torstaina, heinäkuuta 30, 2015

Amnesty International

Amnesty International says prostitution is a human right – but it's wrong

Feminism part of the problem

180 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Seksiä, politiikkaa, kulttuuria, noituutta - Tällainen on Vicen naisille suunnattu kanava

Vicen uusi naisille suunnattu Broadly-kanava käsittelee muutakin kuin ulkonäköä ja ihmissuhteita
Lifestyle-media Vice on julkaissut naisille suunnatun Broadly-kanavan esittelyvideon. Broadly debytoi 3. elokuuta.

Uusi kanava tulee mukailemaan Vicen lehden ja verkkosivujen linjaa, joka pyrkii kulkemaan valtavirtaa vastaan, kertoo AdAge.

Sosiaalisessa mediassa Broadly esittelee itsensä seuraavasti: "Naisille, jotka tietävät paikkansa. Seksiä, politiikkaa, kulttuuria, noituutta. Naisten uutisia, joita luulisi jo tänä päivänä olevan".

Esittelyvideosta voi päätellä, että Broadly käsittelee uutisaiheita naispuolisten kirjeenvaihtajien johdolla Vicelle tyypilliseen sensuroimattomaan tyyliin.

Tiiserissä esitellään muun muassa videoreportaaseja vain naisten asuttamasta kenialaiskylästä, espanjalaisesta seksin "supermarketista" ja Japanin fallus-festivaaleista.

Vice-lehti perustettiin Montrealissa kanadassa 1994, jonka jälkeen Vice on laajentunut monikanavaiseksi yhtiöksi, jolla on toimistoja 30 maassa. Pohjoismaissa Vicella on toimintaa Ruotsissa ja Tanskassa.

Anonyymi kirjoitti...

Tyttäremme haukkuu ex-miestään lapsille – pitäisikö puuttua?

Tyttäremme haukkuu koko ajan lapsilleen isää, joka otti ja lähti. Vävy ei ollut paras mahdollinen, mutta ymmärrämme, ettei tuollainen isän ja hänen sukunsa mollaaminen tee hyvää lasten mielenterveydelle. Kuinka voisimme puuttua asiaan, ettei välimme tyttäreemme menisi solmuun ja ettei isälle koituisi lisäharmia?

Lapsille vain parasta

Anonyymi kirjoitti...

Mistä pariskunnat riitelevät eri puolilla maailmaa? Suomalais- ja kiinalaismiehen puolisoita ärsyttää sama tapa

Buzzfeed-sivusto kysyi eri maista kotoisin olevilta pariskunnilta, mistä ja miten he riitelevät. Vastaukset osoittavat, että maailmalla kinastellaan paljolti samoista asioista.
Riitojen aiheet ovat tuttuja, vaikka pariskunta olisi toiselta puolelta maapalloa. Esimerkiksi Buzzfeedin videon suomalais- ja kiinalaispariskunnalla on molemmilla erimielisyyksiä kodin siisteyden suhteen. Suomalaismiehen mielestä tavaroilla ei pitäisi olla yhtä ainutta paikka, naisen mukaan järjestelmällisyydellä on merkitystä.

- Tykkään, että kaappi on siisti ja hyvin järjestelty, nainen sanoo.

- Ja minä tykkään kasoista! mies nauraa.

Vaatteiden kasaaminen kuuluvat myös kiinalaismiehen tapoihin, mikä ärsyttää suuresti hänen puolisoaan.

- Hän riisuu alushousunsa ja sukkansa nurkassa ja jättää ne siihen. Aina kun kävelen huoneen läpi ne kasat ovat siinä.

Suomalaismies selittelee taipumustaan jättää vaatteita lojumaan taiteellisella luonteellaan.

- Olen niin vapaa ja luova, hän nauraa.

Intialaispariskunnalla kommunikaatio tökkii ja espanjalaiset riitelevät valojen päälle jättämisestä kodissa. Venäläisnainen suhtautuu intohimoisesti politiikkaan, kun taas hänen yhdysvaltalainen miehensä haluaisi ulkona ollessaan puhua kevyistä aiheista.

Anonyymi kirjoitti...

Kanttori hyllytettiin: vastusti Peppi Pitkätossun lähtölaulua muistotilaisuudessa

Naiskanttori vauhdissa taas.

Anonyymi kirjoitti...

Mustaa valkoisella: Miksi seksi ulkomaalaisen miehen kanssa on parempaa | image.fi

Anonyymi kirjoitti...

...
”Nigeria–Ghana-vaiheen jälkeen jäin seurustelemaan suomenruotsalaisen kanssa. Suoritin suomalaisuuden: olin töissä mainostoimistossa ja ajoin Audilla.”

Suhde kesti kolme vuotta. Pariskunta asui Kulosaaressa ja kodissa oli oma uima-allas. Mutta osallistuminen Esa Saarisen Pafos-seminaariin tiputti suomut silmiltä.

Mari erosi, muutti Punavuoreen ja alkoi tapailla nigerialaismiestä, joka totteli nimeä Cockroach eli Torakka, ja joka ”näytti ihan R. Kellyltä, paitsi että se oli paljon raffimpi ja isompi.”

”Kerran Cockroach tuli luokseni Punavuoreen ja toi mukanaan kokonaisen grillikanan. Istui siihen valkoiselle design-sohvalle ja söi sen siltä istumalta. Luineen.”
...

Anonyymi kirjoitti...

”Jos haluat tutustua ihmisen kulttuurihistoriaan globaalilla tasolla, on tavattava myös tällaisia primitiivisempiä tyyppejä. Fuck ennakkoasenteet. Suomessa seksuaalisuus on paljon enemmän tabu kuin alkukantaisemmissa kulttuureissa”, hän tokaisee ja nostaa kätensä suunsa eteen.

”Kauheaa, nyt mua sanotaan rasistiksi, kun käytin termiä alkukantainen. Mutta pitää kuunnella kehoa, ei mieltä."

Anonyymi kirjoitti...

Hottikset-Juha ja entinen ystävä Johanna Tukiainen: Kuin kaksi marjaa

Helsinkiläinen Juha etsii tosirakkautta uudessa tosi-tv-ohjelmassa.

Nelosen syksyn Hottikset-uutuusohjelmassa yhdeksän kuumaa sinkkua etsii itselleen "sitä oikeaa". Rakkaudenetsijöillä kriteerit ovat korkealla eikä mikään puolivillainen kelpaa. Tanskassa formaatti on menestynyt jo viiden tuotantokauden verran.

Ohjelmassa on mukana monia muista tosi-tv-sarjoista tuttuja kasvoja. Uusi tuttavuus on 28-vuotias helsinkiläinen Juha. Niille, jotka ovat seuranneet läheltä kohuhahmo Johanna Tukiaisen elämää, Juha lienee tuttu, sillä kaksikko oli ennen muinoin läheisiä ystäviä.

Ilta-Sanomien haastattelussa Juha Immonen kuitenkin kertoo, ettei hän ole enää tekemisissä Tukiaisen kanssa.

- Olen onnellinen, että hän ei enää vaikuta elämääni, mies kertoo IS:lle.

Nettikansa on kuitenkin huomannut, että blondeja yhdistää samanlainen ulkonäkö. Juha näyttääkin Instagram-kuvassaan aurinkolasit päässä hätkähdyttävän paljon Johanna Tukiaiselta.

Anonyymi kirjoitti...

5 virhettä, jotka lähes jokainen pariskunta tekee päästessään kahdestaan ulos – ota opiksi ja vietä romanttinen ilta!

Kun vanhemmat pääsevät kahdestaan ulos, iltaan latautuu suuria odotuksia ja paineita. Sudenkuoppia riittää, mutta ne voi välttää. Parenting-sivusto antaa ohjeet.

Anonyymi kirjoitti...

2015-07-24 Fria Tider: Valkoisten miesprofessorien kuvat pois yliopistolta

Anonyymi kirjoitti...

Sadoista tulee isoäitejä kolmekymppisinä

Suomessa on satoja alle nelikymppisiä isoäitejä. He joutuvat oikomaan väärinkäsityksiä, mutta myös tietävät, miten tukea nuorena äidiksi tulleita lapsiaan – onhan moni nuori mummo ollut teiniäiti itsekin.

Helsinkiläinen Nina Partanen, nyt 43, istuskeli olohuoneessa, kun hänen 15-vuotias tyttärensä tuli ja sanoi, että hänellä on asiaa. Oli vuosi 2003.

"Kuukautiset ovat myöhässä", tytär kertoi.

Äiti ja tytär hakivat apteekista raskaustestin. Sitten he jäivät yhdessä jännittämään tulosta.

"Kun testi näytti positiivista, olin ensin hiljaa minuutin ja sanoin sitten, että päätät itse mitä teet", Partanen sanoo.

"Tulin itse äidiksi nuorena ja muistan, miten raskasta oli ottaa vastuu perheestä niin nuorena. Tiesin kuitenkin, että Johanna kyllä pärjää. Olisin silti toivonut, että lapsi saa elää lapsen elämää."

Kun tytär synnytti pojan 16-vuotiaana, Nina Partasesta tuli mummo – 31-vuotiaana.

Anonyymi kirjoitti...

Yhteinen työpaikka toi tiiviin liiton

Töissä rakastuneet Ritva Virtanen ja Kalevi Tiihonen kävelivät käsi kädessä työpaikkalounaalle.

Joskus kaikki elämän tärkeimmät asiat löytyvät yhdestä paikasta.

Lohjalainen Ritva Virtanen ehti työskennellä uudessa työpaikassaan Vantaan Energiassa vain kuukauden ennen kuin törmäsi tulevaan aviopuolisoonsa.

Energiayhtiössä kaukolämpöverkkoa hoitaneen Kalevi Tiihosen ex-vaimo ja poika olivat hiljattain muuttaneet pois yhteisestä kodista. Kalevi meni viemään henkilöstösihteerille tietoa työsuhdeasuntonsa muuttuneista vesimaksuista.

- Hän oli se henkilöstösihteeri, Kalevi sanoo ja nyökkää Ritvaan päin.

Anonyymi kirjoitti...

”Kun menen kuntosalille, osa porukasta häipyy vähin äänin” – sukupuoltaan korjannut suomalaisurheilija joutui lajiyhteisön ulkopuolelle

Sukupuoltaan leikkauksella korjannut Vera Räsänen joutuu harjoittelemaan yksin, mutta keskusteluseuraa ei löydy kilpailupaikallakaan.
Kun Vera Räsänen yritti edellisen kerran kilpailla Porissa, homma tyssäsi ennen aikojaan.

– Ajoin viime vuoden lopulla Poriin kilpailemaan voimanostossa, mutta ilmapiiri oli sellainen, että en pystynyt kilpailemaan, Räsänen kertoo.

Kalevan kisoissa hän toivoo parempaa vastaanottoa, koska hän on mukana virallisen luvan kanssa. Suomen Urheiluliitto antoi sukupuoltaan vaihtaneelle Räsäselle pysyvän kilpailuluvan lähes vuoden kestäneen prosessin jälkeen.

– Lupaa ei olisi välttämättä tullut, jollen olisi ollut itse aktiivinen ja soitellut liittoon parin kuukauden välein.

Räsänen oli mukana jo viime vuoden Kalevan kisoissa, mutta poikkeusluvalla. Viime kauden tulokset on sittemmin mitätöity tilastoista.

– Koska korjausleikkauksesta ei ollut kulunut vielä kahta vuotta, Räsänen kertoo perusteluista.

Nyt Räsänen on vapaa kilpailemaan niin kuulantyönnössä kuin sivulajeissaan painonnostossa ja voimanostossa. 47-vuotiaan autokauppiaan harmiksi hän joutuu elämään yksinäistä urheilijan elämää.

– Ryhdyin kilpailemaan uudelleen pitkälti siksi, että pääsisin eroon yksinäisyydestä, Räsänen sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Piilotyöttömyys kasvaa: "Menee into pyöriä byrokratian rattaissa"

Piilotyöttömien määrä on kasvussa, koska huono tilanne työmarkkinoilla ei kannusta aktiiviseen työnhakuun. Moni työtön luopuu työnhausta kokonaan. Uusi työ vaatii usein alan vaihtamista

Työttömyysaste ei kerro koko totuutta vailla työtä olevien määrästä, sillä piilotyöttömyys ei näytä vähenevän.

Tilastokeskuksen mukaan piilotyötön on henkilö, joka haluaisi ansiotyötä ja olisi työhön käytettävissä kahden viikon kuluessa, mutta ei ole hakenut työtä viimeisten neljän viikon aikana.

Piilotyöttömyyteen on monia syitä.

– Hyvin usein syynä on se, ettei henkilö usko työllistyvänsä, sanoo neuvotteleva virkamies Hanna Hämäläinen työ- ja elinkeinoministeriöstä.

– Esimerkikiksi kotiäidit tulevat mieleen. On tehty kaksi tai kolme lasta. Samalla koulutus on esimerkiksi vanhentunut ja sitä työpaikkaa, josta lähdettiin äitiyslomalle, ei ehkä enää ole. Silloin saattaa käydä niin, että jää mielummin hoitamaan lapsia kotona, sanoo Kouvolan työvoiman palvelukeskuksen johtaja Sirpa Ylätalo.

Piilotyötön saattaa myös olla opiskelemassa tai sitten työnhaun esteenä ovat esimerkiksi terveydelliset syyt.

Anonyymi kirjoitti...

Saitko Tinder-matchin? Saatatte molemmat toivoa toisistanne pitkäaikaista kumppania

Voiko tulevaisuuden puoliso löytyä sovelluksen avulla? Nettideittailun maailma on mullistunut viime vuosina. Lähes kaikki etsivät Tinderistä pitkäaikaista kumppania

Nettideittailu on tuonut potentiaaliset pariehdokkaat lähemmäs kuin koskaan – ainakin melkein. Taskussa mukana kulkeva puhelin tärähtää, kun uusi match on saatu. Tämän jälkeen voi aloittaa tekstailun. Väestöliiton Tinder-kyselyyn vastanneista moni kehui sovellusta. Kyselyyn vastanneet pohtivat, miten ennen edes kysyttiin toista treffeille.

Tinder-keskustelut eivät kuitenkaan jää pelkkään keskusteluikkunaan puhelimessa. Kyselyn mukaan runsaasti yli puolet vastanneista oli käynyt Tinder-treffeillä 1–5 kertaa. Vain noin 17 prosenttia ei ollut koskaan tavannut kasvokkain yhtään Tinder-matchia.

Väestöliiton psykologi Elina Nurminen pohtii digideittailua tekstissään. Nykysinkku joutuu valitsemaan, haluaako hän tehdä seuranhaustaan julkista vai ei. Nurmisen mukaan sinkku voi pelätä menettävänsä uskottavuutensa töissä, jos digitaalinen seuranhaku paljastuu.

Tinderistä etsitään seuraa. Kahville, syömään, leffaan tai vaikkapa yöksi. Kyselyn mukaan 80 prosenttia vastanneista toivoo löytävänsä sovelluksesta pitkäaikaisen seurustelukumppanin. Lukuun kuuluu sekä naisia että miehiä. Vain alle 20 prosenttia vastanneista etsi seksiseuraa yhdeksi yöksi. Silti noin neljäsosa löysi kertaluontoista seksiseuraa sovelluksesta

Anonyymi kirjoitti...

Mikä tekee miehestä hyvän kumppanin? Herrat itse kertovat
Millainen on miesten mielestä hyvä kumppani? Ainakin hän kuuntelee ja rakastaa puolisoaan ehdoitta.


Millainen on hyvä kumppani? Siihen ei varmastikaan ole olemassa yhtä oikeaa vastausta. On kuitenkin piirteitä joita hyvällä kumppanilla on - ainakin suurimman osan mielestä. Näitä ovat muun muassa rehellisyys ja kunnioitus. Mutta mikä tekee sitten miesten mielestä kaksilahkeisista hyviä kumppaneita?

Anonyymi kirjoitti...

Vaimo jäi kiinni pettämisestä näin erikoisella tavalla!

Nainen lähetteli tekstiviestejä baseball-ottelussa salarakkaalleen - istuen koko ajan aviomiehensä vieressä.

Ottelukatsomossa naisen takana istuvat sisarukset kuitenkin näkivät koko jutun. He huomasivat naisen puhelimen näytöltä, kun tämä kirjoitteli miehelle, jota kutsui viesteissään myös nimeltä. Siitä huolimatta vaimo lähetti viestinsä ”naisen” numeroon. Eli hän oli merkinnyt miehen numeroluetteloonsa naisen nimellä.

Kun peli oli ohi, sisarukset antoivat aviomiehelle lapun, jossa kertoivat havainnoistaan. He pyysivät tarkkailemaan vaimonsa puhelinliikennettä. Myöhemmin kävi ilmi että aviorikos olikin tapahtunut ja nainen kärähti pettämisestä.

Anonyymi kirjoitti...

Armeijassa haetaan nyt hyvää fiilistä: "Kaikista pidetään huolta"

Joukkoja arktisiin oloihin kouluttavassa Jääkäriprikaatissa panostetaan yhteishenkeen, hyvään fiilikseen ja varusmiesten kannustamiseen. Tämä saattaa selittää heinäkuun saapumiserän varusmiesten tavallista pienempää palveluksensa keskeyttäneiden määrää.

Poikkeuksellisen harva heinäkuun saapumiserässä palveluksensa aloittanut varusmies on keskeyttänyt palveluksensa Jääkäriprikaatissa. Jääkäriprikaati kouluttaa joukkoja arktisiin olosuhteisiin Sodankylässä ja Rovaniemellä.

Tähän mennessä saapumiserän 1259 alokkaasta alle 7% on keskeyttänyt palveluksensa. Tavallisesti tähän aikaan keskeyttäneitä on jo kymmenisen prosenttia aloittaneista. Varusmiehet voivat keskeyttää palveluksensa omalla ilmoituksellaan ensimmäisten 45 vuorokauden aikana.

Yhteishenkeen panostetaan

Jääkäriprikaatin apulaiskomentaja Timo Mäki-Rautila kertoo, että alokkaiden viihtyvyyteen ja yleiseen hyvään fiilikseen panostetaan nyt entistä enemmän.

– Koko henkilöstö on tehnyt voitavansa, kun on pyritty kannustamaan varusmiehiä. Periaatteella, että kaikista pidetään huolta ja että kaikilla on mahdollisuus selvitä palveluksesta, vaikka fyysisessä kunnossa on eroja, Mäki-Rautila sanoo.

Mäki-Rautila toivoo henkilöstön ponnistelujen kannustamaan alokkaita jatkamaan palvelustaan.

– On pystytty panostamaan hyvään yhteishenkeen ja fiilikseen. Toivottavasti sillä on vaikutusta.

Viime aikoina julkisuudessa on käsitelty paljon Ukrainan kriisiin, uhkiin varautumiseen ja sotaharjoituksiin liittyviä asioita. Mäki-Rautila ei lähde arvioimaan, vaikuttavatko kiristynyt ulkopoliittinen tilanne ja julkinen keskustelu suoraan palvelushalukkuuteen.

– Kyllä se nyt varmasti yleistä mielenkiintoa on lisännyt ja keskustelua herättänyt, Mäki-Rautila sanoo.

Keskeyttämisprosentti kipuaa Jääkäriprikaatissa tavallisesti 16-20 prosenttiin saapusmiserässä aloittaneista. Heinäkuussa aloittaneen erän keskeyttämisprosentin uskotaan ja toivotaan jäävän alhaisemmaksi.

Anonyymi kirjoitti...

Amnestyn asiantuntija: Suomessa on kaksi raiskauskriisikeskusta, vaikka niitä pitäisi olla 20

Suomessa astuu lauantaina 1. elokuuta voimaan Istanbulin sopimus, eli Euroopan neuvoston naisiin kohdistuvan väkivallan ja perheväkivallan vastainen yleissopimus.

Istanbulin sopimus velvoittaa Suomea perustamaan matalan kynnyksen tukikeskuksia, joihin jokaisella väkivaltaa kokeneella naisella on oltava esteetön pääsy ilman ajanvarausta, sosiaaliturvatunnusta, rahaa tai suomen kielen taitoa.

Amnestyn Suomen osaston sukupuoleen ja seksuaalisuuteen perustuvan syrjinnän asiantuntija Katariina Heikkisen mukaan Suomelta puuttuu palveluita. Ne vähäisetkään palvelut, joita täällä on, eivät jakaudu tasaisesti koko maassa. Erityisesti Itä- ja Pohjois-Suomessa on palveluita vähän tai ei lainkaan verrattuna muuhun maahan.

- Meillä on 114 turvakotipaikkaa ja niitä pitäisi olla 500. Raiskauskriisikeskuksia pitäisi olla 20 ja niitä on kaksi, Heikkinen sanoo.

Heikkisen mukaan fyysiseen väkivaltaan liittyy aina henkistä väkivaltaa. Naiset kohtaavat väkivaltaa omissa kodeissaan. Väkivallan muodot ovat monet.

- Se voi olla muun muassa seksuaalista, taloudellista tai kunniaan liittyvää väkivaltaa. Yleensä väkivalta alkaa henkisellä väkivallalla, Heikkinen sanoo.

Väkivaltatilastot ovat pysyneet vuodesta toiseen samana, eikä positiivista muutosta ole juurikaan tapahtunut. Naisiin kohdistuvaa väkivaltaa on kaikissa ikäryhmissä.

- Nuorten seurustelusuhteissa tapahtuu väkivaltaa, joka voi olla henkistä, fyysistä ja seksuaalista, Heikkinen kertoo.

Homo kirjoitti...

Voi luoja:

Sateenkaarisertifiointi yleistyy kovaa vauhtia Ruotsissa – Solnan kirjastossa on sukupuolineutraali kieli - Ruotsi - Ulkomaat - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Ulkopuoliseen ihastumisesta potkua pitkään parisuhteeseen

Anonyymi kirjoitti...

Nainen vietti lemmenyön – auttoi myöhemmin aviomiestään väkivaltaisessa kostossa - Väkivaltarikokset - Kotimaa - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Ninasta tuli mummo 31-vuotiaana – HS: ”Meitä katsottiin järkyttyneenä” | Länsiväylä

Anonyymi kirjoitti...

Homomies vei leskirouvan rakkaussuhteeseen – alkoi painajaismainen vuosi

Käräjäoikeuden salissa numero 403 on alkamassa rikosoikeudenkäynti. Helsinkiläistä 46-vuotiasta miestä syytetään törkeästä petoksesta. Syyttäjän mukaan mies on erehdyttänyt iäkkään helsinkiläisen leskirouvan luulemaan, että rakastaa tätä. Hän on mennyt lesken kanssa naimisiin ja saanut tämän uskomaan, että he muuttavat yhdessä ulkomaille.

Sen jälkeen mies on alkanut tuhlata naisen omaisuutta.

Syyttäjä lukee syytettä:

Useita rahansiirtoja pitkin vuotta.
Yksiö Töölössä myyty.
Kahta muuta asuntoa kaupattu verkossa.
Kalusteostoja.
Flyygeli.
Ulkomaanmatkoja.
Ylellistä elämää.
Tavoiteltu huomattavaa hyötyä.
Tehty käyttämällä hyväksi toisen erityistä heikkoutta.
Syytetty mies istuu oikeussalissa avustajansa vieressä. Hänet on tuotu käräjäoikeuteen poliisivankilasta. Hänen takanaan istuu vanginvartija.

Asianomistaja, 82-vuotias leskirouva, istuu käytävän toisella puolella oman asianajajansa kanssa.

Nainen ja mies eivät katso toisiinsa.

Anonyymi kirjoitti...

Totuus naisten vessoista: törkyisempiä kuin miesten wc:t

Puhtausalan ammattilaiset paljastavat, miltä naisten vessoissa oikeasti näyttää

"Siivoan erään siistin toimistotilan vessoja. Naisen wc järkyttää minut kerta toisensa jälkeen.

Työpaikan leidit eivät todellakaan osaa käyttää vessaharjaa isomman hädän jälkeen. Joskus vessa on jopa kokonaan vetämättä. Lavuaaripöydät lainehtivat usein vedestä ja seassa lilluu käsipaperia. Vessakoppien lattiat ovat poikkeuksetta täynnä vessapaperia ja istuimella on roiskeita.

Minua hämmentää, kun ajattelen, millaisiksi idiooteiksi sivistyneet naisihmiset muuttuvat wc-tiloissa. Naiset, hävetkää!

"Olin nuoruudessani töissä eräässä kuuluisassa ja suositussa diskossa. Hommaani kuului myös paikkojen siivoaminen.

Voi luoja, mikä ero oli miestenhuoneella ja naisten sikolätillä. Miesten huoneessa oli vain vähän roiskeita, jotka sai mopattua käden käänteessä. Naisten vessa sen sijaan lainehti vedestä ja lattialle heitetystä paperista.

Jouduin usein onkimaan pöntöstä sukkahousuja, jotka tukkivat putket. Jotkut olivat laittaneet niitä tahallaan pönttöön. Naisen vessan seinillä oli enemmän töherryksiä kuin miesten puolella, mikä kävi järkeen: naisilla on asioidessa kädet vapaana ja usein huulipunaa matkassa. Kaikista karmeinta oli, että jotkut liimasivat käytettyjä terveyssiteitä vessan seinille."

