perjantaina, toukokuuta 22, 2015

Jussit maalla

Maajussit puntarissa

Naisten enemmistö ei pääse näkymään

"Feministit nillittävät turhasta" – Illan A-studiossa keskustellaan, onko tytöttely väärin

Nyt jäitä hattuun miesten työryhmissä

Kommentti: Demarien tasa-arvokeskustelu pakkaa naurattamaan

187 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moni tanskalaisnuori etsii itselleen varakasta seuraa netistä – "Ei seksiä, vaan keskustelua politiikasta" | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

Deittivalmentajan vinkki naisille: “Kunnolliset kaverit pariutuvat siinä 25-35 vuoden välillä, ei niitä mistään tule lisää”

Deittivalmentaja Mia Halonen sanoo, että vaikka ihmisestä nuorena tuntuisikin siltä, ettei hän löydä lapsia haluavaa kumppania, ei ole syytä menettää toivoaan.

– Jos olet 25-vuotias, sinulla on vielä aikaa ja voit tehdä fiksumpia ratkaisuja. Silloin on vielä paljon sinkkuja tarjolla: oman ikäisiä ja vähän vanhempiakin vielä.

Anonyymi kirjoitti...

Iskurepliikkejä maailmalta: ”Oletpa nuori!” heitetään naiselle Japanissa

Miten nainen isketään Japanissa? Mikä on pahin deittimoka Intiassa? Millaisille treffeille voi päästä Kanadassa? Maailma-kuoro sen tietää.
Rakkaus on universaalia, se nyt on selvä. Mutta deittailussa saattaa ilmetä eroja riippuen siitä, missä päin maapalloa pariudutaan.
Nyt kolme monikulttuurisen Maailma-kuoron jäsentä kertoo omista kokemuksistaan. Ai mikä kuoro? Suomalaisen kuoron jäsenistä suuri osa on alun perin kotoisin muualta kuin Suomesta, ja esityslistalla on aina maailmanmusiikkia. Perjantaina 22.5. Maailma-kuoro vetää Helsingissä rakkauslauluja a cappella -tyyliin.
Mutta nyt – deittailukokemuksia Japanista, Kanadasta ja Intiasta, olkaa hyvä.

Anonyymi kirjoitti...

Mieheltä kiristettiin seksikuvalla 10 000 euroa

Mies joutui kiristetyksi hänestä yllättäen otetulla nakukuvalla syksyllä 2013 Pietarsaarella.

Pohjanmaan käräjäoikeus tuomitsi eilen neljä naista tapauksessa. Tuomiosta uutisoi ensimmäisenä sanomalehti Pohjalainen.

Kiristystilanne syntyi, kun yksi naisista oli houkutellut miehen kahdenkeskiseen tapaamiseen. Tuolla kerralla he olivat sopineet uudesta tapaamisesta, jossa nainen esitteli itseään alusvaatteisillaan ja lupaili miehelle seksiä.

Nainen oli kuitenkin salaa sopinut toisen naisen kanssa, että kesken intiimin tilanteen tämä hyökkää paikalle kameran kanssa.

Mies oli riisunut itsensä naisen esiintyessä hänelle ja istunut sängyllä, kun toinen naisista astui yllättäen huoneeseen ja otti kuvan kännykkäkamerallaan alastomasta miehestä ja alusvaatteisillaan olevasta naisesta.

Mies yritti tämän jälkeen poistua asunnosta, jolloin tilanteen järjestänyt nainen vaati mieheltä 6 000 euroa sillä uhalla, että asia menee julkisuuteen. Mies sai tingittyä summan 3 000 euroon, jonka hän maksoi seuraavana päivänä naiselle.

Myös kuvan ottanut nainen vaati itselleen 2 000 euroa, jonka mies maksoi.

Pari viikkoa tapahtuneen jälkeen kuvan ottaneen naisen 17-vuotias tytär soitti miehelle ja vaati 7 000 euron lisämaksua tai hän kertoisi asiasta miehen puolisolle ja pojalle.

Mies sai tingittyä summan 5 000 euroon, jonka mies toimitti jälleen seuraavana päivänä. Äiti toimi autonkuljettajana, kun tytär vastaanotti rahat. Kiristyssaalis jaettiin äidin ja tyttären kesken.

Tämän jälkeen mies oli vielä saanut puhelun, jossa entuudestaan tuntematon nainen yritti kiristää häneltä 50 000 euroa samalla kuvalla, jonka hän oli saanut haltuunsa. Tämänkin summan mies sai tingittyä 40 000 euroon.

Teko jäi kuitenkin yritykseksi, sillä miehen mennessä tapaamaan naista, hän ei ottanut rahoja mukaansa. Poliisit ottivat naisen tilanteessa kiinni.

Miehen tapaamiseen alunperin houkutellut ja alusvaatteisillaan esiintynyt nainen tuomittiin kiristyksestä vuoden ja kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen sekä 30 tunnin yhdyskuntapalveluun.

Kuvan ottanut ja tyttärensä kanssa kiristyssaaliin jakanut nainen puolestaan sai tuomion törkeästä kiristyksestä, josta määrättiin naiselle vuoden ja 7 kuukauden ehdollinen vankeusrangaistus.

Kiristyksestä nuorena henkilönä tuomittu tytär sai 7 kuukautta ehdollista vankeutta.

Suurinta summaa vaatinut nainen sai vuoden ja 8 kuukautta vankeutta törkeän kiristyksen yrityksestä.

Anonyymi kirjoitti...

Isyyden voi jatkossa tunnustaa jo äitiysneuvolassa

Jos avioliiton ulkopuolella syntyvän lapsen biologinen isyys on selvä, voi isyyden jatkossa tunnustaa jo ennen lapsen syntymää äitiysneuvolassa. Näin voi toimia esimerkiksi silloin, kun tulevat vanhemmat asuvat avoliitossa.
Perheen ei enää tarvitse käydä lastenvalvojan luona lapsen syntymän jälkeen, kuten nykyisin. Muutos sisältyy uuteen isyyslakiin, joka tulee voimaan 1. tammikuuta 2016.
Uuden lain on tarkoitus muun muassa helpottaa isyyden tunnustamismenettelyä ja säästää etenkin isien työaikaa. Isyyden tunnustaminen jo raskausaikana vahvistaa myös tulevan isän vanhemmuutta.
Avioliittoon perustuva ns. isyysolettama säilyy käytännössä ennallaan. Avioliittoon syntyvän lapsen isäksi todetaan jatkossakin lapsen äidin aviopuoliso.
Uuden lain myötä äiti ei voi enää vastustaa lapsen isän selvittämistä. Tällä pyritään edistämään lapsen oikeutta tietää molemmat biologiset vanhempansa.
Suurin syy isyyslainsäädännön uudistamiseen ovat perherakenteissa tapahtuneet muutokset.
Nykyisin joka kolmas lapsi, eli noin 24 000 lasta vuodessa, syntyy avoliittoperheeseen. Näissä perheissä biologinen isyys on useimmiten selvä ja avomies yleensä haluaa tunnustaa lapsen isyyden.

Uusi isyyslaki kumoaa vuodesta 1976 voimassa olleen isyyslain.

Anonyymi kirjoitti...

Kontula Kankaanniemen seksiviesteistä: "Ihmiset hölmöilevät kaikennäköistä"

Toimi Kankaanniemi on ihminen siinä kuin muutkin. Näin vasemmistoliiton kansanedustaja kommentoi Yle Puheen Ajankohtaisessa Ykkösessä ministerinäkin toimineen miehen seksiviestejä.

Seksityö on yksi aiheista, joita tamperelainen sosiologi Anna Kontula selvitti aikoinaan tutkijan ammatissa. Kansanedustajana nykyisin toimiva Kontula ei hätkähtänyt Toimi Kankaanniemen (ps.) seksiviesteistä noussutta kohua.

– En muista erityisesti ällistyneeni, kun kuuli asiasta. Ihmiset hölmöilevät aina välillä kaikennäköistä, Anna Kontula totesi Yle Puheen Ajankohtaisessa Ykkösessä.

Paljastaako Kankaanniemen menettely sitten jotain miehen pinnan alla olevista piirteistä?

– Seksuaalisuus on varmaan perusominaisuus kaikissa ihmisissä. Kysymys on siitä, miten yhteiskunnassa säätelemme näitä ominaisuuksiamme toisia vahingoittamatta, Kontula määritteli.

Anna Kontula kertoi lukeneensa uutisia asiasta ja pohtineensa, miksi tapahtuma nousi julkisuudessa vahvasti esiin. Mediakohu ei hänen mukaansa välttämättä kuitenkaan syntynyt tyhjästä.

– Tapahtumaan liittyy vähintäänkin epäily seksuaalisesta häirinnästä, ja jos näin käy poliittisen päättäjän kohdalla, julkisuuskynnys selvästi ylittyy, Anna Kontula toteaa.

Anonyymi kirjoitti...

Voi äitipuolta: Nämä kolme äitipuolen roolia ovat tarjolla, eikä niistä voi valita itse

Äitipuoli voi luulla elävänsä parisuhteessa, mutta siinä hän erehtyy. Hän elää suhdeverkostossa, johon kuuluu myös miehen ex.

Äitipuolen parisuhde ei ole kahden ihmisen suhde. Se on verkosto, johon kuuluvat mies, hänen lapsensa ja lasten äiti.

”Äitipuolen asema riippuu hyvin paljon verkoston muista osapuolista, etenkin lasten isästä ja äidistä. Äitipuoli on riippuvuus­suhteessa heihin kaikkiin”, äitipuolia tutkinut Minna Murtorinne-Lahtinen sanoo.

Tutkimukseen osallistuneet äiti­puolet viihtyivät useimmiten uusperheessään. Silti äitipuolen asemaan liittyy usein myös vaike­uksia.

Äitipuoli saattaa esimerkiksi huomata, et­tä vaikka hänen miehensä on eronnut lasten äidistä, ex-puolisoiden tavat olla vanhem­pia jatkuvat ikään kuin eroa ei oli­si ollut.

Murtorinne-Lahtinen hahmotti tutkimuksessaan kolme erilaista äitipuolen identiteettityyppiä, jotka syntyvät erilaisissa uusperheissä.

Isyyshuijaukselle loppu kirjoitti...

Ei isyyttä pitäisi enää 2000-luvulla kenenkään tunnustaa, DNA-testi on keksitty.

Kari Hurtta kirjoitti...

! » Ei isyyttä pitäisi enää 2000-luvulla kenenkään tunnustaa, DNA-testi on keksitty.

Isyyshuijaukset taitavat hyödyttää niin monia että tuo ei tule toteutumaan.

Anonyymi kirjoitti...

Pillupassi oli päässyt vanhenemaan...

http://www.bestgore.com/murder/young-girl-lynch-burn-alive-sound-cheer-crowd/

Anonyymi kirjoitti...

Berliinin vihreät setvii pedofilia­menneisyyttään
Vihreät poliitikot käyttivät nuoria poikia hyväkseen 1980-luvulla


Berliinin vihreät ilmoittivat tällä viikolla keräävänsä tietoja 1980- ja 1990-luvulla seksuaalisen hyväksikäytön kohteiksi joutuneista pojista.

Pääkaupungin puolueosasto julkaisi raportin, joka selvitti yksityiskohtia puolueen sisällä nuorten poikien hyväksikäytöstä Berliinissä.

Selvitys tuo lisää yksityiskohtia vuonna 2013 julki tulleeseen skandaaliin, jossa paljastui Saksan vihreiden pedofiliamyönteinen menneisyys.

Länsi-Berliinissä hyväksikäytön keskuspaikka oli Kreuzbergin kaupunginosassa sijaitseva "Falckenstein"-kellari, jossa puolueessa aktiiviset homomiehet tapasivat nuoria poikia. Monet pojista olivat sosiaalisesti vaikeista taustoista.

Puolueen edeltäjä "Vaihtoehtoinen lista"-ryhmä katsoi toimintaa läpi sormien, käy nyt valmistuneesta selvityksestä läpi. Erityisen aktiivisia hyväksikäytössä olivat Fred Karst ja Dieter Ullman, jotka kummatkin olivat myöhemmin vankilassa seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomittuina. Kummatkin ovat kuolleet.

"Häpeämme puolueen järjestelmällistä silmien ummistamista asialta, joka on selvityksemme mukaan ollut ilmeistä ja kiistämätöntä", Berliinin vihreiden puheenjohtaja Bettina Jarasch sanoi RBB-yleisradiokanavalle.

Hänen mukaansa Berliinin vihreät toivovat nyt yhteenottoja tuolloin hyväksikäytetyiltä nyt aikuisilta miehiltä, sillä toiminnan laajuus ei ole kokonaan selvillä. Jaraschin mukaan uhreille suunnitellaan vähintäänkin rahallista korvausta.

Emopuolue vihreät otti myös kantaa Berliinin osaston tekemiin selvityksiin. Sen lausunnon mukaan teot pitää selvittää ja tunnustaa uhriksi joutuneiden kärsimys. Puolue kuitenkin kieltäytyi ottamasta vastuuta yksittäisten puolueen jäsenten tekemistä rikoksista.

Berliinin osasto taas näkee, että hyväksikäyttö oli puolueen alkuvuosina yleisesti hyväksyttyä eikä siihen puututtu.

Anonyymi kirjoitti...

Kertausharjoitusten lisääminen vauhdittaa reservistä eroamista

Kertausharjoituskutsu on tärkein kimmoke sille, että varusmiespalveluksen suorittanut asevelvollinen kieltäytyy reservistä eli hakee täydennyspalvelukseen. HS:n keräämistä tilastoista ilmenee, että täydennyspalvelukseen hakevien määrän vaihtelu seuraa kertausharjoitettavien reserviläisten määrän vaihtelua.

Kun kertausharjoitusten määrä on ollut suuri, myös reservistä kieltäytyneitä on ollut paljon. Kun kertausharjoituksia taas on ollut vähän, kiinnostus täydennyspalvelukseen on ollut laimeaa.

"Jos se kertausharjoituskutsu on postiluukusta kolahtanut, niin se on ollut keskeisin syy aiempina vuosina", vahvistaa siviilipalveluskeskuksen johtaja Mikko Reijonen.

"Se kertoo siitä, että asia tulee kertausharjoituskutsun vuoksi aika lähelle. Jos asia täydennyspalveluksesta on ikään kuin muhinut mielessä, niin sitten on helppo lähteä."

Anonyymi kirjoitti...

Kunpa höpöttäviä miehiä pidettäisiin seksikkäinä

Muistan kun Quentin Tarantino oli 1990-luvulla hetken aikaa läntisen maailman siistein jäbä. Isoleukainen ohjaaja selitti tv-haastatteluissa kiihkeästi elokuvista ja elämästään.

Olin tuolloin hyvin nuori ja aloin varovasti toivoa, että Tarantinon myötä puheliaisuudesta tulisi seksikästä.

Eikä mistä tahansa puheliaisuudesta vaan nimenomaan puhumisesta innoittuneesti, rytmiä vaihdellen, ryöppyävästi, improvisoidusti, lennokkaasti, ääneen ajatellen.

Näin ei ikävä kyllä käynyt. Lennokas höpöttäminen ei taida vieläkään tehdä miehestä seksikästä, ei ainakaan Suomessa. Sen sijaan hiljaisuus voi edelleen olla kuumaa.

Miehen puhumattomuuden seksualisoinnilla on pitkät ja jopa kunniakkaat perinteet. Vahva hiljainen tyyppi. Salaperäinen myhäilevä mysteerimies. Toiminnan mies, joka tekee eikä puhu. Jäyhä ja aito perusäijä. Eikä sitten tosiaankaan mikään suunpieksäjä eikä lirkuttelija.

Jos puhuminen tekee miehestä seksikkään, niin nimenomaan kontrolloitu ja viimeistelty puhetapa, jota edustavat esimerkiksi Bill Clinton ja Jari Sarasvuo. Sen sijaan kontrolloimatonta höpöttämistä pidetään kulttuurissamme edelleen naismaisena.

Höpöttävien miesten arvostuksen toivoisi lisääntyvän ainakin kolmesta syystä. Ensiksikin olen itse kova höpöttämään, varsinkin jos saan hyvää kahvia. Toisekseen puhuminen luo yhteyden ihmisten välille. "Puhumalla ihminen avaa itsensä toiselle ihmiselle ja asettaa itsensä alttiiksi", kirjoitti kirjallisuudentutkija Peter Schwenger.

Puhumattomuus kertoo Schwengerin mukaan tunteiden miehisestä kontrolloinnista. Hiljaisen ja kontrolloidun ihmisen tunnetiloja ei saada välttämättä koskaan tietää.

Kolmas syy on se, että ääneen ajatteleminen luo hyviä ja dynaamisia keskusteluja. Puolivalmiin ajatuksen tuominen keskusteluun kannattaa, koska silloin ajatuksen voi saada toisen avulla valmiiksi.

Joskus kuulee väitettävän, että pitäisi ajatella ennen kuin sanoo. Ei sovi ainakaan minulle. Enhän useinkaan tiedä, mitä ajattelen ennen kuin olen yrittänyt sanoa sen.

Ääneen ajatteleminen on sitä paitsi ajattelemista, vaikenevien ihmisten ajatustoiminnasta emme koskaan voi olla ihan varmoja.

Kirjoittaja on helsinkiläinen toimittaja, joka ei puhu vähän eikä asiaa.

Anonyymi kirjoitti...

Seksiviestien jälkeen sairauslomalle jäänyt Toimi Kankaanniemi ei palannut vielä eduskuntaan
Tuohtunut Soini Kankaanniemen tilanteesta: "Tämä on täysin yksityisasia"


Perussuomalaisten kansanedustaja Toimi Kankaanniemi ei palaa vielä eduskuntatyöhön. Hän on poissa "sairauden takia" sunnuntaihin asti.

Eduskuntatalon keskuskanslia vahvisti tiedon HS:lle ennen kello 12:a. Kanslian mukaan ilmoituksen perjantaista sunnuntaihin kestävästä poissaolosta teki perussuomalaisten eduskuntaryhmä.

Maanantaina Kankaaniemi jätti itse sairauslomailmoituksensa kanslialle ja oli poissa tiistaina eduskunnan täysistunnosta.

Anonyymi kirjoitti...

Astuiko Toimi Kankaanniemi naisten virittämään ansaan?

Muutaman naisen ryhmä pohti kuukausi sitten Facebookissa ansan virittämistä kansanedustaja Toimi Kankaanniemelle. Idea nousi esiin keskustelussa, joka koski Kankaanniemen viestittelyä sosiaalisessa mediassa.

Anonyymi kirjoitti...

Teemu Selänne julkaisi avoimen kirjeen - hyökkää apulaisoikeusasiamiestä vastaan
Suomalainen kiekkolegenda ei ilahtunut kuullessaan uutisesta, että urheilijoiden etuoikeuden varusmiespalveluksessa aiotaan poistaa.


Teemu Selänteeltä ei olla totuttu kuulemaan politiikkaan ja päättäjiin liittyviä lausuntoja. Eilen Selänne kuitenkin julkaisi avoimen kirjeen, jossa hän hyökkää apulaisoikeusasiamies Maija Sakslinia vastaan.

"Voisiko joku kertoa mulle mitä tarkoittaa apulaisoikeusasiamies ja mikä hänen tehtävänsä on?! Onko hänen tehtävänsä yrittää muuttaa urheilijoiden armeija-ajan toimintaa? Eiköhän tällä tittelillä olisi kaikkien edunmukaista keskittyä ihan muihin juttuihin jotka auttais Suomea oikeasti tärkeissä asioissa. Vai onko Maija Sakslinin elämäntyö muuttaa toimintaa, joka on toiminut kaikkien osapuolien kesken erinomaisen hyvin jo puolisataa vuotta", Selänne kirjoittaa Twitterissä julkaisemassaan kirjeessä.

Selänne kertoo entisenä armeijan urheilukoululaisena pitävänsä suunniteltuja muutoksia täysin tarpeettomina.

"Loppujen lopuksi sillä ei ole väliä, oletko armeijassa paikan päällä 65 vai 365 päivää vaan sillä, että opit ne jutut, jotka sinun tarvitsee oppia ja haluat ylpeydellä olla osa suomalaista maanpuolustusta", Selänne jatkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa lämmetä, nainen

Asiantuntijat, kertokaa.

Asiantuntijat saisivat olla ihmisiä, jotka herättävät kunnioitusta. Sellaisia, jotka kertovat maailmasta jotain, joka itselle ei ole tullut mieleen, koska on tyhmä ja vailla tietoa. Ei sellaisia, jotka suunsa avatessaan synnyttävät toiveen, että voi kun joku olisi sekunti sitten potkaissut sitä suuhun.

Toimittajiltakin voisi toivoa enemmän. Ei näkemystä aina pidä kysyä siltä yksinkertaisimmalta vain siksi, että se on näkemys, jonka toimittaja ymmärtää.

Ja kiva olisi sellainen itseymmärrys, että vaikka olen toimittaja, ei se tee minusta kiinnostavaa.

Toimi Kankaanniemen viestijulkisuuden jälkeen moni toimittaja halusi ymmärtää Kankaanniemeä ollakseen jännästi erilainen. Ylen Kioskin Raakel Liekki kirjoitti, että “henkilökohtaisesti olen lähettänyt kiinnostaville tyypeille huomattavasti härskimpiäkin viestejä”.

Miten se tyrkkäsi itsensä tähän? Kankaanniemeä tuolla nujerretaan, kun se on ollut urpo, ja toimittaja kertoo, että mä olen ollut myös urpo, mutta mun urpous on sillä lailla rajat ylittävää, että se on rohkeutta.

Asiantuntemuksen idea on siinä, että ehkä, ehkä joku tietää jotain enemmän, ehkä jollakin on syvempi näkemys asiasta.

Kankaanniemi-keskustelussa haastateltiin psykologeja, kun ne varmaan tietävät jotain ihmisen haluista, sitä paitsi tuossa ne ovat seisseet toimituksen edessä riitelemässä sisäänpääsystä heti kun Kankaanniemen viestit tulivat julkisuuteen.

Anonyymi kirjoitti...

Pakko antaa pakit? Näin teet sen ohjekirjan mukaan

”Sori, nyt on vähän kiireitä töissä...” Vai miten se meni?
Pakkeja ei ole kiva saada, mutta ei niiden jakeleminenkaan ihan joululta tunnu. Säälitreffeille lähtö ei kuulu itseään ja muita kunnioittavan ihmisen viikko-ohjelmaan, joten lähetä kosija kotiinsa tällä taktiikalla:
Sano ei. Itsetuntosi pysyy kasassa ilman turhia toiveita elättelevää ihailijaa. Ilmaise asia lyhyesti ja yksiselitteisesti, niin teet asian helpommaksi hänelle ja itsellesi.
”Et ole tyyppiäni.” Valitse oma variaatiosi tästä kuluneesta fraasista. Kerro, että olet imarreltu, muttet ole hänestä sillä tavalla kiinnostunut, ikävä kyllä. Vetoa siihen, muttet halua tuhlata omaa aikaasi etkä liioin hänen.
Valitse tekosyysi huolella. Jos turvaudut valkoiseen valheeseen, älä jätä tarinaan toiveita herätteleviä aukkoja. Kerro pokkana palaavaksi yhteen eksäsi kanssa tai tavanneeni äskettäin huipputyypin, etkä ajatellut tapailla tällä erää muita. Sano esimerkiksi, ettei sinusta olisi reilua ketään kohtaan lähteä tässä vaiheessa treffeille pyytäjän kanssa.
Sen sijaan: Älä sano, ettei sinulla juuri nyt ole aikaa ihmissuhteille tai ettet etsi tällä hetkellä mitään sen kummemmin. Tämä on omiaan ruokkimaan sinnikkään ihailijan haaveita siitä, että joku päivä saatatkin vastata myöntävästi.
Koko totuutta ihastuneen torjumisen syistä tuskin kannattaa kertoa. Mutta sano suoraan se, minkä sanot. Voithan aina yrittää junailla häntä yhteen vapaan, potentiaalisen sinkkuystäväsi kanssa ja päätyä vuosisadan rakkaustarinan taustapiruksi. Kuka tietää.

Anonyymi kirjoitti...

6 tieteellisesti todistettua tapaa saada hänet rakastumaan sinuun
Kiinnittämällä huomiota omiin tapoihin ja toimintaan voi saada toisen rakastumaan juuri sinuun.


Tiede on pystynyt selittämään maalaisjärjelläkin ajateltuna selkeät tavat, jotka auttavat saamaan toisen henkilön ihastumaan ja rakastumaan sinuun. Olemalla kiinnostunut ja iloinen pääsee jo pitkälle.

Faktat perustuvat psykoterapeutti M. Gary Neumanin kertomiin tieteellisesti todistettuihin flirttailutekniikoihin, joilla voi valloittaa toisen ihmisen.

Anonyymi kirjoitti...

Iskitkö silmäsi työkaveriin? Näin flirttaat tyylikkäästi

Kevyt kosketus kyynärpäähän tervehtiessä, ei rohkeita ehdotuksia Facebookissa. Flirtti sopii työpaikalle, mutta ei millainen vain.

Sopiva työpaikkaflirtti riippuu tietysti ihan ihmisestä. Mutta jos on huono lukemaan muiden reaktioita, voi nyrkkisääntönä pitää sitä, että on paras olla hienovarainen ja jättää suorat ehdotukset muualle.

Sopiva käytös riippuu myös kunkin työpaikan kulttuurista ja tilanteesta. Kahvitauko on eri asia kuin palaveri.

Anonyymi kirjoitti...

Reserviupseeriliitto ehdottaa yleistä varaamisrekisteriä

Suomeen tulisi perustaa yleinen varaamisrekisteri poikkeusoloissa tarvittavaa henkilöstöä varten, ehdottaa Suomen Reserviupseeriliiton puheenjohtaja Mikko Halkilahti. Rekisteristä selviäisi, mihin kriisiajan tehtävään ja kenen toimesta henkilö on varattu.
Varaamisrekisteri olisi konkreettinen askel koko yhteiskunnan varautumisen edistämiseksi ja turvallisuusviranomaisten toimintakyvyn varmistamiseksi, Halkilahti sanoi. Hän puhui tänään Porvoon Reserviupseerien 80-vuotisjuhlassa.
Tällä hetkellä tiedot poikkeusolojen tehtäviin varatuista ovat eri rekistereissä, ja Halkilahden mukaan niiden ajanmukaisuus ja oikeellisuus eivät ole taattuja. Kaikkien hallinnonalojen yhteinen rekisteri poistaisi päällekkäiset varaukset ja olisi reaaliaikainen, mikä lisäisi järjestelmän luotettavuutta.
Asevelvollisrekisterin lisäksi poikkeusolovarauksia on sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla, kunnissa, pelastuslaitoksilla ja yrityksillä.

Anonyymi kirjoitti...

Seksikysely paljastaa: Pettäminen jää harvemmin yhteen kertaan

Lähes viidennes Studio55.fin seksikyselyyn vastanneista yli 55-vuotiaista miehistä sanoi jättäneensä kertomatta parisuhteen ulkopuolisista suhteista kumppanilleen. Pettäminen ei myöskään jäänyt useimmin yhteen kertaan.

Hieman yli puolet seksikyselyyn vastanneista yli 55-vuotiaista kertoi, ettei heidän parisuhteessaan ole ollut pettämistä. Kolmannes vastaajista sen sijaan ilmoitti parisuhteensa sisältäneen ulkopuolisia suhteita.

Miltei joka viides miesvastaajista kertoi pettäneensa, ja etteivät heidän kumppaninsa ole tietoisia pettämisestä. Naisista näin vastasi vain neljä prosenttia. Useimmin ulkopuoliset suhteet salattiin parisuhteissa, joissa oltiin oltu yli 31 vuotta.

Anonyymi kirjoitti...

Etsitkö helluntaiheilaa? Tässä mehevät vinkit sinkkumarkkinoille

"Jos ei heilaa helluntaina..." on varmasti tuttu sananparsi, joka saattaa herättää sinkuissa pientä painetta. Mitä siis tehdä helluntaiviikonloppuna? Kokosimme vinkkejä.

Helluntaita vietetään sunnuntaina 24. toukokuuta 2015. Jos kaipaisit viikonlopuksi säpinää tai kenties haluaisit metsästää helluntaiheilan kainaloosi, kokeile näitä vinkkejä.

Anonyymi kirjoitti...

Brittilehti: Näin kahvi piristää seksielämää

Kaksi kupillista kahvia piristää miehen seksielämää. Näin kertoo Yhdysvalloissa tehty tutkimus.
Keskustelu kahvin mahdollisista terveyttä edistävistä vaikutuksista jatkuu vilkkaana. The Telegraph -lehti kertoo tutkimustuloksista, joiden mukaan kaksi kupillista kahvia päivässä auttaisi erektiohäiriöistä kärsiviä miehiä.

Lehti kertoo Teksasin yliopistossa tehdystä tutkimuksesta, jossa oli mukana 4 000 koehenkilöä. Tutkimuksen mukaan ne miehet, jotka joivat kaksi kupillista kahvia päivässä, kärsivät 42 prosenttia vähemmän erektiohäiriöistä kuin vertailuryhmä, joka ei juonut kahvia.

Tutkimuksen laajan tilastoaineiston mukaan kaksi kahvikupillista eli noin 85-170 milligrammaa kofeiinia päivittäin riitti alentamaan erektiohäiriöitä 42 prosenttia. Tutkijat uskovat kofeiinin vaikuttavan siten, että veren virtaaminen helpottuu.

