perjantaina, maaliskuuta 13, 2015

Sukupuolinäkökulman valtavirtaistaminen kunnissa

Sukupuolinäkökulman valtavirtaistaminen kunnissa – uusi tutkimus

Tasa-arvo kuumentaa tunteita tasa-arvon mallimaassa

Määräaikaiset ja osa-aikaiset työt ovat naisten riesa - "nuoret miehet hyötyvät"

Miksi Suomessa ei ole feminististä puoluetta?

198 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi hemmetti! Mies on ottanut - Aihe vapaa - Keskustelu - Vauva

Muuten mukavalla miehellä jättiperse - voi miksi??? - Aihe vapaa - Keskustelu - Vauva

Ylen tv-ohjelma siitä, miksi maahanmuuttajat raiskaavat niin paljon
https://youtube.com/watch?v=ujmA6VESBeg Mielipiteitä? Onko ohjelma rasismia? Siinä siis selitetään miten baariin yksin menevät naiset on lähtökohtaisesti huonoja naisia ym.

Anonyymi kirjoitti...

Vau.fi: Näissä asioissa miehesi muistuttaa vauvaa

Luulitko, että miehesi olisi yhtä järjestelmällinen ja puhtoinen kuin sinä itse? Ajattelit väärin. Lue lista kuudesta asiasta, joissa miehesi ja vauvasi ovat täysin samanlaisia.

Anonyymi kirjoitti...

Blogit Sarkomaa
Työelämän tasa-arvon suurin häpeätahra poistumassa?


Kokoomus otti risteilyviikonloppuna tärkeän askeleen tasa-arvon tiellä, kun pääministeri Stubb linjasi työlista-puheessaan tavoitteeksemme vanhemmuudesta työnantajille aiheutuvien kustannusten korvaamisen.

Malliksi esitämme ns. kertakorvausta äitien työnantajille. Kertakorvaus maksettaisiin äidin työnantajalle, mikäli äiti palaa saman työnantajan palvelukseen raskauden ja perhevapaiden jälkeen. Se korvaisi vaikeasti laskettavia kustannuksia, kuten sijaisten rekrytointi ja perehdyttäminen. Näitä kustannuksia on mahdoton määritellä tarkasti ja ne vaihtelevat tapauskohtaisesti.

Kokoomuksen ehdotuksessa ei ollut vielä linjattu summaa ja sitä onkin hyvä pohtia. Reilu ratkaisu olisi rahoittaa korvaus sairausvakuutusmaksuista. Vanhemmuuden kustannusten tasauksessa ei ole kyse uudesta kustannuksesta. Tällä hetkellä " vanhemmuuden viulut" maksetaan äitien työnantajien pussista. Työelämämme tasa- arvon suurimman häpeätahran ja yrittäjyyden jarrun, ns. äitiriskin, poistamiseksi kertakorvaus on oikea askel.

Anonyymi kirjoitti...

Minkälainen naisen peppu on miesten unelma? Tutkimus selvitti
Mitä suurempi kurvi vyötärön ja takapuolen välillä, sitä suuremman innon se miehessä herättää.


Peppu kiinnittää monen miehen huomion, mutta erityisen paljon ihailua saavat pyöreät ja ulkonevat peput - ainkin tuoreen tutkimuksen mukaan. Siinä kartoitettiin miesten tuntemaa vetoa takapuolia kohtaan. Tutkimuksen mukaan kyse ei ole vain silmänruuasta, vaan siitä, että aikojen alussa kurvikkaiden naisten kanssa terveiden jälkeläisten saaminen oli varmempaa.

Anonyymi kirjoitti...

Maailman suuririntaisin nainen vapautui deittimarkkinoille: "Tisujeni ei tarvitse olla yksin"
Kristy Love tahtoo löytää ihmisen, joka näkee hänessä muutakin kuin hänen valtavat rintansa.


Kristy Love, 36, on maailman suuririntaisin nainen. Hänen rintavarustuksensa painaa lähes 15 kiloa ja liivien koko on 48NN. Daily Star -lehti uutisoi, että Love on nyt saapunut deittimarkkinoille.

- Tisujeni ei tarvitse olla yksin. On aika etsiä niille mies. Minun on aika löytää rakkautta, Love kertoo.

Nainen pyörittää myös eräänlaista tissibisnestä. Hän nimittäin veloitaa reilu 1100 euroa miehiltä, jotka tahtovat tehdä tuttavuutta hänen massiivisen rintavarustuksensa kanssa.

Monet naiset ovat joskus sujauttaneet jotakin rintaliiveihinsä välttyäkseen kantamiselta. Love on tottunut rintaliivijemmari.

- Kannan siellä kaikkea; parfyymia, puhelinta, autonavaimia, ajokorttia. Sinne sopii kaikenlaista.

Anonyymi kirjoitti...

Seksisessio päättyi karmaisevalla tavalla – penis meni poikki

Bostonilainen mies joutui läpikäymään monen miehen pelkäämän painajaisen. Mies oli harrastanut seksiä naisen kanssa ja havahtunut omituiseen ääneen. Ääni oli tullut siitä, kun hänen peniksensä oli murtunut miehen työntäessä sitä vahingossa naisen vaginasta ohi.

42-vuotias Bostonilainen mies oli harrastanut naisen kanssa seksiä, ja osuessaan vahingossa vaginan ja peräaukon väliin lakanoiden alta oli kuulunut naksahdusta muistuttava ääni. Mies oli katsonut peiton alle ja huomannut erektionsa kadonneen. Penis oli veltostunut ja verta oli alkanut pulppuamaan peniksen kärjestä. Mies kiidätettiin nopeasti sairaalaan.

Mies leikattiin ja hän selvisi kivuliaasta koettelemuksesta ilman vakavia seurauksia. Hän joutui Daily Mail -lehden mukaan käymään kolmen ja kuuden kuukauden jälkeen tarkastettavana. Tarkastuksissa todettiin kaiken olevan kunnossa ja mies säilytti kykynsä erektioon ilman, että peniksessä olisi havaittavissa käyristymistä tai muutakaan poikkeavaa tapahtuman seurauksena.

Anonyymi kirjoitti...

Maailman ensimmäinen penissiirto onnistui

Uutistoimisto AFP:n mukaan Etelä-Afrikassa on onnistuttu ensimmäistä kertaa tekemään penissiirto.

Kyseessä on lääkärien mukaan ensimmäinen kerta maailmassa, kun penis on siirretty toisesta ihmisestä toiseen onnistuneesti. Penissiirto tehtiin jo kolme kuukautta sitten, mutta asiasta kerrottiin vasta nyt.

Operaatio tehtiin eteläafrikkalaisessa Stellenboschin yliopistossa.

Anonyymi kirjoitti...

Miesten ja naisten mustasukkaisuudessa yllättävä ero

Tuntuuko sinusta joskus siltä, että puolisosi ei ymmärrä mustasukkaisuuttasi? Tai tarkemmin: sen syytä.

Se voi johtua siitä, että syytä mustasukkaisuuteen ei yksinkertaisesti ole. Mutta voi se johtua siitäkin, että naiset ja miehet tuntevat mustasukkaisuutta eri asioista.

Selvittääkseen, onko mustasukkaisuudessa todella eroja sukupuolten välillä, David Frederick Chapmanin yliopistosta ja Melissa Fales UCLA:sta keräsivät tietoja 64 000:lta 18–65-vuotiaalta mieheltä ja naiselta. Kyselyyn vastasi niin hetero-, homo- kuin biseksuaalejakin.

Osallistujilta kysyttiin, pahastuisivatko he enemmän siitä, että heidän kumppaninsa harrastaisi seksiä jonkun toisen kanssa, mutta ei rakastuisi tähän, vai siitä, että heidän kumppaninsa rakastuisi johonkin toiseen, mutta ei harrastaisi seksiä tämän kanssa.

Tulokset paljastivat, että heteromiehillä on asiasta aivan oma, muista poikkeava näkemyksensä. Yli puolta heteromiehistä ahdisti enemmän ajatus kumppanista harrastamassa seksiä toisen ihmisen kanssa kuin ajatus siitä, että kumppani rakastuisi johonkin toiseen.

Siinä missä heteromiehistä 54:ää prosenttia ahdisti pettämisseksi, heteronaisista samaa mieltä oli 35 prosenttia, homomiehistä 32 prosenttia, lesboista 34 prosenttia, biseksuaaleista miehistä 30 prosenttia ja biseksuaaleista naisista 27 prosenttia.

Tutkijoiden mukaan ero selittyy osaltaan evoluutiolla: ennen DNA-testejä mies ei voinut mitenkään varmistaa isyyttään. Jos hänen puolisonsa siis harrasti seksiä muiden kanssa, saattoi olla, että mies päätyi kasvattamaan toisen miehen lapsia. Naisille puolestaan juuri sitoutuminen oli merkittävää: kumppaniinsa rakastunut mies epätodennäköisemmin hylkäisi perheensä.

Evoluution lisäksi tutkijat etsivät selitystä myös nykyelämän vaatimuksista. Heidän mukaansa seksuaalisesta kyvykkyydestä on tullut heteromiehille yhä tärkeämpi miehisyyden mitta. Siksi puolison seksisuhde voi saada miehen kokemaan itsensä riittämättömäksi ja nakertaa itseluottamusta.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: mies ei syty naissoturista

Naiset, laskekaa aseenne! Evoluutio kiusaa meitä jälleen.

Joo joo, karski, sodan nähnyt sankarimies herättää naisessa välittömän kiinnostuksen. Kuumaa on, sen todistaa nyt uusi, Evolution and Human Behaviourissa julkaistu tutkimuskin.

Samassa tutkimuksessa selvitettiin jotakin hieman kiinnostavampaakin: miten miehet suhtautuvat, kun sotasankari onkin nainen?

Mikäli tutkimustulokseen voi luottaa, esimerkiksi sellaiset naissankarit kuin Jennifer Lawrencen Nälkäpeli-sarjassa näyttelemä Katniss Everdeen tai vaikkapa Ranskan kansallissankari Jeanne d’Arc – plaah, plaah ja plaah. Naiset ihailevat, mutta mies ei syty.

Mies haluaa mieluummin naisen, joka hieman kärjistettynä osaa vaikkapa pitää kodin siistinä ja tehdä hyvää pannaria. Ei niillä puolustautumistaidoilla niin väliä.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Mieshormonia pitää käyttää, jotta se ei hiivu pois

Vähäinen seksi voi aiheuttaa testosteronin laskua, väittää tuore tutkimus.
Heikko testosteronitaso yhdistetään usein matalaan libidoon. Uusi australialaistutkimus väittää nyt, että asia onkin toisinpäin – heikenneet halut vähentävät testosteronia.

AskMen kertoo tutkimuksesta, jossa Sydneyn yliopiston tutkijaryhmä seurasi kahden vuoden ajan 1705:tä päälle 70-vuotiasta miestä. Miehiä haastateltiin ja samalla heidän hormonitasojaan mitattiin.

– Näyttää siltä, että vanhemmilla miehillä hiljentynyt seksielämä on testosteronin vähentymisen syy eikä seuraus, tutkimuksen luoja Benjumin Hsu kertoo.

Alallaan laajan tutkimuksen tulokset esiteltiin ENDO 2015 -konferenssissa San Diegossa. Hsu kuitenkin lisää, että jatkotutkimuksia on tehtävä vielä paljon, jotta vaikutuksista ja seurauksista voidaan olla varmoja.

Anonyymi kirjoitti...

Kaksi tv:n deittiohjelmaa käynyt sinkku: ”Enää en lähtisi mukaan”

TOSI-TV   Erilaiset deittirealityt lisäävät suosiotaan ja hakijoita riittää. Mutta mikä saa ihmisen hakemaan kumppania telkkarista?

Ensitreffit Alttarilla, Temptation Island, Maajussille Morsian, Sinkkulaiva, Aatami etsii Eevaa, Sinkkuäidille Sulhanen, Unelmien Poikamies.

Deittailuun, parinhakuun ja ihmissuhteisiin liittyviä tosi-tv -ohjelmia on viime vuosina ollut valtaisa määrä. Kuitenkin jokaiseen ohjelmaan löytyy satoja hakijoita, jotka ovat valmiit tuomaan yksityiselämäänsä satojen tuhansien katsojien eteen.

Yksi tällaisista ihmisistä oli Ana Vasquez , joka nähtiin Sinkkuäidille Sulhanen -sarjan toisella kaudella sekä Unelmien Poikamiehessä.

– Päädyin Sinkkuäidille sulhanen -ohjelmaan osallistuttuani Unelmien poikamies -ohjelmaan. Olin sinkku ja ajatus kumppanin löytämisestä TV:n kautta kuulosti kiehtovalta. Lähdin mukaan avoimin mielin ja todella ajattelin, että mahdollisesti voisin tavata itselleni miehen. Näin ei kuitenkaan käynyt, nainen kertoo.

Vaikka miestä ei tuolloin löytynyt, Vasquez koki ohjelman hyvänä kokemuksena. Häntä ei häirinnyt se, että ihmiset näkivät hänen yksityisasioitaan.

– Mielestäni avasin omaa elämääni jonkin verran, mutta paljon jäi näyttämättäkin. En tuntenut, että olisin avannut kaikkea yksityiselämääni julkisesti. Eikä tunnin kestävässä ohjelmassa ehdi näyttää kuin pintaraapaisun asioista.

– Sain paljon positiivista palautetta ihmisiltä jotka tulivat minulle puhumaan esimerkiksi kadulla ja FB-kautta. Negatiivista palautetta en saanut keneltäkään kasvotusten, ainoastaan anonyymisti ihmisiltä, jotka kirjoittelivat kaikkea rumaa netin keskustelupalstoilla. Noin vuosi ohjelman jälkeen elämässäni tapahtui ikäviä asioita, joista tietysti kaikki lööppilehdet kirjoittivat. Mutta se joka leikkiin lähtee niin sen kestäköön.

Anonyymi kirjoitti...

Aktiivinen seksielämä pitää aivot kunnossa
Tutkijat seurasivat 2000 paria ja heidän aivotoimintaansa.


Seksin harrastaminen kannattaa. Se on tiedetty jo vuosien ajan, mutta jälleen on saatu uutta tieto sen hyödyistä. Hollantilastutkijoiden mukaan aktiivinen seksielämä auttaa nimittäin pitämään aivot aktiivisina.

Tutkijat seurasivat 2000 pariskuntaa. He huomasivat, että niillä ihmisillä, jotka harrastivat paljon seksiä, oli nopeammat aivot. 60-70-vuotiaiden ryhmässä huomattiin, että säännöllinen seksi lisää aivojen nopeutta, älykkyyttä sekä parantaa muistia. Tutkijat ovat myös löytäneet todisteita siitä, että edellä mainitut seikat pätevät myös nuoremmilla.

Jälleen siis hyvä syy pitää seksielämän liekkiä yllä.

Anonyymi kirjoitti...

Sulhanen ei tiennyt paljonko on 15+6, morsian jätti alttarille

Sulhasen heikko matikkapää suivaannutti morsianta niin, että tämä marssi ulos kesken häiden Intiassa.
Uttar Pradeshin osavaltiossa sijaitsevan Rasoolabadin kylän poliisi kertoi BBC Hindille, että eräs Mohar Singh oli järjestänyt Lovely-tyttärensä naimisiin Ram Baran -nimisen sulhasen kanssa.

Poliisin mukaan morsian oli kysynyt ennen vihkimistä sulhaseltaan kuinka paljon on 15+6. Kun sulhanen vastasi ”17”, niin morsian ilmoitti, että häät on peruutettu.

– Juuri ennen hääseremoniaa Lovely sai tietoonsa, että Ram Baran ei ole käynyt kouluja ja hän kieltäytyi menemästä naimisiin miehen kanssa, poliisi kertoo.

Mohar Singh valitti uutistoimisto AP:lle, että ”sulhasen perhe oli pitänyt heiltä salassa tämän huonon koulutuksen”.

– Jopa ekaluokkalainen olisi osannut vastata laskukysymykseen, Singh huomautti.

Sulhasen suku yritti vielä suostutella morsianta muuttamaan mielensä, mutta hän kieltäytyi sanoen sulhasen olevan kouluttamaton. Paikallinen poliisi joutui sukujen hääriidan välittäjäksi, ja onnistuikin neuvotella molemmat palauttamaan ennakkoon annetut myötäjäiset toisilleen.

Useat naimakaupoista Intiassa on ennakkoon sovittu sukujen kesken. Onkin yleistä, että sulhanen ja morsian vihitään ilman, että he eivät edes ole viettäneet aikaa kahdestaan.

Helmikuussa niin ikään Uttar Pradeshin maakunnassa morsian marssi pois alttarilta, kun tämän sulhanen pyörtyi kesken vihkiäisten.

Sulhanen sairasti epilepsiaa ja oli salannut sen morsiameltaan ja tämän suvulta. Suuttunut morsian meni naimisiin saman tien yhden häävieraansa kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Yhdyntäkivut pilaavat muuten mahtavan seksin, mitä tehdä?

Olen elämäni aikana harrastanut paljon seksiä, niin hyvää kuin huonoakin. Olen ihmetellyt vaivaani jo pidempään, että kun mies laukeaa sisälleni ja ottaa peniksen pois sisältäni niin tunnen usein kipua.
En tunne esileikin tai seksin aikana, mutta laukeamisen ja peniksen pois ottamisen jälkeen kyllä. En tunne sitä aina, mutta usein. Kipu tuntuu vähän siltä, kuin olisi sisäpuolelta paikat tulessa tai joku tökkisi pienellä neulalla.

Sitä on todella hankala selittää, mutta törkeän epämukavalta se tuntuu. Joudun aina melkein juosta kylmään alapääsuihkuun ja silti keräilen itseäni noin puolesta tunnista tuntiin. Tämä rasittaa mieltä todella paljon, koska rakastan seksiä, mutta vihaan noita kipuja. Olen siis saattanut olla aivan kosteana esileikistä, mutta silti sattuu.

Nimimerkki: Tyttönen Helsingistä, nainen 23 vuotta

Anonyymi kirjoitti...

Seksikumppaneiden määrää kysyttiin pareilta – yllättävät reaktiot

Kaikilla aikuisilla ihmisillä on jonkin verran ihmissuhdehistoriaa, jota välttämättä uudelle tyttö- tai poikaystävälle ei ole tullut mieleen kertoa. Jonkun taakkana voi olla monet yhden illan kestävät suhteet, toisen pettäminen, vaikea ero tai kokemattomuus.

Uuden kumppanin kanssa haluaa olla paras mahdollinen itsensä eikä vanhojen asioiden tai suhteiden kaivelemiseen löydy hyvää syytä. Vanhojen suhteiden julkituomisella on nähty olevan sosiaalisessa kokeilussa arvoa ja nyt aiheesta on tehty video.

Pariskunnat laitettiin seisomaan kameran eteen ja heiltä kysyttiin oman kumppanin aikana, kuinka monen ihmisen kanssa he ovat harrastaneet seksiä ennen nykyistä parisuhdetta.

Parit yllättyivät kysymyksestä, eikä osa halunnut tietää kumppaninsa vastausta. Seksikumppaneiden määrä vaihteli aina neljästä jopa sataan asti. Parit pitivät keskustelua kiusallisena, koska he eivät haluaisi ajatella omaa kumppaniaan muiden kanssa tai miettiä, kuinka moni on saanut olla heidän kanssaan läheisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Oletko koskaan haaveillut kolmen kimpasta? Naiset vastaavat

MTV Lifestylen naisraati vastasi tällä kertaa seksiaiheiseen kysymykseen.

"Oletko koskaan halunnut tai unelmoinut kolmen kimpasta, jossa osanottajina olisit sinä ja kaksi miestä? Entä olisitko valmis kokeilemaan parinvaihtoa?" kysyy nimimerkki kokemus sekin olis.

Anonyymi kirjoitti...

Tämän verran seksiä kuuluu onnelliseen parisuhteeseen

Lauantaisin saunan jälkeen ei vain ole tarpeeksi.

Oletko joskus kuullut sanonnan ”ei se määrä, vaan se laatu”?

No, se joutaa romukoppaan.

Psykoterapeutti M. Gary Neuman kertoo Business Insiderin videolla tutkimuksestaan, jossa hän perehtyi 400 naisen seksielämään.

– Usko tai älä, seksin tyydyttävyydellä ei ollut väliä, vaan sillä, kuinka usein sitä oli, mies toteaa.

Naiset, jotka kertoivat olevansa onnettomia avioliitoissaan, harrastivat seksiä kolmesta neljään kertaan kuukaudessa. Onnelliset naiset sen sijaan lempivät peräti 11 kertaa kuukaudessa.

Kenties naiset ajattelivat, että heillä menee paremmin kuin muilla. Psykoterapeutin mukaan onnellisuus suhteessa johtaa siihen, että seksille myös tekee mieli raivata aikaa ja se tuntuu tärkeältä.

Vuonna 2007 toteutetun FINSEX-tutkimuksen mukaan suomalaismies on yhdynnässä keskimäärin 4,8 kertaa kuukaudessa, naisella seksikertoja on 4,3. Toivottavasti kaikki eivät sentään ole onnettomia!

Suomalaistilastoon verrattuna 11 kertaa, siis lähes kolmesti viikossa, kuulostaa aika paljolta. Keskimääräinen kerran viikossa on monelle kuitenkin liian harvoin, sillä suomalaistutkimuksessa alle puolet miehistä ja naisista olivat tyytyväisiä seksikertojensa määrään.

Ei siis ihme, että pariterapeutit ja psykologit jaksavat aina muistuttaa seksin tärkeydestä. Ja mikäs siinä – jos seksielämä toimii, onpahan ainakin yksi asia vähemmän murehdittavaksi.

Anonyymi kirjoitti...

21-vuotiaalle amputoidulle miehelle tehtiin maailman ensimmäinen peniksensiirto - Tiedeuutiset - Ilta-Sanomat

...
Siirto suoritettiin nuorelle miehelle, jonka oma penis oli jouduttu amputoimaan epäonnistuneen ympärileikkausrituaalin seurauksena.

Yhdeksän tuntia kestänyt siirto-operaatio tehtiin joulukuussa osana tutkimusprojektia Tygerbergin sairaalassa Kapkaupungissa. Tarkoituksena on tuoda apua mm. miehille, jotka menettävät peniksensä rituaaliympärileikkauksissa Etelä-Afrikassa.
...

Anonyymi kirjoitti...

Oletko koskaan pelännyt, että nainen pyrkisi sinulta salaa raskaaksi? Miehet vastaavat

”Oletko koskaan pelännyt, että nainen pyrkisi salaa raskaaksi avullasi?” kysyy nimimerkki T.

Anonyymi kirjoitti...

Onko normaalia, että vagina on ryppyinen? Asiantuntija vastaa
Monet naiset huolestuvat tutkiessaan alapäätään. Miksi ihmeessä se on ruttuinen?


Gynekologian professori Mary Jane Minkin kertoo, että rypyt vaginassa ovat luonnollisia ja niitä on kaikilla. Minkinin mukaan olisi outoa, jos ryppyjä ei ole. Rypyillä on myös oma tarkoituksensa.

- Rypyt ovat merkki joustavuudesta, ja kaikki haluavat, että vagina voi venyä ja laajeta, sillä se johtaa parempaan seksiin, Minkin kertoo Prevention-lehdelle.