"Olen työskennellyt laitoshuoltajana ja siistijänä 12 vuotta, ja siivosin myös baarien ja yökerhojen naisten wc-tiloja.

Roiskeita oli usein pitkin pönttöä, eikä niitä siivottu, vaikka harja oli pöntön vieressä. Käsipaperit, terveyssiteet ja muut roskat heitettiin lattialle roskakorin viereen.

Kukaan kymmenistä kävijöistä ei maininnut henkilökunnalle, jos wc-paperit oli päässyt loppumaan. Sen sijaan käytettiin käsipyyhepaperia, joka tukki putket."

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Mieskin kärsii vaihdevuosista

Tuoreen tutkimuksen mukaan testosteronivajeesta kärsiville miehille voisi olla hyötyä hormonihoidosta.

Miehilläkin on vaihdevuodet, väittää The Daily Telegraph -lehden uutisoima tuore brittitutkimus.

Menopaussin tuomat vaivat ovat hyvin samankaltaisia kuin naisilla. Miehet saattavat kärsiä muun muassa kuumista aalloista, yöhikoilusta, nivelkivuista, masennuksesta ja ylipainosta.

Lontoolaisen Centre for Men's Healthin tutkimuksen mukaan vaivat johtuvat testosteronivajeesta, jota potee noin viidennes yli 50-vuotiaista miehistä. Osaksi vaihdevuosioireiden hoitoa ehdotetaan testosteronia.

Testosteronivajeesta saattaa kärsiä varsinkin sellainen mies, jonka testosteronitaso on ollut nuorena hyvin korkea. Mieshormonitason liiallinen aleneminen vanhempana saattaa aiheuttaa vaihdevuosivaivoja, vaikka se olisikin edelleen normaali oman ikäluokan miehiin verrattuna.

Tutkimuksen tarkoituksena on herätellä terveydenhoidon ammattilaisia ottamaan miesten menopaussi vakavasti, vaikka se ei olekaan miehillä yhtä yleinen vaiva kuin naisilla.

Tutkimuksessa seurattiin kahden ja puolen tuhannen miehen testosteronitasoja 25 vuoden ajan.

Tutkimus on julkaistu The Aging Male -tiedelehdessä.

Anonyymi kirjoitti...

Nämä 5 asiaa testaavat suhteesi – oletteko valmiit loppuelämään yhdessä?

Esimerkiksi näillä tavoilla voit kokeilla, miltä parisuhteesi tuntuu, kun soppaan heitetään rakkaasi lisäksi epäsuotuisat olosuhteet.
Naimisiin mennään yleensä silloin, kun parisuhde on parhaimmillaan. Sitoutuminen tuntuu helpolta, eikä mikään maailmassa saa ajattelemaan, ettettekö selviäisi avioliiton myötä- ja vastoinkäymisistä.

The Huffington Postissa neuvotaan kuitenkin muutama hyvä koe, joilla parisuhteen kestävyyttä voi testata. Näistä tilanteista kunnialla selvittyä avioliitollakin on hyvät mahdollisuudet toimia.

Anonyymi kirjoitti...

Kolme suosittua deittipalvelua on ohjelmoitu etsimään meille rakkautta ja seksiä hyvin eri tavoin. Taloussanomat selvitti, minkälainen matematiikka ohjaa Tinderiä, OKCupidia ja Match.comia.

Mitä on suomalainen deittailukulttuuri tänään? Kysymykseen voi tuskin vastata tyhjentävästi puhumatta mobiilisovellus Tinderistä.

Vain pari vuotta sitten julkaistulla Tinderillä oli maaliskuussa maailmalla yli 50 miljoonaa käyttäjää, joista noin 10 miljoonaa käytti palvelua päivittäin. Suomen käyttäjämääristä ei ole tarkkaa tietoa, mutta yleisen näkemyksen mukaan heitä tuntuisi olevan jo huomattavan paljon.

Mobiililaitteissa pyörivä Tinder toimii suunnilleen näin: sovellus näyttää käyttäjille kuvia lähistöltä löytyvistä muista käyttäjistä. Vastaan tulevista käyttäjistä voi tykätä tai heidät voi hylätä. Jos kaksi käyttäjää tykkää toisistaan, syntyy osuma. Hakuasetuksista voi säädellä etäisyyttä, ikähaarukkaa sekä sukupuolta.

– Tinder otetaan tietyllä huumorilla ja sovellus on lisännyt hyvällä tavalla deittailukulttuuria Suomessa, Tinderistä gradua ja aiheesta blogia kirjoittava Jyväskylän yliopistoon tekevä Juuso Puranen sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Tauti ei tartu suuseksissä? Harhaluuloja sukupuolitaudeista riittää

Luulitko, että on sukupuolitauteja eri ikäisille? Jätitkö kumin käyttämättä, koska aiempien tautien luulisi parantavan sietokykyä? Pidätkö testeihin menoa turhana, kun seksikumppani vakuutti olevansa puhdas?

Seksitaudeista ei yleensä kahvipöydissä rupatella. Jos intiimi vaiva on tabu, turhille harhaluuloille jää tilaa. Iho- ja sukupuolitautien erikoislääkäri Eija Hiltunen-Back ampuu alas joukon väärinkäsityksiä – ja patistaa kaikki tartuntaa yhtään epäilevät rohkeasti testeihin.

Anonyymi kirjoitti...

”Naisten parkkipaikat” puhuttavat Saksassa – helpompia parkkeerata ja lähempänä ovia

Frankfurtin lentokenttä on yksi monista paikoista Saksassa, jotka tarjoavat naisille omia parkkipaikkoja. Naisten paikat ovat lentokentän mukaan ”isompia, mukavampia ja lähempänä terminaalia”.

Parkkipaikat ovat lentokentän mukaan ”värikoodattuja ja helppoja löytää”.

Naisten omat parkkipaikat eivät ole harvinaisuus Saksassa, sillä joissain sen osavaltioissa laki velvoittaa varaamaan jopa 30 prosenttia paikoista naiskuljettajille.

Leveämpien parkkipaikkojen markkinoiminen naisille on herättänyt myös kritiikkiä.

– Kaikki tämä vain vahvistaa stereotypiaa naisista huonoina parkkeeraajina, toteaa Wheels for Women -lehden päätoimittaja Geraldine Herbert saksalaisen The Localin haastattelussa.

”Seksististen parkkipaikkojen” sijaan Herbertin mielestä parkkipaikoista tulisi yleisesti tehdä suurempia, sillä ne ovat liian pieniä moderneille autoille.

Anonyymi kirjoitti...

Seksikolumni: Sinun ei ole pakko harrastaa anaaliseksiä

B-rappu, A-rappu tai vaikkapa C-rappu. Mihinkään niistä ei ole pakko astua.

Arvatkaa mitä mietin tänään. B-rappua, kiitos kirjoittajakollegani Rouva Riettaan. B-rappu tässä tapauksessa merkitsee anaaliseksiä.

Anaaliseksi ei ole mielestäni enää suuren suuri tabu. Mutta ei se ole mielestäni myöskään mikään normi, jota kaikkien tulisi autuaasti ja estoitta harrastaa, tuosta noin vaan (ja koska harvemmin se luonnistuu "tuosta noin vaan").

On hyvä, että aiheesta valistetaan nykyään terveystiedontunneilla, oppaissa, internetissä. Nuoria ja vanhempia.

On hienoa, että liukuvoiteen ja kondomin käytön tärkeyttä korostetaan anaaliseksin yhteydessä.

Ja onhan se aina mukavaa, että ihmisiä kehotetaan kokeilemaan jotain uutta ”sillä et voi tietää ennen kuin itse kokeilet”.

Anonyymi kirjoitti...

Naisiin kohdistuvan väkivallan vastainen sopimus astui voimaan

Tänään Suomessa on astunut voimaan Euroopan neuvoston naisiin kohdistuvan väkivallan ja perheväkivallan vastainen yleissopimus, eli Istanbulin sopimus.

Sopimuksen on tarkoitus ehkäistä ja torjua naisiin kohdistuvaa väkivaltaa ja edistää sukupuolten tasa-arvoa. Se velvoittaa Suomea esimerkiksi perustamaan matalan kynnyksen tukikeskuksia, joihin väkivaltaa kokeneiden naisten on päästävä ilman ajanvarausta, sosiaaliturvatunnusta, rahaa tai suomen kielen taitoa. Lisäksi on perustettava ympäri vuorokauden toimiva auttava puhelin ja lisättävä seksuaalisen väkivallan uhrien palveluita sekä turvakotipaikkoja.

Suomen lainsäädäntöä on muutettava sopimusvelvoitteita vastaavaksi, mikä vaikuttaa esimerkiksi seksuaalirikosten määritelmiin.
Istanbulin sopimusta valvoo kansainvälinen seurantajärjestelmä. Myös Suomeen on perustettava väkivallan vastaista työtä koordinoiva ja kehittävä toimielin.

Suomi on saanut kansainvälisiltä valvontaelimiltä, kuten YK:n syrjinnän vastaiselta komitealta, lukuisia huomautuksia siitä, että naisiin kohdistuvan väkivallan vähentämiseksi ei ole tehty tarpeeksi.

Anonyymi kirjoitti...

Näin naiset reagoivat Antin, 27, hikiseen treenipaitaan – hiestä voi haistaa tunnetiloja

Hollantilaistutkijat selvittivät, että hiestä voi haistaa tunnetiloja. Ilta-Sanomat haistatti Antin, 27, hikistä treenipaitaa suomalaisnaisilla.

HOLLANTILAISEN Utrechtin yliopiston A Sniff of Happiness -tutkimus osoittaa, että hiestä voi haistaa tunnetiloja, esimerkiksi ilon. Ilo myös tarttuu hajusta.

Tutkimuksessa miehet jaettiin kahteen ryhmään, joista ensimmäisen miehet katsoivat iloisia videoita. Toiselle näytettiin neutraaleja kohtauksia.

Katselun jälkeen miehiltä otettiin hikinäytteet, jotka annettiin 36:lle naiselle haisteltavaksi. Tutkijat analysoivat naisten ilmeiden muuttumista hajujen myötä ja huomasivat, että iloisia videoita katselleiden hien haistamisen jälkeen naiset hymyilivät enemmän kuin toisen ryhmän näytteitä haistellessaan.


IS SELVITTI käytännön kokeella, mitä ihmiset aistivat hien hajusta. Testivälineeksi valittiin toimittaja Antti Halosen paita, joka oli kerännyt kuntosalilla tuoretta hikeä.

Paitaa haistaneita naisia pyydettiin kuvailemaan hien hajua sekä kertomaan, minkälaisia mielikuvia heille syntyy Antista.

Anonyymi kirjoitti...

Onko tässä syy naisten korkeisiin itsemurhalukuihin?

Hermoston välittäjäaineiden aktiivisuutta sääteleviä geenejä on runsaasti masentuneiden naisten aivokudoksissa.

Tämä saattaa olla syy, miksi itsemurhariski on suurempi naisten keskuudessa, kerrotaan Illinoisin yliopiston tuoreessa tutkimuksessa.

Glutamaatista lisää tietoa
Tutkijat huomasivat, että masentuneilla naisilla on normaalista poikkeavasti hyvin paljon yliaktiivisia geenejä, jotka säätelevät aivojen glutamaattijärjestelmää.

Glutamaatti on merkityksellinen ärsykkeitä aiheuttava hermosten välittäjäaine aivoissa. Esimerkiksi skitsofrenia, epilepsia, autismi sekä Alzheimerin tauti on yhdistetty poikkeavuuksiin glutamaattijärjestelmässä.

Sukupuoli vaikuttaa itsemurhariskiin
Sukupuolella on merkittävä rooli itsemurhariskin suuruudessa. Naiset tekevät itsemurhan noin kolme kertaa todennäköisemmin kuin miehet, mutta miehet kuolevat itsemurhayritykseen neljä kertaa naisia todennäköisemmin.

Masentuneilla naisilla on normaalia korkeammat glutamaattireseptorigeenien arvot, mikä saattaa tehdä heistä alttiimpia masennukselle. Lisäksi tutkijat huomasivat, että kolme juuri löydettyä geeniä ja niiden kohonneet arvot voitiin yhdistää sekä naisten että miesten itsemurhatapauksiin.

- Tutkimuksemme osoittaa, että vakavasta masennuksesta kärsiville ja itsemurha-alttiille naisille voi olla eniten hyötyä sellaisista masennuslääkkeistä, jotka vaikuttavat glutamaattijärjestelmään, toteaa apulaisprofessori ja tutkija Monsheel Sodhi yliopiston tiedotteessa.

Anonyymi kirjoitti...

Naisia ei ymmärrä kukaan, eivät edes daamit itse - 15 kohtaa, jotka todistavat asian
Seuraavien kysymysten edessä menevät monet leidit hiljaisiksi.


Miehet oudoksuvat naisten pinttyneitä maneereita - eikä ihme. Jotkut leidien käyttäytymismallit ja tavat ovat sellaisia, joille naiset eivät itsekään löydä järkevää selitystä. Harva kaunotar esimerkiksi osaa kertoa, miksi omaa vartaloa täytyy jatkuvasti kritisoida tai miksi käsiveska näyttää syöneen sisäänsä esineitä ja asioita monen vuoden ajan.

Voice listasi alle liudan asioita, joihin jokainen daami tahtoisi itsekin löytää fiksun perustelun.

Anonyymi kirjoitti...

Monikulttuurisuustesti hipstereille – miksei muillekin

Menet autovanneliikkeeseen, näet seinällä ison julisteen, jossa nori nainen on jalat levällään vähäpukeisena istumassa autonrenkaan päällä, kirjoittaa Pasi Sillanpää blogissaan.

Saatko raivarin vai onko se asia sinulle samantekevä? Olet nimittäin astunut mieskulttuurin pyhättöön. Siellä tämä oli arkipäivää ennen kuin itsekin niukoissa vaatteissa nuorina liikkuneet kukkahattutädit tulivat uusilla arvoillaan paikalle. Kalenterit piilotettiin kulman taakse, minne kaikki asiakkaat eivät pääse.

Jos vastustat näitä kalentereita, vastustat äijäkulttuuria. Olet miesrasisti. Kukkahattutädit tekivät heistä fundamentalistiäijiä. Samat kuvat liikkuvat, mutta kukkahattufundamentalistien silmiltä suojassa.

Itse asiassa samaan aikaan kun kalentereita on piilotettu, pornosta on tullut arkipäiväisempää, helpommin saatavaa ja suoraviivaisempaa. Nuori nainen vähissä vaatteissa on lopulta aika kesy juttu ja vähäinen esineellistäminen monessa muussa paikassa saatavaan pornoon verrattuna.

Mutta fundamentalistiäijää on helpompi kiusata. Häntä kun pidetään usein reppanana, eikä hän osaa puolustautua. Jos hän puolustautuu, häntä voidaan sanoa namusedäksi ja pienellä miehuudella varustetuksi tee-se-itse mieheksi.

Anonyymi kirjoitti...

Jos sukupuolet olisivat toisinpäin, pelkäänpä pahoin, että oikeus katsoisi asiaa läpi sormien. Avioliitto on hyväksytty naisille tavaksi saada itselleen valtava osa miehen omaisuudesta, vaikka mies olisi kymmeniä vuosia vanhempi, eikä ymmärtäisi kuinka häntä hyväksikäytetään.

Rahaa ensi silmäyksellä – varakkaan leskirouvan rakkaus olikin huijari - Petokset - Kuukausiliite - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Lyömättömän nyrkkeilijän seksistiset naiskommentit olivat liikaa – ”Luvassa kivulias oppitunti”

Billy Joe Saundersin naiskommentit kuohuttavat.
Nyrkkeilyliitto WBO:n keskisarjan mestari Andy Lee on luvannut ”rankaista” Billy Joe Saundersia kaksikon kohtaamisessa 19. syyskuuta. Lee puolustaa vyötä Saundersia vastaan. Toistaiseksi ammattilaisurallaan lyömätön Saunders päästi suustaan todellisen sammakon taannoin, kun häneltä kysyttiin naisnyrkkeilijä Katie Taylorista.

– Mielestäni naiset ovat olemassa seksiä varten joka ilta, rajua seksiä. Naisten tulee siivota, kokata, pestä ja harrastaa seksiä. Ei heidän kuulu laittaa kypärää päähän ja ottaa iskuja vasten kasvoja, Saunders sanoi sportsjoe.ie-sivuston mukaan.

Lee suivaantui – ei suinkaan ainoana – Saundersin heitosta. Hän pyysi naisia katsomaan tulevaa ottelua, sillä hänen mukaansa tiedossa on läksytys.

– Se kommentti oli lapsellinen ja typerä. Pidän huolen siitä, että hän tuntee olonsa lapselliseksi ja typeräksi tuona iltana. Pyydän kaikkia niitä naisia, joita kommentti loukkasi, istumaan alas ja nauttimaan, sillä luvassa on kivulias oppitunti teidän puolestanne, Lee pamautti Irish Boxingille.

Anonyymi kirjoitti...

TOP 50: Nainen, kunpa tietäisit tämän miehistä!

Naisten ajatusmaailman on väitetty olevan täysi mysteeri, mutta mitä ihmettä miesten päässä liikkuu? Lue aimo annos miesten mietteitä, jotta ymmärtäisit noita kaksilahkeisia paremmin.

Mitä miehen päässä liikkuu – vai liikkuuko mikään, saattaisivat kyyniset naiset väittää. Artikkeli paljasti, mikä saa hänet kehräämään onnesta, mikä sihisemään kiukusta, mitä he pelkäävät tai kaipaavat – mutta entäpä miehet? Lue miesten mietteitä! Osuivatko ne mielestäsi oikeaan?

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Iltalehti: Mitä tapahtuu, kun seksiä ei harrastakaan? (1.8.2015)
Tauko seksin harrastamisessa voi tietää muutoksia niin mielialaan kuin terveyttä koskeviin riskeihin.

Anonyymi kirjoitti...

Solidaarisuuden arvot fasismin vuosisadalla — ilarikiema

Tiina Rosenbergin tuore teos (2014) käsittelee isoja aatehistoriallisia asioita ja kiinnittää sanomansa ajankohtaiseen kansainväliseen keskusteluun.
...
Rosenbergin kirjoitustapana on laittaa suunnilleen jokaiseen kappaleseen joku kuuluisa akateeminen auktoriteetti tai taiteentekijä, joka on tutkinut ja tarkastellut tätä ja tätä asiaa. – Niin varmasti on, mutta lukijalle luodaan sellaista kuvaa, että nämä kaikki maailman viisaat kannattaisivat Rosenbergin ja pohjoismaisen valtiofeminismin kantoja erilliskysymyksissä. Näin ei ole. Esimerkiksi kirjassa esiintyvät akateemiset auktoriteetit Judith Butler (useasti), J. Jack Halberstam (nimi väärin lähdeluettelossa) ja Lisa Duggan vieroksuvat tai vastustavat samansukupuolista, Suomessa tasa-arvoista avioliittoa, jota Rosenberg taas kannattaa, joskin laimeasti.

Kansainvälisessä queer-tutkimuksessa, johon Rosenberg valikoidusti viittaa, seksityötä yleensä puolustetaan yhtenä seksuaalisuuden muotona. Rosenbergillä taas tuota aihepiiriä koskeva alaluku on otsikoltaan ”Seksikauppa”, ja kielteisen kannan vahvistukseksi riittää yksi kotimainen teatteriesitys. Rosenbergin kirjallisuusluettelossa esiintyy kuitenkin myös professori Anne McClintock, joka on itse 2010 kansainvälisessä sukupuolen tutkimuksen konferenssissa kertonut ja kehunut työskennelleensä New Yorkissa kaupallisena Lady Dominana tai avustajana.

Rosenberg kannattaa solidaarisuutta mutta on kirjoittajana sangen hierarkiatietoinen, kiinnostunut statuksesta ja akateemisesta protokollasta ja käyttää omaa määrittelyvaltaansa sukupuolitetusti. Kirjassa esimerkiksi tunnettu Uuden Suomenkin blogisti, tohtori Jiri Nieminen on ”toimittaja Jiri Nieminen”. Lähdeluettelossa Jiri Nieminen on sijoitettu osastoon ”Lehtiartikkelit”, vaikka viitattu teksti on peräisin Niemisen väitöskirjasta 2013 sekä sen tieteellisissä lehdissä julkaistuista artikkeleista. Vallankäyttöä se on pienikin veemäisyys!
...
Kuitenkin muualla maailmassa toiset, kuten Saksassa saksanturkkilaiset tai kurditaustaiset naiset, kirjoittavat ja kertovat omaa tarinaansa sukupuolesta ja seksuaalisuudesta. Se on vaan väärin kerrottu pohjoismaiselle valkoihoiselle feministille.

Anonyymi kirjoitti...

Suomessa paljastuu joka vuosi kymmeniä rakkaushuijareita – muistatko vielä Auervaaran? - Petokset - Kotimaa - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Kikkelikuvia ja kyttäyskeikkoja – naiset paljastavat eron jälkeiset ylilyöntinsä

Kyllähän sitä aikuinen ihminen osaa erota sovussa ja asiallisesti. Tai sitten ei.
Jokainen meistä haluaa uskoa itsestään hyvää. Luottaa siihen, että tiukimmallakin hetkellä osaamme käyttäytyä, jos ei nyt järin ylevästi, niin ainakin suhteellisen asiallisesti. Paperilla kaikki kuulostaa selkeältä: minä olen se ihminen, joka osaa erota siivosti. En sorru pikkumaisuuksiin, nimittele tai yritä loukata. Eron jälkeen säilyn eksäni kanssa ystävinä tai ainakin toisistaan lämpimästi puhuvina tuttavina.

Totuus on usein tyystin toinen.

Kipeä ero tai muu petetyksi tulemisen tunteen herättävä tilanne esittelee yllättävän monelle aivan uuden minän. Sellaisen, joka on pelottavampi kuin lapsuudessa sängyn alla vaanineet möröt. Sellaisen, joka on valmis lähes mihin vain (onneksi enimmäkseen vain typeryyksiin, joille voi sitten myöhemmin nauraa sen ihanneminän kanssa).

Anonyymi kirjoitti...

Vampyyripariskunta järkyttää: ”Poikaystävä juo vertani”

Louisianalainen Blut Katzchen on omistanut elämänsä vampyyreille. Neitokainen kertoi, että muun muassa Teksasissa asuu suuri vampyyriyhteisö, jonka jäsenien ruokavalioon kuuluu ihmisveri. Blut on yksi heistä, joka tarjoaa vampryyreille verta juotavaksi.

Barcroft TV on haastatellut Blutia ja hänen poikaystäväänsä Michael Vachmielia. Mies on paljastanut olevansa tosielämän vampyyri, joka tarvitsee ihmisverta elääkseen. Mustaksi joutseneksi kutsuttu Blut on ollut pelastava enkeli Michaelille.

Mirror-lehden mukaan Katzchen on ollut vampyyriyhteisön jäsen jo vuosikymmenten ajan ja hän on luovuttanut heille verta 13 vuotta. Lääkärit ovat olleet naisesta huolissaan, sillä vaaralliset verileikit voivat johtaa tauteihin tai tulehtumiin.

Pari on kuitenkin omistautunut asialleen, eikä kummallakaan ole suunnitelmissa jättää vampyyreistä koostuvaa yhteisöään. Michael muistuttaa, että vampyyrinä oleminen ei ole mikään harrastus, vaan se on hänen elämäntapansa.

Vachmiel uskoo olevansa vampyyri ja hän pelkää kuolevansa ilman ihmisverta. Onneksi ainakaan toistaiseksi vampyyriyhteisön jäsenet eivät ole hyökkäilleet sivullisten kimppuun verenhimoissaan.

Anonyymi kirjoitti...

Kansainvälinen orgasmipäivä ohi – 15 kuumaa orgasmifaktaa tiskiin!

Ihmiset ovat keksineet teemapäiviä todella monille eri asioille suihinottopäivistä lähtien, joten tänään vietettävä kansainvälinen orgasmien päivä ei liene tulevan kenellekään yllätyksenä.

Moni tietää orgasmiin liittyvät tärkeimmät faktat, mutta asiaan liittyy niin paljon erilaista tietoa, että Metro-lehti päätti listata orgasmiin liittyvistä faktoista vielä hauskimmat ja erikoisimmat.

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaisnaiset kertovat: Näin meiltä saa helpommin seksiä!

Vauva-lehden keskusteluissa on meneillään mielenkiintoinen ja roihuava mielipidetankkaus siitä, kuinka naisilta saa helpommin seksiä. Vastausta on toivottu nimenomaan naisilta itseltään, ja kun provot ja ilmiselvät miesten vastaukset perkaa pois, on tuloksena seuraavia muutamia huomioita:

-Jos mä annan ekana iltana niin sit se on kyllä ulkonäkö joka kolahtaa. Mutta pidemmällä tähtäimellä minua viehättää huumori. Mies joka saa mut nauramaan saa myös jalat auki.

