maanantaina, joulukuuta 08, 2014

Kliseinen kuva

Seksuaalisuus läsnä 24/7 – poikien ja miesten seksuaalisuudesta välittyy kliseinen kuva

Vahva nainen ei ole seksikäs

Sairaanhoitaja kertoo: Tällaista on olla työpaikan sylkykuppi

Lue, miksi keski-ikäinen mies haluaa nuoremman naisen!

Kuinka pisteyttää mies

194 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

60 prosenttia naisautoilijoista tekee tätä – miehistä vain 2 prosenttia

Anonyymi kirjoitti...

USA:ssa vasenkätisen euro on 80 senttiä naisella, 90 senttiä miehellä - Palkat - Talous - Helsingin Sanomat


Kommentti:

Ai nyt onkin yhtäkkiä relevanttia ja korrektia puhua neurologisista eroista ja niiden vaikutuksista yhteyskuntaan sopeutumisessa. Naisten eurosta puhuttaessa juuri kukaan ei uskalla puhua neurologisista eroista (enkä välttämättä väitä että niitä olisi) vaan puhutaan äitiyden ja uran sovittamisen ongelmista ja miesten hyväveli-kerhoista. Vasenkätiset ovat kuin lihavia - ei mitään suojaa enemmistön vähättelyä ja pilkaa vastaan.
T. Lihava vasenkätinen

Anonyymi kirjoitti...

Oulun vauvakuolemat oikeudessa: Syyttäjä: Näin äiti teki surmat - Kotimaan uutiset - Ilta-Sanomat

Hammaskiilletutkimukset paljastivat: Oulun vauvat ehtivät elää useita päiviä - Kotimaan uutiset - Ilta-Sanomat

Haastehakemus: Oululaisnainen surmasi vauvat raa’asti | Aamulehti

Syyttäjä: Oululaisnainen salasi suunnitellusti vauvat kaikilta | Aamulehti

Tausta: Kellarikopista paljastui järkyttävä salaisuus | Aamulehti

Tuore väitös: Joka viides aikuinen sairastaa tätä – uhka sydämelle | Aamulehti

Anonyymi kirjoitti...

http://areena.yle.fi/tv/2155836

2.20-2.25

mielenkiintoista,diplomaattisesti sanoen

Anonyymi kirjoitti...

Mitä pariskunnat tekevät ennen seksin harrastamista? Hauska video paljastaa

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Näin kauan kestää toipua parisuhteen päättymisestä

Anonyymi kirjoitti...

Ministeri: Suomesta maailman tasa-arvoisin maa ja paras maa naisille

Puolitotuuksien maa kirjoitti...

Mutta mikä maa olisi kaikkein paras ja tasa-arvosin maa miehille?

Joka 5. raskaus keskeytetään kirjoitti...

Muutamista naisten tappamista pikkulapsista Suomessa syntyvä suuri kohu on melkoinen kaksinaismoralismin huipentuma, sillä naiset tekevät Suomessa joka vuosi yhä edelleen yli 10.000 aborttia.

Anonyymi kirjoitti...

Booty call vai petitouhukaveri? – Naiset tunnistavat erilaiset seksisuhdetyypit miehiä paremmin

Anonyymi kirjoitti...

Nainen löi ensihoitajaa ja heitti poliisia saksilla - Kotimaa - Savon Sanomat

...
Sama nainen rikkoi aiemmin viikolla Niiralassa henkilöautojen ikkunoita päästäkseen hoitoon.

Anonyymi kirjoitti...

Saarikko: Rinteen palkkalupauksella järjetön hintalappu

Keskustan varapuheenjohtaja, kansanedustaja Annika Saarikko pitää SDP:n puheenjohtajan, valtiovarainministeri Antti Rinteen (sd.) puheita palkka-tasa-arvosta kestämättöminä.

Saarikko viittaa Rinteen tavoitteeseen, jonka mukaan miesten ja naisten välinen palkkaero kutistetaan tulevalla vaalikaudella korkeintaan kymmeneen prosenttiin.

– Jos SDP todella tarkoitti tuota, lupauksella on järjetön hintalappu. Yksinomaan kuntasektorilla tuo linjaus tarkoittaisi noin 1,2 miljardin lisäkustannuksia – tietysti, koska naisvaltaiset alat ovat nimenmaan kuntasektorin työpaikkoja, Saarikko kirjoittaa

Anonyymi kirjoitti...

"Tasa-arvo" -projekteja

Viime luennon aihe käsitteli työ- ja elinkeinoministeriön Valtava -ohjelmaa sekä Valitse ala päällä -kampanjaa. Valtava -ohjelman johtaja Hillevi Lönn nosti Laasasenkin hetkeksi valokeilaan tekstillä Tasa-arvoasiantuntija edustaa suurinta epätasa-arvoa.

...

Vaikka alussa mainittu Laasasen bloggaus olikin vain pikainen perustelematon heitto ja Lönn nosti sen esille lähinnä pilkatakseen, laajempi katsaus Valtava -hankkeen projekteihin osoittaa että Laasanen oli oikeassa ja tasa-arvoasiantuntija edustaa suurinta epätasa-arvoa.

Anonyymi kirjoitti...

Yhä useampi suomalainen mies vie ulkomaalaisen naisen vihille

Anonyymi kirjoitti...

Ydinvoima ja avioliittolaki paljastivat eduskunnan uudet ryhmät: tässä ovat luontokonservatiivit ja viherliberaalit

Anonyymi kirjoitti...

5 asiaa, joita miehet eivät naisten Tinder-kuvissa ymmärrä

Insinöörin nerokas keksintö: Laite käyttää Tinderiä puolestasi

Anonyymi kirjoitti...