Kuten kasvojen rypyt, vaginankin rypyt ovat erilaiset jokaisella naisella, riippuen elämäntyylistä, iästä ja geeneistä. Gynekologian professori Lynette J. Margesson ei suosittele, että vaginaryppyjä alettaisiin silottaa erilaisilla voiteilla, sillä ne voivat vain kuivattaa ja ärsyttää herkkää ihoa.

Anonyymi kirjoitti...

Tänään vietetään Steak & Blowjob -päivää – Näillä vinkeillä onnistut täydellisesti

Tänään vietetään Steak & Blowjob -päivää, joka on ikään kuin miestenpäivä.

Ystävänpäivä ja naistenpäivä ovat päiviä, jolloin lähinnä miehet muistavat naisia. Ystävänpäivää on vietetty Suomessa 1980-luvulta lähtien. Vuodesta 1996 se on ollut virallisesti jo kalenterissakin.

Nyt, kun elämme tasa-arvon aikoja, on ystävänpäivälle miehinen vastakohta. Englanniksi se on Steak and Blowjob day eli pihvi- ja suihinottopäivä. Käytännössä tämä tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan sitä, että nainen haluaa paistaa miehelle pihvin ja ottaa häneltä suihin. Laitoimme oheen kaksi videota, joista saa vähän ajatusta, miten homma menee.

Anonyymi kirjoitti...

Kansainvälistä suihinottopäivää vietään tänään – tässä seuraukset?

Maailmalla on kehitetty virallisten teemapäivien lisäksi huomattava määrä erilaisia hieman kieli poskessa vietettäviä ”juhlapäiviä”. Kerroimme aiemmin perusteellisten ohjeiden kera kuinka tänään lauantaina vietetään ihmisten intiimiin kanssakäymiseen liittyvää teemapäivää.

Kyseessä on kansainvälinen suihinottopäivä. Antoisan ihmissuhteen ja virikkeellisen seksielämän huoltaminen tulisi olla jokapäiväistä puuhaa, johon pitää todella panostaa. Intiimi kanssakäyminen on luonnollinen osa tätä huolenpitoa, ja sellainen on tärkeää myös naisen ollessa raskaana. Viime vuonna kerroimme kuinka amerikkalaisen yliopiston tutkijoiden mukaan suuseksi helpottaa raskaana olevien naisten aamupahoinvointia, sillä siemennesteen nauttiminen suun kautta voi vähentää raskauden aiheuttamia sivuoireita.

Naisen nautinnon varmistamisessa mies voi turvautua niin ikään suuseksiin. Mikäli mies esimerkiksi ejakuloi suhteellisen nopeasti petileikeissä, voi hän kompensoida heikkoutta loistavalla suuseksillä. Pahimmassa tapauksessa tulos voi kuitenkin olla varsin karu, mikäli mies lopettaa antamansa suuseksin naisen mielestä liian aikaisin. Maailman tunnetuin suuseksin harrastaja lienee Monica Lewinsky, joka puuhasteli aikoinaan presidentti Bill Clintonin kanssa. Nykyisin Lewinskyllä ei mene enää aivan yhtä hyvin.

Anonyymi kirjoitti...

Mies, makea jälkiruoka treffeillä saattaa parantaa flaksia

Naisethan tunnetusti rakastavat jälkiruokia, mutta niillä voi olla ensitreffeihin muitakin positiivisia vaikutuksia, selviää Men's Health -lehden uutisesta.

Amerikkalaisessa Purduen yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan naiset saattavat olla helpommin vieteltävissä makean jälkiruoan jälkeen. Testissä makeaa juomaa saaneet naiset innostuivat treffeille lähdöstä ja mahdollisesta intiimistä kanssakäymisestä treffikumppanin kanssa helpommin kuin vettä juoneet. Vastaava tulos on saatu myös testissä, jossa on osa tutkittavista on saanut makeita keksejä.

Tutkijat arvioivat, että taustalla voi olla aivojen oppiminen: makea voi aivoissa yhdistyä romanttisiin ajatuksiin. Saman arvellaan toimivan toisinkin päin: rakkauteen liittyvät ajatukset saavat ihmiset kaipaamaan makeaa syötävää.

Anonyymi kirjoitti...

Toimiiko Tinderissä parhaiten luonnollinen Anu, rintava Ellu vai nörtti-Veera? Suomalaisnainen testasi ja yllättyi

Turkulainen Säde kuuli monesta suunnasta, minkälaisia kuvia Tinderissä ei missään nimessä saisi olla.
Pin the Fuck Ups-blogia pitävä Säde ei ole itse käyttänyt Tinderiä aiemmin.

– Olen ollut jo kymmenen vuotta parisuhteessa, Miss Ruki Ver -nimellä bloggaava Säde kertoo Ilta-Sanomille.

Sinkkukavereiden keskuudessa sovellus on kuitenkin aiheuttanut melkoista kuhinaa. Säde on kuullut useita eri vinkkejä siitä, että mitä ehdottomasti ei saa laittaa Tinder-kuvaansa näkyville.

Anonyymi kirjoitti...

Onko teillä jo yhdenvertaisuussuunnitelma

Tämän vuoden alussa tuli voimaan uusi yhdenvertaisuuslaki. Laki parantaa syrjityksi tulleiden oikeussuojaa ja laajentaa työnantajien velvollisuutta edistää yhdenvertaisuutta. Lain tarkoituksena on suojella syrjinnältä vammaisuudesta, etnisestä taustasta, sukupuolesta tai sukupuoli-identiteetistä johtuvista syistä. Syrjinnäksi luetaan myös häirintä.

Työnantajille lainmuutos tarkoittaa, että kaikkien yli 30 henkilöä työllistävien yritysten on tehtävä yhdenvertaisuussuunnitelma. Suunnitelman voi tehdä omana itsenäisenä suunnitelmanaan tai osana jotakin muuta yhteistoimintalaeissa säädettyä suunnitelmaa, kuten tasa-arvosuunnitelmaa.

Suunnitelma pitää olla valmiina vuoden 2017 alussa.

Anonyymi kirjoitti...

Kristy tienaa 1200 euroa päivässä likistämällä miehiä NN-kupin rinnoillan

Atlantalaisnainen häpesi ennen vartaloaan. Nyt hän rakastaa sitä.
Atlantassa asuva Kristy Loveei ole aivan kuin kuka tahansa nainen. Kristylla on nimittäin valtavat rinnat, joita hän ennen häpesi. Nykyisin hän on oppinut nauttimaan muodoistaan, ja tienaakin niillä elantonsa. Miehet maksavat Kristylle, että tämä muun muassa lyö heitä rinnoillan tai tukahduttaa heidät rintojensa väliin.

Lukuisat amerikkalaismediat ovat uutisoineet Kristyn uskomattimasta tarinasta sen jälkeen, kun hän tuli julkisuuteen uuden ”ammattinsa” kanssa Barcroft Median haastattelussa. Kristy nähtiin myös amerikkalaisenTLC-kanavan haastattelussa.

Kristyn rinnat ovat yhdysvaltalaista kokoa 48NN. Mitta on niin kookas, ettei sille varsinaisesti löydy vastinetta eurooppalaisista kupeista, joiden koot loppuvat yleensä K-kuppiin. Ympärysmitassa amerikkalainen 48 kääntyisi eurooppalaiseen ympärysmittaan 125.

Kari Hurtta kirjoitti...

vau.fi: Ei näytä omalta" – teetti isyystestin salaa

Anonyymi kirjoitti...

Tuskin olisi tullut näin pitkää ja ehdotonta tuomiota, jos olisi nainen ollut kaappaajana:

Mies sieppasi tyttärensä Espanjaan - sai kaksi vuotta vankeutta

Anonyymi kirjoitti...

Tunnettu suomalainen naislaulaja: Inttiin!

Vallassa oleva tangokuningatar Maria Tyyster aikoo mennä armeijaan.

Itse asiassa kerta ei olisi ensimmäinen. Tarkkaan ottaen hän aikoo siis suorittaa loput kesken jääneestä asepalveluksesta, kun kiireet helpottavat.

-Harmitti aivan hirveästi, se oli ihan kamalaa, Maria kertoilee Hymyn haastattelussa tunnelmista, kun lääkäri totesi jäätävät sanansa: hänen oli keskeytettävä asepalvelu.

Vuonna 2013 Maria aloitti armeijan, mutta 13 kuukauden loppuvaiheessa hän sai sääreensä rasitusmurtuman. Kipu alkoi aliupseerikoulussa Lahdessa, mutta murtuma todettiin vasta myöhemmin reserviupseerikoulussa.

Anonyymi kirjoitti...

Tilkkutyö on naisten laji: "Yhdistyksessä on 1600 naista ja yksi mies"

Tilkkutöiden tekemisen kulttuuri on säilynyt kauniimman sukupuolen hyppysissä. Raija Lehtorinne antaa yhdistyksen naisvaltaisuudesta huolimatta tunnustusta myös miehille.

– Tilkkuyhdistykseen kuuluu yksi mies ja 1600 naista, mutta monen tilkkuilijan apuna on mies. Miehet leikkaavat kankaat ja siirtelevät tavaroita paikasta toiseen eli kyllä hekin osallistuvat tavallaan.

Raumalla tillkkupäiville miehiä houkutellaan ilmaisella sisäänpääsyllä.

Anonyymi kirjoitti...

Vaaniiko trendimiehen naamassa vaara? Parrakasta kannattaa pussata varoen

Anonyymi kirjoitti...

Perinnönjako ja avioero – miten teen ne oikein?

Naisasialiitto Unionin naisille tarjoamasta maksuttomasta juristipäivystyksestä kysytään yleisimmin neuvoa avio- tai avoliittoon tai eroon liittyviin juridisiin kysymyksiin. Kysyjiä askarruttavat esimerkiksi huoltajuuskysymykset tai omaisuuden jako erotilanteessa, kertoo Unionin pääsihteeri Milla Pyykkönen.

– Monesti omaisuuden jako on riidatonta. Meiltä kysytään vain neuvoa, teenkö osituspaperin juridisesti oikein.

Kysymykset kumpuavat arkielämän tilanteista. Asiakkaat kaipaavat apua esimerkiksi omaisuuteen ja asumiseen liittyviin juridisiin ongelmiin. Juristipäivystyksestä tiedustellaan jonkin verran myös maahanmuuttajien lupa-asioita.

Unionin juristipäivystys auttoi viime vuonna lähes 200 henkilöä. Pyykkösen mukaan asiakaskunta vaihtelee parikymppisistä kahdeksankymppisiin, mutta pääsääntöisesti asiakkaat ovat työikäisiä ja työelämässä olevia naisia.

Anonyymi kirjoitti...

Näkyykö talouskasvun kiihtyminen jo horisontissa ja mitä se tarkoittaa? Blogi US Pauli Sumanen 14.3.2015

Anonyymi kirjoitti...

Tämä nolottaa kaupassa eniten: ”Mieheni näytti minulle ahteriaan hyllyjen välissä!”

Anonyymi kirjoitti...

9.3. Johanna Tukiainen ja Minna Turunen kimppaan!? - Kotimaiset julkkisjuorut - Suomi24 Keskustelut

Ile kirjoitti...

Jo aiemmin täällä pariin kertaan linkitetyssä peniksensiirtouutisessa olennaisin tieto lienee maininta siitä, kuinka " Taitamaton ympärileikkaus vie peniksen 250:ltä vuodessa ".

Onneksi tuo poikien ympärileikkaus on ihan ok ihmisoikeusnäkökulmasta.

Anonyymi kirjoitti...

IHME!

Ilmapölytteisiä gangstoja!


https://www.youtube.com/watch?v=Hjt-KkHoi2Y

Anonyymi kirjoitti...

Naiset pettävät nyt kuin miehet - Ihmissuhteet - Elämä - Helsingin Sanomat

Hoivamyytti murenee - nainen nujakoi ja lyö | Yle Uutiset | yle.fi

Suomalainen mies ei ole väkivaltainen - Kolumnit - Turun Sanomat

Törkeä perheväkivalta kohdistuu miehiin naisia useammin | Yle Uutiset | yle.fi

70-luvulla syntyneiden äidit - onko teillä muilla samanlaista? - Aihe vapaa - Keskustelu - Vauva

Nuorilla sepelvaltimotaudin oireita ja välilevyn pullistumaa – syynä liiallinen ruutuaika - Vapaa-aika - Meidän Perhe

Anonyymi kirjoitti...

Etsintäkuulutus leviää Facebookissa: ”Karjapuskurilla varustettu Toyota RAW4″ – Stara

Anonyymi kirjoitti...

Stripparipoliisi sai tuomion virka-aseen käytöstä esityksessä

Portugalilaispoliisi on tuomittu vajaan kahden vuoden ehdolliseen vankeusrangaistukseen virka-aseen käyttämisestä rekvisiittana striptease-esityksessään.

Anonyymi kirjoitti...

”Runkkaus seksi porno itsetyydytys…” – Millainen teksti juuttuu Googlen sensuuriin?

Kirjailija ja Helsingin Sanomien datajournalisti Esa Mäkinen kirjoittaa sanat ”pillu kyrpä seksi runkkaus seksi porno itsetyydytys”.

Mäkinen luo Googlen Docs-sovelluksella tiedoston, jossa nämä sanat toistuvat kymmeniä kertoja.

Litania ei kuvasta datajournalistin sielunmaisemaa.

Googlen kaltaista tulevaisuuden Celsius-yhtiötä kuvaavan romaanin Totuuskuutio (Otava) tekijä on äitynyt hävyttömäksi, koska hän haluaa kokeilla Googlen rajoja. Estääkö Google Docs härskejä ilmaisuja vilisevän tekstin jakamisen toisille Google Docsin käyttäjille?

Helmikuun lopulla helsinkiläinen seksiaiheisen Muistiinpanot-blogin pitäjä Melissa Mäntylä järkyttyi huomatessaan, että Google esti häntä jakamasta juuri julkaisemaansa blogitekstiä.

Digitoday.fi-verkkolehden uutisen mukaan Mäntylän asiakirja sai puolisen tuntia ilmestymisensä jälkeen merkinnän ”flagged as inappropriate”, jolloin hän ei voinut jakaa sitä kollegalleen.

Sopimattomaksi luokiteltu teksti käsitteli itsetyydytystä ja oli suorasukainen mutta kirjoittajan blogille tyypillinen.

Merkintä poistui muutaman päivän kuluttua ja jutun jakaminen oli taas mahdollista.

Google kuittasi tapahtuneen järjestelmävirheenä: ”aikuisaiheista” kirjoittaminen on Googlessa sallittu ja virallisen tiedon mukaan ainoastaan alastomuutta ja seksiä sisältävät kuvat ja videot on kielletty.

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Laukean todella helposti, miten saisin lykättyä ilotulitustani?

Olen 69v nainen ja pidän jonkinasteisena ongelmana, että laukean lähes heti, parin työnnön jälkeen ja joskus pelkästä hyväilystäkin.
Useampaa kertaa en saa syntymään sitten millään. Mieheni kunto kestää taas ihan tolkuttomasti, hän on muutaman vuoden minua nuorempi. Seksi kyllä meillä keskenään on ihanaa, mutta miten pääsisin siirtämään pitemmälle tätä ilotulitusta? Miestä kyllä tuppaa nämä harmisteluni hymyilyttämään

Nimimerkki: ei kahdesti laukeava, nainen 69 vuotta

Anonyymi kirjoitti...

Törmäsin Tinderissä ystäväni puolisoon – mitä teen? Asiantuntijalla yksiselitteinen näkemys

Deittisovellus Tinder ei ole ainoastaan sinkkujen leikkikenttä. Myös parisuhteelliset ovat löytäneet sen. Osa heistä pelaa Tinderiä kuin peliä, ehkä testaa omaa markkina-arvoaan. Toiset tutustuvat sovellukseen, josta kohistaan edelleen kaikkialla. Ja jotkut etsivät seuraa salaa puolisoltaan.

Tinderissä voi siis tulla vastaan tuttu, jonka tietää olevan parisuhteessa. Miten tilanteessa pitäisi toimia, jos tämän tutun puoliso vielä sattuu olemaan oma hyvä ystävä? Väestöliiton Parisuhdekeskuksen psykologilla Elina Nurmisella on yksiselitteinen vastaus kysymykseen: ole rehellinen, kerro.

– Ystävyys perustuu avoimuuteen ja luottamukseen. Kertomatta jättäminen on epärehellisyyttä. Ystävänä olet vastuussa ainoastaan ystävyyssuhteestanne, et ystäväsi parisuhteesta.

Nurmisen mukaan ystävä saa todennäköisesti joka tapauksessa tietää kumppaninsa olleen Tinderissä.

– Kun tieto oman puolison seuranhausta paljastuu, moni tuntee itsensä petetyksi ja loukkaantuneeksi. Mutta kun samassa paljastuu, että myös ystävä on salannut jotain, petetyksi tulemisen kokemus on kaksinkertainen. Ystävä saattaa ajatella, että hän ei voi luottaa enää kehenkään. Hän tuntee itsensä sekä puolisonsa että ystävänsä huijaamaksi. Luottamus ystävään särkyy tai ainakin haavoittuu.

Anonyymi kirjoitti...

Poika ihastui tyttöön liiankin kanssa – äiti käski pysymään erossa

Vanhempien voi olla vaikea suhtautua lastensa ensimmäisiin parisuhteisiin ja lapset muodostavatkin niitä monesti jo varhaisella iällä. Kerhosta lähtien pikkuiset saattavat keskenään leikkiä ajatuksella, että toinen on heidän tyttö- tai poikaystävänsä.

Nuoret saattavat olla välillä aggressiivisiakin lähestyessään toisiaan ja ihastumisen tunteet valtaavat teini-iässä koko mielen. Eräs poika on tulisesti ihastunut DoeEyes-kanavaa YouTubessa päivittävän naisen tyttäreen.

Tytär on sanonut pojalle monesti ei, mutta poika on jatkanut hänen lähestymistään ja hänen käytöksestään on tullut tyttären mielestä ahdistavaa ja häiritsevää. Niinpä äiti teki avoimen kirjeen pojalle ja samalla kaikille teini-ikäisille videotervehdyksen muodossa.

Äiti selittää videolla tilanteen, jossa toinen on ihastunut ja pyytää ihastuksensa kohdetta ulos treffeille. Riippuen ihastuksen kohteen vastauksesta äiti selventää, miten sen jälkeen tulisi toimia ja miten reagoida. Jos ihastuksen vastaus sattuu olemaan kielteinen sitäkin pitäisi kunnioittaa, vaikka se tuntuisikin aluksi pahalta.

Anonyymi kirjoitti...

Täällä haisee seksi –lemmenleikeillä on tunnistettava ominaistuoksunsa

Asiantuntija kertoo, mitä makuuhuoneen odööri paljastaa.

Varmaan jokainen tietää, mitä tapahtuu, kun astuu huoneeseen, jossa on hetkeä aiemmin lemmitty. Nenä sen paljastaa: ilmassa tuoksuu seksi!

Mikä siinä onkin, että myllättyjen lakanoiden ympärillä leijuu tietynlainen lemmenodööri, jota ei parhaalla yritykselläkään voi sekoittaa mihinkään muuhun tuoksuun?

Tohtori, kirjailija Sara Gottfriedin mukaan seksin ominaishaju syntyy siemennesteen, emättimen omien liukasteiden ja kahden kehon erittämän hien maagisesta yhdistelmästä.

Koska siemenneste on emäksistä ja vaginan eritteet puolestaan happamia, niiden sekoittuminen toisiinsa synnyttää tietynlaisen tunnistettavan tuoksun.

Gottfried kuitenkin huomauttaa, ettei seksin kuulu haista varsinaisesti pahalle.

Jos siis petipuuhien jälkeen törmää löyhkään tai esimerkiksi vahvasti kalatoriin viittaavaan tuoksuun, on kumpaisenkin syytä piipahtaa lääkärillä. Erilaiset tulehdukset tai sukupuolielinten happo-emästasapainon häiriöt saattavat aiheuttaa inhaa hajua myös makuuhuoneessa.

Anonyymi kirjoitti...

Feminismihän on rikollista:

Kiina suhtautuu feministeihin kuin rikollisiin - Kiina - Ulkomaat - Helsingin Sanomat

Kiitetään naistenpäivänä – Suomen miehiä - Kotimaan uutiset - Ilta-Sanomat

Johanna Tukiainen - Ajojahti (mä oon täysin syytön kaikkeen) Jsus mix - YouTube

Anonyymi kirjoitti...

Venäläiset kuvasivat pornoa Gizan pyramidilla – poliisitutkinta alkoi

Egyptin viranomaiset selvittävät kuumeisesti, miten joukko venäläisiä turisteja onnistui kuvaamaan aikuisviihdettä Gizan pyramidin ulkopuolella Egyptissä. Video levisi internetiin viime vuonna, mutta tapaus herätti laajempaa huomiota egyptiläisen sanomalehden julkaistua siitä kuvamateriaalia viime viikolla.

Kymmenenminuuttisella videolla tavataan raunioilla vieraileva nainen, joka valittaa nähtävyyksien tasosta. Nainen kommentoi Venäjälläkin olevan parempia matkakohteita, ja hän alkaa vilautella rintojaan kameralle. Lopuksi näyttelijätär harrastaa suuseksiä kameramiehen kanssa pyramidien ja sfinksin näkyessä taustalla.

Videolla esiintyvä nainen on tunnistettu 23-vuotiaaksi pornotähdeksi, joka tunnetaan nimellä Aurita. Näyttelijätär on jakanut videoita Porn Traveling, eli pornomatkustus -nimisellä sivustolla.

Egyptin viranomaiset tutkivat parhaillaan tapausta. Osa videosta on kuvattu turisteilta suljetulla alueella, ja New York Daily News -lehden mukaan paikalliset pitävät todennäköisenä että videon tekijät onnistuivat lahjomaan paikalla työskennelleet vartijat.

Anonyymi kirjoitti...

”Kohtelias, tyylikäs, itsevarma, seksikäs…” – Viron naiset ylistävät suomalaisia miehiä

Onko kevätaurinko saanut virolaisten naisten päät sekaisin, sillä Tallinnasta on mahdoton löytää enää naista, joka ei ylistäisi suomalaisia miehiä maasta taivaisiin?

Täällä Suomessahan elää vahvana sellainen mielikuva, että omanarvontuntoiset virottaret nyrpistävät nenäänsä uunoturhapuromaiselle suomipojalle, joka parhaimmillaankin tuoksuu vain viinalle ja hielle.

– He hehe, ei kai Suomen mies ole sen kummempi kuin muutkaan. Viron tunnetuin malli olisi tuskin valinnut itselleen suomalaista miestä, ellei hän olisi aivan erityisen komea, toteaa komeaan turkikseen sonnustautunut Regina Tallinnan Vapaudenaukiolla.

Hän viittaa Ly Jürgensoniin , joka avioitui jalkapallotähti Jari Litmasen kanssa ja on pyöräyttänyt tälle jo kaksi lasta.

– Tallinnan satamassa voi vielä nähdä humalaisia suomijuntteja, mutta muualla heitä ei näe. Mielestäni suomalainen mies pukeutuu hyvin ja on olemukseltaan kansainvälinen. Seksiä hänessä on aivan yhtä paljon kuin muunkin maalaisissa miehissä.

Anonyymi kirjoitti...

Onko hänestä kumppaniksi? Tästä sen tiedät

Ihana tyyppi kiikarissa? Tästä tiedät, onko hän parisuhdeainesta.