-No multa saa helposti sillä tavalla, että rakastuu muhun ja saa mut rakastumaan. Annan silloin joka päivä ja monta kertaa päivässä.

-Tykkään määrätietoisesta käytöksestä, mut silloin jos nainen ei oo kiinnostunut, niin voi olla aika turn-off.

-Mahdotonta antaa yleispäteviä ohjeita. Siinä missä komealta ja muidenkin naisten suosiossa olevalta mieheltä on hyväksyttyä lähestyä itsevarmasti ja röyhkeästi, tämä ei suinkaan ole toivottua käytöstä vaatimattomamman näköiseltä ja yksin baarissa istuvalta mieheltä. Silloin se muuttuu ahdisteluksi.

-Ei ole mitään helppoa keinoa, vaivaa pitää valitettavasti nähdä tämänkin asian eteen.

-Miten olis vaikka sellanen ihan realistinen tapa kuin että olet oma itsesi ja ne naiset kiinnostuu jotka kiinnostuu? Et voi kuitenkaan ikinä kaikilta saada…

-Sä haluat vain saada, siinä se vika. Sulle naiset ovat vain väline sun omaan nautintoon. Sä et pidä naisia ihmisinä, etkä yksilöinä, joten et pysty naista viettelemään. Sä et edes oikeasti ole kiinnostunut tai pidä naisista tai edes seksistä. Sä haluat vain “saada”. Mitään annettavaa sulla ei ole tällä saralla ja naiset tajuavat sen.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä tapahtuu, kun seksiä ei harrastakaan?

Tauko seksin harrastamisessa voi tietää muutoksia niin mielialaan kuin terveyttä koskeviin riskeihin.

Seksiin voi tulla taukoa monista syistä. Prevention.com kokosi seitsemän seurausta, joita sänkypuuhien hiipuminen voi aiheuttaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kuinka kauan nainen pärjää ilman seksiä? Naiset vastaavat

Mikä on liian pitkä aika olla ilman seksiä – naisten mielestä? Tätä kysyy mieslukijamme.

”Emme ole harrastaneet seksiä tyttöystäväni kanssa moneen kuukauteen. Mielestäni se on aivan liian pitkä aika olla ilman (seksiä), onko se naisille helpompaa? Kuinka kauan ilman seksiä on liikaa?” kysyy nimimerkki S.

Anonyymi kirjoitti...

Valot päällä vai ei seksin aikana?

Miesystäväni haluaa rakastella vain pimeässä. Miten saan hänet tajuamaa, ettei seksissä ole mitään hävettävää?

Minulla on miesystäväni kanssa jatkuvaa kinaa siitä, pitäisikö seksiä harrastaa valot päällä vai valot pois. Minusta toisen ja jopa itsensä näkeminen on olennainen osa seksiä, ja siksi minusta on hölmöä panna valot pois päältä. Kesäöisin on kuitenkin valoisaa, joten en tajua, miten talviajan seksi poikkeaa kesäajan seksistä niin, että ei voi pitää valoja päällä. Miesystäväni kuitenkin haluaa rakastella pimeässä. Hänen mielestään on kiusallista, jos valot ovat päällä. Tuntuu, että hän jotenkin häpeää itseään tai seksiä. Mikä on ammattilaisen mielipide tähän? Miten saan miehen tajuamaan, ettei seksissä ole mitään hävettävää?

Anonyymi kirjoitti...

TOP 50: Mies, kunpa tietäisit tämän naisista!

Menshealth.comin mukaan naiset ovat kehittäneet itselleen universaaleja totuuksia ja he uskovat miesten ymmärtävän nämä mielenjuoksut muitta mutkitta. Ja karu totuus: miehet eivät ymmärrä. Sivusto listasikin aimo annoksen naisten mietteitä, jotta miehet viimeinkin ymmärtäisivät, mitä naisten päässä oikeasti liikkuu.

Mitä naisen päässä liikkuu? Mikä saa hänet kehräämään onnesta, mikä sihisemään kiukusta, mitä he pelkäävät tai kaipaavat? Kyselyyn vastasivat naiset itse. Kuinka moni näistä kärjistetyistä väittämistä pitää sinun mielestäsi paikkansa?

Anonyymi kirjoitti...

Miehille näytettiin, miltä arki näyttää tyttöystävän näkökulmasta

Onko sinulle huudeltu kadulla?

Cosmopolitan näytti miehille miten heidän tyttöystävilleen huudellaan aivan tavallisena päivänä kadulla.

Videolla nähdään Seth ja Olivia, Tessa ja Jon sekä Miguel ja Amy.

Kaikki miehet yllättyvät kommenttien määrästä. Seth loukkaantuu Olivian puolesta, Jon kiusaantuu selvästi katsellessaan videota. Miguel ei pidä yhtään tyttöystäväänsä kohdistuneista kommenteista, vaan puhuu nauhan päälle.

Katso video ja kommentoi omia kokemuksiasi alle!

Anonyymi kirjoitti...

MURHA.INFO • katso viestiketjua - Venäläinen Viiltäjä-Mummo (2015)

...
Liikanimen "Viiltäjä-Vanhus" saanut 68-vuotias rouva oli viranomaisten mukaan surmannut omassa asunnossaan samassa rapussa asuneen 79-vuotiaan naisen. Verityön jälkeen tämä oli paloitellut uhrinsa ja kantanut muovisäkeissä ruumiinosat ulos talosta.
...
Eläkeläisrouva piti myös päiväkirjaa, jossa hän kirjoittaa tappaneensa kaikkiaan kymmenen ihmistä. Mikäli tunnustukset pitävät paikkansa, nainen on yksi Venäjän historian pahimmista sarjamurhaajista.

Lifenews - uutiskanavan haastattelemat naapurit muistelevat, että eläkeläisellä oli ollut myös aviomies, joka yhtenä päivänä vain katosi. Hänen kohtalostaan ei tiedetä.
...

Poikamiespäivät ohi? Keanu Reevesin uusi rakas on transsukupuolinen näyttelijäkaunotar - Viihde - Ilta-Sanomat

kirjoitti...

! » Emme ole harrastaneet seksiä tyttöystäväni kanssa moneen kuukauteen.

Kohta se on kerran viidessä vuodessa.

Anonyymi kirjoitti...

BBC: Itseään myyvien brittiopiskelijoiden määrä räjähti – ”sponsoripalveluilla” miljoonia käyttäjiä - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Yhä useampi brittiopiskelija maksaa kalliit opinnot myymällä itseään – "Rakastan sitä, ettei tarvitse tehdä töitä" | Yle Uutiset | yle.fi

Anonyymi kirjoitti...

Amerikkalaisnainen rehentelee Facebookissa tappamillaan eläimillä! | MV!!??

Anonyymi kirjoitti...

Seksikysely: "Ensitreffeillä ei ole sopivaa mennä sänkyyn"

Seksiä ensitreffeillä? Toisilla? No ehkä kolmansilla sitten.
Ajatus siitä, että ensitreffeillä ei ole sopivaa harrastaa seksiä uuden tuttavuuden kanssa, elää yhä vahvana.

Vaikka seksistä puhutaan avoimemmin ja suhtautuminen lemmenleikkeihin on muuttunut rennommaksi, moni on yhä sitä mieltä, että seksi tulee mukaan suhteeseen vasta vähän myöhemmin. Yli puolet Me Naisten suureen seksikyselyyn vastanneista sinkuista menisi sänkyyn vasta noin kolmannen tapaamiskerran jälkeen.

Tosin ensitreffeilläkin menisi joka kolmas, ja kymmenisen prosenttia odottaisi pari kuukautta. Runsas prosentti siirtyisi seksiin vasta, kun on kosittu.

– Kolmanteen tapaamiskertaan odottaminen ei yllätä. Tällä tähdätään muuhunkin kuin pelkkään seksisuhteeseen, arvioi psykologi Jouni Luukkala.

Ei heti seksiä, Luukkalakin sanoo. Ensin kannattaa rakentaa tunnesidettä, yhtä onnistuneen seksin reunaehtoa. Sukupuolielimistä kun menee piuhat aivoihin.

Anonyymi kirjoitti...

Tyttöjen viihdekirjallisuus nyt: Ihastuksen kohteita ovat usein aikuiset miehet
Sankarittarina ovat runotyttöjen sijaan nyt nörtit ja kiusatut


Kalvakat runotytöt eivät enää hetkeen ole olleet tyttökirjallisuudessa trendikkäitä sankarittaria. Osittain sijalle ovat tulleet nörttitytöt, jotka ryhtyvät kohentamaan olemustaan.

Aikuisille naisille suunnattu viihteellinen chick lit versoo kekseliäinä muunnelmina uusissa tyttökirjoissa. Sukupuolistereotypiat ja ulkonäkökeskeinen ajattelu toistuvat kirjasta toiseen, vaikka huumorillekin löytyy tilaa.

Siirappisimpien käännösten kupeessa ilmestyy onneksi kliseistä naiskuvaa ronskisti haastavia tyttökirjoja, joissa on myös omaelämäkerrallisia aineksia.

Holly Smalen Geek Girl -kirjat kertovat muodista viis veisaavasta 15-vuotiaasta Harrietista. Monen sattuman summana muotimaailman moguli brändää hänestä uuden tyyli-ikonin, mutta unohtaa että tytöllä on omatkin aivot.

Maya van Wagenenin Suositussa kuvataan huonoryhtisen ja kaverien karsastaman Mayan muodonmuutosprosessia. Hän löytää 1950-luvulla ilmestyneen tyttöjen opaskirjan, jonka neuvot eivät ole juurikaan vanhentuneet. Niitä noudattamalla Maya kohoaa monta pykälää ylemmäs koulun sosiaalisessa arvohierarkiassa.

Tosipohjaiseen kirjaan on talletettu perhevalokuvia, jotka tosin osoittavat, ettei tyttö ennen tätä ihmiskoettakaan ollut niin kamalan näköinen kuin väittää.

Äidin ja tyttären, Eppu ja Anna Nuotion, Venla-sarjan 18-vuotias sankaritar sanoutuu irti Sinkkuelämää-tv-sarjasta ja Carrien päiväkirjoista tutusta esikuvastaan: "En todellakaan ole keski-ikäinen epätoivoinen sinkku kuten Carrie B."

Äkkikäänteet menevät kuitenkin yksiin naistenviihteen kanssa, ja 18-vuotias Venla on valmis hyvinkin epätoivoisiin tekoihin ihailunsa kohteen, aikuisen renttumiehen, viettelemiseksi.

Nuotioiden Venla sekä Sari Luhtasen mokaileva Taru eivät kumpikaan tajua, että onni lymyää heidän lähipiirissään.

Tiina Pajun runsaasti kuvittama Totuus Tarusta tarjoaa poikatyttömäisen vaihtoehdon Jeff Kinneyn Neropatin päiväkirjoille. Luokalle tuleva uusi poika on Tarun mielestä "törkeen namu".

Tyttökirjojen tekijät joutuvat luovimaan moraalikoodistojen ja sopivaisuussääntöjen keskellä. Tiina Tanskasen Iitu-sarjan Ihanassa tallipojassa ihailun kohde on kymmenen vuotta vanhempi, mutta vasta yläkouluikäinen Iitu ei näe tässä mitään ongelmaa!

Anonyymi kirjoitti...

Wumo 3.8.2015

Anonyymi kirjoitti...

Onko rakkaus tunnetta vaiko kemiaa?

Romanttinen rakkaus synnyttää perheen ja tuottaa onnea yksilöille, toisaalta se voi aiheuttaa myös tuskaa, katkeruutta, murhia ja jopa sotia. On siis yllättävää, että romanttisen rakkauden syvintä olemusta on tutkittu niin vähän.
Romanttinen rakkaus vaikuttaa merkittävästi yksilöiden kohtaloihin, mutta myös yhteiskuntamme kehitykseen. Se synnyttää perheen ja tuottaa onnea yksilöille, toisaalta se voi aiheuttaa myös tuskaa, katkeruutta, murhia ja jopa sotia.
On siis yllättävää, että romanttisen rakkauden syvintä olemusta on tutkittu niin vähän.
Romanttinen rakkaus alkaa alkukipinästä, jonka luonne on mysteeri. Sen seurauksena rakastunut ihminen ajattelee pakkomielteen omaisesti rakastumisensa kohdetta. Hän kaipaa läheistä tunnesidettä ja tulee vähitellen riippuvaiseksi rakkauden kohteesta.

Anonyymi kirjoitti...

6 asiaa, jotka jokaisen naisen tulee tehdä, koosta riippumatta
Jokaisen naisen tulee elämänsä aikana tehdä muutamia juttuja. Yksi niistä on itsensä rakastaminen.


Epävarmuus on asia, johon törmää varmasti jokainen jossain kohtaa elämäänsä. Sen vuoksi jokaisen kannattaakin kohottaa omaa varmuuttaan tekemällä erilaisia asioita. Alla muutamia hyviä esimerkkejä jutuista, jotka jokaisen naisen kannattaa tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Väitös: Tyttö on timantti, jota pitää suojella ‒ maine on tärkeä somalitytölle

Koko somalikulttuurin, islamin ja arvojen tilaa peilataan somalityttöjen käytöksen kautta. Muun muassa tästä syystä somalityttöjen maineella on yhteisölle suuri merkitys myös Suomessa.

Somalitytön maine rakentuu pukeutumisesta, liikkumisesta ja käyttäytymisestä. Se, että oma maine pysyy yhteisön arvojen mukaan hyvänä, on erittäin tärkeää myös tytöille ja naisille itselleen.

Suomessa asuvien somalityttöjen odotetaan esimerkiksi viettävän vapaa-aikaansa pääosin kotona toisin kuin poikien. Kaupungilla ei saa huidella päämäärättömästi tai liian myöhään.

‒ Se, että ajanvieton tulkittiin olevan toistuvaa päämäärätöntä oleskelua tai tapahtuvan liian myöhään, sopimattomissa paikoissa tai sopimattomassa seurassa, oli vahingoksi tytön maineelle, Suomen somalien mainekäsityksiä tutkinut Anu Isotalo sanoo.

Isotalon mukaan koko somalikulttuurin tilaa arvioidaan somalityttöjen käytöksen kautta. Tytölle sopivan ja sopimattoman käytöksen raja kuitenkin vaihtelee myös perhekohtaisesti.

– Haastatteluissa siveys yhdistettiin omanarvontuntoon, vastuuntuntoon ja itsekontrolliin. Näiden tulkintojen taustalla vaikuttaa islamiin ja somalikulttuuriin liittyvä esiaviollisen neitsyyden ideaali, Isotalo jatkaa.

Anonyymi kirjoitti...

Naisiin kohdistuvan väkivallan vastainen sopimus astui voimaan

Naisiin kohdistuvasta väkivallasta aiheutuu yhteiskunnallemme vuosittain miljardiluokan kustannukset.

Istanbulin sopimus, eli Euroopan neuvoston naisiin kohdistuvan väkivallan ja perheväkivallan vastainen yleissopimus, astui Suomessa kansallisesti voimaan lauantaina.

Suomi on saanut lukuisia kertoja kansainvälisiltä elimiltä huomautuksia liian vähäisistä toimista naisiin kohdistuvan väkivallan vähentämiseksi.

Istanbulin sopimus velvoittaa Suomea ehkäisemään ja torjumaan naisiin kohdistuvaa väkivaltaa konkreettisin toimenpitein.

Sopimus myös velvoittaa Suomea perustamaan matalan kynnyksen tukikeskuksia, joihin jokaisella väkivaltaa kokeneella naisella on oltava esteetön pääsy ilman ajanvarausta, sosiaaliturvatunnusta, rahaa tai suomen kielen taitoa.

– Suomen tulee avata ympäri vuorokauden auki oleva auttava puhelin ja lisätä merkittävästi seksuaalisen väkivallan uhrien palveluita sekä turvakotipaikkoja, joita on molempia Suomessa vain murto-osa kansainvälisistä suosituksista, Amnesty Internationalin Suomen osaston sukupuoleen ja seksuaalisuuteen perustuvan syrjinnän asiantuntija Katariina Heikkinen sanoo.

– Lisäksi Suomeen tulee perustaa väkivallan vastaista työtä koordinoiva ja kehittävä toimielin

Myös Suomen lainsäädäntöä on Heikkisen mukaan muutettava siten, että se vastaa Istanbulin sopimuksen sisällöllisiä velvoitteita. Esimerkiksi seksuaalirikokset tulisi määritellä suostumuksen puutteen kautta, kun tällä hetkellä Suomessa raiskaukset määritellään käytetyn fyysisen väkivallan kautta.

– Naisiin kohdistuva väkivalta on yksi laajimmista ihmisoikeusongelmistamme. Suomessa naisiin kohdistuvan väkivallan vastaista työtä on leimannut tehottomuus. Jos hallitus haluaa edistää sukupuolten tasa-arvoa ja puuttua tähän ihmisoikeusloukkaukseen, tulee väkivallan vastaisen työn olla jatkuvaa, koordinoitua ja riittävästi resursoitua, Heikkinen toteaa.

Anonyymi kirjoitti...

Nettipornon katsojille ankea herätys Intiassa

Maailman suurin demokratia esti pääsyn yli 800 aikuisviihdesivustolle.

Intia on estänyt pääsyn yli 800 aikuisviihdesivulle, kertoo sanomalehti Hindustan Times maan viestintäministeriön lähteisiin viitaten.

Ministeriön edustajan mukaan ministeriö noudatti oikeusistuinten ohjeita toiminnassaan. Ministeriö on lähettänyt ohjeistuksen internet-operaattoreille, jotta nämä estäisivät "epäsosiaalisen toiminnan levittämisen". Operaattorit alkoivat saada estokäskyjä ministeriöltä lauantaina.

857 jo estetyn sivuston lisäksi lukemattomia on "tutkintalistalla". Virkamiehet tosin myöntävät, että sivustojen luonnetta on vaikea todentaa säännöllisesti.

– Kun kävin sivustolla illalla, se toimi aivan normaalisti. Tänä aamuna vaikutti siltä, että kaikki suositut pornosivustot oli estetty, kertoi eräs kalkuttalainen nettipornon ystävä Hindustan Timesille.

Pornoblokkaus on ehtinyt nostaa myrskyn intialaisissa verkkokeskusteluissa. Twitter-tunniste #PornBan nousi Twitter-trendien ykköseksi aiemmin tänään.

Intian korkein oikeus ei suostunut koko maan kattavaan pornokieltoon viime kuussa, kertoo Reuters. Pornon katselua yritettiin rajoittaa, sillä sen uskotaan lisäävän seksuaalirikoksia. Oikeiden mukaan ihmisillä on oikeus yksityiseen pornon katseluun.

Viestintäministeriön virkamiehen mukaan ministeriö työstää "pitkän aikavälin ratkaisua", mikä viittaa eston väliaikaisuuteen.

Anonyymi kirjoitti...

Wounded servicemen pose for revealing nude photos - Telegraph

Stress is to blame for grey hairs - Telegraph

Cost of obesity, drug abuse and alcoholism to be revealed - Telegraph

Sleep deprivation 'as bad as smoking' - Telegraph

Harmful drinking is a ‘middle-class phenomenon’ - Telegraph

Anonyymi kirjoitti...

Unhealthy lifestyle can knock 23 years off lifespan - Telegraph

Anonyymi kirjoitti...

Tätähän te femakot olette halunneet:

Amineh Kakabaveh: Esikaupunkialueella kasvava fundamentalismi ja miesten diktatuuri | Keskustelu | Expressen

Anonyymi kirjoitti...

Poikalasten ympärileikkauksen kieltäminen muusta kun lääketieteellisistä syistä. - Kansalaisaloitepalvelu

Tasa-arvoinen kansalaispalvelus aseissa tai siviilissä - Kansalaisaloitepalvelu

Anonyymi kirjoitti...

Pohjois-Korean Kim Jong-Unille ulkomaalainen rauhanpalkinto oikeudenmukaisuudesta ja inhimillisyydestä - Pohjois-Korea - Ulkomaat - Helsingin Sanomat

...
Kunnianosoitus on herättänyt maailmalla kritiikkiä, mutta Indonesian ensimmäisen presidentin tytär Rachmawati Sukarnoputri on puolustanut johtamansa säätiön myöntämää palkintoa. Sukarnoputrin mukaan esimerkiksi väitteet Pohjois-Korean ihmisoikeusrikkomuksista ovat länsimaiden propagandaa.
...

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaistutkimus: Varhainen isyys lisää kuolleisuuden riskiä - Vanhemmuus - Kotimaa - Helsingin Sanomat

...
Tutkijoiden tulkinnan mukaan tulokset viittaavat siihen, että isäksi, puolisoksi ja perheen elättäjäksi ryhtyminen voi aiheuttaa nuorille miehille henkistä ja taloudellista stressiä, joka haittaa heidän mahdollisuuksiaan panostaa omaan hyvinvointiinsa.
...

Anonyymi kirjoitti...

Talon remontointi koettelee parisuhdetta – näin isot riidat voi välttää
Sini-Liisa ja Matias Heinonen remontoivat rintamamiestalon Riihimäellä. Miten he selvisivät urakasta sovussa?


Rintamamiestalon remontti Riihimäellä on kesken. Työmiehet ovat tulossa rakentamaan keittiötä ensi viikolla. Sini-Liisa ja Matias Heinosen on ehdittävä tapetoida, levyttää ja maalata keittiö valmiiksi ennen sitä.

Arki häiriintyy ja hermot kiristyvät. Kun osassa taloa on täysi kaaos, sukkapari siistin huoneen lattialla on liikaa.

"Miksi nuo sukat on pitänyt jättää tuohon?" Sini-Liisa kimpaantuu.

Matias on hiljaa ja vetäytyy.

Yhteys pariskunnan välillä pätkii.

Väestöliiton parisuhdekeskuksen johtaja, pariterapeutti Heli Vaaranen kertoo, että iso remontti aiheuttaa usein parisuhdeongelmia, sillä projekti järkyttää vaivalla rakennettua rutiinia. Tämä näkyy myös pariterapeuttien vastaanotoilla.

"Kyse ei ole oikeastaan remontoinnista, vaan ihmisen perusturvallisuuteen ja talouteen kohdistuvasta uhasta", hän sanoo.

Vaarasen mukaan tyypillinen tapahtumaketju on seuraava: Pariskunta ideoi romanttisesti yhteistä kotia. Sitten toinen remontoi, toinen hoitaa lapsia. Vähemmän osallistuva alkaa kokea itsensä ulkopuoliseksi ja hylätyksi. Remontista tulee suhteen kolmas pyörä.

Suhde on koetuksella, kun projekti ei etene niin kuin on suunniteltu. Naulapyssy ei toimi. Keittiölaatat loppuvat kesken, eikä samanlaisia enää valmisteta. Yllätyksiä riittää, ja rahankäyttö karkaa käsistä.

Anonyymi kirjoitti...

Pitkät naiset tekevät oman kalenterin – 192-senttinen Terhi: ”Olen sinut itseni kanssa”

MITAT   Aikuiselle naiselle pituus on vain numeroita. Välillä se aiheuttaa käytännön pulmia.
Kun Terhi Anttila valitsee kotia, perusteet eivät ole samat kuin useimmilla ihmisillä. Makuuhuoneen pitää nimittäin olla niin suuri, että sinne mahtuu erikoispitkä sänky. Ja kylpyhuoneen suihkun reilun kahden metrin korkeudessa.

Että miksi? Siksi, että Anttilalla itsellään on pituutta 192 senttiä. Hänen miehensä on häntä 15 senttiä pidempi.

Murrosikä oli pitkälle naiselle hankalaa aikaa. Nimittely vaikeutti oman identiteetin löytämistä. Helpotusta toivat kori- ja lentopallo. Niissä pituudesta on vain etua.

Anttilan 185-senttinen ystävä Pinja Honkamäki ei ole kokenut pituudesta johtuvaa nimittelyä tai kiusaamista. Silti pituus on vaikuttanut itsetunnon rakentumiseen.

– Kun olin nuori, ihmisten ensimmäinen kommentti oli aina ”kuinka sä olet pitkä”. Asia korostui, vaikka ihmiset eivät tarkoittaneet pahaa.

Myös nopea kasvu vaikutti. Raajat olivat yhtäkkiä pitkät ja olemus kömpelö.

Anttila ja Honkamäki ovat nyt aikuisina pituutensa kanssa sujuja. Pituus aiheuttaa enää lähinnä käytännön pulmia.

– Vaatteiden hankinta on haastavaa. Liikkeiden sisäänosto ei pysy mukana siinä, että Suomessa on yhä enemmän pitkiä naisia, järvenpääläinen Anttila sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

Jos työpaikalla on kylmä, se saattaa olla miesten syy

Toimistoja saatetaan lämmittää edelleen miesten tarpeiden mukaan, kertoo uusi tutkimus.
Tunne on tuttu Suomessakin: Puristat villapaitaa tiukemmin ympärillesi. Lämmittelet sormiasi kahvikupin ympärillä. Ei, et ole luontovaelluksella lokakuussa, vaan oman työpaikkasi konttorissa.

Miksi ihmeessä siellä pitää olla niin kylmä?

