "narsistinen harha", mutta minusta oli vaan tosi outoa ja jotenkin huvittavaa, että kyseisen kuvalistan päälle ilmestyi yhtäkkiä 2 eri valokuvaa minusta! En osaa käyttää edes tietokoneita kunnolla ja kun laitan uusia kuvia naamakirjaan, niin nehän menevät ihan erikseen omiin tiedostoihinsa. Se oli hassua että kuvani ilmestyivät keskelle listaa, en todellakaan pidä itseäni "yhtenä maailman kauneimmista naisista", mutta kuvani tulivat sinne yhtäkkiä.
...

Anonyymi kirjoitti...

Poliisin kutsumisesta tulikin mieleen uutinen viime vuodelta:

Johanna Tukiainen yritti potkaista poliisia jalkoväliin - tuomittiin sakkoihin

Helsingin syyttäjänviraston vahvistaman rangaistusmääräyksen mukaan Helsingin poliisilaitoksen partio sai 5. kesäkuuta myöhään aamuyöstä hätäkeskukselta ilmoituksen, jonka sisällön perusteella poliisi katsoi aiheelliseksi käynnistää etsinnät poliisille entuudestaan tutun Johanna Tukiaisen löytämiseksi.
...
- Partion saadessa Tukiaisen poliisiauton takaovelle, yritti Tukiainen potkaista vanhempaa konstaapelia jalkoväliin, osuen kuitenkin reiteen, rangaistusmääräyksen teonkuvauksessa sanotaan.

Partio otti voimakkaasti vastustelleen Tukiaisen hallintaotteeseen ja laittoi tälle käsiraudat. Tukiainen jatkoi vastustelua jaloillaan.
...
Tukiainen kiisti teon ja maksukyvyn. Tukiaisen mukaan hän oli tapahtumahetkellä sellaisessa mielentilassa, että poliisin olisi pitänyt kutsua sairasauto.
...

Anonyymi kirjoitti...

Ajopiirturin värähtelyä

Anonyymi kirjoitti...

Miehet huomio: 5 asiaa, joilla takuulla hurmaat naisen

Anonyymi kirjoitti...

Oletko aina halunnut nähdä Wes Andersonin tekemän pornoelokuvan? Tältä se näyttäisi

Anonyymi kirjoitti...

Naiset ja miehet ahdistelevat poikiakin – ”Kovan luokan tapauksia” | Yle Urheilu | yle.fi

Seksuaalista häirintää – järkyttäviä seurauksia | Yle Urheilu | yle.fi

Näkökulma: Irti mun munista! | Yle Urheilu | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

Parisuhdeterapeutti paljastaa: 5 asiaa, joita sinulle ei kerrottu avioliitosta

Kari Hurtta (vajukki) kirjoitti...

"Akateeminen seksismi ei rehota, vaan piileskelee"

Tämän blogin kirjoittaja on päätynyt termiksi.

Akateemisen yhteisön sukupuolittuneet symbolit, eli Ackerin teorian kolmas ulottuvuus, menevät useimmiten ihmisiltä yli hilseen. Pelkästään niistä huomauttaminen saa monet oman elämänsä henrylaasaset raivon partaalle.

Anonyymi kirjoitti...

Isät hakevat yhä useammin apua ensikodista - Lapsiperhe - Elämä - Helsingin Sanomat

Pojat päätyvät itsemurhaan huomattavasti tyttöjä useammin - Kotimaan uutiset - Ilta-Sanomat

Ile kirjoitti...

Suomi on yhä maailman paras paikka äidille

Pelastakaa Lasten vertailussa pärjäsivät parhaiten Pohjoismaat. Huonoin tilanne on äideillä Saharan eteläpuolisen Afrikan valtioissa.


Entä isille?

Anonyymi kirjoitti...

Isät hakevat yhä useammin apua ensikodista

Anonyymi kirjoitti...

Tutkijat: Ujous laskee poikien arvosanoja

Anonyymi kirjoitti...

Aikuisviihteen naistähti yrittää todellista jättikäännettä uralleen

Anonyymi kirjoitti...

26-vuotias naisopettaja antoi oppilaan kosketella rintojaan - eikä se jäänyt siihen

Anonyymi kirjoitti...

9 todistetta, joiden mukaan pienet rinnat ovat parhaat

Anonyymi kirjoitti...

Treffipyyntöjä satelee Mustalle Barbaarille: "Suora lähestyminen säikäyttää"

Anonyymi kirjoitti...