Kysymys naisten masokismista

On tuskin uusi ajatus, että naisen seksuaalisuudessa on masokistinen ulottuvuus. Se näyttää olevan osa koko maailman kansanviisautta. Toisin sanoen se vastaa monien molempia sukupuolia edustavien ihmisten havaintoja monien sukupolvien ajalta. Aiheesta on kuitenkin vaikea löytää perusteellista analyysia. Kuluneen vuosisadan aikana siitä on kirjoitettu pääosin freudilaisesta näkökulmasta, mikä ei herätä luottamusta. Enemmän toiveita voi herättää laaja feministinen kirjallisuus, joka on pyrkinyt kumoamaan ”myytin naisen masokismista”. Ellei muuta, tuo kirjallisuus osoittaa vastaavan kansanuskomuksen todeksi: kukaan ei polemisoi sellaisia asioita vastaan, joilla ei ole kerrassaan mitään todellisuuspohjaa.

Anonyymi kirjoitti...

"On tuskin uusi ajatus, että naisen seksuaalisuudessa on masokistinen ulottuvuus."

Ei mitenkään erityisemmin
naisen seksuaalisuudessa. Myös masokistisia miehiä on paljon (olemassa). Miesten tasa-arvoyhdistyksen tulee asettua tätä monopolia vastaan.

Naisella ei tule olla mitään etuoikeutta tähän seksuaaliseen ulottuvuuteen. Naisten sosiaalinen elämä on liian helppoa, mikä tietenkin altistaa väkisinottofantasioille siinäkin tapauksessa, että nainen olisi luonteeltaan hyvin dominoiva. Alistuvanluontoinen mies taas ei istu naisten eläimellisiin parinvalintapreferensseihin, mutta se taas ei kerro meidän todellisista seksuaalisista ominaisuuksista mitään.

Miesten tulee osata kieltäytyä naisten alistamisesta, silloin kun nainen ei ole aidosti alistuva, vaan haluaa alistua miehelle pohjimmiltaan sortamistarkoituksessa.


-Deebsteri

Anonyymi kirjoitti...

Mistä saisimme aikaa seksiin?

Anonyymi kirjoitti...

Naisten salaiset salimaneerit paljastettiin - kuulostaako tutulta?

Anonyymi kirjoitti...

Tulvan toimittaja Suvi Auvinen saa Yleltä ruutuaikaa. Nyt A-studiossa, perjantaina Pressiklubissa, viikonloppuna uutisissa moneen otteeseen. Niin ja viikko sitten Hesarissa pitkä juttu. Huvittavinta, että täti itkee, että ei saa ääntää kuuluviin.

Anonyymi kirjoitti...

"Tulvan toimittaja Suvi Auvinen saa Yleltä ruutuaikaa. Nyt A-studiossa, perjantaina Pressiklubissa, viikonloppuna uutisissa moneen otteeseen. Niin ja viikko sitten Hesarissa pitkä juttu. Huvittavinta, että täti itkee, että ei saa ääntää kuuluviin. "

Suvi ei ole kyllä sellainen hahmo, jonka tarvitsisi päteä eturintamanaisena taistelussa luokkautumista vastaan, sikäli kun tässä "anarkismissa" nyt jotain järkeäkin on pelissä.

Suvi edustaa feminististä seksismiä. Tämän lisäksi hän näyttäisi ajavan yhteiskuntamallia, jossa ihminen ostaa omalla työllä suoraan muiden työtä. Siinä ei käytännössä kehity uudenlaisia töitä jos kaikki vaan vaihtavat ruokaa ja pesulapalveluja, mikä sitten taannuttaa yhteisön pikkukallen puuhamaan tasolle.

Katsoin joskus jotain pätkää, missä Suvi yritti mitätöidä A Stubbia kovin sanankääntein. Tuon pätkän jälkeen mietin lähinnä kumpi on turhempi kapistus, Stubb vai tämä Suvi itse. :D


-Deebsteri

Kari Hurtta kirjoitti...

! "Miesten tulee osata kieltäytyä naisten alistamisesta, silloin kun nainen ei ole aidosti alistuva, vaan haluaa alistua miehelle pohjimmiltaan sortamistarkoituksessa."

Hyvä (mielenkiintoinen) katsontakanta.

Anonyymi kirjoitti...

! "Miesten tulee osata kieltäytyä naisten alistamisesta, silloin kun nainen ei ole aidosti alistuva, vaan haluaa alistua miehelle pohjimmiltaan sortamistarkoituksessa."

"Hyvä (mielenkiintoinen) katsontakanta."

Kyse on minusta ylipäätään siitä annetaanko naisten olla vahvoja kovin laajalla skaalalla. Näin kun monopolisoidaan naiset seksuaalisesti al(t)isteisiksi he
eivät pääse yhteiskunnassa samalle voima-asteikolle mitä nyt näennäisesti uhriutumalla ja plagioimalla miehiä. Seksuaalisuus on aika laaja käsite. Se ei ole vain akti itsessään.

Tämä naisten seksuaalinen altisteisuusmonopoli olisi minusta syytä kyseenalaistaa osana tasa-arvoistumisprosessia. Miesten tasa-arvoyhdistys pääsisi samalla puuttumaan yhteen naisten pahimpaan ongelmaan, eli patjana olemiseen.

Naissukupuolen näkeminen alistujien sukupuolena on loppujen lopuksi saman mittakaavan megaongelma, kuin mitä olisi naisten äänioikeuden puuttuminen, eli että suljetaan naisista tietyt ominaisuudet pois.

Naiset saavat mm. tulonsiirtoetuja tästä patjana olosta, mutta he menettävät voimaolemustaan yhteiskunnassa ja hukuttavat oman todellisen seksuaalisuutensa, koska heistä kaikista tulee naisten alistuvaa massaa. Uhriutumisesta seuraa myös tarve saada kiintiöetuoikeuksia ja halveksia miehiä, jotka käyttäytyvät alistuvasti, koska heidänkin pitäisi ottaa naiset joukkona alleen.

Tietty jos katsotaan ihan teknisen yhdynnän kannalta, toki mies on silloin biologinen tunkeutuja. Mutta laajemman skaalan seksuaalisuudessa se on vain pieni osa juttua. Muutenhan kysymys on epätasa-arvoisesta asetelmasta, jossa nainen kokee sukupuolensa takia olevansa jatkuvasti alla, vähän niin kuin jos hänellä ei olisi oikeutta käydä töissä.