Uudella Nature Climate Change -julkaisussa ilmestyneellä hollantilaistutkimuksella on vastauksia: kylmyys voi olla miesten vika.

Rakennuksia saatetaan lämmittää ja viilentää edelleen muinaisen lämpömukavuutta tarkkailevan mallin mukaan. Malli on alun perin kehitetty jo 1960-luvulla, kertoo jenkkijulkaisu Jezebel tutkimuksen tuloksista.

Ja keiden mukaan lämpöasetukset oli tuolloin kalibroitu? No miesten tietenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Samaan tapaan moni änkyräfemakko on emansipaation sijaan löytänyt vihdoin onnensa vasta kulkiessaan hunnutettuna mamumiehen kainalossa:

Feministikin kaipaa jämäkkää patriarkaattia — Henry Laasanen

Hesari kertoo seuraavaa:

Tasa-arvovaltuutettu Pirkko Mäkinen kertoo eronneensa luterilaisesta kirkosta, koska sen piirissä esiintyi naispappeuden vastustamista.

Sittemmin Mäkinen liittyi ortodoksiseen kirkkoon. Naispappeus ei ortodoksisessa kirkossa tuntunut merkittävältä asialta. "Minulle riitti ortodoksisuus sellaisena kuin se oli sekä se, että kirkko otti minut vastaan."

Anonyymi kirjoitti...

Parisuhteeseen pitää panostaa, mutta sen ei tarvitse viedä kauaa – muista kiireessä nämä neuvot

Parisuhdetta saa huollettua monella nopeallakin kikalla.
Kiireinen arki on monilla taas loman jälkeen käsillä. Parisuhteelle ei ehkä tunnu riittävän aikaa, mutta kumppania voi huomioida helposti vain pari minuuttia vievillä keinoilla.

Daily Mail kertoo kirjasta, jossa parisuhdeguru Heidi Poelman neuvoo muutaman tavan, joilla suhteesta voi huolehtia joka päivä.

Anonyymi kirjoitti...

Naimisissa olevat paljastavat seksielämänsä tilan: ”En ole koskaan tuntenut itseäni yhtä torjutuksi”

Suositussa mobiilisovelluksessa jaetaan salaisuuksia nimettömänä. Nyt käyttäjät paljastavat, millaista seksi todella on naimisiin mentyä.
Daily Mail kokosi käyttäjien viestejä salaisuuksienjakosovellus Whisperistä. Sovelluksen käyttäjät kertoivat anonyymeina, millaista heidän seksielämänsä on naimisiin menon jälkeen.

Kokemukset vaihtelivat laidasta laitaan, ja toiveita paremmasta ja vilkkaammasta seksielämästä tuli sekä miehiltä että naisilta. Joukkoon mahtui onneksi myös ylistystä.

Anonyymi kirjoitti...

http://murphyssoninlaw.blogspot.fi/2015/08/whos-ya-daddy.html

Anonyymi kirjoitti...

"Sain tyttäreni 17-vuotiaana, tyttäreni synnytti esikoisensa 16-vuotiaana" – lue nuorten isoäitien kertomukset

Pyysimme aiemmin nuoria isoäitejä kertomaan tarinansa. Yhteistä kertomuksille on tulevien isoäitien kokema yllätys, kun lapsi on ilmoittanut raskaudestaan.

Väestöliiton tilasto vuodelta 2011 kertoo, että alle 40-vuotiaat isovanhemmat ovat Suomessa harvinaisuus. 30–39-vuotiaita isoäitejä oli tuolloin 554 ja isoisiä 114. Alle 35-vuotiaita isoäitejä on alle kymmenen.

Nuoria isoäitejä yhdistää usein se, että omatkin lapset ovat syntyneet nuorella iällä. Väestöliiton väestöntutkimuslaitoksen johtaja Anna Rotkirch sanoo Helsingin Sanomien haastattelussa, että nuorena äidiksi ja myös mummoksi tuleminen on osin periytyvää.

– Fysiologinen taipumus tulla raskaaksi nuorena periytyy. Lisäksi tyttäret saavat kotona mallin, että nuorikin äiti pärjää.

kirjoitti...

Ilta-Sanomat: Naimisissa olevat paljastavat seksielämänsä tilan: ”En ole koskaan tuntenut itseäni yhtä torjutuksi” ( 4.8.2015)

☃ kirjoitti...

Oops. Anteeksi duplikaatti.

Anonyymi kirjoitti...

Laiskat nartut, osa n+1:

Suomessa tehdään EU-maiden lyhintä työviikkoa – naisten työssäkäynti vaikuttaa - Yhteiskuntasopimus - Kotimaa - Helsingin Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Tutkittua tietoa työtunneista Blogi US Pauli Sumanen

Anonyymi kirjoitti...

Naisten linjalle ennätysmäärä miestukijoita Hännikäis-kohun jälkeen

Raiskattuja ja muita väkivallan uhreja tukeva Naisten linja sai yli sata jäsenhakemusta sen jälkeen, kun esseisti Timo Hännikäinen oli kirjoittanut järjestön Facebook-sivuille juhannusyönä törkeyksiä.

Naisten linjan tuore toiminnanjohtaja Elina Nikulainen ilahtui ihmisten ja etenkin miesten halusta toimia aktiivisesti naisvihaa vastaan. Hän tähdentää netin olevan yhä turvattomampi paikka naisille.

"Vihapuheen, rasismin ja naisvihan lisääntyessä on tehtävä töitä sen eteen, että naiset saisivat kokea olevansa turvassa kaikissa arjen toiminnoissaan, oli kyse sitten kävelymatkasta juna-asemalle tai nettipalstalle kommentoinnista", Nikulainen sanoo Naisten linjan tiedotteessa.

Hännikäinen kirjoitti useita natsihenkisiä viestejä myös muiden feminististen naisjärjestöjen nettisivuille.

Seuraavan viikon aikana Naisten linja sai yli tuhat uutta Facebook-fania ja yli sata jäsenhakemusta. Hakemusten joukossa oli toiminnanjohtaja Nikulaisen mukaan ennätysmäärä miehiä ja runsaasti tunnettuja vaikuttajia ja julkisuudenhenkilöitä.

Nikulaisen mielestä mieshakijoiden kasvanut määrä kertoo siitä, että väkivaltaa kohdanneen naisen kohtalo on monelle naiselle ja miehelle tärkeä.

"Hännikäisen teko tuomittiin aktiivisen toiminnan kautta. Jäsenhakemusten ja lahjoitusten avulla työmme väkivaltaa kohdanneiden naisten ja tyttöjen kuuntelijoina jatkuu. Saamme vuodessa noin viisituhatta puhelua, joista päivystäjillemme pääsee läpi alle tuhat, se kertoo paljon tämän hetkisestä tilanteesta."

Hännikäinen pyyteli sittemmin juhannuksen kirjoituksiaan anteeksi.

Hännikäinen on lähettänyt aiemminkin alatyylisiä ja loukkaavia viestejä sosiaalisessa mediassa eri henkilöille ja ryhmille.

Hänet tunnetaan miesasiaa ajavista poleemisista kirjoituksistaan. Viimeksi Hännikäinen on julkaissut teoksen nimeltä Kunnia. Esseitä.

Savukeidas-kustantamo päätti kohun vuoksi lopettaa Hännikäisen kirjojen julkaisemisen.

Naisiin kohdistuvan väkivallan vastainen Istanbulin sopimus tuli Suomessa voimaan tämän kuun alussa.

Sopimus on ensimmäinen eurooppalaisten naisten oikeuksiin keskittyvä ihmisoikeussopimus.

Sopimus velvoittaa Suomea muun muassa perustamaan vuorokauden ympäri toimivan puhelinpalvelun väkivaltaa kohdanneille naisille.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Masennus näkyy eri lailla naisten ja miesten aivoissa

Yhdysvaltalaisessa tutkimuksessa havaittiin, että monet glutaminergisen järjestelmän geenit olivat yliaktiivisia erityisesti masennuksesta kärsineillä naisilla.

Löytö on kiinnostava, sillä tähän asti masennusta on ajateltu lähinnä niin sanotun monoamiinijärjestelmän ongelmana. Monoamiinijärjestelmän keskeisiä välittäjäaineita ovat serotoniini, dopamiini ja noradrenaliini, ja suurin osa nykyisistä masennuslääkkeistä vaikuttavat näihin välittäjäaineisiin.

Glutaminerginen järjestelmä puolestaan on aivojen ja hermosolujen yleisin ja laajin viestienvälitysjärjestelmä. Ongelmat tässä järjestelmässä on aiemmin yhdistetty skitsofreniaan, epilepsiaan, autismiin ja Alzheimerin tautiin.

Viime vuosina glutaminerginen järjestelmä on noussut yhä voimakkaammin esiin myös masennuksen taustalla. Tärkeänä vaikuttimena ovat olleet tutkimukset, joissa nukutusaine ketamiinilla on havaittu välitön positiivinen vaikutus erittäin vakavankin masennuksen oireisiin. Ketamiini vaikuttaa juuri glutaminergiseen järjestelmään.

Illinoisin yliopiston tutkimuksessa ei ollut mukana eläviä potilaita, vaan tutkimus perustui vakavasti masennuksesta kärsineiden miesten ja naisten ruumiinavauksiin.

Ruumiinavauksessa kaikilta otettiin näytepala samalta aivoalueelta ja tutkittiin geenien ilmentymistä. Geenien aktiivisuutta voidaan tutkia kuolleestakin kudoksesta, jos näytepala saadaan riittävän ajoissa. Eläviltä potilailta ei vastaavia näytepaloja olisi tietenkään voitu hankkia.

Anonyymi kirjoitti...

Yllätys: Joissakin kulttuureissa ei suudella

Romanttisen suutelun luulisi kuuluvan jokaiseen parisuhteeseen. Todellisuudessa se ei kuitenkaan näin ole, kirjoittaa Glamour.

Suuteleminen on parisuhteen perusasioita, vai mitä? Ilmeisesti asia ei kuitenkaan näin ole.

American Anthropologist -tiedelehdessä julkaistussa tutkimuksessa oli mukana 168 maailman eri maata. Tutkimuksen idea oli se, että tutkijat yrittivät ottaa selville, onko romanttinen suutelu todella ihmisten universaali tapa.

Tutkijat yhdistivät jo julkaistuja kulttuuritutkimuksia uusiin kyselyihin, joita suorittivat lukuisat etnografit ympäri maailman. Tulosten mukaan 77 kulttuurissa, eli 46 prosentissa maista, oli havaittavissa näyttöä romanttis-seksuaalisesta suutelusta. 91 kulttuurissa, eli 54 prosentissa maista, sitä ei juurikaan ollut. Näin ollen suuremmassa osassa maita suutelu ei olekaan parisuhteen perusasioita.

Tutkijoiden mukaan suuteluun vaikuttivat esimerkiksi sosiaaliset kerrostumat. He ovat sitä mieltä, muun muassa että sellaisissa paikoissa, joissa on sosiaalisesti monimutkaisempi kulttuuri, on suutelu yleisempää.

Romanttista suutelua havaittiin tutkimuksen mukaan esimerkiksi Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa, mutta esimerkiksi Etelä- ja Keski-Amerikassa se oli harvinaisempaa.

Lähde: Glamour

Anonyymi kirjoitti...

Tässä iässä naiset kokevat olevansa kauneimmillaan - vastaus voi yllättää

Kosmetiikkajätin kysely paljastaa selkeän iän, jossa naiset kokevat olevansa hehkeimmillään.

Kauneussivusto Byrdie.com uutisoi kosmetiikkajätti Cliniquen kyselystä, joka tutki naisten ajatuksia kauneudesta. Yli 8000 naista 15 maasta eri puolilta maailmaa vastasi kysymyksiin, jotka pyrkivät selvittämään miten paljon ulkonäkö vaikuttaa naisten tuntemuksiin. Vastaukset paljastavat selkeän iän, jossa naiset kokevat olevansa kaikkein kauneimmillaan - ja se on korkeampi kuin voisi kuvitella.

Tulosten mukaan naiset tuntevat tai tunsivat olevansa kauneimmillaan keskimäärin 27 vuoden iässä. Poikkeuksena ovat japanilaiset ja yhdysvaltalaiset naiset, jotka kokevat kukoistavansa vasta 32-vuotiaina. Heidän vastauksissaan esimerkiksi perhe-elämä ja ammatillinen menestys heijastuvat myös peilikuvaan ja vaikuttavat positiivisesti käsitykseen omasta ulkonäöstä.

Vähemmän yllättävästi tulokset paljastivat myös sen, että 90 prosenttia naisista koki tuntevansa olonsa paremmaksi näyttäessään hyvältä. Vastausten mukaan onnellisuus ei kuitenkaan ole kiinni kauneudesta, vaan ulkonäköä enemmän siihen vaikuttavat perhesuhteet, ystävät, terveys ja lapset. Sen sijaan ulkonäkö ja esimerkiksi paino vaikuttivat naisiin selkeästi silloin, kun he kokivat olonsa onnettomiksi.

Anonyymi kirjoitti...

Video: Mitä rakkaus on? Maaret Kallion rakkausteesit 40 sekunnissa

Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntija Maaret Kallio paljastaa, mistä rakkaudessa todella on kysymys.

Mitä rakkaus on? Mitä rakkaus ei ole? Psykoterapeutti-seksuaaliterapeutti Maaret Kallio paljastaa rakkauden teesit 40 sekunnissa.

– Rakkaus on ennen kaikkea suhde, joka seisoo kahdella jalalla: tunteella ja järjellä, Kallio miettii.

– Rakkaus ei ole rikkovaa, rakkaus voi kyllä satuttaa ja harmittaa ja luoda tuskaa, mutta rikkoa se ei saa, hän jatkaa.

Mitä muuta Maaret Kalliolla on sanottavanaan rakkaudesta? Katso video!

Anonyymi kirjoitti...

Suomen Amnesty ajaa seksin myynnin dekriminalisointia!!

Amnesty International on saanut valmiiksi taustapaperinsa, jonka perusteella se suosittelee järjestön ajavan ei vain seksin myynnin dekriminalisointia, jota mekin Unionissa vahvasti kannatamme, vaan myös parittamisen ja bordellien laillistamista.

Tämä on todella ongelmallinen kanta, joka sivuuttaa paitsi kansainväliset sopimukset, myös mm. YK:n kannan, jonka mukaan kaupallisen seksin ja ihmiskaupan välillä on yhteys. Amnesty kieltää tämän yhteyden määrittelemällä seksin myynnin sisältävän aina molemminpuolisen suostumuksen.

Anonyymi kirjoitti...

Hännikäisen kännipäivitys toi Naisten Linjaan miestukijoiden vyöryn.

”Yhteiskunnassamme on rauhallisen pinnan alla paljon väkivaltaa ja väkivaltaan lietsomista.”

Esseisti Timo Hännikäinen kohautti juhannuksena kirjoittamalla Naisten linjan Facebook-sivuille muun muassa ”sieg heil” ja ”panen teitä perseeseen”. Naisasialiitto Unionin sivuille Hännikäinen kirjoitti ”olen pannut tyttäriänne perseeseen. minulle mikään ei ole pyhää!”.

Seuraavana päivänä hän jatkoi, että ”en puolustele toimintaani enkä toisaalta esitä anteeksipyyntöjäkään. Kunhan totean tapahtuneen. Häpeän lähinnä sitä, että olen alentunut kaikenlaisten hölmöjen tasolle.”

Hännikäisen kirjoituksilla oli yllätysvaikutus. Seuraavan viikon aikana Naisten Linja sai yli tuhat uutta Facebook-fania ja yli sata jäsenhakemusta.

Naisten Linjan tuore toiminnanjohtaja Elina Nikulainen ilahtui ihmisten halusta toimia aktiivisesti naisvihaa vastaan. Hän korostaa netin olevan yhä turvattomampi paikka naisille.

– Vihapuheen, rasismin ja naisvihan lisääntyessä on tehtävä töitä sen eteen, että naiset saisivat kokea olevansa turvassa kaikissa arjen toiminnoissaan, oli kyse sitten kävelymatkasta juna-asemalle tai nettipalstalle kommentoinnista.

”Pinnan alla väkivaltaa”
Kirjailija Katja Kettu haki Naisten Linjan jäsenyyttä tukeakseen naisia ja osoittaakseen mieltään naisvihaa vastaan.

– Maassa, jossa naisvihamieliset äänenpainot saavat jatkuvasti palstatilaa, on tärkeää tukea järjestöjä, jotka konkreettisella ja pitkäjänteisellä tavalla auttavat hädänalaisia. Tällaisia positiivisia voimia pitää tuoda esiin ja olla tukemassa, Kettu toteaa.

Yksi Naisten Linjan jäsenyyttä hakeneista miehistä on kirjailija Tommi Melender.

– Hännikäisen onnettomat kännisekoilut saivat minut tutkimaan Naisten Linjan nettisivuja. Tuli mieleen, että tässä on sellainen taho, jonka työtä mielelläni tukisin. Yhteiskunnassamme on rauhallisen pinnan alla paljon väkivaltaa ja väkivaltaan lietsomista. Arvostan ja ihailen sellaista toimintaa, joka auttaa väkivallan uhreja ja ehkäisee väkivaltaa.

Toiminnanjohtaja Elina Nikulaisen mielestä miestenhakijoiden kasvanut määrä kertoo siitä, että väkivaltaa kohdanneen naisen kohtalo on monelle naiselle ja miehelle tärkeä.

– Hännikäisen teko tuomittiin aktiivisen toiminnan kautta. Jäsenhakemusten ja lahjoitusten avulla työmme väkivaltaa kohdanneiden naisten ja tyttöjen kuuntelijoina jatkuu. Saamme vuodessa noin viisituhatta puhelua, joista päivystäjillemme pääsee läpi alle tuhat, se kertoo paljon tämän hetkisestä tilanteesta.

Naisiin kohdistuvan väkivallan vastainen Istanbulin sopimus tuli Suomessa voimaan 1.8. Sopimus on ensimmäinen eurooppalaisten naisten oikeuksiin keskittyvä ihmisoikeussopimus. Sopimus velvoittaa Suomea muun muassa perustamaan vuorokauden ympäri toimivan puhelinpalvelun väkivaltaa kohdanneille naisille.

Anonyymi kirjoitti...

Tällainen tyyli vetoaa naisiin Tinderissä jopa viisi kertaa tehokkaammin – kumpaa sinä klikkaisit?

Pojat ja miehet käyttävät yhä enemmän aikaa ja rahaa ulkonäköönsä. Mutta millainen tyyli suomalaisiin naisiin oikeasti vetoaa? Asiaa lähdettiin selvittämään deittiapplikaatio Tinderin avulla, jossa ulkonäkö näyttelee suuressa roolissa.

Nuorten miesten keskuudessa on myös omat ulkonäköpaineensa, mikä näkyy myös sosiaalisessa mediassa. Huomiota herättävä tyyli vaatii panostusta ja peilin edessä vietettyä aikaa, mutta onko siitä hyötyä naismarkkinoilla?

Axe tutki suositun deittiapplikaatio Tinderin avulla, millainen tyyli 18–28-vuotiaisiin suomalaisiin naisiin oikeasti vetoaa.

Kaksi viikkoa kestäneeseen testiin osallistuivat Joonas, 24 ja Elias, 18, jotka loivat kumpikin kaksi erillistä Tinder-profiilia. Perustiedot – nimi, ikä ja pituus – olivat kummassakin samat, mutta tyylejä oli kaksi.

More Is More -tyyli koostui värikkäistä vaatteista sekä asusteista ja laittautumiseen käytettiin aikaa jopa viisi tuntia. Kuvia oli niin salilta kuin baaristakin.

Toiseen profiiliin luotiin Less Is More -tyyli, joka koostui yksinkertaisen siisteistä ja ajattomista vaatteista. Hiukset stailattiin luonnollisesti ja aikaa peilin edessä käytettiin korkeintaan tunti.

Kummallakin profiililla oli yksi aktiivinen profiili viikon ajan ja ne asetettiin ensimmäisenä päivänä hyväksymään 500 naispuolista henkilöä. Testiajan lopuksi selvisi, kuinka moni heistä oli vastannut myöntävästi, eli kuinka monta Tinder-matchia viikon aikana syntyi.

Anonyymi kirjoitti...

Video: Mitä parisuhde on? Kari Kanalan rakkausteesit 30 sekunnissa

Ensitreffit alttarilla -ohjelman asiantuntija Kari Kanala paljastaa, mistä parisuhteessa todella on kysymys.

Mitä parisuhde on? Mitä rakkaus on? Pastori Kari Kanala paljastaa rakkauden teesit 30 sekunnissa.

– Parisuhde ei ole peliä, se on ennemminkin leikkiä yhdessä toisen kanssa, Kanala järkeilee.

Mikä sitten on pastorin mielestä rakkautta?

– Rakkaus on kauneuden näkemistä, taitoa nähdä hyvää ja kaunista ja katsoa tulevaan.

Mitä muuta Kari Kanalalla oli sanottavanaan rakkaudesta? Katso video!

Anonyymi kirjoitti...

Pornotähdet opastavat työnsä saloihin mehujäiden avulla

Näin pornotähdet syövät mehujäätä!

Tai itse asiassa Simple Pickup pyysi heitä näyttämään videolla mehujäiden avulla taitojaan työnsä parista...

Mukana ovat mm. Dana Dearmond, Skin Diamond ja Alix Lynx.

Anonyymi kirjoitti...

Räppäri Paperi T: ”Naisvihasyytökset tuntuvat ahdistavilta”

Paperi T:stä eli Henri Pulkkisesta tuli vahingossa listahittiräppäri. Jotkut myös paheksuvat hänen naisaiheisia kappaleitaan.
Paperi-T:n eli räppäri Henri Pulkkisen, 29, keikoilla ei voi olla huomaamatta yhtä asiaa: nuoret miehet laulavat, harvinaisen keskittyneinä. He muistavat ulkoa synkät sanat katkerista rakkauksista, kylmistä naisista ja olemassaolon kriiseistä. He nyökkäilevät hyväksyvästi, kun Henri riimittelee Alvar Aallon lempiviinistä, näyttelijä Renée Jeanne Falconettin silmistä ja Jean D’arcin fiiliksistä. Paperi T:n elitistiseksi kutsuttu taide-rap iskee heihin.

Keikan jälkeen miehet parveilevat Henrin luokse avautumaan elämästään. He kertovat, että Paperi T pukee sanoiksi heidän ajatuksiaan elämästä ja rakkaudesta. He tietävät, mitä Henri tarkoittaa sillä, että ”Kalliossa tytötkin ovat kivee” ja miksi eksälle tekee mieli sanoa: ”Mä haluan näyttää sulle paskan kaikki sävyt”.

– Olen saanut nuorilta miehiltä positiivista palautetta siitä, että puhun oikeista asioista, jotka koskettavat heitä. He voivat samaistua sanoituksiini, Henri kertoo helsinkiläisen taidegalleria-kahvila Ruplan pöydässä.

Joskus Henriltä kysytään neuvoa, mitä vaikkapa vaikeassa ihmissuhdetilanteessa pitäisi tehdä.

– Se tuntuu jännältä, koska sanoitusteni perusteella olisin varmaan viimeinen ihminen, jolta itse haluaisin jotain parisuhdeneuvoja, Henri nauraa.

Anonyymi kirjoitti...

Tasa-arvoa tähänkin:
Näyttelijä vaatii miesten alastomuutta elokuviin


Mashable-sivuston videolla näyttelijä Kevin Bacon vaatii lisää miehistä ihoa elokuviin.

Hollywood-elokuvissa on paljon vähäpukeisia naisia, mutta vain vähän alastomia miehiä. Näyttelijä Kevin Baconin mielestä se ei ole reilua, sillä "myös miehet haluavat olla alasti". Mashable-sivuston videolla Bacon ottaa aiheeseen kantaa ja esittelee kampanjan, jolla asia saadaan korjattua.

- Hollywoodissa on iso ongelma: jokaisessa sarjassa on liikaa naisten alastomuutta. Se ei ole reilua näyttelijättärille tai näyttelijöille. Miehet, on aika vapauttaa pekoninne, ja pekonilla tarkoitan peniksiänne, Bacon sanoo haudanvakavassa videoklipissä, jonka taustalla soi surumielinen sävelmä.

Bacon kertoo olevansa itsekin valmis näyttelemään vähäpukeisia rooleja, esimerkiksi Game of Thrones -sarjassa tai eroottisessa hittielokuvassa Fifty Shades of Greyssä. Hän kertoo kampanjalla olevan oma hashtaginsa, #freethebacon, jolla sanomaa voi levittää.

Epäselväksi jää, kuinka paljon kampanjassa on oikeaa tasa-arvotaistelua ja paljonko huumorimielessä heitettyä herjaa. Jos video ei näy, pääset katsomaan sen Mashablen sivuilta.

Anonyymi kirjoitti...