Kahvilla oli erektiohäiriöitä kohentava vaikutus riippumatta siitä, kärsivätkö koeryhmän miehet muista terveysongelmista, kuten liikalihavuudesta tai kohonneesta verenpaineesta.

Tutkimuksen taustaoletuksena oli, että noin puolet 40-70-vuotiaista miehistä kärsii jonkinasteisista erektiohäiriöistä.

Anonyymi kirjoitti...

Sinkku, lähde ulos lauantaina - kukaan ei tule kotoa hakemaan!

Deittivalmentaja Mia Halonen inhoaa sanontaa: pessimisti ei pety. Hänen mielestään sinkkujen ei pitäisi jäädä kotiin jahkailemaan.

– Vaikka et itse etsisi ketään, pitäisi olla löydettävissä, jotta se täydellisen ihana kumppani voisi löytää sinut, Mia sanoo.

– Muista, että et enää tule olemaan nuorempi. Toisaalta et myöskään enää koskaan ole yhtä nuori kuin juuri nyt.

Anonyymi kirjoitti...

Nykyajan konservatiivi on valittava vässykkä

Uhrin asema, ristiriitainen ajattelu ja kauna omaa vasemmistomenneisyyttä kohtaan määrittävät uusia konservatiiveja.

Konservatiivien suhteen on helppo olla konservatiivi. Entisajan konservatiivit olivat voimakkaampia. He arvostivat kyvykkyyttä, älyä ja mahtia. Heillä myös oli näitä ominaisuuksia.

Martin Heideggerin, Winston Churchillin ja G. K. Chestertonin kaltaisiin hahmoihin verrattuna nykyajan konservatiivit ovat surullisia ruikuttajia, joiden olemassaolo pyörii oman voimattomuuden ympärillä.

Suomessa konservatiivit valittavat esimerkiksi seksin ja miehisyyden puutteesta (Timo Hännikäinen), “länsimaisen kulttuurin” rappiosta (Timo Vihavainen), kasvissyönnistä (Joonas Konstig), feminismistä (Henry Laasanen), sukupuolentutkimuksesta (Marko Hamilo) sekä maahanmuutosta ja islamista (lähes jokainen konservatiivi).

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaisnainen jäi kiinni pettämisestä - taskupuhelu kesken aktin!

Pariskunnan miesosapuoli purkaa pahaa mieltään Facebookissa. Hän kertoo ystävälleen tyttöystävän pettäneen häntä.

-Tähä neitii ei kannata luottaa eikä enää ees koskee ku silt irtoo niit tauteja (…), mies tilittää Facebook-sivullaan.

Ystävä ei pidä julkisesta avautumisesta, vaan kehottaa paria sopimaan asiansa ”face to face” kahdestaan.

-Hankala sopia face to face (…) neiti lähti viime yönä omille teilleen, ei vastaa puhelimeen, ei viesteihin, selvittää mies ja jatkaa:

-Sen puhelin vastas kahden aikaan itsekseen miulle ja sielhä se jonkun kans oli puuhailemas.

Anoppikin on jo kuulemma soitellut tyttärensä perään.

-Nyt tietää äitisäkin että mitä on menny tekemään, mies uhoaa.

Asiasta kertoi Feissarimokat.com.

Anonyymi kirjoitti...

Kankaanniemi, kikkelikortti, ”herkkuliha”… Suuri osa seksihäirinnästä jää yhä piiloon
Kohuja nousee tuon tuosta. Se on hyvä asia, sanoo tutkija.


Uutisia seksuaalisesta häirinnästä tulee jatkuvalla syötöllä. Tekijä on poikkeuksetta korkeassa asemassa oleva vanhempi mies, onhan kyse lehtiin nousevista tapauksista.

Viime vuoden aikana ainakin Helsingin yliopiston professori on erotettu, YK:n ilmastopaneelin puheenjohtaja jättänyt virkansa ja IMF:n entinen johtaja istuu jatkuvasti oikeudessa. Kansanedustaja Anna Kontula kertoi vastikään, että häntä on nimitelty eduskunnassa ”herkkulihaksi”.

Viime viikolla kansanedustaja Toimi Kankaanniemi (ps) jäi kiinni Facebookissa lähettämistään seksiviesteistä. Entinen ministeri ja kristillisen arvojen kannattaja oli ehdotellut lukuisille naisille sänkyhommia viime syksystä lähtien. ”Nussittuna nukkuisit sikeästi… :D” ja ”Onko vako auki? Siemeniä varten!” Kankaanpää muotoili lähestymisyrityksensä.

Kankaanniemen viestittelystä on yhtä paljon mielipiteitä kuin puhujia.

Esimerkiksi Helsingin yliopistossa sosiaalipsykologiaa tutkivan Kaisa Kauppisen mielestä on selvää, että kyse on seksuaalisesta häirinnästä, kun taas Sexpon puheenjohtaja Tommi Paalanen pitää koko kohua moralismina.

Naiset itse ovat ilmaisseet olleensa ehdotuksista hämmentyneitä ja yllättyneitä. Yksi nainen kertoi vastailleensa viesteihin samassa hengessä.

Koko hommassa on kyse siitä, psykologi Tony Dunderfelt analysoi, että koska nainen on ollut vuosisatojen ajan palkkio työn tekemisestä, on mahdollista, etteivät miesjohtajat yksinkertaisesti ymmärrä aikojen muuttuneen.

Anonyymi kirjoitti...

A-studio pe 22.5.2015

Seksiviestejä tytöille. Studiossa Milla Pyykkönen, pääsihteeri, Naisunioni, Maija Jäntti, feminismiä vierastava äiti ja Tommi Paalanen, toiminnanjohtaja, Sexpo. #yleastudio

Anonyymi kirjoitti...

Feministi silikonirinnoilla

Voiko missi olla feministi? Voiko nainen, joka esiintyy alasti kameran edessä olla feministi? Voiko nainen, joka jää kotiäidiksi jättäen uransa olla feministi? Voiko nainen, joka haluaa miellyttää puolisoaan fyysisesti olla feministi? Voiko prostituoitu olla feministi?

Voi. Sillä kuka tahansa nainen voi.

Anonyymi kirjoitti...

Kankaaniemen tapauksessa petti Ylen arviointikyky!

Tarkoitukseni oli olla ottamatta kantaa Toimi Kankaanniemen (ps.) seksiviestijupakkaan. Se, että Ylen A-studio alentui setvimään tapausta perjantai-illan lähetyksessään pakottaa esittämään vastalauseen.

Ylen uutis- ja ajankohtaisohjelmien taso on laskemistaan laskenut kuin se kuuluisa lehmän häntä. Tänään saatiin todistaa tason painumisesta niin sanotusti vesilinjan alapuolelle.

Onko todella niin, että ajankohtaistoimituksessa tapausta pidetään niin tärkeänä yhteiskunnallisena kysymyksenä, että se ylittää esimerkiksi hallitusneuvottelujen asiasisällöt ja osapuolten tavoitteet tai Euroopan unionin laajentumispolitiikan? - Kyllä siltä näyttää.

Kankaanmiemi on mokannut ja pyytänyt anteeksi. Häneltä petti arviointikyky. Mahdollisesti häntä on vielä vedätetty tahallisesti. Perussuomalaisten johto on reagoinut ja siirtänyt Kankaanniemen sivuun näkyvistä tehtävistä. Hän on sairauslomalla ja todennäköisesti saanut riittävän läksytyksen ilmankin, että jutulla julkisuudessa revitellään.

Se, että perjantai-illan A-studiossa alennutaan tähän, osoittaa, että ajankohtaistoimituksessa on arviointikyky pettänyt täysin! Verovaroin ylläpidetyn julkisen palvelun mediatalon pitäisi tarjota parempaa ajankohtaisjournalismia. Jätettäköön Ylessä Kankaanniemi rauhaan ellei jotain yhteiskunnallisesti todella merkittävää argumentaatiota aiheeseen löydy! - Ei näytä löytyvän.

Anonyymi kirjoitti...

Naistenkurittajahallitus

Nykyhallituksen päälinjaus on miljardien leikkaukset julkiselle sektorille. Naisista julkisella sektorilla työskentelee 41 % kun taas miehistä vain 16 %:a. On siis selvää, että kun julkista sektoria leikataan ja sen ”tehtäviä karsitaan”, niin naiset tulevat kärsimään suuresti näistä leikkauksista.

Vaikka julkisella sektorilla on harvoin nähty YT-neuvotteluja tai suurempia irtisanomisia, niin silti leikkaukset merkitsevät monelle naiselle töiden loppumista. Naisvaltaisella julkisella sektorilla nimittäin on hyvin yleistä, että naiset työskentelevät sijaisina, ja kun kunnat ja valtio leikkaa, niin käy niin, että nainen ei saa enää uutta sijaisuutta. Näin työpaikat vähenevät naisilta ilman irtisanomisia tai YT-neuvotteluja. Sijaisuus vain ei korvaudu uudella sijaisuudella.

Kumman vähän naispoliitikot ovat kiinnittäneet tähän naisten aseman heikkenemiseen huomiota. Feministitkään eivät ole huolissaan tavallisen kunta- ja valtion naistyöntekijän asemasta, vaan puhuvat vain naiskiintiöistä pörssi-yhtiöiden hallituksissa.

Anonyymi kirjoitti...

Nakudeittiohjelmassa uusavuttomuuden huippu: "Oon nähnyt joskus tv:ssä, kun riisiä on keitetty"

Aatami etsii Eevaa -sarjan päätösjaksossa nähdään Emilia ja Jesse, joille kokkaaminen on ylitsepääsemätöntä.
Aatami etsii Eevaa -sarjan päätösjaksossa autiolta saarelta kumppania etsii 19-vuotias lähihoitaja Emilia Helsingistä. Ensimmäisenä Emilian seuraksi saarelle saapuu 24-vuotias virtasalmelainen konekuljettaja Jesse.
Kaksikolla tulee saarella heti ongelmia, kun heidän pitäisi valmistaa ruokaa alkeellisissa oloissa. Kokkaus ei ole kummankaan vahvuus.
– Ekat ajatukset oli, että toivottavasti "Aatami" osaa laittaa ruokaa. Sitten meni hirveään sokkiin, kun hän sanoi, ettei osaa. Olin ihan varma, että me näännytään tänne, Emilia miettii jaksossa.
Jessen mukaan kaksikko sai aikaiseksi myös pienen riidan, kun kumpikaan ei halunnut hoitaa ruuanlaittoa. Emilia on sitä mieltä, että miehen pitää osata kokata.
– Oon nähnyt joskus telkkarissa, kun riisiä on keitetty. Jossei nainen tee ruokaa, sitten pitää käydä syömässä, Jesse sanoo.
Katso ennakkoklippi sarjan päätösjaksosta.
Aatami etsii Eevaa Nelosella maanantaina 25.5. kello 21.00.

Anonyymi kirjoitti...

Olisinpa tiennyt...
Deittivalmentaja Mia Halonen sinkkuelämän vaaroista: "Naiset syövät suklaata kotona, lihovat ja tulevat vuosi vuodelta epätoivoisemmiksi"


Mia Halonen neuvoo sinkkuja. – Jos katsot Salkkareita kaiket illat, et ole markkinoilla löydettävissä.
Toimittajana, deitti- ja rakkausvalmentajana tunnettu Mia Halonen, 49, kertoo uudessa Olisinpa tiennyt -ohjelmassa lapsettomuudestaan ja sinkkuudesta.
Hän sanoo inhoavansa sanontaa: pessimisti ei pety. Mian mielestään sinkkujen ei pitäisi jäädä kotiin jahkailemaan.
– Vaikka et itse etsisi ketään, pitäisi olla löydettävissä, jotta se täydellisen ihana kumppani voisi löytää sinut, Mia sanoo.
– Mitä kauemmin olet kotona ja katsot illat Salkkareita, et ole markkinoilla löydettävissä.
Mian mukaan kotisohva on koitunut monen sinkun ansaksi.
– Sitten naiset syövät suklaata siellä ja lihovat ja tulevat vuosi vuodelta epätoivoisemmiksi.
Miian mukaan tilanteeseen on olemassa myös vastalääke: se, että tekee asioille jotain ja toimii.
– Muista, että et enää tule olemaan nuorempi. Toisaalta et myöskään enää koskaan ole yhtä nuori kuin juuri nyt.
Olisinpa tiennyt on Loopin ja Me Naisten uusi ohjelma, jossa mielenkiintoiset vieraat kertovat pelottomasti kokemistaan oivalluksista.
Katso Mian koko haastattelu TÄÄLTÄ.

Anonyymi kirjoitti...

Tyttöystävä oli ostanut nahkakorsetin – mies kiihottui liikaa ja pyörtyi tuhoisin seurauksin

merikkalaissarjassa Sex send me to ER eli seksi vei minut ensiapuun nähdään hulvattomia seksiin liittyviä tarinoita tosielämästä.

TLC-tv-yhtiön sivuilta löytyy sellainenkin lähimenneisyydessä tapahtunut tarina, jossa seksi johti kivuliaaseen onnettomuuteen ja todella isoon vähältä-piti-tilanteeseen.

Tyttöystävä oli ostanut mustan nahkakorsetin, josta tulvi esiin kaikenlaista. Kun pari oli ryhtymässä lemmenpuuhiin, mies otti ja pyörtyi kiihottavan näyn nähdessään.

Hän kaatui vaarallisesti ja suorilta jaloilta lattialle.

Hän rymähti suoraan lasisen sohvapöydän päälle.

Onneksi lemmentarzan selvisi lennostaan vähäisin seurauksin. Tilanne olisi ollut otollinen vakavillekin vammoille. Jo pelkästään isku päähän tai lasinsirujen osuminen valtimokohtiin olisi voinut tietää nopeaa loppua tai vammautumista.

Mikä sitten aiheutti pyörtymisen – noin niin kuin kiihottumisen lisäksi? Lääkäri arveli, että huimausta aiheutti seksikkään tilanteen lisäksi miehelle hiljalleen kehittynyt korvatulehdus.

Kari Hurtta kirjoitti...

!

Vaikka julkisella sektorilla on harvoin nähty YT-neuvotteluja

Onhan noita nytkin menossa.

Anonyymi kirjoitti...

Kirkkohäiden suosio laskee – jo yli puolet avioliitoista solmitaan maistraatissa

Siviilivihkimiset ohittivat viime vuonna suosiossa kirkkovihkimiset. Vuonna 2014 solmittiin 24 462 avioliittoa, joista 11 942 oli kirkollisia häitä ja 12 395 siviilivihkimisiä.

Kaikista avioliitoista 50,7 prosenttia oli siis vihitty maistraatissa. Vuonna 2004 osuus oli 35,7 prosenttia.

– Tämä kehitys on ollut tiedossa pitkään, kertoo piispainkokouksen teologinen sihteeri Anna-Kaisa Inkala.

Hänen mukaansa syitä kirkkohäiden suosion laskuun on useita. Kirkosta esimerkiksi vieraannutaan ja erotaan yhä enemmän. Kirkkohäät tulevat myös monesti maistraattihäitä kalliimmiksi.

– Jotkut uudelleen avioituvat taas eivät halua uusia kirkkohäitä, Inkala kertoo.

Kirkko yrittää ottaa yksilölliset tarpeet huomioon
Avioliittoja on viime vuosina solmittu aiempaa vähemmän.

Myös siviilivihkimistenkin määrän kasvu on tasaantunut, ja niiden määrä jopa laski vuonna 2013. Kirkkohäiden suosion lasku on kuitenkin ollut voimakkaampaa.

Suosion lasku ei kuitenkaan vaikuta kirkon toimintaan ja käsityksiin avioliitosta.

– Kirkko on kuitenkin pyrkinyt tekemään kirkollisen vihkimisen mahdollisimman helpoksi. Yritämme huomioida paremmin ihmisten yksilölliset tarpeet järjestämällä esimerkiksi yöhäitä, Inkala kertoo.

Hän korostaa, että vaikka kirkkohäiden määrä laskee, on monen parin toive on saada pitää oikeat kirkkohäät.

Häiden määrä romahti – liian kallista?

Solmittujen avioliittojen määrä on laskenut nopeasti usealla tuhannella. Kun vuonna 2012 avioliittoja solmittiin 28 878 avioliittoa, solmittiin niitä vuonna 2014 vain 24 462 kappaletta.

Lasku tipauttaa avioliittojen määrän takaisin 2000-lukua edeltäneelle tasolle.

Tutkija Anneli Miettinen Väestöliitosta epäilee, että taustalla olevan useita tekijöitä. Eräänä merkittävänä syynä hän pitää taloudellisia tekijöitä. Häitä saatetaan siirtää myöhemmäksi huonon taloustilanteen vuoksi.

– Uskon avioliittojen määrän korjaantuvan takaisin muutaman vuoden viiveellä, Miettinen kommentoi.

Piispainkokouksen teologisen sihteerin Anna-Kaisa Inkalan mukaan myös avoparien oikeuksien paraneminen on vähentänyt tarvetta solmia avioliittoa.

Anonyymi kirjoitti...

Kun rakas löytyy toisesta maasta

Yhä useampi suomalainen löytää puolisonsa toisesta maasta.

Kahden viime vuosikymmenen aikana kahden kulttuurin perheiden määrä on kolminkertaistunut. Tällä hetkellä Suomessa on 70 000 pariskuntaa, joiden toinen osapuoli on jostakin muusta maasta.

- Tutkimusten mukaan he ovat aivan yhtä tyytyväisiä parisuhteisiinsa kuin kantasuomalaisetkin, kertoo Duon projektipäällikkö ja parisuhdeneuvoja Hanna Kinnunen.

Duo on hanke, joka järjestää valtakunnallista vapaaehtois- ja vertaistoimintaa sekä vanhempainvalmennusta kahden kulttuurin perheille.

Kinnunen kertoo, että myös hänen neuvontatyössään saama henkilökohtainen kokemus osoittaa, että kahden kulttuurin suhteissa riidanaiheet ovat pitkälle samoja kuin muissakin. Kiistoja syntyy muun muassa kotitöiden jakamisesta, vapaa-ajan käytöstä ja raha-asioista. Kiistojen taustalla vaikuttavat usein kommunikaatio-ongelmat ja erilaiset tavat ratkoa ristiriitoja. Varsinaiset kulttuurierot selittävät loppujen lopuksi vain osan mahdollisista konflikteista.

- Kulttuuri on vain yksi osa-alue parisuhteessa, sanoo Kinnunen.

Muita vaikuttavia osa-alueita ovat esimerkiksi puolisoiden iät, koulutustausta, kieli- ja vuorovaikutustaidot, perhetausta, kokemukset, arvot, uskonto ja elämänkatsomus. Yleisellä tasolla voi Kinnusen mukaan sanoa, että puolisoiden erilaisista taustoista ja kokemuksista johtuvia erilaisuuden kerrostumia on usein enemmän kuin kantasuomalaisilla pareilla. Mitä enemmän kerrostumia on, on myös enemmän mahdollisuuksia siihen, että jokin niistä aiheuttaa ristiriitaa.

- Ristiriita ei tarkoita automaattisesti ongelmaa, ja kaikissa parisuhteissa on ristiriitoja, Kinnunen muistuttaa.

Ristiriitojen määrä ei ole ratkaisevaa, vaan se, kuinka ne pystytään käsittelemään. Lisäksi ristiriidat voivat johtaa yhteiseen ratkaisuun ja uusiin parempiin tapoihin toimia.

Anonyymi kirjoitti...

Saako Helsingin yössä seuraa 400 000 euron loistoautolla? Toimittaja kokeili

Anonyymi kirjoitti...

Ei heilaa helluntaina, eikä milloinkaan – neljä tarinaa yksinäisyydestä

Helluntaina on tapana toistella hokemaa heilan puutteesta: jollei heilaa helluntaina, niin ei koko kesänä.

Yksinäisen korvissa hokema kuulostaa pilkanteolta. Entä sitten, kun sitä heilaa ei ole milloinkaan?

Yksinäisyys on Suomessa iso ongelma. Yksinasuvien osuus on kasvanut niin, että jo joka viides suomalainen asuu Tilastokeskuksen mukaan yksin.

Moni heistä myös kärsii yksinäisyydestä. Kun Helsingin Sanomat teki vuosi sitten yksinäisyyden ongelmia koskevan kyselyn, siihen vastasi yli 30 000 ihmistä. Lukijat kuvailivat yksinäisyyden aiheuttavan jopa fyysistä kipua.

Yksinäisyyden syvyys saa myös onnellisuustutkija Markku Ojasen tuntemaan itsensä avuttomaksi.

Hänen mukaansa Suomessa on yksin eläviä, jotka selviytyvät mainiosti vähäisilläkin kontakteilla.

"Asiat ovat hyvin niin kauan, kun ihmisellä on tunne, että tämä on minun valintani: minä saan olla yksin, ja jos haluan seuraa, voin hankkia sitä", Ojanen sanoo.

Mutta sitten on niitä, joille yksinäisyys on vankila. He ovat ehkä kokeneet menetyksiä tai tulleet hylätyiksi.

"Vaikka ihminen tietää, että nyt pitäisi soittaa jollekulle, lähteä harrastuksiin tai vaikka vapaaehtoistyöhön, hän ei vain saa aikaiseksi. Tulee alakuloa, arvottomuuden tunteita, jopa masennusta. Ihminen alkaa pyörittää mielessään kielteistä kehää: onko minulla mitään annettavaa kenellekään?"

Anonyymi kirjoitti...

Kommentti: Urheilijoiden on puolustettava itseään kovin keinoin inttiasiassa – unohtakaa maajoukkueet

Urheilijoilla on hyvin rajallinen määrä keinoja saada äänensä tuntuvasti kuuluviin maanpuolustusasiassa. Heidän on pian ryhdyttävä oman uransa aktivisteiksi, kirjoittaa Urheilusanomien toimittaja Janne Oivio.

Anonyymi kirjoitti...

Sinkkunainen! Tästä tiedät, ettet tarvitse heilaa helluntaina

Helluntai saattaa saada monet sinkut varpailleen: mistä ihmeestä sen heilan tähän hätään löytäisi? Mutta onneksi sinulle helluntai ei tuota huolta – sen tiedät näistä merkeistä.

Eikö ole helluntaiksi heilaa näköpiirissä? Ei se mitään, sillä...

Anonyymi kirjoitti...

Mies huuhtoi vaimonsa tuhkat vessanpöntöstä

Japanissa ikääntynyt mies huuhtoi menehtyneen vaimonsa tuhkat vessanpöntöstä.

68-vuotias mies ilmiantoi itsensä poliisille tekonsa jälkeen. Mies oli hakenut tuhkat krematoriosta ja kaatanut kuolleen vaimonsa tuhkat tokiolaisen supermarketin vessanpönttöön viime kuussa.

Poliisi oli löytänyt ihmisen luita, muun muassa leukaluun, ja yritti löytää ruumiin. Mysteeri ratkesi, kun mies ilmoittautui tekijäksi poliisilaitoksella, kertoo japanilainen Yomiuri Shimbun -lehti.

Syyksi mies kertoi teolleen sen, että koki vihaa vaimoaan kohtaan onnettoman avioliiton takia.

– Vihasin häntä niin paljon, elämä oli yhtä tuskaa ennen hänen kuolemaansa, mies kertoi.

Vaimo oli kuollut 64-vuotiaana sairauteen.

Syyttäjät pohtivat nyt saako mies syytteen ruumiin heitteillejätöstä. Ihmisen tuhkia voi Japanissa ripotella vain luvanvaraisille alueille.

Anonyymi kirjoitti...

Puoliso kääntää selän seksin jälkeen - mitä teen?

Minulla ja puolisollani on mukava seksielämä. Rakastelemme melko usein, ja seksi tuntuu hyvältä. Minä haluaisin jatkaa hellimistä ja yhdessäoloa seksin jälkeen, mutta puolisollani on tapana vain kääntää selkänsä ja ruveta nukkumaan, tai ellei ole ilta, häipyä suihkuun ja jatkaa päivän puuhia.

Olen koettanut puhua tästä puolisolleni, mutta häntä se selvästi ärsyttää. Hänen mielestään homma on jo hoidettu, kun on ollut esileikkiä ja yhdyntä. Minulle tulee kuitenkin hylätty ja torjuttu olo siitä, että puolisoni noin vain lähtee. Miten saisin hänet ymmärtämään tämän tai miten voisin itse hyväksyä, että puolisolleni tämä on hyvä toimintatapa?

Anonyymi kirjoitti...

Vesa Keskisen helvetillisestä helluntaista 8 vuotta – muistelee raiskaussyytöksiä

Helluntaina vuonna 2007 Vesa Keskisen elämässä alkoi outo jakso. Poliisiauto tuli kotiovelle ja häntä syytettiin raiskauksesta.

– Heräsin vuonna 2007 aamulla klo 2.14 kännykkäni ääneen. Ruudussa luki tutun poliisin nimi. En vastannut. Klo 2.15 hän soitti uudestaan. Vastasin. Tunsin miehen eli tiesin, että nyt ei ole kysymyksessä mikään hupisoitto. Hän sanoi: "Vesa, nyt on vakava paikka." Hän lisäsi lauseen: "Älä koske mihinkään ja pidä luuri korvallasi koko ajan, kun saavut ovelle." Silloin se tuntui nöyryyttämiseltä, mutta nyt se osoittaa ammattimaisuutta. Kävelin peiton alta rappuset alas munasillani avaamaan hänelle oven. Penis ja poliisi kohtasivat konkreettisesti. Erotiikka oli kaukana, Vesa Keskinen kertoo.

Keskinen tutkittiin ja hänen mukaansa koko koti suljettiin.

– Olin lievässä shokissa. Minua epäiltiin raiskauksesta. Mieleni häpesi. Näin kaiken häpeän läheisteni silmin. Henkilökuntani. Näin äitini kyyneleet ja isäni tuen. Äitini tuki, isäni ei kyynelehtinyt eikä tukenut.Tiesin silloin, että kukaan ei auta. Oli vain totuus.

Keskinen kertoo pyytäneensä poliisilta luvan ottaa lasillisen valkoviiniä, koska hän pelkäsi.

– Hän antoi luvan. Oikeasti otin kaksi lasillista. Vikkelänä poikana. Poliisin lupa osoittaa poliisien inhimillisyyttä. Ilmeisesti olisi saanut matkalla muuten flimmerin.

Keskinen vietiin Etelä-Pohjanmaan keskussairaalaan poliisiautossa.

– Mieleni oli rauhallinen. Täytyy myöntää, että kun kaksi poliisia, lääkäri ja viisi hoitajaa tutkii kehoni eri alueita, niin silloin olin muissa maailmoissa. Ehkä hoitajia oli vain kolme. Ihmettelin tilannetta tunteellisesti niin voimakkaasti, että en muista tutkijoiden lukumäärää. Kaikki tutkittiin kynsienalusista peniksen ympäristöön.

– Minulle kaikki oli selvää. Oli tapahtunut akti kahden aikuisen ihmisen välillä kaikessa yhteisymmärryksessä. Tai oikeastaan kaksi aktia. Suomen laki on todella kylmä. Jos minulla ei olisi ollut kameroita kodissani, niin olisin raiskaaja. Ja ollut vankilassa. Kyläkauppaa ei välttämättä olisi. Seutukunta olisi erilainen.

OIkeusprosessit sekä sitä edeltänyt tutkinta oli otsikoissa laajalti koko Suomessa.

– Minulla oli vain totuus. Onneksi oikeus voitti. Tänään on aurinkoinen helluntai.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset paljastivat: Tämä on unelmavartalo miehillä!

Viimeaikaisten tutkimusten ja gallupien perusteella on käynyt ilmi, että kauneusihanteet ovat muuttuneet terveellisempään suuntaan niin miesten kuin naistenkin maailmassa. Erityisesti isävartaloksi kutsuttu vartalotyyppi on kasvattanut suosiotaan ja vetoaa yhä enemmän naisiin lihaksikkaan vartalon sijaan.

Daily Mail -lehden toimitus perehtyi aiheeseen tarkemmin ja suoritti katugallupin, jossa naiset arvioivat miesten vartaloita ja paljastivat ihanteensa. Sen sijaan, että joukon lihaksikkain mies olisi ollut naisten mieleen, valitsi suurin osa naisista vartalotyypin, joka oli isävartalon ja lihaksikkaan vartalon välimaastossa.

Kolmesta erilaisesta miesvartalotyypistä naiset valitsivat ruskettuneen ja lihaksikkaan miehen, mutta kertoivat, että kaikista mieluiten he haluaisivat jotain siltä väliltä. Katugallup vahvisti sen, mistä Starakin aiemmin uutisoi, eli isävartalo on noussut suosioon naisten keskuudessa.

Anonyymi kirjoitti...

21-vuotias venäläisnainen otti selfietä – ampui vahingossa itseään päähän - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Helppoa kuin heinänteko - 5 flirttivinkkiä, jotka purevat mieheen kuin mieheen
Olipa tavoitteenasi hurmata söpö baarimikko tai työpaikan adonis, niin näillä vinkeillä jäät taatusti positiivisella tavalla miesten mieleen.


Keskustelun avaaminen komean miehen kanssa on varsin haasteellista, varsinkin jos tarkoituksena on laittaa peliin pienitä flirttiä ja tehdä adonikseen hyvä vaikutus. Varsinkin, jos mies on ennestään tuntematon, on hiljaisuuden rikkominen entistä vaikeampaa.

