torstaina, syyskuuta 24, 2015

Ensitreffit alttarilla parien dynamiikka

Jenni Junkalan mielestä Ensitreffit alttarilla on maailman tylsintä viihdettä.
Miksei Maija ole kalju punkkari, joka tykkää sadomasokistisesta seksistä? Tai Jari entinen narkkari, joka on parantanut tapansa ja etsii nyt elämäänsä valoa?  Kun katsotaan kaikkia Ensitreffit alttarilla -ohjelman rakkaudennälkäisiä, on selvää, että mukaan on otettu kauniita, hoikkia, hyväkuntoisia suomalaisia naisia ja miehiä. Joten yksi pyyntö: kun Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmas kausi tehdään, vaadin mukaan väriä ja monipuolisemman kuvan tavallisista suomalaisista sinkuista! Alakulttuuriaan edustavan outolinnun, ylipainoisen tai vaikka tummaihoisen.
Ohjelman casting paljastaa epäsuorasti pariutumismarkkinoiden kylmän totuuden. Tuntemattomien parittaminen onnistuu vain silloin, kun kumpikin edustaa ulkonäöltään vähintää seiskaa, eikä kummassakaan ole mitään erikoisia piirteitä.


Lopputuloksena on tietenkin mahdollisimman tylsä casting, koska osallistujat ovat perusnättejä ilman särmää.

Jos punkkari ja läski lähetettäisiin alttarille, ohjelma olisi ohitse jo ennen papin aamenta.

Casting meni kaikesta huolimatta pieleen

Mari ja Tanja ovat hankalia naisluonteita romantiikan kannalta.

Mari on loppumaton vatuloija, joka käy ääneen lävitse parisuhteen kaikki käänteet. Mari ei osaa elää hetkessä ja pitää hauskaa. Mari ei luultavasti sovi kenellekään miehelle partneriksi. Jounin vaivaantuneista ilmeistä näkee, että suhde sujuu kuin jäitä poltellessa.

Tanja on pirttihirmu, jonka ohjeistukseen Roni joutuu sopeutumaan. Ronista ei ole saatu ohjelman aikana paljon mitään irti, koska Roni ei uskalla sanoa mitään. Parin dynamiikka on kun kämppisten dynamiikkaa - romantiikasta ei ole toivoakaan. Sohvallakin kumpikin nojaili eri suuntiin.

Antti on naisten unelma - miten noin ihqu mies voi olla vapaana? Antti sanoo aina oikeat sanat. Vauvapalstalla epäillään, että kaikki ei ole Antissa niin hienosti kuin miltä näyttää: jossain vaiheessa totuus käy ilmi.

Sari on herkkä, mutta ei samanlainen vatuloija kuin Mari tai pomottaja kuten Tanja.

Hyväluonteisista naisista näyttää olevan pulaa

Luonteensa puolesta ainoastaan Sari yltää tyydyttävään arvosanaan. Mari on ihan hirveä, eikä Tanjan justiinamaisuudessakaan ole kehumista.

Missä ovat easy going naiset ja hauskanpito? Missä on perinaisellisuus?

Miehillä on sordiino päällä

Ohjelman miehet ovat kastroituja sordiino päällä puuhastelijoita. Heistä ei ole kaapin paikan näyttäjiksi. Naiset vievät ja miehet vikisevät.