Anna Perhon kolumni: Kumppanista tinkiminen on rikos itseä kohtaan

Pakkoko puolison on olla kaikki tarpeet täyttävä monitoimikone?
Ystäväni kiukustui. ”Sä olet tuollainen… rakkauden sosialisti!” Olin juuri ihmetellyt ääneen (siis juoruillut en-tarkoita-mitään-pahaa-sanon-vain-totuuden -tyylillä), mitä puhuttavaa yhteinen tuttavamme keksii uuden seurustelukumppaninsa kanssa. Minusta pari sopi yhteen luontevasti kuin sadetakki alusvaatteeksi.

Ystäväni mielestä olin kohtuuton. Hänen mielestään kaikille ei yksinkertaisesti riitä juuri sellaista kumppania kuin toivoisi. On utopistista ajatella, että rahaa tai elämänkumppaneita jaettaisiin viivoittimella. Jostain ominaisuudesta pitää tinkiä, jos ei halua vanheta yksin. On otettava se, minkä saa.

Oli minun vuoroni tuohtua. Siteerasin alentavaan äänensävyyn mammapalstalalaista, joka sanoi, että kumppani on hyvä, jos se ei lyö tai juo (olisin vielä lisännyt maiskuttamisen, intensiivisen autoharrastuksen ja sukkasandaalit).

Tämän tason tinkiminen on rikos itseä kohtaan. Jos kumppani on jo alussa vain vähän sinne päin, miten käy, kun rakastumisvaiheen legendaariset tuhat päivää ovat ohi? Sitä paitsi olen lukenut internetistä, että jokaista ihmistä kohti löytyy kuusi Oikeaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kansa nousi pornomuuria vastaan – Poistaminenkaan ei sujunut ongelmitta

Intia on joutunut perumaan aikuisviihdesivustoille asettamansa estot suuren vastustuksen johdosta, uutisoi BBC.

Maan hallitus yritti vähentää estojen nostattamaa kohua väittämällä, että sen tarkoitus oli alusta lähtien ainoastaan estää alaikäisten pääsy aikuisviihdesivustoille.

Intian informaatio- ja viestintäministeri Ravi Shankar Prasad päätti tiistaina poistattaa lapsipornoa sisältämättömien sivustojen estot välittömästi.

Intia palautti pääsyn 857 kieltolistalle asettamalleen sivustolle. Maan televiestinnästä vastaava laitos ilmoitti palveluntarjoajille, että heidän tulisi jatkossa estää pääsy vain lapsipornoa sisältäville sivustoille.

Palveluntarjoajat ovat kuitenkin sanoneet pitävänsä uutta päätöstä kohtuuttomana. Internet-palveluntarjoajia edustavan yhdistyksen johtaja Rajesh Chharia ihmetteli, kuinka hallitus voi vaatia palveluntarjoajia määrittämään, sisältääkö sivusto lapsipornoa.

Anonyymi kirjoitti...

Yksinäiselle Heidille sataa nyt kaveripyyntöjä – "Toivottavasti näistä löytyy minulle ystävä

Kun mikkeliläinen Heidi Hyytiäinen näpytteli heinäkuussa Facebookiin ystävänhakuilmoituksen, ei hän arvannut millaiseen pyöritykseen vielä joutuisikaan. Heidillä ei ole ollut ystävää sitten yläasteen, eli 15 vuoteen. Kaveripyyntöjä on sadellut median tartuttua naisen tarinaan.

Mikkeliläinen Heidi Hyytiäinen on viettänyt tiistai-illan Facebookissa viestejä lukien. Yle Etelä-Savon tekemän haastattelun luki netistä ensimmäisen päivän aikana liki 100 000 ihmistä. Vuorokaudessa nainen sai kymmeniä ja kymmeniä yhteydenottoja.

– On tullut kaveripyyntöjä Facebookiin ja lisäksi olen saanut paljon viestejä. Ihmiset kirjoittavat avoimesti omista yksinäisyydenkokemuksistaan ja se on tuntunut hyvälle.

Kaikki alkoi siitä, kun Heidi kirjoitti jokin viikko sitten Facebookin Hyvän mielen Mikkeli -ryhmässä ilmoituksen: "Annetaan hyvä ystävyys sitä kaipaavaan kotiin. Mäkin tahtoisin tehdä hyvää, ystävälle joka sitä osaisi arvostaa." Heidillä ei ole omien sanojensa mukaan ollut ystävää sitten yläasteen. Yksinäisyys tuntui siinä määrin pahalta, että nainen päätti tehdä asialle jotain.

– Mutta enpä arvannut, että tällainen mylläkkä asiasta syntyy. Ihan hurjalle tuntuu, ja hienoa että tämä tärkeä asia, yksinäisyys, saa julkisuutta, nainen iloitsee.

Heidin aviomies Timo on suhtautunut vaimonsa saamaan julkisuuteen kannustavasti.

– Timon kanssa olen asiasta keskustellut, että onko haastattelut ok. Hän on kannustanut minua ja sanonut, että hyvä tästä tulee.

Hyvälle ystävälle voi soittaa keskellä yötä

Heidi uskoo kokemuksensa jakamisen rohkaisseen muitakin yksinäisiä puhumaan asiasta.

– Minulle ovat kirjoitelleen ihmiset ulkomaita myöten. Ihmiset kertovat monisanaisesti tilanteestaan ja siitä, mille yksinäisyys tuntuu. Toivon, että näistä yhteydenotoista löytyy ihmisiä, joiden kanssa arkea voi jakaa.

Heidi Hyytiäinen on luvannut vastata jokaiselle yhteyttä ottaneelle. Viestejä on tullut niin paljon, että nainen epäilee vastauksien venyvän ensi viikkoon asti. Hän ei karsasta kauempaakaan tulevia viestejä, sillä välimatka ei ole ystävyyden este.

– Vietän Facebookissa ison osan ajasta, ja livekavereiden lisäksi tarvitsen Facebook-kavereitakin.

Vaikka ystävää Heidillä ei ole vuosiin ollut, on hänellä selkeä käsitys hyvästä ystävästä.

– Hyvä ystävä on rehellinen. Se kuvastaa hyvää ystävää, että hän on valmis auttamaan vaikka keskellä yötä tarvittaessa. Ystävyys on vastavuoroista, se ottaa ja antaa. Hyvän ystävän kanssa eletään myötä- ja vastamäessä.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen kamppailee alipainon kanssa: Pilkkaa baareissa ja kassajonoissa

Alipainosta kärsivä nainen ihmettelee, mikä saa ihmiset arvostelemaan toisten ulkonäköä.

35-vuotias Hanna on silmiinpistävän hoikka. 166 senttimetrin pituinen nainen painaa 44 kiloa ja on reippaan matkan päässä normaalipainon alarajasta. Painoindeksi osoittaa tilastojen mukaan sairaalloista alipainoa.

Hän kertoo olleensa koko elämänsä hyvin laiha ja kärsineensä siitä. Hän ei ole tuntenut koskaan olevansa naisellinen, mutta suurinta tuskaa ovat aiheuttaneet ympärillä olevat ihmiset. Niin tutut kuin tuntemattomatkin arvostelevat häntä julkisesti. Hän haluaa kertoa tarinansa, sillä yleensä vastaavista kokemuksista kertovat ylipainosta kärsivät. Hannan kokemukset ovat silti hyvin samankaltaisia: ihmiset osaavat olla hyvin julmia.

- Laihuutta ihannoidaan, mutta alipainoisena elämä ei ole mukavaa, hän toteaa.

Hanna koki arvostelua jo lapsena.

- Äidiltäni kysyttiin, eikö hän syötä minua. Haukuttiin ruikkukepiksi.

Kouluiässä Hanna reagoi rajulla tavalla jatkuvaan arvosteluun ja käänsi epävarmuutensa muihin.

- Minusta tuli koulukiusaaja. Haukuin kaikkia isokokoisia, hän sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

"Vain naisille" -parkkipaikat kuohuttavat Saksassa - taustalla 90-luvun väkivalta ja häirintä

Alun perin turvallisuuden lisäämisellä perustellut erityisparkkipaikat saavat osakseen kovaa kritiikkiä Saksassa.

"Vain naisille" -merkityt parkkipaikat Saksassa ovat muita parkkipaikkoja suurempia ja niihin on muuten helpompi pysäköidä kuin muihin ruutuihin.

Esimerkiksi Frankfurtin lentokentän verkkosivuilta löytyy naisille suunnattu ilmoitus: Haluatko parkkeerata ruutuun, joka on "suurempi, mukavampi ja lähempänä terminaalia"? Sitten sinun kannattaa varata paikkasi lentokentän "Ladies Parking" -alueelta.

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaisilotyttö bloggaa: Kun oma poikaystävä tulee vahingossa asiakkaaksi…

Kohutun suomalaisilotytön blogikirjoitukset ovat saaneet jatkoa. Nyt 23-vuotias lemmen ammattilainen paljastaa mikä on hänen suurin pelkonsa.

Se on se, että läheiset ja mahdollinen poikaystävä saisivat tietää mitä hän puuhaa. Tällä hetkellä neitokainen kertoo kuitenkin olevansa sinkku.

-Omat poikaystäväni olen aina hankkinut eri kaupungista kuin itse olen. Se on ollut helpompaa. Tällä tavalla ei pokat kävele vastaan. Poikaystäväni eivät koskaan ole saaneet tietää mitä teen työkseni. Pahin skenaario tietenkin olisi se, kun asiakkaaksi osuisi oma poikaystävä, neitokainen kirjoittaa.

Ja paljastaa postauksessaan, että tällainen tapaus on tullut myös eteen. Ilotytön ovella seisoi oma kundikaveri. Mitäs sitten tapahtuikaan?

Ilotytön blogia voi lukea täällä.

Anonyymi kirjoitti...

Brittitutkimus: Miehet eksyvät mieluummin kuin kysyvät ohjeita

Britanniassa teetetyn tutkimuksen tulokset osoittivat suuri osa miehistä karttavat ohjeiden kysymistä tien päällä ollessaan. Tulosten mukaan vain 6 prosenttia miehistä kysyivät ohikulkijoilta neuvoa ollessaan eksyksissä tuntemattomassa ympäristössä.

Tuloksista kävi ilmi, että 14 prosenttia miehistä olivat niin itsepäisiä, että he ennemmin eksyivät kuin kysyivät neuvoa. Suuri osa heistä luotti siihen, että he saapuisivat lopulta määränpäähänsä, vaikkakin he kiertäisivät turhaan monen mutkan kautta.

Navigointitutkimuksen on teettänyt TrekAce, joka valmistaa navingointipalveluita jalankulkijoille. Tutkijoiden mukaan naispuolisilla koehenkilöillä ei esiintynyt vastaavia ongelmia, sillä he kysyivät neuvoa ahkerammin. Naiset saattoivat kysyä ohjeita myöskin vain varmistaakseen olevansa oikealla reitillä.

TrekAcen laskelmien mukaan 50 vuoden aikana miesten elämästä kuluu pahimmillaan 225 tuntia eksymiseen ja hukkakilometrejä kertyy jopa 1450. Tutkimus osoitti, että ilman navigointilaitteita monet nykyajan miehistä olisivat pahasti hukassa, ainakin Britanniassa. Onneksi vain harvan nykyihmisen täytyy tulla toimeen ilman navigointipalveluita.

Anonyymi kirjoitti...

Tältä näyttää tulevaisuuden varusmies - katso kuvat

Iltalehti esittelee tulevaisuuden suomalaisen varusmiehen huippumodernit aseet ja vempaimet.

Tavallisen jalkaväen taistelijan varustus kokee tulevaisuudessa isoja muutoksia. Iltalehti esittelee lukijoilleen suomalaisen varusmiehen mallia 2.0.

Näkyvin muutos löytyy varusmiehen yläpäästä, jossa perinteinen tasaisen muotoinen ja hyvin myös istuinalustaksi sopiva komposiittikypärä on korvattu uudella modulaarisella Kypärä 2020:llä. Se ei ole enää vain kypärä, vaan kypäräjärjestelmä, johon on integroitu viestiyhteydet, aktiivikuulosuojaus ja stereopimeänäkölaitteet. Kypärän ballistinen suojakuori on vaihdettavissa kulloisenkin tehtävän mukaan kevyempään tai paremmin suojaavaan malliin.

Suomalaisvalmisteinen kypäräjärjestelmä on toistaiseksi vielä testauksessa.

Puolustusvoimat on tilannut kypäriä muutaman sadan kappaleen esisarjan, joita seuraavaksi testataan tärkeimmillä joukoilla, kuten esimerkiksi Kaartin kaupunkijääkäreillä, Utin erikoisjääkäreillä tai kansainvälisillä kriisinhallintajoukoilla.

Anonyymi kirjoitti...

Stringit vietiin seuraavalle asteelle: Nyt käytetään pelkkiä haaroihin liimattavia kangaspaloja

Netissä myydään "vallankumouksellisia" alushousuja. Keksinnössä stringit ovat muuttuneet entistä pienemmiksi, ja tarjontaa löytyy myös miehille.

Monet pitävät stringejä kaikista pikkuruisimpina vaihtoehtona alushousuille. Näin ei enää kuitenkaan ole. Pehmeän silikoniliiman avulla paikoillaan pysyvät, sivuttomat stringit ovat nimittäin vieläkin pienemmät. Pesunkestävistä pöksyistä puuttuvat kokonaan lonkan puolella olevat kangaspalat, eli malliltaan uudet alushousut ovat vain suikale, joka kiinnitetään haarojen molemmille puolille.

Sivuttomia stringejä myyvä nettikauppa kutsuu keksintöä "vallankumouksellisiksi alushousuiksi". Keksintö on todella pystynyt uudistamaan käsitystä siitä, mitä odotamme nähdessämme stringit. Uskotko sinä, että tällaisia pöksyjä tullaan todella bongaamaan ihmisten päältä?

Miehiä ei ole unohdettu uudessa alusvaatekeksinnössä. Myös heille on nimittäin tehty omat "tarrastringinsä", joita myydään yrityksen nettikaupassa.

Anonyymi kirjoitti...

Tähän ollaan menossa: 50 vuoden päästä seksi robotin kanssa on "normi"

Teknologian kehittyminen voi johtaa siihen, että tapa, jolla ihmiset ovat vuorovaikutuksessa robottien kanssa, voi muuttua jo 50 vuodessa hyvinkin radikaalisti.

Tohtori Helen Driscoll Sunderlandin yliopistosta sanoo, että vuoteen 2070 mennessä ihmisten väliset fyysiset suhteet näyttävät primitiivisiltä, kertoo Mirror.

Jo nyt on mahdollista tilata nukkepartneri kotiin, joten robottimainen, interaktiivinen, liikettäaistiva teknologia on luultavasti yhä keskeisempi osa tulevaisuuden seksialaa.

"Ajattelemme useimmiten asioita kuten virtuaalitodellisuus ja robottiseksi nykyisten normien puitteissa, mutta jos ajattelemme sosiaalisia normeja seksiä kohtaan, jotka olivat olemassa sata vuotta sitten, on selvää, että ne ovat muuttuneet nopeasti ja radikaalisti", Driscoll sanoo.

"Kun virtuaalitodellisuudesta tulee entistä realistisempaa ja mukaansatempaavaa ja se pystyy jäljittelemään ja jopa parantamaan seksin kokemusta ihmispartnerin kanssa, on mahdollista, että jotkut valitsevat tämän mieluummin kuin seksin vähemmän täydellisen ihmisen kanssa."

Driscoll huomauttaa, että ihmiset voivat myös alkaa rakastua virtuaalitodellisuuden partnereihinsa.

Driscollin mukaan virtuaaliset suhteet voisivat auttaa joitain ihmisiä, jotka asuvat yksinään, eivätkä löydä kumppania itselleen.

Parisuhteessa olevien tulee sen sijaan oppia käsittelemään virtuaalitodellisuutta niin, että siellä seikkaileminen ei tunnu toisesta osapuolesta pettämiseltä.

Anonyymi kirjoitti...


Lukijat avautuivat seksielämästään: ”Miestä kiinnostaa enemmän tietokoneella pelaaminen ja porno”


Parisuhteiden seksielämää näyttää vaivaavan tasapuolisesti niin miesten kuin naisten haluttomuus. Osa saa seksin toimimaan kymmeniä vuosia.
Kerroimme aiemmassa jutussamme Whisper-salaisuussovelluksessa jaetuista avioseksikokemuksista.

IS:n lukijat kertoivat rohkeasti myös omasta avioliiton aikaisesta seksielämästään. Kokemukset jakautuivat todella hyvistä harmillisen huonoihin. Näin lukijat kommentoivat:

Anonyymi kirjoitti...Seksuaalinen väkivalta tapahtuu yleensä suljettujen ovien takana ja tekijä on Raiskauskriisikeskus Tukinaisen tilastojen mukaan useimmissa tapauksissa uhrille tuttu. Uhkaavaa tilannetta ei välttämättä tunnista etukäteen, koska rakas kumppani voi muuttua hirviöksi vähitellen.

Seksuaalinen väkivalta on aina rikos ja syy on yksinomaan tekijän. Väkivaltaisessa suhteessa elävän naisen voi olla vaikea hahmottaa, missä raja normaalin seksuaalisen kanssakäymisen ja seksuaalisen väkivallan välillä kulkee. Väkivallan uhri voi ymmärtää vasta tilanteesta vapauduttuaan tulleensa raiskatuksi.

Seksuaalinen väkivalta on yleisempää kuin luullaan, sillä kaikki tapaukset eivät päädy tilastoihin. Moni uhri ei halua tehdä rikosilmoitusta, vaan hakee apua muiden kanavien kautta. Raiskauskriisikeskus Tukinaisen vastaava kriisityöntekijä, perheterapeutti Helena Kallinen sanookin, että heille tulleiden yhteydenottojen sekä uhritutkimusten perusteella on paljon tavallisempaa, että tekijä on tuttu eikä suinkaan tuntematon ulkomaalainen, joiden osuus on poliisin raiskaustilastoissa korostunut

Anonyymi kirjoitti...

Kriisityöntekijä: Seksuaalinen väkivalta parisuhteessa yleisempää kuin luullaan

Anonyymi kirjoitti...

Isot erot – he tekevät Suomen pisintä työviikkoa, he lyhintä

Tilastokeskus: Toisilla työviikko on pitkä, toisilla lyhyt

Tilastokeskuksen artikkelin mukaan suomalaisten työaika on Euroopan lyhyimpiä. Työaika on Suomessa lyhentynyt viime vuosikymmeninä. Työajan pituuteen vaikuttaa kuitenkin Tilastokeskuksen selvityksen mukaan maan elinkeinorakenne sekä naisten työssäkäynnin yleisyys.

– Yrittäjät tekevät keskimäärin pidempää viikkoa eli 40,6 tuntia kuin palkansaajat, jotka tekevät 34,9 tuntia. Tätä selittää se, että palkansaajissa on enemmän osa-aikatyöntekijöitä, Tilastokeskuksessa Väestö ja elinolot -yksikössä työskentelevä yliaktuaari Liisa Larja painottaa.

Alojen välillä on isoja eroja.

– Pisintä työviikkoa eli 41,3 tuntia tehdään maataloussektorilla, rakennus-, kuljetus- ja varastointialalla. Tätä selittää se, että näillä aloilla on paljon yrittäjiä ja vähän osa-aikatyöntekijöitä. Palvelualoilla eli majoitus-, ravitsemus-, koulutus-, terveys- ja sosiaalipalveluissa taas tehdään keskimäärin lyhempää viikkotyöaikaa. Tämä johtuu siitä, että työt ovat usein osa-aikatöitä ja yrittäjiä on joukossa vähemmän, Larja sanoo.

– Miesten ja naisten työaikojen erot heijastuvat toimialojen eroissa. Naiset ovat useammin töissä palvelualoilla, osa-aikatöissä ja palkansaajina. Näin ollen naistyöllisten keskimääräinen työaika eli 33,5 on lyhempi kuin miehillä, joilla se on 37,6 tuntia, hän kertoo.

Kari Hurtta kirjoitti...

Toki huomattava että mukana on vain sellaiset kommentit jotka lehti on hyväksynyt.

Yleensä kannattaa suhtautua varauksella näihin väitöksiin että lukijat ovat jotain mieltä.

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Poikaystäväni ei tyydytä minua sormin tai suullaan - Naisen alapää kuulemma haisee hirveälle

Parisuhteemme on hyvä, myös seksi parisuhteessamme on hyvää, paitsi mieheni ei koskaan anna minulle suuseksiä.
Olemme seurustelleet poikaystäväni kanssa noin viisi vuotta, molemmat siis ollaan parikymppisiä.

Olen pyytänyt usein miestäni tyydyttämään minut sormin tai suullaan, josta nauttisin aivan suunnattomasti. Mutta kerta toisensa jälkeen joudun pettymään.

Joskus mieheni on lipsauttanut, että hänen mielestään naisen alapää haisee hirveälle eikä hän voisi sinne kieltään laittaa. Pidän myös hygieniastani hyvää huolta, joten se tuskin on syy.

Suhteemme alkuaikoina hän tyydytti minut silloin tällöin, nykyään ei koskaan. Olen ottanut asian usein puheeksi ja hän on luvannut yrittää, mutta niin ei tapahdu. Mikä tähän neuvoksi? Suuseksistä en haluaisi luopua, sillä se on ainoa keino orgasmiin.

Nimimerkki: Epätoivoinen, nainen 18 vuotta

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Oliko tämä jo?

Tiede: Parisuhdeseksi syntyi myöhään (20.5.2015)
Kaikki edeltäjämme ja hyvän aikaa nykyihmisetkin viettivät seksuaalisesti vapaata elämää. Me siveyden sipulit tunnemme sen nahoissamme.

Amazonian vehreän latvuston suojassa on muutakin eksoottista kuin papukaijoja. Siellä on naisia, jotka ovat koko ajan "vähän raskaana". Matissit, kulinat, mehinakut, piraot, waraot ja kymmenet muut heimot uskovat, että lapset syntyvät kohtuun ajan mittaan kerääntyvästä siemennesteestä. Raskauteen ei siis riitä yksi kerta, ei edes kaksi tai kolme, vaan tarvitaan monta kertaa ja monen eri miehen kanssa.

Kari Hurtta kirjoitti...

Tiede 8/2015, sivu 9: (Elina Mäenpää, miksi koulutettujen parisuhde kestää? )

Suomalaisten liitoista 35 prosentissa koulutetumpi osapuoli on nainen, 20 prosentissa mies.

Anonyymi kirjoitti...

Toinen versio ja äänestys:

Liha pois piilosta! Hollywood-tähti Kevin Bacon tahtoo miesten elimet esiin elokuvissa - Viihde - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Äiti: Teinitytöt pahoinpitelivät kymmenvuotiaan ja nimittelivät neekeriksi leikkipuistossa - Pahoinpitelyt - Kaupunki - Helsingin Sanomat

Sosiaalinen koe: huumeiden käyttäjälle enemmän tukea kuin kodittomalle isälle | IL-TV Uutiset | Iltalehti.fi

#tuksu #rattopoika

Miksen saa miehiä?

Äiti pisti tyttärensä tekemään likaisen työn | IL-TV Uutiset | Iltalehti.fi

Britannia pohtii: Lihaville 140 euroa vähemmän viikossa | Taloussanomat

Nainen brittiläisen pedofiiliringin johdossa – tuomittiin 23 rikoksesta! | MV!!??

Britannia pohtii tukien leikkaamista hoidosta kieltäytyviltä ylipainoisilta - Britannia - Ulkomaat - Helsingin Sanomat

Hähä:

Isisin orjakaupassa kalleimpia ovat 1–9-vuotiaat lapset – "Tyttöjä kaupitellaan kuin polttoainetta" - Isis-järjestö - Ulkomaat - Helsingin Sanomat

YK vahvistaa: ”Isis kauppaa tyttölapsia kuin bensaa” - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

kirjoitti...

Bloomberg: Islamic State Circulates Sex Slave Price List (August 4, 2015)

kirjoitti...

! » Ilotytön blogia voi lukea täällä.

Metropoli: Ilotyttö paljastaa: Mitä vanhempi mies, sitä parempi! (5.8.2015)

Poikaystäväni eivät koskaan ole saaneet tietää mitä teen työkseni. Pahin skenaario tietenkin olisi se, kun asiakkaaksi osuisi oma poikaystävä. Näin on kerran käynyt eräälle horokaverilleni. Hän seukkasi peräti vuoden erään miehen kanssa. Sitten asiakkaaksi ilmestyi oven taakse oma kundikaveri. Se oli niiden tarun loppu – molemmin puolin.

Anonyymi kirjoitti...

Tilastokeskus: "Toisilla työviikko on pitkä, toisilla lyhyt"

Valhe, emävalhe, Tilastokeskuksen työaika- ja palkkatilastot.

Ensinnäkin: Suomessa ei ole julkaistu miesten ja naisten vuosityöajoista vertaisarvioitua tutkimusta.

Tilastokeskuksen työaikatilastot saadaan kysymällä ihmisiltä, paljonko he tekivät töitä edellisellä tai toissa viikolla. Suomalaiset ja kansainväliset tutkimukset ovat osoittaneet, ettei näin saada selville edes viikko- mutta ei etenkään vuosityöaikoja. Tilastokeskuskin on julkaissut tutkimuksia, jotka oaoittavat tämän, mutta maininta siitä unohtuu, niin nytkin. Naiset tekevät vuodessa 200-300 työtuntia vähemmän kuin miehet, ei siitä mihinkään pääse.