YourTango-sivusto on kerännyt yhteen viisi takuuvarmaa vinkkiä, joilla on helppoa lähestyä niin tuntematonta kiharapäätä lähikaupan kassajonossa kuin söpöä heppua kaverin grillbileissäkin. Testaa ja totea - nämä vinkit todellakin toimivat!

Anonyymi kirjoitti...

Nainen! Vaikene puolueessa (paitsi jos puhut tisseistä)

Mitä yhteistä seuraavilla tapauksilla on:

- Suomalainen johtava poliitikko viestittää alemmassa asemassa olevalle naistoverilleen puolueessa: "Nussittuna nukkuisit sikeästi"

- Joukko työmarkkinapamppuja lähettää tasa-arvotutkijalle piirroskortin laskuvarjolla penisten päälle laskeutuvasta naisesta saatteella "palkkaerot poistettava, keskitytään olennaiseen".

- Kauppakonsernin pääjohtaja nimittelee naispääministeri kokolihaministeriksi.

- Autonmyyjä kertoo lehtihaastattelussa auton ominaisuuksien löytyvän naisesta.

- Naiskansanedustaja saa lisänimen herkkuliha

- Kansanedustaja toteaa, että jonnekin silmät on hississäkin pantava, jos samaan hissiin hyppää joku "rinnat törröllään"

Anonyymi kirjoitti...

Nainen! Vaikene puolueessa (paitsi jos puhut tisseistä)

Anonyymi kirjoitti...

”Naisten Kymppi on tasa-arvon vastainen tapahtuma”

Tuhannet naiset täyttivät jälleen Helsingin katuja perinteisessä Naisten Kymppi -liikuntatapahtumassa.

Tänä vuonna 32. kerran järjestettävä tapahtuma on suunnattu vain naisille.

Reippaan puheensorinan lisäksi osallistujien joukossa kuultiin myös ärtynyt kommentti.

Hölkkäryhmässä kympille lähtenyt nainen kertoi, että hän oli pyytänyt työnantajaansa osallistumaan Naisten Kympin osallistumismaksuun.

– Työnantajani vastasi, että aiempina vuosina yritys on maksanut työntekijöiden osallistumismaksun virkistyskassasta, mutta enää he eivät sitä tee, koska kyseessä on tasa-arvon vastainen tapahtuma.

Nainen oli työantajansa vastauksesta hyvin tuohtunut.

– Miehille maksetaan Vasaloppetit ja muut, ärähti nainen, joka ei halunnut nimeään julkisuuteen peläten sen aiheuttavan ongelmia työpaikalla.

Anonyymi kirjoitti...

Auts, tässäkö vuoden huonoin poikaystävä - jatkaisitko sinä suhdetta tämän jälkeen?

Hääjuhlissa on tapana heittää morsiuskimppu naimattomille naisille. Ajatuksena on, että kimpun saanut on seuraava morsian. Aina tilanne ei pääty toivotulla tavalla.

Netissä leviää video, jossa hääkimppu yritetään heittää tarkoituksellisesti naiselle, jonka miesystävä istuu hänen vieressään. Ilmeisesti naisen kumppani ei halunnut ainakaan vielä naimisiin, sillä... No, katso itse!

Anonyymi kirjoitti...

Tällaisia ovat pitkään yhdessä olleet rakastavaiset

Yhdessä vessassa hampaita harjaavat, toistensa napoja kaivelevat ja hiljaisuudessa istuvat, keitä he oikein ovat? Rakastavaisia.
Vähän aikaa sitten istuin metrossa aviomieheni kanssa. Emme puhuneet koko vartin matkan aikana mitään. Minä tuijotin puhelintani tai ulos ikkunasta, mies lepäsi silmät kiinni.
Vastapäätä meitä istui nuorehko pariskunta. Nainen makasi puolittain miehen sylissä. Mies silitteli rakkaansa käsivartta, piti käsiä ympärillään. Nainen nuuhki (ilmeisesti) mieheltään saamaansa ruusupuskaa ja katseli tätä rakkaudentäyteisin silmin. Minä huomasin heidät, mieheni ei. Koko tilanne nauratti.
Ulkopuolisen silmin me saatoimme näyttää toisillemme vierailta, ehkä kavereilta. Toinen pariskunta taas huokui lempeä.
Totuus on kuitenkin se, että uskon kummankin parin – meidän ja heidän – rakastavan aivan yhtä lujasti. Mutta eri tavalla.
Tämä sai miettimään. Jos haluaisi arvuutella, mistä pitkään yhdessä olleet tunnistaisi? Kysyin tuttavilta, kollegoilta, pitkään yhdessä olleilta, vastarakastuneilta.

Anonyymi kirjoitti...

ULKOMAAT
Intialainen ministeri: Ruotsissa raiskataan enemmän kuin Intiassa


Intian naisasioiden ministeri Maneka Gandhi sanoo, että Ruotsissa tapahtuu väkilukuun suhteutettuna enemmän raiskauksia kuin Intiassa.

Maneka Gandhi vierailee parhaillaan Ruotsissa. Hän antoi sunnuntaina haastattelun Ruotsin televisiolle SVT:lle.

Haastattelussa Gandhi totesi Intian kuuluvan maihin, joissa raiskauksia sattuu vähiten maailmassa.

”Meillä tapahtuu neljä raiskausta 100 000 naista kohden, kun taas Ruotsissa niitä on yli 130”, Gandhi totesi The Localin mukaan.

Gandhin mukaan raiskaukset ovat Ruotsissa isompi ongelma kuin Intiassa.

Raiskaustapaukset ovat nousseet tapetille Intiassa sen jälkeen, kun nuori nainen menehtyi vuonna 2012 linja-autossa tapahtuneessa joukkoraiskauksessa saamiinsa vammoihin. Tapaus johti mellakoihin ja mielenosoituksiin.

Sen jälkeen Intiassa on tapahtunut useita muitakin laajaa mediahuomiota herättäneitä raiskaustapauksia.

Intian hallinto on luvannut parantaa naisten asemaa ja ryhtyä toimiin raiskaustapausten vähentämiseksi. Keskeisenä ongelmana on pidetty sitä, ettei monia raiskaustapauksia raportoida koskaan viranomaisille ja ne jäävät tutkimatta.

Myös raportoitujen tapausten heikkoa tutkintaa on kritisoitu.

The Localin mukaan ihmisoikeusaktivistit tulevat tämän vuoksi mitä todennäköisimmin tarttumaan Gandhin lausuntoon.

Anonyymi kirjoitti...

Muistakaa kaikki sinkkumiehet: "Jos ei ole heilaa helluntaina, ei teillä ole liiemmälti murheitakaan."

Anonyymi kirjoitti...

16-vuotias tyttö rysäytti humalassa autotallin seinään | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

Reserviläiskirje herätti kysymyksen: Miksi naiset sivuutetaan Suomen puolustuksessa?

Suomessa on selvästi mietitty, miten maan puolustus kriisin aikaan järjestettäisiin. Siitä kertoo reserviläiskirjekin. Miesten osaaminen halutaan kriisin sattuessa ymmärrettävästi tarkoituksenmukaiseen käyttöön.

Erikoista kyllä, tämä 5,4 miljoonan asukkaan maa lähtee yhä liikkeelle siitä, että puolet väestöstä – naiset – kannattaa sivuuttaa tässä puolustusstrategiassa kokonaan. Naisten puolustustahtoa ei yritetä hyödyntää mitenkään. Ei myöskään heidän osaamistaan, vapaaehtoista asepalvelusta lukuun ottamatta.

Se on kiintoisa ajattelutapa maalle, joka on näin pieni. Luulisi, että kansalaisten osaamista kannattaisi käyttää kriisin sattuessa mahdollisimman laajasti.

Unohdetaan tässä yhteydessä nyt se, miltä tämä naisista tuntuu tai ei tunnu. Sillä ei ole puolustusstrategian kannalta välttämättä väliä. Kyse ei myöskään ole siitä, että kaikille naisille pitäisi nyt tulla reserviläiskirje tai että naiset haluaisivat armeijaan. Useimmat naiset eivät halua ja ovat tässä mielessä täysin sukupuolittuneita. Moni meistä tietysti asepalvelukseen menisi, jos siihen velvoitettaisiin.

Se, millä varmasti on väliä, on tämä: asiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että nykyajan kriisi ei tapahtuisi vain rajalla aseiden kanssa. Moderni kriisi kohdistuisi tietoverkkoihin, niiden suojaukseen, asutuskeskusten strategisiin solmukohtiin, maksuliikenteeseen ja viestintään.

Niiden suojaamisessa ei luulisi olevan mitään väliä, onko osaamista miehillä vai naisilla. Sukupuolella ei myöskään luulisi olevan väliä siinä, miten strategisesti varaudutaan manipuloidun tiedon ja propagandan vyöryyn, joka olisi sosiaalisen median takia ennenäkemätön.

Siksi reserviläiskirje on herättänyt minulle yhden kysymyksen: Mitä järkeä naisten sivuuttamisessa on valtion näkökulmasta? Eikö tämä ole puolustuskyvyn tuhlausta?

Jotain naiset tekisivät kriisissä joka tapauksessa. Olen välillä yrittänyt kuvitella, mitä se olisi. Oma naiskuvani kriisistä on mummojeni sota-Suomi. Silloin hoidettiin tiloilla miestenkin työt ja lapset siinä sivussa. Maailma on muuttunut eikä tästä mielikuvasta ole enää apua.

Menisinkö vain töihin? Tarvittaisiinko minua vapaaehtoistöissä? Kenelle työkuorma kaupungeissa kasaantuisi?

Välitön kriisi ei onneksi uhkaa Suomea ja siksi pohdintani on teoreettista.

Mutta eikö juuri siksi nyt olisi hyvä aika pohtia, mitä puolustusosaamista maan toisella puolikkaalla voisi olla?

Anonyymi kirjoitti...

Suomen naisilla uusi kolmenkympin villitys - "Ei niin raskasta kuin miehillä"

Naisilla moottoripyörävillitys iskee 30 ikävuoden kantturoissa, miehillä 10-12 vuotta vanhempana. Naiset hankkivat kuitenkin kevyempiä pyöriä kuin miehet.

Markkina- ja luottotietoyhtiö Bisnoden selvityksessä ilmeni moottoripyörän hankintapiikin näkyvän erityisesti 50-vuotiailla miehillä, joilla ei aiemmin ole ollut moottoripyörää. Naiset puolestaan hankkivat huomattavasti useammin ensimmäisen moottoripyöränsä 30-vuotiaana kuin esimerkiksi sitä seuraavina vuosina.

"Näyttäisi siltä, etteivät naiset ainakaan neljänkympin tai viidenkympin villityksessä innostu moottoripyöräharrastuksesta. Sen sijaan luvut antavat viitteitä, että naisilla kolmenkympin villitys ilmenee moottoripyöräilyn aloittamisena", Bisnoden kehitysjohtaja Matti Rahikka analysoi.

Yleisesti ottaen naismotoristit ovat hieman miespuolisia kanssaharrastajiaan nuorempia. Naismotoristien keski-ikä on 45 vuotta miesten keski-iän ollessa hieman yli 47 vuotta. Moottoripyöräharrastus on Suomessa erityisen suosittua 50-59-vuotiaiden miesten keskuudessa, naismotoristien suurin ikäluokka puolestaan olivat 45-49-vuotiaat.

Moottoripyörän haltijoista lähes 90 prosenttia on miehiä. Motoristimiehillä on myös todennäköisemmin useampi pyörä kuin naisilla. Miehistä 15 prosentilla odottaa tallissa useampi menopeli, kun naisilla vastaava luku on 6 prosenttia.

Anonyymi kirjoitti...

Huippu-urheilijoiden inttihelpotuksista kohu – tätä mieltä on Varusmiesliiton puheenjohtaja

Urheilijoiden asevelvollisuudesta puhuminen on nostanut esiin kaksi koulukuntaa. Ensimmäisen mukaan asepalveluksen pitäisi olla täsmälleen samanlainen kaikille.

Toinen koulukunta pitää tätä ratkaisua tasa-arvoisena mutta ei oikeudenmukaisena. Heidän mielestään palveluksessa pitäisi olla enemmän yksilöllisyyttä mahdollisimman monelle.

Tätä mieltä on myös Varusmiesliiton puheenjohtaja Henrik Vuornos. Varusmiesliitolla ei ole muutokseen virallista kantaa, mutta Vuornos toteaa joustavan asevelvollisuuden olevan nykypäivää.

– Puhe siitä, ovatko urheilijat erityisasemassa vie keskustelua väärään suuntaan. Asepalvelusta pitää kehittää niin, että joustomahdollisuuksia on enemmän kaikille, esimerkiksi yrittäjille.

Vuornos ei myöskään pidä muutosta suurena. Merkittävin muutos on palvelukseenastumismahdollisuuksien vähentäminen neljästä kahteen.

– On sekä puolustusvoimien että yhteiskunnan etu, että varusmies on motivoitunut ja palvelus on mahdollisimman sujuva. Pitäisi olla perusoikeus, että palvelus ei esimerkiksi aiheuta taloudellisia menetyksiä.

Urheilijapiireissä puolustusvoimien päätös on herättänyt voimakastakin vastustusta. Olympiakomitean Huippu-urheiluyksikön johtaja Mika Kojonkoski kuitenkin ymmärtää aiheeseen liittyvän yhteiskunnallisen paineen.

– Se, että joustoja puretaan ei ole missään nimessä urheilun näkökulmasta hyvä asia. Mutta sanotaan näin, että tässä yhteiskunnan tilanteessa tämä on ymmärrettävää, Kojonkoski sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Eroriidoissa uusi, ruma piirre:
Tekaistuja rikosilmoituksia lasten kaltoinkohtelusta


Lasten käyttö mustamaalaamiseen ja oman edun ajamiseen avioerotilanteessa huolestuttaa viranomaisia.

Kriisiytyneet avioerot työllistävät poliisia merkittävästi muun muassa pahoinpitelyjen, kunnianloukkausten, laittomien uhkausten ja kotirauhan rikkomisten tutkintoina.

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen vanhempi konstaapeli Linnea West nostaa tuoreessa kolumnissaan esiin eroriitoihin liittyvän huolestuttavan ilmiön, josta usein vaietaan: lapsia koskevat tekaistut tekaistut pahoinpitely- ja seksuaalirikosilmoitukset, joiden tekijä on toinen vanhempi.

- Yhtenä tavoitteena väärinkäytöstilanteessa voi olla mustamaalaaminen eli kielteisen kuvan luominen toisesta vanhemmasta. Kielteisen kuvan avulla pyritään saamaan etua mm. huolto-oikeudenkäynnissä, West kirjoittaa.

Lapsi kärsii

West toruu likaisiin temppuihin turvautuvia vanhempia lapsen edun totaalisesta unohtamisesta. Rikostutkinta kuulusteluineen ja lääkärintutkimuksineen on lapselle usein erityisen rankka, vaikka alaikäisen kanssa pyritään varovaisuuteen.

- Toimenpiteet eivät siitä huolimatta kuitenkaan ole lapselle täysin "kivuttomia", ainakaan henkisesti, West korostaa.

Erityisen ikäviä lapselle ovat tilanteet, joissa molemmat vanhemmat vaativat häntä puolustamaan itseään kuulusteluissa.

- Pahimmillaan molemmat vanhemmat ovat ohjeistaneet lasta puhumaan itselleen edullisella tavalla, West toteaa.

Kun poliisi pyytää rikoksen uhriksi väitettyä lasta kertomaan totuuden, tämä saattaa hämmentyä täysin.

- Pienelle lapselle totuus on usein juuri se, mitä vanhemmat ovat kertoneet.

Henkistä väkivaltaa

Westin mielestä kuvatun kaltainen juonittelu voi olla lapseen kohdistuvaa henkistä väkivaltaa ja hyväksikäyttöä, vaikkakaan ei seksuaalista sellaista. Lasta aseena käyttävän aikuisen kyky toimia huoltajana on hänestä hyvin kyseenalainen.

Vanhempi konstaapeli muistuttaa, että suinkaan aina avioerotilanteissa ilmenevät lapsen pahoinpitely- tai hyväksikäyttöepäilyt eivät ole tekaistuja, eikä niihin pidä lähtökohtaisesti sellaisina suhtautua. Joskus perättömiä ilmoituksia saatetaan tehdä myös vahingossa, jos toinen vanhemmista aidosti uskoo olemattoman rikoksen tapahtuneen.

Westin kolumnista uutisoi ensimmäisenä Vantaan Sanomat.

Anonyymi kirjoitti...

Pohjois-Korean talouskehityksellä yllättävä seuraus – naiset tienaavat jo valtaosan perheiden tuloista

Epävirallinen markkinatalous on muuttanut sukupuolten valtasuhteita suljetussa Pohjois-Koreassa. Eräiden arvioiden mukaan naiset vastaavat jo 70 prosentista kotitalouksien tuloista.
Etelä-Korean valtion johtama Kansallisen yhdentymisen instituutti (KINU) arvioi, että naiset ansaitsevat jo yli 70 prosenttia maan kotitalouksien tuloista. Noin puolet taloudellisesti aktiivisista kansalaisista on naisia. Yleisimmin naiset toimivat kauppiaina epävirallisilla markkinoilla, jotka ovat kasvaneet viime vuosina.

Syynä ilmiöön on se, että monet miehet joko palvelevat armeijassa tai ovat valtion pienipalkkaisissa työpaikoissa.

– Me pohjoiskorealaiset sanomme, että miehet taistelevat sosialistisessa rintamassa, mutta naiset elämän taistelussa, sanoo 26-vuotias opiskelija Jung. Hän loikkasi Etelä-Koreaan vuonna 2012 ja lähettää rahaa perheelleen pohjoiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Poikien HPV-rokotteet vähentäisivät syöpiä

Miehille HPV-tartunnat aiheuttavat syöpää lähinnä sukupuolielimiin, nieluun sekä peräsuoleen. Tartunnat ovat yleisiä etenkin miesten kanssa seksiä harrastavilla miehillä.

Tulosten perusteella tutkijat uskovat poikien rokotusten olevan tulevaisuudessa hintaan ja hyötyyn nähden kannattavia, jos rokotteiden hinnat laskevat huomattavasti, tai jos tyttöjen rokotuskattavuus ei nouse nykyisestä.

Suomessa HPV- eli papilloomavirusrokotukset ovat kansallisessa rokotusohjelmassa ja ilmaisia 6.–9.-luokkalaisille tytöille. Rokote on kansallisessa rokotusohjelmassa muun muassa kaikissa Länsi-Euroopan maissa ja Yhdysvalloissa. Rokotteen ansiosta kohdunkaulan syöpä tulee todennäköisesti harvinaistumaan huomattavasti.

Tutkimus julkaistiin British Medical Journalissa.

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaismiehen kirjoitus naisten pukeutumisesta suututtaa netissä: "Kysyikö joku mielipidettäsi?"

Not Like Other Boys -blogin kirjoittajan kirjoitus legginseistä on saanut nettikansan innostumaan. Mielipiteitä kirjoituksella on sekä puolesta että vastaan. Eniten äänessä ovat kirjoittajan itsensä mukaan ne, jotka ovat kirjoituksesta mielensä pahoittaneet.

Not Like Other Boys -blogin kirjoittaja on päälle kolmekymppinen stailistimies Tampereelta. Omien sanojensa mukaan hän "rakastaa pukea ihmiset kauniisiin vaatteisiin, vartalotyypin mukaan" sekä on "suorapuheinen ja onnellinen".

Nyt suorapuheisuus on saanut miehen ongelmiin. Hänen tuoretta kirjoitustaan "Legginsit eivät ole housut!" on luettu kymmeniä tuhansia kertoja.

"Ymmärrän legginsien helppouden ja sen ettei reidet hankaa yhteen, mutta mielestäni silti ne eivät ole housut. Ne eivät myöskään sovi esimerkiksi mekon kanssa häihin (tätä näkee todella usein varsinkin suomalaisissa tv-reality ohjelmissa) koska ne ovat normaalisti arkikäytössä eivätkä täten sovi juhlapukeutumiseen. Urheiluun legginsit sopivat loistavasti, mutteivat siltikään ole housut. Tätä en voi tarpeeksi toistaa, legginsit eivät ole housut." hän muun muassa sanoo kirjoituksessaan.

Omien sanojensa mukaan hän on kerännyt artikkeliin kuvia, jotka "tukevat hänen kantaansa". Niissä esiintyy naisia, joilla vilkkuu alushousut legginsien tai sukkahousujen läpi.

Blogikirjoitus on saanut monet pahoittamaan mielensä. Kommentteja sen alla on lukemattomia. Suuressa osassa niistä sanotaan, että kenelläkään ei ole oikeutta sanoa, miten toiset saavat pukeutua.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt tuli muistutus: "Kokeneille reserviläsille on runsaasti sopivia tehtäviä"

Kaikkien hallinnonalojen yhteinen henkilöstön varaamisrekisteri häiriötilanteissa tai poikkeusoloissa tarvittavaa henkilöstöä varten olisi konkreettinen askel koko yhteiskunnan varautumisen edistämiseksi ja turvallisuusviranomaisten toimintakyvyn varmistamiseksi, totesi Suomen Reserviupseeriliiton puheenjohtaja Mikko Halkilahti Porvoon Reserviupseerien 80 –vuotisjuhlassa viikonloppuna.

"Reserviupseerit työskentelevät siviilissä monenlaisissa vaativissa tehtävissä yhteiskunnan eri aloilla. Suuri osa meistä jatkaisi omissa tehtävissään myös erilaisten kriisien ja häiriötilanteiden aikana. Erityisesti kuntien varautumistoiminnassa ja väestösuojelussa on myös runsaasti kokeneille reserviläisille sopivia tehtäviä", Halkilahti muistuttaa.

Pauli Sumanen, emeritustutkija kirjoitti...

Varusmiesliiton puheenjohtaja Henrik Vuornos: "On sekä puolustusvoimien että yhteiskunnan etu, että varusmies on motivoitunut ja palvelus on mahdollisimman sujuva. Pitäisi olla perusoikeus, että palvelus ei esimerkiksi aiheuta taloudellisia menetyksiä."

Niinpä. Varusmiespalvelu vähentää miehen elinikäisiä ansiotuloja keskimäärin noin 3 %.

Yhtyyköhän Vuornos kantaani, että se pitää korvata miehille vaikkapa elinikäisenä 3 % verohelpotuksena.

Nyt miehet maksavat veroja tekemästään työtunnista noin 4-5 % enemmän kuin nainen, joten tuo ero miesten raskaammassa verotuksessa kaventuisi 1-2 prosenttiin.

Anonyymi kirjoitti...

KOMMENTTI: Tarja Halonen puhuu outoja Sipilän hallituksen maineesta

Moni kummasteli, kun presidentti Tarja Halonen ilmoitti MTV:n Huomenta Suomen haastattelussa olevansa huolissaan hallituksen maineesta - jo etukäteen.
Sitä sopiikin ihmetellä.

Halonen sanoi haastattelussa toivovansa sydämestään, että tulevasta hallituksesta tulee ennakkomainettaan parempi.

Tulevaa hallitusta kun on jo etukäteen haukuttu kestävän kehityksen ja ympäristöasiaiden jättämisestä sivurooliin ja kovien talouspäätösten jalkoihin.

Halonen muistutti haastattelussa kaiken kukkuraksi, että kansalaisjärjestöt, ammattiyhdistysliikkeet mukaan luettuna ovat valmiita yhteistyöhön, kunhan hallitus on siihen valmis.

Eipä tule mieleen, että aikaisemin nykyhistoriassa yksikään presidentti, ei edes Halonen itse, olisi tullut julkisuuteen edustamaan ay-liikettä sellaista hallitusta vastaan, joka on vasta tekemässä ohjelmaansa - jonka sisällöstä Halosella ei voi olla vielä sen parempaa tietoa.

Sdp:ssä vaalien tuloksen nieleminen on ollut puolueelle erittäin karvasta. Pohjaviritys on ollut sen kaltainen, että kansassa on jotain vikaa, kun se äänesti väärin ja maahan selkeällä enemmistöllä perusporvaripohjan.

Sdp:n vaalitulos oli historiallisen huono. No jaa, viime presidentinvaaleissa meni vieläkin heikommin, Sdp:n ehdokasta Paavo Lipposta äänesti 6,7 prosenttia kansasta.

Anonyymi kirjoitti...

Huippulupaus tyrmää inttimuutokset: ”Siinä menee urheilijalla kokonainen kausi hukkaan”

Rovaniemen Palloseuran lahjakas keskikenttäpelaaja Olli Pöyliö sai huhtikuussa komennuksensa puolustusvoimien Urheilukoulussa päätökseen.
19-vuotias Olli Pöyliö kertoo seuranneensa tarkasti viime aikoina vellonutta keskustelua apulaisoikeusasiamies Maija Sakslinin päätöksestä, minkä mukaan urheilijoiden erioikeudet maanpuolustuksessa vähenevät. Urheilijat saavat jatkossa esimerkiksi valita palveluksensa aloitusajankohdan vain kahdesta alkamisryhmästä kuten muutkin. Aiemmin erivapauksia on ollut enemmän.

– Olen seurannut keskustelua ja juttuja mediassa. Puhutaan tasa-arvosta ja oikeudenmukaisuudesta. Mielestäni pitäisi toimia ennemmin niin, että joustetaan enemmän muidenkin alojen ihmisten tarpeiden kanssa, eikä oteta urheilijoilta etuuksia pois, puhelimitse tavoitettu Pöyliö painottaa.

Anonyymi kirjoitti...

Yo-tulokset todistavat: Naiset 6,5 % parempia kuin miehet

Ylioppilastutkinnon päivälukioissa suoritti tänä keväänä 14710 nuorta naista ja 10603 nuorta miestä. Lukioissa on siis naisvalta ja niin on myös tuloksissa.

Naisten tulokset ovat miehiä parempia monessa aineessa. Ero ei johdu siitä, että naiset kirjoittaisivat enemmän aineita. Naiset kirjoittavat keskimäärin 5,4 ainetta ja miehet 5,3. Viime vuonna luvut olivat naisilla 5,4 ainetta ja miehillä 5,2.

Puoltoäänien keskiarvo on naisilla 24,5 ja miehillä 23,0. Ero on pysynyt pitkään, kuten jutun grafiikasta ilmenee.

Näiden numeroiden perusteella naiset olivat siis yo-kokeissa 6,5 % parempia, joskin 2014 ero oli vielä 7,5 %.

Mistä ero juontuu? Keskeisiä selittäviä tekijöitä ovat erityisesti äidinkieli ja terveystieto sekä se, että naiset ovat kautta linjan myös hieman miehiä parempia useimmissa aineissa.

Ero äidinkielessä
Ero ädinkielen arvosanoissa ero on kohtuullisen suuri. Suomen kielellä äidinkielen kokeen suorittaneista naiset saivat keskimäärin arvosanakseen 4,6 eli lähelle magnaa kun pojilla keskiarvo jäi 3,9:ään eli cum laudeen. Myös ruotsin kielellä äidinkielen kokeen suorittaneiden välillä ero oli selkeä 4,4 - 3,7 naisten hyväksi.

Naiset olivat parempia myös toisessa kotimaisessa kielessä. Sen sijaan miesten pitkän englannin arvosanojen keskiarvo on 4,8 ja naisten 4,3.

Miehistä matematiikkaa
Pitkän matematiikan päivälukioissa kirjoitti miehistä 49 prosenttia ja naisista 29 prosenttia. Miesten keskiarvo oli 4,8 ja naisten 4,6.

Lyhyessä matematiikassa jakauma on tasaisempi: miehet 43 % ja naiset 45 %. Arvosanat olivat miehillä 4,1 ja naisilla 4,4.

Miehistä matematiikan kirjoittaa siis jossain muodossa 92 % ja naisista 74 %.

Miesten suosimia aineita ovat myös fysiikka ja kemia. Fysiikassa prosentit jakautuivat miesten hyväksi 33 % - 8 %, mutta keskiarvotulos oli sama 4,7. Kemian luvut menivät miehille 24 % -13 % ja tulos miehille 4,8-4,7.

Reaaliaineet jakautuvat sukupuolten kesken

Naisten suosiossa ovat erityisesti terveystieto ja psykologia.

Terveystiedon naisista kirjoitti lähes joka toinen (46 %), kun miehistä vain joka neljäs (24 %). Naisten tulos oli selvästi parempi 4,5 ja miesten 3,6.

Myös psykologiassa naiset olivat parempia. Naisista psykologian kirjoitti 34 % (4,6) ja miehistä 10 % (3,9).

Naiset kirjoittivat enemmän myös biologiaa: Naiset 32 % (4,7) ja miehet 18 % (4,4).

Historian kirjoitti miehistä 27 % ja naisista 18 %, mutta miesten tulos oli 4,3 ja naisten 4,8.

Yhteiskuntaopissa luvut olivat tasaisemmat: Miehet 29 % (4,3) ja naiset 27 % (4,6).

Sama suuntaus oli maantiedossa: Miehet 14 % (4,2) ja naiset 13 % (4,6).

Anonyymi kirjoitti...