Vauva-palstalta poimittua
  • Olen aivan rakastunut Anttiin. Miten voi olla noin törkeän komea ja seksikäs mies ja vielä PITKÄKIN! Hymy joka sulattaa jäävuoria. Katsoin Antin ja Sarin mökkireissuakin kuola suunpielessä, mikä mies! Enpä olisi tuollaisen tulikuuman kollin kanssa juuri makuuhuoneesta poistunut.............
  • Olen kyllä pettynyt: naiset tuntuvat aivan kypsymättömiltä ja typeriltä, ovat koko ajan niskanpäällä kilttien miesten yrittäessä ymmärtää ja myötäillä.
  • Miten naisista on tullut noin määräileviä ja joustamattomia? Kamalaa katsottavaa. Molempien pitäisi kunnioittaa toisen näkemystä, joustaa molemmin puolin! Miesten olisi aika kertoa jämäkämmin omia mielipiteitään ja pitää niitä yhtä tärkeinä ja olla joustamatta samalla tavalla kuin naiset.
  • Tuollaisia änkyröitähän monet nykyiset suomalaiset nuoret naiset ovat. Naisellisuus loistaa poissaolollaan ja yritetään olla niin miehiä, tasa-arvon nimissä. Tosin miehiltä on saatu kopioitua vain huono käytös ja huonot juomatavat
  • Mari on alkanut ärsyttää tosissaan. Vaikea ihminen. Koko ajan katsoo Jounia sellainen "Kusetat sä nyt mua?" -ilme kasvoilla ja töksäyttelee, mitä sattuu. Kyllä mullakin laskisi aika äkkiä fiilikset tuollaisessa seurassa.  
  • Tanja on sellainen "minä ite" -tyyppi. Niin tottunut elämään yksin ja päättämään kaikesta, että pasmat menee sekaisin, kun toinen ihminen ilmestyy reviirille huseeraamaan. Oma tapa on paras, eikä mikään, mitä toinen tekee, meinaa kelvata.
  • Mua myös vähän kylmää Antin käytös...en ole lukenut kaikkia tämän ketjun viestejä, enkä tietysti voi mistään tietää, onko tänne kirjoitetut "vinkit" totta, mutta täällähän on vihjailtu Antin olevan monen roolin mies ym. Tunnen itse tällaisen miehen, joka muuttaa käytöstään, puhetapaansa, pukeutumistaan, mielipiteitään, kaikkea naisen ja ylipäänsä seuran mukaan. Anttia kun seuraa, niin tulee sama mieleen...
Yhteenveto

Tämä kausi ei näytä ihan niin tylsältä kuin viime kausi, koska suurempiakin konflikteja lienee luvassa.

Eniten oikeastaan ihmetyttää näiden valmentajien huono ammattitaito, kun tuon paremmin yhteensopivia pareja ei ole löydetty.

21 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Seinäjoen teinisurma: 15-vuotiaalle tytölle syyte murhasta - Kotimaa - Ilta-Sanomat

Anonyymi kirjoitti...

Teaching assistant Caroline Berriman escapes jail after having sex with teen | Daily Mail Online

Welsh mum marries 19-year-old Jamaican and takes out a loan to get him a visa after Blackberry Messenger meeting | Daily Mail Online

Manav Arora faces jail for groping a male patient at Norfolk and Norwich University Hospital | Daily Mail Online

How Nazi-sympathising Argentine officers beat their soldiers in the Falklands War | Daily Mail Online

South Park episode shows Donald Trump being raped and murdered | Daily Mail Online

Anonyymi kirjoitti...

Seksi ystävän kanssa jakaa ihmiset kahteen leiriin
Ihmisillä on yllättävän vahvat mielipiteet siitä, onko hyvä idea mennä sänkyyn ystävän kanssa, Kyösti Niemelä kirjoittaa.


Seksi ystävien kesken jakaa mielipiteitä. Kun juttelen aiheesta ihmisten kanssa, monella on vahva näkemys puolesta tai vastaan.

Toisille seksi ystävien kesken on maailman kivoin ja luontevin asia, toisille suoranainen kauhistus.

Kyllä-leiri aloittaa yleensä sanomalla, että ystävien kanssa vietetään muutenkin aikaa. Jos ihmisten kanssa juhlii, saunoo, keskustelee vakavia, leikittää lapsia ja matkailee, niin miksei heidän kanssaan myös harrastaisi seksiä?

Ei-leirin mukaan seksi ystävien kanssa on vähän kuin seksi serkkujen kanssa. Se sekoittaa ällöttävällä tavalla kaksi läheisyyden muotoa. Kun ei-leiriläinen on ollut pidempään jonkun ystävä, hän ei välttämättä enää edes ajattele tätä seksuaalisesti.