Tässä Tilastokeskuksen oma tutkimus. Edellyttää työaika- ja työelämäkäsitteidfen tuntemusta, siksi kammioissaan pölyttyneet tutkijat eivät ymmärrä tätä.

http://www.stat.fi/tup/julkaisut/tiedostot/isbn_952_467_327_4.pdf

Pauli Sumanen
Työaika-ja palkkatutkija, eläkkeellä

Anonyymi kirjoitti...

Tyylibloggaaja poltti farkkunsa vastalauseena katukuvan köyhtymiselle
Klassisesta miesten pukeutumisesta tietokirjan tehnyt Ville Raivio: "Oikein tyylikkäät miehet ovat usein liki nelikymppisiä"


Tyylikirjailija Ville Raivio, 28, nostelee pyöreästä säilytyslaatikosta erivärisiä solmioita. Ne on kääritty löysiksi rulliksi, jotta käytöstä tulleet rypyt katoaisivat.

Hän harmittelee, ettei miehiä useinkaan kiinnosta perehtyä solmioiden eri materiaaleihin.

"Meillä kaupoista löytyvistä solmioista useimmat ovat sileää silkkiä. Vaihtoehtoja tarjoaisivat vaikka neulotut, villa-flanelliset, kašmirvillaiset tai tällaiset grenadiinisolmiot", hän näyttää.

Mukavan huokoinen grenadiinikudos kehitettiin jo 1700-luvulla. Sen ehkä ikonisin käyttäjä on agentti James Bond.

Outoa, ettei miehiä kiinnosta.

Anonyymi kirjoitti...

Seksiä suihkussa ja 4 muuta tuhoon tuomittua ajatusta

Cosmopolitan kertoo, mitkä seksikokeilut voi olla parempi jättää testaamatta.

Anonyymi kirjoitti...

”Joku tykkää pelaa Änärii, mä tykkään pelaa naisia” – Tässä ovat Hottis-Danielin kootut letkautukset

”Pesän saaminen ei ole ongelma, mutta olisi kiva löytää se vakituinen kolo” – Ilta-Sanomat kokosi Daniel Lehtosen kohuletkautukset.
– Moro moro, mä oon Daniel Lehtonen, Porvoosta. "Bile-Daniksi" sanotaan. Aika kova ja nirso kaveri.

Näillä sanoilla alkoi Hottikset-ohjelman esittelyvideo 24-vuotiaasta viettelijäsinkusta Daniel Lehtosesta. Lehtonen on synnyttänyt varsinaisen some-myrskyn näkemyksillään naisista ja seurustelusta. Ilta-Sanomien sivuilla Lehtosen esittelyvideota on kuluneen kuuden päivänä aikana katsottu yli 144 000 kertaa.

Linkityspalvelu kirjoitti...

! » http://www.stat.fi/tup/julkaisut/tiedostot/isbn_952_467_327_4.pdf

Tilastokeskus: Selvitys työaikojen tilastoinnista Suomessa ja kansainvälisesti

kirjoitti...

! » "Vain naisille" -parkkipaikat kuohuttavat Saksassa - taustalla 90-luvun väkivalta ja häirintä

The Local: 'Women-only' parking: sensible or sexist? (30 Jul 2015)

Anonyymi kirjoitti...

Päädyitkö vihamiehesi kanssa sänkyyn? Asiantuntijat kertovat, miksi

”Hyi että mikä tyyppi! Mutta toisaalta…”
Joskus omastakin mielestä perin puistattavat ihmiset saattavat yllättäen herättää seksuaalisen mielenkiinnon. Miksi ihmeessä ihminen päättyy sänkyyn tyypin kanssa, josta ei oikeastaan edes pidä? Seksuaaliterapeutit Ian Kerner ja Stan Tatkin selittivät Women’s Health -lehdelle syitä ilmiön takana.

KUUMA TABU

Seksuaalista vetovoimaa on lähes mahdotonta selittää. Ihminen ei oikeastaan pysty tietoisesti valitsemaan, kuka saa hänet syttymään. Periaatteessa seksuaalista vetovoimaa voi kokea vaikka jokaista vastaantulijaa kohtaan, mutta suurimman osan ajasta tietoinen mieli estää kiinnostusta heräämästä. Jos päättää vihata tiettyä ihmistä, alitajunta lähtee taistelemaan tätä tunnetta vastaan ja kiinnostus yhtäkkiä herääkin – joskus äärimmäisen voimakkaana.

JOTAKIN UUTTA

Viha on kiinnostuksen merkki siinä missä ihastuminenkin. Lisäksi ärtymyksen ylläpitäminen vaatii lähes yhtä paljon huomion kiinnittämistä toiseen kuin rakastaminen. Onko inhoamasi tyyppi täydellinen vastakohtasi? Tässä tapauksessa saatat hakea vaihtelua ja normaalista poikkeavaa elämääsi.

ITSEVARMUUS VIEHÄTTÄÄ

Onko vihaamasi tyyppi mielestäsi koppava ja itseriittoinen pröystäilijä? Etkö arvosta hänen elämänvalintojaan? Kiinnostus tällaista persoonaa kohtaan saattaa herätä sen takia, että usein hieman koppavalta vaikuttava ihminen on itsevarma elämästään. Itsevarmuus puolestaan näkyy kehonkielestä ja ulkonäöstä, jolloin tyyppi saattaa vaikuttaa automaattisesti kiinnostavalta.

HAASTEEN VOIMA

Usein ärsyttävä ja epäkohtelias tyyppi käyttäytyy ainakin toisinaan ihan asiallisesti. Nämä hetket ovat aivojen mielihyväkeskukselle kuin palkinto. Poikkeukset tyypin käytöksessä saattavat siis jättää sinut haluamaan lisää, minkä takia mielenkiinto yhtäkkiä herääkin.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen pysäytti auton miehen vierelle: “Anteeksi mutta pallinne roikkuvat”

Netissä kiertää erikoinen video, joka on hauskuudestaan huolimatta varsin pysäyttävä ja traaginen.

Nainen ajaa autolla ja pysähtyy ihmettelemään kadulla keppinsä varassa kulkevaa vanhusta. Tämä on nimittäin pukeutunut vain yläosaan. Hän on alavartalostaan täysin paljaana.

-Anteeksi herra, mutta te olette alasti, nainen sanoo auton ikkunasta.

-Jaa, jaa, mies toteaa närkästyen. -Mutta minulla on hemmetin nälkä ja olen menossa ostamaan hotdogeja, hän murahtaa.

Nainen katsoo aiheelliseksi todeta:

-Mutta hyvänen aika, teidän pallinne roikkuvat valtoimenaan ja täällä on kylmä.

Mies on kuitenkin päämäärätietoinen ja haluaa hodarinsa.

-Tiedän että pallini roikkuvat. Haluan syötävää.

Video osoittaa hyvin todeksi sen, ettei yhteiskunta aina kykene pitämään huolta jäsenistään. Emme linkitä videoon hienotunteisuussyistä.

Anonyymi kirjoitti...

HS: Naislääkärit kirjoittavat lyhyempiä sairauslomia kuin mieslääkärit

Työterveyslääkärit myöntävät yleislääkäreitä lyhyempiä sairauslomia.
Maaseudulla sijaitsevien terveyskeskusten mieslääkärit määräävät keskimäärin pidempiä sairauslomia kuin työterveyslääkärit ja kaupungeissa toimivat lääkärit. Asiasta kertoo Helsingin Sanomat.

Lehden mukaan naislääkärit kirjoittavat sairauslomia jonkin verran vähemmän ja lyhyempinä kuin miehet.

– Yksi lääkäri voi arvioida samaa sairautta potevan, samaa työtä tekevän, samanikäisen ja terveydentilaltaan samankuntoisen ihmisen sairauslomatarpeen hyvinkin pitkäksi, toinen voi todeta, ettei potilas tarvitse sairauslomaa lainkaan. Eihän se niin saisi olla, Suomen lääkäriliiton politiikkatoimialan johtaja Heikki Pärnänen kommentoi HS:lle.

Hänen mukaansa erot sairauslomien määräämisessä ovat suuria ja voivat heikentää jopa potilaiden oikeusturvaa.

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Ilta-Sanomat: Ensitreffit alttarilla nähdään ruudussa taas syyskuussa – yli tuhat sinkkua haki mukaan (6.8. 2015)

ENSIMMÄISEN tuotantokauden suosio näkyi ohjelman toiselle kaudelle hakeneiden joukossa. Tuotantoyhtiöstä kerrotaan, että reilu tuhat sinkkua haki ohjelmaan tänä keväänä, kun ensimmäiselle kaudelle halukkaita oli vain pari sataa.

Hakemuksia ropisi ympäri maan, mutta hakijoiden joukossa näkyi selvästi koulutettujen, pääkaupunkilaisten sinkkunaisten enemmistö.

Anonyymi kirjoitti...

Illalla tv:ssä: Suurperheen äiti haluaa QQQ-koon rinnat – Katso kuvat!

Kauneusleikkauksiin koukussa oleva nainen haluaisi suuremmat rinnat, mutta suostuuko kukaan lääkäri enää leikkaamaan häntä?
Lääkärit, torstaina 6.8. Ava klo 13.05

Kuuden lapsen äiti Lacey on koukussa kauneusleikkauksiin. Hän muokkaa kehoaan äärimmäisyyksiin asti ja on läpikäynyt jo 46 kauneusleikkausta.

Nyt hänen tavoitteenaan on näyttää Barbien ihmisversiolta ja saada QQQ-kokoa olevat rinnat.

– Haluan maailman äärimmäisimmän vartalon. Haluan näyttää Jessica Rabbitilta, jolla on barbin kasvot, Lacey kertoo.

Mutta suostuuko enää kukaan leikkaamaan häntä? Laceylla on tällä hetkellä KKK-koon rinnat. Ohjelman lääkärit varoittavat, että jo näin suuret rintaimplantit ovat valtava terveysriski.

– Jos kuolisin auto-onnettomuuteen, se olisi kamalaa. Mutta jos kuolen kauneusleikkaukseen, niin se on minulle ihan ok, Lacey sanoo.

Anonyymi kirjoitti...

http://pastebin.com/svyGPgpZ

ks. nro 321

Anonyymi kirjoitti...

Kun hiki tulee – naisilla miehiä herkempi hikinenä

Naisten hajuaisti ei ole miehiä tarkempi, mutta naisten nenät ovat herkempiä hienhajulle kuin miesten. Haistelun uskotaan auttavan naisia parinvalinnassa. Naiset eivät ainoastaan haista miehiä paremmin vaan myös tuoksuvat paremmalle.

Naisten ja miesten kainalohiki tuoksuu hyvin samanlaiselle. Sukupuolten väliset erot tulevat esiin kuitenkin, kun hienhajua yrittää peitellä. Nainen pystyy huomattavasti helpommin häivyttämään hikisyytensä miehiltä kuin mies naiselta.

Hien hajulla on biologinen merkitys. Naisten uskotaan saavan miesten kainalohien ainesosista merkittävää informaatiota, joka ohjaa heitä parinvalinnassa. Naisille tarkka hikinenä on siis tarpeen.

Miesten onkin erittäin vaikea kätkeä naisilta hikeään. Philadelphiassa toimiva Monell-tutkimuskeskus teki muutama vuosi sitten kokeilun, jossa kainalohikeä yritettiin peitellä 32 erilaisella hajusteella.

Näistä vain kaksi hajustetta häivytti hienhajun, jos haistelijana oli nainen. Miesten neniin taas kaikkiaan 19 hajustetta tepsi hajua peittelevästi.

Hielle tarkan nenänsä vuoksi naiset haistavat myös nopeammin, kun joku alkaa haista hielle.

Miehet siis saattavat tulkita itsensä hyvänhajuisiksi sellaisissakin tilanteissa, jossa nainen tunnistaa miehessä hienhajun. Vastaavasti nainen saattaa huomata haisevansa hielle tilanteissa, joissa mies ei vielä huomaa hänessä minkäänlaista hienhajua.

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista, että ISISillä seksuaaliselta markkina-arvoltaan korkeimpia ovat juuri 1-9-vuotiaat tytöt, eikä teinitytöt tai aikuiset naiset.

Naissarjamurhaaja söi uhrejaan – surmasi viimeisimmän uhrin kuukausi sitten! | MV!!??

Tuossa on naisasialiike Saudien tyyliin | MV!!??

Ulkomaalainen naiskaksikko on syyllistynyt 30.7.2015 alkaen vähintään 14 lompakkovarkauteen! | MV!!??

Rähmis: Opettaja lähetti oppilaalleen satoja lemmentekstiviestejä! | MV!!??

...
Nainen on myöntänyt poliisille lähettäneensä pojalle satoja viestejä viestipalvelu Viberin kautta. Viestit sinkoilivat viime vuoden marraskuusta tämän vuoden helmikuuhun, jolloin viestittely loppui, kun pojan äiti oli sattumalta tutkinut poikansa kännykän sisältöön.
...

Anonyymi kirjoitti...

Saa nähdä millaista monikulttuurisuutta on luvassa:

IS: Suomalaistaustainen tyttö jumissa Syyriassa - Perhe pelkää: Tyttö Isisin kynsissä

Williamsin naiskuski rohkeista kuvistaan: "En aio pyytää anteeksi"

Anonyymi kirjoitti...

Miehen elämä on lähes 7 vuotta lyhyempi kuin naisella – kansanedustaja väläyttää ”merkittävää selitystä”

Eduskunnan sosiaali- ja terveysvaliokunnan puheenjohtaja, kansanedustaja Tuula Haatainen (sd.) muistuttaa miesten ja naisten välisten terveyserojen kaventamisesta.

– Miehen elämä on lähes seitsemän vuotta lyhyempi kuin naisella. Suuri osa erosta selittyy elintavoilla, alkoholin käytöllä ja tupakoinnilla, mutta merkittävä selitys on myös se, että miehet eivät hakeudu, tai eivät saa samanlaista huomiota sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa kuin naiset.

– On tärkeää, että tunnistamme nämä terveyserot niin sosioekonomisten ryhmien kuin sukupuolten välillä ja puutumme niihin. Mielestäni nimenomaan miesten terveyden parantamiseksi tarvitaan koko ikäluokalle tai sosiaaliryhmälle tarkoitettuja tarkastuksia ja seulontoja, sekä riittävää ohjausta seulonnoista löydetyille riskiryhmille. Palveluissa pitää myös huomioida ihminen kokonaisuutena, jotta saadaan palvelusta oikeasti vaikuttavaa, Haatainen linjaa.

Helsingissä on jo useita vuosia kohdennettu terveystarkastus 40 vuotta täyttäville miehille ja nyt tarkastus on mahdollista tehdä myös netissä. Haataisen mielestä tämä on hyvä esimerkki matalan kynnyksen palvelusta, joka tuodaan ihmisen lähelle helposti hyödynnettäväksi.

– Sote-uudistuksen keskeinen tavoite on terveyserojen kaventaminen, vaikka hallinnolliset kysymykset ovat määritelleet keskustelua. Haastetta riittää, jotta tavoitteet voidaan toteuttaa. Palveluiden sujuvoittaminen ja kehittäminen ovat jatkossa entistä tärkeämpiä.

Anonyymi kirjoitti...

Aasiassa deittisovelluksella voi järjestää jopa kuuden hengen treffit

"Kahdenkeskinen tapaaminen voi olla kiusallista, mutta kuusi on maaginen numero".

- Kun tulin Aasiaan, tajusin, kuinka vaikeaa täällä on tavata uusia ihmisiä. Useimmat aasialaiset ovat ujohkoja.

Näin kommentoi aasialaisten deittailukulttuuria kolumbialaissyntyinen Camilo Paredes. Nykyisin toimitusjohtajan titteliä kantava Paredes ratkaisi tilanteen kehittämällä sovelluksen, jonka avulla ihmiset voivat järjestää ryhmätreffejä.

Paredesin Grouvly-sovellus pohjautuu yhdysvaltalaiseen sovellukseen, joka kerää tietoja käyttäjien Facebook-tileiltä ja etsii sopivan parin. Sen jälkeen sovellus kehottaa molempia tuomaan mukaansa kaksi ystäväänsä.

- Kahdenkeskinen tapaaminen voi olla todella kiusallinen. Nelistään tapaaminen on edelleen hieman kiusallista, mutta kuusi on maaginen numero, Paredes toteaa.

Hänen kehittelemänsä sovellus ei ole ainoa aasialaisten deittailukulttuuria silmällä pitäen luotu. Viime aikoina on kehitetty useampia sovelluksia, joiden tarkoituksena on tarjota "säädyllisiä" tapoja deittailla.

Tällainen on esimerkiksi filippiiniläisen Valenice Balacen kehittelemä Peekawoo-sovellus, joka tarjoaa mukaan treffeille esiliinan.

- Kasvoin maailmassa, jossa treffeillä oli aina mukana esiliina. Vielä yliopistossakin siskoni oli aina treffeilläni mukana, Balace kertoo.

Balace sai idean kokeiltuaan Tinderin kaltaista sovellusta. Itseään ujoksi luonnehtiva Balace ajatteli sen olevan hyvä keinoa tavata uusia ihmisiä. Pian hän kuitenkin huomasi sen olevan aivan liian suorasukainen hänelle.

"Merkki siveettömyydestä"

Huolimatta uusien deittisovellusten kehittämisestä on seurustelukumppanin tapaaminen verkossa ollut edelleen esimerkiksi Hong Kongissa harvinaisempaa kuin länsimaissa. Vuonna 2011 tehdyn tutkimuksen mukaan vain 5 prosenttia hongkongilaisista oli tavannut kumppaninsa verkossa. Vastaava luku Yhdysvalloissa oli tuolloin yli 20 prosenttia.

- Tiedämme, että deittisovellusten suosio on sittemmin ollut kasvussa, mutta emme tiedä, kuinka paljon, toteaa vuoden 2011 tutkimusta johtanut Emil Ng Man-Lun.

Hänen mukaansa aasialaiset ajattelevat kuitenkin helposti, että sovellukset ovat merkki siveettömyydestä. Useat ovat myös peloissaan, että tilanne kehkeytyy liian intiimisti liian lyhyen tuttavuuden jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

”Jo intiimi ajatustenvaihto nakertaa pääsuhdetta” – Mitä tehdä, kun ihastuu parisuhteessa ollessa?

Ihastuminen on luonnollista ja mahdollista kääntää oman parisuhteen eduksi, mutta jossain vaiheessa ihastustakin täytyy tarkastella kriittisemmin.
Jos ihastus määritellään siten, että pitää jotakuta ihanana – siis puoleensavetävänä ja viehättävänä – on hyvin todennäköistä ja luonnollista, että etenkin pitkän parisuhteen aikana ihastuksia tulee ja menee.

Tuntemuksia ei välttämättä tule edes luokiteltua ihastumiseksi. Siksi olisi hyvästä, että pariskunta juttelisi keskenään, mitä he ajattelevat ihastumisista ja miten he toivovat toistensa toimivan: mistä kertoa ja mitä sitten tehdään? Samaten ajatuksia on hyvä päivittää keskustelemalla säännöllisin väliajoin.

Anonyymi kirjoitti...

Vanhakantaiset asenteet elävät tiukassa: Seksuaalisen väkivallan uhria syyllistetään edelleen

Erityisesti Yhdysvalloissa puhutaan paljon niin sanotusta raiskauskulttuurista, eng. rape culture. Raiskauskulttuurin ytimessä on uhrin syyllistäminen.

Tällä tarkoitetaan esimerkiksi sitä, että sen sijaan, että opetettaisiin poikia olemaan raiskaamatta, opetetaan tytöille, miten välttyä raiskaukselta: Älä pukeudu liian lyhyeen hameeseen. Älä juo itseäsi humalaan. Älä liiku yksin pimeillä kujilla.

Raiskauskriisikeskus Tukinaisen vastaava kriisityöntekijä, perheterapeutti Helena Kallinen tunnistaa raiskauskulttuurin merkit. Hän kertoo kääntävänsä tilanteen usein toisinpäin.

– Kun nuori mies lähtee baariin, sanommeko me hänelle, että älä nyt laita puhdasta paitaa, laita hiuksia tai älä nyt ainakaan suihkuta hyvää tuoksua, ettet tule raiskatuksi? Tämähän on aivan absurdia!

Anonyymi kirjoitti...

”Ei peppusi näytä suurelta, kulta” – Näitä valkoisia valheita naiset ja miehet käyttävät eniten

Kuulostaako tutulta?
Daily Mail kertoo australialaistutkimuksesta, joka selvitti miesten ja naisten yleisimmin kertomat valkoiset valheet.

Molempien sukupuolten eniten käyttämä valhe on ”Ei mikään ole vialla, kaikki on ihan hyvin” -lausahdus. Muutoin miesten ja naisten listat erosivat suuresti toisistaan.

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

! » Bloomberg: Islamic State Circulates Sex Slave Price List (August 4, 2015)

Kaikki eivät suostu.

Daily Mail/MailOnline: ISIS executes 19 girls for refusing to have sex with fighters as UN envoy reveals how sex slaves are 'peddled like barrels of petrol' (6 August 2015)
• The women refused to practice 'sexual jihad', a Kurdish official has claimed
• He also claimed money, distribution of women has created a rift within ISIS
• ISIS published 'price list' of captured Yazidi, Christian sex slaves last year
• UN envoy verified the document as genuine after spending time in region

Anonyymi kirjoitti...

29-vuotias nainen tunnusti ampuneensa avomiestään taljajousella – kuuntele naisen 112-puhelu - Kotimaa - Ilta-Sanomat

...
Nainen ilmoitti hätäkeskukselle, että ”tänne tuli joku tuntematon”. Nainen väitti tuntemattoman miehen ampuneen hänen liikuntarajoitteista avopuolisoaan taljajousella. Ampumisen jälkeen tuntematon mies oli naisen mukaan poistunut paikalta.
...

Anonyymi kirjoitti...

...
Uhrin äiti piti tekoa törkeänä. Äidin mukaan nainen jätti hänen poikansa kitumaan eikä hakenut apua ajoissa.
...

Anonyymi kirjoitti...

Aliupseerikouluun määrätään puoliväkisin: "Kaikki eivät ymmärrä sen hyötyjä"

Osa varusmiehistä kokee aliupseerikouluun pääsemisen kunnia-asiaksi ja toiset pakoilevat sitä kaikin keinoin. Ajoittain varusmiehiä joudutaan määräämään sinne vasten tahtoaan. He eivät koulutuspäällikön mukaan yleensä tiedosta koulutuksen tarjoamia hyötyjä.

Varusmiehet ovat astuneet asepalvelukseen viimeksi heinäkuussa. Moni tekee näinä hetkinä päätöksen aliupseerikouluun menemisestä. Sinne valitaan vain koulutukseen soveltuvat henkilöt, mutta heitä ei aina löydy riittävästi ilman suostuttelua.

– Osaan tehtävistä rekrytointi on helpompaa, mutta toisiin joudutaan käskemään. Näitä tehtäviä on saapumiserästä riippuen vähän eri tavalla, kertoo koulutuspäällikkö everstiluutnantti Vesa Helminen.

Helmisen mukaan tilanne ei ole juurikaan muuttunut vuosien aikana. Hän uskoo, että kiinnostus aliupseerikoulutusta kohtaan riippuu pitkälti varusmiesten tulevaisuudensuunnitelmista.

– Jotkut ovat tiedostaneet aliupseerikoulun hyödyt pitkällä tähtäimellä esimerkiksi tulevaisuuden koulutuksen tai työelämän kannalta. Mutta joukossa on myös sellaisia, jotka katsovat pelkästään tätä hetkeä ja varusmiespalvelusta. Heidän kanssaan höytynäkökulmia pitää joskus ottaa esille, Helminen toteaa.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset ja miehet käyttäytyvät erilailla eroamisen jälkeen - arvaatko, miten miehet reagoivat?
Parisuhteen päätyttyä naiset ovat usein vihaisia, ahdistuneita ja peloissaan, mutta miesten kohdalla uusi elämäntilanne näkyy toisenlaisina asioina.


Naisilla ja miehillä ovat erilaiset tavat käsitellä parisuhteen päättymistä, väittää tuore amerikkalainen tutkimus. Sen mukaan leidit antavat yleensä tunteilleen vallan eroamisen jälkeen, kun taas miekkoset yrittävät jatkaa romahtamatta. Jälkimmäinen lisää kuitenkin riskiä siihen, että ihminen katkeroituu.

Naiset myös turvautuvat miehiä enemmän sosiaaliseen verkostoonsa. He hakevat tukea ystäviltä ja perheeltä, mikä usein auttaakin pääsemään yli entisestä heilasta. Miehillä puolestaan ylipääseminen vie huomattavasti enemmän aikaa ja monesti se tapahtuu vasta uuden rakkauden ilmaantuessa elämään.