Miehet vetävät naisen ystävällisyydestä väärät johtopäätökset - lue, mikä lisää riskiä

Väärät tulkinnat vastakkaisen sukupuolen tarkoitusperistä aiheuttavat monesti noloja tilanteita. Tutkimus selvitti, mikä vaikuttaa miesten vetämiin vääriin johtopäätöksiin.

Ystävällinen hymy ja kuulumisten kysyminen - joskus ne riittävät siihen, että mies luulee naisen olevan kiinnostunut hänestä seksuaalisesti. Tuore tutkimus otti selvää, mitkä asiat lisäävät kyseisten väärinymmärrysten mahdollisuutta.

Archives of Sexual Behavior -lehdessä julkaistusta tutkimuksesta selvisi, että ympäristöllä on kaikista suurin merkitys siinä, kuinka herkästi miehet tulkitsevat naisen ystävällisyyden seksuaaliseksi kiinnostukseksi.

Mikäli nainen ja mies juttelevat esimerkiksi intiimissä baarissa, illanistujaisissa tai makuuhuoneessa, vetää mies helpommin väärät johtopäätöksensä, kuin jos keskustelu käytäisiin vaikkapa työpaikalla, kadulla tai hotellin vastaanotossa.

Kuinka tutkimus tehtiin

Tutkijat rakensivat 28 paikkaa, jotka edustivat erilaisia sosiaalisia ympäristöjä. Näiden joukossa olivat muun muassa baarit, kotibileet, toimisto ja katu. He lisäsivät kuhunkin paikkaan kokovartalokuvan nuoresta naisesta. Kuvissa naisten ilmeet ja asennot vaihtelivat neutraaleista ystävällisiin. Lisäksi heidän mekkojensa provakatiivisuus ja heidän viehättävyytensä vaihtelivat paikkakohtaisesti.

Tutkijat pistivät lähes 240 bi- tai heteroseksuaalia miestä arvioimaan, kuinka kiinnostuneita naiset olisivat heistä seksuaalisesti kussakin ympäristössä. Paikalla oli suurin vaikutus siinä, kuinka todennäköisesti miehet kuvittelivat naisten olevan kiinnostuneita heistä.

Sen sijaan, että arvuuttelisi toisen päänsisäisiä liikkeitä, niin viisainta on varmasti kysyä niistä suoraan.

Anonyymi kirjoitti...

Seksitutkija ehdottaa: Orgasmikoulu nuorille naisille

Suhtautuminen seksiin ja seksuaalisuuteen on Suomessa nykyään varsin vapaata. Tietoa ja virikkeitä on tarjolla yllin kyllin, kaikkiin makuihin. Siitä huolimatta nuorilla naisilla on vaikeuksia saavuttaa orgasmi.

Kun suomalaisilta kysytään, saavatko he yhdynnässä useimmiten orgasmin, eroavat miesten ja naisten vastaukset toisistaan kuin yö ja päivä. Yleisesti ottaen miehistä noin 90 prosenttia saa orgasmin, naisista noin 50 prosenttia.

Vielä yllättävämpää on, että nuoret naiset ilmoittavat saavansa orgasmin vanhempia kanssasisariaan harvemmin. 18–24-vuotiaista naisista vain noin 40 prosenttia saa yleensä orgasmin yhdynnässä.

Anonyymi kirjoitti...

Brittiläinen evoluutiobiologi: Tätä miehet todella haluavat naisista - rintojen koolla ei olekaan väliä!

Brittiläinen evoluutiobiologi David Bainbridge sanoo, että etsiessään itselleen elämänkumppania miehet arvostavat älykkyyttä yli muiden ominaisuuksien.
Bainbridge kertoi näkemyksistään kirjallisuus- ja taidetapahtuma Hay Festivalissa. Tiedemiehen vastauksista päätellen moni oli kiinnostunut siitä, viehättyvätkö miehet enemmän suurista rinnoista vai pitkistä sääristä.

Se ei ole ihme sinänsä, sillä Bainbridge on vastikään julkaissut naisen vartalosta kertovan kirjan. Bainbridge joutui kuitenkin tuottamaan kyselijöille, sillä miehet eivät etsi ensisijaisesti kumpaakaan.

– Kyselytutkimukset yksi toisensa perään ovat osoittaneet, että miehet etsivät ensisijaisesti älykästä kumppania, Cambridgen yliopistossa työskentelevä Bainbridge vastasi Telegraphille.

Selitys tälle on Bainbridgen mukaan hyvin yksinkertainen. Älykkyys viestii vastuullisuudesta ja hyvästä kasvatuksesta, ja näin ollen älykäs nainen on todennäköisesti myös huolehtivainen äiti.

Anonyymi kirjoitti...

Pravda kertoo feministien näkemyksen maanpuolustuksesta Blogi US Pauli Sumanen 25.5.2015

Anonyymi kirjoitti...

Näkökulma: "Kuules tyttö, se oli vaan vitsi" – miksi tytöttelystä pitää suuttua?

Entinen opettajani sanoi joitain vuosia sitten: ”Saatte kestää tytöttelyä, kunnes täytätte 40. Sen jälkeen olettekin jo vanhoja ämmiä.” Aikuisen naisen kutsuminen tytöksi on härskiä vallankäyttöä, kirjoittaa toimittaja Sarita Blomqvist.

”Nätti tyttö.” ”Kuules tyttö.” ”Hei tyttö!” Kaikki ilmaisuja, joilla on viitattu minuun viime viikkoina.
Yleensä tyydyn kihisemään hiljaa itsekseni, koska jostain syystä vastapuoli suuttuu, jos tytöttelystä huomauttaa.

Tytöttelystä itsestään ei sen sijaan saisi suuttua. Tytöttelyyn puuttuminen on loputonta tuulimyllyjä vastaan taistelemista, koska se pitäisi ymmärtää vitsinä tai hyväntahtoisena heittona äänensävystä huolimatta.

Täysi-ikäisen naisen tytöttely on kaukana vitsistä silloin, kun tarkoitus on osoittaa, että hänen paikkansa on tytöttelijän alapuolella. Minun on vaikea kuvitella, mistä muusta syystä aikuinen ihminen haluaisi kutsua toista aikuista lapseen viittaavalla sanalla, kuin ottaakseen niskalenkin vertaisestaan.

Halusin selvittää, voiko vain tytöttelemällä tehdä näin. Mitä ihmiset oikeastaan ajattelevat tytöistä?

Anonyymi kirjoitti...

KOMMENTTI: Naiset, älkää kulkeko peppu paljaana kaupungilla

Not like other boys -blogin kirjoittaja puki sanoiksi sen, jonka jokainen estetiikan tajua omaava on jo tiennytkin: legginssit eivät ole housut.

Ainoa hämmentävä juttu netissä nyt leviävässä kirjoituksessa on se, että ihmiset jaksavat räikeän kuvatodistusaineistonkin edessä vängätä vastaan. "Mutta kun ne ovat niin mukavat!" "Ei ole pakko käyttää jos ei tykkää, mutta miten kehtaat kritisoida sitä, että mä kuljen niissä?" "Jos ne tuntuu hyvältä, ne näyttää hyvältä."

Harva kehtaisi puolustaa kuitenkaan oikeutta kulkea sukkahousuissa ilman hametta keskellä kirkasta päivää ihmisten keskuudessa. Tai sitä, että miehet kulkisivat kesällä pitkissä – ah niin mukavissa – kalsareissa. Legginssit eivät nimittäin toden totta ole housut, vaan terättömät sukkahousut. Tai terättömien sukkahousujen ja kalsareiden risteymä. Ne on tarkoitettu käytettäviksi kotisohvalla, joogatunnilla tai pepun peittävän tunikan alla sukkahousujen tapaan. Talvella sukkahousujen korvikkeena villasukkien kanssa. Ne ovat armottomat vartalon möykyille ja paljastavat selluliitin lisäksi myös käyttämäsi alushousut. Siksi nyrkkisääntö legginssien käyttöön on, ettei kukaan saisi nähdä kankkuasi legginssit jalassa – kotiväkeä ja joogaohjaajaa lukuun ottamatta.

Anonyymi kirjoitti...

Toimi Kankaanniemi astuu julkisuuteen: ”Tuli nujerrus”

Perussuomalaisten kansanedustaja Toimi Kankaanniemi avautuu nyt Puheenvuoro-blogissaan. Lue blogi tästä.
- Tein raskaita virheitä. Tunnustan. Kadun, Kankaanniemi kirjoittaa.

- Tuli nujerrus. Oman maakunnan media nujersi täydellisesti ja eräät muut jatkoivat. Se iski miehen maahan. Sain ansioni mukaan. Lähimmäiset saivat osansa, vaikka olivat täysin syyttömiä, hän jatkaa.

Kankaanniemi kertoo palaavansa tänään eduskuntatyöhön sairauslomalta.

- Korkea virka, vakava sairaus tai tuomio rikoksesta antaa eduskunnalle perusteet myöntää kansanedustajalle ero. Hyväksyttävää syytä kohdallani ei liene. Siispä jatkan, Kankaanniemi kirjoittaa.

Hän toteaa, ettei selittele eikä puolustele, vaan myöntää tehneensä virheitä.

- Nujerrus ja armo, totesi Timo Soini. Molemmat osuivat kohdalleni. Armo on ihmeellinen. Kun rikkomuksensa ja syntinsä tunnustaa ja niitä katuu, saa anteeksiannon ja rauhan sisimpäänsä. Niin olen kokenut. Olen tehnyt tiliä "vertikaalisesti ja horisontaalisesti", hän kirjoittaa.

Kankaanniemi joutui viime viikolla kohun keskelle, kun julkisuuteen tulivat hänen lähettämänsä seksuaalissävytteiset Facebook-viestit. Hän myönsi Keskisuomalainen-lehdelle lähettäneensä seksuaalissävytteisiä ja suoria seksiehdotuksia useille naisille, jotka ovat kytköksissä perussuomalaisiin.

Kankaanniemi jätti kohun vuoksi hallitusneuvottelut. Hän on ollut viime päivät sairauslomalla.

Anonyymi kirjoitti...

Olisinpa tiennyt...
Deittivalmentaja Mia Halonen: ”Naisen on vaarallista ajatella, että ikä on vain numero”


Loopin ja Me Naisten uudessa Olisinpa tiennyt -ohjelmassa mielenkiintoiset vieraat kertovat pelottomasti kokemistaan oivalluksista.
Ensimmäisessä jaksossa Loopin Kristiina Komulaisen ja Me Naisten Jonna Tapanaisen vieraana on toimittajana ja deitti- ja rakkausvalmentajana tunnettu Mia Halonen.
Mia itse on 49-vuotias, lapsettomaksi jäänyt sinkku, joka haaveili perheestä. Mia puhuukin rohkean avoimesti muun muassa naiseudesta, sinkkuudesta ja päätösten tekemisen tärkeydestä.
– On harhaa ajatella, että nelkymppinen on nuori, hän sanoo.
– Kun juna menee, se menee, Mia muistuttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Onko hän hyvä kumppani? Merkit, jotka kertovat totuuden

Teekekö hän sinut onnelliseksi ja onko hän aina tukenasi? Jos vastasit kyllä, olet löytänyt rinnallesi hyvän kummpanin.

Hyvän kumppanin tunnistaa siitä, että hän haluaa aidosti omalle rakkaalleen pelkkää hyvää. Sen lisäksi hän on paikalla aina silloin kun sinä häntä tarvitset. Jos alla olevat piirteet löytyvät rakkaastasi, voit huokaista helpotuksesta.

Anonyymi kirjoitti...

Seksin oston rangaistavuuteen merkittävä muutos

Seksikaupan kohteena olevan henkilön hyväksikäyttöä koskevaa rikoslain säännöstä täsmennetään. Seksin ostaminen parituksen tai ihmiskaupan uhrilta on 1. kesäkuuta lähtien rangaistavaa myös tuottamuksellisena eli huolimattomuudesta tehtynä.
Enää ei siis edellytetä, että seksin ostaja on tiennyt ostavansa seksiä parituksen tai ihmiskaupan uhrilta. Hänet voidaan tuomita myös silloin, jos hänen olisi pitänyt epäillä sitä. Teon enimmäisrangaistus on kuusi kuukautta vankeutta.
Nykyisen säännöksen mukaan teko on rangaistava vain tahallisena. Säännöksen soveltaminen on osoittautunut vaikeaksi. Tavoite eli parituksen kohteiden ja ihmiskaupan uhrien suojaaminen ei tällä hetkellä toteudu tavalla, jota lakia säädettäessä toivottiin.
Säännöksen tiukentamisen voidaan arvioida vähentävän parituksen kohteiden ja ihmiskaupan uhrien tarjoamien seksuaalipalvelujen kysyntää.
Kysynnän mahdollinen heikentyminen voisi vähentää myös Suomen houkuttelevuutta ihmiskaupan ja ulkomaisten prostituoitujen kohdemaana sekä kannustaa alalla toimivia irrottautumaan prostituutiosta.

Anonyymi kirjoitti...

EU kehottaa Britanniaa jättämään nettipornon rauhaan

Konservatiivisiin arvoihin nojautuva Britannia haluaa estää pääsyn internetin aikuisviihdesivustoille. Kieltoa perustellaan lasten suojelemisella internetin vaaroilta.
Halutessaan täysi-ikäiset pääsisivät kyllä käsiksi aikuisille suunnattuun materiaaliin, mutta tätä varten tulisi tehdä erillinen sopimus paikallisen internetoperaattorin kanssa.
EU:ssa ollaan kuitenkin toista mieltä. EU:n mukaan kyseinen kielto johtaisi internetin neutraliteetin vaarantumiseen, eikä se siksi ole soveliasta toimintaa.
EU:ssa oltaisiin valmiita kompromissiin, jossa asiakkaat voisivat kieltäytyä pääsystä aikuisviihdesivustoille, mutta tästä pitäisi tehdä erillinen sopimus internetoperaattorin kanssa.
Tämä ei kuitenkaan sovi John Carrille, joka toimii Britannian hallituksen neuvonantajana internetin turvallisuutta käsittelevässä komiteassa. Carrin mukaan vapaaehtoisuus vesittäisi koko idean lasten suojelemisesta.
Kyseessä saattaa olla uusi kiistakapula jo muutenkin tulehtuneissa Britannian ja EU:n väleissä. Britannian pääministeri David Cameron on luvannut järjestää maan EU-jäsenyydestä kansanäänestyksen vuonna 2017.
Cameron haluaa myös neuvotella Britannian jäsenyysehdot uusiksi, mutta niitä tuskin ulotetaan koskemaan aikuisviihdesivustoja.
Asiasta kertoi muun muassa Neowin.

Anonyymi kirjoitti...

Huomenta Suomi: Vaihtoehdot syrjivälle asepalvelukselle 26.5.2015

Anonyymi kirjoitti...

Hakijaryntäys 1,5 vuoden koulutukseen Suomessa: Valituille heti 3300 €/kk, valmistuneelle jopa 5400 €/kk

Metsä Groupin Metsä Fibren puolitoistavuotiseen prosessinhoitajakoulutukseen oli 1 300 hakijaa. Valituiksi tuli 20 hakijaa.
.
.
Alalle toivotaan enemmän naisia

Kaikki valitut olivat tällä kertaa miehiä. Karhulan mukaan alalle toivottaisiin enemmän naisia, mutta ohjelmaan valittujen ammattikoulusta hankittu pohjakoulutus on yleensä hyvin miesvaltaisilta aloilta.

– Automaatiota, kone- ja metallialaa, koneasennusta, sähkö- ja energiatekniikkaa, sellu- ja paperitekniikkaa, tuotantologistiikkaa, Karhula listaa koulutusohjelmaan valittujen koulutustaustoja.

Anonyymi kirjoitti...

Hakijaryntäys 1,5 vuoden koulutukseen Suomessa: Valituille heti 3300 €/kk, valmistuneelle jopa 5400 €/kk

Anonyymi kirjoitti...

Formula ykkösissä sovinismia? Kyltinkantajapojat kuohuttavat

Autokilpailuja on järjestetty yli 100 vuoden ajan ja melkein alusta saakka kauniit tytöt ovat olleet showssa koristeina. Formula ykkösissä varikkotytöt on vuosikymmenten ajan mielletty itsestään selviksi koristeiksi.
Moottoriurheilua on syytetty sovinismista ja viime sunnuntaina Monacossa nähtiinkin eräänlainen vallankumous, kun kauniiden tyttöjen sijasta kuljettajien nimikylttejä kantoivatkin komeat pojat. Uudistus sai positiivistakin palautetta, mutta kaikkien mieleen se ei ollut. Ferrari-kuski Sebastian Vettel oli uudistuksesta hämmästynyt.

- Miksi meillä ei ollut tyttöjä tänään? Mitä tuo oikein oli? Ajat sinne ja parkkeeraat Georgen tai Daven taakse. Mikä pointti siinä oli?, Vettel päivitteli lehdistötilaisuudessa.

Toisia Vettelin kommentit ovat suututtaneet. Vettel on aiemminkin ollut feministien hampaissa hänen arvioituaan muutama vuosi sitten, etteivät naiset voisi pärjätä Formula ykkösissä fyysisten rajoitteidensa takia.

Vettel ei ole ainoa ”varikkopoikien” kritisoija. Mercedeksen moottoriurheilupomo Toto Wolff, jonka vaimo Susie Wolff on menestynyt kilpa-ajaja, ei hänkään pitänyt asiasta.

- Olemme tottuneet näkemään kauniita tyttöjä. Tätä emme osanneet odottaa. Minulla ei ole mitään hyvännäköisiä poikia vastaan, mutta mielestäni se ei ollut syrjintää, mitä meillä oli aiemmin, Wolff totesi.

Anonyymi kirjoitti...

Yhtä hyvää kuin seksi! 30-vuotiaan ilme paljastaa, mistä naiset oikeasti pitävät

Katso videolta, mitä 30-vuotiaan yhdysvaltalaisnaisen kasvoilla tapahtuu vaatekauppakierroksen aikana.
Miksi naiset rakastavat ostoksilla käyntiä? Ehkäpä siksi, että shoppailu tuottaa samanlaista mielihyvää kuin seksi, sanotaan yhdysvaltalaisen uutiskanavan ABC Newsin tuottamalla videolla.

Yhdysvaltalaiselle Alex Robertsille, 30, asetettiin kasvokamera, jolla kuvattiin hänen vaatekauppakierroksella ottamiaan ilmeitä.

Tallenteelta ilmenee, että Robertsin silmät suurenivat kaupassa ja suu oli puoliksi raollaan. Tästä voidaan Michiganin yliopiston tutkijoiden mukaan päätellä, että Robertsin aivojen mielihyväkeskus aktivoitui vaatekaupoilla. Tunne vastaa seksin jälkeistä tunnetilaa.

Tulos on samankaltainen kuin brittilehti Telegraphin neljä vuotta sitten uutisoimassa tutkimuksessa, jonka mukaan halvat hinnat kiihottavat asiakkaita samalla tavalla kuin seksi.

Anonyymi kirjoitti...

Kati, 34: Komea miesgynekologi sai poskeni punottamaan

Jokaisella naisella on sellainen takanaan: ikimuistoinen gynekologikäynti. Neljä naista kertoo.

Anonyymi kirjoitti...

Andrew syntyi ilman penistä - silti seksiä yli sadan naisen kanssa

Brittimies väittää onnistuneensa salaamaan anatomisen puutteensa useilta seksikumppaneiltaan.

40-vuotias Andrew Wardle syntyi ilman penistä. Tästä huolimatta hän kertoo harrastaneensa seksiä yli sadan naisen kanssa.

Wardle kärsi syntyessään virtsarakon ekstrofiasta, epämuodostumasta, jonka vuoksi virtsarakko kasvoi hänen kehonsa ulkopuolella. Lääkärit onnistuivat rakon korjaamisessa, mutta miehelle ei koskaan kehittynyt sukuelintä. Hänellä on kuitenkin normaalit kivekset.

Miehen on ollut vaikea puhua tilastaan ystävilleen tai rakastetuilleen.

- Olen kertonut totuuden noiden 20 prosentille heistä, kuvailee Wardle.

Hänen mukaansa asian tunnustaminen tyttöystäville on erityisen vaikeaa.

- Kerran minua lyötiin kasvoihin, kun kerroin eräälle tytölle. Uskon, että hän piti minua valehtelijana, mutta tämä nyt ei ole asia jonka voi kertoa heti kättelyssä.

Wardlen elämää esitellään televisiodokumentissa, jonka on määrä saada ensi-iltansa kesäkuussa. Ohjelmassa muun muassa näytetään, kuinka hän tunnustaa puutteensa nykyiselle tyttöystävälleen. Lisäksi ohjelmassa seurataan, kuinka mies etsii lääkäreiltä apua, jotta saisi viimeinkin täysin toimivan peniksen. Tämän uskotaan olevan mahdollista, koska sukupuolen korjaamisen käytettävä kirurgia on edistynyt hurjasti. Elin on määrä rakentaa hänen omasta käsivarrestaan irrotetusta ihosta, hermokudoksesta ja verisuonista.

Anonyymi kirjoitti...

K-raudan härski mainos johti kauppiaan puhutteluun

Espoolainen K-rauta Merituuli mainosti pihatarvikkeita harvinaisen räväkkään tyyliin tiistain Helsingin Sanomissa.
Koko aukeaman kokoisen mainoksen pääotsikko on ”Nyt pannaan halvalla”, jonka lisäksi sivulta löytyy lukuisia vihjailevia ja härskejä osioita.

Esimerkiksi kaasugrilliä mainostetaan lauseella ”Kerrankin naapurilta ei löydy isompaa” ja grillihiilillä kerrotaan laitettavan ”Pesä kuumaksi kesän grillauspuuhiin”. Lisäksi sivulta löytyy muun muassa kuva parittelevista kaneista.

Anonyymi kirjoitti...

7 yleisintä kondomeihin liittyvää myyttiä - tiesitkö sinä totuuden?

Kondomeihin liittyvät harhaluulot saattavat altistaa sukupuolitaudeille tai ei-halutulle raskaudelle.

Kondomiin ja sen käyttöön liittyy erilaisia olettamuksia, jotka eivät välttämättä pidä ollenkaan paikkaansa. Jokaisen seksiä harrastavan olisi hyvä tietää totuus yleisimmistä kumeihin liittyvistä myyteistä.

BuzzFeed listasi yhteen yleisimmät kondomiin liitettävät myytit.

Anonyymi kirjoitti...

Kohta se voi olla totta: pornosivustolle kirjaudutaan pankkitunnuksilla - britit näreissään

Britannian hallitus kaavailee yhdessä maan yritysten kanssa tunnistautumisen vaatimista aikuisviihdesivustoille, uutisoi The Guardian.

Käytännössä tunnistautuminen tarkoittaisi sitä, että aikuisviihteen pariin mielivän on todistettava henkilöllisyys verkkopalvelussa esimerkiksi pankin verkkopalvelun kautta.

Tunnistautumisella maa pyrkisi kitkemään alaikäisten pääsyä aikuisviihdepalveluihin.

Ei liene yllätys, että idea on saanut osakseen kritiikkiä. Sitä on pidetty varsinkin yksityisyyden kannalta huolestuttavana ja jopa verrattu Kiinan kaltaiseen verkkosensuuriin.

Tunnistautuminen olisi suunnitelmien mukaan tarkoitus tehdä siten, että henkilön tiedot anonymisoidaan kirjautumisen jälkeen.

Tunnistautumisen tarjoajan ja sivuston ylläpitäjän ei siten koskaan pitäisi tietää kuka on surfannut millekin sivustolle. Tunnistautuessa ainoastaan henkilön ikä tarkistetaan - ei esimerkiksi nimeä tai muita enemmän tai vähemmän strategisia tietoja.

Mikäli suunnitelmat toteutuvat, tunnistautumislaki saattaisi olla voimassa jo loppuvuonna.

David Cameronin hallitus on myös esittänyt, että porno pitäisi kieltää verkosta lähtökohtaisesti selainrajoituksilla. EU:n muita valtioita suunta ei ole miellyttänyt, eikä Iso-Britannia todennäköisesti saisi tukea pyrkimyksilleen unionitasolla.

Anonyymi kirjoitti...

Seksiongelmat vaanivat himopyöräilijää – näin selätät satulasta johtuvat seksivaivat

Arkipyöräily on hyväksi seksikunnolle, mutta himopyöräilijöiden pitkät istunnot kivikovassa satulassa voivat tuottaa ongelmia makuuhuoneen puolella.

Kliininen seksologi Juhana Piha kertoo, että paljon pyöräilevistä miehistä jopa 24 prosenttia kärsii erektiohäiriöistä. Puutuneisuutta tai turtuneisuutta esiintyy jopa 60 prosentilla miehistä. Naisia on tutkittu vähemmän, mutta heillä on todettu samanlaisia haittoja.

Riskit seksielämän häiriintymiseen liittyvät hermopinteisiin, jotka johtuvat alapäähän kohdistuneesta paineesta.

"Miehillä häpyhermo ja häpyvaltimo menevät eturauhasen läpi. Toinen välittää tuntoaistimuksia peniksen alueelta, toinen huolehtii verenkierrosta. Kun eturauhanen litistyy, hermorata ja verisuonet joutuvat pinteeseen. Naisilla ei ole eturauhasta, mutta heilläkin hermo voi joutua pinteeseen paineen takia", Piha selittää.

Hän on pitänyt seksuaalihäiriövastaanottoa 20 vuotta, ja saa jatkuvasti potilaita, joiden ongelmien selittävä tekijä on runsas polkupyöräily. Häiriöit esiintyvät usein pitkien pyörälenkkien jälkeen, ja oireet lievenevät ajan kanssa.

"Joillain oireet jatkuvat viikkoja pyöräilyn jälkeen", Piha sanoo

Anonyymi kirjoitti...

Ihminen tissien takana
KOLUMNI Rosa Meriläinen


Jos joskus tuntuu siltä, että vanhemmat naiset mediassa puhuvat aivan kohtuuttoman paljon ruumiillisuudesta. Se johtuu siitä, etteivät he pääse sitä pakoon vaikka haluaisivat. Mies tulee naista helpommin huomatuksi ajatustensa ja tekojensa kautta. Naisen ruumis on toisten silmissä usein ajatusten ja tekojen tiellä.

Keski-ikäiset naiset havaitsevat joskus tosin muuttuneensa näkymättömiksi – ja monien naisten mielestä se on mitä mukavinta. Voi vain kävellä huolettomasti terassin ohi ilman, että täytyy yrittää muuttua huomaamattomaksi: voidakseen suojautua alentavilta huudoilta ja röyhkeältä tuijotukselta.

Feministinen ajatushautomo Hattu järjesti vastikään kiroiluiltaman, missä ihmiset kertoivat mikä ottaa päähän. Nuoret naiset tarttuivat vuoron perään mikkiin ja kertoivat miltä tuntuu se, kun heidät nähdään tisseinä ja perseinä: pahalta. Hekin kokevat olevansa miehille näkymättömiä. Se, että heistä nähdään vain sukupuoli, ikä ja ulkonäkö, tuntuu juuri nimenomaisesti siltä, että oma itse jää piiloon. Ihminen haluaa tulla huomatuksi ja nähdyksi yhteiskunnassa omana persoonanaan.

Nainen on kehonsa vanki. Twitterin arkipäivän seksismistä raportoitavan hashtagin alla nuoret naiset ympäri maailman kertovat, miltä tuntuu ottaa vastaan esineellistävää huutelua vaikka olisi matkalla hautajaisiin tai ehdolla vaaleissa.

Jos nainen muuttuu keski-ikäisenä miesten silmissä huomaamattomaksi, keski-ikäinen mies ei puolestaan välttämättä lakkaa huomaamasta nuoria naisia. Nuoret naiset joukolla äimistelevät, luulevatko sedät todella heidän tulleen baariin vain saadakseen pappojen seuraa. Kävelevätkö naiset kadulla tosiaan vain tuottaakseen enoille esteettisiä elämyksiä? Valitsevatko naiset asusteensa saadakseen kuulla isiensä ikäisten miesten arvioita niiden eroottisuudesta?

Yksi nuori nainen kertoi kuulleensa kommentteja silmälaseistaan. Hän olisi miesarvioitsijoiden mukaan hemaisevampi ilman laseja. Nähdäkseni nainen ei käyttänyt laseja miellyttääkseen miesten silmää, vaan nähdäkseen itse.

Yksi tyypillinen baaritarina kertoi, miten tupakkapaikalla humalainen vanhempi mies oli tullut kertomaan, että hänen peniksensä jäykistyy nuoren naisen ansiosta. Kun nainen oli reagoinut tähän tunkeiluun keskisormella, oli mies ilmoittanut, että naisen olisi pitänyt osoittaa kiitollisuutta siitä, että sai näinkin hyvää palautetta.

Toisessa nuoren naisen tarinassa miesjoukko oli tullut valittamaan hänen törkeydestään, koska oli katutilassa kumartunut nostamaan pyöränsä kettinkejä paikalleen. Moinen pyllistely oli kuulemma epäsopivaa. Aivan kuin nainen olisi nostanut pyllyään, eikä kettinkejä. Jos mies ei osaa nähdä toimintaa pyllyn takana, hän on terapian tarpeessa.

Yksi tilaisuuden miehistä kertoi inhoavansa sitä, miten munattomasti miehet antavat seksistimiesten määritellä mieheyden mitan ja tavat. Hänen mielestään olisi tärkeää, että hyvät miehet eivät katsoisi hiljaa vierestä sukupuolista häirintää ja ahdistelua, vaan puuttuisivat siihen.