Vauva syntyi kotivessaan maanantaina – isä on nyt palkittu kätilö

Anonyymi kirjoitti...

Haminalaisnaiselle ehdollista vankeutta nautojen kärsimyksistä

Anonyymi kirjoitti...

Ratista kärähtänyt naiskuski riehui poliisiautossa, lyötiin rautoihin

Anonyymi kirjoitti...

Kohu kevyestä raiskaustuomiosta Yhdysvalloissa - perusteluna 14-vuotiaan uhrin seksihistoria

Anonyymi kirjoitti...

Naisjohtaja saa herkemmin potkut

Anonyymi kirjoitti...

Nyt tuli loppu Lisa Sounio-Ahtisaaren hämmentäville värssyille Hesarissa

Anonyymi kirjoitti...

Nainen: 9 asiaa, joita kukaan ei ole kertonut sinulle pornosta

Anonyymi kirjoitti...

Florida man uses BMW to advertise for a wife - Autoblog

...
"I have received over 500 text messages, my cellphone has died!" the Gurbunov told ABC. "I've received 250 calls in one day so far, from France, from the Caribbean, from Jamaica, from Brazil, Switzerland, maybe Finland too." Gorbunov claims he screens out women he thinks might be too materialistic.
...

Anonyymi kirjoitti...

Eikö naisia raha kiinnosta?

Anonyymi kirjoitti...

Tiesitkö? Näin suurella osalla naisista on vaikeuksia saada orgasmi

Anonyymi kirjoitti...

Kommenteista:

"Aktiivinen nainen saa orgasmin jos haluaa, useimmiten. Jos hommat jättää yksin, lahnana, kumppanin vastuulle voi seksistä tulla kovin vaikeaa. Yllättävän yleinen on tämäkin vaiva. Kivaa sen pitäisi melkein aina olla, joskus voi sekstata myös puolison tarpeille, vaikkei itseä niin huvittaisikaan. Antaminen on parasta, katsoi miltäkantilta tahansa, mutta mitään epämiellyttävää ei ole pakko tehdä. Senkin oppii kokeilemalla, mistä tykkää ja mistä ei."

Anonyymi kirjoitti...

"Sen verran negatiivisia naistyyppejä on ainakin minun sänkyyni eksynyt, että ei mikään ihme, ettei niitä orgasmeja tule, vaikka klitorista santapaperilla koneellisesti hieroisi 5 päivää.
Älä koske sinne, se ei ole sallittua, en tee sitä, en tee tätä..
Kielletty, kielletty ja vielä kerran kielletty.
Yhden tyttöystävän kanssa meni sukset ristiin siinä vaiheessa, kun oltiin jo alasti sängyssä ja aloittelemassa seksiä.
Siinä sitten alkoi hirveä listan luotteleminen, mitä saa tehdä ja mitä ei.. aikaakin annettiin korkeintaan se 15 minuuttia, että päästään nopeemmin pois sängystä.
Kohteliaasti pyysin tytön pukemaan ja painumaan sinne, missä pippuri ei kasva.
Ei tarvinnut enään tekstareihin vastailla."

Anonyymi kirjoitti...

"Miksi naisen ylipäätään edes pitäisi saada orgasmi, jos hän ei ole valmis tekemään itse mitään sen eteen, vaan makaa vain kuin kuollut lahna?"

Anonyymi kirjoitti...

Kuollut lahna mädän sillinlemun kera.

Anonyymi kirjoitti...

Miesten ja naisten ansio- ja kotityö ei-feministisestä näkökulmasta Blogi US Pauli Sumanen

Anonyymi kirjoitti...

Päivi Räsänen uutuusoluesta: Älkää ottako Päivi-kännejä

Anonyymi kirjoitti...

Monikulttuurinen avioliitto vaatii puolisoilta joustoja

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymi kirjoitti...

Erotatuoinnit leviävät nyt somessa – keski-ikäisillä muotia jo aikoja sitten

Anonyymi kirjoitti...

Eronneen Saana Uimosen kriteerit uudelle miehelle: Iso SE!

Anonyymi kirjoitti...

Tältä aito ruokaporno näyttää – hervoton video nettiin

Anonyymi kirjoitti...

Opiskelijatyttö masturboi Skypessä rahan takia

Unknown kirjoitti...

"26-vuotias naisopettaja antoi oppilaan kosketella rintojaan - eikä se jäänyt siihen"

nii-i... Henri ei ota kantaa tuon aiheen tiimoilta esittämääni VARTEENotettavaan kysymykseen, koska hänellä ei ole siihen propagandansa valossa edullista vastausta (ainakaan sellaista, mitä Baatti ei voisi laulaa suohon).