Makunsa kullakin, sanoisi moni. Jotain yhteistä hyvillä kumppaneilla kuitenkin on. Lifehack laati listan tunnusmerkeistä, joita kannattaa etsiä puolisotarjokkaista.

Anonyymi kirjoitti...

Voiko raju seksi olla vaarallista? Miehen petipaini päättyi huonosti

Seksin kuuluisi antaa nautintoa, eikä päätyä kärsimykseen. Yhdysvaltalainen mies pelästyi todenteolla, kun villien petileikkien aikana tapahtui odottamaton käänne.

Anonyymi kirjoitti...

Tätä luonteenpiirrettä kumppanissa arvostetaan

Rakkautta metsästävillä sinkuilla voi olla pitkäkin lista ominaisuuksia, jota kumppanilta halutaan: esimerkiksi yhteinen arvomaailma ja fyysinen viehätysvoima ovat tärkeitä kriteerejä. Tuoreen tutkimuksen mukaan on kuitenkin luonteenpiirre, jota parinvalinnassa arvostetaan enemmän kuin vaikkapa yhteistä uskontoa tai hyvää koulutusta. Tämä ominaisuus on leikkisyys.

American Journal of Play -julkaisussa ilmestyneen tuoreen tutkimuksen mukaan leikkisyys vetoaa niin naisiin kuin miehiinkin. Sveitsiläisen Zürichin yliopiston tutkijat päättivät testata yhdysvaltalaisprofessori Garry Chickin teoriaa, jonka mukaan leikkisyys viestii mahdollisen kumppanin positiivisista piirteistä, ja on sen vuoksi evoluution kannalta tärkeä luonteenpiirre.

Sveitsiläistutkijat testasivat asiaa tutkimuksessa, johon osallistui 320 18-44 -vuotiasta henkilö Saksasta, Sveitsistä ja Itävallasta. Heistä 62 oli sinkkuja ja 38 prosenttia parisuhteessa. Tutkijat selvittivät kyselylomakkeiden avulla sekä koehenkilöiden omaa leikkisyyttä että sitä, millaisia luonteenpiirteitä kumppanissa arvostettiin.

Kyselyn perusteella halutuimpia kumppanin luonteenpiirteitä ovat ystävällisyys, älykkyys, huumori sekä leikkisyys.

- Tämä luonteenpiirre vaikuttaa tärkeältä parinvalinnassa - ainakin tärkeämmältä kuin hänen loppututkintonsa, hyvät geeninsä tai uskonnollisuutensa, kuvailee tutkija Rene T. Proyer.

Anonyymi kirjoitti...

Näistä tiedät naisen olevan kiinnostunut sinusta

Anonyymi kirjoitti...

Puutarhainnostus iskenyt myös miehiin

Tuoreen tutkimuksen mukaan kaupungissa asuvat nuorehkot miehet ovat innostuneet kasvien kasvattamisesta. Yhä useammalle on tärkeää viljeltyjen tuotteiden puhtaus.

Anonyymi kirjoitti...

Naisen järkyttävä nettilöytö: Neljä miljoonaa ihmistä katseli häntä "maailman rumimpana"

Video oli otsikoitu sanoin "maailman rumin nainen" ja Velasquezin löytäessä sen video oli kerännyt jo neljä miljoonaa katselukertaa. Hänellä kesti hetki ymmärtää, että kahdeksan sekunnin videopätkällä esiintyi hän itse.

Hän kertoo menneensä sokkiin, mutta pahin oli vasta edessä. Seuraavaksi nuoren tytön silmät näkivät kommentit, joiden karmaiseva sisältö koukutti hänet lamaannuksen vallassa lukemaan joka ikisen sanan.

- Miksi hänen vanhempansa haluavat pitää hänet?

- Tappakaa se polttamalla!

Suurin osa kommentoijista kehotti naista tappamaan itsensä. Yhden viestin mukaan naisen näkeminen johtaisi sokeutumiseen kadulla.

Hän oli videon nähdessään vasta 17-vuotias.

- Itkin monta yötä. Teini-ikäisenä uskoin elämäni olevan ohi. En pystynyt kertomaan asiasta kenellekään. En kertonut yhdellekään ystävälleni. Olin vain niin sokissa siitä, että sellaista oli tapahtunut, Velasquez muistelee.

Anonyymi kirjoitti...

HS selvitti puolueiden kannat perhevapaisiin: Kolme vastustaa isäkiintiöitä
Keskusta, Ps ja kristilliset vastustavat perhevapaiden kiintiöintiä isille


Useista puolueista löytyy tahtoa uudistaa vanhempainvapaajärjestelmä niin sanotun 6 + 6 + 6 -mallin mukaiseksi, selviää eduskuntapuolueiden puoluesihteereille tehdyssä kyselyssä.

Malli tarkoittaa sitä, että vanhempainvapaat voisi pitää kolmessa kuuden kuukauden jaksossa. Äidille olisi korvamerkitty yksi kuuden kuukauden jakso ja isälle toinen puolivuotisjakso. Kolmannen jakson jakamisesta perheet päättäisivät itse.

Pienemmistä puoleista Rkp, vasemmisto ja vihreät sanoivat kannattavansa 6 + 6 + 6 -mallia.

Suuremmista puolueista kokoomus ei ole lyönyt lukkoon kantaa kiintiöihin, mutta kokoomusnaiset kannattavat 6 + 6 + 6 -mallia. Myös Sdp tukee vapaiden kiintiöimistä, mutta mallia ei ole päätetty.

Keskusta, perussuomalaiset ja kristillisdemokraatit sen sijaan vastustavat perhevapaiden kiintiöimistä isille ja äideille.

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsissa 25, Suomessa alle 10 prosenttia – isien vanhempainvapaiden käytössä suuret erot
Suomalaisisät pitävät vanhempainvapaita saman verran kuin isät 20 vuotta sitten Ruotsissa


Ruotsissa isien vanhempainvapaiden käyttö oli Suomen lukemissa noin 20 vuotta sitten. Osuus alkoi kasvaa, kun molemmille vanhemmille kiintiöitiin ensin yksi kuukausi vanhempainvapaista 1995 ja myöhemmin vielä toinen. Nyt hallitus valmistelee lakiesitystä kolmannesta kiintiöidystä kuukaudesta.

Perhevapaat tasan jakavien osuus on noin kolminkertaistunut kymmenessä vuodessa, laskee Nikas Löfgen, Försäkringskassanin perhepoliittinen asiantuntija. Tasan jakamiseksi lasketaan jako 60–40 lapsen kahden ensimmäisen elinvuoden aikana ja näin toimii nykyisin noin 14 prosenttia ruotsalaispariskunnista.

Suomessakin isille on nykyisin varattu yli kahden kuukauden isyysvapaa. Eroja on silti asenteissa jo historiankin takia, Kelan johtava tutkija Anita Haataja arvioi.

"Ruotsissa isiin on pitkään luotettu lasten hoitajina toisin kuin Suomessa", hän sanoo.

Ruotsin 1974 säädetty laki lähti siitä, että vanhempainvapaa oli tarkoitettu molemmille vanhemmille. Suomessa isät saivat oikeudet vanhempainrahan jakamiseen ja isyysvapaaseen vain äidin suostumuksella vuoteen 1991 saakka.

Haataja uskoo, että eroa Ruotsiin selittää silti ennen muuta se, että ansioihin sidottu vanhempainrahakausi on Ruotsissa pidempi kuin Suomessa ja molemmille vanhemmille löytyy siksi helpommin aikaa.

Lisäksi Ruotsin malli joustaa paremmin, kun vanhempainvapaata voi siirrellä ja ottaa osittaisena helpommin kuin Suomessa. Vanhempainrahasta osan voi säästää lapsen syntymävuodesta riippuen kahdeksaan tai jopa kahteentoista ikävuoteen asti.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi avioeroa pitää odottaa puoli vuotta? – ”Harkinta-aika on tarpeeton”
On ongelma, että eroprosessia ei voi nopeuttaa, sanoo kokenut asianajaja.


Avioliiton purkaminen on yksinkertaista – ja yleistä. Joka vuosi lähes 14 000 liittoa päättyy eroon.

Erohakemuksen löytää internetistä, ja sen voi lähettää käräjäoikeuden kansliaan vaikka sähköpostissa. Tarvitsee vain täyttää henkilötiedot ja klikata rasti ruutuun: ”Pyydämme, että meidät tuomitaan avioeroon harkinta-ajan jälkeen.”

Eroa voi hakea yksinkin, eikä toinen osapuoli voi käytännössä siitä kieltäytyä. Siinä tapauksessa klikataan toista ruutua: ”Pyydän, että meidät tuomitaan…”

Harkinta-ajan jälkeen täytetään toinen samanlainen lomake, ja sitten käräjäoikeus tuomitsee parin avioeroon.

Mutta mihin tarvitaan harkinta-aika, puolen vuoden odottelu?

”Monet haluaisivat saada eron nopeammin”, sanoo asianajaja Eija Karimaa.

Karimaa on hoitanut avioeroja yli 30 vuotta. Hän on myös puheenjohtajana Asianajajaliiton perhe- ja perintöoikeuden asiantuntijaryhmässä.

Anonyymi kirjoitti...

Reserviläisliitto puolustaa yleistä asevelvollisuutta

Reserviläisliiton toiminnanjohtajan Olli Nybergin mielestä Suomen tulisi pitää kiinni yleisestä asevelvollisuudesta myös Naton jäsenenä, sillä se sitoo kansalaiset maanpuolustukseen ja pitää maanpuolustustahdon korkealla.

Nyberg muistuttaa myös, että koko Suomen puolustaminen ei olisi mahdollista miesmäärältään pienen palkka-armeijan turvin, ilman yleisen asevelvollisuuden mahdollistamaa reserviä.

Reserviläisliitolla ei ole kantaa Suomen Nato-jäsenyyteen, mutta Nyberg varoittaa lähtemästä monien Nato-maiden omaksumalle linjalle, jossa maanpuolustus on ulkoistettu sotilasliiton hoidettavaksi.

Historiantutkijan koulutuksen saanut Nyberg suhtautuu koulutustaustansa vuoksi epäillen liittokuntiin.

– Sotilasliitot ovat perinteisesti olleet vähän sellaisia, että tiukan paikan tullen kansallinen etu on mennyt yhteisten sitoumusten edelle.

Anonyymi kirjoitti...

Nato-jäsenyys ei pakottaisi Suomea luopumaan asevelvollisuudesta

Vaikka Suomi joskus liittyisikin sotilasliitto Natoon, eivät nämä varusmiesajan peruskokemukset olisi oitis vaarassa kadota, sillä Nato-jäsenyys ei välttämättä lopettaisi yleistä asevelvollisuutta Suomesta.

Nato-asiantuntijoiden mukaan sotilasliitto ei puutu millään lailla siihen, onko sen jäsenmaissa ammattiarmeija, yleinen asevelvollisuus vai jonkinlainen niiden välimuoto. Olennaista on, että maa hoitaa velvoitteensa.

– On jokaisen maan omassa päätösvallassa, miten se puolustuskykynsä järjestää, puolustusministeriön neuvotteleva virkamies Heidi Fransila sanoo.

Nato edellyttää, että jäsenmaat huolehtivat oman alueensa puolustuksesta ja kantavat kortensa kekoon sotilasliiton yhdessä päätetyissä operaatioissa.

– Naton näkökulmasta tärkeämpää on lopputulos kuin se keino, jolla siihen päästään, Maanpuolustuskorkeakoulun strategian laitoksen pääopettaja, majuri Tommi Lappalainen tiivistää.

Asevelvollisuus tuskin kokemassa renessanssia Euroopassa

Nato-maa Liettua herätti helmikuun lopulla huomiota ilmoittamalla, että se palaa rajattuun asevelvollisuuteen Venäjän aiheuttaman turvallisuusuhan takia.

Myös Natoon kuulumattomassa Ruotsissa keskustellaan parhaillaan vilkkaasti asevelvollisuuden palauttamisesta. Venäjän kanssa konfliktiin ajautunut Ukraina puolestaan ilmoitti yleisen asevelvollisuuden palauttamisesta jo viime vuonna.

Edellä mainituista esimerkeistä huolimatta Maanpuolustuskorkeakoulun strategian laitoksen pääopettaja, majuri Tommi Lappalainen ei usko, että asevelvollisuus olisi kokemassa laajaa renessanssia Euroopassa.

– Tätä asiaa pohditaan lähinnä vain maissa, jotka ovat geopoliittisen asemansa puolesta jonkinlaisia rajamaita. Saksassa, Hollannissa tai Belgiassa tällaista keskustelua ei käydä lainkaan, Lappalainen summaa.

Anonyymi kirjoitti...

Stripparit mukana Venäjän taloustalkoissa - laskivat liksojaan 10 prosentilla

Venäjällä eroottiset tanssijat ovat päättäneet leikata palkkaansa pelastaakseen maan talouden.
Strippareiden innoittajana on toiminut Venäjän presidentti Vladimir Putin, joka kertoi aiemmin tässä kuussa leikkaavansa omaa palkkaansa vuoden loppuun saakka.

Tanssijat ovat päättäneet kantaa oman kortensa kekoon taloustalkoissa ja laskevat liksojaan 10 prosentilla.

– Vladimir Putin on pienentänyt palkkaansa, ja me tuemme valtiota ja meidän täytyy tehdä samoin, Alexander-niminen tanssija kertoo Mirror-lehdelle.

Erään strippiklubin johtaja Dmitry Grigoriev kertoo venäläiselle Life Newsille, että suurin osa klubien asiakkaista tulee ulkomailta.

Venäjän talous on kurjistunut kovaa vauhtia Ukraina-pakotteiden ja öljyn hinnan laskun vuoksi.

Lähde: Mirror

Anonyymi kirjoitti...

Opiskelijat testasivat seksin myyntiä – 500 vastasi ilmoitukseen

Ruotsissa elokuva-alan opiskelijat kokeilivat, kuinka käy, kun laittaa ilmoituksen, jossa 18-vuotias kertoo tarjoavansa seksiä rahasta.

Viikon aikana noin 500 halukasta vastasi Anna My Novotnyn ja Ylvaa Johanssonin tekemään ilmoitukseen, vaikka seksin ostaminen on Ruotsissa laitonta.

Opiskelijat sopivat tapaamisen muutaman ilmoitukseen vastanneen miehen kanssa ja salakuvasivat tapaamiset. Yhdessä tapaamisessa tyttö kertoi olevansa vasta 17-vuotias lukiolainen. Tällä ei ollut ostajalle merkitystä.

Kokeilusta kertoi SVT.

Anonyymi kirjoitti...

Väitös: Poikien sosiaalinen hyvinvointi alaluokilla heikompaa kuin tyttöjen

Alaluokkalaisten poikien sosiaalinen hyvinvointi on heikompi kuin tyttöjen, käy ilmi kasvatustieteen maisteri Sirkka Räisänen-Ylitalon koulun sosiaalista hyvinvointia tarkastelevasta tuoreesta väitöstutkimuksesta.

Sirkka Räisänen-Ylitalo on tarkastellut väitöstutkimuksessaan 4.–9. luokkalaisten oppilaiden käsityksiä sosiaalisesta hyvinvoinnista neljässä lappilaisessa yhtenäiskoulussa. Hän määritteli sosiaalisen hyvinvoinnin osa-alueiksi koulun fyysiset olosuhteet, koulun toiminnan hallinnan, ihmissuhteet ja yhteishengen koulussa sekä koulukompetenssin.

Tutkimuksen mukaan tyytyväisyys ihmissuhteisiin koulussa ja kouluympäristön viihtyisyyteen ja toimivuuteen on yhteydessä kokemukseen koulunkäynnin sujumisesta. Räisänen-Ylitalo pitää huolestuttavana sitä seikkaa, että alaluokkalaisten poikien sosiaalinen hyvinvointi on heikompi kuin tyttöjen.

Sukupuolten väliset erot kuitenkin tasaantuvat suurelta osin mentäessä yläluokille.

Räisänen-Ylitalon tutkimus osoitti lisäksi muun muassa sen, että oppilaat kaipaavat koulukavereiltaan nykyistä enemmän tukea koulunkäynnin ongelma- ja kiusaamistilanteissa. Opettajilta oppilaat toivovat enemmän kannustusta ja arvostusta koulutyöskentelyyn sekä oppilaiden kuuntelua ja rohkaisemista ilmaisemaan mielipiteitään. Oppilaat haluaisivat lisäksi osallistua itseään koskevaan päätöksentekoon ja koulun kehittämiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Saako haluista ja tarpeista puhua?

– Seksuaalisuudesta puhuttaessa hihitellään, harmittelee naantalilainen työnohjaaja ja seksuaalineuvoja Sirpa Montonen.

Montonen on huolissaan hoiva-alan seksuaaliasioiden käytännöistä varsinkin erityisryhmien osalta. Montosen mielestä erityisryhmien asiakkailla, kuten vaikkapa vanhuksilla tai vammaisilla, pitäisi olla yhtäläiset seksuaaliset oikeudet kuin muullakin väestöllä.

– Hoivakentällä kyllä tunnistetaan, että seksuaalisuutta on, mutta tunnistetaanko asiakkaiden tarpeet ja miten niihin reagoidaan? kysyy Montonen.

Siksi hän haluaa levittää seksuaalisuuden ilosanomaa tai ainakin lisätä seksuaalitietoutta erilaisten hoiva- ja sosiaalialan organisaatioiden parissa.

– Hoiva-alalla työskentelevällä tai erityisryhmiin kuuluvan ihmisen omaisen oma seksuaalisuuskin saattaa olla hukassa. Silloin asiasta on vaikea puhua myös asiakkaiden kanssa, jotka ehkä tarvitsisivat apua asiassa, Montonen pohtii.

Anonyymi kirjoitti...

Miten voin olla varma, ettei erektiohäiriö iske uudessa suhteessa?

Olen kuusikymppinen mies. Jäin leskeksi viitisen vuotta sitten. Surin vaimoani, mutta nyt haluaisin löytää uuden naisen.

Minua vaivaa kuitenkin pelko siitä, että seksi ei onnistu. Ennen vaimoni sairastumista seksimme alkoi hiipua, koska minulla oli vaikeuksia saada erektiota. Masturboin silloin tällöin, ja penis toimii ihan hyvin. Silti minua pelottaa, että jos pääsisin kokeilemaan seksiä uuden naisen kanssa, hommasta ei tulisi mitään.

Miten voisin olla varma, ettei erektiohäiriö pilaa uutta suhdetta?

Anonyymi kirjoitti...

Umpisolmu aukenee: Ruotsi suostuu Assangen vaatimukseen

Wikileaksin perustaja ja Ruotsia Lontoossa pakoileva Julian Assange on saamassa vieraita Pohjolasta.

Assange on asunut vuosia Ecuadorin lähetystössä Lontoossa estääkseen joutumisensa Ruotsiin seksirikoskäräjiä varten. Pitkään on väännetty kättä siitä, voisivatko ruotsalaiset syyttäjät tulla lähetystöön jutun edistämiseksi.

Nyt syyttäjät ovat antaneet periksi, muun muassa The Guardian kertoo. Tutkimusta johtava Marianne Ny jätti perjantaina pyynnön Assangen lakimiehille vierailusta Lontoossa kuulustelua ja dna-näytteen ottamista varten. Jumitus oli ehtinyt jatkua jo melkein kolme vuotta.

Syyttäjät esittävät anomuksensa sekä Ison-Britannian että Ecuadorin hallitukselle. Puolustuksen mukaan Assange on ilahtunut anomuksesta, mutta ärsyyntynyt siitä, että siihen meni näin paljon aikaa.

Julian Assangen asuminen lähetystörakennuksessa ei ole ollut pelkkää ruusuilla tanssimista. Hänen on väitetty kärsineen sydän- ja keuhko-ongelmista. Hän on itsekin sanonut, että neljän seinän sisällä oleskelu ei ole hyväksi kenellekään.

Assange on kiistänyt syyllistyneensä seksirikoksiin. Hän pelkää Ruotsiin joutuessaan olevansa vapaata riistaa Yhdysvalloille, joka haluaa ottaa hänet kiinni johtuen arkaluontoisen materiaalin paljastuksista Wikileaksissa.

Anonyymi kirjoitti...

YLE, tuo julkinen palvelija, kertoo jälleen epätotuuksia Blogi US Pauli Sumanen 16.3.2015

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaistutkimus: Mitä enemmän nainen tekee kotitöitä, sitä vähemmän hän synnyttää lapsia
Vaikutus oli selvä pareilla, joissa molemmat kävivät töissä. Miesten tekemillä kotitöillä ei tutkimuksen mukaan ole merkitystä syntyvyyteen.


Paljon kotitöitä tekevä nainen synnyttää vähemmän lapsia, kuin nainen, joka käyttää kotitöihin vähemmän aikaansa, selviää Acta Sociologica -lehdessä julkaistusta suomalaistutkimuksesta.

Miesten tekemillä kotitöillä ei tutkimuksen mukaan ole merkitystä syntyvyyteen. Tutkimuksessa yhdistettiin Tilastokeskuksen ajankäyttötietoja vuodelta 1999 väestörekisteritietoihin. Lastenhankintaa seurattiin viiden vuoden ajan.

Tutkimuksen mukaan naisen tekemien kotitöiden määrän kasvu vähensi lapsettomien sekä yhden tai kahden lapsen perheiden lastenhankintaa. Vaikutus oli erityisen selvä pareilla, joissa molemmat kävivät töissä, tutkimuksesta selviää.

Tasa-arvoisuutta on pidetty eräänä tekijänä pohjoismaalaisten korkeaan syntyvyyteen, kun verrataan lapsilukuja muuhun Eurooppaan. Tuoreen tutkimuksen mukaan kotitöiden tasa-arvoistuminen ei näytä olevan suorassa yhteydessä lastenhankintaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä penisfestivaaleilla tapahtuu? Katso kuvat

Anonyymi kirjoitti...

http://www.ramzpaul.com/2015/03/dear-boy-who-likes-my-daughter-response.html

Anonyymi kirjoitti...

Poikaystävä pilaili sukupuolitaudilla – tyttöystävältä odottamaton vastaisku

Pilailua harrastava poikaystävä oli jälleen kerran päättänyt jekuttaa tyttöystäväänsä. Mies oli suunnitellut pilan, jossa hän antaisi tyttäystävänsä ymmärtää, että hän oli saanut sukupuolitaudin. Nuoren miehen ystävä oli lupautunut esittämään miehen lääkäriä.

Piilokamera kuvasi hetken, jolloin poikaystävän puhelin soi ja lääkäri kertoi, että hän oli saanut sukupuolitautitestien tulokset. Koska mies ei voinut puhua lääkärin kanssa tyttöystävänsä kuullen, aikoi hän palata asiaan myöhemmin.

Ennen puhelun päättymistä ”lääkäri” möläytti, että nuorukaisen olisi syytä käyttää kondomia harrastaessaan seksiä ja noudattaa varovaisuutta. Tyttöystävä kuuli lääkärin puheen ja tajusi sen tarkoittavan sitä, että miehen tulokset olivat olleet positiivisia.

Kauhistunut tyttöystävä kertoi poikaystävälleen, että sukupuolitauti oli todennäköisesti häneltä peräisin, sillä tyttö oli saanut kuulla, että hänellä oli tauti.