Naiset menevät paniikkiin, miehet kadottavat fokuksen

Naiset sortuvat miehiä todennäköisemmin lohturuokaan eron jälkeen, minkä seurauksena he yleensä myös lihovat miehiä enemmän. Tunnerintamalla leidit myös tuntevat miehiä yleisemmin vihaa, pelkoa, paniikkia ja ahdistusta. Miehillä uusi elämäntilanne näkyy usein fokuksen menettämisenä ja masentuneisuutena.

Kiinnostavaa on, että naiset kokevat ylipääseminen selvästi ja kirkkaasti, kun taas miehillä puhdistuminen menneistä on pitkä ja häilyväinen prosessi.

Tutkimukseen osallistui noin 5700 ihmistä lähes sadasta eri maasta. Heitä pyydettiin arvioimaan eroamisen aiheuttamaa tuskaa erilaisilla mittareilla.

Anonyymi kirjoitti...

Tätähän voisi pitää raiskauksena, koska mies ei olisi ilman naisen meikkihuijausta antanut consenttia:

Morsian pesi meikit pois kasvoiltaan – sulhanen luuli varkaaksi ja haastoi oikeuteen - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

192-senttinen suomalaisnainen kertoo – tämä on vaikeinta pitkän naisen arjessa - Muoti & Kauneus - Ilta-Sanomat

...
– Kun hain miestä treffimarkkinoilta, pyrin rajaamaan, etten sallinut itselleni sitä, että olisin katsellut kauheasti itseäni lyhyempiä. Ehkä senkin takia, ettei muu ympäristö saisi lisää vettä myllyynsä ja ajattelisi, että ”tuolla tuo jättiläisen kokoinen nainen kulkee 160 senttiä hattu päässä olevan miehen kanssa.
...
– Itse en koskaan, kaikella kunnioituksella miehiä kohtaan, noteerannut itseäni lyhyempiä miehiä. En vain huomannut heitä. Kun törmäsimme puolisoni kanssa, hänet oli helppo löytää, kun hänkin oli pitkä. Satuimme oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.
...

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä hormonitoiminta pitää pirteänä ja seksuaalisesti halukkaana
Hormonitasapainon etsiminen kiinnostaa monia. Lievät hormonitasojen muutokset voivat johtua ylipainosta tai alkoholinkäytöstä.


Hormonit ovat kehon viestinviejiä, jotka huolehtivat siitä, että kaikki toimii niin kuin pitää. Ne esimerkiksi herättävät aamulla, pitävät verensokerin tasaisena ja valpastuttavat hätätilanteessa.

Useimmat hormonit syntyvät umpirauhasiksi kutsutuissa elimissä, kuten aivolisäkkeessä, haimassa tai kilpirauhasessa, joista ne kulkevat verenkierron mukana kohdesoluihinsa. Keho varmistaa monimutkaisen säätely- ja palautejärjestelmän avulla, ettei hormoneita erity liikaa tai liian vähän.

Mistä tiedän, jos hormonitoiminta on sekaisin?

Hormonisairauksien oireet ovat usein epämääräisiä. Ihminen voi kärsiä esimerkiksi väsymyksestä, lihomisesta, laihtumisesta tai mielialan laskusta. Siksi esimerkiksi kilpirauhasen vajaatoimintaa tai masennusta voi olla hankala erottaa toisistaan, ja asia varmistuu ainoastaan verikokeilla. Koska yhden hormonin vajaa- tai liikatuotanto vaikuttaa muihin hormoneihin, nainen huomaa muutokset usein kuukautiskierron häiriintymisenä.

Voiko hormonitoimintaan itse vaikuttaa?

Netissä liikkuu teorioita, joiden mukaan hormonitoimintaan vaikuttamalla voisi laihtua, piristyä tai pysyä nuorekkaana. Aiheesta ei ole juurikaan luotettavaa tietoa, sillä hormonitoimintaa käsittelevä tutkimus on keskittynyt sairauksien ja lapsettomuuden hoitoon.

Varsinaisten hormonisairauksien, kuten vaikkapa lisämunuaisen vajaatoiminnan, puhkeamiseen ei voi juuri vaikuttaa elämäntavoilla.

Lievät hormonitasojen muutokset voivat sen sijaan johtua epäterveellisistä elämäntavoista, kuten ylipainosta tai alkoholinkäytöstä. Hormonit menevät sekaisin myös äärimmäisestä rasituksesta, kuten kovasta stressistä, liiallisesta urheilemisesta tai syömishäiriöistä. Esimerkiksi anoreksiassa kilpirauhasen toiminta hidastuu ja sukupuolihormonien eritys vähenee, koska elimistö yrittää suojautua nälänhädältä.

Se tiedetään, että vanhat tutut terveyssuositukset auttavat pitämään hormonit tasapainossa: nuku riittävästi, syö monipuolisesti, harrasta liikuntaa, pidä alkoholinkäyttö aisoissa, vältä liiallista stressiä ja pysy normaalipainoisena. Liiallinen terveysintoilu ei kannata, sillä se voi aiheuttaa hormonit sekoittavan stressitilan. Lisäksi ruokavaliossa pitää olla jonkin verran rasvaa, jota tarvitaan hormoneiden muodostamiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Seitsemän kertaa kihlautunut Seppo: "Rakkaus on ikuista"
Monilla suomalaisilla on nykyään useita peräkkäisiä suhteita yhden pitkän sijaan. Yhä useampi parisuhde myös perustuu ajatukselle, että on oltava onnellisempi kuin muut parit


Vielä muutama vuosikymmen sitten parisuhdeihanne oli se, että mentiin nuorena naimisiin ja vietettiin kumppanin kanssa loppuelämä. 2000-luvulla näin ei enää ole. Yhä useampi suomalainen seurustelee vakavasti monen kumppanin kanssa löytämättä koskaan sitä yhtä "oikeaa".

"Suurin osa ihmisistä elää edelleen hyvin pitkäaikaisessa parisuhteessa vaihtamatta sitä mihinkään. Mutta rinnalle on tullut kasvava osuus sellaisia, joilla on useita peräkkäisiä parisuhteita", Väestöliiton tutkimusprofessori Osmo Kontula kertoo.

Vähän yli puolet keski-ikäisistä on nykyisin naimisissa, mutta tämä osuus on jatkuvasti laskenut. Samalla varsinkin alle 35-vuotiaana avoliitoissa elävien miesten ja naisten osuus on noussut. Tästä ikäluokasta noin 40 prosenttia elää avoliitossa, ja monet avioituvat vasta silloin, kun lasten hankinta tulee ajankohtaiseksi.

Noin viisi prosenttia sekä miehistä että naisista ei solmi avio- tai avoliittoa koko elämänsä aikana.

Miksi pysyvää sitoutumista lykätään?

Yksi syy on se, että nyky-yhteiskunnassa sekä miehillä että naisilla on paremmat mahdollisuudet vapaasti valita, minkälaisen kumppanin kanssa he haluavat elää. Kontulan mukaan tällaista valinnanvapautta ei vielä ollut esimerkiksi 1950-luvulla. Tapana oli, että ensimmäisen potentiaalisen kumppanin kanssa solmittiin liitto, jossa pysyttiin, vaikka ei olisi ollut kovin onnellinen.

"Nykyään ei tarvitse jatkaa epätyydyttävää suhdetta. Ihmiset tekevät valintoja tietoisemmin. Ennen vain ajauduttiin", Kontula sanoo.

Eläkkeellä oleva Seppo, 65, edustaa iästään huolimatta uudempaa rakkausajattelua.

Hän rakastui ensimmäisen kerran ollessaan 12-vuotias. Naapurin tyttö vei häneltä jalat alta, minkä jälkeen päivät kuluivat roskalaatikon katolla käsikynkässä. Kunnes Seppo tapasi uuden rakkauden.

"Hänen kanssaan päädyimme kihloihin asti. Mutta sitten tuli seuraava", Seppo kertoo.

Sepolla on ollut elämänsä aikana kaksi kymmenen vuoden avioliittoa, joista molemmista hänellä on yksi poika. Kihloissa hän on ollut seitsemän kertaa. Väliin on mahtunut myös lyhyempiä suhteita ja yhden illan juttuja. Hänen uusin suhteensa alkoi tammikuussa, ja se päätti neljä vuotta kestäneen kihlauksen.

Anonyymi kirjoitti...

Paiskivatko suomalaiset vähän töitä Eurooppaan verrattuna? Tästä syystä tilastot ovat ristiriidassa

Eri mittareilla Suomi kuuluu joko Euroopan lyhintä tai pisintä työaikaa tekeviin maihin.

Elinkeinoelämän keskusliitto julkaisi tiistaina vertailun, jonka mukaan Suomessa tehdään Euroopan lyhintä työaikaa. Tilaston mukaan suomalaisten kokopäiväisten työntekijöiden keskimääräinen viikkotyöaika jää noin 37,4 tuntiin, kun listan huippuna olevassa Luxemburgissa kokopäivätyöläinen tekee keskimäärin yli 41-tuntista viikkoa.

Tässä tilastossa tarkasteltiin kokoaikatyöntekijöiden toteutunutta työaikaa, ja siihen on laskettu mukaan ylityöt, vuosilomat, sairaspoissaolot ja muut satunnaista vaihtelua työaikaan aiheuttavat tekijät.

Sittenkin pisin työaika?

Tilastokeskuksenkin mukaan suomalaisten työaika on Euroopan lyhyimpiä, kun verrataan tehtyjä työtunteja. Suomalaisten tilanne näyttäytyy kuitenkin aivan eri valossa, jos katsotaan kansainvälisiä viikkotyöaikojen vertailua. Niissä mittarina käytetään toteutuneiden työtuntien sijasta säännöllistä viikkotyöaikaa. Näin ollen kansalliset vapaapäivät ja vuosilomapäivät eivät vaikuta tuloksiin. Myöskään poissaolopäivät eivät vaikuta tulokseen.

Tätä menetelmää käyttäneen OECD:n tilaston mukaan Suomi kuuluu Länsi-Euroopan maista pisintä työaikaa tekeviin maihin. Vain Kreikka ja Itä-Euroopan maat ovat Suomen edellä.

Nämä selittävät työajan pituutta

Tilastokeskuksen mukaan suomalaisten lyhyttä työaikaan selittää se, että Suomessa on suhteellisen paljon palkallisia vapaapäiviä sekä muun muassa oikeus tilapäiseen poissaoloon lapsen sairauden tai pakottavien perhesyiden vuoksi. Naisten työssäkäynnin yleisyys myös vaikuttaa.

Lisäksi poissaolo oman sairauden vuoksi Suomessa helpompaa kuin monissa muissa maissa.

Työaika vaihtelee aloittain

Tilastokeskuksen mukaan työaika on Suomessa lyhentynyt viime vuosikymmeninä. Työvoimatutkimuksen tuloksissa työllisten säännöllisen viikkotyöajan keskiarvo on vähentynyt vuodesta 1997 vuoteen 2011 reilulla tunnilla eli 38,7 tunnista 37,4 tuntiin.

Tilastokeskuksen mukaan työajan pituudet vaihtelevat merkittävästi alasta riippuen. Pisintä työaikaa tehdään maataloussektorilla, jossa työaika on keskimäärin 41,3 tuntia viikossa. Sosiaali- ja terveysalalla sen sijaan työtunteja on viikoittain keskimäärin 34,5.

Lähteet: Tilastokeskuksen raportti, EK:n julkaisu

Anonyymi kirjoitti...

Morsian pesi meikit pois kasvoiltaan – sulhanen luuli varkaaksi ja haastoi oikeuteen

Algerialaismies kertoi morsiamensa näyttäneen erittäin kauniilta ja viehättävältä ennen avioliittoa.
Algerialainen sulhanen haastoi vaimonsa oikeuteen vain päivä häiden jälkeen, kertoo Emirates 24/7 -sivusto.

Miehen mukaan morsian ei näyttänyt yhtä kauniilta kuin ennen häitä. Sulhanen koki tulleensa petetyksi tämän runsaan meikin johdosta.

20 000 dollarin eli noin 18 000 euron korvauksia psykologisesta haitasta vaativa sulhanen kertoi oikeudessa Algerissa, että hän oli häiden jälkeisenä aamuna shokissa. Vaimo näytti niin erilaiselta, ettei mies tunnistanut häntä.

– Sulhanen kertoi tuomarille, ettei hän kyennyt tunnistamaan vaimoaan, kun tämä oli pessyt meikit pois kasvoiltaan, algerialaislehdistö uutisoi.

– Hän sanoi naisen näyttäneen erittäin kauniilta ja viehättävältä ennen avioliittoa, mutta seuraavana aamuna herättyään huomasi tämän pesseen meikit kasvoiltaan. Hän pelästyi, koska luuli naisen olevan varas.

Anonyymi kirjoitti...

Illalla tv:ssä: Kun orgasmi ei vain lopu

Mitä tehdä, jos seksi on niin rajua, että joutuu sairaalaan? Parasta kertoa lääkärille totuus, opastaa tv-sarja.
Seksileikeistä ensiapuun, perjantaina 7.8. Frii klo 20.30

Naisen orgasmi kestää ja kestää. Mies huolestuu ja vie hänet sairaalaan. Voihkinta tutkimushuoneesta kuuluu odotushuoneeseen. Muut onnittelevat puolisoa – he luulevat, että vaimo synnyttää.

Mikä johti pitkitettyyn orgasmiin? Siihen oli lääketieteellinen syy, joka paljastuu tänään uusintana alkavan Seksileikeistä ensiapuun -sarjan ensimmäisessä jaksossa.

Sarjan henkilöiden nimet on muutettu, ja heitä esittävät näyttelijät. Tapahtumat perustuvat kuitenkin tosiasioihin.

Anonyymi kirjoitti...

Uusi tv-sarja esittää törkeän näkökulman deittailuun – vaimomateriaali vastaan vällykaverit

Uusi amerikkalainen tosi-tv-sarja esittelee miehiä seikkailemassa nettideittailun ihmemaassa.
Nettideittailun käsikirja, pe 7.8. Sub klo 23.10

Nettideittailun käsikirja (Online Dating Rituals of the Modern Male) -realitysarja seuraa sinkkumiehiä seuranetsintäpuuhissa netin maailmassa.

Sarjan ensimmäisessä jaksossa nähdään 36-vuotias Marcus ja 27-vuotias Alex, joiden motiivit nettideittailuun ovat kovin erilaiset. Pitkän parisuhteen lopettanut Marcus on asialla ensimmäistä kertaa ja toivoo löytävänsä itselleen vaimon. Nettideittailua jo kauan harrastanut Alex puolestaan etsii naisia lähinnä petiseuraksi ja muuhun hauskanpitoon.

– Pidän kaikenlaisista naisista. En mene seisovaan pöytään ja syö vain kung pao -kanaa. Syön myös teriyakikanaa, kevätrullia ja kaikkea muuta, Alex filosofoi naismakuaan.

Amerikkalaisten realitysarjojen loputtomassa tulvassa Nettideittailun käsikirja on vain hiekanjyvänen aavikolla. Sarja edustaa valmiiksi pureskeltua tosi-tv-lajityyppiä tylsimmillään, vaikka nettitreffailu on aiheena ajankohtainen ja siksi mielenkiintoinen. Etenkin, kun treffiteemaa lähestytään vaihteeksi miesnäkökulmasta.


Pidän kaikenlaisista naisista. En mene seisovaan pöytään ja syö vain kung pao -kanaa.
Sarja jaottelee naiset horatsuihin ja vaimomateriaaliin, sekä esittää miehet omahyväisinä ja pinnallisina ääliöinä.

Toisenlaisella lähestymistavalla aiheesta olisi voinut saada irti paljonkin. Mitään erityisen uutta, ihmeellistä, koskettavaa, shokeeraavaa tai hauskaa tämä sarja ei katsojille tarjoa.

Sarja on pinnallista ja ärsyttävää höttöä – kuin vaaleanpunainen, huvipuistossa nautittu hattara, joka vaikuttaa herkulliselta, mutta sitä ei halua syödä loppuun. Sen päätyy heittämään roskiin sormet tahmassa.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimus: Naisia alle kolmannes Hollywoodin hittielokuvien hahmoista
Yhdysvaltalaisessa tutkimuksessa tarkasteltiin 700:aa menestyselokuvaa vuosilta 2007–2014. Naisohjaaja oli noissa elokuvissa harvinaisuus.


Hollywoodin menestyselokuvien roolihahmoista alle kolmannes on naisia, tuoreesta tutkimuksesta käy ilmi. Tutkimuksen mukaan naisohjaajat ovat menestyselokuvissa tätäkin harvinaisempia.

Tutkimus on tehty Etelä-Kalifornian yliopistoon kuuluvassa yksikössä, ja siitä kertoo uutistoimisto AFP.

AFP:n mukaan tutkimuksessa tarkasteltiin 700:aa hittielokuvaa. Elokuvat on julkaistu vuosina 2007–2014. Tutkimuksessa oli määrä tarkastella sukupuolen ja etnisyyden diversiteettiä.

Tutkijat totesivat, että Hollywood-elokuvissa on edelleenkin vallalla valkoinen mies, AFP kirjoittaa. Uutistoimiston mukaan tutkijat vaativatkin, että valkokankaat heijastaisivat täsmällisemmin amerikkalaista nyky-yhteiskuntaa.

Runsaasta 30 000 sellaisesta henkilöhahmosta, joilla oli elokuvissa vuorosanoja, noin 30 prosenttia oli naisia, tutkimus osoittaa.

– Selvästikin normi Hollywoodissa on se, että tytöt ja naiset jätetään valkokankaan ulkopuolelle, tutkimuksessa todetaan.

Enemmistö hahmoista alle 40-vuotiaita

Viime vuoden aikana julkaistuissa elokuvissa naisia oli noin 28 prosenttia roolihahmoista. Noista hahmoista kolme neljästä vaikutti tutkimuksen mukaan olevan alle 40-vuotiaita.

Silloin, kun elokuvissa oli naishahmoja, nuo hahmot esitettiin mieshahmoja todennäköisemmin huoltajina tai "romanttiseen suhteeseen sitoutuneina", AFP lainaa tutkimusta.

Tutkimuksessa olleista 700 hittielokuvasta 28 elokuvaa oli naisohjaajan käsialaa, tutkimus toteaa. AFP kertoo, että noista ohjaajista kolme oli mustia ja yksi aasialainen.

Anonyymi kirjoitti...

Perussuomalaisten puoluesihteeri on mielenkiintoisin naispoliitikko tällä hetkellä

Taas on mies hämmentämässä.

Perussuomalaisten nuorisojärjestöä johtava Sebastian Tynkkynen pyrkii puolueen puheenjohtajistoon lauantaina puoluekokouksessa. Peruste: EU- ja maahanmuuttopolitiikassa on joustettu liikaa.

Soinin puheista ja puhumattomuudesta päätellen 20-vuotisjuhlakokoukseen kaivattiin vähiten vääntöä maahanmuutosta.

Miehet eivät suostu uskomaan, joten linjakeskustelu on odotettavissa vain muutama päivä kansanedustaja Olli Immosen (ps.) kirjoituksista nousseen kohun ja uusnatsien mellakan jälkeen.

Perussuomalaisten kansanedustajista vajaa kolmannes on naisia. Naisten osuus on pienempi vain keskustalla.

Taloustutkimuksen mittauksissa puoluekantansa kertoneista naisista noin 9 prosenttia kannattaa perussuomalaisia. Miehissä kannattajien osuus on asettunut yli 20 prosenttiin, mutta vaihdellut paljon enemmän kuin naiskannattajien osuus.

Lukujen perusteella puolueen kasvupotentiaali on erityisesti naisissa ja naiset vaikuttavat miehiä vakaammilta perussuomalaisilta.

– Minua kohtaan lojaaleimmat kansanedustajamme ovat naisia. Naiset tukevat minua, eikä heillä ole kampitusmentaliteettia, kuten joillakin miesedustajillamme, Soini kirjoittikin Peruspomo-kirjassa viime vuonna.

Tämän jälkeen ei pitäisi olla yllättävää, että puolueen eturivissä ja samalla Soinin luottoporukassa on paljon naisia.

Naisten SDP:ssä miesten johtotroikka
Puoluesihteeri on Riikka Slunga-Poutsalo, eduskunnan puhemies Maria Lohela, toinen varapuheenjohtaja ja sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylä, hallintovaliokunnan puheenjohtaja Pirkko Mattila ja suuren valiokunnan 1. varapuheenjohtaja Anne Louhelainen. Eduskuntaryhmää johtanut Pirkko Ruohonen-Lerner on puolueen toinen europarlamentaarikko.

– Perussuomalaiset ei joudu lainkaan häpeämään siinä, miten paljon naisia on noussut näkyviin tehtäviin ja johtopaikoille, kun katsotaan kannattajakunnan miehisyyttä ja suomalaisen poliittisen johtajuuden yleistä miesvaltaisuutta, kommentoi politiikan erikoistutkija Mari K. Niemi Turun yliopiston alaisesta Eduskuntatutkimuksen keskuksesta.

Hän muistuttaa, että esimerkiksi naisvoittoisen SDP:n johtotroikassa on vain miehiä: Puheenjohtaja, puoluesihteeri ja eduskuntaryhmän puheenjohtaja.

Anonyymi kirjoitti...

Seksologi: Anna seksiä aina kun kumppani haluaa
Gynekologi Anneli Kivijärvellä on alallaan 40 vuoden kokemus.


kkuna ja sälekaihtimet auki ja äkkiä. Ollaan yksityisessä lääkärikeskuksessa Turussa gynekologi Anneli Kivijärven vastaanottohuoneessa.

”Vihaan pimeitä huoneita. Päivystin aikoinaan Raision sairaalassa päiväkausia tietämättä, oliko kesä, talvi, päivä vai yö”, Kivijärvi sanoo.

Hän istuttaa haastattelijan lääkärin tuoliin ja käy itse asiakkaan paikalle. Puhe alkaa.

”Potilas sanos kerran, että ikkunastahan näkee sisään, mutta mää sanoin sille, että sieltä ei katsele kuin Jumala ja häntä ei sun pimppas kiinnosta.”

kirjoitti...

! » IS: Suomalaistaustainen tyttö jumissa Syyriassa - Perhe pelkää: Tyttö Isisin kynsissä

Toinen artikkeli samassa lehdessä

Iltalehti: Suomalaistaustaisen perheen teinityttö Isisin hallussa: "Ei tämä hyvältä näytä" (7.8.2015)
Göteborgin lähellä asuvan suomalaistaustaisen perheen kesäloma alkoi järkyttävällä tavalla, kun perheen 15- vuotias tytär ilmoitti yllättäen olevansa sisällissodan runtelemassa Syyriassa. Perheen isän mukaan 19- vuotias poikaystävä oli houkutellut tytön mukaansa "Marokkoon".- Tytön mukaan poikaystävä halusi liittyä al-Qaidan kapinallisjoukkoihin Aleppon ulkopuolella ja osallistua taisteluihin. Sen enempää emme tiedä, isä kertoo.

Suunnitelmiin tuli kuitenkin muutos viime viikonloppuna, kun paikalliset Isis-joukot ottivat nuoren parin kiinni. Pariskunnan kohtalo on isän mukaan vielä arvoitus.

- Nyt kun he ovat Isiksen hallussa, niin ei tässä kovin montaa vaihtoehtoa ole. Joko poikaystävä taistelee heidän joukoissaan tai sitten he tappavat hänet.

Isän tietojen mukaan paikallisen imaamin on määrä päättää tänään, mitä he tekevät tytön ja poikaystävän kanssa. Avioliittoon vihkiminen on yksi vaihtoehto.
Isän mukaan tilannetta mutkistaa entisestään se, että perheen tytär on 24. viikolla raskaana. Perhe sai tietää asiasta pari viikkoa ennen tytön katoamista.

- Poikaystävä on ilmoittanut meille, että hän haluaa pitää lapsen, koska se on poika. Sen jälkeen hän voi ottaa lapsen ja jättää tyttäremme kadulle, isä kertoo.

Tilanne vaikuttaa toivottomalta, mutta isän mukaan perhe ei aio luovuttaa.


! » Saa nähdä millaista monikulttuurisuutta on luvassa:

Noista toisista jutuista voisi epäillä että tyttö joutuu myyntiin.

Anonyymi kirjoitti...

PornHub aikoo "nettipornon Netflixiksi"

Aikuisviihdesivusto PornHub uskoo ajan olevan kypsä maksulliselle nettipornolle ja se onkin esitellyt kuukausimaksullisen Premium-tilausluokan nykyisen ilmaisversion rinnalle.
9,99 dollarin kuukausimaksua vastaan PornHub tarjoaa mainoksettomuutta, eksklusiivisia sisältöjä, parempaa kuvanlaatua sekä sisältöjen nopeampaa toistoa. Yhtiön mukaan se haluaa muodostua "pornon Netflixiksi". Maksullisessa nettipornossa ei ole varsinaisesti mitään uutta, mutta käytäntö on osoittanut, että ihmiset ovat kovin haluttomia maksamaan aikuisviihteestä. Se onkin ollut yksi syy, miksi sisältöä ilmaiseksi tarjoava ja mainoksilla elävä PornHub on noussut nykyiseen suosioonsa.