Eipä esim. kahlittua miestä runkuttava (tai monille potkiva) tyttö ole alistuvassa asemassa, vaan hänen tulee kokea itsensä dominoivaksi. Jos hän kokeekin olevansa uhri ja alistuva silloin seksistä tulee huonoa.

Naissukupuolen seksuaalinen al(t)istuminen on tasa-arvo-ongelma, joka on omiaan tuottamaan maskuliinista rooliodotusta.


-Deebsteri

Anonyymi kirjoitti...

Suomi YK:n hampaissa alaikäisten avioliitoista – lapsiasianvaltuutettu ajaa kieltoa

YK kehotti marraskuussa jäsenvaltioitaan kieltämään alle 18-vuotiaiden avioliitot. Yleiskokouksen alaisen ihmisoikeuskomitean mukaan jokaisen jäsenvaltion on myös tehtävä kaikkensa, ettei ketään pakoteta naimisiin vastentahtoisesti: liitto solmitaan vain puolisoiden omasta suostumuksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Seksuaaliterapeutti: tämä muuttaa tavallisen seksin taivaalliseksi - näihin pystyy jokainen!

Anonyymi kirjoitti...

11-vuotias poika on hankalassa kahden tytön loukussa - mikä avuksi?

Anonyymi kirjoitti...

Näin 1950-luvun 'hyvän naisen' ohjeet toteutuvat 2010-luvulla - TOP 5!

Anonyymi kirjoitti...

Yleisimmät syyt eroon listattiin - yllätyitkö?

Miksi aiempi suhteesi päättyi? Lauseet, jotka jokainen haluaisi kysyä ensitreffeillä

Anonyymi kirjoitti...

Jouluna naiset hikoilevat keittiössä, miehet hankkivat kuusen

Anonyymi kirjoitti...

Kaikkiko mun täytyy tehdä? Miehet voittavat naiset vain yhdessä joulupuuhassa

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaisnäyttelijä: “Aina kun puhutaan uskonnoista, siellä sitä ollaan p*llun kimpussa ensimmäisenä!”

Anonyymi kirjoitti...

Minna, 31: Tingin yöunista, jotta aikaa jää lapselle

Anonyymi kirjoitti...

Tutkijat: Miehet tarvitsevat illanviettoja toisten miesten kanssa

Anonyymi kirjoitti...

HS: 17-vuotiaana naimisiin mennyt tyttö katuu nyt: "Haluan kertoa, jotta muut miettisivät, mitä tekevät"

Anonyymi kirjoitti...

Seksivideo eksästä nettiin, oikeudesta 5 000 euron rapsut

Anonyymi kirjoitti...

Uusi yritys exän kanssa? Tee ja pohdi näitä asioita ennen kuin annat toisen mahdollisuuden

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Naiselle enemmän seksiä – Mies on miehelle ”spermariski”

Anonyymi kirjoitti...

Tytöt on pelastettava parisuhteen tuhoavalta romanttiselta viihteeltä
Sunnuntai
10.12.2014 7:34
Kolumni
Anna-Stina Nykänen Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Tällä alalla riittää töitä vielä viiden vuodenkin päästä
Metsäteollisuuteen kaivataan kipeästi työvoimaa lähitulevaisuudessa.


Metsäteollisuuden alalle toivotaan myös naisia. Työ ei ole enää niin rasittavaa tai fyysistä kuin ennen.

- Naisten on todettu olevan huolellisia ja tarkkoja. Esimerkiksi metsäkoneenkuljettajan työssä käytetään modernia teknologiaa ja koneet ovat hyvin tietoteknistettyjä. Siinä työssä pärjäävät niin naiset kuin miehetkin.

Anonyymi kirjoitti...

Rinnat pomppivat nyt joululaulun tahdissa – hypnoottinen näky

Anonyymi kirjoitti...

Tatuoiduille naisille järjestettiin omat missikisat - katso

Anonyymi kirjoitti...

Naiset haluavat armeijassa pitkälle
Vapaaehtoiseen asepalvelukseen hakeutuvat naiset kouluttautuvat usein pitkälle sotilasuralla. Naiset haluavat useassa tapauksessa erikoikoiskoulutukseen tai ryhmänjohtajiksi.

Anonyymi kirjoitti...

"Esimerkiksi metsäkoneenkuljettajan työssä käytetään modernia teknologiaa ja koneet ovat hyvin tietoteknistettyjä. Siinä työssä pärjäävät niin naiset kuin miehetkin."

Metsäkoneen kuoljettaja on 95 %:sti yrittäjä, jonka omalla vastuulla on koneen korjaus ja huolto. Siinä pärjäävät tytöt, jotka nostavat penkistä 150 kg ja ovat rassanneet mopoja 5-vuotiaasta.

Tätä pitäisi toitottaa päiväkodeissa, mutta epäilen tehdäänkö niin.

Anonyymi kirjoitti...

Kysely: Miehet pitävät kumppaniaan seksikkäänä - näin he viestivät siitä

Anonyymi kirjoitti...

Deittisovellus selvitti: Ammattisi kertoo seksielämästäsi

Anonyymi kirjoitti...

Nainen ratissa taas kerran:

Näin turhauttavaa autoilijaa et ole koskaan nähnyt – Kestätkö katsoa loppuun asti? | Uusi Suomi

Anonyymi kirjoitti...

Ay-naiset vaativat panostamaan työpaikkojen tasa-arvotyöhön

”Luottamusmiehille annettava täydet oikeudet käydä läpi työntekijöiden palkat, jotta perusteettomat palkkaerot olisi mahdollista löytää.”

Anonyymi kirjoitti...

Unelmien ammatti? Nainen tienaa elantonsa hieromasauvatestaajana

Anonyymi kirjoitti...

Kahden lapsen äiti HS:lle: "Aloin ymmärtää niitä äitejä, jotka ovat surmanneet omat lapsensa"

Anonyymi kirjoitti...