Yllättäen pilan asetelma oli kääntynyt päälaelleen, sillä poikaystävä sai tietää, että hänen kumppanillaan oli oikeasti sukupuolitauti. Lopuksi selvisi, että myös tyttöystävä oli pilaillut, sillä hän oli kyllästynyt miehen jatkuviin jekkuihin. Nainen oli etevällä tavalla kääntänyt miehen pilailut omaksi edukseen.

Anonyymi kirjoitti...

Vaimon uskottomuus paljastui TV-ohjelmassa

Yhdysvaltalainen Maury Show -keskusteluohjelma on puhuttanut ja kohahduttanut äskettäin esitetyllä jaksollaan. Vieraaksi oli kutsuttu valkoihoinen pariskunta, jolle oli yllättäen syntynyt tummaihoiset kaksoset.

Mies epäili vaimonsa pettäneen ja aavisteli, että hän ei ole kaksosten oikea isä. Vaimo vannoi, ettei hän ollut koskaan pettänyt miestään. Hänen mielestään siinä ei ollut mitään outoa, että heidän lapsensa olivat tummaihoisia, vaikka kummallakaan vanhemmista ei ollut tummaihoisia sukujuuria.

Vaimo kertoi televisio-ohjelmassa, että hänen aviomiehensä on lasten biologinen isä. Ohjelman juontaja Maury Povich oli saanut vanhemmilta luvan paljastaa DNA-testin tulokset televisiokatsojille. Tulokset vahvistivat aviomiehen epäilykset oikeiksi, eli hän ei ollut lasten isä.

Vaimo sai ohjelmassa hysteerisen itkukohtauksen ja väitti, että tulokset oli väärennettyjä ja ne eivät voineet pitää paikkaansa. Sen jälkeen nainen poistui lavalta itkemään sivummalle ja lopulta paljasti, että lasten oikea isä ei halua huolehtia hänestä ja lapsista. Uskomattoman pitkän ja erikoisen uskottomuusepäilyksen jälkeen aviomies sai kiistattomat todisteet. Vaimo oli jäänyt törkeästä tempustaan kiinni.

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsin "feministinen" ulkopolitiikka voi maksaa miljardeja

Ruotsi on saanut kiitosta "feministisestä" ulkopolitiikastaan ja ihmisoikeuksien puolustamisesta. Valittu linja voi kuitenkin maksaa Ruotsille miljardeja kruunuja menetettyinä vientituloina, arvioi uutistoimisto Bloomberg.

Anonyymi kirjoitti...

Onnettomien suhteiden opit – mitä huono parisuhde on opettanut rakkaudesta?

Epäonnistumisista opitaan ja joskus paras koulu käydään kantapään kautta. Sydänsuruista, pettymyksistä ja huonoista suhteista voi saada elämänohjeita, jotka kaikkien kannattaa painaa mieleensä.

Kyselimme tutuilta ja tuntemattomilta, mitä huonoista parisuhteista on jäänyt mieleen.

Anonyymi kirjoitti...

Seurusteletko herrasmiehen kanssa? Merkit, jotka paljastavat
Ihana mies ottaa naisen tunteet ja tarpeet huomioon tilanteessa kuin tilanteessa.


Herrasmies on sellainen, joka ottaa naisen tunteet huomioon ja on aina valmiina puhumaan omista tunteistaan. Sen lisäksi hän omaa hyvät käytöstavat. Jos siis mieheltäsi löytyy alla olevia piirteitä, olet löytänyt itsellesi todellisen herrasmiehen.

Aviomies kirjoitti...

Jos mies erehtyy puhumaan tunteistaan rehellisesti, niin suhde loppuu siihen.

Jos mies puhuu tunteistaan naisen toivomalla tavalla, mies ei ole rehellinen.

Anonyymi kirjoitti...

Millä puolueella eniten miesehdokkaita, missä levein naisrintama? – katso tästä
Ylen Vaalikoneen ehdokasprofiili paljastaa kiintoisia yksityiskohtia eduskuntapuolueiden ehdokkaista.


Miehet ovat naisia innokkaampia nousemaan eduskuntaan näissäkin vaaleissa. 60 prosenttia Ylen vaalikoneeseen ilmoittautuneesta 1 849 ehdokkaasta on miehiä, naisia 40 prosenttia. Suhde pyöri samoissa myös edellisvaaleissa 2011.

Puolueittain määrät kuitenkin vaihtelevat. Eduskuntapuolueista suhteellisesti eniten miesehdokkaita on asettanut perussuomalaiset: miehiä on 65 prosenttia.

Naisia taas on ehdolla eniten vihreillä: 54 prosenttia.

Ehdokkaat ovat pääosin nelikymppisiä, keski-ikä on 44. Kristillisdemokraattien ehdokkaat ovat iäkkäimpiä, keskimäärin 48-vuotiaita. vihreiden taas nuorimpia, keski-ikä on 40.

Eduskuntaan pyrkijöitä yhdistää koulutus. Puolueiden ehdokkaat ovat pääsääntöisesti korkeakoulututkinnon suorittaneita. Heitä on 61 prosenttia kaikista. Korkeakoulutettuja on eniten vihreiden riveissä (82 prosenttia) ja vähiten perussuomalaisissa (50 prosenttia).

Ammattitutkinto on 21 prosentilla vaaleihin lähtevistä. Opiskelu on jäänyt peruskouluun 3 prosentilla ja ylioppilaslakkiin 11 prosentilla.

Anonyymi kirjoitti...

Yleltä tulossa uusi treffiohjelma – haku käynnissä

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Viihtyisimmissä ja tehokkaimmissa työpaikoissa on yhtä paljon naisia ja miehiä

Naisten asemaa käsittelevässä kokouksessa on puhuttu myös syistä, jotka estävät naisia työllistymästä ja syövät samalla aimo palan bruttokansantuotteesta myös EU-maissa.

Anonyymi kirjoitti...

Miesteline, nokkanäyttö ja muut naisten loistoideat autoihin – EU ja liikenteen kuumakallet estävät toteutuksen

Keräsimme naislukijoilta vinkkejä ja niksejä, miten autojen käytettävyyttä voidaan parantaa. Esille nousivat parempi säilytystila käsilaukulle, turvalliset polkimet korkokengillä ajamista varten ja nopeutta näyttävä nokkanäyttö. Usein parannusehdotusten toteutumisen tiellä seisovat säädökset.

Anonyymi kirjoitti...

Haluatko treffeille kuuman pornotähden kanssa? Tätä sinun pitää yrittää

Anonyymi kirjoitti...

Seksiä viikon jokaisena päivänä - seitsemän päivän haaste saa himot hyrräämään
Ei vain seksiä, vaan esileikkiin panostamista ja fantasioiden toteuttamista. Seksihaaste kuumentaa parien arkea.


Pitkässä suhteessa seksielämä usein muuttuu. Lakanoita ei enää heilutella samaan tyyliin kuin suhteen alkuaikoina ja uusia kokemuksiakaan ei enää tavoitella yhtä innokkaasti. Onneksi seksielämään saa puhtia hyvinkin helposti. Yksi hyvä tapa on kokeilla seitsemän päivän seksihaastetta.

Anonyymi kirjoitti...

Tapakouluttajan lausunto kuohuttaa: Tästä syystä mies menee hissiin ennen naista

Twitterissä kiertää tapakouluttaja Kaarina Suonperän nimiin laitettu sitaatti, jonka mukaan mies menee hissiin ennen naista, koska hissi on tekninen laite, jota mies käyttää.
Digibarometri-seminaarista peräisin olevasta kuvasta löytyvä sitaatti on jo ehtinyt herättää närkästystä sosiaalisessa mediassa. Sitaattia on tulkittu muun muassa niin, että Kaarina Suonperä ajattelisi naisen olevan kykenemätön käyttämään teknistä laitetta. Tämän tapakouluttaja kuitenkin kiistää.

– Sellainen tarkoitus ei ole tietenkään ollut. En usko että kukaan ajattelisi sitä niin, olenhan itsekin nainen. En edes muista missä näin olen sanonut, Suonperä selittää.

Tapakouluttaja kuitenkin kertoo, että klassisten kohteliaisuussääntöjen kannalta lausunto pitää paikkansa. Tämä taas juontaa juurensa ajalta, jolloin vanhemmat veräjähissit alkoivat korvautua Suomessa liukuovilla varustetuilla hisseillä. Hänen mukaansa asiaan liittyy Keski-Euroopasta rantautunut tarina, jonka mukaan nainen olisi epähuomiossa pudonnut hissistä rappukäytävään aukeavan liukuoven yllättäessä.

– Silloin ajateltiin myös, että kun nainen saapuu hissille ostosten, vauvan tai vain käsilaukun kanssa, mies pitää hissin ovea herrasmiesmäisesti auki, jotta nainen mahtuu sisään. Sen jälkeen mies voi luontevasti käyttää hissiä.

– Kyse on kohteliaisuuden osoituksesta, joka on tarkoitettu tekemään vaikutus, Suonperä täydentää.

Suonperä toteaa, että hänen sanomansa väärinymmärtämisessä on kyse hiukan samanlaisesta asiasta, kuin jos mies auttaa naiselle takkia päälle jonkin tilaisuuden jälkeen, mutta nainen toteaa tylysti saavan sen itsekin päälleen.

– Olen sen verran vanhanaikainen, että minusta takin auttaminen on aivan hurmaavaa ja sellainen kohteliaisuus tuntuu todella hyvältä.

Anonyymi kirjoitti...

Näin saat etäsuhteen toimimaan

Anonyymi kirjoitti...

Rakastuisitko robottiin? Tekoäly hurmasi Tinderissä

Yksi tekoälyalan tunnetuimpia kokeita on tietokonepioneeri Alan Turingin kehittämä Turingin testi, jossa koehenkilö laitetaan keskustelemaan tekstimuodossa yhden toisen ihmisen ja yhden tietokoneen kanssa tietämättä kumpi on kumpi. Jos koehenkilö ei osaa erottaa tietokonetta ihmisestä, tietokone läpäisee kokeen.

Vaikka keskusteluja käyvien tekoälyjen saralla on tehty monia läpimurtoja viime vuosien aikana, Turingin testin toistuvasti ja luotettavasti läpäisevän tekoälyn luominen on osoittautunut haasteelliseksi. Tietyissä tilanteissa keskustelevat ohjelmistot eli botit pystyvät kuitenkin huijaamaan ihmistä, ainakin lyhyen aikaa. Nyt näin kävi deittisovellus Tinderissä.

Anonyymi kirjoitti...

Kolme brittituomaria sai potkut pornon katselemisesta työkoneiltaan

Anonyymi kirjoitti...

Professorin mielestä koulussa pitäisi näyttää pornoa - "järkevä opetusstrategia"

Aalborgin yliopiston seksologian professori Christian Graugaard on The Guardianin mukaan saanut Tanskassa suurta huomiota. Graugaard haluaa koulujen luokkahuoneissa näytettävän pornografiaa.

Lääkäri Graugaard haluaa koululaisten keskustelevan seksiteollisuudesta, jotta teineistä tulisi "tietoisia ja kriittisiä kuluttajia".

Graugaard on puhunut seksiopetuksen uudelleen keksimisestä. Hän haluaa teinien tietävän eron pornon ja seksisuhteiden todellisuuden välillä.

Seksivalistustunnit ovat professorin mielestä tylsiä ja teknisiä kurkkuineen. Hän pitää ehdotustaan "järkevänä opetusstrategiana", kun asiaa hoitaisivat ammattimaiset opettajat. "Kriittistä pornokeskustelua" Graugaard haluaisi yli 13-vuotiaille teineille.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen, pidä hänet otteessasi: 12 asiaa, jotka saavat miehen kiinnostuksen sammumaan

Deittailemisessa ja parisuhteen alkuvaiheessa on omat kommervenkkinsä. Tilanteiden kärjistymiseen tarvitaan aina kaksi. Tällä kertaa listasimme asiat, jotka kuitenkin saavat miehet pakenemaan paikalta.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä vaiva tulee joskus lähes joka miehelle

Kuusikymppinen mies saapuu lääkärin vastaanotolle ja kertoo, että hän joutuu käymään joka yö pissalla ainakin kahdesti. Mies on myös havainnut, että virtsaamisen aloittaminen on hankaloitunut, eikä virtsasuihku ole niin voimallinen kuin ennen.

Miehelle ovat tuttuja myös sellaiset tilanteet, joissa hänelle tulee kesken kaiken pakottava ja kiireinen tarve päästä vessaan.

Tällä potilaalla on urologian erikoislääkäri Hannu Koistisen mukaan kaikki tyypillisimmät eturauhasen liikakasvuun liittyvät oireet.

- Eturauhasen hyvänlaatuinen liikakasvu ei ole yksinomaan elinkaaren ehtoopuolen oire. Sitä voi olla jo nuoremmillakin, Koistinen sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Ranska aikoo kieltää liian laihat mallit? "Painoindeksin pitäisi olla riittävä töiden saamiseksi"
Ranska aikoo ottaa käyttöön kovat keinot, jotta nuoret eivät ihailisi liian laihoja malleja.


Sosialistinen poliitikko ja neurologi Olivier Veran on ehdottanut, että jatkossa Ranskassa muotipomot joutuisivat maksamaan useiden kymmenien tuhansien eurojen sakot jos he palkkaisivat liian laihoja malleja.

Toinen vaihtoehto, jota Veran ehdottaa, on vielä radikaalimpi. Hänen mielestään anorektisen laihoja malleja palkkaavat muotipomot voisi myös tuomita puoleksi vuodeksi vankilaan.

Lakimuutosehdotuksessa listataan, että työhön otettavien mallien pitäisi esittää lääkärintodistus painoindeksistään, jonka pitäisi olla riittävän korkea, jotta malli saisi tehdä töitä. Liian laihojen mallien uskotaan promotoivan epäterveellisiä elämäntapoja ja liiallista laihuutta.

Ranskassa anoreksia on todellinen ongelma. Anorektikkoja on 40 000 ja 90 prosenttia heistä on teinejä. Osa on myös lapsia. Nuorimmat, joilla sairaus on diagnosoitu, ovat vasta kuusivuotiaita.

Anonyymi kirjoitti...

Kuuma mies ja kirja on vastustamaton yhdistelmä - Kolumnit - Nyt

Kommenteista:

"Miksi sen pitää olla hyvännäköinen mies? Eikö ihan tavismies käy ja herätä noita samoja ajatuksia? Ja onko noilta miehiltä kysytty haluavatko instagrammiin?"

"Tai sitten kaiken tämän feministisen analyysin läpi paistaa se, että kirjoittaja itsekin on patriarkaalisten mallien kasvattama, jossa mies on fyysinen luolamies, jonka sisältä pitää kaivaa pehmeät arvot.

Ei tässä ole mitään virkistävää, näitä fantasioita on naisten romanttinen kirjallisuus täynnä vuosikymmenet."

"Mitenkäs, kun niitä syöpötteleviä naisia kuvattiin Lontoon metrossa johonkin blogiin, ja siitä nousi kauhea feministihaloo? Onko niin, ettei ihan täyttä tasa-arvoa ajetakaan, vaan jonkinlaista SCUM-henkistä kostoa menneitä muistellen? Kuinka paljon omia periaatteita saa koston nimissä rikkoa, ja saako tämän koston vastaavasti kostaa?"

"Vastaava, Helsingin oloihin soveltuva Instagram-hitti olisi tietysti kalpeat, ylipainoiset naiset puhumassa kovaan ääneen kännykkään."

"Kuuma mies ja iso tili, vastustamaton yhdistelmä."

Anonyymi kirjoitti...

Viisi eronnutta kertoo syyn: ”Hän hallitsi minua niin, että suorastaan tukehduin”

Kysyimme lukijoiltamme, mistä he tiesivät liittonsa olevan ohi. Viisi lukijaa kertoo, miksi rakkaus loppui.
Väestöliiton Osmo Kontulan toteuttaman Yhdessä vai erikseen -tutkimuksen mukaan eroa harkitaan keskimäärin vuodesta kahteen vuoteen. Sen mukaan vain viideosa eronneista kokee elämänsä muuttuneen sen jälkeen huonommaksi. Neljä viidenosaa sanoo onnellisuutensa lisääntyneen huomattavasti eron jälkeen.

Suurimmiksi syiksi eroon listattiin väkivalta, uskottomuus ja lasten laiminlyönti. Naisille muita tärkeitä eroon johtaneita syitä olivat kommunikaation puute, arvostuksen ja kunnioituksen puute ja se, että parisuhde jäi hoitamatta. Miehillä sen sijaan tämän listan kärjessä komeili uskottomuus ja vasta toisena vaikeus puhua asioista. Rakkauden puute oli miesten listalla kolmantena.

Anonyymi kirjoitti...

”Porno-Lippu” ei jätä kylmäksi – Taustalla vakava sanoma: ”Äänestäkää”

Anonyymi kirjoitti...

Pornoa katsovilla miehillä muita parempi seksielämä

Aikuisviihteen katsomisesta voidaan olla montaa mieltä. Osa kertoo avoimesti katsovansa sitä, osa kieltää häpeillen – ja osaa kieltää ylpeänä. Uuden ResearchGate-sivustolla julkaistun tutkimuksen mukaan on kuitenkin huomattu, että aikuisviihdettä katsovilla miehillä on parempi seksielämä.

Jotkut pitävät aikuisviihteen katsomista huonona asiana, sillä se voi vieraannuttaa katsojaa oikeasta seksistä tai antaa kokemattomalle väärän kuvan siitä, millaista seksi oikeasti on. Kalifornian yliopistolla tutkittiin 280 miehen aikuisviihteen kulutusta ja sitä, miten se on vaikuttanut heidän oikeaan seksielämäänsä.

Tutkimuksesta saatiin Mirror-lehden mukaan selville, että aikuisviihdettä katsovilla miehillä oli parempi seksielämä, koska he kiihottuivat herkemmin. Seksin katsominen ei siis heikentänyt erektion saamista vaan päinvastoin. Visuaalisen stimulaation saaminen auttoi miehiä innostumaan myös parisuhteissaan visuaalisuudesta, vaikka todellisuus olisikin ollut aikuisviihteen kohtauksista kaukana.

Aikuisviihdettä katsovilla kiihottumisaste oli korkeampi kuin niillä, jotka eivät katsoneet sitä. Tutkijat ovat epävarmoja siitä, parantaako aikuisviihde kiihottumista tavallisessa elämässä vai ovatko aikuisviihdettä paljon kuluttavat miehet jo muutenkin aktiivisempia. Se on kuitenkin nyt todettu, että aikuisviihde ei heikennä kiihottumista tai tee erektion saamisesta vaikeampaa.

Anonyymi kirjoitti...

Koinimista, jääpimistä ja kuolemantuomioita: Rakkaus roihusi Suomen kylissä 1600-luvullakin

Anna Laurintytär on yksi päähenkilöistä Hanna Kietäväinen-Sirénin väitöskirjassa Erityinen ystävyys: miehen ja naisen välinen rakkaus uuden ajan alun Suomessa (n. 1650–1700).

Viime perjantaina Jyväskylän yliopistossa tarkastetussa väitöksessään Kietäväinen-Sirén kumoaa vanhat käsitykset, joiden mukaan avioliitto oli ennen vanhaan vain taloudellinen järjestely ja sukupuolten väliset suhteet etäisiä.

"Nuo käsitykset ovat eläneet tutkimuksessa pitkään, vaikka monesti tieteen ulkopuolelta tulleet ihmiset ovat sitä mieltä, että totta kai rakkautta oli ennenkin", Kietäväinen-Sirén kertoo.

Hänen aineistonaan on 683 kihlakunnanoikeuden tuomiokirjaa Itä- ja Länsi-Suomesta. Ne kertovat elävästi tavallisen kansan avioliitoista ja rakkaudesta 1600-luvun lopulla.

Oikeuden materiaali on synkkää: salavuoteuksia, huoruuksia, avioriitoja, perheväkivaltaa ja lapsenmurhia. Tunteita kuitenkin riittää.

Anonyymi kirjoitti...

Morsian oli pornotähti, hevosmies kihlasi salaa... Muistatko nämä maajussikohut? Uusi kausi alkaa!

Anonyymi kirjoitti...

Tänään televisiossa: miten onnistuvat pornosukupolven parisuhteet?

Tyger tutkii on kolmiosainen dokumenttisarja, jossa näyttelijä Tyger Drew-Honey (Cuckoo) pohtii aikuistumista nykymaailmassa nuoren miehen näkökulmasta.

Tänään keskiviikona Yle TV2:n ohjelmistossa nähtävässä osassa pohditaan mieheksi kasvamisen vaikeutta tämän päivän maailmassa. Pornoa on helposti saatavilla, ja sen katselu on iso osa monen nuoren elämää. Mitä vaikutuksia ilmiöllä on parisuhteisiin?

Tyger tutkii: Pornosukupolvi keskiviikkona 18.3. Yle Tv2:lla kello 21.

Anonyymi kirjoitti...

Kokemuksen ratkaisee oma sukupuoli

Suomi on tasa-arvoinen maa - paitsi jotkut ovat vielä tasa-arvoisempia. Tähän johtopäätökseen voi tulla Karjalaisen ja kumppanilehtien Tietoykkösellä teettämästä tutkimuksesta (Karjalainen, tänään). Yhtä oikeutettua tuloksista tosin on tehdä myös päätelmä, että Suomi on epätasa-arvoinen maa, jossa jotkut ovat vielä hiukan epätasa-arvoisempia.

Suurimmalla osalla tutkimukseen vastanneista oli selkeä näkemys asiasta, joka on tietysti hyvä asia.

Kaikista vastanneista yhtä suuri osa - 45 prosenttia - oli sitä mieltä, että suomalaisia syrjitään ja ei syrjitä sukupuolen perusteella Kun tiedostoa puretaan, todellisuus paljastuu paljon murheellisemmaksi.

Koska Suomessakin on vankat ja pitkät patriarkaaliset perinteet, on itsestään selvää, että sukupuoli määrittää tasa-arvokokemusta. Miehistä vain kolmannes näkee Suomessa syrjintää sukupuolen perusteella, mutta naisista vain kolmannes ei näe.

Tämä on ikävä tulos elettäessä 2010-lukua pohjoismaisessa demokratiassa.

Tutkimuksen tuloksista voi lukea paljon muutakin ikävää suomalaisesta yhteiskunnasta. Nuoret aikuiset, joista suuri osa on ikänsä perusteella opiskelijoita, elävät vielä joltisenkinlaisen toiveikkuuden ilmapiirissä: puolet uskoo, ettei syrjintää sukupuolen perusteella ole.

Anonyymi kirjoitti...

KSML: Sukupuoleen perustuvaa syrjintää yhä laajalti Suomessa

Sukupuoleen perustuvaa syrjintää esiintyy Suomessa yhä laajalti, selviää Keskisuomalaisen ja useiden muiden maakuntalehtien teettämästä kyselytutkimuksesta.

Sukupuoleen perustuvaa syrjintää esiintyy Suomessa yhä laajalti, selviää Keskisuomalaisen ja useiden muiden maakuntalehtien teettämästä kyselytutkimuksesta.

Kyselyyn vastanneista naisista kolme viidestä arvioi, että syrjintää esiintyy suomalaisessa yhteiskunnassa. Näin arvioi myös miehistä joka kolmas.