Kirjoittaja on tamperelainen vapaa kirjoittaja.

Anonyymi kirjoitti...Koulun käsitöissä on vallalla edelleen sukupuolijako, vaikka puhe tyttöjen virkkuutöistä ja poikien puutöistä yritettiin lopettaa lähes 20 vuotta sitten. Tämän vahvistaa pitkään käsityön ja käsiteollisuusalojen opetusta seurannut asiantuntija. Ajatteluun haetaan nyt muutosta, kun sukupuolten välinen raja-aita yritetään kaataa kertarytinällä.

– Käsityön valinta on vieläkin perinteisesti suuntautunutta: pojat valitsevat teknisen työn ja tytöt tekstiilityön, vaikka niin ei tarvitsisi olla Ennakkoasenteet kuitenkin periytyvät. Esimerkiksi vanhemmat kantavat omaa kokemusta mukanaan ja tarjoavat sitä lapsilleen, vahvistaa Opetushallituksen erityisasiantuntija Heljä Järnefelt.

Muutoksen jarruna ovat hänen mukaansa perinteisesti ajattelevat vanhemmat ja opettajatkin. Vanha ajattelutapa istuu tiukassa, vaikka koulumaailmassa on rummutettu pelkästä käsityöstä jo vuodesta 1998.

– Se on traditio, jota on vaikea rikkoa. Oikeastaan me kaikki olemme kehityksen esteinä. Vaikka ammateissa näkyykin, että tekstiilialalla on miehiä kärkipaikoilla ja taas teknisiltä aloita löytyy vastaavasti naisia, niin kulttuuri muuttuu hitaasti, muistuttaa Järnefelt.

Kuitenkin jo lähes 20 vuotta peruskouluissa opetettava aine on kulkenut melko neutraalisti nimellä käsityö. Tällä hetkellä tytöt ja pojat opiskelevat alakouluissa ensimmäiset neljä vuotta yhtä paljon tekstiili- ja teknistä työtä.

4.–6.-luokkalaiset ovat voineet valita jomman kumman. Joissain harvoissa kouluissa puolet ja puolet -valinta jatkuu läpi alakoulun.

– Hyvin pitkään naiset ovat opettaneet tekstiilitöitä ja miehet teknistä työtä. Sekin ohjaa oppilaiden ylempien luokkien valintoja.

Anonyymi kirjoitti...

Vanha kulttuuri elää tiukassa – "Pojat puutöihin ja tytöt kutimen varteen -ajattelu pitäisi unohtaa"

Anonyymi kirjoitti...

Mitä saarella tapahtui? Hanna Kärpänen: ”Olin varma, että kuolen”, Heikki Lampela: ”Hanna on kuin villikissa” - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Avoin kirje Rosa Meriläiselle ja kaikille muille

En tiedä kuinka hyppäisin tähän pitkään kestäneeseen farssiin ja asettaisin itseni asemaan jossa pystyn ottamaan suoraan kantaan Meriläisen kirjoituksiin. Mutta aluksi katsokaahan kaikki, minä olen nainen, naaraspuolinen ihminen ja XX-kromosomiparin kantaja.Olen lukenut roiman kourallisen Rosa Meriläisen kirjoituksia, joissa naiset ja miehet kategorisoidaan yhdeksi ihmisryhmäksi. Nainen on aina se todellinen ihminen tissien takana, mutta mies hekumallinen peniksellä ajatteleva ihmisjäte. Uskallan todellakin puhua sen asian puolesta, että jokainen meistä on yksilö ja on äärettömän turhaa yleistää koko sukupuolta muutamien tapauksien vuoksi. Miksi Meriläinen saa tituulerata miehuutta tunnekylmäksi, mutta naisia taas korostetaan monikirjoksi jossa on tunneälykkyydestä suoraan rationaalisuuteen asti porukkaa? Meriläinen sysää yksilöiden virheet koko sukupuolen harteille. Asia olisi ehkä ymmärrettävissä jos maailmassa olisi kaksi ihmistä – maskuliininen mies ja feminiini nainen.Jos Meriläisen lähipiirissä todellakin on tapahtunut vain naisten syrjintää, uskon syyn olevan lähipiirin rakenteessa ennemmin kuin yhteiskunnassa. Miksi kukaan ei ole valmis puhumaan niistä tapauksista kun mies on tullut seksuaalisen häirinnän kohteeksi tai kokenut raiskauksen? Meriläinen syyttäisi tästä tunnekylmää miehuutta, kun taas itse uskaltaisin syyttää meitä kaikkia Meriläistä myöden. Mies ja nainen tulee asettaa lähtökohtaisesti täysin samalla viivalle – oli asia sitten lähes mikä tahansa, missä ihminen on kokenut vääriä ja epäoikeudenmukaisia asioita. Jos asioihin puututaan vain sukupuolilähtöisesti sen takia ettei toinen sukupuoli koe asiaa niin paljon, miksi täten asiaan puututaan edes ollenkaan jos valtaosa ei sitä koe ollenkaan?

Anonyymi kirjoitti...

Mies, erektio-ongelmia? Kahvi saattaa auttaa

Kas, taas uusi kahvitutkimus! Sen mukaan pari kolme kuppia kahvia päivässä saattaa vähentää miesten erektio-ongelmia.
Nainen, tässä yksi syy tuputtaa miehellesi kahvia. Se nimittäin saattaa ehkäistä erektio-ongelmia. Ne ovat yleensä monen asian summa: niihin vaikuttavat esimerkiksi ruokavaliotottumukset, tupakointi ja alkoholi.
Artikkelin kahvin yhteyksistä mieskuntoon julkaisi monikansallinen tiederyhmä Plos One -tiedejulkaisussa. Ryhmä tutki kofeiinin vaikutuksia amerikkalaisten miesten erektio-ongelmiin. Tutkimukseen osallistui 3 724 miestä, parikymppisiä tai yli.
He, jotka saivat enemmän kofeiinia, raportoivat vähemmistä erektio-ongelmista. Syiksi arvellaan kahvin myönteisiä vaikutuksia sydän- ja verisuoniongelmiin – myös erektion saaminen liittyy näihin järjestelmiin.
Kahvin mahdollisia myönteisiä vaikutuksia seisomiseen on tarkoitus tarkastella laajemmin ja tarkemmin myöhemmissä tutkimuksissa.
Asiasta on uutisoinut muun muassa bisneslehti Forbes.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen sanoo mielipiteensä, tyttö empii - testaa, oletko tyttö vai tosinainen

Naisten ja tyttöjen ero on selkeä: naiset eivät pelkää muiden mielipiteitä ja lisäksi he tietävät, kuka on maailman tärkein ihminen heille on: he itse.

On olemassa monia sellaisia seikkoja, jotka erottavat naiset ja tytöt toisistaan. Kyseessä on käyttäytymiseen liittyviä tekijöitä, eli niitä, joista tietää, että nainen on jo itsenäinen ja uskaltaa seistä itsensä ja sanojensa takana.

Suomensimme piirteet alle. Testaa, kuinka monta niistä sopii sinuun ja selvitä, oletko tyttö vai tosinainen.

Anonyymi kirjoitti...

Opettaja näytti oppilaille kovaa pornoa Kuopiossa – potkut tuli

Kovaa pornoa oppilaille näyttänyt ja oppilaita homoiksi ja lesboiksi nimitellyt itäsuomalainen opettaja välttyy käräjäreissulta.
Kihlakunnansyyttäjä pitää opettajan saamia potkuja riittävänä rangaistuksena.

Kuusi itäsuomalaisen ammattioppilaitoksen oppilasta ilmoitti epäasialliseksi kokemastaan miesopettajan käytöksestä koulun rehtorille. Oppilaat laativat oppitunneilla tapahtuneista oudoista asioista listan rehtorille, joka teki opettajasta rikosilmoituksen.

Poliisi ryhtyi tutkimaan juttua kunnianloukkauksena, pahoinpitelyn yrityksenä ja virkavelvollisuuden rikkomisena.

Osa opettajan oppilaista oli alaikäisiä nuoria.

Useampi oppilaista kertoi poliisille, että opettaja oli kolme kertaa näyttänyt oppitunneilla erimittaisia pätkiä kovaa pornoa.

Anonyymi kirjoitti...

Nettipornon esto: Köpelö idea ja EU tyrmää kuitenkin?

Britannian aikomukset nettipornon estämiseksi voivat kaatua Euroopan unionin suunnitelmiin, The Sunday Times kertoo.

Britanniassa vaaditaan pääministerin suulla nettipornon sensurointia oletuksena ja niin, että siihen pääsee käsiksi vain erikseen niin valitsemalla. Taustalla on halu suojella lapsia, ja paikoin suotimet ovat jo käytössä.

The Sunday Timesin mukaan kaikki voi kuitenkin muuttua. Lehti näki Eurooppa-neuvostosta vuotaneen asiakirjan, jonka perusteella lapsilukko pitäisi sallia vain, jos loppukäyttäjä on antanut siihen suostumuksensa. Asiakirjan mukaan käyttäjällä on myös oltava oikeus perua lapsilukko milloin tahansa.

EU:n suunnitelma on siis täysi vastakohta Britannian mallille, jossa lukko on oletuksena päällä. On mahdollista, että EU tekee automaattisesta pornoestosta laitonta internet-operaattoreille.

Britannian hallituksen nettiturvallisuuden neuvonantajalla John Carrilla on selvä näkemys seurauksista.

– Riskinä on, että suuri osa Britannian lähestymistavasta lasten suojelemiseksi verkossa tuhotaan yhdellä iskulla, Carr sanoi Sunday Timesille.

Erikseen on olemassa ikivanha kysymys siitä, voiko nettipornoa edes tehokkaasti estää. BetaNewsin mukaan mikä tahansa järjestelmä sisällön rajoittamiseksi on väkisinkin jollain tavalla vajavainen.

Myös It-viikko kirjoitti taannoin siitä, mitä nettipornon totaalinen estäminen oikein vaatisi EU:ssa. Asiantuntijan arvio oli, että siihen vaadittaisiin vähintäänkin tolkuttomasti rahaa ja se edellyttäisi rajuja lakimuutoksia. Kaiken kaikkiaan ajatusta pidettiin epärealistisena.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset, huomio! Näin Barbie on valehdellut meille

Barbie on ollut ratsastaja, merenneito ja jopa Baywatch-pimu, mutta mainoksissa ei ole koskaan mainittu, että hänellä olisi kuukautiset, finni, akne, ahdistus tai jatkuvasti valuvat sukkahousut. Answers.com listasi, miten Barbie on huijannut meitä täydellisellä elämällään!

Anonyymi kirjoitti...

Uimahallin naisten vuoro vakiintuu Kokkolassa

Anonyymi kirjoitti...

Nyt se selvisi: Sukupuolitaudin VOI teoriassa saada vessasta!

Kesä tulee ja sukupuolitauditkin lisääntyvät, kuten aina kesäisin. Jos nalli napsahtaa, voiko sepittää tarinan saunanlauteilta tai yleisestä vessasta saadusta tartunnasta?

Tässä tulee oikein lääkärin vastaus.

Voit toki sepittää, mutta yleisesti tunnettua faktaa se ei ole.

Syynä on se, että pöpöt eivät pysy elinympäristöstään pois jouduttuaan elossa kuin korkeintaan muutaman minuutin.

Mutta. Mahdollisuus on kuitenkin olemassa. Se on teoreettinen, mutta mahdollista. Tuolloin toki tarvittaisiin erittäin huonoa onnea ja erityisen otolliset olosuhteet.

Ajatellaan, että käväiset wc:ssä ja istahtaisit minuutin päästä tismalleen samaan kohtaan mihin joku on juuri hieronut sairasta sukupuolielintään. Jos sinulla on vielä omassa elimessäsi limakalvot rikki ja se osuu samaan kohtaan pöntöllä, niin tartunta voisi teoriassa olla mahdollinen. Harvemmin vessassa kuitenkin ollaan sukupuolielimet pöntönreunassa kiinni…

Anonyymi kirjoitti...

Aikuisviihdeteollisuus tyrmistyi: Suojalasit seksissä pakolliseksi?

Aikuisviihdeteollisuudessa on lueteltu tarkkaan, miten näyttelijöiden ja muiden alalla työskentelevien täytyy huolehtia omasta terveydestään. Sukupuolitesteissä tulee käydä säännöllisin väliajoin ja yhdynnässä täytyy pitää aina huoli siitä, että se on turvallista.

Los Angeles Daily News kertoo, että uuden ehdotelman mukaan Kalifornian aikuisviihdeteollisuus saattaa kokea pienen muutoksen lähiaikoina. Uusi turvallisuuteen ja terveyteen liittyvä säännöstö on 21-sivuinen ja sisältää muun muassa kohdan, jonka mukaan kaikissa yhdyntää kuvaavissa otoksissa näyttelijöillä tulisi kondomien lisäksi olla suojalasit.

Osa sukupuolitaudeista voi tarttua silmien ohuiden kalvojen altistuessa niiden bakteereille. Tämän vuoksi kaikkien näyttelijöiden tulisi pitää suojalaseja aina kuvaustilanteessa yllään.

Aikuisviihdepuolelta kommentoitiin, että kondomit eivät ole esteettisesti kauniita ja ne rikkovat fantasian illuusioon, mutta siitä huolimatta niitä voidaan käyttää näyttelijän vaatimuksesta. Suojalasit menevät kuitenkin jo liian pitkälle eikä niitä haluttaisi käyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Nuorehko pari harrasti seksiä hotellissa, kun sattui jotain täysin odottamatonta ja hyvin erikoista.

Naisen pää soljahti kesken iloisen rynkytyksen hotellin metallisängyn kaaren sisään, eikä lähtenyt enää pois. Nainen siis käytännöllisesti jäi jumiin kesken seksin sänkyyn.

Tarvittiin palomiesten apua, jotta nainen saatiin pelastettua.

Myös hotellinjohtaja pelmahti paikalle, kun näki useita yksiköitä paloautoja hotellinsa edustalla. Eikä kovinkaan iloisena.

-Minua on nöyryytetty, nainen kirosi suuttuneena, kun episodi oli ohitse.

Asia tuli julki TLC:n ohjelmassa Sex send me to ER. Ohjelman nettisivuilla on videoita tapauksista, jotka ovat johtaneet ensiapuun kesken seksiaktin.

Anonyymi kirjoitti...

350 sinkkua osallistui Kansallismuseon sinkkuiltaan – Speed datet luolamieshengessä

Kansallismuseossa vietettiin sinkkuiltaa jo toistamiseen.
Viime viikon lauantaina Kansallismuseossa kävi kuhina: 350 sinkkua etsi itselleen helluntaiheilaa paikalla järjestetyssä sinkkuillassa.

Valtava osanottajamäärä tuli yllätyksenä jopa museon henkilökunnalle, joka oli kertonut tapahtumasta vain sosiaalisessa mediassa ja pienessä Helsingin Sanomissa ilmestyneessä ilmoituksessa.

– Olimme yllättyneitä ja iloisia, että paikalle oli saapunut ihmisiä laidasta laitaan: ei vain kulttuurista tai esimerkiksi historiasta kiinnostuneita, Kansallismuseon vastaava museolehtori Hanna Forssell kertoo.

Kansallismuseossa on pysyvänä näyttelynä Suomen esihistoriasta kertova näyttely. Paikalle saapuneet 20-70 -vuotiaat sinkut kokeilivat illan aikana luolamieshenkistä speed datingia, nauttivat kuohuviinistä ja toistensa seurasta.

– Pyrimme tekemään sellaista ohjelmaa, että ihmiset alkaisivat keskustelemaan keskenään.

Anonyymi kirjoitti...

Kuolleen lapsen keinuttaminen: Isä oli yrittänyt saada yksinhuoltajuuden

Anonyymi kirjoitti...

Sukupuolitautiriski WC-istuimesta on taas yksi hyvä syy sille, että miksi miesten ei kannata istua virtsatakseen WC-pöntöllä. Femakkojen ääliö idea on taas kerran pakottaa miehet tähän vain siksi, että narttujen täytyy istua pöntöllä anatomisten vajavaisuuksiensa vuoksi.

Anonyymi kirjoitti...

Uhrin kirje paljasti epäillyt: äiti ja tytär pidätetty ihmiskaupasta | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

Kohujuristi saattaa menettää asianajolupansa – IS: Halusiko naisystävä tuhota Lampelan uran? | Turkulainen

Anonyymi kirjoitti...

Tutkija: Sukupuolierosta tehdään nyt merkittävämpää kuin pitkään aikaan

Kaupassa yhdessä pinossa on vaaleanpunaisia ja toisessa sinisiä onkia. Vähintään yhtä selvä sukupuolien värikoodisto löytyy vaateosastolta. Tutkijan mukaan yleistyneen ilmiön taustalla on niin kaupallinen intressi kuin vastaisku tasa-arvokehitykselle.

Yliopistotutkija Tuija Saresma Jyväskylän yliopistosta toteaa, että esimerkit erivärisistä ongista ja vaatteista kertovat, kuinka vahvasti yhteiskunta on sukupuolittunut ja sukupuolittaa ihmisiä. Taustalla on hänen mukaansa muun muassa se, että tuotteita halutaan myydä mahdollisimman paljon.

– Kaupallinen intressi on koko ajan mukana. Eli periaatteessa samaa tuotetta halutaan myydä useaan kertaan, toteaa muun muassa sukupuolentutkimukseen keskittynyt filosofian tohtori.

Hän kertoo esimerkkinä, kuinka samassa perheessä tyttö ja poika pärjäisivät samoilla legoilla tai vaatteilla. Usein sama tuote kuitenkin ostetaan kahteen kertaan esimerkiksi sukupuoleen liittyvän värin tai teeman mukaan.

”Uuskonservatismi” korostaa sukupuolieroja

Saresman mielestä värikoodeilla pelaaminen on viime vuosina lisääntynyt. Vaikka sukupuolittuneet vaatteet ja tavarat liittyvät paljolti myyntiin ja markkinointiin, taustalla on muutakin.

– Se on vastaisku. Koetaan, että tasa-arvo on saavutettu tai joidenkin mielestä se on mennyt jo liian pitkälle ja tarvitaan palautusliike.

Saresman mukaan käynnissä on arvomaailman uuskonservatismi, jossa sukupuolia aletaan korostaa taas enemmän.

– Suomalaisessa yhteiskunnassa on menossa vaihe, jossa sukupuolierosta tehdään merkittävämpää kuin mitä se on pitkään aikaan ollut.

”Sukupuoli jäsentää kaikkea”

Sukupuolittuminen on helppo havaita edellä mainitulla tavalla, eli erivärisinä vaatteina ja tavaroina. Tampereen yliopiston sukupuolentutkimuksen oppiaineessa työskentelevä professori Päivi Korvajärvi toteaa, että sukupuoli kuitenkin jäsentää oikeastaan kaikkea, mitä ihminen tekee – samalla tavalla kuin luokka, etnisyys, sukupolvi ja ikä.

– Sitä ei aina edes huomata, koska se on rutiini, joka ei tule noteeratuksi.

Hänen mukaansa sukupuolittumisessa on mukana historiaa, kulttuurisia käsityksiä, arvostuksia ja arvoja, poliittisia näkemyksiä ja rutiininomaisia ajatuksia sukupuolierosta, jotka sitten näkyvät tai kiteytyvät vaikkapa vaatteissa ja väreissä.

Korvajärvi puhuu sukupuolittumisesta muuttuvana ilmiönä.

– Sukupuoli ja seksuaalisuus ovat aina olemassa niin myönteisenä voimavarana kuin piilevänä konfliktina. Niiden muoto ja sisältö kuitenkin vaihtelevat.

Anonyymi kirjoitti...

Kohauttaisiko Toimi Kankaanniemi muualla? Briteissä skandaaliksi liian laimea, Venäjällä ok, kunhan vaimoa ei jätetä

Jos Toimi Kankaanniemi ja Ilkka Kanerva asuisivat Ruotsissa, kummankin poliittinen ura olisi todennäköisesti tyssännyt seksuaaliseen skandaaliin.

Italiassa asia olisi ollut aivan toisin.

Poliittinen kulttuuri ei ole erillään kansakunnan muusta kulttuurista. Samassa liemessä rypeneet poliitikot voivat olla joko häpeäpilkkuja tai alfauroksia, riippuen kotimaastaan.

RUOTSI: KANSALLINEN ITSETUTKISKELU

Ruotsissa Kankaanniemen tai Kanervan seksikohut olisivat olleet ennakkotapauksia. Poliitikot eivät ole siellä joutuneet seksiskandaaleihin.

”Niitä on ollut ehkä paikallispolitiikassa, mutta ei valtakunnan tasolla”, kertoo Tukholman yliopiston professori Anu Koivunen. Hän on tutkinut muun muassa poliittista julkisuutta Suomessa ja Ruotsissa.

Kankaanniemi kirjoittaa blogissaan nousevansa uudestaan. Kanerva taas jatkaa edelleen 40-vuotista kansanedustajan uraansa. Koivusen mukaan Ruotsissa sama ei onnistuisi.

”Yleensä politiikan parrasvalot on jätettävä kohun jälkeen”, Koivunen sanoo.

”Ruotsissa on vaikea ajatella suomalaista ilmiötä, että kohu on ikään kuin rangaistus ja sen jälkeen kansanjoukot äänestävät takaisin eduskuntaan.”

Mona Sahlin on poikkeus. Hän palasi kolme vuotta luottokorttisotkujensa jälkeen ministeriksi, vaikka pääministerihaaveet olivat kariutuneet.

”Varjo seurasi häntä pitkään, ja se seurasi häntä vielä sosoalidemokraattien puheenjohtajanakin”, Koivunen sanoo. Sahlin nousi uudestaan puolueensa puheenjohtajaksi vasta kymmenen vuotta kohun jälkeen.

Koivusen mukaan Ruotsissa kankaanniemimäinen seksiskandaali aiheuttaisi kansallisen itsetutkiskelun. ”Varmaankin Ruotsissa keskusteltaisiin paljon häirinnästä ja siitä, että millaiset eettiset koodit on käytössä.”

Anonyymi kirjoitti...

Nyt äänestämään!:

Pahimmat tasa-arvo-ongelmat – miesten vai naisten Suomi?

Anonyymi kirjoitti...

Jakso 82 | Kioski | TV | Areena | yle.fi

Kioskissa puhutaan uudesta hallitusohjelmasta ja tasa-arvosta. Verkossa yle.fi/kioski #ylekioski.

Anonyymi kirjoitti...

Tasa-arvo-osuus alkaa suunnilleen kohdasti 19:30.

Anonyymi kirjoitti...

https://goodbyeamericainaphoto.wordpress.com/2015/05/27/teamblackeye/

Anonyymi kirjoitti...

Shoppailu on kuin seksiä: Katso 30-vuotiaan naisen himokas ilme - Seksi & Parisuhde - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Naiselle kelpaa nyt vähemmän oppinut mies

Kouluttamattomat joutuvat pariutumaan yhä useammin keskenään, mutta mies voi saada itseään koulutetumman naisen, tuoreesta väitöskirjasta selviää.

Koulutusasteella on perhetaustaa suurempi merkitys suomalaisten parinmuodostuksessa, selviää Helsingin yliopiston sosiaalitieteiden laitoksen tuoreesta tutkimuksesta. Elina Mäenpää on hyödyntänyt väitöskirjassaan laajaa aineistoa, johon on koottu tietoja heteroavoliittoon muuttaneista 1950- ja 1970-luvuilla syntyneistä suomalaisnaisista.

Tulos ei kuitenkaan tarkoita sitä, että Suomi olisi viime vuosikymmenten aikana avautunut merkittävästi, sillä aineiston perusteella sekä perhetaustan että koulutuksen merkitys on pysynyt vakaana läpi vuosikymmenten.

otkut raja-aidat ovat jopa vahvistuneet sitten 1950-luvun: pelkän peruskoulutuksen saaneet ihmiset pariutuvat aiempaa useammin keskenään.

Väitöskirjassaan Mäenpää viittaa taloustieteeltä kuulostaviin teorioihin, joiden mukaan yksilöt etsivät "avioliittomarkkinoilla" kumppanikseen henkilöitä, joilla on "mahdollisimman korkeat resurssit".

Koulutettuja siippoja on nyt tarjolla niin paljon, ettei koulutetun ihmisen tarvitse väitöskirjan mukaan niin sanotusti tyytyä kouluttamattomaan.

– Kouluttamattomat ihmiset näyttävät olevan, eivät ehkä syrjäytyneitä, mutta yhä valikoituneempi ihmisryhmä, Mäenpää sanoo.

Raha kompensoi koulutusta?

Maisteriksi kouluttautuneet pariutuvat nykyäänkin todennäköisimmin keskenään, mutta etenkin koulutetut naiset valitsevat aiempaa useammin kumppanikseen alemman tason koulutuksen saaneen miehen.

Yksi tätä selittävä tekijä on Mäenpään mukaan se, että naiset kouluttautuvat keskimäärin pitemmälle kuin miehet, joten koulutettuja miehiä ei riitä kaikille naisille.

Hän kuitenkin pohtii, onko korkeammin koulutettujen naisten kanssa pariutuvilla miehillä joitain koulutustasoa kompensoivia ominaisuuksia.

– Yksi tällainen kompensaatiotekijä voi tietysti olla korkeat tulot.

Koulutettujen liitot kestävät

Mäenpää on tutkinut väitöskirjassaan myös sitä, miten perhetaustat ja koulutus vaikuttavat liittojen kestävyyteen. Koulutettujen ihmisten liitot kestävät selvästi kouluttamattomien ihmisten liittoja paremmin, mutta myös samankaltainen perhetausta auttaa.

– Näyttää siltä, että joko yhtenevä koulutus tai perhetausta riittää siihen, että ihmiset löytävät kokemusmaailmastaan riittävästi yhteistä. Molempia ei välttämättä tarvita.

Maanviljelijäperheestä ja valkokaulusperheestä tulevien henkilöiden välinen liitto kariutuu selvästi muita liittoja todennäköisemmin, vaikka osapuolten koulutustaso vastaisikin toisiaan. Tämä voi johtua siitä, että tällaisissa tapauksissa maanviljelijöiden jälkeläinen on useasti muuttanut maalta varsin erilaiseen kaupunkiympäristöön.

– Toisen osapuolen voi olla vaikea ymmärtää muutoksen suuruutta, Mäenpää toteaa.

Anonyymi kirjoitti...

Deittivalmentajan neuvo sinkuille: ”Jos katselet Salkkareita kaiket illat, et ole löydettävissä”

Jos haluaa parisuhteen ja perheen, täytyy olla markkinoilla löydettävissä.
Tuntuuko siltä, että oikeaa kumppania ei yrityksistä huolimatta tunnu löytyvän?

Deittivalmentaja Mia Halonen patistaa sinkkuja aktivoitumaan. Jos kiikarissa on elämänkumppani, ei pitäisi jäädä kotiin jahkailemaan.

– Vaikka et varsinaisesti etsi ketään, pitäisi olla löydettävissä, jotta se täydellisen ihana kumppani voi löytää sinut, Halonen sanoo.

– Jos katselet Salkkareita kaiket illat, et ole tuolla markkinoilla löydettävissä, Halonen sanoo.

Kaikki eivät halua saada lapsia ja perustaa perhettä. Se ei ole ainut tapa elää elämäänsä. Mutta hyvin moni nainen haluaa perheen.

– Muista, että et enää tule olemaan nuorempi. Toisaalta et myöskään enää koskaan ole yhtä nuori kuin juuri nyt.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset ja miehet paljastavat, mitä ovat menneet sanomaan seksin aikana

Seksin aikana saattaa päästää suustaan sellaisia asioita, joita ei oikeasti tarkoita. Rakkaudentunnustukset ja taitojen kehuminen on varmasti osalle tuttuja juttuja.

Oletko joskus päästänyt pienen valkoisen valheen seksin aikana? Niin on varmasti moni muukin. Petipuuhien lomassa suusta saattaa päästä asioita, joita ei oikeasti edes tarkoita.

Toisaalta valehtelemiseen ei tarvita edes seksiä, vaan joskus valkoisen valheen päästäminen saattaa kuulostaa paremmalta idealta kuin toisen tunteiden loukkaaminen.

Buzzfeed keräsi parhaat, tai pahimmat, paljastukset yhteen:

Anonyymi kirjoitti...

Tiedätkö, missä asennossa nainen saa todennäköisimmin orgasmin?
Seksiasennolla on yllättävän paljon väliä siihen, kuinka todennäköinen orgasmi onkaan.


Tutkitusti orgasmeilla on runsaasti terveyshyötyjä: ne muun muassa nostavat mielihyvähormoni oksitosiinin tasoja, laskevat stressiä, polttavat kaloreita, parantavat muistia ja alentavat sydäntautien riskiä. Orgasmi ei kuitenkaan ole aina itsestäänselvyys.

AdamandEve.comin teettämän tutkimuksen mukaan suurin osa naisista sai ensimmäistä kertaa orgasmin 18-45 vuoden iässä. Miehistä sen sijaan suurin osa sai ensimmäisen orgasminsa alle 18-vuotiaana. Kiinnostavaa myös on, että suurin osa naisista koki ensimmäisen orgasminsa toisen henkilön kanssa, kun taas miehistä suurin osa masturboinnin kautta.