Mut kuitennii taas loihtii juttua jonkun Satun-naisen/-miehen ass-2-neljäläisen huomioista.

Anonyymi kirjoitti...

IS-lukijat: Vaimo sanoi sängyssä iskäksi - "Ja touhu jatkui entistä kiivaampana"

Anonyymi kirjoitti...

Sanna Lehtinen: Tasa-arvo ei toteudu ilman naispäättäjiä

Anonyymi kirjoitti...

Kovempi kunnianhimo kirittää isosiskoja menestykseen

Anonyymi kirjoitti...

Kolumni
Luonnollista ehkäisyä ei ole

Anonyymi kirjoitti...

Oletko kuullut moista? Kaksospojat syntyivät eri isistä

Anonyymi kirjoitti...

Haaveiletko lapsesta? Laita mies tomaattikuurille

Anonyymi kirjoitti...

EU-vaalit: Miesehdokkaan euro on 93 senttiä

Kari Hurtta (vajukki) kirjoitti...

"Oletko kuullut moista? Kaksospojat syntyivät eri isistä"

Muistelisin tämmöisestä olleen aikaisemminkin juttua. Tuo ei ollut uusi juttu. Tuossa voice.fi jutussa (06.05.2014) lähteenä oleva juttu on päivätty 28.8.2011.

Meet the billion to one twins who have different fathers (mirror.co.uk, Aug 28, 2011)


Kaksosilla eri isät ja muut erikoiset kaksostarinat (www.studio55.fi, 06.05.2012)

Puolalaisilla kaksosilla on eri isät (hs.fi, 27.12.2010)

Tuon jutun kommenteissa oli kommentti nimimerkillä Eri isäisten kaksosten äiti (28.12.2010 00:10)

Mietinpähän vain että kuka kyseisen asian on julkisuuteen tuonut
Puolan tapauksen kohdalla,omalla kohdalla asiasta ei tähän mennessä
juuri ole liioin hiiskuttu.Nyt kun lapset ovat 6 v. niin itseasiassa
vertaistuki olisi paljon kaivattu asia mutta mistäpä tietää jos
olenkin Suomessa ainoa äiti laatuaan.Välttämättä en olisi valmis tosin
etusivun uutisjuttuun, jollen asialla pystyisi rahoiksi laittamaan
lasten hyväksi.Tähän keskusteluun oli pakko kirjoittaa koska useimmat
näköjään pitävät tapahtunutta niin uskomattomana asiana,päätellen myös
noista lehtijutuista joita aikaisemmin olen lukenut myös jostain
Jenkkilän uutislehdestä,mutta näin siis on myös käynyt meillä Suomessa.


Tuo linkki kommenttiin ei luonnollisestikaan enää toimi, koska systeemi on vaihtunut sen jälkeen.

Kari Hurtta (vajukki) kirjoitti...

[Satunnaisia linkkejä aiheen vierestä] (mirror.co.uk, May 07, 2014)

Woman 'tried to get female colleague raped by men she tricked in online chatrooms'
Joanne Berry, 30, is alleged to have posed on sites including Cougar Shag as a woman who wanted “to create some sort of rape scenario”

A woman tried to get a female colleague raped at home by men she tricked in online chatrooms, a court heard yesterday.

Joanne Berry, 30, is alleged to have posed on sites including Cougar Shag as a woman who wanted “to create some sort of rape scenario”.


Woman 'tried to set up workmate's rape by tricking men on 'cougar' website to come round and attack her in a role-playing sex game and giving them wrong address' (dailymail.co.uk, 6 May 2014)
• Joanne Berry alleged to have posed online as someone with a rape fantasy
• The 30-year-old encouraged a man to burst in and 'rape' her, a court heard
• But she reportedly gave him the details of a work colleague
• The two had fallen out over Berry's 'attention-seeking' suicide attempt
• The man attempted the 'rape' but the ruse was discovered, it was said
• He told the victim to call police and waited in his car outside


Woman ‘plotted colleague’s rape’: She posed as workmate on sex sites asking men to attack her, court told (metro.co.uk, Tuesday 6 May 2014)

Anonyymi kirjoitti...

http://sukupuolentutkimus.fi/2014/06/19/sukupuolentutkimus-22014-ilmestynyt/

http://www.ekumenia.fi/etusivu/ajankohtaista_-_aktuellt/nordiskt_forum_tasapuolisesti_kaikille_-_kaikkialla_/