Ajatellaanpa, että olen hyvän ystävän kanssa siidereillä, voisi kyllä-ihminen vastata. Viidennen siiderin jälkeen voimme mennä koteihimme, nukkua yksin ja masturboida aamulla krapulassa ja yksinäisyydessä. Tai sitten voimme mennä toisen kotiin, nukkua yhdessä ja harrastaa aamulla seksiä. Onko mitään syytä valita ensimmäistä?

Ei-ihmisen mielestä siihen on montakin syytä. Seksi voi pilata hyvän ystävyyden.

Sen jälkeen kun on herätty yhdessä, keskustelut ihmissuhteista eivät ole enää yhtä herkkiä ja luottamuksellisia. Voi olla kiusallista mennä juhliin, jos on harrastanut seksiä joka toisen osallistujan kanssa. Seksi aiheuttaa helposti ihastumista, minkä jälkeen mustasukkaisuus voi tulla mukaan kuvioihin.

Kyllä-ihmisten mukaan seksi päinvastoin syventää ja virkistää ystävyyttä, antaa sille oman vinkeän sivumakunsa, vähän kuin limetinlohko maissioluelle. Seksistä voi tulla ystävien kiva, yhteinen muisto tai jaettu salaisuus.

Ehkä kaiken taustalla on erilainen suhde seksiin. Kyllä-puolelle seksi on jatkoa muille ihmissuhteille, muulle elämälle ja yhdessäololle.

Ei-puolelle seksi on ihan oma elämänalueensa, jonne ei pidä tuoda muita asioita. Kyllä-puolella kaverit, ystävät, rakastajat, kumppanit ja säädöt sekoittuvat iloisesti keskenään. Ei-puolella halutaan tietää, kuka on kuka.

Onneksi ystäväpiiriini kuuluu kummankin leirin ihmisiä.

Anonyymi kirjoitti...

Avoimesti rankasta avioerostaan kirjoittanut: Laastarisuhteet eivät auta

Kolmekyppinen nainen kertoo tuoreessa kirjassa avoimesti avioeronsa kipeimmätkin yksityiskohdat ja kuinka niistä noustiin.

34-vuotiaan Heli Thorénin erosta 14 vuotta kestäneestä suhteesta on kulunut vasta 1,5 vuotta, mutta hän on oivaltanut jotakin tärkeää.

Thorén kirjoitti eron jälkeen vuoden ajan kaikki tunteensa, ahdistuksensa, tuskansa ja pelkonsa päiväkirjaan, täysin säästelemättä. Kirjasta välittyy myös suru: Kaipaus pieniin, arkisiin onnen hetkiin, joiden arvon ymmärtää todella vasta sitten, kun niitä ei enää tule. Hetkiin, joissa tiivistyy läheisen ihmissuhteen ja rakkauden kauneus:

Muistan kuinka hän öisin havahduttuaan hilautui vieläkin lähemmäksi minua. Hänen leukansa löysi oman paikkansa niskani kuopasta, käsivarsi liukui vyötärölleni sille tarkoitetulle paikalle. Hän etsi peiton alta käteni ja laittoi oman kämmenensä minun kämmenselkääni vasten. Samalla hänen sormensa pujahtivat omieni väliin. Tunsin hänen rauhallisen hengityksensä lämpimänä niskassani. Työnsin selkääni likemmäksi hänen vatsaansa. Hän kietoi käsivartensa vieläkin tiukemmin ympärilleni.

Joskus tuntuu, että kaipaan niitä yön hetkiä enemmän kuin ihmistä itseään.

Perjantaina julkistettava kirja Ehjäksi - Kertomus hyvästä erosta perustuu Heli Thorénin omaan kokemukseen, mutta sen tueksi hän haastatteli viittäkymmentä eronnutta. Heistä monet kokivat eron aikana samoja, repiviä tunnemyrskyjä. Thorénin kirja voi tarjota vertaistukea ja lohtua.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi olen pelimies? Kaksilahkeiset itse kertovat
Naisten iskeminen on joillekin miehille tapa, josta voi olla vaikea päästä eroon, vaikka tahtoisikin.