Ruokaa ja silmänruokaa? McDonald’s-ravintola näytti vahingossa aikuisviihdettä koko illan

Anonyymi kirjoitti...

Näin tunnistat parisuhdeväkivallan 11 ennusmerkkiä

Anonyymi kirjoitti...

Rottakoe paljasti miksi miehet pitävät alusvaatteista: ”Ejakuloivat nopeammin”

Anonyymi kirjoitti...

Luvassa 500:n ihmisen ilmanussinta: Lontoossa osoitetaan mieltä uutta pornolakia vastaan

Anonyymi kirjoitti...

Sinkkuisälle joulu voi olla erityisen rankka

Anonyymi kirjoitti...

Sinkkuisä voi viettää joulunsa Thaimaan lämmössä!

Anonyymi kirjoitti...

HS: Reserviläisille lähetetään ehkä tieto sota-ajan sijoituksesta

Anonyymi kirjoitti...

Nainen, korjaa äkkiä vuosisadan ajatusvirhe! Tiesitkö, mitä miehet oikeasti tällä lahjalla tarkoittavat?

Anonyymi kirjoitti...

Anttilan sadomasokistin aloittelijanpakkauksesta tuli nettihitti

Anonyymi kirjoitti...

Reserviläisliiton puheenjohtaja: Kirje sodan ajan sijoituksesta normaali menettely

Anonyymi kirjoitti...

Kertausharjoituksiin ensi vuonna yli nelinkertainen määrä reserviläisiä

Anonyymi kirjoitti...

Asiantuntija tyrmää tilaston: Ihmiskauppa ei ole räjähtänyt käsiin Suomessa

Anonyymi kirjoitti...

Sarastuslehti_Kuka tappoi avioliiton?

☁ kirjoitti...

© " Sarastuslehti_Kuka tappoi avioliiton?"

Avioliitto on instituutio, jonka tarkoituksena on miehen hyväksikäyttö.

Anonyymi kirjoitti...

liseksualisoitu naishahmo aiheutti pelisarjan faneissa allergaa – Pelinkehittäjä aukoi päätään: “Haluatte varmaan kaljupäisen, voimakkaan lihaskimpun?”

Anonyymi kirjoitti...

EU-maat erimielisiä – tarvitaanko pörssiyrityksiin naiskiintiö?

Anonyymi kirjoitti...

Mahdollisen pettäjän paljastanut mies sai netissä aikaan vilkkaan keskustelun - toimiko oikein?

Anonyymi kirjoitti...

Seksisuhteissa tavoitellaankin jotain suurempaa

Anonyymi kirjoitti...

Kaksostytöt tappelivat seksilelusta – dildoriita aiheutti pahoinpitelyn

Anonyymi kirjoitti...

Naiset pettävät kuin miehet - ellei jopa useammin - TOP 10 syytä!

Anonyymi kirjoitti...

Suloiset viestit, jotka palauttavat uskosi ikuiseen rakkauteen

Anonyymi kirjoitti...

Siivousmyytti kumottiin! Tällaiset miehet saavat todistetusti eniten seksiä kotona

Anonyymi kirjoitti...

Professori: Suhdeseikkailut suositeltavia ennen pariutumista

Kestävä parisuhde on tavoite, jossa moni epäonnistuu. Suhteita koettelee nykyään myös rakkauden julkisuuskuva: lempi esitetään intohimoisena ja romanttisena seikkailuna. Professori ja psykiatrian erikoislääkäri Matti O. Huttunen uskoo, että uskollisena pysymistä auttaa, jos tietää, miltä ruoho aidan takana maistuu.

Anonyymi kirjoitti...

Kyselyn yllättävä paljastus? Naisopiskelijat miehiä ruokottomampia, alushousut useammin molemmin päin käytössä

Anonyymi kirjoitti...

Tähän on tultu
Keski-ikäinen mies: Snorrt, ptyi

Anonyymi kirjoitti...

Näihin on tullut aivan aiheellisen kriittisiä kommentteja:

Psykiatri: Lapsen vahingoittaminen voi tulla mieleen normaalillekin vanhemmalle

Isätkin ovat tervetulleita äitien tapahtumaan Sanomatalossa

Anonyymi kirjoitti...

Onko kumppanisi liian mustasukkainen? Tässä menee psykologin mukaan raja

Anonyymi kirjoitti...

”En ole seksisymboli” – Miksi huippu-urheilijat riisuvat alastonkuviin?

Anonyymi kirjoitti...

Teinitytöt tappelivat pojan takia – kohuvideo puhuttaa Meksikossa

Anonyymi kirjoitti...

Naisen ikä - tarkasti varjeltu salaisuus?

Numerokriisi. Se voi aiheutua, kun naiselta kysytään ikää. Perinteinen ajattelutapa ei ole vuosien saatossa haalistunut. Tampereen yliopiston dosentti, sosiaalipsykologi Pirjo Nikander sanoo, että naista tarkastellaan fyysisen viehättävyyden kautta.

Esimerkiksi onnittelukorttien vitsit herkuttelevat ilmiöllä.

-  Voisi sanoa, että parasta ennen -päiväys on yhä erilainen naisen ja miehen kohdalla. Jollakin tavalla jopa naiset ylläpitävät ajattelumallia.

Tosin tapa reagoida iästä kysymiseen on alkanut siirtyä myös miehille.

Nikander kertoo, että miehet koettavat pitää itsensä nuoren näköisinä aiempaa enemmän.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää BDSM-joulua! Tuhmista leluista lahjahitti?

Anonyymi kirjoitti...

Vauvojensa murhista syytetty äiti aavisti tekojensa paljastuvan

Anonyymi kirjoitti...

Tositarinat liiasta mustasukkaisuudesta: "24 vuotta meni! Jopa naispuolinen uutistenlukija oli liikaa"

Anonyymi kirjoitti...