Seksiasennoista tehokkain orgasmin saannin kannalta oli puolestaan lähetyssaarnaaja. Toiseksi tehokkaimmaksi sijoittui puolestaan asento, jossa nainen on päällä ja kolmanneksi takaapäin-asento. Jopa 92 prosenttia naisista koki orgasmin ennen kaikkea klitoriksen stimuloinnin kautta.

Anonyymi kirjoitti...

Päätoimittaja: Kuka raivostui povipommikuvasta?

Keskisuomalaisen päätoimittaja Pekka Mervola kirjoittaa Huomioita-palstallaan jälkipuinnista, joka on seurausta Keskisuomalaisen julkaisemasta kuvasta ja siihen liittyneestä jutusta. Keskisuomalainen kertoi 22.5.2015, miten sairaanhoitaja esitettiin pornahtavassa piirroskuvassa Suomen Ortopediyhdistyksen kevätkokouksessa. Nyt sairaanhoitopiiri miettii, miksi Keskisuomalaisen toimittaja oli kokouksessa paikalla.

Mervolan mukaan henki on sellainen, että toimittajia ei olisi saanut olla tilaisuudessa läsnä. Mervola kirjoittaa, että jos toimittajan läsnäolo oli isoin ongelma, se samalla osoittaa, että pahoittelut asiattomasta kuvasta eivät olekaan aivan täydellä sydämellä lausuttuja.

Seksivihjailu siivottu sairaalasta – Ei enää "kikkelikorttia"

Mielikuva hoitajasta vähäpukeisena povipommina on kaukana siitä, miten sairaaloissa lääkärit näkevät läheisen työtoverinsa, hoitajan. Esimerkiksi Keski-Suomen keskussairaalassa ei ole vuosikausiin jouduttu puimaan lääkäreiden ja hoitajien välisiä jännitteitä, vakuuttavat keskussairaalan pitkäaikaiset luottamushenkilöt, Tehyn luottamusmies Kaija Haapsalo ja Asko Juuti, yksi sairaalan kolmesta työsuojeluvaltuutetusta.

Jännitteet tai lähinnä mieslääkäreiden mielikuvat naishoitajista pulpahtivat esille viime perjantaina, kun Suomen Ortopediayhdistys piti kevätkokoustaan Jyväskylässä. Esitelmän pitänyt lääkäri havainnollisti lääkäri-potilas-hoitaja-suhdetta kuvalla, jossa tavalliset valokuvat esittivät lääkäriä ja potilasta, kun taas hoitajan kohdalla oli minihameinen tissihirmu.

–?Tällaisia selkkauksia ei ole ollut pitkään aikaan. Joskus aikaisemmin niistä on jouduttu keskustelemaan, sanoo sairaanhoitaja Kaija Haapsalo.

Anonyymi kirjoitti...

http://murphyssoninlaw.blogspot.fi/2015/05/uusi-naapurini.html

Anonyymi kirjoitti...

http://yrjoperskeles.blogspot.fi/2015/05/konservatiivi.html

Anonyymi kirjoitti...

Haluatko matchin Tinderissä? Unohda bodaus- ja olutkuvat

Väestöliitto sai hiljattain valmiiksi selvityksen Tinderin käyttäjistä. Luonnollinen kuva on parhain vaihtoehto myös deittisovelluksessa. Parisuhdekeskuksen johtaja suhtautui suomalaisten deittikulttuurin mullistaneeseen palveluun ensiksi epäröiden.

Väestöliiton parisuhdekeskuksen johtaja Heli Vaaranen vertasi Tinderiä viime vuonna vielä supermarketin hedelmälaariin, mutta on nykyään toista mieltä.

– Aluksi olin kriittinen ja ajattelin, että miten voidaan vain kasvojen perusteella poimia tykättäviä. Mutta ymmärsin, että on täysin normaali kohtaamisen muoto katsoa toisen kasvoja ja muodostaa siitä mielipide. Näin ihminen toimii kaikissa tilanteissa, eli muodostaa muutamissa sekunnin murto-osissa mielihyvän toisen katsomisesta.

Aivan kaikista kuvista ei välttämättä mielihyvää kuitenkaan synny. Väestöliiton juuri valmistuneesta Tinder-selvityksessä käy ilmi, että kuvat olutlaseista ja pelkistä lemmikeistä eivät kerää sovelluksessa tykkäyksiä.

Tinder-blogia kirjoittava ja Tinderistä gradua tällä hetkellä työstävän Juuso Purosen mielestä profiilikuvissa pitää näkyä ihmisestä jotain henkilökohtaista.

– Mieluusti sellainen, että kasvot näkyvät selkeästi. Ja jos siihen saisi lisäksi jonkun oman kiinnostuksen kohteen, esimerkiksi koiransa, kissansa tai harrastuksensa. Niillä on helppo lähteä rakentamaan keskustelua, jos on joku yhteinen mielenkiinnon kohde.

Epäedustavia kuvia ei kannata Purosen mielestä laittaa, mutta kuvien pitää vastata myös todellisuutta. Vaaranen kertoo, että Väestöliiton selvitykseen vastanneet haluavat nähdä vain ihmisen kasvot. Liiallinen stailaaminen ja poseeraaminen eivät ole parhain vaihtoehto.

– Vastaajat eivät tykänneet bodauskuvista tai todella trimmatuista kuvista, vaan luonnollisuudesta ja hymystä, kertoo Vaaranen.

Anonyymi kirjoitti...

Korkeakoulutus ehkäisee ylipainoa - Mutta katsopa, mitä tapahtuu avioliitossa

Ihmisillä, jotka valmistuvat korkeakoulusta ennen kuin menevät naimisiin, on pienempi riski tulla ylipainoisiksi kuin niillä, jotka valmistuvat naimisiin menon jälkeen.

Ihmiset, jotka menevät naimisiin ennen kuin valmistuvat nelivuotisesta koulutuksesta, tulevat 65 prosenttia todennäköisemmin ylipainoisiksi myöhemmin kuin koulutuksen jälkeen avioituvat.

Yhdysvaltalaisen Michiganin yliopiston tutkimus kumoaa aikaisemman luulon, että korkeakoulutus vaikuttaa ylipainoon. Korkeakoulutuksen saaneilla ylipaino on harvinaisempaa kuin muilla, mutta syy ei olekaan suoraan koulutuksessa. Korkeakoulutus ei alenna painoa enää sen jälkeen, kun ihmiset ovat solmineet avioliiton.

Tutkimusprofessori Richard Allen Miech selittää ilmiötä sillä, että Yhdysvalloissa aviopuolisot, jotka ovat opiskelleet ennen liittoaan, tavallisesti ansaitsevat paremmin kuin muut. Hyvin ansaitsevat voivat käyttää enemmän rahaa liikuntaharrastuksiin ja syödä terveellisemmin.

Tutkija uskoo myös, että korkeakoulututkinnon saaminen parantaa ongelmanratkaisukykyä, jolloin naimisiin menevät ihmiset osaavat ratkaista liikuntaa estäviä ongelmia muita paremmin.

Aineistona oli 14 000 ihmistä, joita tutkijat seurasivat vuodesta 1995 vuonteen 2008. Seurattavien ihmisten ikä oli tarkasteluajan lopussa keskimäärin 28 vuotta.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen istui vessassa – tiirikoija ryntäsi sisään ja puri - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Salossa tapahtui viime kesänä outo episodi, jota jouduttiin ratkomaan käräjillä. Osapuolina oli kaksi nuorta naista, jotka molemmat saivat syytteen pahoinpitelystä.
...

Anonyymi kirjoitti...

Perheväkivallasta neljännes kohdistuu lapsiin - Perheväkivalta - Kotimaa - Helsingin Sanomat

Alakouluikäiset hakeutuvat yhä useammin pornosivuille – "Vanhemmat sulkevat tältä silmänsä" - Lapset - Elämä - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

7 lausetta, joita yksikään 30-vuotias sinkku ei tahdo kuulla

Bridget Joneskaan ei olisi taatusti riemastunut, jos joku hänen ystävistään olisi hoputtanut häntä hankkimaan lapsia tai keskittymään entistä kiivaammin kunnollisen kumppanin löytämiseen.

Kolmekymppisten lähestyminen saa monet naiset kriisin partaalle. Varsinkin, jos seurustelukumppania ei ole vielä löytynyt ja moni saman ikäisistä ystävistä on hankkinut jo perheen lisäystä, voi ikäahdistus laittaa monien naisten mielen pahasti myllertämään.

Ulkopuolisten tuleekin olla varovaisia, mitä 30-vuotiaalle sinkkunaiselle voi sanoa ja mitä ei. Jos et tahdo pahoittaa 30-vuotispäiviään lähestyvän ystäväsi mieltä, on sinun varottava päästämästä suustasi varsinkin seuraavanlaisia lauseita:

"Sinun tulisi tehdä lapsi ennen kuin täytät 35."

"Ethän sinä tuota vaatetta voi enää pukea päällesi"

"Sinun tulisi kokeilla TInderiä tai nettitreffipalstoja."

"Olet vain liian valikoiva miesten suhteen"

"Äh, et sinä voi ymmärtää, koska sinulla ei ole lapsia."

"Et sinä tule sitä oikeaa ainakaan baareista löytämään."

"Eikö ole surullista, että tästä eteenpäin syntymäpäivien juhliminen ei ole enää mukavaa."

Anonyymi kirjoitti...

Olisinpa tiennyt...
Salasuhteessa elänyt Mari Sainio pelkäsi törmäävänsä rakkaansa vaimoon: ”Lymyilin maitohyllyjen välissä”


Juontaja-toimittaja Mari Sainio kertoo Olisinpa tiennyt -ohjelmassa, miten vaikea hänen parisuhteensa alkuaika oli.
Mari Sainio rakastui mieheensä Kim Sainioon kummankin työskennellessä Big Brother -televisio-ohjelman tuotannossa. Tuolloin mies oli vielä naimisissa oleva kahden lapsen isä.
Kaksikon salasuhde paljastui, eikä Kimin ex-vaimo halunnut kohdata Maria kahteen vuoteen. Ongelmalliseksi tilanteen teki se, että kaikki asuivat samalla alueella Helsingin Käpylässä. Mari pelkäsi törmäävänsä vaimoon sattumalta.
– En edes tiennyt, miltä hän näyttää, Mari sanoo.
– Mietin aina välillä kaupassa maitohyllyjen välissä, että se tunnistaa minut, tietää miltä minä näytän, mutta minä en tiedä miltä hän näyttää.

Anonyymi kirjoitti...

Missä iässä seksistä nauttii eniten?
Seksi ei olekaan ihaninta nuorena ja viriilinä.


Moni varmasti ajattelee, että seksielämä kukoistaa parikymppisenä, jolloin ollaan nuoria ja viriilejä. Todellisuus on kuitenkin jotain ihan muuta. Kyselytutkimuksen mukaan näyttää nimittäin siltä, että kaikista paras ikä seksin harrastamiseen on silloin, kun ihminen on nelissäkymmenissä.

Brittitutkimukseen osallistui lähes 900 ihmistä. Naisista 37 prosenttia ja miehistä 34 prosenttia uskoi, että seksi on parhaimmillaan silloin kun ikää on mittarissa hieman yli 40 vuotta.

Parikymppisenä ihminen harrastaa useimmiten paljon seksiä, mutta vasta 40 vuoden iässä ihminen todella nauttii siitä.

- 40-vuotiailla on vähemmän yhdenillan suhteita kuin parikymppisillä. Heillä on myös paljon enemmän kokemusta, ja he tietävät mitä todella haluavat. Se johtaa hyvään, jopa loistavaan seksiin, eräs tutkimuksen kehittäjistä toteaa.

Anonyymi kirjoitti...

Maria Lohela: ”Iällä ei ole merkitystä” – IS haastatteli kaikkien aikojen nuorinta puhemiestä

36-vuotias Maria Lohela (ps) on eduskunnan kaikkien aikojen nuorin puhemies.
Myös naispuhemiehet ovat olleet harvassa. Edellisen kerran naisedustaja johti eduskuntaa 1999–2003, jolloin puhemiehenä oli kokoomuksen Riitta Uosukainen.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.voice.fi/suhteet/qsinkut-pelkaavat-saavansa-huonoa-seksiaq-lue-syyt-joiden-vuoksi-ihminen-karttaa-parisuhdetta/4/74535"Sinkut pelkäävät saavansa huonoa seksiä" - lue syyt, joiden vuoksi ihminen karttaa parisuhdetta
Usein sanotaan, että ihminen pelkää yksinäisyyttä, mutta moni pelkää myös parisuhdetta.


Moni pysyy huonossa, tylsässä, hyväksikäyttävässä tai tyhjäksi jättävässä parisuhteessa vain, koska sinkuksi jääminen pelottaa enemmän. Ihminen ei halua kuolla yksin, joten hän tyytyy jopa vähän vähempään, mitä oikeasti haluaisi.

Sinkkuus ei kuitenkaan pelota kaikkia, vaan pelkoa tuottaakin deittailu. Elite Daily -sivuston mukaan ihmisiä voi pelottaa tai ahdistaa se, että oikean ihmisen löytymiseen vaaditaan runsaasti treffejä, itsensä mainostamista ja olemista yleisesti haavoittuvainen.

Haavoja ei haluta lisää

Kun tietää, miltä tuntuu, kun suhdeasiat satuttavat, ihminen ei välttämättä halua kovinkaan helposti laittaa itseään samaan tilanteeseen uudestaan. Moni ei halua kokea emotionaalista tuskaa ja haavoja uudestaan ja uudestaan.

Tilanne saattaa kuulostaa jopa katkeruudelta. Tosin sivustolla pohditaan sitä, tarvitaanko aina toista osapuolta, jotta ihminen tulee kylläiseksi ja onnelliseksi? Sivustolla listataan asioita, joita sinkku saattaa treffi- ja parisuhdemaailmassa pelätä enemmän kuin omaa sinkkuuttaan:

Anonyymi kirjoitti...

"Sinkut pelkäävät saavansa huonoa seksiä" - lue syyt, joiden vuoksi ihminen karttaa parisuhdetta
Usein sanotaan, että ihminen pelkää yksinäisyyttä, mutta moni pelkää myös parisuhdetta.


Anonyymi kirjoitti...

Pomo kouri naista ensimmäisenä työpäivänä - ei syytettä

Työnantaja kouri uutta työntekijäänsä jo työsopimusta tehtäessä, työntekijä kertoo. Ensimmäistä päivää töissä ollut nainen työnsi miehen irti ja juoksi pois. Tämän jälkeen hän ei enää töihin palannut.

Miestä vastaan ei kuitenkaan nosteta syytettä seksuaalisesta ahdistelusta. Itä-Suomen syyttäjänvirastossa tehdyn päätöksen perusteluiksi on kirjattu, että naisella on ollut mahdollisuus lopettaa miehen toiminta missä vaiheessa tahansa ja teko on ollut kertaluontoinen. Syyttäjän päätöksen mukaan tekoon ei ole myöskään liittynyt minkäänlaista valta-asemaa toisen taholta.

Naisen kuvailemaa tapahtumankulkua voi tulkita toisinkin. Kertomansa mukaan nainen on mennyt sovitusti paikalle tekemään työsopimustaan. Työnantaja on pyytänyt naista istuutumaan viereensä ja laittanut kätensä naisen paidan alle ja hieronut hänen rintojaan. Lisäksi mies on tapahtuman kuvailun mukaan vielä työntänyt kätensä naisen alushousuihin. Nainen on työntänyt miehen irti ja juossut pois.

Vastaajana oleva työnantaja on kiistänyt teon. Tapahtumat sijoittuvat Pohjois-Savoon viime vuoden syyskuulle. Iltalehti ei tavoittanut syyttäjää kommentoimaan tapausta.

Anonyymi kirjoitti...

Tuskin maltan odottaa, että länsimaissakin alkaa ISIS pistää ruotuun irstaasti imetyksen nimissä tissejään joka paikassa esitteleviä narttuja. Siinähän mäkättävät valkoisen miehen pahuudesta ja rasistisuudesta:

"The Biter": ISIS' punishment for women who breastfeed in public

Äkkiä kaiken maailman nytkiksiltäkin hymy hyytyy ja kiittämätön ruokkivan käden pureminen katkeaa kuin kananlento.

Anonyymi kirjoitti...

Seksuaaliterapeutti: Osaatko sekstaroida tyylikkäästi? ”Viettely edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja”

Seksiviestit – tai sekstarointi – piristävät usein jo alkanutta parisuhdetta.
Eroottissävyisellä viestittelyllä eli sekstaroinnilla on karkeasti luokitellen kaksi funktiota. Ne voivat tarjota molemmille osapuolille ajanvietettä tai sitten niillä niin sanotusti kokeillaan kepillä jäätä – jos toinen osapuoli näyttää vihreää valoa, on sopivaa jatkaa lähestymistä. Kirjallisessa viestittelyssä on muitakin etuja: on esimerkiksi ihmisiä, jotka ilmaisevat itseään paremmin kirjoittaessaan ja niitä, jotka tarvitsevat sulatteluaikaa vastatessaan.

Anonyymi kirjoitti...

Keskusta julkisti ministerivalintansa – naiset jäivät vähemmistöön hallituksessa

Keskusta julkisti vihdoin torstaina alkuillasta omat ministerivalintansa. Kasassa oleva hallitus on vahvasti miesvaltainen. Ministereiksi valittiin yhdeksän miestä ja viisi naista.
Pääministeri Juha Sipilän lisäksi keskustan ministereitä tulevalla hallituskaudella ovat elinkeinoministeriksi nouseva Olli Rehn , maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen , liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner , perhe- ja perusturvaministeri Juha Rehula ja kunta- ja uudistusministeriksi nouseva Anu Vehviläinen .

Rehulan pestin perhe- ja perusturvaministerinä on määrä kestää kaksi vuotta. Sen jälkeen tehtävää hoitaa Annika Saarikko .

Kaksi muuta hallituspuoluetta , kokoomus ja perussuomalaiset julkistivat omat ministerivalintansa jo eilen keskiviikkona. Kokoomuksen puheenjohtajasta, edellisen hallituksen pääministeristä Alexander Stubbista tulee valtiovarainministeri.

Sanni Grahn-Laasonen nousee hallituksen opetus- ja kulttuuriministeriksi, Petteri Orpo sisäministeriksi ja Lenita Toivakka ulkomaankauppa- ja kehitysministeriksi.

Perussuomalaisten puheenjohtajasta Timo Soinista taas tulee ulkoasiainministeri. Oikeus- ja työministeriksi puolue valitsi Jari Lindströmin , puolustusministeriksi Jussi Niinistön ja sosiaali- ja terveysministeriksi Hanna Mäntylän .

Anonyymi kirjoitti...

Nyt lähti vaatemuoti käsistä: Peppu tursuaa ulos "stringifarkkujen" ammottavista aukoista
Xpoz Jeans -vaatemerkin uusimmat farkkuluomukset saavat silmät putoamaan päästä.


Luulisi, että kaikki olisi jo nähty farkkujen maailmassa: leveät lahkeet, pillilahkeet, korkeat- ja matalat vyötäröt, niitit, glitterit, monenlaiset somisteet ja kuviot...

Mutta Xpoz Jeans -farkkumerkin uusimmat pöksyt onnistuvat silti yllättämään.

Stringifarkut

Kyseessä ovat nimittäin farkut, jotka jättävät pepun täysin paljaaksi. Keskellä peppuvakoa on kuitenkin kangassuikale, jonka ansiosta housuja voisi kutsua "stringifarkuiksi".

Farkkujen suunnitteluun on saatettu saada inspiraatio vuonna 1981 ensi-iltaan tulleesta So Fine -elokuvasta, jossa nähtiin samantyyliset pakarat paljastavat housut.

Näyttelijä ja malli Alicia Arden, 46, puki erikoiset farkut päälleen kampanjakuvia varten:

Anonyymi kirjoitti...

Läpinäkyvä juttu (1981)

Anonyymi kirjoitti...

Nainen kidutti poikaystäväänsä – syötti pesusieniä ja juotti ikkunanpesunestettä

Ranskassa poikaystäväänsä ”kotiorjana” pitänyt nainen on saanut kolmen vuoden vankeustuomion. Nainen oli muun muassa pakottanut miehen syömään pesusieniä sekä juomaan ikkunanpesunestettä. Naisen tuomiosta puolet on ehdollista.

43-vuotias Zakia Medkour määrättiin myös maksamaan 200 000 euroa korvauksia ex-poikaystävälleen, 37-vuotiaalle Maxime Gagetille.

Pariskunta oli tutustunut vuonna 2007 netissä ja muuttanut seitsemän kuukautta myöhemmin yhteen Pariisiin. Pariskunnan kanssa asui myös naisen kaksi lasta.

Medkour oli varastanut poikaystävänsä henkilöllisyystodistukset ja luottokortit, ja pakottanut tämän nukkumaan lattialla. Nainen oli kiduttanut miestä veitsellä, polttamalla tätä tupakantumpeilla tai heittämällä suolaa tämän silmiin.

Gaget kertoi oikeudessa, että Medkour uhkasi syyttää häntä pedofiliasta, jos hän olisi pannut naiselle vastaan.

Anonyymi kirjoitti...

Tissiviihdettä rehellisesti! - Bikini-soturit luotiin vain rinnat mielessä

Kuinka moni katsoi Baywatchia juonen vuoksi? Silti se oli aikanaan yksi maailman suosituimmista tv-sarjoista.

Rocket News kertoo [lähde] japanilaisesta viihdetuotteesta, jota tehdään vain ja ainoastaan rinnat mielessä.

Sivuston mukaan Bikini Warriors -animen tekijät myöntävät itsekin, että tulevaa tv-sarjaa ei kannata katsoa mistään muusta syystä kuin animoituja rintavarustuksia tiiraillakseen.

Jo markkinoilla olevien figuurien ja animaatiosarjan lisäksi Hobby Japan lupailee samalla teemalla sarjakuvia ja videopelejä. Mielenkiintoa pidetään yllä vielä niin, että jokaisen hahmon ja sen poven on luonut eri suunnittelija.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen piti lasta koiranaan!! | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Tuleva ministeri Jari Lindström Studio Kulmapöydän suorassa lähetyksessä kello 08.45: Pitäisikö seksin osto kieltää?

Perussuomalaisten ryhmänjohtajana toiminut, tuleva työ- ja oikeusministeri Jari Lindström vierailee tänään perjantaina kello 08.45 Studio Kulmapöydän suorassa lähetyksessä.

Työelämän kiemurat ovat työttömäksi joutuneelle, useissa määräaikaisuuksissa roikkuneelle ja aikuisena laborantiksi kouluttautuneelle Lindströmille tuttuja. Sen sijaan oikeusministerin tontti on vieraampaa aluetta.

Edelliseltä oikeusministeri Anna-Maja Henriksonilta (r) kysyttiin tasaisin väliajoin hänen kantaansa seksin oston kieltämiseen – joten samaa kysytään tietysti myös Lindströmiltä. Entä voiko oikeusministeri kannattaa kuolemantuomiota tai kannustaa rikkeisiin?

Ay-taustaiselta ja duunarin asiamieheksi profiloituneelta Lindströmiltä kysytään myös hallituksen hankkeista, joilla työntekijöiden asemaa heikennetään.

Lindströmiä haastattelevat HS:n Piia Elonen ja Tuomas Niskakangas.

Anonyymi kirjoitti...

Alakouluikäiset hakeutuvat yhä useammin pornosivuille – "Vanhemmat sulkevat tältä silmänsä"


Lasten varjeleminen pornolta on tullut yhä vaikeammaksi älypuhelinten ja tablettien myötä.

Rajoitusyrityksistä huolimatta lapset törmäävät aikuisviihteeseen huolestuttavan usein – eikä pornon löytäminen useimmiten edes tapahdu vahingossa, kertoo ylilääkäri Jari Sinkkonen Pelastakaa lapset ry:stä.

"Älypuhelimien yleistymisen takia varsinkin pojat yllyttävät toisiaan etsimään toinen toistaan rajumpaa sisältöä. Kuuluu ikään kuin riittiin tietää ilmaisten pornosivujen osoite."

Lastenpsykiatri Sinkkonen kiertää paljon koulun vanhempainilloissa ja on kuullut kymmeniä tapauksia, joissa ala-asteikäisten surffailu pornosivuilla on muodostunut ongelmaksi. Suurin ongelma on Sinkkosen mielestä vanhempien suhtautumisessa.

"Vanhemmat sulkevat tältä silmänsä, eivät halua uskoa omien lastensa hakeutuvan pornosivuille. Monet puolustautuvat kertomalla, että kyllähän mekin niitä rattolehtiä silloin 70-luvulla luettiin."

Vanhojen miestenlehtien kuvat eivät ole kuitenkaan mitään verrattuna netistä löytyvään roisiin materiaaliin. Sinkkosen mukaan pornonkatselu voi aiheuttaa riippuvuutta, ahdistuneisuutta, hämmennystä ja saada lapset käyttäytymään levottomasti.

"Porno aiheuttaa myös lapsissa seksuaalista kiihtymystä, mutta se ei pääse purkautumaan, vaan näkyy levottomuutena ja ahdistuneisuutena. Luokkien ilmapiiri saattaa seksualisoitua ja oppilaat kihisevät oudosti keskenään."

Sinkkonen kertoo kuulleensa kolmelta pääkaupunkiseutulaiselta ala-asteelta, että lapset ovat myös yrittäneet kokeilla näkemäänsä. Opettajat ovat olleet tyrmistyneitä kymmenvuotiaiden kesken vaihdetuista kielisuudelmista.

Anonyymi kirjoitti...

Kolme naista puhemiehiksi? – "Olisihan se mahtavaa", Sirkka-Liisa Anttila myöntää

Keskustan eduskuntaryhmä valitsee ehdokkansa eduskunnan puhemiehistöön perjantaina aamulla kello 8.

Nyt olisi mahdollisuus saada kolme naista puhemiehiksi. "Olisihan se mahtavaa", myönsi keskustan pitkäaikainen kansanedustaja, entinen ministeri ja europarlamentaarikkona toiminut Sirkka-Liisa Anttila eduskunnan Pikkuparlamentissa.

Anttila ei kuitenkaan suostunut puhumaan mitään hänen itsensä mahdollisesta puhemiesehdokkuudesta.

Perussuomalaiset tarjoavat kansanedustaja Maria Lohelaa ykköspuhemieheksi. Kokoomuksen ehdokas varapuhemieheksi on ministerinä toiminut kansanedustaja Paula Risikko.

Anonyymi kirjoitti...

Mustasukkaisuus puolisosta sekoittaa pääni – mitä voin tehdä? Terapeutit vastaavat
Helenaa hävettää. Hän on mustasukkainen miehestään Ilkasta, vaikkei mitään syytä huoleen olisi.


Helena on menevä ja työelämässä menestynyt kolmikymppinen ja seurustellut Ilkkansa kanssa muutaman vuoden. Ilkka toi suhteeseen myös kaksi lastaan edellisestä liitostaan. Yhteiselämä on sujunut ilman suurempia vastoinkäymisiä. He elävät paritalon puolikkaassaan sujuvaa uusperheen arkea.

”Kaikki on todella hyvin. Paitsi, että huomaan mustasukkaisuuteni kasvavan”, Helena huokaisee.

Aluksi hän ei ollut huolissaan suhtautumisestaan Ilkan iltamenoihin, olihan miehellä lasten ja ex-puolison kanssa monenlaista yhteistä askaretta. Mutta nyt Helena huomaa vahtivansa Ilkan jokaista liikettä.

”Myönnän suoraan, että olen katsonut Ilkan puhelimen soittotiedot. Yhtenä päivänä sain silmittömän raivokohtauksen, kun näin Ilkan nauravan pihalla naapurin sinkkunaisen kanssa”, Helena päivittelee.

”Ilkka ihmetteli käytöstäni, ja olemme yrittäneet puhua asiasta. Keskustellessamme kaikki on paremmin, mutta kun jään yksin ajatusteni kanssa, möröt kasvavat.”

Ennen Ilkkaa Helenalla oli muutama vakava ihmissuhde, jotka päättyivät siihen, että Helenaa petettiin.

Hän oli kuvitellut käsitelleensä tunteensa, mutta nyt menneisyyden peikot ovat kömpimässä varjojen mailta valoon kaksin käsin.

”Ilkka on täysin toisenlainen kuin aiemmat mieheni. Hän on ihana, kunnollinen ja uskollinen luonne, jolla ei ole mitään tarvetta korostaa itseään. Ymmärrän itsekin, että olen vainoharhainen. En silti voi mitään näille kamalille mustasukkaisuuspuuskilleni.”

”Haluan katkaista tämän, ennen kuin on liian myöhäistä”, Helena parahtaa.

Miten luottamusta voi vahvistaa? Onko Helenan otettava Ilkka mukaan toipumisprosessiin? Vai onko kyseessä vain Helenan oma ongelma?

Anonyymi kirjoitti...

Varusmiespalvelukseen viulu olalla – Anni Kivekäs lähtee soitellen Parolaan
Varusmiessoittokuntaan pääsi 99 tulevassa saapumiserässä. Heistä naisia on 14. Pääsykokeisiin osallistui lähes 400 nuorta soittajaa.


18-vuotias Anni Kivekäs ehti soittaa hetken Haydnin G-duurikonserttoa, kun raati jo keskeytti hänet.