Jokainen on varmasti joskus törmännyt niin sanottuun playeriin, eli mieheen, joka nauttii suuresti naisten metsästämisestä. Mutta mikä sitten johtaa moiseen käytökseen? Muutamat rohkeat miehet päättivät paljastaa omat syynsä Whisper-sivustolla.

"Kärkyn naisia siitä syystä, että en tunne oloani itsevarmaksi, elleivät muut pidä minusta."

"Saatan leikkiä naisten tunteilla, sillä se on ainut tapa, jolla saan itseni tuntemaan jotain suurta toista kohtaan."

"Isken naisia siksi, että haluan näyttää ystävilleni olevani kykenevä siihen."

"Harrastan seksiä tuntemattomien naisten kanssa siksi, että olen yksinäinen."

"Olen playeri, sillä rakastan sitä. En usko, että kukaan saa koskaan minua rauhoittumaan."

"Olen pelimies siksi, että naiset eivät koskaan oikeasti rakasta minua. He rakastavat vain illuusiota minusta."

"Minulla on todella heikko itsetunto. Siksi isken naisia jatkuvasti."

"Isken naisia siksi, että olen rakastunut erääseen, joka ei tunne samoin minua kohtaan."

"En haluaisi olla uskoton pelimies, en vain osaa olla uskollinen."

"Olen pelimies siksi, että en usko että kukaan nainen voi rakastaa miestä, jolla ei ole tuhottomasti rahaa."

Anonyymi kirjoitti...

Prisma Studio
Seksiä robotin kanssa?


Robotiikan, tekoälyn ja -ihon kehitys on niin pitkällä, että kun ne yhdistetään, lopputuloksena syntyy todella ihmismäisiä robotteja. Onko seksin tulevaisuus pakattu ihmisenkokoiseen laatikkoon, joka saapuu kotiin kannettuna? Toivottavasti ei, osa robotiikan tutkijoista varoittaa.

Anonyymi kirjoitti...

Aikuisviihteen ammattilaiset kertovat: tämä on härskeintä, mitä olen tehnyt

Wood Rocket kokosi aikuisviihteen ammattilaisia vastaamaan mielenkiintoiseen kysymykseen.

- Mikä on härskein kohtaus, jonka olet tehnyt?

Mukana ovat Nina Hartley, Mia Li, Veruca James, Nikki Darling, Mona Wales, Simone Sonay, Cherry Torn, Daisy Ducati, Holly Heart ja Roxanne Rae.

Anonyymi kirjoitti...

Miksi mies pitää arjen romantiikkaa vitsinä? Miehet vastaavat

"Kun puhun miehelle arjen romantiikasta, yhteisestä ajasta ja tekemisestä, hän muuttaa koko asian vitsiksi. Miksi?" kysyy nimimerkki yksinäinen parisuhteessa.

Anonyymi kirjoitti...

Naiselle ehdollista raiskauksen yrityksestä - uhrina puolustuskyvytön mies

...
Nainen oli yrittänyt raiskata kehitysvammaisen miehen tämän kotona.
...

Anonyymi kirjoitti...

Jos mies haluaisi odottaa seksiä avioliittoon asti, odottaisitko? Naiset vastaavat

"Jos mies kertoisi haluavansa odottaa seksiä avioliittoon asti, seisoisitko hänen rinnallaan loppuun asti? Jos siis tietäisit, että pääsisit melko pian hänen kanssaan avioliittoon?" kysyy nimimerkki Disciple Of Jesus Christ.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen, haluatko saada miehen kiinnostumaan Tinderissä? Aloita keskustelu puhumalla alkoholista
Moni valittaa, että vaikka käyttäisi aktiivisesti Tinderiä, ei treffikutsuja silti tule joka päivä. Tutkimus on nyt selvittänyt puolestasi, millä lauseilla kannattaa lähestyä kiinnostavaa


Helpottaakseen sinkkujen keskustelua deittisovelluksissa sosiaalisen median kanava Hinge selvitti, mitkä ovat toimivimmat avausrepliikit. He keksivät yli 100 erilaista tapaa aloittaa keskustelu. Tämän jälkeen he lähettivät satunnaisesti Hinge-sovelluksen käyttäjille näitä repliikkejä. Viestit lähetettyään he mittasivat, kuinka moni vastasi heidän lähettämäänsä viestiin - ja näin ollen selvittivät, mitkä toimivat parhaiten.