Saisiko jotain tuntomerkkejä mysteerimiehestä, jos ei ole antaa henkilöllisyyttä tai kansalaisuutta? Oliko esimerkiksi musta parta?:

Oulun vauvasurmat: Mysteerimies mukana ensimmäisestä kuulustelusta saakka

Vauvasurmista syytetyn isä on kertonut poliisikuulustelussa pitävänsä tytärtään patologisena valehtelijana

...
Isän mukaan lapsella ei ole edes ollut kotiinsa avaimia.

- Nyt kun asiaa ajattelee, niin syykin on selvillä. Yritin useasti tarjotakin tyttärelleni, että minä teetän pojalle oman avaimen, mutta hän aina keksi jonkun selityksen, miksi ei voi teettää, isä kertoo.
...

Vauvasurmat: Perheellä ei tietoa mysteeripoikaystävästä

Järkyttävä vaaratilanne: Nainen ajoi humalassa moottoritietä väärään suuntaan

Anonyymi kirjoitti...

Sukulaiset ja ystävät: Vauvasurmista syytetty valehteli ja kohteli poikaansa huonosti

Kyse ei samasta naisesta:

Ikuiset arvet kasvoissa - miestä kidutettiin julmasti asunnossa

...
Syyttäjän mukaan nainen houkutteli uhrin asunnolle.
...

Anonyymi kirjoitti...

3 Hours Of "Harassment' In NYC! - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Britit tutkivat: Miehet ovat idiootteja ja tekevät tyhmiä asioita
Miehet ottavat riskejä vaikka menisi henki

Anonyymi kirjoitti...

Viivi & Wagner
12.12.2014

Anonyymi kirjoitti...

Ääntele rohkeasti seksin aikana – lue 4 mahtavaa syytä

Anonyymi kirjoitti...

Playboy-tähti palasi perheensä luo

Anonyymi kirjoitti...

Härski trendibiisi leviää verkossa: ”Haluatko rakentaa lumipeniksen?”

Anonyymi kirjoitti...

7 tapaa lisätä jännitystä pitkään suhteeseen

Suloinen pikkutyttö jakaa videolla avioliittoneuvojaan: ''Ei ystävän kanssa voi mennä naimisiin!''

Anonyymi kirjoitti...

Onko naisilta naiseus hukassa?

Anonyymi kirjoitti...

Uusi suomalainen deittisovellus tekee suorasukaisia ehdotuksia – ja haastaa Tinderin

Anonyymi kirjoitti...

Keitäs tyttö kahvia

Anonyymi kirjoitti...

Mitä ammattisi kertoo seksielämästäsi?

Anonyymi kirjoitti...

Demarinaisten Baran: Missä ovat naisjohtajat?

Anonyymi kirjoitti...

Näin rakennusalalla: Nuorten naisten "euro on 99 senttiä"

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Kengillä yllättävän suuri vaikutus miehiltä saamaan huomioon

Anonyymi kirjoitti...

Naiset aiheuttavat huomattavasti vähemmän vakavia liikenneonnettomuuksia kuin miehet – "Naiset voittavat 9 - 1"

Anonyymi kirjoitti...

Johan heilahti! Arvaisitko, kuinka moni sinkku on valmis lähtemään reissuun lähes tuntemattoman kanssa?

Anonyymi kirjoitti...

Alastoman taidenäyttelyn suosio yllätti – miehiä enemmän kuin naisia

Anonyymi kirjoitti...

Saako Helsingin yössä seuraa 400 000 euron loistoautolla? Toimittaja kokeili

Anonyymi kirjoitti...

STTK:n Palola: Kiintiöillä naisia yritysten johtoon

Naisten määrää pörssiyhtiöiden hallituksissa ei saada nostettua ilman kiintiöitä, sanoo STTK:n puheenjohtaja Antti Palola. Elinkeinoelämän mielestä kiintiöt eivät lisää tasa-arvoa, vaan nostavat hallituksiin vähemmän päteviä naisia.

Anonyymi kirjoitti...

Pariskuntia pyydettiin kokeilemaan outoja seksiasentoja - katso hauska pätkä

Anonyymi kirjoitti...

Kimppakivasimulaattori - tulikuumat mustat seksipommit toisensa kimpussa!

Anonyymi kirjoitti...

Mies matkusti 12 000 kilometriä Amerikan halki – hankki kyydit Tinderistä

Anonyymi kirjoitti...

Nainen signeeraa miehensä peniksen – tarkistaa aina kotiin palatessa

Anonyymi kirjoitti...

Näin Teuvo Hakkarainen kommentoi ilotyttökohua!

Anonyymi kirjoitti...

ISIS julkaisi hyytävät ohjeet naisorjien kohteluun

Anonyymi kirjoitti...

Anarkisti flirttailee väkivallan kanssa

Anonyymi kirjoitti...

Puolustusvoimien päänvaiva: Mihin kelpaavat rapakuntoiset suomalaismiehet?

Wanaja14-sotaharjoituksessa tehty reserviläisten kuntotutkimus tuotti positiivisen yllätyksen. Palvelukseen astuvien huono kunto sen sijaan vaatii Puolustusvoimia miettimään yhä tarkemmin, mihin tehtäviin miehiä voi sodan ajan joukoissa sijoittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Maksas poika veroja, verot kohdistuvat ankarammin miehiin

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Voiko seksileluihin jäädä koukkuun?

Anonyymi kirjoitti...

Ero on kova paikka - voi vaikuttaa yllättävällä tavalla

Anonyymi kirjoitti...

Naisten pokaaminen helpottui – mies pukeutui poliisiksi

Anonyymi kirjoitti...

Uutuusvibraattori tekee suihkuhetkistä antoisempia

Anonyymi kirjoitti...