Työelämään liittyvää syrjintää ovat havainneet eniten ylemmät toimihenkilöt. Heistä joka kolmas on kohdannut syrjintää palkkausasioissa.

Kyselyyn vastasi kuun alussa tuhat suomalaista eri ikä- ja ammattiryhmistä. Sen virhemarginaali on enimmillään noin kolme prosenttiyksikköä suuntaansa.

Anonyymi kirjoitti...

Vankilatuomion saanut Johanna Tukiainen avautuu tilanteestaan: "Olen ahdistunut"

- Valitamme tuomiosta hovioikeuteen, kertoo Johanna Tukiainen topakasti.

Jo aiemmin on uutisoitu, että Tukiainen tuomittiin Helsingin käräjäoikeudessa pahoinpitelystä, pahoinpitelyn yrityksestä, kolmesta laittomasta uhkauksesta, kunnianloukkauksesta ja haitanteosta virkamiehelle. Hän sai edellä mainituista teoista yhteensä kolmen kuukauden ja 20 päivän ehdottoman vankeustuomion sekä velvoitettiin yli 15.000 euron korvauksiin.

- Se on väärä tuomio. Se ei ole lainvoimainen. Se on epäoikeudenmukainen, hän jatkaa.

Tukiainen kertoo olevansa yksin tilanteessa, jossa on tapahtunut paljon.

- Olen ahdistunut. Minua ahdistaa tämä loanheitto minua kohtaan. Kiusanteko on kestänyt jo vuosikausia. Monet ystäväni ovat ihmetelleet, että kuinka ylipäätään olen elossa. Tällä hetkellä minulla ei ole parisuhdetta. Olen yksin näiden ongelmieni kanssa. Välillä tuntuu oloni todella yksinäiseltä. Joudun selvittämään liian suuria asioita yksin.

Tukiainen ei tuomiotaan ymmärrä.

- Tuntuu todella epäoikeudenmukaiselta, silä olen todellakin kaikkea muuta kuin laista piittaamaton henkilö. Todellakin kunnioitan lakia. Tähän saakka saamani tuomiot olen jotakuinkin suorittanut. Kylllähän tämä meni ihan överiksi.

Hän uskoo, että tilanne vielä muuttuu valoisammaksi.

- Ainahan elämässä pitää olla toivoa. Toivoni on valitus tuomiosta. Minä en ole oikea rikollinen. Yritän keskittyä siihen mikä minua piristää. Esimerkiksi keikat alkaa kuukausien tauon jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

Etunimien jaottelu poikien ja tyttöjen nimiin saattaa pian olla historiaa

Vastaisuudessa nimenannossa riittäisi siis rajoitus siitä, ettei etunimi saa olla hyvän maun eikä lapsen edun vastainen.

JAOTTELUSTA tyttöjen ja poikien nimiin saatetaan luopua tulevassa nimilaissa, 12 maakuntalehden Lännen Media kertoi loppuviikosta.

Suomen nykyinen etunimilaki astui voimaan vuoden 1946 alusta.

Lain ensimmäinen kohta kuuluu: etunimeksi älköön hyväksyttäkö pojalle naisennimeä eikä tytölle miehennimeä.

Sitä ennen ei etunimien käyttöä Suomessa ollut säädelty perinnettä ja rekisteriviranomaisten omaa harkintaa tiukemmalla tavalla.

Vastaisuudessa nimenannossa riittäisi siis rajoitus siitä, ettei etunimi saa olla hyvän maun eikä lapsen edun vastainen.

Nimilain uudistamisesta ei ole tehty poliittista päätöstä, mutta oikeusministeriön alainen nimilauta on jo alkanut hahmotella uudistuksen päälinjoja.

Nimilautakunnan puheenjohtaja, siviilioikeuden professori Urpo Kangas totesi Aamulehdessä, että on makuasia, mikä nimi on miehelle sopiva ja mikä naiselle.

– Tuskinpa kukaan antaa tietoisesti lapselleen tämän sukupuolen kanssa ristiriidassa olevaa nimeä, professori Urpo Kangas sanoi lehdessä.

Matti-tyttö, Aino-mies, Pirjo-poika - tiesitkö, että näitä nimiä on annettu sekä miehille että naisille?

Oman aikansa uutuusnimen vakiintuminen miehen tai naisen nimeksi ei tapahdu heti.
Suomessa ei ole elänyt 115 vuoteen yhtään naispuolista Reijoa, mutta sen sijaan on kymmeniä Janne-, Erkki-, Pentti- tai Mika-nimisiä naisia. Vastaavasti vuosina 1900–2015 miehiä nimettiin Sareiksi, Annoiksi, Pirjoiksi ja Ainoiksi.

Tiedot ilmenevät Väestörekisterikeskuksen nimipalvelusta.

Yliopiston almanakkatoimiston johtajan ja Helsingin yliopiston nimistöntutkimuksen dosentin Minna Saarelma-Paukkalan mukaan ilmiön taustalla vaikuttaa 1800-luvun kansallisuusaate. Periaate oli, että suomalaisella pitää olla suomalainen nimi.

– Kun keksittiin uskot, toivot, rauhat, tyynet ja impit, joukossa oli paljon sellaisia nimiä, joita annettiin molemmille sukupuolille. Nimen vakiintuminen tietylle sukupuolelle ei ollut mitenkään selkeää.

Esimerkiksi Rauhaa annettiin aluksi myös miehille, mutta sittemmin se vakiintui vähitellen naisen nimeksi. Suloksi nimitettiin aluksi myös tyttöjä.

– Sulo on sisällöllisesti sellainen nimi, että se olisi melkein mieluummin tytön nimi kuin pojan nimi. Mutta siitä on kuitenkin tullut pojan nimi, Saarelma-Paukkala kertoo.

Anonyymi kirjoitti...

15 seikkaa, jotka paljastavat, että suhteesi on mukavuusalueella - ja tulee kestämään!

Suhteen alussa molemmat antavat itsestään niin puhtoisen ja hyvän vaikutelman kuin vain pystyvät, mutta ajan myötä rentous tulee suhteeseen mukaan ja sehän on vain hyvä!
Measure-yhtiön teetti kyselytutkimuksen, jonka mukaan kestää täsmälleen yksitoista kuukautta ja 24 päivää siihen, että uusi parisuhde on molempien mukavuusalueella. Asiasta uutisoi Daily Mail.

Kyselyssä analysoitiin 2000 pariskunnnan tavat. Keskeistä on, että pariskunta uskaltaa silloin olla oma itsensä ja näyttää huonompiaankin puolia toisen aikana. Mukavuusalueesta kertoo myös se, että antaa toisen huolehtia itsestään sairaana eikä pidä itseään joka sekunti edustuskunnossa. Ei ole niin justiinsa vaikka sohvalla löhötessä karkaisi pieru kavereineen ja voitte nauraa yhdessä hölmöilyillenne.

Anonyymi kirjoitti...

Asiat, joita miehet arvostavat naisessa ulkonäköä enemmän

"Moni kakku päältä kaunis", kuuluu kaikkien tuntema sanonta. Se pätee myös ihmissuhteisiin. Kokosimme asioita, jotka ovat vastakkaisessa sukupuolessa ulkonäköä tärkeämpiä.

Anonyymi kirjoitti...

Dildojen mersu esiteltiin – suunniteltu erityisesti pariskunnille

Anonyymi kirjoitti...

"Miehistä vain kolmannes näkee Suomessa syrjintää sukupuolen perusteella, mutta naisista vain kolmannes ei näe."

Johtuisiko kenties siitä, että käytännössä joka päivä naiset saavat lukea lehdistä, kuulla radiosta, nähdä tv:stä tai netistä, kuinka he muka ovat syrjittyjä ja sorrettuja. Meillä on oikein armeija erilaisia "tasa-arvoasiantuntijoita", jotka repivät elantonsa siitä, että he löytävät, tai väittävät löytäneensä, naisiin sukupuolen perusteella kohdistuvaa syrjintää. Väkisinkin feministisen propagandan jatkuva syöttö uppoaa ainakin joihinkin.

Toisaalta on tietenkin mukavaa, kun voi selittää kaikki elämän pienet ja suuret vastoinkäymiset sukupuolisyrjinnällä. Vika ei ole koskaan itsessä, jos ei saa ylennystä, palkankototusta tai unelmiensa työpaikkaa. Vika on aina sukupuolisyrjinnässä.

Anonyymi kirjoitti...

Yksinäisyyden järkyttävät terveysvaikutukset: Yhtä vaarallista kuin runsas tupakointi
Tunnetko yksinäisyyden ja sosiaalisen syrjinnän rankat seuraukset? Tuore tutkimus päivittää vaikutukset terveyteen.


Yksinäisyyttä ei aina osata ottaa vakavasti, sillä se ei välttämättä näy ulospäin muuna kuin seuran puutteena. Tuore tutkimus, jossa analysoitiin yksinäisyyttä ja sosiaalista syrjintää käsitteleviä tutkimuksia 34 vuoden ajalta, todistaa yksinäisyyden olevan terveydelle vähintään yhtä haitallista kuin liikalihavuus.

- Vaikutus on verrattavissa ylipainoon eli asioihin, jotka terveydenhoito ottaa hyvin vakavasti. Meidän täytyy alkaa ottaa sosiaaliset ihmissuhteemme vakavammin, tutkija Julianne Holt-Lunstad sanoo.

Perspectives on Psychological Science -lehdessä julkaistun tutkimuksen mukaan yksinäisyyden ja sosiaalisen syrjinnän vaikutukset ovat molemmat haitaksi terveydelle. Aiemman tutkimuksen mukaan niitä voi verrata siihen, että polttaisit 15 tupakkaa päivässä tai olisit alkoholisti.

Anonyymi kirjoitti...

Näin moni varusmies keskeytti palveluksen – tässä yleisin syy

Armeija ei ole edelleenkään kaikkia varten, minkä takia moni asevelvollinen keskeyttää varusmiespalveluksensa kesken kaiken.
Yleisin syy keskeyttämiselle on mielenterveys- ja käyttäytymishäiriöt. Varusmiespalveluksen keskeyttämisten määrä on kuitenkin lievässä laskussa. Kun vuonna 2008 kaikista aloittaneista asepalveluksen jätti kesken 19,0 prosenttia, vuonna 2014 keskeyttäneiden määrä oli laskenut 15,2 prosenttiin.

Pääesikunnan koulutusosaston majurilla Ville Kostianilla on selkeä näkemys siitä, minkä takia yhä useampi nuori viihtyy armeijassa palveluksensa loppuun asti.

– Seuraamme jatkuvasti varusmiehiltä saamia palautekyselyjä muun muassa koulutuksesta. Kehitämme koulutusta, että se olisi mielekästä. Kostian sanoo.

Hän viittaa kommentillaan vuonna 2004 käyttöön otettuun kevennettyyn peruskoulutuskauteen. Varusmiespalvelus ei ole alkanut tuosta vuodesta lähtien hermoja raastavilla juoksuherätyksillä ja paikat puhkovilla marsseilla. Liikuntakoulutus on nykyään nousujohteista. Kahdeksan viikkoa kestävällä peruskoulutuskaudella opetellaan varusmiehen perustaitoja.

– Olemme pyrkineet nousujohteiseen koulutukseen rasittavuuden puolesta. Lisäksi fyysinen koulutus toteutetaan tasoryhmittäin. Aluksi on enemmän oppituntipainotteista. Marssejakin on peruskoulutuskaudella yleensä vain kolme, kun aiemmin oli jopa yli viittä marssia, Kostian sanoo.

Lisäksi erityisesti kouluttajien ja varusmiesjohtajien johtaja- ja kouluttajakoulutukseen on panostettu, mikä näkyy palautekyselyissä esimiesten arvostuksen nousuna.

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaako tunnustaa, jos pettää? Eri puolueiden ehdokkaat vastaavat

Puoluejohtajat eivät kommentoi pettämiskysymystä kovin innokkaasti vaalikonevastauksissaan.
Eduskuntavaaliehdokkaiden henkilökohtaisista arvoista kysyttiin vaalikoneessa myös toisella ikiaikaisella kysymyksellä: Kannattaako tunnustaa jos pettää?

Vastaukset paljastavat mielenkiintoisia eroja eri puolueiden ehdokkaiden välillä.
Vaalikoneeseen pääset täältä.
Kun kristillisdemokraattien vastaajista syrjähypyn tunnustaisi ehdottomasti useampi kuin joka toinen, on vihreiden ehdokkaista tunnustamisen kannalla yhtä tiukasti ainoastaan 16 prosenttia vastaajista.

Kaikkiaan tunnustamisen puolella on vihreistäkin kuitenkin lähes puolet ehdokkaista. Kristillisistä tunnustamisen puolella oli vastaavasti yli 80 prosenttia vastaajista.

Sukupuolittain miehet näyttävät olevan naisia useammin rehellisyyden kannalla. Vaalipiireittäin tunnustamisen puolella oltiin useimmin Kaakkois-Suomessa ja harvimmin Lapissa.

Anonyymi kirjoitti...

5 lausetta, joita nainen ei halua kuulla
On olemassa muutamia sellaisia lauseita, jotka saattavat saada naisen menettämään hermonsa.

Anonyymi kirjoitti...

Haluaako hän pelkästään seksiä? Merkit, joista tiedät
Joskus saattaa käydä niin, että ihastus on pelkästään yksipuolista ja toinen on kiinnostunut pelkästään seksistä.

Anonyymi kirjoitti...

Deittisivusto varatuille kuohuttaa Ranskassa - Oikeus tutkii, saako pettämiseen kannustaa

Ranskalainen varatuille tarkoitettu treffisivusto Gleeden on joutunut oikeuden eteen, kertoo BBC. Katolisten perheiden yhdistys syyttää sivustoa lain rikkomisesta. Ranskassa avioliitossa olevien puolisoiden tulee lain mukaan kohdella toisiaan kunnioittavasti ja olla uskollisia. Oikeusjutulle voi olla siis peruste.

Gleeden aloitti toimintansa jo vuonna 2009. Se mainostaa olevansa maailman johtava naimisissa olevien naisten deittisivusto.

Gleeden aiheutti kohua jo perustamisensa yhteydessä, mutta vasta sen provosoiva ja näkyvä mainoskampanja Ranskan metroissa ja busseissa sai Katolisten perheiden yhdistyksen toimimaan.

Mainoskampanja kannustaa vaimoja ajattelemaan pettämistä hauskana ja sallittuna. Yhdessä mainosjulisteessa on esimerkiksi nuori, kaunis morsian, joka pitää sormiaan ristissä selkänsä takana. Viesti on selvä: valat ovat tylsimyksille.

"Netissä on paljon sivustoja, jotka kannustavat seksiin, mutta Gleeden on siitä erilainen, että sen bisnesmalli pohjautuu aviorikokseen. Haluamme näyttää, että lailla on merkitystä", Katolisten perheiden yhdistyksen puheenjohtaja Jean-Mari Andres toteaa.

Anonyymi kirjoitti...

Väestöliitto: Jälkiehkäisy muuttuu reseptivapaaksi ilman ikärajaa

Väestöliitto kertoo sivuillaan, että Suomessa myynnissä olevat jälkiehkäisyvalmisteet muuttuvat reseptivapaiksi myös alle 15-vuotiaille.

Väestöliitto kertoo, että aiemmin vain yli 15-vuotiaat ovat saaneet Norlevo-jälkiehkäisytuotetta ilman reseptiä ja toinen vastaava tuote on vaatinut kaikilta reseptin. Liiton mukaan apteekit kouluttavat nyt kevään aikana henkilökuntaansa reseptivapauden varalle, sillä tuotteiden hankkimisen ikäräjat poistuvat.

Liitto kertoo alle 20-vuotiaiden aborttitilastojen vähentyneen hieman, kun vuonna 2002 Norlevo-valmisteessa tuli reseptivapaa yli 15-vuotiaille. Liiton mukaan tuoreen muutoksen toivotaan vaikuttavan samoin. Liitto kertoo verkkosivuillaan, että reseptivapaus nopeuttaa lääkkeen hankkimista, mikä on erittäin tärkeää jälkiehkäisytablettien tehon kannalta.

Jälkiehkäisy ei ole kuitenkaan missään tapauksessa ehkäisykeino. Se on ainoastaan hätäkeino, jos varsinainen ehkäisy on pettänyt esimerkiksi kondomin rikkouduttua. Liitto muistuttaa, että jälkiehkäisytabletit eivät keskeytä jo alkanutta raskautta, eivätkä estä hedelmöittymistä, jos ovulaatio on jo tapahtunut.

Lähde: Väestöliiton blogi

Anonyymi kirjoitti...

Vankilan työntekijälle vankeutta seksin harrastamisesta tuomitun raiskaajan kanssa

Oregonilainen Jill Curry, 38, itki vuolaasti, kun hänelle ojennettiin maanantaina oikeudessa neljän vuoden ja kahden kuukauden tuomio liki 30 rikoksesta.

Curry oli teknisenä työntekijänä vankilassa, kun hän päästi tuomiotaan kärsivän raiskaajan useita kertoja ulos sellistään ja hiipi komeroon harrastamaan seksiä hänen kanssaan. Kertoja oli ainakin 13.

- Altistin teidät vaaralle, enkä edes tajunnut sitä. Tunnen vain katumusta ja surua ja olen niin pahoillani, Curry osoitti sanansa entisille työtovereilleen.

Nainen työskenteli muun muassa valvomossa, josta hän pystyi avaamaan ja sulkemaan sellien ovet. Curry oli tekoaikaan naimisissa apulaissheriffin kanssa, mutta suhde on sittemmin päättynyt. Lain mukaan vankilan työntekijöillä ei ole oikeutta seksuaaliseen kanssakäymiseen vankien kanssa. Curryn uhri on tuomittu seksirikollinen Jeng-Li Delgado-Galban, 25.

Hämmästyttävästi tapaus ei ole ainutlaatuinen. Myös Curryn kollegalla Brett Robinsonilla, 32, oli seksisuhde saman vangin kanssa. Oikeudenkäynti häntä vastaan alkaa ensi kuussa.

Jengiläinen Delgado-Galban kärsii vuonna 2009 saamaansa tuomiota, jonka hän sai murtauduttuaan uhrinsa kotiin ja raiskattuaan hänet.

Anonyymi kirjoitti...

Hallitus ja työmarkkinajärjestöt: Naisille ja miehille sama palkka

Hallitus ja työmarkkinajärjestöt ovat sopineet uudesta samapalkkaisuustavoitteesta.

Tavoitteeksi asetettiin, että naisten ja miesten palkkaero on kaventunut vähintään 12 prosenttiin viimeistään vuoteen 2025 mennessä.

Uutiskirjeestä saat muutkin uutiset päivittäin.
Tilaa uutiskirje

Hallitus ja järjestöt haluavat saada asian tulevaan hallitusohjelmaan. Konkreettisista toimenpiteistä neuvotellaan lähikuukausina.

"Samapalkkaisuuteen Suomea velvoittavat sekä EU- että kansainväliset normit", tasa-arvoasioista vastaava ministeri Susanna Huovinen toteaa tiedotteessa.

Anonyymi kirjoitti...

”Naisten ja miesten välinen palkkaero pienenee liian hitaasti”

SAK on tyytyväinen hallituksen ja työmarkkinajärjestöjen samapalkkaohjelman jatkumiseen. Keskusjärjestö toivoo, että uusi ohjelma onnistuu paremmin tavoitteissaan kuin nyt päättynyt samapalkkaohjelma.

SAK:n tasa-arvovastaava Tapio Bergholm toteaa, että sukupuolten välinen palkkaero on pienentynyt liian hitaasti.

– Samapalkkaohjelma on onnistunut kuromaan eroa umpeen vuosina 2006–2014 vain 3–4 prosenttiyksikköä.

Samapalkkaohjelman päätavoitteena on ollut kaventaa naisten ja miesten välinen palkkaero 15 prosenttiin vuoteen 2015 mennessä. Nykyisellään keskimääräinen säännöllisen tuntityön perusteella laskettu ero on hieman alle 17 prosenttia.

Bergholm toivoo, että seuraava ohjelma keskittyy etenkin nais- ja miesvaltaisten alojen palkkaeroihin.

– Naisvaltaisten palvelualojen vertailukelpoinen palkkakehitys on samapalkkaisuuden kannalta keskeistä. Euromääräiset palkankorotukset luovat umpeen naisvaltaisten alojen palkkakuoppaa.

Anonyymi kirjoitti...

TIS:n Aki laukoo lentäviä lauseita
Lada-naiset, heikko liha, frisbee ei lennä...


Porilaiselle Aki Manniselle ei ole homma eikä mikään verrata naista Ladaan - tai Ferrariin, kuten omaa kultaa Rita Niemeä. Suhdettaan äärimmäisissä oloissa testaava Aki tunnetaan Temptation Island Suomen kielikukkasten viljelijänä.

Iltalehti kokosi Akin kymmenen herkullisinta ilmausta.

10. "Ainakin tämä on kiinnostavampaa kuin kiiltokuvien vaihtelu." (Sinkkunaisten kanssa treffeillä käymisestä)

9. "Liha on aina heikkoa." (Sinkkunaisten viettely-yrityksistä)

8. "Ettei nyt vaan sattuisi leukaan." (Sinkku-Janitan lumoissa olevasta Simosta huolestuessaan)

7. "Tuo karvanaama ei naistani vie!" (Ritan kanssa treffeille menevästä Heikistä)

6. "Kovalevy meinaa tiltata." (Kuvaillessaan raskaaksi kokemaansa eroa Ritasta)

5. "Hihat menivät poikki." (Kun tunteet tulivat hallitsemattomina pintaan)

4. "Jos teflonia on, sen kuuluukin rapistua." (Vakuuttaessaan ettei esitä mitään)

3. "Frisbee ei lennä montaa tuntia neljän poijaan kesken." (Iloitessaan sinkkunaisten saapumisesta)

2. "Jos on ajanut Ferraria ja Ladaa, niin meillä ajetaan joka päivä Ferrarilla!" (Kuvaillessaan parisuhteensa ja puolisonsa ainutlaatuisuutta)

1. "Minulla istuu Ferrari tuolla toisella puolella. Vaihdanko sen euroautoon?" (Verratessaan ylivoimaisena pitämäänsä Ritaa sinkkunaisiin)

Anonyymi kirjoitti...

Uusi tavoite: naisten euroksi 88 senttiä

Hallitus ja työmarkkinajärjestöt sopivat samapalkkaisuustavoitteesta vuoteen 2025 mennessä.

Hallituksen ja työmarkkinajärjestöjen uutena samapalkkaisuustavoitteena on kaventaa naisten ja miesten palkkaero vähintään 12 prosenttiin viimeistään vuoteen 2025 mennessä. Tarkoitus on saada asia tulevaan hallitusohjelmaan. Konkreettisista toimenpiteistä neuvotellaan lähikuukausina.

– Valtiovallan kannalta on tärkeää, että työ jatkuu ja tehostuu. Toimenpiteitä pitää tehdä monilla osa-alueilla, jotta tavoitteeseen päästään. Samapalkkaisuuteen Suomea velvoittavat sekä EU- että kansainväliset normit, totesi tasa-arvoasioista vastaava ministeri Susanna Huovinen.
Kolme prosenttiyksikköä toteutui


Ensimmäinen, vuonna 2006 käynnistynyt samapalkkaisuusohjelma päättyy 31.3.2015. Sukupuolten keskimääräinen palkkaero koko työmarkkinoilla on kaventunut ohjelman aikana noin 20 prosentista 17 prosenttiin.