PornHub kehittää parhaillaan palvelulleen Android- ja Roku-sovelluksia. Ensi vuoden alussa videopalveluun on tulossa myös tuki VR-sisällöille.

Anonyymi kirjoitti...

Valhe, emävalhe, tilastokeskuksen työaika- ja palkkatilastot Blogi US Pauli Sumanen 7.8.2015

Anonyymi kirjoitti...

Johanna Tukiaisen poikaystävänä esitelty Emmanuel kertoo kaiken: Tuli rankasti kusetetuksi!

Havaijilta asti Johanna Tukiaista tapaamaan tullut 41-vuotias Emmanuel Pona kertoo tarinansa painetussa Hymyssä. Hän koki Suomessa karun kohtalon.

Mies esiteltiin Johannan uutena poikaystävänä. Pian Johanna kuitenkin väitti Emmanuelin pahoinpidelleen hänet ja mies joutui harhailemaan lentokentällä, sillä paluulippu oli vasta kuukauden päähän. Ystävälliset ihmiset lunastivat Emmanuelin takaisin Havaijille.

Komistus luuli tulevansa kuuluisan bisnesnaisen ja lähes maailmanluokan tähden luokse.

-Johanna kertoi olevansa yksi Suomen kuuluisimpia bisnesnaisia. Hän sanoi, että hänen tanssiryhmänsä on maan arvostetuimpia ja heillä menee hyvin. Hän lähetti kymmenen vuoden takaisia kuvia itsestään. Hän maanitteli Facebookissa minua luokseen Suomeen. Johanna maksoi minulle edestakaiset liput, Emmanuel kertoo painetussa Hymyssä.

Hyvin pian hän huomasi, että elämä Johannan kodissa oli kaoottista.

-Asunnossa juotiin jatkuvasti. Johanna oli lähes koko ajan kännissä ja napsi joitakin pillereitä. Minulla alkoi olla hermot riekaleina jo viikossa.

Anonyymi kirjoitti...

Miesten unelmakumppanilla saa olla akne, hän saa olla kömpelö ja haista hieltä
Rakastuneet miehet kertovat, millaisia "pikkuvikoja" heidän kullassaan on, ja mitä ne lopulta merkitsevät.


Tavoittelemme usein täydellistä ulkomuotoa, jotta meistä pidettäisiin. Samalla saatamme tehdä itsellemme hallaa, koska usein pienet epätäydellisyytemme ovat asioita, jotka tekevät meistä rakastettavia.

Thought Catalog -sivusto keräsi viideltä rakastuneelta mieheltä kertomukset siitä, millaisia "valuvikoja" heidän vastapuoliskossaan on, ja mikä on niiden merkitys heille. Lue miesten vastaukset alta:

"Tyttöystävälläni on kaikista paras hien haju ja kehon tuoksut seksin aikana. Ne saavat minut syttymään."

"Tyttöystävälläni on akne, jopa 30 vuoden iässä. Kun aloitimme deittailun, ajattelin sen tavallaan olevan erikoista. Nyt kun olemme yhdessä, se vain tuntuu asialta, joka tekee hänestä entistä ainutlaatuisemman minulle."

"Rakastamani nainen ei sheivaa häpykarvojaan."

"Tyttö, jonka kanssa menin ulos, ei ollut fyysisesti puoleensavetävä, mutta hänen nenänsä vain oli niin suloinen, etten voinut muuta kuin antaa itseni sulaa hänen seurassaan."

"Minun vaimoni on sosiaalisesti upean erilainen. Se ei ole mikään iso asia, mutta hän tuo itsensä esille suloisesti. Hän on niin kömpelö ja se saa minut rakastamaan häntä entistä enemmän."

Anonyymi kirjoitti...

Ylen Teiniäidit-sarjan Tanja, 19, kuoli äkillisesti

Tanja Tyni esiintyi sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella. Asiasta uutisoi Seiska.
Yle TV2:n Teiniäidit-sarjan ensimmäisellä tuotantokaudella mukana ollut Tanja Tyni on kuollut. Hän oli kuollessaan 19-vuotias.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Seiska.

Tynin isä vahvisti tiedon Ilta-Sanomille. Tyni kuoli keskiviikon ja torstain välisenä yönä aivoverenvuotoon Helsingissä.

Isän mukaan Tanja Tyni oli kiidätetty keskiviikkoiltana kotoaan Meilahden sairaalaan, kun hänen vartalonsa toinen puoli oli äkillisesti halvaantunut.

Sairaalassa Tynillä havaittiin verisuonten huomattavaa laajentumista ja häntä alettiin valmistella äkillistä, Töölön sairaalassa tehtävää leikkausta varten. Ennen leikkausta Tyni sai kuitenkin voimakkaan aivoverenpurkauksen, vajosi koomaan ja menehtyi myöhemmin aivoverenvuodosta aiheutuneisiin komplikaatioihin Töölön sairaalassa.

Isän mukaan voimakas aivoverenvuoto johtui amfetamiinista, jota Tyni oli käyttänyt keskiviikkoiltana.

– Tanjalla on ollut ongelmia huumeiden kanssa. Se ei ole tietääkseni ollut mitenkään älyttömän rajua, vaan hän on nähnyt tytärtään viikoittain ja ollut tuolloin kunnossa. Ja kun tapasimme viimeisen kerran viikko sitten, kaikki näytti taas menevän parempaan suuntaan ja tilanne oli seestynyt – se ilahdutti minua. Mutta nyt, viikkoa myöhemmin piti käydä näin. Se tässä on surullisinta, Tanjan isä sanoo Ilta-Sanomille.

Anonyymi kirjoitti...

Syö näitä yhdessä - tuplaat hyödyt!

Satunnaisia linkkejä kirjoitti...

Ilta-Sanomat: Luulitko, että vanhan treffisäännön voisi jo unohtaa? ”Miehen pitää maksaa lasku” (7.8.2015)
Lady Lara Asprey johtaa deittipalvelu The Sloane Arrangeria Lontoossa ja toimii työkseen Cupidona miljonääreille ja julkkiksille.

Nyt Daily Mail kertoo, millaisia deittailuvinkkejä Asprey antoi This Morning -ohjelmassa naisille. Hänen mukaansa naisilla on treffimarkkinoilla vaikeampaa, sillä miehet käyttävät deittipalveluita vähemmän.


Daily Mail/MailOnline: Don't flash too much flesh, don't get drunk and DO let him pay for dinner: Millionaire matchmaker reveals her dating tips for women struggling to bag Mr Right ( 5 August 2015)
• Lady Lara Asprey runs dating agency for millionaires and celebrities
• She says dating can be harder for women as there's more competition
• Lady Lara shared her rules for catching bag Mr Right on This Morning

Anonyymi kirjoitti...

Tavalliset naiset riisuivat kameran edessä – ”Haluan lisätä naisen kehon arvostusta”

Projekti on kunnianosoitus naiseudelle ja äitiydelle.
Valokuvaaja Liliana Taboas päätti aloittaa projektin, jossa hän kuvasi juuri äidiksi tulleita naisia lastensa kanssa. Projekti on kunnianosoitus naiseudelle ja äitiydelle

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Etkö saa orgasmia yhdynnässä? - Aloita lähetyssaarnaajalla ja tee sitten näin

Hei! Onko mitään keinoja tai vinkkejä, jolla voisin saada orgasmin yhdynnän aikana?
Ja ei, en osaa nauttia päällä olemisesta juuri lainkaan koska en osaa keskittyä silloin omaan nautintooni eikä se tunnu erityisen hyvältäkään. Lisäksi poikaystäväni ei kestä niin kauaa, kun minusta joskus kerrankin alkaisi tuntua todella hyvältä.

Muutoin saan kyllä orgasmin klitorista hieromalla tai suuseksillä, mutta heti kun jotain tapahtuukin sisempänä niin orgasmin saaminen hankaloittuu ja tuntuu miltei mahdottomalta.

Tämä heijastuu tietenkin mm. siten, etten monesti tee alotteita kun tietää ettei itse "saa mitään" eikä siksi toimet jaksa juuri edes kiihottaa. Mitähän voisin asian eteen tehdä?

Nimimerkki: ”Saamaton”, nainen 20 vuotta

Anonyymi kirjoitti...

Seksikolumni: Mies, näin teet vehkeestäsi houkuttelevamman!

Naisilta vaaditaan usein siisteyttä alapäässä, mutta myös miesten tulisi kiinnittää huomiota häpykarvoitukseensa – nyt jopa tutkitusti.

MTV.fi uutisoi vastikään sveitsiläistutkimuksesta, jonka mukaan pituus tai paksuus eivät ole ensimmäisiä asioita, joita nainen vaatii penikseltä. Sen sijaan peniksen ja häpykarvoituksen ulkonäköä pidettiin pituuttakin ennen vehkeen tärkeimpinä ominaisuuksina.

Silmiini pisti tässä tutkimuksessa etenkin se, kuinka olennaista naisten mielestä on se, kuinka siisti häpykarvoitus miehellä on. Henkilökohtaisen kokemukseni mukaan kovin moni suomalainen mies ei ole kartalla tästä faktasta. Ei todellakaan. Ottakaa nyt miehet kuuleviin korviinne tämä tieto ja tutustukaa sheivaamisen saloihin! Vinkkejä punottavan ihon hoitoon voitte kysellä vaikkapa naispuolisilta ystäviltänne.

Mitä peniksen viehättävyyteen tulee, niin olen itsekin ehdottomasti sen kannalla, että siistitty penis on tärkeä osa sitä, millainen koko seksikokemus on. Asia on kuitenkin niin, että makuuhuoneen puolella on tullut nähtyä peniksen ympärillä jos jonkinlaista tuuheaa pöheikköä, kun samaan aikaan vannotetaan naisen siistityn alapään puolesta.

En ole koskaan ymmärtänyt eroa sen välillä, löytyykö hikeä ja töhnää keräävä pusikko miehen vai naisen alapäästä. Kummassakin tapauksessa se kitkee seksihalut. Täysin.

Monet miehet kokevat, että vällyjen väliin ei saada tarpeeksi naisia. Voin antaa sinkkumiehille pienen vinkin: Älkää ihmetelkö ainakaan sitä, jos ette saa samaa naista toista kertaa sänkyynne, jos alakerran pöheikkönne on sitä luokkaa, että sen taltuttamiseksi tarvitsisi perus-Fiskarssien sijaan puutarhasakset.

Anonyymi kirjoitti...

Pietarilaisen ”kauhujen mummon” epäillään surmanneen ja paloitelleen 13 ihmistä – kirjoitti veritöistä päiväkirjaan - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Koska olen poika:

13-vuotiaan pojan raaka surma kuohuttaa Bangladeshissa – "Keskiaikaista barbarismia" | Yle Uutiset | yle.fi

...
Poliisin mukaan liikkeen johtaja oli raahannut kahden muun miehen kanssa pojan verstaalle ja työntänyt ilmakompressorin putken hänen peräsuoleensa. Sen jälkeen johtaja oli käynnistänyt laitteen, jota käytetään autonrenkaiden täyttämiseen.
...
Heinäkuussa Bangladeshissa nostati kohun toinen 13-vuotiaan pojan raaka surma, josta kuvattua videota on levitetty sosiaalisessa mediassa.

Miesjoukko sitoi sitoi pojan pylvääseen ja hakkasi kuoliaaksi koillisessa Sylhetin kaupungissa. Poika aneli surmaajia säästämään hänen henkensä.
...

Minullakin on unelma, eikä se ole tällainen:

"Allahin ja hänen profeettansa vihollinen tapettiin" – Jo neljäs bloggaaja murhattiin Bangladeshissa - Ulkomaat - Verkkouutiset

Blogger killed once again | The Daily Star

Anonyymi kirjoitti...

Lesbopariskunta poltti talonsa – lavastivat viharikokseksi | Stara

Anonyymi kirjoitti...

Tämän takia seksi on sitä parempaa, mitä vanhempi olet

Seksi on parasta nuorena ja kauniina? Ei välttämättä.
Seksi ei missään nimessä kuulu ainoastaan nuoruuteen. Erään brittitutkimuksen mukaan yli 70-vuotiaista miehistä yli puolet ja naisista joka kolmas kertoi viettävänsä aktiivista seksielämää.

Mistä iän myötä lisääntynyt viriiliys johtuu? 25 vuotta alalla työskennellyt työterveyspsykologi Jouni Luukala perustelee asiaa näin:

– Työelämä on jo jäänyt taakse tai vähintään ammatillinen kunnianhimo tyydytetty. Kokemus ja itsetuntemus ovat parantuneet. On kirkastunut, mikä elämässä on tärkeintä eli rakkaus ja intohimo.

Anonyymi kirjoitti...

Usko jo! Nämä parisuhdemyytit eivät pidä paikkaansa

Seurustelevat ihmiset eivät flirttaile? Huono seksi on hyvä syy erota? Vai miten se meni?
Parisuhdeneuvot saattavat parhaimmillaan olla naurettavia. Refinery29-sivusto kokosi yhteen seitsemän yleistä parisuhdemyyttiä, joihin ei kannata uskoa.

Anonyymi kirjoitti...

Olisitko mieluummin "ruma ja älykäs" vai "kaunis ja tyhmä"? Naiset vastaavat
Naiset ympäri maailmaa antoivat näkemyksensä ulkonäön ja älykkyyden tärkeydestä. He myös kertoivat, mitkä asiat tekisivät heistä onnellisempia.


Maailmanlaajuisesti lähes 80 prosenttia naisista olisi mieluummin älykkäitä kuin kauniita. Vastaukset riippuvat jonkin verran kuintekin asuinpaikasta; siinä missä espanjalaisista leideistä 90 prosenttia valitsisi älyn, on sama luku Etelä-Koreassa vain noin 60 prosenttia.

Joka kolmas nainen kokee, että kauneudesta on haittaa työelämässä. Se voi näkyä siten, ettei hyvännäköistä naista arvosteta, vaikka osaamista olisi.

Tulokset käyvät ilmi tuoreesta kyselystä, johon vastasi yli 8000 naista 18 eri maasta.

Mikä lisäisi onnellisuutta?

Naisilta kysyttiin myös, minkä asioiden he uskoisivat lisäävän onnellisuuttaan. Yhdysvalloissa yleisimpiä vastauksia olivat raha, laihtuminen ja parempi itsetunto. Saudi-Arabiassa sen sijaan naiset kertoivat, että vahvempi uskonnollisuus tai hengellisyys, parempi koulutus ja raha tekisivät heidät nykyistä onnellisemmaksi.

Kaikkien maiden vastausten joukossa oli raha

Anonyymi kirjoitti...

Näissä kaupungeissa on eniten sinkkunaisia ja -miehiä – katso oman kotikuntasi tilanne!

Jos haluaa löytää kumppanin, miesvaltaiselta paikkakunnalta kannattaa muuttaa viimeistään kolmekymppisenä, sanoo tutkija Lassi Lainiala Väestöliitosta.
Uudessakaarlepyyssä on poikkeuksellisen paljon yksin asuvia nuoria miehiä verrattuna yksin asuviin naisiin.

Pohjanmaalla sijaitsevassa kaupungissa asuu yksin vain 25 nuorta (20–29-vuotiasta) naista. Samanikäisiä yksin asuvia miehiä on 118, ilmenee Tilastokeskuksen tilastosta.

Uudenkaarlepyyn kunnanhallituksen puheenjohtaja Maria Palm yllättyy tiedosta.

– Täällä on paljon nuoria pareja, hän sanoo IS:lle.

Tilaston tiedot ovat viime vuodelta. Kaikki yksin asuvat eivät tosin ole sinkkuja. Seurustelusuhteita ei tilastoida.

Tilastossa on paikkakuntia, joissa sukupuolijakauma on vieläkin suurempi kuin Uudessakaarlepyyssä. Nämä paikkakunnat ovat kuitenkin sen verran pieniä, että muutama ihminen riittää keikauttamaan tilastoa.

Palmin mukaan Uudenkaarlepyyn epäsuhtaista sukupuolijakaumaa ei selitä ainakaan muuttotappio, sillä väkiluku (7 537) on pysynyt kaupungissa jo vuosia samalla tasolla.

Työttömyysprosentti on 4,6, mutta paikkakunnan työpaikat maataloudessa, turkistarhauksessa ja hiomapaperitehtaassa voivat Palmin mukaan viehättää enemmän nuoria miehiä kuin naisia.

Varsinaiseksi syyksi miesvaltaisuuteen Palm arvelee koulutusta. Tuntuma on, että Uudenkaarlepyyn lukiossa opiskelee enemmän tyttöjä kuin poikia.

– Lukion jälkeen tytöt menevät opiskelemaan Vaasaan, Turkuun ja Helsinkiin. Pojat jäävät.

Anonyymi kirjoitti...

Työ korvaa helposti seksin - hyvä seksi tarvitsee joutilaisuutta

Jos rentouttavalla lomalla lakanat viuhuivat tavallista reippaampaan tahtiin, paluu työelämään ja arkeen saattaa jälleen iskeä vasten kasvoja, kun seksille ei tahdo löytyä aikaa. Työn, perheen ja harrastusten yhteensovittaminen on monelle parille ongelma. Kaikki tuntuu tärkeältä eikä mistään haluta luopua. Silloin tingitään sänkyhommista.

Seksologi Tarja Sandberg kirjoittaa kirjassaan Mistä halu syntyy? - ja miten se säilyy, että hyvä seksi tarvitsee usein joutilaisuutta. "Tavoitekeskeisyys ja tehokkuusajattelu kuuluvat työelämään, eivät sänkyyn." Huumoria ja leikkisyyttä ei saisi unohtaa sängystäkään, ja on hyvä ilmaista toiselle seksin aikana jotenkin aina kun tuntuu hyvältä.

Seksi saatetaan korvata paiskimalla töitä. Muutaman vuoden takainen saksalaistutkimus kertoo, että noin kolmannes ihmisistä korvaa epätyydyttävän seksin työnteolla. Jos seksiä ei ole, työmoraali on erityisen korkea. Työ antaa puuttuvan nautinnon tunteen.

Sandbergin mukaan fyysiset läheisyyden osoitukset riittävät arjessa eikä niiden tarvitse aina johtaa yhdyntään.

kirjoitti...

! » Pietarilaisen ”kauhujen mummon” epäillään surmanneen ja paloitelleen 13 ihmistä – kirjoitti veritöistä päiväkirjaan - Ulkomaat - Ilta-Sanomat

thejournal.ie: Woman (68) suspected of murdering friend, lodger, and 10 others

YouTube: Russian granny suspected of killing and dismembering 13 says she wants to live in prison (Jul 31, 2015)

Anonyymi kirjoitti...

Kuolema korjaa nuorena isäksi tulleita – ”Perheen elättäminen lisää stressiä”

Nuorilla, alle 15-vuotiaina isäksi tulleilla miehillä on suurempi todennäköisyys kuolla 45–54-vuotiaina kuin myöhemmin esikoisensa hankkineilla. Kaikkein korkein kuolleisuus keski-iässä oli alle 22-vuotiaina isäksi tulleilla.

Asiaa selvitettiin Helsingin yliopiston tutkimuksessa, jossa seurattiin yli 30 000:n vuosina 1940–1950 syntyneen suomalaisen isän kuolleisuutta.

Tuloksia ei selittänyt isien koulutustaso, asuinalue, siviilisääty tai lapsien kokonaismäärä. Tulokset viittaavat vahvasti siihen, että aikainen lastenhankinta on yhteydessä miesten todennäköisyyteen kuolla keski-iässä.

Aikainen lastenhankinta näyttää vaikuttavan miesten elämänkulkuun. Isäksi ja perheen elättäjäksi ryhtyminen saattaa tutkijoiden mukaan aiheuttaa nuorille miehille psykologista ja taloudellista stressiä ja haitata heidän mahdollisuuksiaan panostaa omaan hyvinvointiinsa.

Kymmenen vuoden seurannan aikana noin viisi prosenttia isistä kuoli. Pääasialliset kuolinsyyt olivat sydänsairaudet sekä alkoholiin liittyvät syyt.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä, jos treffeille tulisikin kahden sijasta kuusi?

Eri maiden deittailukulttuurit poikkeavat kovasti toisistaan. Siinä missä meillä haetaan treffiseuraa sujuvasti Tinderistä, aasialaiset voivat kokea sen säädyttömäksi.

Kolumbialaissyntyinen Camilo Paredes törmäsi yllättävään ongelmaan saapuessaan Aasiaan.

– Kun tulin Aasiaan, tajusin, kuinka vaikeaa täällä on tavata uusia ihmisiä. Useimmat aasialaiset ovat ujohkoja.

Paredes kehitti sovelluksen, jonka avulla ihmiset voivat järjestää ryhmätreffejä. Grouvly-sovellus pohjautuu yhdysvaltalaiseen sovellukseen, joka kerää tietoja käyttäjien Facebook-tileiltä ja etsii sopivan parin. Sen jälkeen sovellus kehottaa molempia tuomaan mukaansa kaksi ystäväänsä.

– Kahdenkeskinen tapaaminen voi olla todella kiusallinen. Nelistään tapaaminen on edelleen hieman kiusallista, mutta kuusi on maaginen numero, Paredes toteaa.

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Orgasmi on ihana asia - ei ole väliä millä tavoin sen saavuttaa

Miksi minun pitää jännittää kehoani jotta saan orgasmin?
En kylläkään ole saanut muutoin orgasmia kuin hieromalla tai suuseksillä, mutta silloinkin joudun aina jännittämään varsinkin alaruumistani ja ns. nostamaan lantiota ylöspäin.

Onko tämä normaalia, tai mahdollisesti syy siihen miksen osaa tulla/tule muutoin yhdynnän aikana?

Nimimerkki: Jännittäjä, nainen 20 vuotta

Anonyymi kirjoitti...

Sateenkaariväki, vihervasemmisto ja kirkko islamin asialla — Olli Immonen

Elina Grundström (se vihaiselta näyttävä nainen): Islam on hieno uskonto | Vihreä Lanka

Suvi Auvinen
: Tulva - Suomen puolustajat

Anonyymi kirjoitti...

Nartunpuute taustalla:

2015-02-25 YLE: ISIS-soturi Joni Suomesta

Täälläkin mainitaan naisenpuutteestä kärsivä huomalaistapaus ja samoin kuin se, että yksi noista kellekkään kelpaamattomista hylkiöistä on paremman puutteessa sitten turvautunut lemmikkien hankkimiseen:

ISIS jihadi Hamza Parvez and his friends moan about being unable to find a bride | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Suomalaistapaus siis

Anonyymi kirjoitti...

Married Woman Sets Her Husband Ablaze Because of Boyfriend | AJAXNONSO'S NEWS FLASH

Anonyymi kirjoitti...

NYC woman found with dead baby in shopping bag indicted for murder | Reuters

Anonyymi kirjoitti...

Donald Trump joutui liemeen seksistisestä heitostaan

Yhdysvaltojen presidenttiehdokkuutta tavoitteleva kiinteistömoguli ja televisiopersoona Donald Trump sai lauantaina porttikiellon republikaanipuolueen tilaisuuteen seksistisen vitsailunsa vuoksi.

Trump vihjasi laajaa pahennusta herättäneessä kommentissaan, että television vaalitenttiä juontaneen naistoimittajan tiukat kysymykset johtuivat tämän kuukautisista.

Trump on valittanut toimittaja Megyn Kellyn esittäneen hänelle "epäreiluja" kysymyksiä. Kelly piinasi Trumpia muun muassa tämän naisia halventavista puheista.

Trump kirjoitti Twitterissä perjantai-iltana, että tentin aikana Kellyn "silmistä ja ties mistä tuli verta", minkä tulkittiin viittaavan kuukautisvuotoon.

Lauantaina Trumpin kutsu republikaanien kannattajatilaisuuteen Atlantassa peruttiin, koska järjestäjät pitivät kommenttia sopimattomana.

Muut vaalitenttiin osallistuneet republikaanit riensivät puolustamaan Kellyä ja tuomitsemaan Trumpin sanailun.

Trump selitteli Twitterissä viitanneen kommentillaan Kellyn nenään eikä mihinkään muuhun ruuminosaan.

"Maassamme on niin monia 'poliittisesti korrekteja' hölmöjä. Meidän pitää palata töihin ja lakata tuhlaamasta aikaa ja tarmoa hölynpölyyn", Trump kirjoitti Twitterissä.

Anonyymi kirjoitti...

Vaimoni lähti toisen naisen matkaan - miten selviän?

Olen 36-vuotias mies ja kahden lapsen isä. Olen aivan sekaisin. Vaimoni ilmoitti pari viikkoa sitten jättävänsä minut. Minulle kokemus oli erityisen karu siitä syystä, että vaimoni jätti minut naisen takia. Hän oli siis yli 10 avioliittovuoden jälkeen huomannut olevansa lesbo.

Miten näin voi tapahtua? Oliko kaikki se, mitä luulin parisuhteessamme olevan, vain valhetta? Inhosiko vaimoni aina seksiä kanssani? Miksi hän oli kanssani niin pitkään, jos hän kerran on lesbo? Miten selitän tämän lapsille? Vai voinko saada vaimoni vielä takaisin?