Tutkimuksessa selvisi, että miehille toimi hyvin avauslause "pian lasilliselle?", vaikka vastaavanlainen avaus saattaa olla naisten mielestä liian suora. Miehet siis arvostavat itsevarmaa ja jämäkkää aloitusta.

Vastausten perusteella naiset suosivat keskustelua ruuasta. Herkuista puhuminen toimi hyvin, kun tarkoitus oli saada keskustelu käyntiin.

Tutkimuksessa selvisi myös, että miehillä on lyhyt keskittymisaika, kun on kyse deittisovelluksista. Jos nainen ei vastannut kuuden tunnin sisään, miehen vastausmahdollisuus tippuu jopa 25 prosenttia. Joten naiset, jos löydätte teitä miellyttävän miehen Tinderistä, parasta on vain lähestyä mahdollisimman nopeasti.

Anonyymi kirjoitti...

Naiset kertovat: tämän ensimmäinen avioliittoni minulle opetti

Avioero ei välttämättä ole katastrofi, tietävät eronneet. Ensimmäisen liiton opeista on hyötyä uudessa suhteessa.
Viisi naista kertoo, mitä he oppivat ensimmäisestä avioliitostaan ja avioerostaan:

Anonyymi kirjoitti...

Näkökulma: Naiset saavat syrjiä lyhyitä miehiä | Tiede | yle.fi

Ile kirjoitti...

Alkoholi vahingoittaa vuodessa jopa tuhansia sikiöitä – "Ainoa kehitysvammaisuutta aiheuttava syy, joka olisi täysin ehkäistävissä"
Suomessa syntyy vuosittain arviolta 600–3000 lasta, joille äidin raskaudenaikainen alkoholinkäyttö on aiheuttanut eriasteisia vaurioita. He voivat tarvita eriasteista tukea päivähoidosta työelämään saakka. Vaikeinta aikaa on kehitysvammaliiton FASD-koordinaattorin mukaan nuori aikuisuus, jolloin oireet viimeistään tulevat esiin.

Anonyymi kirjoitti...

Huippumalli Tess Holliday teki historiaa – vaatekoko 52

Tess Holliday teki historiallisen sopimuksen huippumallitoimiston kanssa ja näytti kiusaajilleen,että jokainen vartalo on kaunis. – Olen saavuttanut kaiken, mistä unelmoin lapsena, tyyli-ikoni sanoo.
Nainen poseeraa kameralle vaaleanpunaisessa pin up -kukkamekossa. Hänellä on jättikokoinen merenneito tatuoituna jalkaansa, hopeinen nenälävistys ja hehkuvan punaiset hiukset. Hän on Tess Holliday, 29, ja hän on tehnyt historiaa allekirjoittamalla sopimuksen brittiläisen huippumallitoimiston Milk Model Managementin kanssa tammikuussa.

165-senttinen Tess on kokoa 52, mutta siitä huolimatta perinteiset mallitoimistot ovat kiinnostuneita hänestä. Yleensä mallit, kuten vaikkapa Gisele Bündchen tai Miranda Kerr, ovat kokoa 32 tai 34.Tess on ensimmäinen kokoluokkansa malli, joka on kiinnitetty Milk Model Managementin kaltaisen huippumallitoimiston listoille. Se voi tarkoittaa hänelle miljoonatienestejä. Menestyneimmät huippumallit ovat sellaisiin jo päässeet käsiksi: Bündchen tienasi vuonna 2013 yli 40 miljoonaa euroa.– Ei ole yhtä oikeaa tapaa olla nainen tai kaunis. Haluan haastaa yhteiskuntamme käsityksen siitä, mikä on hyväksyttävää, Tess sanoo Daily Mail -lehdelle.Kauneusihanteita on kuitenkin vaikea muuttaa. Yleensä pluskoon mallitkin ovat korkeintaan kokoa 42–44.