Ohjelman johtoryhmän puheenjohtaja, oikeustieteen tohtori Pentti Arajärvi on tyytyväinen tänään saavutettuun yhteisymmärrykseen:

– Yksi samapalkkaisuusohjelma on saatu päätökseen ja uuden ohjelman perusteista on työmarkkinaosapuolten ja valtiovallan välillä saavutettu yhteisymmärrys. Uusi tavoite on kokemusten perusteella saavutettavissa ja realistinen. Nyt on jatkettava työtä miesten ja naisten tasa-arvon lisäämiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Bongattu: Naisetkin voivat pissata seisaaltaan "pissalaitteen" avulla
Amazonista voi tilata "pissalaitteen", joka mahdollistaa miesmäisesti seisoen pissaamisen.


Amazonissa myydään Go Girl Female Urination -nimistä laitetta, joka on nimensä mukaisesti pissaamiseen tarkoitettu väline.

Laite mahdollistaa seisaaltaan pissaamisen, eli helpottaa esimerkiksi villien festarikävijöiden tai pitkiä automatkoja tekevien arkea.


Amazon

Se, kehtaisiko kadunvarressa silti päästellä menemään seisaaltaan, riippuu toki täysin ihmisestä.

Laite maksaa alle kymmenen euroa ja se on söpösti laventelin värinen.

Anonyymi kirjoitti...

Pluskokoinen nainen julkaisi alusvaateselfieitä – kommentoijat sytyttivät sodan

Pluskokoinen Courtney Mina kampanjoi sen puolesta, että kaikki rakastaisivat itseään sellaisena kuin ovat.

Kanadalainen Courtney Mina oli jo lapsena ylipainoinen. Ujoa tyttöä kiusattiin, ja hän oppi häpeämään itseään. Courtney vetäytyi syrjään ja piilotti itsensä väljiin, säkkimäisiin vaatteisiin.

Bustle-sivustolle kirjoittamassaan artikkelissa Courtney kertoo, että taideharrastuksen ansiosta hän uskalsi alkaa vähitellen tuoda itseään esiin niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Silti hän ajatteli olevansa yhä lihava, pukeutui hän mihin vaatteisiin tahansa.

– Ja sitten tajusin: tulisin aina olemaan lihava. En voisi jättää sitä huomioimatta enkä pystyisi piilottamaan sitä. Minun täytyi vain tajuta, hyväksyä ja omaksua se, Courtney kirjoittaa.

Courtney keksi itselleen alusvaatehaasteen.

– Tarvitsin uusia alusvaatteita, jotta voisin nähdä vartaloni seksikkäänä, ja toivoin, että alkaisin myös tuntea itseni seksikkääksi.

– Nykyään voin sanoa ylpeänä, että minusta on tullut se nainen, joka nuorempana halusin olla, Courtney kertoo artikkelissa.

Courtney myös päätti alkaa kampanjoida positiivisen kehonkuvan puolesta. Hän teki kokeilun, jossa hän latasi Instagramiin kuvia itsestään alusvaatteisillaan.

Anonyymi kirjoitti...

Nelikymppisen naisen rohkea kokeilu: vuosi avoimessa suhteessa –paraniko seksielämä?

Robin Rinaldi vaihtoi tasapaksun avioelämänsä villeihin seksikokeiluihin.

44-vuotiaan Robin Rinaldin villi vuosi alkoi siitä, kun hänen aviomiehensä kävi katkaisemassa siemenjohtimensa. Nainen tajusi, ettei halua kuolla lapsettomana naisena, joka on kokenut aiemmin vain muutaman seksisuhteen.

Joku saattaisi kutsua sitä keski-iän kriisiksi.

Alkoi vuoden mittainen kokeilu, jossa yksiavioinen elämä vaihtui avoimeksi suhteeksi. Robin kertoo kokemuksestaan kirjassaan The Wild Oats Project: One Woman’s Midlife Quest for Passion at Any Cost.

Robinin seksielämä ei suinkaan ollut huonoa. Hän hämmästyi, kun jutteli ystäviensä kanssa, ja huomasi olevansa yksi harvoista, joka vielä harrasti säännöllisesti seksiä ja nautti siitä.

Kaikesta huolimatta Robinin keho huusi lisää seksikokemuksia. Niinpä hän vuokrasi sinkkukämpän, jossa hän asui osan ajasta. Viikonloput hän vietti aviomiehensä kanssa. Myöhemmin hän muutti orgasmiseen mediaatioon keskittyneeseen yhteisöön.

Kari Hurtta kirjoitti...

Ilta-Sanomat: Kommentti: Tapanilan raiskaus – tilastoja, tulkintoja ja yksi viisas nainen (18.3.2015)
On ihan järkevää alkaa miettiä, miksi raiskausten määrä on ulkomaalaisten osalta suhteellisesti korkeampi ja erityisesti sitä, miten tilannetta voisi parantaa, kirjoittaa päätoimittaja Ulla Appelsin.

Tapanilan raiskaus on herättänyt Suomessa vilkkaan keskustelun. Itse rikos on karmea: viittä nuorta miestä epäillään yhden nuoren naisen joukkoraiskauksesta. Näin julmasta rikoksesta puhuttaisiin Suomessa muutenkin, mutta nyt nettikeskustelua on kuumentanut se, että rikoksesta epäillyt ovat somalialaistaustaisia.


Tämä kohta kiinnitti huomion:

Esimerkiksi Naisasialiitto Unioni – joka väittää ajavansa naisten oikeuksia – on tuohtunut siitä, että Tapanilan epäillyistä tekijöistä keskustellaan ja heitä syyllistetään nyt niin paljon. Jollain mielenkiintoisella logiikalla Tapanilan raiskaus on nimittäin Naisasialiitto Unionin mielestä oikeastaan koko suomalaisen yhteiskunnan vika: ”Raiskaus on todellakin kulttuurinen ja sosiaalinen ilmiö. Sellaisena se juontaa perinteiseen patriarkaaliseen yhteiskuntaan, jollainen Suomikin vielä on”. Kannanotto löytyy Unionin Facebook-sivuilta.

Anonyymi kirjoitti...

Pauli Sumanen ja Reija Lilja väittelevät tulikivenkatkuisesti. Seuraa tilannetta! Kyseessä STM:n raportti 10/2015, jossa palkkaeroa käsitellään jälleen kerran kansainvälisen oikeuden periaatteiden vastaisesti. Kommentteja kehiin, kuka on mielestäsi lähempänä totuutta! Täällä mielenkiintoinen väittely siitä, miten tehdään tasa-arvoinen palkkavertailu

Anonyymi kirjoitti...

Kannabis keskeyttää varusmiespalveluksen yhä useammin – kertakärystä ei välttämättä lähtöpasseja
Puolustusvoimilla on huumausaineiden käyttöön nollatoleranssi


Kannabiksesta johtuvat varusmiespalveluksen keskeytykset ovat kaksinkertaistuneet tällä vuosikymmenellä.

Erilaisten päihteiden tai lääkkeiden vuoksi palveluksensa keskeyttäneiden varusmiesten lukumäärä on kasvanut viime vuosina selvästi. Vuonna 2010 palvelus katkaistiin kesken 158 varusmieheltä ja vuonna 2014 jo 239:ltä.

Tiedot selviävät Sotilaslääketieteen keskuksen HS:lle keräämistä tiedoista.

Anonyymi kirjoitti...

Saako tyttö olla Mika? Saa ja ei, kommentoivat keskustelijat ja virkamiehet

Lautakunta pohjustaa nimilain muutosta, jossa luovuttaisiin kokonaan etunimien jaottelusta tyttöjen ja poikien nimiin. Lakiuudistus on vasta ihan alkutekijöissään, mutta se herätti voimakkaita tunteita Ylen verkkokeskustelussa.

Anonyymi kirjoitti...

Sumanen on oikeassa asiantuntijoiden palkattomissa töissä:

Työaikalaki joutaa remonttiin? – ”Vanhat säännöt eivät sovi nykymaailmaan”

Suomen työaikasääntely on pikaisen uudistamisen tarpeessa, katsoo Sitralle asiaa selvittänyt varatuomari Jukka Ahtela.

Nykyinen työaikalaki pohjaa pitkälti 1940-luvun lainsäädäntöön, jonka keskeinen tavoite oli suojella työntekijöitä liian pitkiltä työpäiviltä. Lakia on viimeksi uusittu vuonna 1996, jolloin edes älypuhelimista ei tiedetty vielä mitään.

Vanhat säännöt sopivat Ahtelan mukaan huonosti maailmaan, jossa niin sanotut epätyypilliset työsuhteet yleistyvät, eikä työn tekeminen välttämättä ole sidottua tiettyyn aikaan tai paikkaan.

– Sitä mukaa, kun asiantuntijatyö, etätyö ja erilainen liikkuva työ lisääntyvät, perinteinen työajan seuranta menettää merkitystään. Huomio kiinnittyy työn tuloksiin ja siihen, kuinka käytettävissä olevat työtunnit voidaan hyödyntää mahdollisimman fiksusti, Ahtela katsoo.

Työn tekeminen ei ole välttämättä sidottua tiettyyn aikaan tai paikkaan.

Nykyistä joustavammista ja selkeämmistä pelisäännöistä hyötyisivät Ahtelan mukaan sekä työnantajat että työntekijät.

– Jo nykyiset työehtosopimukset mahdollistavat kuitenkin monenlaisia työaikaratkaisuja, joita voisi hyödyntää nykyistä enemmän. Esimerkiksi kemianteollisuudessa on paikallisesti sovittu 12 tunnin vuoroihin perustuvasta työaikamallista, joka tuottaa vastaavasti pitempiä vapaajaksoja.

Kirjaus hallitusohjelmaan?

Ahtela haastatteli selvitystään varten 80 työmarkkinavaikuttajaa, jotka olivat yhtä mieltä siitä, että uudistuksia tarvitaan. Remonttitarpeet koetaan kuitenkin eri puolilla erilaisiksi, hän myönsi.

Jotta pitkää vääntöä vaativa urakka saataisiin nopeasti alkuun, siitä tulisi Ahtelan mielestä tehdä kirjaus seuraavan hallituksen ohjelmaan.

Ahtelan selvitys ei sisällä tarkempia esityksiä siitä, miten sääntöjä tulisi muuttaa. Tarkastelun alle pitäisi kuitenkin ottaa muun muassa lain soveltamisala, työn tekemispaikka, lakiin perustuvan jouston lisääminen ja ylityösääntely, hän listaa.

Työaikalainsäädännön ja työehtosopimusten muodostaman kokonaisuuden lisäksi pitäisi uusia myös vuosilomalaki ja työsopimuslaki.

Työaikalain uudistamista vaati tällä viikolla myös Akava, joka on huolissaan asiantuntijoiden liiasta kuormituksesta. Akavan mukaan asiantuntijoiden työaikaa seurataan huonosti ja he tekevät erittäin paljon palkatonta ylityötä.

Anonyymi kirjoitti...

Kokkiohjelma miesten mieleen – kaunotar kokkaa yläosattomissa

Tänä päivänä televisiokanavat ovat pullollaan ruoka- ja kokkausohjelmia. Ellei ohjelman idea ole ainutlaatuinen, on vaikeaa erottua muiden joukosta. Argentiinalainen televisiotähti on keksinyt tavan tulla muistetuksi ruokaohjelmallaan, sillä hän loihtii ruokaa yläosattomissa.

Anonyymi kirjoitti...

Mies loi exälleen seksiprofiilin nettiin ja lähetti uudelle poikaystävälle alastonkuvia

Avioeron katkeroittama mies on tuomittu Keski-Suomen käräjäoikeudessa tuntuvaan sakkorangaistukseen muun muassa vainoamisesta ja kunnianloukkauksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Mieheni lähenteli ystävääni

Uuden parisuhteen pelisäännöt ovat aluksi epäselvät. Seijaa hämmentää Pertun kepeä suhtautuminen flirttiin.

Anonyymi kirjoitti...

Janottaako vanha suola? 16 faktaa on-off-suhteista
Entisen kumppanin syliin on helppo palata, mutta se ei ole kaikista järkevin vaihtoehto.


Vaikka entisen kumppanin kanssa yhteen palaaminen kuulostaa helpolta ja houkuttelevalta, kannattaa muita vaihtoehtoja kuitenkin miettiä. Jos parisuhde on kerran päätynyt eroon, mahdollisuus on, että se ei toimi toisellakaan kertaa.

Paljon on myös poikkeuksia ja joskus on-off-suhde päätyy onnelliseen avioliittoon ja lapsien hankkimiseen. Kannattaa kuitenkin punnita, mikä on itselleen paras vaihtoehto. Pelkkä ikävä entistä kumppania kohtaan ei ole tarpeeksi hyvä syy kokeilla uudestaan.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen, 30+ vuotta ja hyvin koulutettu – sinua syrjitään

TUTKIMUS Nämä ryhmät kokevat ja näkevät sukupuolisyrjinnän.

Syrjitäänkö Suomessa ihmisiä sukupuolen perusteella?

Kyllä!

Tätä mieltä on puolet kantansa ilmaisevista kansalaisista. Kymmenen prosenttia ei osaa tai halua sanoa.

Toisaalta 61 prosenttia kaikista ihmisistä sanoo, ettei ole itse kohdannut syrjintää.

Miehistä 33 prosenttia ja naisista 57 prosenttia on sitä mieltä, että sukupuoleen kohdistuvaa syrjintää esiintyy maassamme.

Vankimmin tätä mieltä ovat ylemmät toimihenkilöt. Heistä 56 prosenttia on havainnut ilmiön. Syrjintä tuntuu olevan enemmän etelän kuin pohjoisen kokemus. 47 prosenttia helsinkiläisistä, uusmaalaisista ja muista eteläsuomalaisista tunnisti sen, kun muualla Suomessa luku oli 43 prosenttia.

Ikäryhmistä sukupuolisyrjinnän tunnistivat herkimmin 30–44-vuotiaat.

Kun kysyttiin, mitä sukupuoleen liittyvää syrjintää on itse kokenut, ykkösvastaus oli palkkaussyrjintä. Tätä ilmoitti kokeneensa 27 prosenttia naisista, 25 prosenttia 30–44-vuotiaista ja 33 prosenttia ylemmistä toimihenkilöistä.

Yleisin miesten syrjintäkokemus oli etäisien syrjintä ja lasten huoltajuusasioissa kohdattu syrjintä. Tätä sanoi itse kohdanneensa 11 prosenttia miehistä, mutta myös kymmenen prosenttia naisista.

Asevelvollisuus kaihersi lähinnä opiskelijoita. Heistä 19 prosenttia oli kokenut, että se on jossain muodossa sukupuolisesti syrjivää.

Kotitöissä sukupuolista epätasa-arvoa kokenut oli useimmiten nainen (13 %), 18–29-vuotias (14 %) ja ylempi toimihenkilö (16 %).

Anonyymi kirjoitti...

Onko tasa-arvon päivänä syytä juhlia?

Tasa-arvovaltuutettu: Naistyöntekijöiden vaadittava enemmän

Anonyymi kirjoitti...

Miesten tasa-arvo ry:n kärkiteemat eduskuntavaaleissa 2015

Sukupuolten yhdenvertaisuus lain edessä

Sukupuolten välisen tasa-arvon toteuttamisen kannalta kaikkein olennaisinta on varmistaa, että yhdenvertaisuus lain edessä, joka on turvattu perustuslaissa, toteutuu sukupuolesta riippumatta. Tällä hetkellä yhdenvertaisuus lain edessä ei valitettavasti toteudu, vaan miehiin ja poikiin kohdistuu sukupuolisyrjintää lainsäädännössä ja viranomaistoiminnassa. Koska oikeus- ja sivistysvaltion perusjalka on lainsäädäntö, on nämä epäkohdat viipymättä korjattava. Viranomaisten on kaikessa toiminnassaan pyrittävä edistämään sukupuolten välisen tasa-arvon toteutumista.


Keskeiset toimenpiteet:1. Lapsen oikeus molempiin vanhempiinsa on turvattava myös vanhempien erotessa.2. Nykymuotoinen, vain miehiä koskeva, asevelvollisuus on korvattava tasa-arvoisella maanpuolustuksella. Palvelusta suorittavia miehiä ja naisia on kohdeltava tasa-arvoisesti.3. Tasa-arvolaki ja rikoslaki on muutettava sukupuolineutraaleiksi.4. Viranomaisten on aktiivisesti kampanjoitava sekä miehiin, että naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan, eikä vain naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan.5. Sukupuolierot oppimistuloksissa, koulumenestyksessä ja koulutukseen osallistumisessa on poistettava kaikilla koulutuksen tasoilla.6. Lapsille ei-lääketieteellisistä syistä tehtävät ympärileikkaukset on kiellettävä.7. Ennaltaehkäisevä terveydenhuolto (kuten HPV-rokote ja syöpäseulonnat) on järjestettävä myös pojille ja miehille.8. On selvitettävä, tuomitaanko miehet samoista rikoksista kovempiin tuomioihin kuin naiset.9. Palkkatasa-arvon on toteuduttava samapalkkaisuuden periaatetta kunnioittaen ja todellisuudessa tehdyt työtunnit huomioiden.10. Jos sukupuolikiintiöitä ja ns. positiivista erityiskohtelua käytetään tasa-arvotyössä, niitä on sovellettava myös niillä sektoreilla, joilla miehet ovat aliedustettuja ja heikommassa asemassa. Kiintiöiden ja positiivisen erityiskohtelun on hyödytettävä tasapuolisesti molempia sukupuolia.11. Tavoitteena on oltava se, että miehet saavuttavat naisten tason kaikilla hyvinvointimittareilla vuoteen 2050 mennessä.


Miesnäkökulmaa tasa-arvotyöhön

Sukupuolten välistä tasa-arvoa voidaan edistää tehokkaasti vain, jos myös miehet ja pojat saadaan tasa-arvotyöhön mukaan. Tämä edellyttää sitä, että miesten mielipiteitä kuunnellaan ja kunnioitetaan tasa-arvokeskustelussa ja että miesasiaosaamista ja miesedustusta vahvistetaan kaikissa tasa-arvoelimissä. Miesjärjestöjen toimintaedellytykset on turvattava, ja miesten asiaa on ryhdyttävä ajamaan kansainvälisessä yhteistyössä. Miesten ja poikien tasa-arvo-ongelmat ja oikeudet on nostettava tasa-arvoiseen asemaan tasa-arvopoliittisella agendalla.

Keskeiset toimenpiteet:1. Miesjärjestöille on, naisjärjestöjen tapaan, myönnettävä suora budjettirahoitus.2. Miesjärjestöjen on oltava tasa-arvoisesti edustettuina kaikissa tasa-arvoelimissä.3. Miesten asiaa ajamaan on saatava erillinen miesasiavaltuutettu.4. Tasa-arvoasian neuvottelukunnan rakenne on uudistettava niin, ettei miesten asioita enää delegoida alemman tason jaostolle, vaan neuvottelukunnan on arvioitava automaattisesti kaikkia asioita myös miesnäkökulmasta.5. Molempien sukupuolten on oltava tasapuolisesti edustettuina kaikissa tasa-arvoelimissä.6. Suomen on huolehdittava miesnäkökulman tasa-arvoisesta huomioimisesta pohjoismaisessa yhteistyössä, EU:ssa ja YK:ssa.7. Miesten oikeuksien edistämiseksi on solmittava kansainvälinen miesten oikeuksien sopimus.8. Miestutkimusta on lisättävä.

Anonyymi kirjoitti...

Miesten tasa-arvo ry:n eduskuntavaalimanifesti 2015

"1. Miesten ja naisten yhdenvertaisuus lain edessä on varmistettava

2. Yhdenvertaisen vanhemmuuden on toteuduttava

3. Mahdollisuuksien tasa-arvoa on edistettävä

4. Miesnäkökulma on otettava mukaan tasa-arvotyöhön

5. Terveydellisestä ja sosiaalisesta tasa-arvosta on huolehdittava

6. Työelämän tasa-arvoisuutta on lisättävä


7. Kaikenlaista väkivaltaa on vastustettava"


Kuka kannattaa? Kuka vastustaa?

Anonyymi kirjoitti...

Nuorten Scania-kuljettajien kisa kiinnostaa yhä enemmän, myös naisia

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa on liputuspäivä vain yhdelle naiselle – tutkijalla on jo ehdotus seuraavaksi

Suomessa on liputuspäivät muun muassa Aleksis Kivelle, Eino Leinolle ja J. L. Runebergille – mutta vain yhdelle naiselle. Tutkijatohtori Mervi Heikkisen mukaan stereotyyppiset ajatukset miehen ja naisen rooleista kaventavat elämän mahdollisuuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Tästä tiedät olevasi feministi – 20 selkeää merkkiä

Oletko sinä feministi? 19. maaliskuuta vietettävän tasa-arvon päivän nimissä listasimme ylös kohtia, mistä tiedät olevasi itsekin feministi.

Mitä sana "feminismi" herättää sinussa? Listasimme 20 kohtaa, joista tunnistat, asuuko sinussa feministi.

Anonyymi kirjoitti...

Temptation Islandin sinkku-Anni seksikkäänä kuvissa: ”Nautin flirttailusta”

Anonyymi kirjoitti...

Nainen fantasioi miesystävänsä kaverista - 25 salaisuutta, joita miehelle ei kerrota
Mies tietää, että nainen rakastaa häntä aidosti, mutta naisen maailmaan mahtuu runsaasti salaisuuksia, joita miehelle ei kerrota.


Tämä ei tarkoita, että nainen olisi sisäänpäin suuntautunut tai valehtelija. Nainen voi jakaa miehensä kanssa paljon sydämensä asioita, mutta aina on juttuja, jotka nainen jättää mysteeriverhon taakse hymyn tai naurun sävyttämänä.

Men's Health -lehden listauksen mukaan näihin salaisuuksiin lukeutuvat muun muassa entiset miesystävät ja salatut fantasiat. Miesten kannattaa varoen lukea seuraavaa listaa salaisuuksista, joita nainen ei välttämättä koskaan kerro kumppanilleen.

Anonyymi kirjoitti...

Ensitreffeille alastomana: "Menin ihan puihin"

Uusi nakudeittiohjelma alkaa: tässä ovat alastomat kisaajat! ”Yritin kyllä ensin katsoa kasvoihin”

Anonyymi kirjoitti...

Kurvit ovat upeita - kuvat todistavat, että isommatkin tytöt saavat pukeutua napapaitoihin
Plussakoon bloggaajat haluavat todistaa, että muoti kuuluu kaikille.

Anonyymi kirjoitti...

Seksuaalineuvoja: Oletko teeskennellyt orgasmia? Sinulla on valittavanasi kaksi taktiikkaa

Seksuaalineuvoja Elina Tanskanen kertoo, miksi hekuman huijaaminen on aina huono idea.
Kansasin yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan huikeat 67 prosenttia naisista ja 28 prosenttia miehistä oli joskus teeskennellyt saaneensa orgasmin. Tulosten mukaan monen feikkaajan taka-ajatus on sinänsä hyvä. Mikäli tuntuu siltä, ettei orgasmin tulo ole todennäköistä, ei päädy loukkaamaan kumppanin tunteita kun antaa ymmärtää tulleensa.