Kirkkoherra halusi "vähän silitellä" eronnutta naista – sovinismi ei ole kadonnut

Yhteiskunnallinen ilmapiiri on nyt paljon ahtaampi kuin vuonna 2000, jolloin suomalaiset valitsivat presidentikseen ensimmäistä kertaa naisen, Tarja Halosen. Hän oli kaiken lisäksi vasemmistolainen, kirkosta eronnut avoliitossa elävä feministi, ihmisoikeusaktivisti ja seksuaalisen tasa-arvon puolustaja.
Vuoden 2000 jälkeen onkin otettu etupäässä askeleita taaksepäin. Vuoden 2006 vaaleista tuli raju hyökkäys kaikkea sitä vastaan, mitä Halonen edustaa. Halosen vioista oli kaksi ylitse muiden: se että hän on nainen ja se että hän on vasemmistolainen.

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsissa havaittiin tasa-arvo-ongelma: miesten mukaan nimetyt kadut ovat pitempiä

Anonyymi kirjoitti...

Inttiin meneville naisille maksuttomat terveystarkastukset

Puolustusvoimat hämmentyi ilmiöstä: "Petipaikkoja ei yksinkertaisesti riitä"

Anonyymi kirjoitti...

Nuoret miehet vetäytyvät naisjyrän alta yhteiskunnasta - nettiin, jätkäkulttuuriin, pornoon

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsissa kipeä tasa-arvo-ongelma

Anonyymi kirjoitti...

Onko normaalia, että mies lähettelee härskejä kuvia? Miehet vastaavat

Anonyymi kirjoitti...

Isyysrahaongelma pois eroperheissä

Iltapäivälehdet kertoivat vastikään isästä, joka menetti oikeutensa isyysrahaan. Pariskunnalla oli avioero vireillä, vaimo muutti pois yhteisestä kodista ja kaksi pientä lasta jäivät isän kanssa asumaan. Isän tekemä isyysrahahakemus evättiin, koska tällä hetkellä sairausvakuutuslaissa sanotaan, että mikäli lasten isä ei ole avo- tai avioliitossa lasten äidin kanssa, ei isyysrahaa makseta.

Laki ei tällaisenaan enää sovellu nykypäivään, eikä isän asema ole siinä äitiin verrattuna tasa-arvoinen. Tein asiasta lakialoitteen, ja se oli lähetekeskustelussa eduskunnassa viime viikolla. Lakialoite sai tukea vahvasti yli puoluerajojen. Monet edustajat eivät voineet uskoa, että meillä on lainsäädännössä tällainen epäkohta, joka ei todellakaan ole tätä päivää.

Anonyymi kirjoitti...

Japanilainen ravintola antoi pariskunnille porttikiellon jouluaatoksi: Muistuttavat sinkkuja yksinäisyydestä

Anonyymi kirjoitti...

Mitä lahjaksi naiselle? Epäsopiva valinta saattaa hiertää yllättävän pitkään

Anonyymi kirjoitti...

Parisuhteessa on 5 kulmakiveä - löytyvätkö ne sinun liitostasi?

Anonyymi kirjoitti...

Mies, näin hyväilet rintoja kuin mestari

Anonyymi kirjoitti...

Haluaako mies vain seksiä? Tästä sen tiedät

Anonyymi kirjoitti...

Perheenisä kertoo: Tästä syystä maksan seksistä

Ile kirjoitti...

Luciaksi valittu ruotsalaispoika joutui nettivihan uhriksi
15-vuotiaan Jackin valinnasta Luciaksi noussut myrsky sai koulun valitsemaan juhlan teemaksi tasa-arvon ja demokratian.

Ile kirjoitti...

Yleisessä vessassa käyneistä naisista alle puolet pesi kätensä

Anonyymi kirjoitti...

Tyhjenevä pesä voi johdattaa puolisot erilleen

Anonyymi kirjoitti...

Miehen seksiongelmat voivat johtua äitisuhteesta

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Onko alapääni seksittömyyden johdosta liian tiukka?

Anonyymi kirjoitti...

Mitä kalliimpi vihkisormus, sen varmempi avioero

Anonyymi kirjoitti...

Menossa naimisiin? Selvitä ensin nämä asiat

Linkityspalvelu kirjoitti...

! "Nuoret miehet vetäytyvät naisjyrän alta yhteiskunnasta - nettiin, jätkäkulttuuriin, pornoon"

Järkevä strategia nykyisin.

breitbart.com: The Sexodus, Part 1: The Men Giving Up On Women And Checking Out Of Society
breitbart.com: The Sexodus, Part 2: Dishonest Feminist Panics Leave Male Sexuality In Crisis

Anonyymi kirjoitti...

Miesten ja naisten välillä suuri ero: Naisilla suuret harhaluulot tästä

Anonyymi kirjoitti...

Tällaista on hipstereiden seksielämä

Anonyymi kirjoitti...

Näyttävä seksimielenosoitus Lontoossa: ”Istu kasvoilleni”

Anonyymi kirjoitti...

Seksiasennot: näistä suomalaiset nauttivat

Anonyymi kirjoitti...

Riita kotiäideistä repesi hallituksessa – ”70% päivähoitoon”

Kari Hurtta kirjoitti...

! "Seksiasennot: näistä suomalaiset nauttivat"

Hah! Niinkö?

Todista ettet ole robotti

Anonyymi kirjoitti...

Naisasialiitto Unioni: Vanhempainvapaan uudistus olisi kotihoidontukea tärkeämpää

Anonyymi kirjoitti...

Avioero edessä? Näistä merkeistä se näkyy

Anonyymi kirjoitti...

Tätä vitamiinia erektio tarvitsee

Anonyymi kirjoitti...

Onneton parisuhde on paha erityisesti naisten terveydelle

Anonyymi kirjoitti...

Nainen! Kuusi asiaa, joista tunnistat puliveivarin

Anonyymi kirjoitti...

5 hyvää syytä harrastaa seksiä jo tänään

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Seksittömyys vaivaa, onko avioliitollamme tulevaisuutta?

Anonyymi kirjoitti...

Onko parisuhteesi terve? Nämä neljä asiaa sen paljastavat

Anonyymi kirjoitti...

Onko deittailurintamallasi hiljaista? Tässä 5 rehellistä syytä miksi näin on

Anonyymi kirjoitti...