– Kaksi miestä istui pöydän takana. Ei siinä kauan tarvinnut soittaa, kun he jo sanoivat, että pääsen myös haastatteluun. Oli se jännittävää, sillä ennen koesoittoa muiden kanssa hermoilimme, miten menee.

Koesoiton jälkeen edessä oli vielä haastattelu ja psykologinen soveltuvuustesti, P1-koe.

– Haastattelussa haluttiin varmistaa, että todella haluan varusmiessoittokuntaan. Olin miettinyt vapaaehtoista varusmiespalvelusta jo aiemmin, mutta epäröin. Sitten veljeni oli soittokunnassa, ja seurasin soittokunnan tekemisiä myös sosiaalisessa mediassa. Ajattelin, että voisinkin hakea soittokuntaan.

Mikkeliläinen Anni Kivekäs aloitti viulunsoiton Mikkelin musiikkiopistossa 6-vuotiaana. Hän valmistuu juuri lähihoitajaksi. Lähiviikkoina edessä on pääsykokeita ammattikorkeakouluun, mikäli kutsu käy. Haaveissa ovat ensihoitajan tai sairaanhoitajan opinnot. Mikäli opinahjon ovet aukeavat, Kivekäs ehtii aloittaa opintonsa syksyllä. Palvelukseen hän astuu tammikuun saapumiserässä.

– Aluksi osallistumme yhteiseen peruskoulutuskauteen. Eiköhän siellä juosta Cooperin testi, se jännittää. Pitää varmaan ruveta kasvattamaan kuntoa. Ja tietysti harjoitella soittamista. On mielenkiintoista nähdä, millaista koulutus armeijassa on. Vielä varmaan ajatellaan, että armeija on lähinnä miesten paikka, mutta eiköhän soittokunnassa olla ihan mielissään, että on naisiakin mukana, sanoo Kivekäs.

Eniten Kivekäs odottaa esiintymisiä ja hyviä harjoittelumahdollisuuksia, vaikka hänelle on myös isänmaalliselta kannalta tärkeää päästä armeijaan. Parolaan vastikään muuttaneelle varusmiessoittokunnalle on saatu uudet, ajanmukaiset tilat.

– Innolla odotan, että pääsen sinne soittamaan ja katselemaan maailmaa.

Anonyymi kirjoitti...

Selänne saa tukea armeijakritiikkiin Vataselta ja Filppulalta – ”Tyhmää lähteä muuttamaan”

Valtteri Filppula ja Sami Vatanen ihmettelevät urheilijoiden kevennetyn sotilaskoulutuksen suunniteltua rajoittamista.

Suomen puolustusvoimat suunnittelee vähentävänsä huippu-urheilijoiden erivapauksia varusmiespalveluksen aikana. Kevennetyn sotilaskoulutuksen rajoittaminen on aiheuttanut tyrmistystä urheilupiireissä. Muun muassa Teemu Selänne älähti asian tiimoilta Twitter-tilillään.

- Kyllä se minustakin on vähän tyhmää lähteä muuttamaan tuollaisia asioita, Suomen tämän hetken paras NHL-puolustaja Sami Vatanen ihmettelee.

Anaheim Ducksin ykköspakki suoritti oman varusmiespalveluksensa vuonna 2011 Lahden Urheilukoulussa.

- Silloin kaikki toimi hyvin. Tuli reenattua kunnolla ja hoidettua armeijahommia. Kaikki tuli opittua mitä piti, Vatanen vannoo.

Homma tosiaan toimi ilmeisen hyvin, sillä seuraava kausi SM-liigassa jäi hänen viimeisekseen. Sen jälkeen avautuivat NHL-ovet.

- Urheilijan ammatti vaatii kovasti hommia, ja reenaaminen on tärkeää. Minusta on ihmeellistä, että tällaista täytyy muuttaa, kun homma on tähänkin asti toiminut hyvin, Vatanen kritisoi.

Myös Filppulalta risuja
Vatasen tavoin Valtteri Filppula valmistautuu parhaillaan NHL:n konferenssifinaalien seitsemänteen otteluun. Tampa Bay Lightningin sentteri kummastelee hänkin puolustusvoimien suunnittelemaa linjausta.

- Ei kyllä kuulosta hyvältä. Kun miettii omia armeija-aikoja, niin sen armeijan halusi kuitenkin käydä mutta myös pelata samalla, Filppula muistelee.

Myös Filppulalle kevennetty varusmiespalvelus sopi nykyisen ammatin kannalta hyvin. Tuusulan Hyrylässä vuonna 2003 varusmiespalveluksensa suorittanut sentteri murtautui seuraavalla kaudella Jokerien liigamiehistöön. Nykyään ex-tykkimiehen sormessa komeilee Stanley Cup -sormus.

- Tietenkin näin urheilijana toivoisi, että olisi mahdollisuus samanaikaisesti keskittyä omaan lajiin ja käydä myös armeijaa. Itsekin kun olin intissä, niin teki asiat paljon helpommaksi kun sai käydä peleissä ja treeneissä ja hoitaa silti samalla armeijan, Filppula korostaa.

- Tällaiset päätökset eivät kyllä tee asioita yhtään helpommaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Tältä tuntuu tehdä yhteiskunnan halveksumaa seksityötä – "huoraksi leimattu on muita huonompi"

Yhteiskunta suhtautuu seksityöhön kielteisesti ja vapaaehtoista seksin myymistä rajoitetaan turhaan, sanovat kolme suomalaista seksityöntekijää. He itse pitävät työstään, sen suomista vapauksista ja hyvistä tuloista.

Kolme seksityöntekijää kertoo, millaista seksin myyminen Suomessa on. Nykylain mukaan seksiä ei saa ostaa parituksen tai ihmiskaupan uhrilta. Kioskin haastattelemat seksityöntekijät eivät ole kumpiakaan, vaan tekevät työtä vapaaehtoisesti.

33-vuotias Tiina on tehnyt seksityötä kuuden vuoden ajan. Hän kertoo myyvänsä perusseksiä ja jonkin verran myös pidempiä tapaamisia, kuten seuraa työmatkalle, viikonlopun viettoon mökille tai risteilylle. Lisäksi Tiina toimii toisella alalla yrittäjänä sekä opiskelee yliopistossa.

28-vuotias Katja on tehnyt seksityötä kymmenen vuoden ajan. Hän tekee myös muita töitä ja pitää mahdollisena uran luomista kokonaan toisella alalla.

27-vuotias Silja on tehnyt seksityötä kuusi vuotta. Hän kertoo myyvänsä perusseksiä. Muita töitä hän ei tee. Hän opiskelee korkeakoulussa.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.fredoneverything.net/Ballmer2.shtml

Anonyymi kirjoitti...

Usea haluaa tytöt ja pojat samalle liikuntatunnille

Tyttöjen ja poikien erillinen liikunta ei ole enää nykypäivää ja edistä tasa-arvotavoitteita, kerrotaan Valon kyselyssä.

Tyttöjen ja poikien liikuntatunnit halutaan yhdistää. Tämä ilmenee Valon tuoreesta Reilu Peili -kyselystä.

Sen mukaan peräti kaksi kolmasosaa eri alojen ammattilaisista koostuvasta raadista sekä urheilukansasta näkisi tunnit mieluiten yhtenäisinä.

Vastaajien mielestä erillinen liikunta ei ole enää nykypäivää ja aja tasa-arvotavoitteita.

- Mielestäni tyttöjen ja poikien liikuntatunnit pitäisi pitää yhdessä ja tarjota mieluummin vaikkapa kaksi eri vaihtoehtoa siihen, mitä liikuntatunneilla tehdään. Tämä lisäisi liikunnallista tasa-arvoa sekä liikuntatuntien viihtyvyyttä niille, jotka eivät koe oman sukupuolensa liikuntaryhmää parhaimmaksi vaihtoehdoksi, liikuntaneuvoja ja urheilija Lotta Immonen kertoo Valon kyselyssä.

Vastaajat myös näkevät, että sekatunneilla tytöt ja pojat voisivat oppia toisiltaan.

- Mielestäni kiinnostus liikuntaa kohtaan voisi kasvaa, jos liikuntatunnit yhdistettäisiin. Joskus jotain lajia voisi kokeilla erikseen. Olen treenannut 70- ja 80-luvulla ammattimaisesti kuntosalilla, jossa kävi miehiä ja naisia, eri lajien edustajia sekä tavallisia kuntoilijoita. Kaikki pitivät tästä mallista. Se voisi toimia kouluissakin, kansanedustaja Kike Elomaa sanoo kyselyssä.

Hän saa tukea urheilukansalta.

- Sekaryhmissä kummatkin sukupuolet pääsevät oppimaan itselleen heikompia taitoja vertaistensa joukossa. Näin myös kynnys perinteisten poikien tai tyttöjen lajien harrastamiseen pienenee. Oma työkokemus yläkoulun sekaryhmistä on nyt neljän vuoden mittainen. Opettajana en haluaisi palata takaisin perinteiseen tyttö- ja poikaryhmäjakoon, urheilukansan edustaja kertoo kyselyssä.

Valtion liikuntaneuvoston puheenjohtajan Leena Harkimon mielestä sekaryhmät palvelevat paremmin nykypäivän tavoitteita huomioida jokainen yksilönä. Hänen mukaansa ne myös kasvattavat erilaisuuden huomioimiseen ja tasa-arvoajatteluun.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä on maailman kallein seksilelu - tähän ei ole kaikilla varaa

Kun makuukammariinkin haluaa vain parasta ja koreinta...

Coco de Mer myy 17 700 euron hintaista kultaista vibraattoria Nell Pleasure Seed.

- Tämä on kaikista ylellisin nautintotuote, jonka olemme luoneet, Coco de Merin Lucy Litwack hehkuttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kaunottaret jotka rakastavat hirviöitä

Feministeille pelon ja viehtymyksen ristiriita on erityisen hankala. Modernissa yhteiskunnassa naisilla on enemmän poliittista ja taloudellista valtaa kuin koskaan aiemmin, ja on selvää että miehinen vallanhimo, aggressio ja taipumus väkivaltaan muodostavat potentiaalisen uhan saavutetuille eduille. Niinpä lähes kaikki miehiin kohdistuva feministinen aktivismi perustuu miesten nöyryyttämiseen ja sosiaaliseen kastroimiseen. Mutta feministitkään eivät ole androgyynisiä astraaliolentoja vaan naisia, ja kesytetty kuhnurimies ei sittenkään oikein vetoa heihin. Ja mikä kiusallisinta, hekin tarvitsevat miehisyyden primitiivisempää puolta heti kun asiat eivät menekään niin kuin niiden pitäisi. Kun SDP:n kannatus saavutti historiallisen aallonpohjan vuonna 2013, puolueen feministiksi julistautuva europarlamentaarikko Liisa Jaakonsaari syytti miespuolisia demareita "nynneröiksi".

Erityisen hyvin feministien ristiriitaista tempoilua ilmentää se loputon ymmärtämys, jota he osoittavat erityisen sovinistisista ja miesvaltaisista kulttuureista saapuvia maahanmuuttajia kohtaan. Kun Afrikasta tai Lähi-Idästä tulleiden miesten tekemien seksuaalirikosten suuri määrä nousee puheenaiheeksi, he kuittaavat asian "raiskaavathan suomalaisetkin" -argumentilla. Heille todellinen bête noire on edelleen kantasuomalainen mies, joka on säyseämpi ja huomaavaisempi kuin koskaan. Näkyykö tässä tiedostamaton turhautuminen kesyksi käyneeseen valkoiseen mieheen ja kaipuu sellaiseen kulttuuriin, jossa omia epäkorrekteja fantasioita voi paremmin toteuttaa naisen ollessa kauppatavaran ja keittiöorjan asemassa?

Modernin naisen suhtautuminen miehisyyden hiomattomiin ja alkukantaisiin ulottuvuuksiin murentaa sivilisaatiota kahdella tavalla. Yhtäältä ne naiset, jotka jatkuvasti suosivat parinvalinnassaan "jännittäviä" öykkäreitä kunnollisten puolisoehdokkaiden kustannuksella pitävät yllä naisiin kohdistuvaa väkivaltaa, raiskauksia ja ylipäätään kaikenlaista miesten antisosiaalista käyttäytymistä. Toisaalta ne naiset, jotka pyrkivät "uudistamaan maskuliinisuutta" juurimalla siitä kaiken hyökkäävyyden ja dominanssin tavoittelun tekevät miehistä vätyksiä, joista ei ole suojelemaan heitä ja heidän jälkikasvuaan tilanteessa, jossa yhteiskunta ajautuu vakavaan kriisiin. Tämän sopan naiset ovat keittäneet itse. Feminismi ei ole onnistunut lakkauttamaan maskuliinisuutta, ainoastaan sen jalostuneet muodot, ja ilman niitä yhteiskunta joko suistuu kaaokseen tai veltostuu toimintakelvottomaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Sulata treffiseurasi sydän yksinkertaisella eleellä - synnyttää todistetusti yhteyden


Ensitreffeillä saattaa jännittää, mutta siitä huolimatta tilanne kannattaa pitää rentona. Tällöin on helpompi toteuttaa keinoa, joka auttaa luomaan yhteyden uusien ihmisten kanssa.

Hymy on tie toisen sydämeen. Tämän todistaa tuore amerikkalainen tutkimus, jossa selvitettiin positiivisten tunteiden merkitystä uusien ihmissuhteiden luomisessa. Jos onnistut olemaan aidosti iloinen uusien tuttavuuksien seurassa, syntyy välillenne syvempi yhteys, kuin jos olisit siipi maassa.

Feikata ei kuitenkaan saa, vaan hymyn tulee olla aito. Tällöin sitä ei luonnollisesti tarvitse edes miettiä, mutta tutkijat ovat kuitenkin eritelleet sydämen sulattavan hymyn tunnusmerkkejä.

Hymy kiipeää silmien ja poskien ympärille

Aidossa hymyssä kaksi kasvojen lihasta silmien ja poskien ympärillä aktivoituvat samaan aikaan. Sen on huomattu olevan luotettava merkki yhteydestä ihmisten välillä ja osoittavan halukkuutta yhteistyöhön toisen kanssa. Samalla aito hymy vahvistaa sosiaalisia suhteita ja auttaa huomattavasti uusien ihmissuhteiden luomisessa.

- Ihmiset eläytyvät suuresti toisten myönteisiin tunteisiin ja he voivat eläytyä niihin paremmin kuin ikäviin tunteisiin, tutkija Belinda Campos sanoo.

Miten tutkimus toteutettiin

Tutkimuksessa tehtiin sosiaalisia kokeita. Ensimmäisessä kokeessa treffailuasteella olevia pareja kiusattiin ja heidän täytyi puhua menneistä parisuhteistaan.

Toisessa kokeessa heistä houkuteltiin esiin myönteisiä tunteita, mikä auttoi muodostamaan siteen uusien ihmisten välille.

Lisäksi noin 90 naista pistettiin katsomaan kuusi tunnepitoista videota joko kämppäkaverinsa tai vieraan ihmisen kanssa. Jos filmit synnyttivät myönteisiä tunteita, tunsivat ihmiset olonsa läheisemmäksi tuntemattoman ihmisen kanssa.

Näin ollen keino sulattaa treffiseuran sydän on nauttia olostaan ja hymyillä aidosti!

Anonyymi kirjoitti...

Auto töytäisi pikkupoikaa suojatiellä - Liikenneonnettomuudet - Kaupunki - Helsingin Sanomat

...
Poliisi epäilee naista liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä vamman tuottamuksesta.
...

Anneli Auer hakee seksuaalirikostuomion purkua - Anneli Auer - Kotimaa - Helsingin Sanomat

Musiikki ja museo pidentävät ikää - Artikkelit - Tiede

Anonyymi kirjoitti...

Ochaine Williams failed by social workers before killing Steven Grisales | Daily Mail Online

...
And MailOnline can reveal that his lesbian asylum seeker mother, who took him to Britain from Jamaica in around 2000, has avoided deportation ever since despite a string of convictions.
...
He was murdered by a deeply troubled boy who lived in a home where criminality was routine and faced 'astonishing' levels of violence 'perpetrated within and against the household', which 'were normalised and tolerated unchallenged' by social services.
It meant they missed chances to remove him from the home.
When Williams and an older sibling finally revealed what was going on, they described 'a chaotic existence, severe physical punishment, unpredictability and the fear of violence', the report reveals.
Shockingly, the report also says some of the incidents in the home were downplayed by the authorities, as 'same sex intimate partner violence' appeared to not have been taken as seriously as violence between a man and a woman.
...

“Haluan ruiskaista niin että tissit räjähtää” -Uudet Kankaaniemen viestit | MV!!??

YLE: RKP:n Monica Hedström-Järvinen jäi kiinni kavalluksesta!! | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Uskoton mies teki emämokan - miten kävi seksivideolle

New York Daily News kertoo [lähde] englantilaisen miehen kiperästä tilanteesta.

Mies oli kuvannut rakastajattarensa kanssa seksivideon. Hän teki kuitenkin emämokan bussissa. DVD jäi laukun mukana nimittäin bussin penkille.

Miehen kerrotaan soittaneen hädissään bussifirmaan ja käyneensä läpi löytötavaroita, mutta laukkua ei ole löytyäkseen.

- Hän tunnusti, että hän on naimisissa ja hänen vaimonsa ei ole videossa vaan hänen tyttöystävänsä. Hän oli enemmänkin huolissaan siitä, että vaimo saa tietää asiasta, bussifirman edustaja kertoo Telegraphille.

- Voimme vain olettaa, että joku käveli laukun kanssa bussista ulos ja sai enemmän kuin odotti.

Anonyymi kirjoitti...

Yrittäjiltä kehuja hallitukselle, mutta miksi naiset unohdettiin?

Yritysmyönteiseksi kehuttu hallitusohjelma sisältää myös yhden ison miinuksen: naiset unohdettiin, jälleen. Tätä mieltä on lahtelainen yrittäjä Sari Mäyrä, eikä hän ole ajatuksineen yksin. Naisyrittäjien vuosikausia ajama tasa-arvoasia, äitiysloman korvaus, ei mahtunut miesvaltaisen ässätrion kasaamaan hallitusohjelmaan.

Yrittäjäkommentit ovat valtaosin myönteisiä: perusasia saa kiitosta. Menoja pitää ruveta mitoittamaan tulojen mukaan, muistuttaa K-supermarketkauppias Johannes Mattelmäki Asikkalasta.

Kehuja saa esimerkiksi arvonlisäveron maksamisen uusi jaksotus, jonka uskotaan auttavan erityisesti pieniä alihankintayrityksiä.

Ohjelma lupaa myös pieniä veroviilauksia, kuten viiden prosentin yrittäjävähennyksen.

Anonyymi kirjoitti...

Hämmentävä työtarjous: Haetaan alastonta siivoojaa

Stara kertoi taannoin Tampereella työskentelevästä alastomasta siivoojasta. Suomen tavoin myös Iso-Britanniassa on työttömyystilanne ollut pitkään huolestuttavalla tasolla. Eräs varakas eläkeläinen päätti hyötyä työnantajien markkinoista ja ilmoitti vapaasta työpaikasta Bristolissa sijaitsevan ruokakaupan ilmoitustaululla.

Ilmoituksessa 69-vuotias John etsii alastonta siivoojaa. Vaimostaan eronnut eläkeläinen tarjoaa ilmoituksen perusteella töitä vain naisille ja tehtäviin kuuluu muun muassa tiskaaminen, imuroiminen ja pölyjen pyyhkiminen ilkosillaan. Työstä maksetaan 28 euron tuntipalkka.

Daily Mail -lehti tavoitti miehen ilmoituksessa olevasta numerosta ja mies kertoi, ettei työhön kuulu seksuaalisia palveluksia ja alastomuudella hän tavoittelee vain silmäniloa. John kertoi, että hakemusten määrä on yllättänyt hänet, sillä ilmoitusta ei ole julkaistu muualla kuin kaupan ilmoitustaululla.

Mies on aiemminkin tarjonnut töitä alastomalle siivoojalle ja hänen luonaan on vuosien varrella työskennellyt yhteensä neljä siivoojatarta. John kertoi saavansa viikoittain noin 12 hakemusta työpaikkaan. Näillä näkymin eläkeläinen löytänee pian sopivan siivojan hommaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Miksi seksin jälkeen tulee vastenmielinen olo?
Harrastan omasta mielestäni aika reilusti irtosuhteita, mutta seksin jälkeen en pysty jäämään naisen kanssa makoilemaan sänkyyn, vaikka ajatus siitä tuntuu mukavalta. Kun seksi on ohi niin tulee vastenmielinen olo.


Olin vähän aikaa sitten vakavammassa suhteessa tosin vain n. 2kuukautta, välitin tytöstä todella paljon mutta silloin minulla oli pieniä erektio-ongelmia, mutta seksin jälkeen oli todella mukava käpertyä sylikkäin tämän tytön kanssa.

Ennen tätä vakavaa suhdetta minulla ei ole ollut erektio-ongelmia, paitsi kovassa humalassa mutta sama vastenmielinen tunne on tullut irtosuhteissa jos pitkään. Kyse ei ole siitä että tytöt olisivat vastenmielisiä tai rumia, päinvastoin, tunnen ehkä jonkinlaista itseinhoa.
Nimimerkki: Bela Lugosi, mies 24 vuotta

Anonyymi kirjoitti...

DN: Ruotsin televisio lähetti vahingossa lapsille pornoviestin
SVT:n kuluttajaohjelman lapsiraadin kännyköihin lähetettyyn lempijäätelökyselyyn eksyi mukaan linkki pornovideoon.


Lapsille ja nuorille suunnatun Ruotsin television kuluttajaohjelman tekijöille tapahtui nolo virhe, kun lapsiavustajille lähetettyyn kännykkäviestiin eksyi asiaton linkki. SVT:n Rea-ohjelma lähetti lasten kuluttajaraatiin kuuluville katsojille kyselyn, jossa udeltiin suosikkijäätelöä.

Viestin mukana oli linkki, jonka avaamalla voi halutessaan erota raadin jäsenyydestä. Dagens Nyheter -sanomalehden mukaan linkki ei kuitenkaan toiminut tarkoitetulla tavalla, vaan johti homopornoa sisältävään videoon.

SVT:n mukaan kohtalokas virhe tapahtui siinä vaiheessa, kun alkuperäisen linkin osoitteesta putosi vahingossa pois yksi kirjain. Kirjaimen puuttumisen vuoksi linkki johdatti SVT:n sivuston sijasta pornoa sisältävälle Tumblr-sivustolle.

Viallisen linkin sisältänyt viesti lähetettiin noin 60 lapselle.

Anonyymi kirjoitti...

Haittaako, jos nainen haaveilee toisista miehistä ja masturboi? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Haittaako, jos parisuhteessanne nainen haaveilee (toisista miehistä) ja masturboi?" kysyy nimimerkki Se on kivaa myös naisista.

Anonyymi kirjoitti...

Sattuuko seksi aina? Naiset vastaavat

"En pysty harrastamaan seksiä kipujen takia. Sattuuko seksi teitä koskaan? Mitä teette asialle?" kysyy nimimerkki Kyllästynyt kipuun.

Anonyymi kirjoitti...

Nuoret naiset hylkäsivät stringit: Nyt himoitaan mummoalkkareita!

Bridget Jones oli vain edellä aikaansa kuuluisissa mummopöksyissään eli mukavissa, muotoilevissa alushousuissa. Mummoalkkareista on tullut villitys.

The New York Times uutisoi kiinnostavasta ilmiöstä: nuoret naiset nappaavat alusvaatetyylinsä nyt isoäideiltään Victoria’s Secret-mallien sijaan. Lehti kertoo stringien myynnin laskeneen viime vuonna seitsemän prosenttia, kun taas peittävämmän alushousut ovat tehneet kauppansa 17 prosenttia aiempaa paremmin.

Muodissa muutenkin superseksikkäät, piukat mekot ja huimat korot ovat saaneet tehdä tilaa uudelle, mukavamman muodin trendille ja koko yhteiskunnan kattavalle hyvinvointivillitykselle. Sama ilmiö ja isompikin muutos naisten itsensä asenteissa näkyy myös alusvaatelaatikoilla. Stringit ovat passé – nyt seksikästä on mukavuus.

Nuoret naiset eivät enää ajattele, mikä olisi miehen mielestä seksikästä, vaan he pukeutuvat itseään varten. Samalla alusvaatealalle on tullut yhä enemmän naissuunnittelijoita, joille mukavuus on itseisarvo suunnittelutyössä.

Korkeavyötäröisten ja mukavien alusvaatteiden esiinmarssissa voi olla kyse myös kauneusihanteiden hitaasta muutoksesta. Kurvikas alusvaatemalli Myla Dalbesio uskoo, että vanhan ajan alusvaatteista innoituksensa saaneiden alusasujen suosio johtuu myös siitä, että osaamme jälleen arvostaa erilaisten vartalomallien kauneutta.

Anonyymi kirjoitti...

Peitteleekö kumppanisi uskottomuutta? FBI-agentti paljastaa 5 piirrettä, joista tunnistat valehtelijan

Uskoton ei yleensä kerro suoraan, jos on jotain salattavaa. Voit helposti päätellä asioiden olevan pielessä, jos kumppani alkaa käyttäytyä erikoisesti.
Onko sinulla joskus tullut tunne, että kumppani valehtelee menemisistään? Ehkä mietit, onko puolisollasi vispilänkauppaa jonkun toisen kanssa. Vaikka intuitiosi olisikin oikeassa, voi olla, että puoliso ei asiaa tule koskaan tunnustamaan. Womens Health -lehden haastattelemat asiantuntijat, FBI-agentti Jack Trimarco ja kehonkieleen erikoistunut Lillian Glass, kertovat kuusi esimerkkiä, joista valehtelija jää yleensä kiinni.

Trimarco ja Glass kertovat, kuinka erityisesti miehet reagoivat valehdellessaan. Alla mainitut asiat saattavat hyvin päteä myös naisiin.

Anonyymi kirjoitti...

Petyttiinkö teilläkin taas todistukseen? Opettajat arvioivat poikia epäreilusti – ”Mitättömistä asioista soitellaan”

– Tämä on todella vakava asia, vahvistaa 37 vuotta koulumaailmaa nähnyt opetusneuvos Martti Hellström.
Monen riemu kesälaitumille pääsystä saattaa latistua ikävästi todistuksen numeroita tutkiessa.

Huono äiti -blogia pitävä toimittaja Sari Helin teetti lukijoillaan epävirallisen kyselyn, jolla hän halusi selvittää, minkälaista palautetta tytöt ja pojat saavat koulusta. Kävi ilmi, että pojat saavat koulussa kolminkertaisen määrän huonoa palautetta tyttöihin verrattuna. Kyselyyn vastasi 342 henkilöä.

Vastaus tukee tutkimuksia, joiden mukaan pojat oppivat ja viihtyvät koulussa tyttöjä huonommin. Myös tie jatko-opintoihin on pojilla kivisempi.

Ilta-Sanomien verkkosivuilla aiheesta käyty keskustelukin tukee havaintoa. Hyvin monella pojalla tai poikalapsen vanhemmalla on vahva tuntemus siitä, ettei poikia kohdella koulussa tasapuolisesti sukupuolensa vuoksi.

– Uskon, että pojat oikeasti kokevat näin. Ei sitä kannata epäillä, sanoo opetusneuvos Martti Hellström.

Saman vahvistaa Ilta-Sanomien verkkosivuilla asiasta keskustellut nimimerkki Joku89: ”Sain kuulla yläasteella muutaman opettajan sanovan minulle, etteivät voi antaa samaa tai parempaa arvosanaa kuin tytöille, koska olen vähän vilkas ja poika. Esimerkiksi kemian kokeista sain ysiluokalla 9 ja 8½. Päättötodistuksessa komeili 8. Vieressä istuva tyttö sai kokeista 7½ ja 8, mutta hänellä kumminkin löytyi päättötodistuksesta 9. Ja kyllä, tein läksyt ja osallistuin tunneille.”

Anonyymi kirjoitti...

Naisen kanssa: Miehen rooli seksissä on luotettu kuiskaaja

Anonyymi kirjoitti...

Kolumni
Mies lokeroidaan julmasti hipsteriksi, jos vähän kokeilee ulkonäöllään


Perinteisesti on ajateltu, että suomalaista miestä ei oma ulkonäkö paljoakaan kiinnosta.

Toki sukujuhliin puetaan päälle puhdas paita ja pikkutakki, mutta muuten farkut, ruutupaidat ja tennarit kulutetaan loppuun asti ennen kuin lähdetään etsimään uusia.

Tosimies ei vaatteilla koreile. Eikä oikein millään muullakaan.

Sosiaalisen median myötä tämä asia on kuitenkin murroksessa.

Vaikka Suomessa eivät miesten muotilehdet ole menestyneet, esittelevät nuoret miehet nykyisin itseään ja omaa tyyliään rohkeasti netissä. Erityisesti Instagramissa miehet kuvaavat itseään ja tyyliään tykkäyksien toivossa.

Pelkästään hashtagilla finnishboy kuvanjakopalvelusta löytyy jo yli 2 miljoonaa selfietä suomalaisista nuorista miehistä.

Anonyymi kirjoitti...

Suomen kielen asiantuntija: Eduskunnan puhemiestä hankala muuttaa sukupuolineutraaliksi

Suomessa nuoresta naisesta voi muutamassa tunnissa tulla mies – nimittäin eduskunnan puhemies. Näin kävi perussuomalaisten toisen kauden kansanedustajalle Maria Lohelalle.