Moisella taktiikalla joutuu valitettavasti vain ojasta allikkoon. Ensinnäkin kysymys on – jaloista tarkoitusperistä huolimatta – kumppanin huijaamisesta, mikä ei ole koskaan hyvästä. Toisekseen mitä johdonmukaisemmin feikkaa, sen korkeammaksi käy kynnys tutkia kumppanin kanssa, millainen seksi tuottaisi sinulle oikeasti enemmän nautintoa.

Kolmanneksi voin luvata, että kumppanin ego saa huomattavasti kovemman kolauksen jos ja kun käy ilmi, ettei hekuma olekaan ollut aitoa. Tämän sanoo jo useimpien näppituntumakin, ja sen takia teeskentelystä tulee visusti pidetty salaisuus.

Anonyymi kirjoitti...

Uskoisitko? Vanhempien sisarusten seksielämä voi vaikuttaa omiin petipuuhiisi
Onko sinulla läheiset välit sisaruksiesi kanssa? Tuolloin se näkyy myös seksielämässäkin.


Vanhemmilta sisaruksilta oppii paljon ja heistä ottaa mallia omaan tekemiseensä. Myös heidän teini-iän kinastelunsa vanhempien kanssa ja ensimmäiset seurusteluhetket ovat muokanneet sinua jonkin verran, vaikka et sitä uskoisikaan.

Uuden tutkimuksen mukaan myös isosiskon tai -veljen seksielämällä on vaikutusta omaan seksielämään. Seksikäyttäytymistä kartoittavaan tutkimukseen otti osaa 12–18-vuotiaita nuoria.
Aktiivisuus ruokkii aktiivisuutta

Tutkimus kertoo, että mitä aktiivisempi vanhempi sisarus on seksuaalisesti, sitä aktiivisempi on myös oma seksielämä. Jos sisarus taas on seksistä pidättäytyväinen, myös nuorempi sisko tai veli on todennäköisesti jättänyt seksin harrastamisen myöhemmälle iälle.

Tutkimuksessa on kuitenkin aukkoja. Jotkut sisarukset ovat lähemmissä väleissä kuin toiset. Läheisemmät sisarukset saattavat jakaa asioita seksistä keskenään, mutta toiset eivät taas kerro mitään. Mitä enemmän sisarukset tietävät toisistaan, sitä enemmän se heidän toimintaansa vaikuttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Käytännössä 100 prosenttia miehistä näkee miesten syrjintää ihan omakohtaisestikin jo sen vuoksi, että asevelvollisuus lakisääteisesti kohdistuu vain miehiin. Siis liittyen tähän juttuun:

"Miehistä vain kolmannes näkee Suomessa syrjintää sukupuolen perusteella, mutta naisista vain kolmannes ei näe."

Tuollaiset subjektiiviset kokemukset ovat vähän sama juttu kuin se, että naisista paljon suurempi osa pelkää liikkua ulkona, vaikka tosiasiassa miehillä on paljon suurempi riski joutua väkivallan uhriksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Seksi ei enää kiinnosta, voisiko syy olla hormonikerukassa?

Olemme seurustelleet puolisoni kanssa 4 vuotta, ensimmäiset 3 sujuivat makuuhuoneen puolellakin virkeästi ja molempia tyydyttävästi. Nyt olen kuitenkin kadottanut kaiken seksuaalisen halukkuuteni.
Seksi missään muodossa ei kiinnosta vaan lähinnä kuvottaa. Satunnaisesti (n. parin kk välein) koen jonkinlaista mielenkiintoa seksiin, mutta se menee ohi nopeasti.

Parisuhteessa ei ole ongelmia tätä lukuunottamatta, voin hyvin ja onnellisesti enkä siten oikein ymmärrä mistä tällainen johtuu ja mitä asialle voisi tehdä?

Meillä ei ole lapsia, käytän ehkäisynä hormonikierukkaa ja mietinkin, voisiko halukkuuden hiipuminen liittyä siihen?

Vaihto e-pillereistä kierukkaan ajoittuu juuri halujen vähenemisen yhteyteen. Yhdistelmäehkäisyä en voi käyttää, mitä muita vaihtoehtoja voisi olla kierukan sijaan?

Nimimerkki: Frigidikö, nainen 26 vuotta

Anonyymi kirjoitti...

Hauskat miehet ovat seksikkäitä - 9 hyvää deittailla vitsailijaa
Hauskassa miehessä on paljon hyvää. Hänen kanssaan arkikaan ei ole yhtä puuduttavaa.

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Ilta-Sanomat: Tuoreiden isien masennuksesta on saatu tuoretta tutkimustietoa. (19.3.2015)
Huffington Postin mukaan joka kymmenes isä kärsii synnytyksen jälkeisestä masennuksesta. Uusi tutkimus kartoitti sen vaikutusta lapsiin.


Huffington Post: Why We Need To Be Talking About Postpartum Depression In Dads (03/17/2015)

Anonyymi kirjoitti...

Asiat, jotka naiset toivovat miesten tietävän - oletko samaa mieltä?
Naiset huolestuvat helposti, jos mies ei vastaa tekstiviestiin. Sen lisäksi on myös muita juttuja, jotka naiset tahtoisivat miesten tietävän.

Anonyymi kirjoitti...

Sukupuoli ja ikä vaikuttavat: Naiset ovat onnellisempia

Anonyymi kirjoitti...

8 asiaa, joista mies tajuaa olevansa valmis sitoutumaan
Sitoutumiskammoisia ihmisiä löytyy paljon, mutta kun se oikea hetki tai ihminen tulee vastaan, mieli voi muuttua täysin.


Joskus sitoutuminen voi tuntua pelottavalta, mutta kun hetki on oikea tai elämän suuri rakkaus tulee vastaan, vakava parisuhde alkaa kuulostamaan hyvältä idealta. Kliseinen sanonta toimii tähän kohtaan: toista ihmistä ei voi rakastaa ennen kuin rakastaa itseään.

Jos oma elämä ei ole oikeilla raiteilla, ei voi myöskään olla valmis antamaan kaikkeaan toiselle ihmiselle. Ensin pitäisi siis saada oma elämä kuntoon, ennen kuin voi ottaa jonkun ihmisen osaksi sitä.

Anonyymi kirjoitti...

Kun ystävyys syvenee rakkaudeksi - syyt, miksi riski kannattaa ottaa

Pitkäaikaiseen ystävään rakastuminen voi pelottaa monia. Ystävyys voi kuitenkin olla upea lähtökohta rakkaustarinalle. Kokosimme perustelut yhteen.

Anonyymi kirjoitti...

Saudi-Arabia: Nainen ratissa vaarantaa siveyden ja turvallisuuden

Iltapäivän katunäkymä Saudi-Arabian pääkaupungissa Riadissa tuo mieleen rotuerotteluajan Etelä-Afrikan, tosin yhdellä erotuksella. Joku on korvannut vain valkoisille -lait vain miehille -säännöllä.

Miehet ovat vallanneet ravintolat, kahvilat, kaupat ja jalkakäytävät. Jos naisia näkee, heitä paimentaa tiiviisti miespuolinen lähisukulainen. Kaitsijan valvonnassa naiset pujahtavat omasta ovestaan pankkiin, postiin, moskeijaan tai virastoon. Museoon tai huvipuistoon he pääsevät vain tiettyinä naisille varattuina päivinä.

Autoa ajavat vain miehet, koska Saudi-Arabia kieltää autoilemisen naisilta – ainoana maana maailmassa. Vieraiden miesten kanssa naiset eivät puhu. Ainoaksi yhdyssiteeksi ulkomaailmaan jäävät silmät. Ne katsovat kasvoja peittävän niqab-hunnun takaa.

Anonyymi kirjoitti...

Töissä puolison kanssa? Huomioi nämä

Anonyymi kirjoitti...

Naisopettaja kärähti seksistä 17-vuotiaan oppilaansa kanssa - tämä paljasti teot

23-vuotias opettaja Hannah Heekin on jäänyt kiinni Yhdysvaltain Cincinnatissa sopimattomasta suhteesta 17-vuotiaan opiskelijan kanssa.

Daily Mailin mukaan [lähde] Heekin oli harrastanut seksiä oppilaansa kanssa kahdesti - sekä luokkahuoneessa että autossa.

Poliisi kiinnitti huomiota puistossa olleeseen auton, josta hän löysi kaksikon. Oppilaan vyö oli auki ja autosta löytyi kaksi kondomia.

Suojaikäraja Ohion osavaltiossa on 16 vuotta, mutta opettaja-aseman vuoksi Heekiniä voi odottaa pitkä vankeusrangaistus.

Anonyymi kirjoitti...

IS: Pituus kasvanut, rinnat pienentyneet – Miss Suomi -ihanteet muuttuneet vuosikymmenten aikana
Ilta-Sanomien tekemän vertailun mukaan kurvikkuus ei ole enää missikisoissa valttia, vaan treenatummat ja lihaksikkaammat vartalot ovat yleisempiä.


Tänä vuonna Miss Suomi -kilpailun finalistien joukossa on hyvin treenattuja ja melko pitkiäkin missejä. Missikeisariksi tituleerattu Eino Makunen pitää muutosta pelkästään hyvänä asiana. Hän ei myöskään tuijottaisi liikaa ihannemittoina pidettyä 90-60-90-suhdetta, sillä tärkeintä on vartalon sopusuhtaisuus.

- Täydellinen Miss Suomi on yhdistelmä fyysistä kauneutta ja henkistä kanttia, Makunen kertoo Ilta-Sanomien printtiversiossa.

Ilta-Sanomat on verrannut 2000-luvun missiä 1950-luvun missiin. Vertailun mukaan missien rinnat ovat pienentyneet, mutta samalla vyötärönympärys on leventynyt. Kun 1950-luvulla rinnanympärys oli keskimäärin 92,4 senttiä, 2000-luvulla se on 89,3 senttiä. Vyötärönympärys oli 50-luvulla 55,9 senttiä, mutta 2000-luvulla se on 64,2 senttiä.

2000-luvun missille on kertynyt myös 50-luvun kollegaansa enemmän pituutta ja painoa. Painoindeksi eli painon ja pituuden suhde on tosin pysynyt lähes samana.

Missikiertue starttaa lauantaina 23. maaliskuuta. Uusi Miss Suomi valitaan 12. huhtikuuta.

Anonyymi kirjoitti...

Maahanmuuttajien korkeaan raiskaustilastoon ei löydy yhtä pätevää syytä

Tapanilan joukkoraiskausta käsittelevissä keskusteluissa on jatkuvasti nostettu esiin tilastoa, jonka mukaan maahanmuuttajat syyllistyvät raiskausrikoksiin suomalaisia enemmän. Mitä tilastosta pitäisi ajatella? Mitkä ovat syyt tilaston takana?

maton alle lakaisija kirjoitti...

Tiettyjen maahanmuuttajien yliedustus raiskaustilastoissa tullaan jatkossa pimittämään lopettamalla tilastointi.

Anonyymi kirjoitti...

”Tasa-arvon ja perhearvojen vastakkainasettelusta on kasvettava irti”

Suomessa asetetaan usein perhe ja työelämän tasa-arvo vastakkain ja seurauksena voi olla esimerkiksi pienempi lapsiluku kuin mistä perheissä on haaveiltu. KD:n puheenjohtaja Päivi Räsänen vaatii, että seuraavaan hallitusohjelmaan pitää kirjata vanhempainvapaista työnantajalle koituvien kulujen siirtäminen yhteisvastuulliseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Reija Liljan pyyhkeet, osa 1: Kuinka tehdään tasa-arvoinen palkkavertailu? Blogi US Pauli Sumanen 20.3.2015

Anonyymi kirjoitti...

Mielipide: Naisilla ei ole patsaita eikä liputuspäiviä

Minna Canthin ja tasa-arvon päivää vietettiin 19. maaliskuuta. Minna Canthin ajoista on vierähtänyt tovi, mutta tarve päivälle on edelleen selkeä. Kaikkien sukupuolten ja kaikentaustaisten ihmisten tasa-arvo vaatii vielä työtä. Se liittyy niin kasvatukseen, asenteisiin ja toisten kohtaamiseen kuin lakeihin ja yhteiskunnan kulttuurisiin rakenteisiin.

Minna Canth edisti naisten asemaa aikanaan melkoisen määrän ja on ollut historiassamme merkittävä yhteiskunnallinen vaikuttaja. Canth kritisoi käsityöpainotteisia tyttökouluja, rakensi oman uran ja kouluttautui opettajaksi. Hän kertoi näytelmissään naisen elämästä ja köyhyydestä. Kaikki poikkeuksellista tuon ajan Suomessa.

Tänä päivänä Minna Canth on ainoa suomalainen nainen, jolla on oma liputuspäivä. 171 vuotta myöhemmin Minna Canth ehkä olisi toivonut saaneensa seuraa.

Tänä vuonna tasa-arvon päivä näkyi sosiaalisessa mediassa, televisiossa ja lehdissä. Puhuttiin feminismistä ja vanhempainvapaiden malleista. Siitä, että johtajina on vähän naisia eikä eduskunnassa ole istunut kerralla sata naiskansanedustajaa.

Tasa-arvon päivä näkyi myös katukuvassa. Vihreät nuoret tempaisivat ympäri Suomen, myös Turussa, osoittaakseen sukupuolten tasa-arvon vaativan vielä työtä. 19. maaliskuuta kaupunkien patsaat saivat uusia kasvoja. Turussa uusia kasvoja nähtiin Tarja Halosesta Elisabeth Rehniin ja Minna Canthista Tove Janssoniin. Kaikki naiset ovat patsaan arvoisia.

Turussa ainoa oman patsaan saanut nainen on Kalevalan Aino Rautatienpuistossa. Toivottavasti jonain päivänä Porthan, Runeberg, Paavo Nurmi ja Lönnrot saavat seurakseen merkittävän naishenkilön patsaan.

Niina Ratilainen, kaupunginvaltuutettu (vihr.)

Anonyymi kirjoitti...

Alasti treffeille? Kohusarjan ensimmäisessä jaksossa kyyneliä ja mustasukkaisuutta

Aatami etsii Eevaa -treffiohjelman ensimmäisessä jaksossa nähdään mustasukkaisuutta, kyyneleitä ja paljon paljaita sukupuolielimiä.
LUE MYÖS

Uudessa sarjassa mennään treffeille alastomana: "Menin ihan puihin"

Nelosella huhtikuussa starttaavassa Aatami etsii Eevaa -treffiohjelmassa tavataan treffikumppani paratiisisaarella ilman vaatteita. Kun treffikumppaniin on tutustuttu vajaan päivän ajan, saarelle tulee alaston kilpakosija.

Anonyymi kirjoitti...

Tapailetko parrakasta miestä? Asiat, jotka kannattaa pitää mielessä
Parrakas mies ei ole kauttaaltaan karvainen. Tämä on yksi niistä seikoista, jotka kannattaa pitää mielessä, jos tapailee parrakasta miestä.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkijat välttelevät – Yle: Ulkomaalaisten raiskauksista ei haluta puhua

Anonyymi kirjoitti...

7 merkkiä siitä, että elät rakkaudettomassa suhteessa

Parisuhteen päättämiseen saattaa usein liittyä esimerkiksi yksinjäämisen sekä tulevaisuuden pelkoa. Parisuhdeterapeutti Carrie Cole muistuttaa Cosmopolitanin haastattelussa, että onnettomassa avioliitossa tai suhteessa roikkumisen ikävät vaikutukset painavat vaakakupissa yksinäisyyden pelkoa enemmän.

Eropäätöstä kannattaa kypsytellä pitkään, hartaasti sekä ympäröiviä merkkejä kuulostelemalla. Mikäli nämä merkit tuntuvat kuin omasta elämästäsi otetuilta, kannattaa pohtia, kannattaako suhdetta todella jatkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Tiesitkö? Miesten lihomisen katselusta nauttivien naisten alakulttuuri nousee netissä

Jotkut ihmiset nauttivat tilanteesta, jossa saavat syöttää toista ihmistä ja seurata, kuinka tämä lihoo heidän edessään. Toisista taas on mukavaa olla tällä tavalla syötettävänä ja seurattavana. Tätä kutsutaan feederismiksi, ja sillä on luonnollisesti vankka paikka internetissä.

Suomessa aihetta on käsitelty lähinnä ääriesimerkkien näkökulmasta: iltapäivälehdissä on esimerkiksi seurattu maailman lihavimpien naisten kilvoittelua siitä, kuka on lihavin.

Feederismiä on kuitenkin tuoreen akateemisen tiedon valossa käsitelty vääristyneesti, kertoo Vice.

Feederismissä on yleensä keskitytty esittelemään itseään lihottavia naisia ja näitä ihailevia miehiä, ja tämän on ymmärretty kattavan koko ilmiön.
Vicen mukaan tutkijat ovat kuitenkin nyt todenneet, että käsitys on osittain väärä: miehen lihomisesta ja syöttämisestä kiinnostuneita naisia on yllättävänkin paljon, mutta heitä ei julkisuudessa ole käsitelty juuri lainkaan.

Anonyymi kirjoitti...

Väitös: Alaluokkalaisten poikien sosiaalinen hyvinvointi tyttöjä heikompi

Alaluokkalaisten poikien sosiaalinen hyvinvointi on heikompi kuin tytöillä, käy ilmi kasvatustieteiden maisteri Sirkka Räisänen-Ylitalon tuoreesta väitöstutkimuksesta, joka tarkastettiin Lapin yliopistossa perjantaina.

Anonyymi kirjoitti...

EU-maat 23 prosenttia, Suomi 42,5 – Pohjoismaat jyräävät

Pohjoismaisen tasa-arvojulkaisun mukaan Pohjoismaissa noin 40 prosenttia kansanedustajista on naisia, kun EU-maiden keskiarvo on 23 prosenttia.

Ruotsissa naiskansanedustajien osuus on suurin, 45 prosenttia. Suomalaiskansanedustajista naisia on 42,5 prosenttia.

Pohjoismaissa työmarkkinat ovat voimakkaasti eriytyneet sukupuolen mukaan.

Kaikista työssäkäyvistä naisista 43 prosenttia työskentelee kahdella naisvaltaisimmalla alalla eli koulutuksen ja terveyden ja sosiaalipalveluiden aloilla. Miehistä näillä aloilla työskentelee vain 11 prosenttia.

Miesvaltaisimpia aloja Pohjoismaissa ovat puolestaan teollisuuden, rakentamisen sekä kuljetuksen ja varastoinnin alat. Näillä kolmella toimialalla työskentelee 37 prosenttia työssäkäyvistä miehistä ja 10 prosenttia naisista.

Anonyymi kirjoitti...

Näin työttömyys rassaa yksinhuoltajia – 16,3 prosenttia

Yhden vanhemman perheet ovat huolissaan yksinhuoltajien korkeasta työttömyysasteesta.

Perheissä, joissa on vain yksi huoltaja on kaksi kertaa niin suuri työttömyysaste kuin muissa perheissä. Yhden vanhemman perheistä joka kuudes on työttömänä – virallinen työttömyysprosentti on 16,3.

Muutos on suuri, sillä vielä 25 vuotta sitten yksinhuoltajaäidit olivat useammin työelämässä kuin muu väestö. Viime vuosikymmenen nousukausi käänsi työttömyyden laskuun kaikilla muilla kotitaloustyypeillä paitsi yhden vanhemman perheillä.

Näissä perheissä työttömyys jatkoi kasvuaan. Kuitenkin esimerkiksi yksin lasta kasvattavien äitien työmotivaatio on suurempi kuin esimerkiksi parisuhteessa elävien äitien.

Työttömyys tuo mukanaan pienituloisuuden. Yhden vanhemman perheillä on Tilastokeskuksen mukaan yli viisinkertainen riski joutua toimeentulotukiluukulle verrattuna kahden huoltajan perheisiin.

– Jos lapsiköyhyyttä halutaan vähentää, pitää keskittyä tukemaan yhden vanhemman perheiden työllistymistä, toteaa toiminnanjohtaja Heljä Sairisalo Yhden Vanhemman Perheiden Liitosta.

Sairisalo muistuttaa, että jos tilastoista poistettaisiin yhden vanhemman perheet, jäljelle jäävät kahden huoltajan lapsiperheet voisivat hyvin. Liiton mukaan lasten hoivapalveluja tulisi kehittää vastaamaan paremmin nykyisiä työmarkkinoita.

Kansainvälistä yksinhuoltajapäivää vietetään huomenna lauantaina 21. maaliskuuta

Anonyymi kirjoitti...

Miehen ulkonäkö ei miellyttänyt - Ensitreffit alttarilla -morsian ei saanut sanottua "tahdon"

Ensitreffit alttarilla -tosi-tv-ohjelman tuorein kausi starttasi Yhdysvalloissa FYI-kanavalla tiistaina. Suomessakin vasta nähdyssä tv-formaatissa kolme asiantuntijoiden valitsemaa paria avioituu heti ensitapaamisella.

Katsojat pääsivät seuraamaan heti avausjaksossa draamaa, kun yksi ohjelman morsiamista ei selkeästikään ollut tyytyväinen hänelle valittuun mieheen.

29-vuotias Ryan Ranellone vastasi kaksikosta ensimmäisenä papin kysymykseen naimisiin menosta myöntävästi. Tilanne jatkui kiusallisella hiljaisuudella. 30-vuotiaalla morsiamella, Jaclyn Methuenilla tuntui olevan vaikeuksia saada omaa vastaustaan sanottua. Methuen näytti vaivautuneelta ja hänen kasvoiltaan paistoi pettymys.

Vasta ohjelman seuraavassa jaksossa selviää, hylkäsikö Methuen Ranellon alttarille.

Methuen myöntää, ettei Ranellon ulkonäkö miellyttänyt häntä.

- Kun näin Ryanin ensimmäisen kerran, ajattelin: "Voi ei, tuoko hän on?" En tuntenut fyysistä vetovoimaa.

- Olin pettynyt, kun näin hänet kasvokkain. Ei tunnu, että hän voisi olla aviomieheni. En tiedä, voinko tehdä tämän, Methuen selittää ohjelmassa.

Anonyymi kirjoitti...

Monica Lewinsky: Suhde presidenttiin aiheutti ”musertavia seuraamuksia”

Valkoisen talon entinen harjoittelija Monica Lewinsky puhui julkisesti hänen ja Yhdysvaltain presidentin Bill Clintonin suhteen aiheuttamasta nettikiusaamisesta.
Lewinsky joutui valtavan mediamyllytyksen kouriin kun hänen suhteensa Bill Clintoniin paljastui. Lewisnky oli tuolloin Valkoisessa talossa harjoittelijana.

Nyt Lewinsky on 41-vuotias ja hän puhui julkisesti suositussa TED-konferenssissa kokemuksistaan.

Lewinsky aloitti puheensa kertomalla kuinka hän rakastui esimieheensä vain 22-vuotiaana ja oppi 24-vuotiaana suhteen ”musertavat seuraukset”.

Lewinsky kertoi muuttuneensa ”täysin yksityisestä hahmosta julkisesti ja koko maailmanlaajuisesti nöyryytetyksi ihmiseksi.”

Lewinskyn ja Clintonin skandaali tapahtui 1990-luvulla, joten Lewinsky kertoo, että termiä ”nettikiusaaminen” ei silloin ollut olemassa, mutta että hänen kokemansa asiat olivat juuri sitä.

– Silloin muodostui virtuaalisten kivenheittelijöiden väkijoukkoja, Lewinsky muistelee.