Kolumni
Esitin naistenmiestä, mutta poikuuteni menetin 27-vuotiaana


Jo ala-asteella pojat alkavat puhua seksistä kuin kyse olisi kilpailusta. Syntyy väärän tiedon kehä, jota on vaikea murtaa edes sitkeällä seksuaalivalistuksella.

Anonyymi kirjoitti...

Kirje reserviläisille sota-ajan sijoituksesta viestisi valtionjohdon huolesta

Anonyymi kirjoitti...

Kaverisi ero voi tuhota sinunkin parisuhteesi

Anonyymi kirjoitti...

8 kysymystä miesvaivasta: Luusto kuin reikäjuusto – oletko sinä yksi heistä?

Anonyymi kirjoitti...

Tinderin jälkeen tulee Hinge: Hae seuraa kavereiden kavereista

Anonyymi kirjoitti...

Miehiä sterilisoidaan lähes yhtä paljon kuin naisia

Anonyymi kirjoitti...

Miten tyttäreni voi löytää heteroseksin?

Anonyymi kirjoitti...

Vasemmistonaisten feminismi-palkinto työtaistelulle

Anonyymi kirjoitti...

Penis siveltimenä – mies maalasi sukuelimellään Kim Kardashianin

Anonyymi kirjoitti...

Pilaako porno seksielämän? Tutkimus selvitti

Anonyymi kirjoitti...

Tahattomaan pornonäyttöön etsitään syitä Imatralla: "Ehkä järjestelmään on murtauduttu"

Anonyymi kirjoitti...

Nämä miesten tavat inhottavat naisia

Anonyymi kirjoitti...

Kaisa, 31, rakastui huijariin: "Hän oli todella hurmaava..."

Anonyymi kirjoitti...

Näkemykset täydellisestä kropasta eroavat: Miehet suosivat kurveja ja lihaksia, naiset hoikkuutta

Anonyymi kirjoitti...

58-vuotias neitsyt kertoo – koko elämä ilman seksiä

Anonyymi kirjoitti...

Miksi vain sukupuolisyrjintää?

Anonyymi kirjoitti...

Herttaista: Miehet teeskentelevät flunssaa saadakseen huomiota

Anonyymi kirjoitti...

5 keinoa luoda itsestään entistä seksikkäämpi

Anonyymi kirjoitti...

Peppu vai rinnat? Pornosivusto paljasti maailman kahtiajaon

Anonyymi kirjoitti...

http://www.rooshv.com/the-decimation-of-western-women-is-complete

Anonyymi kirjoitti...

Nyt se on virallista: Mies haluaa bodatun naisen

Anonyymi kirjoitti...

Poikia ja miehiä kaivataan ratsastuksen pariin

Anonyymi kirjoitti...

Kohu väärin tarjoilluista pähkinöistä paisuu – lentoyhtiön johtajan tytärtä uhkaa oikeussyyte - Etelä-Korea - Ulkomaat - Helsingin Sanomat

Kuinka kehtaan puhua seksistä myönteisesti? - Elina Tanskasen kolumnit - Elämä - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Naiset paljastavat: Tämä on miehessä kaikkein seksikkäintä!

Anonyymi kirjoitti...

Kysymys, joka jokaisen miehen kannattaisi itselleen esittää

Jouluparta on uusi villitys - sopisiko sinun miehellesi?

Anonyymi kirjoitti...

Oletko seurueesi alfauros? Yksi ruokailutottumus paljastaa miehuutesi

Anonyymi kirjoitti...

Näkökulma: Nykyfeminismistä on solidaarisuus kaukana | Yle Uutiset | yle.fi

...
ässä on tosin yksi ongelma: viime vuosien ruotsalaista yhteiskuntakehitystä seuranneena voi huomata, että kun Ruotsissa pitäisi puhua etenkin Afrikasta ja Lähi-idästä saapuneiden maahanmuuttajanaisten oikeuksista, ollaan hiljaa, ja nimenomaan feministit ovat hissun kissun. Tuntuu siltä, että Ruotsissa feminismi koskee vain tiettyä, tarkasti rajattua otantaa maan naispuolisesta väestöstä.

Tänä kesänä Norrköpingissä paljastui tapaus, jossa paikallisen koulun 30 maahamuuttajataustaiselle tyttöoppilaalle oli tehty ympärileikkaus – vieläpä toimenpiteen vastenmielisin muoto, jossa poistetaan klitoris ja suuri osa häpyhuulista, jotka sitten vielä ommellaan yhteen. Nousivatko feministit nykyruotsalaiseen tapaan barrikadeille tapauksen takia? Järjestivätkö he kiukusta kihisten äänekkään mielenosoituksen, jossa vastustettiin kiivaasti naisten sukupuolielinten silvontaa?

Eivät järjestäneet.

Jokin aika sitten TV4:n tutkivan journalismin Kalla fakta -ohjelmasarja teki jakson, joka käsitteli uskonnollista ekstremismiä Tukholman Rinkebyn lähiössä. Ohjelmassa kerrottiin kuinka uskonnolliset partiot vahtivat ja kontrolloivat maahanmuuttajanaisten pukeutumista ja elämää. Ilmoittivatko ruotsalaiset feministit kipakkaan tyyliin, että tällaista ei maallistuneessa länsimaisessa demokratiassa voi hyväksyä ja että tämä on saatava loppumaan?

Eivät ilmoittaneet.

Viime vuonna Ruotsissa julkaistiin hätkähdyttävä uutinen, jonka mukaan maassa asuu 70 000 nuorta – pääasiassa naisia – jotka elävät kunniaväkivallan ja esimerkiksi järjestetyn avioliiton uhan alla. Ryhtyivätkö ruotsalaiset feministit leppymättömään taisteluun kunniaväkivaltaa ja sen lieveilmiöitä vastaan?

Eivät ryhtyneet.