Anonyymi kirjoitti...

Seksikolumni: Arkinen virhe kumppanin kanssa pilaa seksielämäsi

Olen jo pitkään ihmetellyt ruokakaupassa näkemiäni pariskuntia. He ovat poikkeuksetta kiukkuisia ja onnettomia. Suoraan sanottuna he näyttävät siltä, että taskussa kuumottavat jo avioeropaperit tai suunnitteilla on yhteinen reissu Ypäjälle – anopin kanssa. Mutta ei, kiukkuisuus johtuu vain ruokakaupassa käymisestä. Yhdessä.

Niin kauan olen kiinnittänyt asiaan huomiota, että voin jo sanoa, ettei yksinkertaisesti missään näe yhtä kamalia esimerkkejä rakastavasta parisuhteesta kuin kaupassa.

Anonyymi kirjoitti...

Exään takertuja ja avautuja - oletko jo törmännyt hirveimpiin deittailijatyyppeihin?
Jokainen on varmasti joskus ollut treffeillä, joilta haluaisi paeta mahdollisimman nopeasti takaisin kotiin.


Treffeillä käydessä saattaa kohdata mielenkiintoisia ja mahtavia ihmisiä, jotka muistaa vaikka romanssia teidän välille ei syntyisikään. Joskus deitti-illat taas jäävät mieleen aivan päinvastaisesta syystä. Oletko törmännyt jo näihin deittailijatyyppeihin, jotka ovat varmasti jokaisen sinkun painajaisuni

Anonyymi kirjoitti...

Kysy seksistä: Minulla on ollut suhde mieheni parhaan kaverin kanssa

Ystävä menehtyi yllättäen. Tapasimme harvoin, mutta kyläillessämme puolin ja toisin niin aina kun mahdollista suutelimme ym.
Olin valmis eroamaan ja mies ottamaan lapset kuin omikseen kun rakasti heitä. Vuosia kulunut jo lähes 10v ja silti asia vaivaa ja se että joskus mies ei olisi kuollut mitä minun elämäni olisi ollut nyt?

Ikävä on kova ja käyn haudalla säännöllisesti ja mieheni on edelleen välinpitämätön. Seksiä ei olla harrastettu vuosikausiin.

Mitä teen tuntuu kun sydän revittäisi irti kun kuulen yhteisiä kappaleita ja mieheni on vain kanssani lasten vuoksi. En halua elää tallaisessa suhteessa,mitä tulisi tehdä ja menehryneestä miehestä en osaa päästää irti?

Nimimerkki: Rakkaus on lumivalkoinen, nainen 50 vuotta

Anonyymi kirjoitti...

Miten parisuhde vaikuttaa naisen elämään? Naistoimittajan karu lista hämmentää
Elitedailyn toimittaja Samantha Short näyttää parisuhteessa omien sanojensa mukaan kodittomalta, sillä ulkonäköön ei tarvitse enää panostaa.


Elitedailyn toimittaja Samantha Short myöntää seurustelevansa, mutta on samalla sitä mieltä, että hän on paljon parempi ihminen sinkkuna. Naisen kirjoituksen perusteella miehet ovat naisille suorastaan hengenvaarallisia.

Miesystävällä on Shortin elämään suhteellisen rajut vaikutukset. Alla on listattu kuusi asiaa, joista Short kärsii seurustellessaan:

Anonyymi kirjoitti...

Entäpä jos palkkaero laskettaisiinkiin palkkatilille maksetuista nettopalkoista? Blogi US Pauli Sumanen 27.9.2015

Anonyymi kirjoitti...

Mistä tunnistaa laihan lihavan? | Prisma Studio | Tiede | yle.fi

Prisma Studio: Robottiavioliitot tulevat | Yle TV1 | yle.fi

Seksiä robotin kanssa? | Prisma Studio | Tiede | yle.fi