Voisiko puhemies-sanan korvata sukupuolineutraalimmalla ilmaisulla?

Kotimaisten kielten keskuksen johtaja, professori Pirkko Nuolijärvi arvioi, että puhemies edustaa niitä suomen kielen sanoja, jotka ovat vaikeasti muutettavissa sukupuolineutraalimmaksi, sillä sana liittyy voimakkaasti eduskunta-instituutioon ja sen historiaan. Puhenainenkaan ei olisi sen parempi, sillä sekään ei olisi sukupuolineutraali.

Vastaavasti meillä on suomen kielessä sanoja, joissa muutos sukupuolineutraalimpaan suuntaan on onnistunut.

– Enää ei puhuta tiedemiehestä vaan tutkijasta tai lehtimiehestä vaan toimittajasta, Nuolijärvi muistuttaa.

Putkimiehestä on tullut virallisesti putkiasentaja ja sähkömiehestä sähköasentaja.

Myös lakimies sanalle on vaihtoehtoja: asianajaja tai juristi. Luottamusmiehen voi korvata luottamushenkilö, joka voi olla mies tai nainen.

Kielessä on päästy eroon myös monista nais-alkuisista sanoista.

– Enää ei puhuta naislääkäristä vaan lääkäristä tai ei naisopettajasta vaan opettajasta.

Suomen kielen lautakunta otti vuonna 2007 kantaa sukupuolineutraalimman kielen puolesta. Kannanotto viritti myös runsaasti keskustelua.

"Yksi tasa-arvon toteutumisen este on seksistinen kieli, jossa maskuliinisuus asettuu feminiinisyyden edelle", lautakunta totesi ja suositti, että myös nykyisessä säädöskielessä käytettyjä nimikkeitä vaihdetaan vähitellen sukupuolineutraaleihin silloin, kun vaihdoksille tarjoutuu mahdollisuus muiden uudistusten yhteydessä.

– Ainakin meidän pitäisi välttää muodostamasta uusia sukupuolittuneita sanoja, Nuolijärvi linjaa.

Anonyymi kirjoitti...

Ay-pomo älähti: ”Pääministeri Sipilä läimii naisia märällä rätillä”

Palvelualojen ammattiliitto PAMin toinen varapuheenjohtaja Kaarlo Julkunen arvostelee pääministeri Juha Sipilän (kesk.) hallituksen linjauksia naisvaltaisia aloja syrjiväksi. Julkunen pitää nyt välttämättömänä ammattiliittojen yhteistyön tiivistämistä.

- Pääministeri Sipilä läimii varsinkin palvelualoilla työssä olevia naisia märällä rätillä. Esimerkiksi pätkätöiden ja työsuhdeturvan osalta hallitusohjelma siirtäisi monia asioita kolmekymmentä vuotta taaksepäin. Hallituksen muodostajien miesvaltaisuus näkyy selvästi ohjelmassa, jossa poljetaan työelämässä olevia naisia. Hallituksen yksi S-kirjain viittaisikin sovinistiseen suuntaan, Julkunen sanoo PAMin tiedotteessan.

Julkunen korostaa, että hallitusohjelmassa halutaan lisätä paikallista sopimista muun muassa palkkojen, työaikojen ja työsuhteen purkamisen osalta. Toteutuessaan tämä merkitsisi hänen mukaansa, että puolet naisvaltaisten palvelualojen työntekijöistä olisivat täysin työnantajan armoilla sopimuksia tehdessä, koska heillä ei ole työntekijöiden valitsemaa luottamusmiestä.

Naisvaltaisia aloja poljetaan myös pidentämällä koeaikoja ja poistamalla alle vuoden kestäviltä määräaikaisilta sopimuksilta perustelupakko. Nämä muutokset mahdollistaisivat työnantajien härskin keinottelun, kun jo nyt palvelualojen työpaikoilla poljetaan osa-aikaisten oikeutta lisätyöhön ja korvataan vakituista henkilökuntaa vuokratyöntekijöillä, Julkunen sanoo.

Hän ihmettelee myös hallitusohjelman kirjausta kauppojen aukiolon laajentamisesta. Julkunen haluaa nyt ay-liikkeen tiivistävän yhteistyötään.

- Ammattiyhdistysliikkeen on otettava vahvempi rooli työpaikoilla ja osoitetta siellä voimansa. Nyt siis tarvitaan ammattiliittojen saumatonta yhteistyötä. Hallitusohjelma on uhkailun ohjelma ja se ennustaa kilpailua siitä, kumman hallituksen, 1990-luvun alun Ahon hallituksen vai Sipilän hallituksen aikana työntekijöiden lippurivistöt liehuvat useammin toreilla, Julkunen lataa.

Anonyymi kirjoitti...

Noutopitsaa ja vuotava katto – tällaisia ovat ministereiden rakkaustarinat

MTV kokosi tuoreiden ministereiden perhetaustoja yhteen.

Rakkaus roihuaa myös eduskunnassa. Menestyneiden poliitikkojen taustalta löytyy usein rakastava perhe, joka tukee silloinkin, kun paineet työssä ovat kovia. MTV.fi kokosi yhteen tuoreiden ministereiden mielenkiintoisimmat rakkaustarinat.

Anonyymi kirjoitti...

Erikoinen lähestymiskielto Joensuussa: Nainen ei saa mennä sairaalan leikkausosastolle

Jos nainen on määrätty osastolle hoitoon, kiellosta voidaan poiketa.

Itä-Suomen hovioikeuden päätöksen mukaan viisikymppistä naista jo vuosia piinannut nainen ei saa oleskella hänen kotinsa tai työpaikkansa välittömässä läheisyydessä.

Lähestymiskieltoa hakenut nainen työskentelee Pohjois-Karjalan sairaanhoito- ja sosiaalipalvelujen kuntayhtymän leikkaus- ja anestesiaosastolla.

Hovioikeus myönsi naiselle tällä viikolla laajennetun lähestymiskiellon, joka koskee myös hänen työpaikkaansa. Kiellolla rajoitettu henkilö saa oleskella kyseisellä sairaalan osastolla vain, jos hänet on määrätty sinne hoitoon.

Itä-Suomen hovioikeus vahvisti päätöksellään Pohjois-Karjalan käräjäoikeuden alkuvuodesta antaman päätöksen, josta lähestymiskieltoon määrätty nainen oli valittanut.

Pitkä piina

Käräjäoikeuden tuomion mukaan nainen alkoi häiritä sairaalan työntekijää vuonna 2010 kirjein, sähköpostein ja puhelinsoitoin. Hän kirjoitti tästä myös Facebookissa, blogissaan ja keskustelupalstoilla. Yhteydenottojen ja tekstien sävy oli vainoava ja herjaava, ja osa niistä koski naisen lapsia.

Vuonna 2013 lähestymiskiellon hakija teki naisesta rikosilmoituksen, kun tämä ilmoitti aluehallintovirastoon hänen osallisuudestaan kuolemantuottamukseen, virkavirheen ja vaitiolovelvollisuuden rikkomiseen. Nainen oli tehnyt häntä koskevan perättömän ilmoituksen myös varkaudesta.

Vuonna 2014 nainen lähetti kohteelleen viestin, jossa hän uhkasi polttaa tämän kodin. Vuoden 2015 alusta hän alkoi lähettää viestejä myös sairaalassa työskentelevän naisen työnantajalle ja eri sidosryhmille.

Häirikkö ei saapunut oikeuden eteen, vaan hän puolusti itseään kirjelmässä. Naisen mielestä perusmuotoinen lähestymiskielto olisi riittänyt, sillä hän asuu lähellä sairaalaa ja kulkee sen ohi kauppareissullaan. Uhkauksen talon tuhopoltosta hän selitti tehneensä suutuspäissään tarkoittamatta sitä.

Todistajien kertomukset ja kirjalliset todisteet tukivat ennemmin uhrin kertomusta, joten käräjäoikeus päätyi laajennettuun lähestymiskieltoon, jonka hovioikeus myöhemmin vahvisti.

Anonyymi kirjoitti...

Timo Soini jyrähti ”nillittäjille”: ”Äijäfeministeille vaikea pala niellä”

Perussuomalaisten puheenjohtaja ja tuore ulkoministeri Timo Soini puolustaa blogissaan puolueensa eduskunnan puhemieheksi nostamaa kansanedustaja Maria Lohelaa. Lohelaa on arvosteltu erityisesti takavuosien räväköistä maahanmuuttokriittisistä kirjoituksista.

-Puhemies Maria Lohela on aloittanut hienosti. On ajalle hyvin tyypillistä, että kun perussuomalaisten edustaja tulee valituksi, ryhdytään kuurnimaan jotakin vanhoja tekstejä. Pukinsorkka paistaa, Soini kirjoittaa.

Soinin mukaan eduskunta on valintansa tehnyt ja sitä pitää kunnioittaa niin kuin mitä tahansa vaalin tulosta.

-Jokainen meistä puhuttelee puhemiestä arvokkaasti, siihen ei saa poikkeusta Twitterissä nillittämällä. Nopeasti tulee sekin aika, jolloin huomio kiinnittyy puhemiehen persoonaan ja osaamiseen. On tietysti äijäfeministeille ja muille tasa-arvoajattelussaan jämähtäneille vaikea pala niellä, että nimenomaan perussuomalaiset valitsivat ehdokkaakseen nuoren, kaupunkilaisen, älykkään, kielitaitoisen ja edustavan naisen. Se ei sovi punavihreään prosessikaavioon, hän lataa.

Anonyymi kirjoitti...

Äiti ajoi humalassa tolppaan Helsingissä – turvaistuimessa ollut lapsi loukkaantui - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Näin pettäjä suojaa itseään – uskottomuus repii auki vanhatkin traumat

Uskottomuuden paljastumisen aiheuttama kriisi on luultua useammin pitkäkestoinen traumaattinen kriisi.
Useimmiten uskottomuuskriisit johtavat eroon. Pitkä pariterapiasuhde auttaa kriisistä selviytymisessä ja parisuhteen jatkumisessa, selviää YTM Annikki Kaikkosen tuoreesta väitöstutkimuksesta.

Tutkimuksesta kävi myös ilmi traumakokemusten kerroksisuus: uskottomuuden paljastuminen repi auki myös varhaisempia traumoja.

Kaikkosen mukaan uskottomuutta selitetään usein omaan ja puolison perhetaustaan liittyvillä psykologisilla seikoilla.

Tutkimuksen mukaan pettämiseen syyllistyvät pystyvät salaamaan toimensa, jos heillä on kyky erottaa mielessään eri elämän osa-alueet ja erilaiset naiskäsitykset.

– Pettäneiden tarinoissa tiivistyy miesten keskinäinen ryhmädynamiikka. Se toimii keskeisenä pettämistä ylläpitävänä ja salaavana mekanismina, Kaikkonen kertoo.

– Kriiseistä selviytymisen kertomisessa korostuu taas sosiaalisen tuen ja lasten keskeisyyden lisäksi työnteon avulla selviytyminen.

Pitkään pari- ja perheterapeuttina työskennellyt Kaikkonen tutki sosiaalityön väitöstyössään suomalaisten uskottomuutta ja parisuhdemoraalia.

Tutkimus painottaa erityisesti ilmiön moninaisuuden ymmärtämistä: miten uskottomuus koetaan, millaisia merkityksiä se saa elämänhistorian ja suhdehistorian eri vaiheissa.

Kaikkonen korostaa tutkimuksensa selviytymistarinoita, mutta myös nostaa traumaattisten kriisien hoidon erityishaasteeksi yhä ohentuvalle perheiden palvelujärjestelmälle. Hän haastaa perhepolitiikkaa kehittämään perheiden palveluita.

Kaikkosen tutkimus on laadulliseksi tutkimukseksi poikkeuksellisen laaja.

Aineisto koostuu eri puolilta Suomea kootusta 40:n petetyksi ja pettäneeksi tulleen syvähaastattelusta. Haastateltavat olivat olleet asiakkaina kunnallisissa perheneuvoloissa tai kirkon perheasiain neuvottelukeskuksissa.

Annikki Kaikkosen tutkimusaineistosta nousi esille muun muassa kaksi tyyppiä: Traumatarinat, Matit eli kroonisesti pettäneiden tarinat sekä Hannat eli petetyksi tulleet pienten lasten äidit.

Kaikkosen väitös Tarinallisen tutkimuksen näkökulma suomalaiseen uskottomuuteen tarkastetaan yhteiskuntatiedekunnassa 5. kesäkuuta Lapin yliopistossa.

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Olemme olleet pitkään yhdessä, mutta miestäni ei enää kiinnosta seksi. Mitä tehdä?

Olen 30-v ja mieheni on minua pari vuotta vanhempi, olemme olleet yhdessä 10 vuotta. Miestäni ei ole kiinnostanut seksi viimeiseen 5 vuoteen juuri ollenkaan, itsetyydytystä harrastaa kuitenkin usein.
Itse haluaisin seksiä monta kertaa päivässä. Harrastamme seksiä n.2 kertaa kk:ssa ja se saa minut todella turhautuneeksi, liikunnan avulla olen saanut pidettyä haluni jotenkin kurissa. Olemme keskustelleet asiasta useasti ja tilanne muuttuukin hetkellisesti kunnes palaa samaan.

Olen alkanut miettiä että olenko jotenkin seksuaalisesti yliaktiivinen kun ajatukseni pyörivät lähes aina seksissä ja kiihotun todella helposti jopa töissä kun hyvännäköinen mies juttelee kanssani. Tyydytän itseäni päivittäin, mutta se ei saa halujani laantumaan. Mitä minun pitäisi tehdä haluilleni?

Nimimerkki: Seksi aina mielessä, miehellä ei, nainen 30 vuotta

Anonyymi kirjoitti...

Naiset kertovat mielipiteensä pitkähiuksisista miehistä - kuulutko enemmistöön?

Tuhannelta naiselta kysyttiin heidän mielipiteistään miesten nutturalla olevista hiuksista. Mielipiteet jakautuivat kahtia toisten inhotessa ja toisten pitäessä pitkästä letistä miehellä.

Enemmistö naisista ei pidä miesten nutturalla olevista pitkistä hiuksista. Lähes 63 prosenttia amerikkalaiseen kyselyyn vastanneista leideistä kertoi, ettei pidä niistä tai peräti inhosi nutturoita vastakkaisella sukupuolella.

On nutturoilla kannattajansakin, sillä noin 37 prosenttia naisista kertoi joko pitävänsä niistä tai pitävänsä niistä erittäin paljon. Noin 42 prosenttia kauniimman sukupuolen edustajista olisi valmis deittailemaan miestä, jonka pitkät hiukset olisivat nutturalla.

Mitä naiset ajattelevat nutturasta miehellä?

Naisilta tiedusteltiin myös ensimmäisenä mieleen tulevaa adjektiivia, kun puhutaan nutturapäisistä miehistä. Alla viisi yleisintä vastausta.

1) Feminiininen

2) Trendikäs

3) Outo

4) Seksikäs

5) Kuuma

Anonyymi kirjoitti...

Kaipaatko lisää seksiä? Lähde telttaretkelle

Ulkoilmaseksiä sen olla pitää, sanoo tutkimus. Pystytä siis teltta lähimmälle leirintäalueelle ja ala hommiin. Et pety.
Onko lakanoiden välissä jäätävän tylsää? Vai jopa jäätävää? Se voi johtua siitä, että yrität sekstata sängyssä. Sisätiloissa.
Pystytä siis teltta. Ei, tämä ei ole törkeä vertauskuva, vaan pystytä oikea teltta ulkoilmaan. Telttailun suotuisat vaikutukset on tiedetty jo tovin: Daily Mailin pari vuotta sitten esittelemän tutkimuksen mukaan seksi maistuu paremmin retkeillessä.

Anonyymi kirjoitti...

Yllättävä tutkimustulos: Naisvihasta voi oppia pois nukkuessa

Nainen on se heikompi astia ja muuta sontaa? Nyt ennakkoluuloista voi päästä eroon tieteen keinoin. Unessa annetut ärsykkeet vähentävät esimerkiksi rasismia ja naisvihaa, sanoo uusi tutkimus.
Yksi asia maailmassa on ja pysyy: ennakkoluulot. Mutta mitäpä jos olisi toisin? Mitä jos esimerkiksi se tyyppi, joka töissä on tytötellyt sinua ja vihjannut kaikin puolin, että sukupuolesi vaikuttaisi työsuoritukseesi, yhtäkkiä muuttuisi?
Ihan tuosta noin vain? Tai ainakin melkein.
Rasismista ja sukupuoleen kohdistuvasta asenteellisuudesta voi päästä eroon nukkuessa, sanoo Northwestern Universityn tutkimus Science-sivustolla. Kun koehenkilöt olivat osittain unessa, heille soitettiin tiettyjä ääniä, mikä muutti heidän rasistisia ja sukupuoleen liittyviä asenteitaan, kertoo Guardian tutkimuksesta.
Menetelmä perustui äänien avulla ehdollistamiseen. Herättyään koehenkilöiden asenteet olivat vähemmän asenteellisia.
Tutkimus kohdistui piileviin ennakkoluuloihin, jotka voivat vaikuttaa käytökseemme muita kohtaan – ilman että edes tajuamme näin käyvän. Harvardissa on tutkittu, että 80 prosentilla ihmisistä on ennakkoluuloja vanhuksia kohtaan.
– Ennakkoluulot on hyvin opittuja, kertoo Northwestern Universityn tutkimusta vetänyt Xiaoqing Hu Guardianille.
– Ne voivat toimia vahvasti jopa silloin, kun yritämme välttää niitä. Emme monesti ole tietoisia kaikesta siitä, mikä vaikuttaa käyttäytymiseemme.
Myönteisen vaikutukset asenteeseen kestivät koehenkilöillä ainakin viikon, mutta tulosten pysyvyydestä tehdään vielä lisätutkimuksia.
Joka tapauksissa: sovinistit, vapiskaa.

Anonyymi kirjoitti...

http://blackpoisonsoul.blogspot.fi/2015/05/nawalts-are-irrelevant.html

Anonyymi kirjoitti...

Lapsettomuus on sinkullekin suuri suru

Moni jää lapsettomaksi, koska ei löydä sopivaa kumppania. Sinkku voi surra lapsettomuuttaan yhtä paljon kuin pariskunnatkin – jopa enemmän.

Kolme vuotta sitten Essi Tuukkanen istui hedelmöityshoitoklinikan odotushuoneessa ja toivoi kuulevansa huonoja uutisia. Tuukkanen oli edellisellä viikolla käynyt testissä. Se kertoisi, oliko hän vielä tarpeeksi hedelmällinen saamaan lapsia.

"Halusin, että joku laittaisi portin kiinni puolestani ja sanoisi, ettei lapsenteko enää tällä iällä onnistu. Sitten sitä ei enää tarvitsisi miettiä."

Tuukkanen oli tuolloin 40-vuotias ja sinkku. Hän oli toivonut pitkään lasta, mutta sopivaa kumppania ei ollut löytynyt. Yksin hän ei halunnut perustaa perhettä.

Lääkäri lausui Tuukkasen toivomat sanat: kotikonstein raskaaksi tuleminen olisi hyvin epätodennäköistä.

"Sen jälkeen oli kevyt olo. Ei tarvinnut enää miettiä, löytyykö sopiva kumppani. Halusin perheen, mutta asiat nyt vain menivät näin."

Lapsettomuuden ajatellaan helposti koskettavan vain pariskuntia ja johtuvan terveydellisistä syistä. Väestöliiton tuoreen Perhebarometrin mukaan yksi yleisimmistä lapsettomuuden syistä on kuitenkin sopivan kumppanin puuttuminen. 40-vuotiaista suomalaismiehistä noin 19 prosenttia ja naisista noin 12 prosenttia elää yksin, eikä heillä ole lapsia.

Lapsettomien joukko on kasvanut tasaisesti koko 2000-luvun. Mukaan mahtuu toki ihmisiä, jotka eivät halua kumppania tai lasta. Mutta moni haluaa.

Väestöliiton tutkijan Anneli Miettisen mukaan yksinelävien tahatonta lapsettomuutta ei silti tunnusteta samalla tavalla kuin pariskuntien.

"Heitä pidetään sinkkuina, ei lapsettomina. Voidaan jopa ajatella, että sinkun lapsettomuus on itse aiheutettua eli omien työhön, seurusteluun tai vapaa-aikaan liittyvien valintojen seurausta. Esimerkiksi niin, että sinkku on vain asettanut riman liian korkealle", Miettinen sanoo.

Todellisuudessa kyse on usein huonosta ajoituksesta. Parisuhteita kyllä solmitaan entiseen tahtiin. Noin 85 prosenttia miehistä ja 90 prosenttia naisista on parisuhteessa jossain elämänsä vaiheessa. Näistä suhteista moni päättyy kuitenkin eroon.

Miettisen mukaan lastenhankinnalle sopiva aikaväli onkin kaventunut kahdenkymmenen viime vuoden aikana.

"Nykyään on sallittua seurustella pitkään ennen lastenhankintaa. Lisäksi 90-luvun laman jälkeen kouluttautuminen on lisääntynyt huimasti. Opinnot kestävät 3–5 vuotta. Sitten yritetään päästä kiinni työelämään ja ehkä nähdä maailmaa. Näin ihmiset ovat kolmekymppisiä, kun he ovat valmiita hankkimaan lapsia. Jos silloin erotaan tai sopivaa kumppania ei löydy oikealla hetkellä, lapsia ei ehkä saada lainkaan", Miettinen sanoo.

Näin kävi myös Tuukkaselle.

Anonyymi kirjoitti...

Seksivälinekaupan mainokset keräävät huomautuksia

Suomessa lipsutaan mainonnan hyvien tapojen vastaisuuksiin eniten seksuaalisuudessa.
Yli puolissa Mainonnan eettisen neuvoston huomautuksen saaneista mainoksista oli lapsille sopimatonta alastomuutta ja seksuaalisuutta tai vähäpukeinen nainen asiattomasti katseenvangitsijana. Näin on ollut ainakin tämän ja viiden viime vuoden aikana.
- Lapsille sopimatonta mainontaa koskeva aihepiiri on kasvanut merkittävästi vuodesta 2007 asti, toteaa Mainonnan eettisen neuvoston pääsihteeri Paula Paloranta.
Neuvosto on mainonnan itsesääntelyelin, eikä sillä ei ole valtuuksia muuhun kuin huomautuksen antamiseen, joten se on aseeton niiden toimijoiden edessä, jotka eivät huomautuksista välitä.
Erotiikkayhtiö Kentonec Oy on saanut Palorannan laskujen mukaan 10 huomautusta vuodesta 2009 alkaen. Sen tunnetuin markkinapaikka on seksivälinekauppa Kaalimato.com.
Tänä vuonna huomautuksen ovat saaneet jo Huippukiva.fi- ja Hotlips-seksikauppojen radiomainokset, jotka ovat pyörineet ennen kello 21:tä.
Kuluttaja-asiamiehen tehtäviin kuuluu markkinoinnin lainmukaisuuden valvonta.
Kuluttajavirasto ei kuitenkaan ole viime vuosina ehtinyt puuttua hyvän tavan vastaiseen mainontaan ja markkinointiin, kertoo kilpailu- ja kuluttajaviraston lakimies Katri Väänänen.
- Nyt painottuvat enemmän asiat, joissa on kyseessä kuluttajien taloudellinen turvallisuus eli tilausansan tyyppinen markkinointi. Niistä meille tulee huomattavan paljon ilmoituksia, hän sanoo.
Kaalimato.com-sivuston mainonta on Väänäsen mukaan viraston tarkkailussa.
- Katsomme, mitä sen mainonta tulevaisuudessa on ja harkitsemme, onko siihen syytä puuttua. Alaikäiset tavoittava markkinointi on meillekin sellainen, johon herkemmin puututaan, Väänänen sanoo.
Mainonnan eettisen neuvoston antamien huomautusten määrä on vaihdellut vuosittain 4:n ja 19:n välillä. Tänä vuonna neuvosto on antanut jo 10 huomautusta.
Vuonna 2014 huomautusten määrä oli 4 ja 6 vuonna 2013. Huippuvuosi oli 2012, jolloin huomautuksia annettiin 19.
Palorannan mukaan Suomessa annettujen huomautusten määrä on pieni lähes mihin tahansa muuhun Euroopan maahan verrattuna.
Neuvostossa on seitsemän jäsentä: viis naista ja kaksi miestä.
Mainonnan neuvottelukunta nimeää neuvoston rahoittajana jäsenistä neljä. Keskuskauppakamari taas kolme, joista yhden on tunnettava tasa-arvoasiat.

Anonyymi kirjoitti...

Säilytä seksin syke pitkässä suhteessa – asiantuntija vinkkaa!

Huonon Äidin sohvalle istuu tänään seksologi Leena Hattunen, joka kertoo vinkit kipinän säilyttämiseen pitkässä parisuhteessa.
Hattunen kertoo, että suhteen alussa olemme herkempiä lukemaan rakkauden- ja huomionosoituksia toiselta osapuolelta.

Silloin myös annamme toiselle huomiota helpommin. Tämä johtuu siitä, että olemme uteliaita toista ja uutta suhdetta kohtaan.

Kun toinen muuttuu tutummaksi ja suhde etenee, uteliaisuus vähenee ja samalla herkkyys saattaa vähentyä. Tätä ei tapahdu kaikille, mutta luultavasti suurimmalle osalle.

– Joillakin seksielämä hiipuu, Hattunen sanoo.

Usein suhteen ensihuuman sanotaan kestävän pari vuotta.

– Mutta joillakin se kestää puoli vuotta, Hattunen toteaa.

Alkuhuuman hälvettyä ihmiset, jotka ovat ihastuneet valloittamiseen ja hormonimyrskyyn, usein lähtevät suhteesta. Niille, jotka jäävät, alkaa uusi ajanjakso, ns. rakastamisen vaihe.

– Tätä kutsutaan usein tahdon asiaksi.

Jotta parisuhteen kipinän saa pidettyä yllä, se vaatii työtä. Videolla Leena Hattunen antaa parisuhdevinkit hyvän seksielämän ylläpitämiseksi.

Anonyymi kirjoitti...

Naisten stringit ihmetyttävät: ”Enemmän kuminauhaa kuin kangasta”

Monet miehet ostavat naisilleen alusvaatteita lahjaksi, mutta yleensä niiden valitsemiseen tarvitaan liikkeessä ammattilaisen apua tai naisen tarkat ohjeet koon, mallin ja merkin suhteen. Kerroimme aiemmin Cosmopolitanin tekemästä kokeesta, jossa miehet yrittivät avata naisten rintaliivien erilaisia hakaskiinnityksiä.

Nyt eräs mies on saanut käsiinsä naisten tangat ja ihmettelee niitä avoimesti. Robbie Sherrard on julkaissut YouTube-tilillään videon, jossa hän jakaa rehellisesti oman mielipiteensä ja hämmästyksensä naisten pieniä alushousuja kohtaan. Eniten ihmetyksen aihetta antavat kadulta löytyneet tangat, joissa ei ole kangasta juuri nimeksikään.

Sherrard miettii, miten naiset voivat tietää kuinka päin alushousut kuuluu laittaa jalkaan. Hän miettii myös niiden funktiota, koska niissä ei ole kangasta juuri ollenkaan ja etuosan pitsistä näkyy myös läpi. Miehen mielestä tangat sopivat esimerkiksi kuristamiseen, minkä vuoksi hän ihmetteleekin, miten niitä saa ottaa mukaan lentokoneeseen.

Anonyymi kirjoitti...

Mediatutkija: Toimi Kankaanniemellä mielessä vanhat hyvät ajat - "Nyt kaikki on toisin"

Keskisuomalaisen uutisointi oli Toimi Kankaanniemelle (ps) yllätys. Mediatutkija kertoo, miksi näin kävi.

Härskien seksiviestiensä vuoksi poliittiselle sivuraiteelle ajautunut Toimi Kankaanniemi pysyttelee edelleen kohusta vaiti.

Keskisuomalaisen paljastusjutun jälkeen hänen ainoa esiintulonsa on ollut oma blogikirjoitus, jossa hän korosti omaa syyllisyyttään ja pahoitteli tekoaan. Lyhyt kirjoitus tuo vahvasti mieleen katolisen messun: mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa.

Ihan maksimaalista syytä kaikesta Kankaanniemi ei kuitenkaan ota. Hän on selvästi hämmästynyt ja närkästynyt sanomalehti Keskisuomalaisen ja muun median toiminnasta: "Oman maakunnan media nujersi täydellisesti ja eräät muut jatkoivat."

Keskisuomalaisen päätoimittaja Pekka Mervola ymmärtää hyvin, että Kankaanniemi on kohun keskellä pettynyt ja katkera.

- On hyvin inhimillistä syyttää peiliä, jos sieltä katsova kuva ei miellytä silmää, vertaa Mervola.

yanmaneee kirjoitti...

jordans
longchamp handbags
fila online shop
yeezy shoes
balenciaga sneakers
air jordan
nike cortez women
fila disruptor
curry 4
golden goose

jasonbob kirjoitti...

yeezys
yeezy
golden goose outlet
golden goose outlet
pandora jewelry official site
jordan retro
yeezy 380
jordans shoes
yeezy boost 350
longchamp handbags