Näin siis maassa, joka kutsuu itseään maailman tasa-arvoisimmaksi, ja jossa feminismin pitäisi näkyä ja kuulua yhteiskunnan jokaisessa sopukassa, ja jossa jokaisella naisella tulisi olla yhtäläinen oikeus päättää omasta seksuaalisuudestaan ja mahdollisuus osallistua yhteiskunnalliseen toimintaan. Voisi olettaa, että haavoittuvassa asemassa olevien maahanmuuttajanaisten oikeuksien puolustaminen olisi feministeille tärkeä asia.

Mutta kun ei ole.

Samanlaisia havaintoja voi tehdä myös kotimaisesta feminismistä. Kun feministille tai muuten naisten oikeuksista pauhaavalle henkilölle esittää kysymyksen siitä, onko usean helsinkiläislähiön katukuvassa tiuhaan liehuva niqab (vain silmät näkyviin jättävä vaatekokonaisuus) tasa-arvoa edistävä asuste, vastauksena on enmäoikeintiedä tai onniinvaikeakysymys.
...
Feminismiä, jolla oikeasti on tarkoitusta ja joka oikeasti pyrkii edistämään naisen asemaa, löytyykin nykyisin muualta kuin länsimaista.

Esimerkiksi My Stealthy Freedom -sivusto on täynnä valokuvia, jossa iranilaiset naiset ovat maansa lainsäädäntöä uhmaten heittäneet huivin nurkkaan ja antavat hiustensa hulmuta vapaina. Somalialaissyntyinen feministi Ayaan Hirsi Ali taas on arvostellut voimakkaasti naisten ympärileikkauksia ja naisen asemaa islamissa. Puhumattakaan Nobel-palkitusta, Taliban-liikkeen keskiaikaisia ajattelumalleja vastustavasta Malala Yousafzaista.

Tällaiset naiset taistelevat tasa-arvon puolesta oman henkensä kaupalla.

Tällaiset naiset tuntuvat olevan länsimaiselle feministille kauhistus.

Anonyymi kirjoitti...

Tekniikan alan korkeakoulutettujen työttömyys kasvoi 29 prosenttia vuodessa

Vähintään alimman korkea-asteen tutkinnon suorittaneiden työttömyys on lisääntynyt muita koulutusasteita enemmän viimeisen kymmenen vuoden aikana. Korkeasti koulutettujen työttömien osuus työikäisestä työvoimasta on kasvanut eniten luonnontieteiden ja tekniikan alalla.

Tekniikan alalla työttömien osuus kasvoi erityisesti vuonna 2009, mutta kasvu on jatkunut myös viime vuosina. Tilastokeskuksen työssäkäyntitilaston vuoden 2013 ennakkotietojen mukaan tekniikan alan korkea-asteen tutkinnon suorittaneiden työttömien lukumäärä oli viime vuonna 19 167 henkeä, kun vuonna 2012 lukema oli 14 824. Siten työttömien määrä kasvoi vuodessa peräti 29 prosenttia.

Anonyymi kirjoitti...

Puolustusvoimat vaatii: Naisille ilmaiset terveystarkastukset

Anonyymi kirjoitti...

Kertaajien määrä nousee – SDP: "Puolustuksen ydin vahvistuu"

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti aijafeministi Rinne takaa, etta yhta monta naista kuin miestakin on kertausharjoituksissa. Tai ainakin se 40 % kiintio.

Anonyymi kirjoitti...

Onko Tinderin käyttö ja seksiviestit pettämistä? Naiset ja miehet eri linjoilla

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimustulokset yllättivät: Tällainen nainen on tehokkain työssään

Anonyymi kirjoitti...

Näistä asioista naisia arvostellaan – miehiä ei

Kysely selvitti: 10 yleisintä syytä, miksi parit ovat onnettomissa avioliitoissa

Anonyymi kirjoitti...

Mies, mietitkö vähän erilaista joululahjaa naiselle? Näistä hän pitää!

Anonyymi kirjoitti...

Näin moni antaisi pettämisen anteeksi - Pettäjä: "Tiesin mitä tein"

Kari Hurtta kirjoitti...

! "Esitin naistenmiestä, mutta poikuuteni menetin 27-vuotiaana"

No, taisin mainita että minulla oli eka kerta™ 28-vuotiaana.

Kommenteissa Honey Babe kirjoitti:
Kun oikein kovasti esittää naistenmiestä, niin siinä voi käydä sitten niin, että pääsee läheisempiin väleihin naisten kanssa vasta 27-vuotiaana.

En ole esittänyt naistenmiestä, joten Honey Baben esittämä syy ei kuulosta kovinkaan vakuuttavalta.

Todista ettet ole robotti

Anonyymi kirjoitti...

Ekonomiliiton hutkija sanoo .... Blogi US Pauli Sumanen 16.12.2014

Anonyymi kirjoitti...

Aika päästää irti: Merkit, jotka paljastavat parisuhteesi olevan ohitse

Anonyymi kirjoitti...

Isänpäiväliputus: Räsänen lyttää tasa-arvoargumentin

Räsänen tyrmäsi: Isänpäivästä ei tule virallista liputuspäivää

Kansanedustaja Reijo Tossavaisen (ps) mielestä isänpäivä olisi muutettava viralliseksi liputuspäiväksi äitienpäivän tapaan.

Tossavainen perustelee esitystään miesten ja naisten tasa-arvoisella kohtelulla, kun nykyään eri yhteyksissä jatkuvasti peräänkuulutetaan tasa-arvoisuutta.

Hänen mielestään yksi konkreettinen ja helposti toteutettavissa oleva teko tasa-arvoisuuden parantamiseksi olisi isänpäivän muuttaminen viralliseksi liputuspäiväksi. Se lisäisi Tossavaisen mielestä yhdenvertaisuutta ja sillä olisi "muutoinkin positiivinen vaikutus".

Anonyymi kirjoitti...

Toivoisin hieman vähemmän click-n-bait linkkejä joissa ei ole mitään mies- tai naisasioihin liittyvää parin sanan lisäksi. Toki huonolaatuisten linkkien lähteet oppii tunnistamaan, mutta silti pelkkä sanaston yhteensopivuus ei kerro välttämättä edes kulttuuristamme tai tiedotusvälineistämme.