Anonyymi kirjoitti...

Tämän takia tarvitsemme julkkiksia ja pornoa

NÄKÖKULMA Tutkija Veijo Hietalan mukaan ihminen tarvitsee riittävän etäisiä kohteita tyydyttääkseen tirkistelyhimonsa. Siksi turhia julkkiksia ei ole – ja pornokin on hyvästä.

Oliko Jeesus Kristus ajanlaskumme ensimmäinen julkkis?

– Niin, kyllä varmaan, mediatutkimuksen lehtori, FT Veijo Hietala toteaa ajatusta hetken makusteltuaan.

Vuodesta 1984 Turun yliopistolla työskennelleen mediatutkijan mielestä täytyy tarkastella mittakaavaa.

Mihin raja vedetään, kuka on julkkis? Hietala, 64, nostaa esimerkeiksi kylähullut, kylien sankarit sekä älykkyytensä todistaneet tietoviisaat. Yksiä ihaillaan, toisia paheksutaan, kolmansia kummeksutaan.

– Jonkin sortin julkkiksia on varmasti ollut aina. Jo kyläyhteisöistä on löytynyt hahmoja, jotka on nostettu silmätikuiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Mies menetti ilotyttöjen avulla ansaitut rahat

Joensuun keskustassa asuntoja prostituoiduille vuokrannut 49-vuotias mies tuomittiin kahdesta parituksesta kolmen kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

Pohjois-Karjalan käräjäoikeus velvoitti miehen maksamaan valtiolle rikoshyötynä 7  300 euroa.

Mies vuokrasi pääasiassa Venäjältä ja Virosta saapuneille naisille viime keväänä neljä huoneistoa ja syksyllä yhden.

Keväällä maksullisia naisia oli noin 20, syksyllä neljä.

Anonyymi kirjoitti...

Mies vuokrasi asuntoja seksipalveluille – sai parituksesta ehdollista vankeutta

Paritus on tuonut 49-vuotiaalle joensuulaismiehelle kolmen kuukauden ehdollisen vankeusrangaistuksen.
Mies vuokrasi viime vuonna Joensuun keskustassa viittä asuntoa viikko- ja päivävuokraa vastaan naisille, jotka tarjosivat asunnoissa seksipalveluita.

Naiset olivat ulkomaalaisia. Heitä oli parikymmentä. Vuokraa he joutuivat maksamaan työhuoneestaan 300–350 euroa viikossa tai 50–60 euroa vuorokaudessa.

Neljä asuntoa mies oli vuokrannut nimenomaan vuokrattaviksi edelleen seksipalvelujen tarjoajille. Yksi huoneistosta oli miehen oma vuokra-asunto. Seksipalvelujen ajan hän asui tuttavansa luona.

Oikeudessa mies myönsi tekonsa, mutta sanoi olleensa tietämätöin sen rangaistavuudesta. Hän vetosi siihen, että vastaavaa toimintaa harrastetaan Joensuussa yleisesti.

Mies kiisti saaneensa toiminnasta taloudellista hyötyä, sillä asuntojen vuokrat ja muut kulut maksoivat hänelle enemmän kuin hän seksiyrittäjiltä sai.

Oikeus otti rangaistusta määrätessään huomioon, ettei mies osallistunut prostituution käytännön järjestelyihin. Näyttöä ei myöskään ollut siitä, että kyse olisi ollut naisten vakavasta taloudellisesta hyväksikäytöstä.

Rikoshyötynä mies joutuu maksamaan valtiolle 7 300 euroa.

Anonyymi kirjoitti...

Millaista seksielämäsi on tulevaisuudessa? Tämän kaavan avulla saat tietää

Asiantuntijoiden mukaan jokainen parisuhde käy läpi kahdeksan erilaista seksielämän vaihetta.

Yhdenkään pariskunnan seksielämä ei ole samanlaista suhteen alusta loppuun saakka. Alkuaikojen kiihkeä vaakamambo ei jatku loputtomiin, vaikka mitä väittäisi. Välillä on vaikeita aikoja, joita saattaa seurata entistä kuivemmat kaudet. Joskus taas kaikki luistaa makuuhuoneen puolella mainiosti, ja tilanne vain paranee paranemistaan.

Tutkijoiden mukaan pitkässä parisuhteessa elävien ihmisten seksielämä etenee tietyn kaavan mukaan. Jokainen suhde kulkee näiden kahdeksan etapin kautta

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Onko saunassa masturbointi vaarallista?

Olen nuori nainen ja minulla on usein tapana masturboida saunassa. Lähes aina kun sen jälkeen poistun saunasta, korvissani suhisee jännästi ja niissä on ikään kuin kova paineen tunne, ja minua myös huimaa todella paljon ja joskus olen jopa pyörtynyt.
Olen havainnut, että huimaus ei ole niin paha, jos masturboi puoli-istuvassa asennossa eikä selällään maaten. Voiko kuumuudessa masturboinnilla olla jotain haitallisia vaikutuksia vai johtuuko huimaus vain matalasta verenpaineesta tms.?

Nimimerkki: Saunoja, nainen 20 vuotta

Anonyymi kirjoitti...

Tämä helppo keino parantaa seksielämääsi heti

Uusi tutkimus varmistaa: tämä konsti pätee ainakin naisiin.

Haluaisitko paremman seksielämän?

Siihen on olemassa äärimmäisen helppo – tai ainakin periaatteessa yksinkertainen – keino: mene ajoissa nukkumaan.

Uuden tutkimuksen mukaan kunnolliset yöunet voivat mullistaa erityisesti naisten seksielämän.

Yhdysvaltalaisessa Michiganin yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa todettiin, että tunnin vertailuryhmää pidempään nukkuneet naiset tunsivat voimakkaampaa seksuaalista halua ja halusivat 14 prosenttia todennäköisemmin harrastaa seksiä kumppaneidensa kanssa seuraavana päivänä.

Tutkimuksessa seurattiin 171 naista kahden viikon ajan. He raportoivat yöunensa määrästä ja laadusta sekä siitä, olivatko he olleet seksuaalisessa kanssakäymisessä edellisen vuorokauden aikana. Vaikka tuloksissa otettiin huomioon yleinen väsymys, ikä sekä onnellisuuden ja surun tunteet, olivat pidempään nukkuneet edelleen halukkaampia seksiin.

– Tutkimuksemme osoittaa, että hyvällä unella on suuri merkitys seksuaaliselle halulle silloinkin kun nainen on täysin terve. Huono uni voi johtaa seksuaalisiin ongelmiin, päätutkija David Kalmbach kommentoi Independent-lehden mukaan.

Anonyymi kirjoitti...

Voiko eksän kanssa olla ystävä? Asiat, jotka kannattaa tietää

Eron jälkeen voi tuntua täysin mahdottomalta ajatukselta, että pystyisi olemaan ystävä entisen kumppanin kanssa. Toisille ystävyys taas jatkuu luonnostaan, vaikka ei parisuhteessa enää olisikaan.

Anonyymi kirjoitti...

Reija Liljan pyyhkeet, osa 2: Uskovatko tutkijat naisen euroon vai eivät? Blogi US Pauli Sumanen 21.32.2015

Anonyymi kirjoitti...

Kymmenen myyttiä raiskauksesta

Anonyymi kirjoitti...

Täältä löytyvät Suomen innokkaimmat nettipornon klikkaajat

Netin aikuisviihteen kansallisena erityispiirteenä pidetään mobiilin eli matkapuhelinten vankkaa asemaa sivustojen katselussa.
Maailman suurin aikuisviihdesivusto Pornhub on julkaissut tilastolukuja suomalaisten nettipornon kulutuksesta.

Maamme kansallisena erityispiirteenä pidetään mobiilin eli matkapuhelinten vankkaa asemaa sivustojen katselussa.

Peräti 40 % Pornhubin suomalaisesta liikenteestä tulee Helsingistä.

Suomalaisia luonnehditaan käyttäjinä nopeiksi.

Keskimäärin tavallinen suomalainen viettää sivustolla kerrallaan 8 minuuttia ja 20 sekuntia, jona aikana hän ehtii vierailla keskimäärin 8,17 eri sivulla.

Aika jää kauas globaalista keskiarvosta, joka on 8,56, ja esimerkiksi keskivertobritti malttaa käyttää yhteen vierailuun aikaa peräti 9,42.

Anonyymi kirjoitti...

3 asiaa, joita parisuhde ei kestä - eron voi välttää yhdellä oivalluksella

Erityisesti lapsiperheissä mitta voi alkaa täyttyä nopeastikin, mutta syvistäkin kriiseistä voi löytää ulospääsyn ilman eroa, Väestöliiton psykologi kertoo.

Anonyymi kirjoitti...

Jasmin Mäntylä kärähti salasuhteesta – Dennis uhkasi katkaista pään!

Seiska uutisoi viime viikolla kohukaunotar Jasmin Mäntylän, 32, ja brittiläisen Dennis Bramleyn, 65, avio-onnen rakoilevan.

Nyt Jasmin Mäntylä suostuu vihdoin paljastamaan, mistä on kysymys.

− Olen ollut tekemisissä erään miehen kanssa, ja Dennis sai tietää siitä. Luonnollisesti hän raivostui, Jasmin kertoo Seiskalle.

Kolme vuotta yhdessä olleet Jasmin ja Dennis menivät naimisiin syyskuussa Englannissa. Häitä juhlittiin Suomessa lokakuussa.

Näin Jasmin Mäntylän mieli muuttui: pettäjän tuomitsemisesta kolmoisdraamaan!

Kohukaunotar Jasmin Mäntylä kärähti alkuvuodesta salasuhteesta.

Mielenkiintoiseksi asiasta tekee se, että vielä viime vuonna Jasmin tuomitsi ankarasti Marika Fingerroosin, joka tunnusti pettäneensä aviomiestään.

- Miksi toimitaan noin ja miten sellainen tieto halutaan tuoda julkisuuteen, Jasmin ihmetteli tuolloin.

Anonyymi kirjoitti...

Nuoret naiset yhdistivät voimansa verkostoksi

Nuorten naisten ja naiseksi itsensä identifioivien yhteisessä verkostossa jaetaan naissolidaarisuutta ja puhutaan paljon feminismistä.

Yli puoluerajojen toimivalla Hyvä sisar -verkostolla on takanaan kaksi tapaamista.

– Idea verkostoon lähti siitä, kun keskustelin paluulennolla Tukholmasta erään Rkp:n Nuorten Pohjoismaiden neuvoston edustajan kanssa niistä epäkohdista, joihin olemme poliittisessa toiminnassa törmänneet, kertoo Vasemmistonuorten Hanna-Marilla Zidan, joka on verkoston aktiivi ja yksi sen perustajista.

Hyvä sisar -verkoston ajatus ei ole kehittää miesten herrakerhoja vastaavaa salamyhkäistä liittoutumaa, jossa virat ja edut jaetaan sisäpiirin kesken ja jonka ulkopuolelle miehet jäävät. Se ei siis ole mittava feministinen salaliitto, vaan verkoston tavoitteena on vaikuttaa niihin yhteiskunnan ja politiikan valtarakenteisiin, jotka tekevät niistä miesvaltaisia ja naisista eriarvoisia toimijoita.

– Myös käsitys siitä, minkälainen ihminen on vakuuttava, on valitettavan kapea. Tällä hetkellä se on keski-ikäinen mies puvussa. Tuntuu, että nuori nainen politiikassa on synonyymi osaamattomuudelle, sanoo Hanna-Marilla Zidan.

Anonyymi kirjoitti...

Naisteekkarit pitävät yhtä työelämässäkin: Tyttökaverilta voi aina kysyä neuvoa

Tekniikan ala on yhä miesvaltainen, vaikka naisten osuus opiskelijoista kasvaa. Tampereen teknillisen yliopiston Naisteekkaripäivillä tutustutaan toisiin ja verkostoidutaan.

Anonyymi kirjoitti...

Seksisivuston suosituin haku yllättää: Suomalaisten pornonkulutus ja fantasiat eivät kohtaa


Pornonkatselumieltymykset eivät käy yksiin seksifantasioista saatujen tutkimustulosten kanssa. Lännen media kertoi lauantaina, että suomalaiset haluavat nähdä kotimaista pornoa.

Maailman suurimman nettipornosivuston PornHubin tilastojen mukaan suomalaiset etsivät eniten katsottavaa hakusanalla "finnish". Myös seksikkääseen äitiin viittaava "milf" ja nuoriin viittaava "teen" kutkuttavat suomalaisia.

Tutkimustulosten valossa pornon katselu poikkeaa kuitenkin siitä, mistä yleensä fantasioidaan. Väestöliiton tutkimusprofessori Osmo Kontula kertoo, että miehet ja naiset fantasioivat eri asioista.

- Fantasioissa miehet hakevat jotain uutta ja erikoista, Kontula kertoo.

Sen perusteella voisi kuvitella, että miehiä kiinnostaisi pornossakin jokin muu kuin kotimaisuus.

- Naiset fantasioivat läheisistä asioista ja usein omasta kumppanista. He mielellään palaavat mielessään aikaisempiin kokemuksiin, Kontula kertoo.

Anonyymi kirjoitti...

Kahdeksan vuotta työttömänä - "ei näillä tuloilla edes kehtaa hommata naista"

Köyhänä elämisen ikävin puoli liittyy Markon mukaan siihen, ettei pienillä tuloilla hurmata vastakkaisen sukupuolen edustajia.

- Ei näillä tuloilla edes kehtaa hommata naista, ei vain kykene, hävettää niin paljon. Jos silmälasit hajoavat, niin ei niitä pysty itse maksamaan, Marko kuvailee rahatilannettaan.

Anonyymi kirjoitti...

Näkökulma:
Pitäisikö alastomien ihmisten treffiohjelma tuomita?


Nakutreffit televisiossa jatkavat ravistelevien parisuhdeohjelmien sarjaa, jonka avulla voimme peilata omia arvojamme, kirjoittaa Edith Andersson.

Anonyymi kirjoitti...

Puoliso ei ole ajatustenlukija - näin suhdetta voi yrittää elvyttää

Anonyymi kirjoitti...

Äiti avautuu vauvapalstalla: ”Ei seksiä päivänvalossa – raskausarvet rinnoissa harmittavat”

Anonyymi kirjoitti...

Kalja- vai stressimaha? – Naisten vatsat jo samankokoisia kuin miehillä

Kaunis katsoa, mutta kallis kasvattaa, vitsailivat mahakkaat miehet ennen itsestään. Miehisen komeuden yksinoikeus on päättynyt. Naisten vatsat pullistuvat siinä missä miestenkin. Stressiäkin voi syyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Lindström: Ajaako SDP duunarimiesten palkanleikkausta?

Kummallisimpana linjauksena Lindström pitää SDP:n tavoitetta yhdistää maltillinen palkkaratkaisu ja palkkatasa-arvon toteutuminen.

– Yleisesti tiedetään, että maltillinen palkkaratkaisu tarkoittaa oikeasti palkkojen nollakorotusta. Tällöin ainoa keino edistää palkkatasa-arvoa on miesten palkkojen leikkaus. Ajavatko demarit tosiaan duunarimiesten palkanleikkausta? Lindström kysyy.

– Perussuomalaisten mielestä duunarimies ja -nainen ovat palkkansa ansainneet ja palkka-alen sijaan on vientisektorin kilpailukyky varmistettava esimerkiksi purkamalla EMU-puskureita.

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Kimppakiva kiinnostaa, mutta voiko se vaikuttaa omaan seksuaaliseen suuntautumiseen?

Miten suhtautua, kun me molemmat, haluaisimme ns. "kimppakivaa" toisen pariskunnan kanssa, ja haluaisimme myös kokeilla sitä Bi-seksiä?
Onko mies homo, tai nainen lesbo, jos haluaa seksileikeissä kokeilla saman sukupuolen kanssa? Tekeekö Bi-leikit miehestä homon, tai naisesta lesbon ? Pitääkö pelätä oman persoonallisuutensa kenties muuttuvan ? Me rakastamme toisiamme ja seksielämämme on omasta mielestämme aivan normaalia, nautinnollista ja usein toistuvaa, noin neljä kertaa viikossa, vaikka ikää on jo yli 50 v.

Nimimerkki: Epävarmat, pariskunta +50 vuotta

Anonyymi kirjoitti...

Lehti: Ruotsalaista huippu-urheilijaa epäillään murhayrityksestä - Muut urheilulajit - Ilta-Sanomat

Ruotsalaista huippu-urheilijanaista epäillään entisen poikaystävänsä murhayrityksestä, kertoo Dalademokraten-lehti.
...
– Hän on minulle velkaa rahaa. Hän lähetti minulle viestin, jonka mukaan hän oli lähistöllä ja voisi maksaa velan takaisin. Meille ei tullut riitaa, vaan hänen hyökkäyksensä tuli täysin yllättäen, mies kertoi Expressenille.
...

Anonyymi kirjoitti...

Autokauppias ällistyi porilaisnaisen tempusta: ”Yksinkertainen tapa viedä auto onnistui” - Kotimaan uutiset - Ilta-Sanomat

Ensitreffit alttarilla -morsian järkyttyi sulhasensa ulkonäöstä – ”tahdon” jäi sanomatta - Viihde - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Britanniassa kohu istukasta tehdyistä smoothie-juomista | Yle Uutiset | yle.fi

Teinityttö makasi tunnin tajuttomana kadulla – kukaan ei auttanut | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

Ruotsi hämmentyi: naisankkuri alkoi puhua uutisissa miehen äänellä

Ruotsin yleisradioyhtiön SVT:n alueellinen aamulähetys Värmlannin maakunnassa sai maanantaina omituisen käänteen, joka on tehnyt lähetyksestä valtavan hitin sosiaalisessa mediassa.

Lähetys alkoi normaalisti, ja kuvaan ilmestyi naispuolinen uutisankkuri. Omituiseksi lähetys muuttui, kun ankkuri alkoikin puhua miehen äänellä.

Oudon lähetyksen syy oli SVT:n mukaan lähetyspaikan vaihdos. Alueellisten lähetysten tekoa keskitetään Göteborgiin, ja maanantaina uutta lähetyspaikkaa testattiin ensi kertaa. Göteborgin studiossa uutisia luki naisankkuri.

Vanhassa lähetyspaikassa luettiin kuitenkin samaan aikaan sama lähetys, jos Göteborgin lähetyksissä ilmenisi teknisiä ongelmia.

Lähetysvirtaan päätyi kuitenkin versio, jossa kuva tuli toisesta ja ääni toisesta studiosta.

Anonyymi kirjoitti...

KSML: Alokkaat pulskistuneet 20 vuodessa

Palveluksensa aloittavat varusmiehet painavat selvästi enemmän kuin parikymmentä vuotta sitten, kertoo Keskisuomalainen.

Pääesikunnan tuoreen tilaston mukaan aloittavien varusmiesten keskipaino oli viime vuonna 77,6 kiloa. Se on melkein seitsemän kiloa enemmän kuin vuonna 1993, jolloin keskipaino oli vertailuvuosista alimmillaan.

Alokkaiden keskipituus on pysynyt ennallaan.

Myös Cooperin juoksutestin tulokset ovat huonontuneet. Viime vuonna joka neljäs alokas sai testissä huonon tuloksen, kun 35 vuotta sitten vastaava luku oli alle viisi prosenttia.

Naisvarusmiesten painon kehityksestä ei Pääesikunnan mukaan ole vertailukelpoista tilastoa

Anonyymi kirjoitti...

Pelaako mies tekstiviesteillä? Miehet vastaavat

MTV Lifestyle selvitti, sortuvatko miehet samanlaiseen peliin kuin naiset.

”Pelaavatko myös miehet tekstiviesteillä? Esimerkiksi: jos olen suuttunut miehelleni, vastaan viestiin tarkoituksella vasta tunnin päästä. Luulen, että suurin osa naisista tuntee tämän "pelin" oikein hyvin. Entä te miehet?” kysyy nimimerkki naikkonen23.

Anonyymi kirjoitti...

Ikäihmisten seksi ei vieläkään päädy kahvipöytäkeskusteluihin – hyväksikäytöstäkin joudutaan puhumaan

Ikäihmisten seksi on ollut kauan tabu, eikä sen voi väittää vieläkään arkipäiväistyneen. On mietitty jopa sitä, kuuluuko seksuaalinen aktiivisuus ollenkaan ikäihmisille.

– Vahvasti on aina puhuttu evoluutioteoriasta ja lähdetty siitä, että pariutumisen ja seksin motiivina on lisääntyminen, tutkimusprofessori Osmo Kontula Väestöliitolta taustoittaa.

Toisaalta voidaan kysyä, miksi ikäihmisten seksuaalisuudesta tarvitsisi tehdä numero. Joko sitä on tai ei ole. Jos ikäihmiset eivät itse halua puhua siitä, miksi muiden pitäisi?

– Ehkä tässä on kyse siitä, että ihmiset kaipaavat rohkeita roolimalleja. Jos joku puhuu asiasta avoimesti, saattaa sen uskaltaa ottaa itsekin puheeksi vaikkapa kumppanin kanssa. Keski-ikäisillä seksin määrä on laskussa, mutta ikäihmisillä seksuaalinen aktiivisuus on lisääntynyt viime vuosina, Kontula jatkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Mies, väsyttääkö, ärsyttääkö eikö huvita? Saatat kärsiä klassisesta ”naisten vaivasta”

Miehetkin käyvät lävitse omanlaisensa vaihdevuodet.
Kun vanhenemme, sukupuolihormonituotantomme laskee. Tämä johtaa naisilla vaihdevuosiin – mutta kärsivätkö myös miehet vastaavista vaihdevuosiongelmista testosteronitasojen laskiessa?

Daily Mailin mukaan joidenkin asiantuntijoiden vastaus on kyllä. Testosteronitasojen laskun on epäilty aiheuttavan monenlaisia keski-iän ongelmia kuten laskenutta energiatasoa, huonoa keskittymiskykyä, kasvaneita rintoja, ärtyneisyyttä ja impotenssia.

Nämä tutkijat uskovatkin, että yhden viidestä 50-vuotiaasta tulisi aloittaa testosteronihoitodot elinvoimansa ja hyvinvointinsa palauttamiseksi.

Miesten hormonikorvaushoito onkin yleistymässä: viime vuosikymmenen aikana testosteronigeelien ja -injektioiden lääkemääräykset ovat kaksinkertaistuneet kolmeen sataan tuhanteen kappaleeseen vuodessa.

Aiheesta käydään kuitenkin kiivasta väittelyä. Hormoniasiantuntijoiden mukaan miesvaihdevuosien suosion nousu johtuu lääketeollisuuden aggressiivisesta markkinoinnista. Yhdysvalloissa miehet käyttävät yli 3 miljardia euroa vuodessa testosteroniin, siitäkin huolimatta, että lääkkeiden vaikutuksista ei ole tehty paljon tutkimuksia.

Useimpien miesten ongelmat ovatkin vain normaaleja epäterveellisen ikääntymisen oireita. Vaikka merkittävällä määrällä keski-ikäisistä miehistä voikin olla alhainen testosteronitaso, hormoniasiantuntijat väittävät että vain pienen osan, kenties kahden sadasta, tarvitsevan hormonihoitoja.

Nämä miehet kärsivät aidosta hormonitoiminnan häiriöstä, hypogodanismista, jossa kivekset eivät enää tuota testosteronia sairauksen tai vahingon seurauksena.